Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι βοήθεια!!! Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να αγοράσω ιδιαίτερα ρούχα εγκυμοσύνης, γιατί βολευόμουν με τα φορεματάκια προ εγκυμοσύνης και με καναδυό ακόμα που πήρα από το ATTRATIVO σε αμπίρ γραμμή τέλεια! Αυτά όμως ήταν μάλλινα, και δεν φοριούνται πλέον. Δυο μέρες τώρα που ψάχνω για κανένα φορεματάκι (όπως καταλάβατε είμαι πιο πολύ του φορέματος, αλλά δεν αποκλείω και το παντελόνι :wink: ), δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Δεν έχω πάρει πολλά κιλά (περίπου 8 και είμαι 29η εβδομάδα), αλλά η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά. Πήγα στο mothercare, premaman, Benetton & Zara και τίποτα αξιόλογο. Μήπως έχω τρελές απαιτήσεις, βρε κορίτσια; Έχετε να προτείνετε κάτι, έστω και σε στυλ ντυσίματος; Η κουνιάδα μου επιμένει να πάρω κολάν και από πάνω μακριές μπλούζες ή μπλουζοφορέματα, είναι πρακτικό; Κι αν ναι, κανονικό κολάν ή εγκυμοσύνης; Σας κούρασα με τις ερωτήσεις, αλλά πραγματικά έχω την αίσθηση ότι τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι λίγο ακαλαίσθητα. Κακό είναι που θέλω να είμαι όσο γίνεται "κομψή" αν και εγκυμονούσα; :roll::roll::roll:

Mata από ποιο μαγαζί αθλητικών πήρες τα παντελόνια;

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

Sissie μου καλησπέρα!Εγώ ψωνίζω από μαγαζιά κανονικά και απλά πέρνω μεγαλύτερο νούμερο!Προχθές πήρα ένα φορεματάκι από τα toi-moi πολύ ωραίο και οτι πρέπει για αυτή την περίοδο.Κολάν πήρα πάλι μεγαλύτερο νούμερο.Σε καμία μου εγκυμοσύνη δεν πήρα ρούχα εγκυμοσύνης.Εξάλλου η μόδα μας ευνοεί :wink:

Sissie μου σε όποιο μαγαζί αθλητικών κι αν πάς υπάρχουν τα παντελονια που έχουν λάστιχο φαρδύ αλλα και κορδονάκι στη μέση. Με βόλεψαν πάρα πολύ. Μπορείς να πάς και στο gellino home. Από εκεί πήρα το δεύτερο τζην εγκυμοσύνης που το φοράω στη δουλειά και είναι με μεγάλη μπάσκα που έχει πολύ χώρο για την κοιλίτσα και είναι άνετο! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εγώ έχω βολευτεί με τα φορεματάκια του ROUGE (κατάστημα κέντρου στην οδό Κανάρη, Βριλήσσια Λ.Πεντέλης στο φανάρι Σισμανογλείου κτλ) :!: Είναι από βισκόζη, ελαστικά για την κοιλιά και τα παίρνω medium ή large (ανάλογα με το στήθος & την κοιλιά) :!: Είναι ανοιξιάτικα τα χρώματα, οικονομικές οι τιμές, έχει και μπλούζες και τ-shirt. :wink: Επίσης βρήκα και τρία, τέσσερα φορέματα βραδινά, μαύρο με σατέν και καρφίτσα με στρας κοντά και πιο μακρυά και τσίμπησα ένα για το Πάσχα!! Αυτά μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε σε μια επίσημη εκδήλωση και κοστίζουν 60-70 ευρώ!! Ελπίζω να βοήθησα!

QZ9ep3.png

ROYGE εχει πολλα μαγαζια ..και εγω πηρα 2 μπλουζακια σε large πριν κανα μηνα :!: και θα το επισκεφθω και αργοτερα ...απλα κοιταγα βιτρινα τωρα με τα καλοκαιρινα και τα ειχε 40-50 ευρω τα μπλουζακια ( με τα στρασακια) και μου φανηκαν ψιλοακριβα :roll:

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

ROYGE εχει πολλα μαγαζια ..και εγω πηρα 2 μπλουζακια σε large πριν κανα μηνα :!: και θα το επισκεφθω και αργοτερα ...απλα κοιταγα βιτρινα τωρα με τα καλοκαιρινα και τα ειχε 40-50 ευρω τα μπλουζακια ( με τα στρασακια) και μου φανηκαν ψιλοακριβα :roll:

0sb2p3.png

0sb2p3.png

Γεια σας εγκυούλες!

