Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο μας προσεχουν τα μωρα μας.......

Ellemphriem

Recommended Posts

Καλά Αλέκα το περιέγραψες αφάνταστα όμορφα :D Έτσι είναι όπως τα λέει :D
ε ναι!!! αφου ειναι απλα (και) πανεμορφα τα συναισθηματα :P

ποπο συγκινούμαι πολύ!!! Περιμένω πως και πως!!!
Με το καλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δικια μου ολη μερα με φιλαει. Ερχεται κανοντας μμμμμμμμμμ! δλδ να παω κοντα να με φιλησει. Με χαιδευει στα μαγουλα, στα χερια, στα μαλλια, θελει να με χτενιζει (με ξεμαλλιαζει βασικα :P). Μια φορα που εκλαψα μπροστα της, ηταν και πιο μικρη, ηρθε να μου σκουπισει τα ματια. Ε μετα εκλαιγα πιο πολυ! Και με κοιτουσε με απορια! Και μονιμως θελει να μας ταιζει με ψωμι, μπισκοτα, φρουτα, ο,τι κραταει σχετικο. Δεν ειναι γλυκες?

6e27704b68.png

1ce464eb8b.png

Ο γιόκας μου όποτε έχω πονοκέφαλο (κάθε μέρα δηλαδή :rolleyes: ) με καταλαβαίνει και μου λέει: Μανουλίτσα μου πονάς? Να το φιλήσω να περάσει... Θέλεις να ξαπλώσουμε αγκαλιά να σου πάρω τον παλιοπόνο?

Αλοιφήηη η μαμάαα.....

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Βαφόμουν τις προάλλες για να βγούμε και ενώ με παρακολουθούσε σχολαστικά και ρωτούσε για το κάθε τι μου πετάει: "Μαμά μου είσαι πανέμοφλη!! Η πιο πανέμοφλη!! Μη βάζεις άλλα τέτοια"

Με αιφνιδίασε, συγκινήθηκα............

Διαφημίσεις

Βαφόμουν τις προάλλες για να βγούμε και ενώ με παρακολουθούσε σχολαστικά και ρωτούσε για το κάθε τι μου πετάει: "Μαμά μου είσαι πανέμοφλη!! Η πιο πανέμοφλη!! Μη βάζεις άλλα τέτοια"

Με αιφνιδίασε, συγκινήθηκα............

Γεια σου εξαφανισμενη :D Φιλακια στην κουκλα σου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Η κούκλα μου (20 μηνών τώρα) κάνει πολλά καθημερινά που με εκπλήσσουν ευχάριστα. Πολύ πλάκα όμως έχει το ότι με θέλει κατ'αποκλειστικότητα και το ότι με υπερασπίζεται.

Δεν αφήνει το πατέρα της να έρθει πολύ κοντά μου. Ακόμα κι αν με αγκαλιάσει π.χ. στον καναπέ, έρχεται και του κάνει νταντα στο κεφάλι και του το απομακρύνει, του βγάζει τα χέρια του από πάνω μου και με παίρνει από το χέρι για να με πάει κάπου αλλού.

Κάποια στιγμή είχαμε με τον άντρα μου μια διαφωνία και σήκωσε λίγο τον τόνο της φωνής του. Μετά από λίγο πήγε στην κουζίνα και τον ακολούθησε η μικρή μαλώνοντας τον! Φυσικά δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε, γιατί λέει πολύ λίγες λέξεις. Αλλά έλεγε τα δικά της με αυστηρό ύφος :P

Μια μέρα, καθόταν η αδερφή μου μαζί της στον καναπέ. Η κούκλα μου ήταν νυσταγμένη, έπιανε το αφτί της και νανουριζόταν (όπως το συνηθίζει).

Η αδερφή μου είχε στο χέρι το μπιμπερό με το γάλα που περίσσεψε και για πλάκα έκανε ότι έπινε.

Γυρνάει η μικρή την κοιτάει περίεργα, λέει ένα "Α!"(επιφώνημα έκπληξης), σηκώνεται γρήγορα πάει μέχρι την κουζίνα και γυρνάει με την σαλιάρα της στο χέρι. Την βάζει στο λαιμό της αδερφής μου και της πιάνει το μπιμπερό λέγοντάς της "ΜΑΜ!"!:shock::P

Κάθε φορά με παίρνει από το χέρι για να με πάει όπου θέλει εκείνη. Είτε στο δωμάτιό της για να παίξουμε, είτε στην κουζίνα, για να την πάρω αγκαλιά και να μου δείξει τι θέλει κτλ.

Κάποια στιγμή ξύπνησα με αναγούλες (όχι δεν ήμουν έγκυος!) και στην πορεία άρχιζα να ανεβάζω πυρετό. Μέχρι να έρθει η αδερφή μου για να προσέχει την μικρή, εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και να κάνω πολλά πράγματα. Η κούκλα μου, αντί να έχει την συνηθισμένη συμπεριφορά της, ήρθε και κάθισε στο μαξιλάρι, με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και μου χάιδευε τα μαλλιά. Μιλάμε έλιωσα!!!!!!!!

