Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποσο μας προσεχουν τα μωρα μας.......

Ellemphriem

Recommended Posts

Δεν βρηκα αλλο ιδιο θεμα.....πιθανον λαθος να εψαξα. Ειπα να ανοιξω ενα θεμα βαση του τι μου συμβαινει τελευταια για να γραψετε ολες/ολοι εμπειριες ομορφες οπου σας προσεχουν τα παιδια σας/μωρα σας.....ετσι για ενα ευχαριστο θεμα για μια φορα. Ξερω ξερω μικρουλα ειναι αλλα μου δειχνει φοβερη προσοχη σε σημειο σημερα που με αγγιξε πολυ με κατι που εκανε. Καλα συνηθως με σκεπαζει, μου κανει μακια το μιμι, με χαιδευει στα μαλλια, αλλα σημερα ειδε κοκκινο το ποδι μου σε ενα σημειο και τι εκανε? Πηγε στο σαλονι, πηρε χαρτι και ηρθε και με καθαρισε και μου λεει 'καθαρο ποδι το μαμα'.......και με τρελλανε λεμε.

Πειτε ολες τετοιες ομορφες στιγμες.......μεγαλες και μικρες.....περιμενω......:lol::lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έντιτ, λάθος ιστορία, θα σας πω μια άλλη.

Μια φορά τον είχα μαλώσει, μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας του, με ρωτάει γιατί κλαίει, του απαντάω κι αρχίζει να μου λέει (στα αγγλικά) ότι δεν έπρεπε γι' αυτό το λόγο να τον κάνω να κλάψει.

Οπότε γυρνάει ο γιος μας και του λέει "μην την μαλώνεις τη μαμά μπαμπά, δίκιο έχει, εγώ φταίω που έκανα κακή πράξη. Τώρα πάω μέσα να ζητήσω συγγνώμη από τον Θεούλη".

Κι έχουμε μείνει και οι δύο παγωτό.

Πολυ ωραιο και γλυκο θεμα!!!

Τι να πρωτοθυμηθω.. λοιπον καλοκαιρακι ειμαστε στην θαλασσα κανουμε μπανιο, εχω αγκαλια τον κων/λη και ξαφνικα βλεπει ενα φυκι... φοβηθηκε και αρχισε τι ειναι αυτο μαμα και διωξτο φοβαμαι και τα σχετικα... μετα απο λιγη ωρα ομως ενα πολυ μικρο φυκακι εχει κολλησει στο χερι μου... το βλεπει το αντρακι μου... το διωχνει με το χερακι του λεγοντας αχ παλιοφυκι μακρια απο την μαμα μου!!!!! ελιωσα ξεπερασε το φοβο του για να με "προστατέψει"

Τι ωραιο θεμα ellemphriem...!

Δεν μου ερχεται κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο, αλλα λιωνω οταν παει να με προστατευσει αν αισθανθει οτι κινδυνευω - απο τα αδερφια μου ας πουμε που συνεχεια με πειραζουν, με γαργαλανε, με πνιγουν κ.λ.π. Μολις δει κατι τετοιο, μπαινει μπροστα μου για να με προστατεψει...

(διαφορετικα βεβαια, με εχει ψιλογραμμενη θα ελεγα)

αχ τι να πω με την ζουζουνα μου...απο αγκαλιτσες και φιλακια που μου δινει...γενικα οτι ζουζουνιες της κανω μου τις επιστρεφει!!

Ανεβαινω προχτες σε μια καρεκλα να πιασω κατι και μου λεει..προσεχε μαμουλα μου μην πεσεις κατω και χτυπησεις..Κι εμενα μου κανει μακια τα μιμι μου..

Θα τρελαθω!!

