Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το τελευταίο είναι το πιο σοφό.

Κ ειδικά απ την στιγμή που δεν μας συμβαίνει κατι τέτοιο γιατί τα παιδιά μας είναι πολύ μίκρα δεν ξέρουμε την πραγματική αντίδραση μας ΑΝ κάποτε συμβεί!

Νομιζω το εχω ξαναπει .. Δεν με νοιαζει τι θα διαλεξει να κανει το παιδι μου στη ζωη του, φτανει να ειναι ευτυχισμενο και αυτο που θα διαλεξει να μην του κανει κακο.. προτιμω να γινει ομοφυλοφιλος παρα ναρκωμανης, κλεφτης, φονιας, τεμπελης..

Αυτο που εχω εγω καταλαβει ειναι οτι "κακος γκει" ειναι αυτος που η οικογενεια του δεν τον αποδεχεται , που τον πεταει στο δρομο..

Δεν το θεωρω φυσιολογικο αλλα ειμαι διατεθιμενη να το αποδεκτω και να μου αρεσει κιολας.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δε θα επεμβω και δε θα κρινω κανεναν ποσο μαλλον τα παιδια μου για τις επιλογες τους αν αυτες τους κανουν ευτυχισμενους.

Δεν θα τα κρινω και παντα θα τα αγαπω αυτο εννοειτε αλλα οχι οτι θα χαιρομουνα και θα ημουνα και ανετη:roll:. Ενα σοκ θα το παθαινα και θα ηθελα καποιο χρονο να το χωνεψω. Δεν εχω καποιο προβλημα -δεν εχω γνωρισει και καποιον για να εχω αποψη για να το θεσω πιο σωστα -αλλα θα ηθελα να μην το ζησω στα παιδια μου :?. Δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο...

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να φανταστώ 2 άντρες ζευγάρινα μεγαλώνουν ένα παιδί.

για μενα ειναι προτιμοτερο να μεγαλωσει ενα παιδακι σε μια οικογενεια που θα εισπραξει αγαπη, παρα σε ενα ιδρυμα.

ακομα και αν αυτη η οικογενεια αποτελειται απο ατομα του ιδιου φυλου.

'Οτι είναι γραμμένο, με την φύση δεν παίζουμε ,αρκεί να το αποδεχτούμε ''μέσα μας'' και όχι με λόγια αλλά με πράξεις και να είμαστε δυνατοί σε τυχόν αντιδράσεις από τους γύρω είτε είναι οικείοι,είτε είναι ξένοι.

a63700a23b.png 87032dd023.png

Παντως αλλο το να λες οτι αν μου τυχει θα το δεχτω ή οτι θα αγαπω το παιδι μου οτι κ να κανει, αλλο ομως να το θεωρεις φυσιολογικο κ ολα καλα.. Ακομα κ ναρκομανης ή κλεφτης να γινοταν για καθε μανα το παιδι ειναι το παιδι της κ θα πρεπει να το στηριζει οτι κ να γινει, χωρις ομως να σημαινει οτι το επικροτει. Κ προς Θεου μη θεωρηθει οτι τα βαζω ολα στο ιδιο καλαθι ή οτι συγκρινω ανομοια πραγματα, απλα θελω να εξηγησω τη διαφορα μεταξυ του αγαπω το παιδι μου κ ειμαι διπλα του οτι κ να γινει με το οτι ειμαι απολυτα συμφωνη κ θεωρω καλο κ σωστο οτι κανει.. Κ σιγουρα υπαρχουν πολυ χειροτερα που μπορει να κανει απο το να γινει γκει, αλλα κ παλι θεωρω οτι οσο ανετες κ αν το παιζουμε τουλαχιστον η πλειοψηφια δεν ειναι ετοιμη να αποδεχτει κ με χαρα κατι τετοιο..

Οσο για το αν γεννιεσαι ή αν γινεσαι, η επιστημη δεχεται οτι ενα ποσοστο πραγματι γεννιεται ετσι, δηλαδη με ορμονες περισσοτερες/λιγοτερες, αλλα κ ενα σημαντικο ποσοστο γινεται στην πορεια για διαφορους λογους. Οποτε για να ειμαι απολυτα ειλικρινης οσο μπορω να κατευθυνω το παιδι μου θα προσπαθησω να το κανω, απο εκει κ περα βλεπουμε... Ας με πουν καποιοι ρατσιστρια, εγω θεωρω τον εαυτο μου απλα ειλικρινη.