ποπο συγκινούμαι πολύ!!! Περιμένω πως και πως!!!

με το καλο!!!

εμενα ειναι πολυ μικρουλα αλλα με κανει κομματια οταν κοιταζει την φωτογραφια μου στην βιβλιοθηκη κ της χαμογελαει,οταν το πρωι που ξυπναμε κουναει χερια ποδια κ γελαει κ οταν απλωνει τα χερακια της για να μου πιασει το προσωπο...:-D

Διαφημίσεις

Τι κανει ρε κοριτσι τωρα τελευταια? Καμια φορα κοιμαμαι σε μικρο κρεββατι διπλα στο δικο της (βγαλαμε καγκελα και προσπαθουμε να βρουμε τον ρυθμο μας) και καπου μεσα στην νυχτα ξυπναει μου χαιδευει τα μαλλια και μου λεει 'νανι το μαμα του, νανι, σσσσσ'....και εγω πεθαινω μεσα στον υπνο μου! (μαμα του = μαμα μου αλλα ακομα μπερδευεται. Εχει αρχισει να λεει μαμα του, μπαμπα του)......!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Απο που να αρχισω...φοβερο θεμα!!!

1. Οταν ξυπναει το πρωι και ειμαι στο σπιτι(δεν εχω παει για δουλεια) μου λεει ΟΧΟ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΜΑ,ΕΔΩ ΦΑΙΗ ΚΑΤΣΕΙΣ. Πεθαινω, λιωνω...

2. Εχει τυχει να με δει να κλαιω και μου λεει ΟΧΙ ΚΛΑΙΣ ΜΑΜΑ, ΟΧΙ ΚΛΑΙΣ και με σφιγγει στην αγκαλια της. Νομιζω πως ειναι το μοναδικο πλασμα που θελει να με βλεπει συνεχεια χαρουμενο.

3. Πολλες φορες μασ ταιζει στο στομα κι εμενα και τον αντρα μου.

4. Παιρνει φωτογραφιες μας που εχουμε στο σαλονι σε κορνιζες και τις φιλαει. Πολυ γλυκια ειναι οταν το κανει.

5. Η μικρη μου οταν γυρναω απο την δουλεια και με βλεπει αρχιζει και κουνιεται σαν τρελα απο την χαρα της, η μεγαλη τρεχει στα σκαλια και μου Γεια σου μαμα

Κι αλλα πολλα πολλα .... Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια και επιβεβαιωση απο αυτα τ α πλασματακια

"Θα είμαι πάντα κοντά σου μανούλα, δεν θα σε αφήσω ποτέ!"

Με αυτές τις λίγες της λέξεις εγώ ζω κάθε φορά το μεγαλείο της αληθινής και αστείρευτης αγάπης.

Πως λοιπόν να μην δακρύσω μπροστά σε ένα τέτοιο μεγαλείο??

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Η πρώτη καθαρή εκδήπωση αγάπης της Μάρως εκτός απο τα φιλάκια είναι οτι εκεί που παίζει έρχεται και ακουμπάει στα πόδια μου το κεφαλάκι της και κάνει ο,ο,ο,ο:lol:. Ανυπομωνω για την συνέχεια:wink:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γενικά ο μικρούλης μου με προσέχει και αν με δει στεναχωρημένη ή θυμωμένη έρχετε και με κάνει αγκαλίτσες και μου λέει "μανούλα μου" με μωρουδίστικη φωνή. Εϊναι πολύ τρυφερός μαζί μου και με ταίζει και εμένα όπως είπαν κ άλλες κοπέλες.

Αλλά αυτό που ήταν εκπληκτικό ήταν όταν ήταν πολύ μικρός (1+ κάτι) που περπάταγε αλλά δεν μίλαγε κανονικά, έλεγε τα βασικά, είμαστε μαζί στο δωμάτιο του και παίζουμε. Αυτός πετάει κάτι κάτω από την κούνια του και εγώ στην προσπάθεια μου να το πιάσω κάνω μία κίνηση/έκταση με το χέρι και μένω εκεί (έχω αυχενικό και τραβήχτηκε κάποιο νεύρο/μυς δεν ξέρω)! Κάνω ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ και μένω ακίνητη χωρίς να μπορώ να κουνηθώ!

Ο μικρούλης μου με το που το είδε, έπαθε πανικό και έτρεξε προς τα μέσα στο σαλόνι που ήταν ο μπαμπάς του φωνάζοντας "μπαμπά, μαμά, μαμά" και τραβώντας τον από το χέρι να έρθει να δει!! Συγκινήθηκα τόσο πολύ τότε με το αντράκι μου..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

κανα 2 φορες που ειχα το παιδικο καρεκλακι δεμενο στο καθισμα του συνοδηγου λογω υπερφορτωσης του αμαξιου πισω, οταν εστριβα ή οταν ετρεχα λιγο στη διαδρομη απλωνε το χερι του κ μου κρατουσε το μανικι του παλτου λεγοντας μου "κατσε να σε κραταω μην πεσεις απ το αυτοκινητο ετσι οπως στριβουμε ή όπως τρεχουμε" :mrgreen:

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

έτρεξε προς τα μέσα στο σαλόνι που ήταν ο μπαμπάς του φωνάζοντας "μπαμπά, μαμά, μαμά" και τραβώντας τον από το χέρι να έρθει να δει!! Συγκινήθηκα τόσο πολύ τότε με το αντράκι μου..