Διαφημίσεις

εμένα η καλύτερη στιγμή της μέρας είναι το βράδυ που είναι κουρασμένος και τον παίρνω αγκαλίτσα ή κάθεται αυτός μέσα στο παρκοκρέβατο κι εγώ στον καναπέ δίπλα, βάζουμε μαζί τα κεφάλια μας, μου χαιδεύει τα μαλλιά και μου δίνει και τη μία άκρη από τη μαμίδα του, (είναι το μαντήλι που μασουλάει), για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ κι εγώ όπως εκείνος

1FdQp2.png

πριν δυο μηνες ειχαμε παει να κανω καποιες αιματολογικες εξετασεις ερχεται ο γιατρος να μου παρει αιμα βλεπει η μικρη τη συριγκα και παταει κατι κλαματα και εδιωχνε τον γιατρο που πηγε να με ακουμπησει!!!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

και οποτε τρωει κατι με τα χερακια της (συνηθως φρουτα) θελει να ταιζει εμενα και τον μπαμπα της

αυτό το ξεκίνησε τώρα τελευταία ο δικός μας, αλλά με τον μπαμπά του, του δίνω κάτι εγώ κι εκείνος το πάει στον πατέρα του, του κάνει α για να τον ταίσει, όπως τον ταίζω εγώ

1FdQp2.png

αχ πολυ ωραιο θεματακι!!!δεν ξερω τι να πρωτοπω τωρα!!!

οταν ο πρωτος μου γιος ηταν περιπου 15 μηνων,ειχε μια εμμονη!!οταν με εβλεπε να σκυβω κατω απ'τα κρεβατια να σκουπισω,ερχοταν διπλα μου,μου επιανε τα χερια αγκαλιαζοντας με,δειχνοντας μου οτι θελει να σηκωθω!!!εδειχνε οτι μαλλον φοβοταν οτι κατι επαθα κ ειμαι φαρδια πλατια στο πατωμα!!:rolleyes::-P

η μαρια μου ερχεται κ με φιλαει οταν χτυπαω καπου,με χαιδευει ολη την ωρα,γιατι ειναι κ ναζιαρα,ταιζει τον μικρουλη μας κ του δινει νερο!!ο μικρος οποτε με βλεπει να χουζουρευω,ερχεται κ ακουμπαει το μαγουλο του στο μαγουλο μου κ μου παιρνει το μυαλο!!:)η μαρια αμα με δει στεναχωρημενη,ερχεται κ μου λεει ''παω μαμα μου'',δηλαδη σ'αγαπαω και με χαιδευει!

κατι που με ειχε στειλει κ ενιωσα κ θλιψη,ηταν το καλοκαιρι που ειχα εξω στηη αυλη τα παιδια με τα ποδηλατακια τους κ εγω επλενα τα παιτα εκει μπροσδτα στο παραθυρο της κουζινας για να τα βλεπω!!ερχεται ο νικολας κ μου λεει ''μαμα ποτε θα ρθεις εξω??'' και του λεω 10 λεπτα να τελειωσω κ ερχμαι να παιξουμε!!βγαινει εξω κ παει κ λεει στην μαρια ''ειμαστε μονοι μας εξω κ βαριεμαι''!!!!σε 10 λεπτα ειχα παει εξω κ φωναζοντας απο χαρα λεει ''ναιιιιι ναιιιιι ηρθε η μαμα μας εξω κ δεν ειμαστε πια μονοι μας''!!!!κοριτσια κομματια εγινα!!!περιττο να πω οτι οποτε εβγαιναν τσουπ εξω κ γω για να μην ξανακουσω τετοια ψυχοπονιαρικα!!!:-P

και επισης κατι αλλο που εγινε το καλοκαιρι!!τα μεγαλα εκαναν κουνια κ γω προσπαθουσα να βαλω τον μικρο σε ενα ποδηλατακι κ ντουπ πεφτει απ'την κουνια ο μεγαλος στο τσιμεντο...επαθα σοκ....αυτον τον ηχο του κεφαλιου του πανω στο μπετο δεν μπορω να τον ξεχασω...εχασα τη γη κατω απ'τα ποδια μου...παω κοντα κ απλα κοιταζε,δεν μιλουσε...νομιζα οτι ειχε γινει κατι τρομερο..οτι τον εχασα..οτι χτυπησε σε ασχημο σημειο....αφηστε μου ρχεται να κλαιω παλι...:cry::?