Να ρωτήσω και γω κάτι;

Έχω γάμους στις αρχές του 6ου, στις αρχές του 7ου και στο τέλος του 7ου.

Καθώς και οι 3 είναι άσχετοι μεταξύ τους, θα ήθελα να πάρω ένα φόρεμα ή κάτι ανάλογο, έτσι ώστε να είμαι κομψή αλλά και να με χωράει σε όλες τις περιπτώσεις :D

Δεν με νοιάζει το κόστος, έχετε τίποτα να προτείνετε;

Ευχαριστώ! Φιλιά!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

http://www.isabellaoliver.com

maria_s αν ενδιαφερεσαι για αγορα μεσω ιντερνετ δες αυτο το σαιτ που εχουν γραψει τα κοριτσια πιο πανω, εχει τελεια φορεματα ειδικα για τετοιες περιπτωσεις και πολυ κομψα... αν η τιμη δεν ειναι - για σενα...

εγω τρελαθηκα με ολα τα ρουχα τους και σιγουρα στις εκπτωσεις του θα ψωνισω κατι! εχει 10 ευρω μεταφορικα για ελλαδα...

WLFfp2.png XI11p2.png

Τα έχω δει Ιριδούλα και είναι πολύ όμορφα...αλλά είμαι περίεργη με τα ρούχα...αν δεν δοκιμάσω, δεν πιάσω ύφασμα δεν μπορώ :)

Πως είσαι; Ακούσατε καρδούλα; :D

Διαφημίσεις

Mata μου ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ψάξω κι εγώ τέτοια παντελόνια.

Zambetto ειλικρινά δεν είχα σκεφτεί να ψάξω σε κανονικά μαγαζιά, αλλά μεγαλύτερο μέγεθος. Μάλλον φοβόμουν μην με δουν σαν "εξωγήινη" να ψάχνω ρούχα φυσιολογικά με την στρογγυλή μου κοιλίτσα :roll::roll:

Θα το κάνω όμως γιατί είναι καλή ιδέα :D:D Ευχαριστώ πολύ :wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Τα έχω δει Ιριδούλα και είναι πολύ όμορφα...αλλά είμαι περίεργη με τα ρούχα...αν δεν δοκιμάσω, δεν πιάσω ύφασμα δεν μπορώ :)

Πως είσαι; Ακούσατε καρδούλα; :D

Σε καταλαβαινω... Εμενα παντα μ'αρεσε να ψωνιζω απο το ιντερνετ ακομα και ρουχα, ειδικα απο lardoute ειμαι πολυυυ φαν!!!!!!!! Αλλα τωρα μου κανει καπως.... Δε ξερω ακριβως τι νουμερο να παρω, αν θα με πιεζει κλπ κλπ..... Οποτε μαλλον πρεπει να βρουμε... χειροπιαστα πραγματα!!!! :D:D:D

ΥΓ Ακουσαμε και καρδουλα!!!!!!! Ολα καλα!!!!!!!! Μετα το πασχα παλι!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Και έσπευσα να βρω το θέμα για να σας πω το εξής:

Το ρίσκαρα λοιπόν και παρήγγειλα από το http://www.isabellaoliver.com καθώς απογοητεύτηκα τρελλά από ότι είδα στην αγορά (δοκίμασα φουστάνι 325 ευρώ και ήμουν σαν αερόστατο έτοιμο να απογειωθεί)! Δύο φουστανάκια κουκλίστικα! Και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Έκανα χθες και δεύτερη παραγγελία, άλλο ένα φουστάνι και μια παντελόνα και ανυπομονώ!

Είναι κομψότατα, με μαλακά υφάσματα (βαμβάκι ή viscose) και πραγματικά το μόνο που φάινεται είναι η κοιλίτσα μου, τόσο όμορφα αγκαλιάζουν το σώμα!

Στο νούμερο δεν είχα πρόβλημα κανένα...επέλεξα το 3 που αντιστοιχεί στο 44 ιταλικό που φοράω οπότε και ήρθαν γάντι!