Παντως αλλο το να λες οτι αν μου τυχει θα το δεχτω ή οτι θα αγαπω το παιδι μου οτι κ να κανει, αλλο ομως να το θεωρεις φυσιολογικο κ ολα καλα.. Ακομα κ ναρκομανης ή κλεφτης να γινοταν για καθε μανα το παιδι ειναι το παιδι της κ θα πρεπει να το στηριζει οτι κ να γινει, χωρις ομως να σημαινει οτι το επικροτει. Κ προς Θεου μη θεωρηθει οτι τα βαζω ολα στο ιδιο καλαθι ή οτι συγκρινω ανομοια πραγματα, απλα θελω να εξηγησω τη διαφορα μεταξυ του αγαπω το παιδι μου κ ειμαι διπλα του οτι κ να γινει με το οτι ειμαι απολυτα συμφωνη κ θεωρω καλο κ σωστο οτι κανει.. Κ σιγουρα υπαρχουν πολυ χειροτερα που μπορει να κανει απο το να γινει γκει, αλλα κ παλι θεωρω οτι οσο ανετες κ αν το παιζουμε τουλαχιστον η πλειοψηφια δεν ειναι ετοιμη να αποδεχτει κ με χαρα κατι τετοιο..

Οσο για το αν γεννιεσαι ή αν γινεσαι, η επιστημη δεχεται οτι ενα ποσοστο πραγματι γεννιεται ετσι, δηλαδη με ορμονες περισσοτερες/λιγοτερες, αλλα κ ενα σημαντικο ποσοστο γινεται στην πορεια για διαφορους λογους. Οποτε για να ειμαι απολυτα ειλικρινης οσο μπορω να κατευθυνω το παιδι μου θα προσπαθησω να το κανω, απο εκει κ περα βλεπουμε... Ας με πουν καποιοι ρατσιστρια, εγω θεωρω τον εαυτο μου απλα ειλικρινη.

Kαι είσαι νεφελη μου..είσαι απόλυτα ειλικρινής...

Θα το ξαναπώ ( το'πα και σε προηγούμενο ποστ )...σίγουρα θα λατρεύω το Θεόφιλο ότι και να κάνει στη ζωή του αλλά δεν θα είμαι η πιο ευτυχισμένη μάνα του κόσμου αν γυρίσει μια μέρα και μου πει μάνα θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τον Μήτσο, όποια μπορεί με το χέρι στην καρδιά να πεί ότι θα είναι απόλυτα ευτυχισμένη τότε ναι αξίζει τα συγχαρητήρια μου...

όσο αναφορά αυτό που κοκκίνισα....μιλάω με φίλο που έχει γιο 5 ετών από τα 3 του, του άρεζε πολύ να παίζει με μπαρμπιε, νεραιδες, να ντύνει νύφες γιατί είχα πάει σε φιλικό σπίτι και του άρεζε...από κει και πέρα επειδή ο μικρός ήθελε του αγόραζαν συνεχώς μπάρμπι δηλ.τι ???

τον συναντάω πρόσφαρα και τι μου λέει α λέει το ξεπεράσαμε με τις μπαρμμπι, μπράβο λέω εγώ,τώρα πλέον παίζε με power ranger και τέτοιες φιγούρες....τους βάφει όλη μέρα τα νύχια:shock:

rQGhp3.png

όσο αναφορά αυτό που κοκκίνισα....μιλάω με φίλο που έχει γιο 5 ετών από τα 3 του, του άρεζε πολύ να παίζει με μπαρμπιε, νεραιδες, να ντύνει νύφες γιατί είχα πάει σε φιλικό σπίτι και του άρεζε...από κει και πέρα επειδή ο μικρός ήθελε του αγόραζαν συνεχώς μπάρμπι δηλ.τι ???

τον συναντάω πρόσφαρα και τι μου λέει α λέει το ξεπεράσαμε με τις μπαρμμπι, μπράβο λέω εγώ,τώρα πλέον παίζε με power ranger και τέτοιες φιγούρες....τους βάφει όλη μέρα τα νύχια:shock:

Ο Βασιλης μου παντα ειχε ενα θεμα με τις κουζινες και γενικα υπηρχε καποια ηληκια που επαιζε με κοριτσιστικα παιχνιδια (ειχα ανοιξει και ποστ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20264&highlight=%F6%F5%EB%EB%EF+%F0%E1%E9%F7%ED%E9%E4%E9%F9%ED). Ειναι κατι φυσιολογικο μεχρι καποια ηληκια. Κι εγω παντως και σιδερο του πηρα , και σκουπα και κουζινα και επισης ετυχε να παιξει και να κολησει με την αμαξα της εν λογω κουκλας σε φιλικο σπιτι (αλλα δεν την πηραμε - δεν την ξαναζητησε). Γενικα αν ηθελε κατι το επαιρνα ασχετος φυλλου. Δεν θεωρω οτι ειναι σημαδι για κατι (στην αρχη αγχθηκα λιγο για να ειμαι ειλικρινης :lol: αλλα πλεον το θεωρω απολυτα φυσιολογικο στην φαση της εξελιξης τους).