τελικα τον σηκωσα,τον πηρα αγκαλιτσα,ηταν χλωμος,εγω εκλαιγα στα κρυφα μην το πανικοβαλλω!!σε 5 λεπτα ειχε συνελθει κ μεσα στην αγκαλια μου μου λεει ''μαμα εγω επεσα,χτυπησα κ πονεσα κ συ δεν ηρθες να με σωσεις''....αχ αφηστε ουτε να καταπιω δεν ειχα κουραγιο..μ'εστειλε!:?

αα οταν λεω μεγαλος εννοω 4 χρονω!!δεν το ειπα!!!χιχι!!!κ λεω πιο πολλα γι'αυτον γιατι τωρα πια μιλαει κιολας κ εχουμε πιο πολλες ατακες!!!:-D

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Εχω κατα καιρούς ακούσει διάφορα όμορφα απο την πλέον 4χρονη κόρη μου. Το κλασσικό της όταν με βλέπει στεναχωρημένη ή να πονάω μου λεει, σωπα μανούλα μου δεν είναι τίποτα, η Σταυρουλίνα σου είναι εδώ για σένα. Αλλά θα πω και στο πόσο με πρόσεξε σε ένα σημείο και με έσωσε απο πολλούς μπελάδες. Γυρνώντας απο την εφορεία με τον μικρό στο καρότσι και τη μικρή απο το χέρι τρώω μια φλασιά οτι ξέχασα την ταυτότητα μου στην εφορεία. Βρίσκω δίπλα μια μηχανή μεγάλου κυβισμου και αρχίζω να βγάζω τα πράγματα απο τη τσάντα μου για να ψάξω. Αφου λοιπόν τη βρίσκω μαζεύω τα πράγματα απο τη σέλα της μηχανής και φεύγω. Δε κάνω 2-3 βήματα και ακούω τη μικρή. Ει μανούλα, το πορτοφόλι σου, το άφησες. Γυρνώ πίσω και το βλέπω στη σέλα της μηχανής. Πουλάκι μου με έσωσες.....

Και γω δεν ξερω τι να πρωτο θυμηθω απο τον δικο μου που ειναι 3 χρονων.Ολη μερα φιλια,οτι με αγαπαει,αν χτυπησω με φιλαει να μου περασει αλλα τα δυο πιο χαρακτηριστικα ειναι το ενα και πιο απλο οτι του λεω τις προαλλες 'Βασιλη η μαμα ειναι πολυ κουρασμενη΄'και μου λεει με ανεση΄'Ε αντε ξαπλωσε!!τι μου το λες εμενα?????και οταν τον ρωτησα ποιος θα προσεχει την αδερφη σου λεει εγω και το δευτερο οι το καλοκαιρι στις διακοπες ενας φιλος μας για να με βγαλει απο το φουσκωτο του γαμπρου μου με πεταξε στην θαλασσσα βουτια.Μολις το ειδε ο μικρος εκλαιγε ωρες περασαν μηνες το ανεφερε καθε μερα οτι θα του κανει ,θα του ρανει και ενα βραδυ συζητουσε με τον πατερα του και τον ακουω να λεει αλλ με πολλα νευρα αν και 3 μηνες μετα'θα τον πιασω θα τον πεταξω στο οικοπεδο να τον φανε τα φιδια,να τον τσακισω που μου πηραξε την αγαπημενη μου μανουλα και θα του πω και την κακαια την λεξη[εννουσε μ.....ς]Πεθανα σταγελια αλλα ενιωσα δεν κρυβω μια περηφανια για το αντρακι μου.

