Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα είμαι στην Αθήνα!

aglaia

Recommended Posts

Φέτος ακόμη δεν ξέρουμε πού θα πάμε...

Να σου προτείνω... Πάρο;

κανεις δε νομιζω να παρατηρησε το παρεο....

Εγώ ναι, πολύ πριν γνωρίσω την Αγλαΐα και το είχα σκεφτεί ότι είναι άσχετο με το υπόλοιπο στυλ της φωτογραφίας!

Η φωτογραφία όμως παραμένει πολύ όμορφη και πολύ τρυφερή :)

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 241
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το όνομα του φωτογράφου δεν σου λέει κάτι!

εμενα οχι :oops::oops:

αλλα θα παρω τηλεφωνο την αδερφη μου που ειναι καθηγητρια εκει!

αυριο θα ξερω! :wink:

Να σου προτείνω... Πάρο;

κανουμε και σαμποταζ ε!

:lol::lol:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Να σου προτείνω... Πάρο;

κανουμε και σαμποταζ ε!

:lol::lol:

Δεν πιάνουν τα σαμποτάζ! Ή Νάξο θα πάμε ή Μυτιλήνη!

Αν δεν έχει καύσωνες μπορεί να κάνουμε καμια ημερήσια στην Πάρο αλλά το δωμάτιό μας δεν το αλλάζουμε (ναι, τόσα χρόνια στο ίδιο μένουμε!)

Παρακαλώ πολύ, αν υπάρχει κάποια από εσάς που μπορεί να παρει μαζί της μια μαμά με το μωρό της από το Ν. Ψυχικό, να τη φέρει στη συνάντηση και να την επιστρέψει να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. Πρόκειται για μία μαμά που χρειάζεται βοήθεια στη μετακίνηση και δεν μπορεί να έρθει μόνη της.

Έχω στείλει και πμ στις περισσότερες για να μην ξεφύγει.

Η φωτογραφία σου Αγλαια μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής...το εννοώ! :o :Αρχικά πίστευα πως είναι πίνακας , μετά διαπίστωσα πως είναι φωτογραφία. :idea: Εκτός της απίστευτης ομορφιάς σου ,εκπέμπει την αγάπη του θηλασμού, κι αυτό είναι ακόμα πιο όμορφο!

Πώς και δε συμμετέχεις πιο ενεργά από την τηλεόραση , που θα έχει ανταπόκριση και σε περισσότερες γυναίκες?

ευφορσύνη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Στην τηλεόραση δεν εμφανίζομαι γιατί δεν έχω την εξουσία ... του γιατρού! Οι σπουδές μου είναι άσχετες με το πιστοποιητικό του θηλασμού και θα πέσουν να με φάνε... Άσε που δεν μπορώ να κρύβω την αλήθεια (πολιτικές κλινικών....).

Για την εκπομπή που λες δεν έχω ιδέα, δεν την είδα...

Διαφημίσεις

καποια στιγμη πρεπει να ειπωθουν επιτελους σωστα πραγματα για το θηλασμο στην τηλεοραση.

μπορει Αγλαια να μην εχεις την εξουσια του γιατρου ,εχεις ομως τις γνωσεις και αν σου κουνηθει κανενας γιατρος τοτε ειναι ασχετος οπως και οι πιο πολλοι αλλωστε!!!

το βρηκα:θα στειλουμε ολες οι κοπελες ομαδικο μειλ στην Τατιανα να σε καλεσει στην εκπομπη της.

9a7bp2.pngIm47p2.png

Δυστυχώς εγώ από Δελφούς δεν θα μπορέσω να έρθω. Μακάρι να ειδωθούμε κάποια άλλη στιγμή. Σίγουρα θα ξανάρθεις.

Αν ήταν μεγαλύτερη η μπέμπα δεν θα το συζητούσα.

Η φωτογραφία σου Αγλαια μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής...το εννοώ! :o :Αρχικά πίστευα πως είναι πίνακας , μετά διαπίστωσα πως είναι φωτογραφία. :idea: Εκτός της απίστευτης ομορφιάς σου ,εκπέμπει την αγάπη του θηλασμού, κι αυτό είναι ακόμα πιο όμορφο!

Πώς και δε συμμετέχεις πιο ενεργά από την τηλεόραση , που θα έχει ανταπόκριση και σε περισσότερες γυναίκες?