Τωρα πια ποναει το κεφαλι μου απο τα μπαμ μπουμ με τα πιστολια και τρεμω μην μας βγαλει κανενα ματι με το σπαθι. :lol::lol:

Οσο για το Μητσο Dalia μου μονο μου το σκεφτομαι ..... ενα εγκεφαλικο μου ρχεται :lol:. Δεν ειμαι η ανετη μαμα που θα το αντεχε το ομολογω. :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Ο Βασιλης μου παντα ειχε ενα θεμα με τις κουζινες και γενικα υπηρχε καποια ηληκια που επαιζε με κοριτσιστικα παιχνιδια (ειχα ανοιξει και ποστ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20264&highlight=%F6%F5%EB%EB%EF+%F0%E1%E9%F7%ED%E9%E4%E9%F9%ED). Ειναι κατι φυσιολογικο μεχρι καποια ηληκια. Κι εγω παντως και σιδερο του πηρα , και σκουπα και κουζινα και επισης ετυχε να παιξει και να κολησει με την αμαξα της εν λογω κουκλας σε φιλικο σπιτι (αλλα δεν την πηραμε - δεν την ξαναζητησε). Γενικα αν ηθελε κατι το επαιρνα ασχετος φυλλου. Δεν θεωρω οτι ειναι σημαδι για κατι (στην αρχη αγχθηκα λιγο για να ειμαι ειλικρινης :lol: αλλα πλεον το θεωρω απολυτα φυσιολογικο στην φαση της εξελιξης τους).

Τωρα πια ποναει το κεφαλι μου απο τα μπαμ μπουμ με τα πιστολια και τρεμω μην μας βγαλει κανενα ματι με το σπαθι. :lol::lol:

Οσο για το Μητσο Dalia μου μονο μου το σκεφτομαι ..... ενα εγκεφαλικο μου ρχεται :lol:. Δεν ειμαι η ανετη μαμα που θα το αντεχε το ομολογω. :?

για θέματα κουζίνας δεν το συζητάω εγώ το θεωρώ unisex:lol:, έπιασες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω..κόλλησα με την άμαξα της μπάρμπι ( άλλο με την άμαξα και άλλο να κάνει την κόμη της μπάρμπι:lol: ), αλλά είπες τη λέξη κλειδί...δεν την πήραμε και φυσικά την ξέχασε...θα είχε διαφορά αν του έπερνες, την επόμενη φορά του έπερνες τη ραπουνζελ, την επόμενη τις πριγκίπισσες κτλ.:?

rQGhp3.png

• 3 months later...

Ο αντρας μου εχει ενα γιο 11 ετων. Ειναι ενα παιδι αρκετα ωριμο για την ηλικια του , με πολυ καλη συμπεριφορα απο μικρο. Στην ταξη του απο τους δυνατους μαθητες.

Θαυμαζει τον πατερα και αγαπαει πολυ τη μητερα του που ειναι γενικα ενα ατομο πολυ ανοιχτομυαλο γενικα αλλα και στο θεμα της ομοφυλοφιλιας

Το παιδι απο μικρο ηθελε να χορευει το γραψανε χοροπριν 4 χρονια Το αποτελεσμα ηταν να το κοροιδευουν στο σχολειο και να μη θελει να συνεχισει τα μαθηματα για το λογο αυτο..Γυρω στα 8 ακουσε να το φωναζουν "αδερφη"

Τωρα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα Τον κοροιδευουν (τα αγορια περισσοτερο) και ενω αυτος ποτε δεν αντιδρουσε βιαια αλλα μονο με λογια εχει αρχισει να χτυπαει τα κοριτσια,τις φιλες του (τα οποια τον υπεραγαπουν)

Ειναι αφηρημενος στο σχολειο και στο φροντηστηριο Δεν μιλαει για ολα αυτα και οι πληροφοριες για το τι συμβαινει ειναι απο το σχολειο και το φροντηστηριο