:-D

Αχ τι γλυκά που είναι όλα αυτά:-);Εμένα το αστεράκι μου είναι 10 μηνών, δεν μιλάει ακόμα:rolleyes:.Το μόνο που κάνει είναι όταν θηλάζει και με δαγκώσει, όταν του παραπονεθώ ότι πόνεσα σταματάει και με κοιτάει μες τα μάτια:P και μετά από λίγο μου χαμογελάει και συνεχίζει το φαί του:rolleyes::mrgreen:...Το σκατουλάκη:lol:.

• 1 month later...

Την Κυριακή το μωρό μου, με συγκίνησε πάλι! Ημουν στεναχωρημενη και φορτισμένη (δεν θέλω και πολύ λογω εγκυμοσύνης), ο άντρας μου είχε φύγει από το σπίτι, και εγώ πήγα και έκλαιγα στο μπάνιο, για να μην μ' ακούσει το μωρό.. Μετά από λίγο με άκουσε και ήρθε, και μου λεει "Τι? Τι έχεις? Μανούλα μου... μην κλαις.." Τον πήρα αγκαλιά και του εξήγησα ότι ειμαι λίγο στεναχωρημένη και θα μου περάσει και τον κατέβασα. Επιασε το χαρτί υγείας και μου το έδωσε και μου λέει πάλι "Μην κλαίς"

Ελιωσα.........τι να πω.......Αισθάνθηκα αμέσως καλύτερα...το ζουζούνι μου...

y9qxp2.pngGgOLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

χτες το απογευμα πηγαμε για μια δουλιτσα κοντα στο σπιτι και αφησα για λιγο το αυτοκινητο με αλαρμ. Με το που βγαινουμε, ερχεται ενας τυπος να με ρωτησει αν θα αργησω. Ποιος ξερει πως του φανηκε του μικρου, αγριεμενος μαλλον, ηταν και ογκωδης, και μπαινει μπροστα μου (ο σπορος μου σαν μυρμηγκακι ηταν μπροστα στον τυπο) και του λεει : οχι πειγιαζεις μαμα μου, μαμα μου ειναι ατό! χαχα γελαγα μεχρι να πεσω για υπνο...!

φιλαει την φωτο μου, με βάζει να ξαπλώσω στα ποδαράκια του κ μου χαϊδευει τα μαλλιά, οταν γυρνώ απ την δουλειά καθεται στην αγκαλιά μου μου χαϊδεύει το προσωπο και κρατωντας με τα δυο ροδαλα του χερακια μου δινει φιλιά...και γω ενω εχω περασει μια μερα δύσκολη σκεπτόμενη συνεχώς τα οικονομικά και τις τράπεζες μετα τις 6 κανω delete και τα ξεχνώ ολα. τόση δύναμη εχουν αυτα τα 2 χεράκια. βαλσαμο

M6bap3.png

cik1p3.png

Πόλλα αλλά θα πώ αυτό ως αρχή

Εχω ώς αρχή να μην κοιμάται το παιδί μαζί μας.Απο 40 ημερών το έχω στο δωματιό του.

Με εξαίρεση όταν ε'ιναι πολύ άρρωστος κι αυτό κάνα-δυο μέρες τον έχω γιατί μια φορά τον βρήκα μπλέ μέσα στον εμετό.

Τώρα τελευταία λοιπόν ο κύριος κατεβαίνει απο το κρεβατάκι του και έρχετε.Εγω σταθερά τον πάω πίσω,ξαπλώνω λίγο δίπλα του και ξανακοιμάτε.

Ενα βράδυ λοιπόν ακούω ταπ ταπ ταπ(τα ποδαράκια του στο πάτωμα).Αμέσως μετά "Μαμούλαααα" (ναζιάρικα) και σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μας.

Του λέω τι είναι αγάπη μου? και μου λέει "Αλίτσα Μαμά" (αγκαλίτσα) και τι κάνει...... με αγκαλιάζει ΜΕ αγκαλιαζει οχι ΤΟΝ αγκαλιαζω,και την επόμενη στιγμη,κοιμήθηκε........Ε έλιωσα,δε μου πήγε να τον πάω στο κρεβάτι.Κοιμηθήκαμε έτσι ως το πρωί.....

Σήμερα το πρωί ξύπνησε ο μικρός την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω. Τον παιρνω αγκαλιά και καθομαστε στο σαλόνι σε μια πολυθρόνα. Ερχεται η νταντα μας και ανοιγει τα πατζούρια. Σηκωνει ο μικρός το κεφαλι του, κοιτάει προς το παράθυρο και βάζει τα κλάμματα... "... ήλιος... μεααα (μερα).... μαμα δουλειά... οκι, οκιιιι....."

ο γλυκούλης μου... :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...