ευφορσύνη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Στην τηλεόραση δεν εμφανίζομαι γιατί δεν έχω την εξουσία ... του γιατρού! Οι σπουδές μου είναι άσχετες με το πιστοποιητικό του θηλασμού και θα πέσουν να με φάνε... Άσε που δεν μπορώ να κρύβω την αλήθεια (πολιτικές κλινικών....).
]

Νομίζω πως μία δημόσια συζήτηση θα ήταν ένα λιθαράκι (κοτρόνα για να το πω καλύτερα) στην άνοδο του ποσοστού θηλασμού στην Ελλάδα. Μία ενημέρωση από κάποια ειδική σύμβουλο, με πείρα και κυρίως χωρίς συμφέροντα.Πιστεύω πως πρέπει να το επιδιώξεις. Αλλωστε, όπως προείπα και σε μένα εκείνη η νυχτερινή εκπομπή στο μαιευτήριο (με τη μαμά που θήλαζε το 2 ετών αγοράκι της ), ήταν το ερέθισμα να ψάξω και να μάθω. Και όσο μαθαίνω , τόσο γίνομαι καλύτερη και μ¨αρέσει.Αγλαια να το κυνηγήσεις το θέμα. Εχεις πολλές γνώσεις για να μένουν σε τόσο στενά όρια.

Διαφημίσεις

Νομίζω πως μία δημόσια συζήτηση θα ήταν ένα λιθαράκι (κοτρόνα για να το πω καλύτερα) στην άνοδο του ποσοστού θηλασμού στην Ελλάδα. Μία ενημέρωση από κάποια ειδική σύμβουλο, με πείρα και κυρίως χωρίς συμφέροντα.Πιστεύω πως πρέπει να το επιδιώξεις. Αλλωστε, όπως προείπα και σε μένα εκείνη η νυχτερινή εκπομπή στο μαιευτήριο (με τη μαμά που θήλαζε το 2 ετών αγοράκι της ), ήταν το ερέθισμα να ψάξω και να μάθω. Και όσο μαθαίνω , τόσο γίνομαι καλύτερη και μ¨αρέσει.Αγλαια να το κυνηγήσεις το θέμα. Εχεις πολλές γνώσεις για να μένουν σε τόσο στενά όρια.

αυτο ακριβως λεω κι εγω ευφροσυνη μου!!!!

ειναι κριμα γιατι πρεπει επιτελους να γινει μια δμοσια συζητηση για να μην παραπληροφορουνται οι κοπελες που θελουν να θηλασουν και στο τελος να λενε το περιφημο"δεν ειχα γαλα".

θεωρω πως η Αγλαια ειναι η πιο καταλληλη :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Έχει κάνει εκπομπή ο Χαρδαβέλας, είχε καλεσμένη μια Leader της La Leche και μια παιδίατρο (Μαρία-Αδαμαντία Μαλλιαρού )που υποστηρίζει εδώ και χρόνια το θηλασμό και η παιδίατρος που είναι ταλιμπάν με το ζόρι μίλησε...

Από αλλού χωλαίνει η κατάσταση. Υποτίθεται ότι έχει συσταθεί η Εθνική Επιτροπή για το θηλασμό που εμεινε ανενεργή για πολλά χρόνια γιατί υπήρχε μόνο στα χαρτιά. Η Μαλλιαρού επί χρόνια πήγαινε συνέχεια με έγγραφα στο υπουργείο για να κινηθεί κάτι και μετά από χρόνια κατάφερε να γίνονται συνεδριάσεις. Η επιτροπή αυτή δεν έχει χρήματα ούτε για φωτοτυπίες... Αυτά τους δίνουν!!!

Σκέψου αυτή είναι στην Αθήνα, δουλεύει σε νοσοκομείο, πηγαίνει στο υπουργείο και το παλεύει χρόνια...

Το Αττικόν θέλει να γίνει φιλικό στο βρέφος. Είναι έτοιμο, υπάρχει νεογνολόγος που είναι και Σύμβουλος Γαλουχίας. Αυτό που λείπει είναι ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης για να δώσει το ΟΚ! Το υπουργείο τελικά έκανε επιτροπή αξιολόγησης (τους βάφτισε χωρίς να είναι) κάποιους από κάποια υπηρεσία υγείας που μπορεί να μην ενδιαφερθούν ποτέ για το θέμα θηλασμός, να βάζουν τα έγγραφα στην άκρη και να μην κουνηθούν από την καρέκλα τους.... Για κλάμματα;;;;

:mad::mad::mad::mad::mad:

Αν όμως όλο και πιο πολλές γυναίκες θελήσουν και μπορέσουν να θηλάσουν και το κράτος θα πιεστεί. Υπάρχουν συμφέροντα.Είναι βέβαιο πως κάποιοι δε θέλουν να θηλάζουν οι ελληνίδες. Ολα τυχαία πια σ΄αυτή τη χώρα?Απελπισία σε πιάνει!