Οι γονεις του ..δεν ξερουν τι να κανουν για να στηριξουν το παιδι αλλα και να σταματησουν αυτη τη" βιαια" συμπεριφορα

Σκεφτομαι τι περναει και ποσο δυσκολο ειναι να εισπρατει τετοια απορριψη απο τωρα..με τρομαζει η συνεχεια Μιλτιαδη θα ηθελα να μου πεις τι μπορουμε να κανουμε να τον στηριξουμε

p7z6p3.pngsQqep3.png

Σοκαριστική η περιγραφή σου για το τί περνάει αυτό το παιδί μόνο και μόνο επειδή σαν κοινωνία απορίπτουμε και στιγματίζουμε έυκολα το διαφορετικό αλλά και δεν είμαστε καθόλου φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς που πληγώνουν.:(

Απευθήνθηκαν σε κάποιον ειδικό οι γονείς για να μπορέσουν να στηρίξουνε το παιδί πιό σωστά?.

Εσύ μίλησες μαζί του γι αυτό? Τι σου λέει?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Οι γονεις εθελοτυφλουσαν σε καποια πραγματα εδω και χρονια επειδη το παιδι φεροταν πολυ σωστα και ηταν σε ολα κυριος

Ο πατερας εδω και χρονια το συζητουσε με κοντινα του προσωπα (οτι αυτες οι κινησεις και τα ενδιαφεροντα ειναι πιο πολυ κοριτσστικα) αλλα εκεινοι τον καθυσηχαζαν (μαλλον για να μην τον στεναχωρησουν)

Αφησαμε ολοι μια κατασταση να φτασει εδω που εφτασε

Τωρα αρχιζουν να συνειδητοποιουν τι συμβαινει

Ο πατερας δεν θελει να παρει βοηθεια (ισως επειδη δουλευε χρονια στο χωρο) και πιστευει οτι ο ιδιος ξερει τι να κανει Η μητερα που ζει καθημερινα την απορριψη του παιδιου εχει πελαγωσει και θα ζητησει βοηθεια

Το παιδι σε εξωτερικες δραστηριοτητες που κανουμε εχω παρατηρησει οτι αποφευγει συστηματικα τους συνομιλικους του και προσκολαται σε πολυ μικρα παιδακια να τα βοηθαει και να τα προσεχει..Παιζει και με κοριτσακια μικροτερα ή μεγαλυτερα απο αυτον(μιλαει με τα μεγαλυτερα για το κομπιουτερ του) Δεν μου εχει πει ο ιδιος τιποτα για ο,τι συμβαινει τελευταια οπως δεν εχει μιλησει για αυτα ουτε στους γονεις του

Σε περιπτωση ομως που μου πει κατι δεν ξερω πως θα το χειριστω σωστα χωρις να επιβραβευσω τη βιαια συμπεριφορα απο τη μια και απο την αλλη χωρις να του υποδειξω οτι το να αποσυρεται ειναι το σωστο

Θελω εναν ανθρωπο που να εχει βιωσει παρομοιες καταστασεις με ψυχολογο εχω μιλησει αλλα μου ειπε πολυ γενικα πραγματα που πρακτικα δεν με βοηθουν

p7z6p3.pngsQqep3.png

Marchalina,

Ο μόνος που θα μπορούσε να βοήθησει είναι σίγουρας ένας παιδοψυχολόγος.

Πάντως όλα αυτά που διάβαζα πιο πάνω δεν σημαίνουν ότι στο παιδί αρέσουν άτομα ιδίου φύλλου. Όχι ότι είναι κακό εάν πράγματι συμβαίνει.

Τα ενδιαφέροντα ένος παιδιού, τα χόμπι, ο χορός πχ, δεν σημαίνει ότι είναι γυναικείο χόμπι, κτλ.

Τώρα, επειδή διάβαζα ότι έχει computer, προσέχετε με το διαδίκτυο, να είστε σίγουροι ότι ελέγχετε την κατάσταση.