Σας το συνιστώ :)

• 1 month later...
  • 6 months later...

εμενα η κοιλιτσα μου δεν εχει μεγαλωσει αρκετα αλλα τα παντελονακια μου τα τζιν γιοκ απο την 9 σχεδον βδομαδα , τα μπλουζακια μου δεν ....πια και λεω σιγα σιγα να παω να παρω κανενα φορεματακι με κολανακια.Μου ειπαν πως καποια καταστηματα π.χ. Λητω εχει αρκετα ρουχαλακια και για τους πρωτους μηνες.επειδη ομως ειναι η πρωτη μου φορα μη γινω και ρομπα.....πανε απο τον 3ο 4ο μηνα εκει??:oops:

dev176pr___.png

Διαφημίσεις

Λολ kale den xreiazete na pas σε εξειδκευμενο καταστημα. σε ολα τα μαγαζι αμπορεισ να βρεις υπεροχα μπλουζοφορεματα και κολαν και φορεματακια και να εισαι κουκλα

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

λες ε??να μην παμε ακομη προς τα εκει??εχεις δικιο !!!θα παω να παρω κανα 2-3 κομματακια και πιο περα παιρνουμε αλλα:P!!!αλλα τα ειδα το πρωι σε μια εκπομπη και ζουλεψααααα ........

dev176pr___.png

κοριτσια για εσας τις μελουσες μανουλες με τις φουσκομενες κοιλιτσες,, στα jumbo εφεραν ρουχα εγγυμοσινης, μην φανταστειτε τπτ τρελο, εχει ομως ωραια μπλουζακια κ λογοτυπα baby inside ωραιες φορμες κ διαφορα τετοια, καλη φαση για να εχετε να φορατε κατι ανετο μεσα στο σπιτι κ για μια βολτιτσα

Γεια σου Βανιλιτσα!

Γιατί καλέ να πας να δωσεις τα λεφτακια σου στα ρουχα εγκυμοσυνης (που ειναι και κακογουστα συνηθως)?

Φετος η μοδα ευνοεί, πηγαινε στα μαγαζια και θα βρεις απειρα μπλουζοφορεματα και φορεματακια, οπως και κολαν με μαλακο λαστιχο! Απλα ισως χρειαστεις κανα νουμερο μεγαλυτερο...

Εγω προς το παρον δεν εχω αποχωριστει τα τζινακια μου, μου κανουν κανονικοτατα (ειναι και αρκετα χαμηλοκαβαλα γι αυτο) και εχω και αρκετα μπλουζακια μακρια τυπου φορεματακια...

Πολλες φιλες μου δεν χρειαστηκαν καθολου σχεδον ρουχα εγκυμοσυνης, παραμονο κανα παντελονακι στους μεγαλους μηνες!

Αν παρολα αυτα θελεις να ριξεις μια ματια, ωραια ρουχαλακια σε σχεση με οσα κυκλοφορουν εχει στα benetton στη σειρά mamma!:D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

ααααα επισεις αν εχετε h&m εχει ωραια ρουχα κ jean σε καλεσ τιμεσ ειχα παρει απο εκει κ εβγαλα ολους τους μηνεσ .. το ενα jean εχει γυρω στα 30?,, ενω απο το λητω που πηρα ειχε 60 κ δεν ειχε λαστιχο στην μεση αλλα κορδονι κ πονουσα κ δεν το ξαναχρησιμοποιησα.. α!! εχει κ σουτιεν θηλασμου τα 2 -20?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO 10 ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

εχεις απολυτο δικιο. εγω εμπιστευτικα το λητω πριν 3 χρονια, κ πηρα 2 σουτιεν 80? αν τα δεις ..τετοιο χαλι ουτε στουσ παγκους.. τα εχω κρατισει ακομα για να δειχνω σε οσες μου λενε για τιμη -ποιοτητα.. ενω με τα 20? που εδωσα στην 2η γεννα ειναι απιστευτα.

ΚΑΛΑ ρωταει τωρα η ασχετη εχει τετοιο μαγαζι στην .θεσ-νικη?γιατι στο βερολινο τα βρηκα αλλα εδω δεν τα πηρε το ματι μου

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...