και μια παιδίατρο (Μαρία-Αδαμαντία Μαλλιαρού )που υποστηρίζει εδώ και χρόνια το θηλασμό και η παιδίατρος που είναι ταλιμπάν με το ζόρι μίλησε...

Αγλαϊα, λυπάμαι που δεν θα είμαι στη συνάντηση. Ήθελα να σε γνωρίσω. Δυστυχώς δε θηλάζω πια αλλά τι να κάνω......

Θέλω να πω για την κα Μαλλιαρού ότι όταν είχαμε εισαχθεί στο νοσοκομείο για τον ίκτερο αυτή και η παιδίατρος μου, ήταν οι άνθρωποι που με προέτρεψαν (με δημοκρατικές διαδικασίες) να θηλάσω και με υποστήριξαν παρά και τις βλακίες που μου έλεγαν οι άλλοι.

Επίσης, θα μου επιτρέψετε να σας παραθέσω το site της κα Μαλλιαρού γιατί είναι αξιόλογο

http://www.mothereducation.gr

Να κανουμε μια ανακεφαλαιωση γιατι αρχικα ειχα μπερδευτει και εγω?

Η συναντηση ειναι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-5-08 (οχι την πεμπτη) στις 11:00 στον εθνικό κηπο στην εισοδο Ηρώδου Αττικού, στο αναψυκτηριο που εχει εκει. Τα λέω καλα Αγλαία, ή θα καταστρεψω τη συναντηση?

Θα στειλω και το κιν μου με πμ στις αλλες "αλλεργικές" της παρεας. Προσωπικά σκεφτομαι να παω με μετρο, γιατι δεν ξερω που να παρκαρω εκει κατω, γιαυτο δεν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω τη μαμα απο το Νεο Ψυχικό :oops:

GwASp3.png

Διαφημίσεις

:mad::mad::mad::mad::mad:

Αν όμως όλο και πιο πολλές γυναίκες θελήσουν και μπορέσουν να θηλάσουν και το κράτος θα πιεστεί. Υπάρχουν συμφέροντα.Είναι βέβαιο πως κάποιοι δε θέλουν να θηλάζουν οι ελληνίδες. Ολα τυχαία πια σ΄αυτή τη χώρα?Απελπισία σε πιάνει!

Θα γίνει κάτι περισσότερο μόνο αν βρεθεί κάποιος υψηλά ιστάμενος με ευαισθησία στο θέμα...

Θέλω να πω για την κα Μαλλιαρού ότι όταν είχαμε εισαχθεί στο νοσοκομείο για τον ίκτερο αυτή και η παιδίατρος μου, ήταν οι άνθρωποι που με προέτρεψαν (με δημοκρατικές διαδικασίες) να θηλάσω και με υποστήριξαν παρά και τις βλακίες που μου έλεγαν οι άλλοι.

Επίσης, θα μου επιτρέψετε να σας παραθέσω το site της κα Μαλλιαρού γιατί είναι αξιόλογο

http://www.mothereducation.gr

Δυστυχώς η Μαλλιαρού είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας... κι αυτή μόνη της παλεύει μέσα στο νοσοκομείο...

Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ με τη Μάγια, αν και τις Παρασκευές τις αφιερώνω στην αδερφή μου, μιάς και λόγω της δουλειάς της είναι η μόνη μέρα που μπορώ να την βλέπω.

Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά όλες σας!!!!! :D

Για την ερώτησή σου bon- bon , και εγώ αν έρθω, με μετρό θα κατέβω στο Σύνταγμα, και μετά θα ρωτήσω :oops: ....αν και Αθηναία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή η είσοδος! :oops::oops::oops:

κοριτσια οπωσδηποτε να βαλετε φωτογραφια για εμας,να σας δουμε!!!

felinidoc,βρηκες δικαιολογια???

κοριτσια,περιμενουμε νεα απο την αυριανη συναντηση

ζηλευω πολυ οπως καταλαβατε :P

9a7bp2.pngIm47p2.png

Εμείς κορίτσια την πατήσαμε. Είμασταν σήμερα στον Εθνικό Κήπο! Χτες για πρώτη φορά δεν μπήκα στο φόρουμ λόγω διαβάσματος και δουλειών στο σπίτι, οπότε δεν ήξερα για την αλλαγή. Ήταν μια υπέροχη μέρα! Μετά συναντηθήκαμε με το μπαμπά μας και πήγαμε βόλτα. Αυριο μάλλον δύσκολο για μένα για τις 11, γιατί τις Παρασκευές έχω μια υποχρέωση, αν όμως μείνετε και μετά τις 12 ίσως σας προλάβω.

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...