Οπως και να 'χει ένα ειδικός θα βοηθούσε πολύ, κυριώς τους γονείς και μετά το παιδί για το πως μπορεί να αντιμετωπίζει την διαφορετικότητά του, φυσικά εάν υπάρχει

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

Δεν αναφερα το χορο σαν "συμπτωμα" κατι τετοιο θα ηταν γελλοιο

Απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι η κοροιδια των συμμαθητων και του περιγυρου τον ωθησε να σταματησει μια δραστηριοτητα που βλεπω ποσο του αρεσει στην οποια μαλιστα απο τις γνωσεις μου πανω στο θεμα κρινω οτι εχει ταλεντο

Δεν εχει ελευθερη συνδεση στο ιντερνετ και επιτηρειται οταν σερφαρει Το χρησιμοποιει κυριως για μουσικη και για παιχνιδια

Μπορειτε να μου συστησετε εναν καλο παιδοψυχολογο στην Αθηνα να προτινω στους γονεις;

Δεν ξερω αν εχει τη συγκεκριμενη διαφορετικοτητα αλλα το παιδι μαλλον βασανιζεται και χλευαζεται απο τον σχολικο του περιγυρο που του εχει βαλει μια ταμπελα

Ευχαριστω

p7z6p3.pngsQqep3.png

Δεν αναφερα το χορο σαν "συμπτωμα" κατι τετοιο θα ηταν γελλοιο

Απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι η κοροιδια των συμμαθητων και του περιγυρου τον ωθησε να σταματησει μια δραστηριοτητα που βλεπω ποσο του αρεσει στην οποια μαλιστα απο τις γνωσεις μου πανω στο θεμα κρινω οτι εχει ταλεντο

Δεν εχει ελευθερη συνδεση στο ιντερνετ και επιτηρειται οταν σερφαρει Το χρησιμοποιει κυριως για μουσικη και για παιχνιδια

Μπορειτε να μου συστησετε εναν καλο παιδοψυχολογο στην Αθηνα να προτινω στους γονεις;

Δεν ξερω αν εχει τη συγκεκριμενη διαφορετικοτητα αλλα το παιδι μαλλον βασανιζεται και χλευαζεται απο τον σχολικο του περιγυρο που του εχει βαλει μια ταμπελα

Ευχαριστω

Δεν είπα ότι ανέφερες τον χορό σαν σύμπτωμα, εξάλλου η ομοφυλοφυλία δεν είναι ασθένεια. Το έφερα σαν παράδειγμα !

Θα έλεγα να ρωτήσετε τον παιδίατρο που το παρακολουθεί το παιδί θα ξέρει σίγουρα κάποιο καλό παιδοψυχολόγο.

Τώρα, θα έλεγα επισής, να γίνει μια καλή κουβέντα με το σχολείο του για όλα αυτά. Και ίσως και με αυστηρό τόνο τους δασκάλους και στον δ/ντή.

Δεν επιτρέπεται σε μαθητές να χλευάζουν μαθήτες για οποιονδήποτε λόγο. Θα έπρεπε οι δάσκαλοι να έχουν αντιδράσει. Έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης για το πως αισθάνεται το παιδί.

cHmop2.png

Γι αυτο εβαλα και τη λεξη σε εισαγωγικα..ενοειται οτι δε μιλαμε για ασθενεια

Στο σχολειο θα παει και ο πατερας τη Δευτερα και στο φροντηστηριο να μιλησει αναλυτικα με τους δασκαλους του ..εχει χαθει αρκετος χρονος.. να δουμε πως θα σταματησει αυτος ο εξευτελισμος πως θα επουλωθουν οι πληγες..

p7z6p3.pngsQqep3.png

Γι αυτο εβαλα και τη λεξη σε εισαγωγικα..ενοειται οτι δε μιλαμε για ασθενεια

Στο σχολειο θα παει και ο πατερας τη Δευτερα και στο φροντηστηριο να μιλησει αναλυτικα με τους δασκαλους του ..εχει χαθει αρκετος χρονος.. να δουμε πως θα σταματησει αυτος ο εξευτελισμος πως θα επουλωθουν οι πληγες..

Εγώ θα ήμουν πιο αυστηρή μαζί τους.

Εκτός από την προφορική κουβέντα θα έκανα και εγγράφως παράπονα στην δ/νση που ανήκει το σχολείο ή ακόμη πιο αυστηρή στο υπουργείο παιδείας.

cHmop2.png

Συμφωνω με τις κινησεις που προτινεις απλα θα ηθελα και τη γνωμη ενος ειδικου για να δουμε πως θα γινουν αυτα χωρις να στιγματιστει ακομα περισσοτερο ο μικρος..που βεβαια τωρα που το σκεφτομαι τον εχουν ηδη στιγματισει

Ευχαριστω

p7z6p3.pngsQqep3.png

Συμφωνω με τις κινησεις που προτινεις απλα θα ηθελα και τη γνωμη ενος ειδικου για να δουμε πως θα γινουν αυτα χωρις να στιγματιστει ακομα περισσοτερο ο μικρος..που βεβαια τωρα που το σκεφτομαι τον εχουν ηδη στιγματισει

Ευχαριστω

Εύχομαι να βρείτε την άκρη!!!

cHmop2.png

Ευχαριστω

Έχω να σου συστήσω μια καλή παιδοψυχολόγο και σύμβουλο γονέων που συνεργάζεται με την αναπτυξιολογική κλινική του Παίδων.

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Μια παρομοια κουβεντα ειχα με τον αντρα μου τις προαλλες για το αν γινοταν ο γιος μας ομοφυλοφιλος...

Εκεινος ελεγε διαφορα που ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω...Εγω παλι ειλικρινα σας μιλαω με το χερι στην καρδια μου χωρις να προσποιουμε την ανετη δεν θια ειχα κανενα προβλημα.Το ιδιο μου κανει αν ερωτευτει την Κατερινα η τον Ηλια.

Αυτο που θα με ανυσηχουσε θα ηταν ο κοιωνκος περιγυρος που πολυ πιθανον να του δημιουργουσαν πολυ πολυ σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.

Εγω θα ηθελα να ειναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ να ζει ΚΑΛΑ .Τωρα αυτο δεν το μετραω με το ποιον θα εχει στο κρεβατι του...Δεν ξερω τι θα τον συμβουλευα μιας και να του πω να το κρυψει δειχνει οτι ειναι κατι κακο...να του πω οτι ειναι ενταξει¨?δεν ειναι κακο?τοτε γιατι θα τον κατακρινουν οι αλλοι αργοτερα?

Θα προσπαθουσα να του πω την αληθεια και για την "ωραια" κοινωνια που ζουμε και φυσικα θα ημουν παντα εκει νατον στιριζω μιας και στα δικα μου ματια δεν ειναι κατι κακο η ομοφυλοφιλια.Τωρα για τον πατερα του ειναι αλλη ιστορια.

Μισω τους ρατσιστες σε ολα τα ειδη.Οτι αφορα εθνικοτητα , χρωμα , μορφοση , θρησκεια , σεξουαλικες προτιμησεις τα παντα.Ειμαι ρατσιστρια στους ρατσιστες.

και κατι ακομα...πολλοι ομοφυλοφιλοι (ατομα που ξερω και το λεω ) ειναι πιο Αντρες και απο ΠΟΛΛΟΥΣ "αντρες " που ξερω.Αλλα πραγματα μετρανε οπως να εινα ι ενας καλος ανθρωπος...

Κι'εγω πραγματικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα και σας διαβεβαιω οχι επειδη μιλαω εκ του ασφαλους,επειδη δεν εχω αγορι.

Το μονο που ισως θα με ενοχλουσε,αφορα το αισθητικο κομματι,δηλαδη να επιδιωκει να δειχνει γυναικα...Οχι για το τι θα πει ο κοσμος,ναι,αλλη σκοτουρα δεν ειχα,αλλα εμενα δεν μου "κολλαει" αισθητικα.

Το αντιστοιχο και για τις κορες μου φυσικα.

Και φυσικα θα ηταν στην διακριτικη του ευχερεια το αν θα επιλεξει να το μαθει ο περιγυρος,κανενα προβλημα απο μενα.

Το καλο ειναι πως περιπου τα ιδια λεει και ο αντρας μου.Μου ειπε βεβαια πως ισως τον "ετρωγε" μεσα του,αλλα μεχρι εκει.

Πραγματικα οταν ακουω ανθρωπους να το συζητουν λες και ειναι το χειροτερο που μπορει να τους τυχει,πραγματικα απορω!Χειροτερο απο τα ναρκωτικα πχ?Μα πως γινεται?

Σαφως υπαρχουν χειροτερα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Υπαρχουν πραγματικα πολυ ασχημα πραγματα που μπορουν να συμβουν στο παιδι μας, το συγκεκριμενο δεν θεωρω οτι ειναι ενα απο αυτα. Η αγαπη μου γιαυτον δεν εχει ορια και κανονες αρκει να ειναι αυτος καλα μεσα του, ολα τα αλλα μου ειναι αδιαφορα. Ας γινει οτι θελει στη ζωη του αρκει να μην προκαλει κακο στους συναθρωπους του και στον εαυτο του.

Η ζωη ανηκει στον ιδιο και οχι σε εμενα, και οτιδηποτε τον κανει ευτυχισμενο εμενα μου αρκει.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...