η τζουτζουκα μας ειναι 2 χρονων και καθε φορα που ειναι να παω κάπου μου κουμπωνει το μπουφαν, φέρνει τα παπούτσια μου (μερικές φορες δεν ταιριάζουν στην περίσταση), δινει τα κλειδια και τα γυαλια (ακομα και το βραδυ :shock:) φιλάκι και με διωχνει :D Επίσης δεν θελει κανενας να με ακουμπαει, αν και αυτο δημιουργει αρκετα προβληματα και μερικες φορες όταν βλέπει τον μπαμπα της να μου κανει μασαζ στα πόδια, προκυμένου να με ακουμπαει εκεινος κανει αυτη μασαζ :-D Αυτο που μου κανει εντυπωση όμως είναιη φοβερη μνημη που έχουν σε αυτην την ηλικία

Αχ βρε elle μου, τι μου έκανες μέσα στη νύχτα! Πόσο μας προσέχουν τα μωρά μας....... Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο το πρωί. Θα με βαρεθείς στο λέω και θα κλειδώσεις το θέμα! Άσε που θα με πάρουν στο ψιλό (οι γνωστές άγνωστες)...:wink:

Τέλος πάντων. Λοιπόν...

Από που να ξεκινήσω?

- Πριγκήπισσα μου, χιονάτη μου, σταχτομπούτα μου, νεράιδα μου, λατρεία μου, αδυναμία μου...

- Περπατώντας μαζί σε κατηφόρα που γλυστράει : Μανούλα, κρατήσου από το χέρι μου να μην πέσεις! Και να ξέρεις, εγώ θα σε προστατεύω πάντα...!

- Μαζεμένα αρκετά άτομα στο σπίτι της μάνας μου, αρχίζω να κάνω πλάκα με τον αδελφό μου ότι παίζουμε καράτε και προσπαθεί ο ένας να εξολοθρεύσει τον άλλον, χωρίς ν' ακουμπιόμαστε (κάναμε καραγκιοζιλίκια). Καρφώνει το βλέμμα πάνω στον θείο του, σηκώνεται, μπαίνει ανάμεσά μας, τον απωθεί και του λέει δυνατά : Μην την ξαναπειράξεις ποτέ!!!!!!!

- Είμαι πολύ στεναχωρημένη για οικογενειακό ζήτημα και ταυτόχρονα τον έχω κι άρρωστο στο κρεββάτι μου. Ξαπλώνω δίπλα του κι ενώ πιστεύω πως κοιμάται (και δεν έχει καταλάβει και τίποτα από τ' άλλα που διαδραματίζονται), βγάζω ένα μικρούλη αναστεναγμό. Μετά από λίγα λεπτά, γυρνάει αμίλητος και μου χαιδεύει τα μάτια...

- Χθες πρωί πλακωθήκαμε άσχημα (του ούρλιαξα...). Τέλος πάντων, αργότερα - τα συζητάμε, τα βρίσκουμε αλλά υπάρχει μια αμηχανία εκατέρωθεν. Όλη μέρα σκέφτομαι "πως να με βλέπει τώρα το παιδί, μάλλον σαν την κακιά μάγισσα..." Το βράδυ κι ενώ του διαβάζω βιβλίο, μου λέει κάποια στιγμή ξαφνικά (ορμώμενος από την ιστορία) : Εσύ μαμά δεν θα γεράσεις ποτέ, θα είσαι πάντα νέα και όμορφη...!!!!!

Θες κι άλλα?:rolleyes:

Υ.Γ. Απίστευτα ωραίο το θέμα σου!!!!!!!

πολύ ωραίο και πρωτότυπο θέμα!!

μια φορα που ειχα βγει στο μπαλκονι με το φανελακι να μαζεψω κατι ρουχα ηρθε και μου φερε μια ζακετα κ μου λεει "φορεσε την γιατι θα κρυωσεις ετσι με το φανελακι" και τις προαλλες αυτο που με τρελλανε ηταν που ετοιμαζομουνα να ξαπλωσω και επειδη καθε βραδυ πριν κοιμηθω διαβαζω βιβλιο, μου λεει "μαμα ελα σου χω ετοιμασει και βιβλιο" και παω στο κρεβατι και μου χε ξεστρωσει το σεντονι για να ξαπλωσω και ειχε ακουμπισει ενα βιβλιο πανω στο μαξιλαρι μου για να ναι ετοιμο να το διαβασω. το ωραιο ηταν οτι ειχε βγαλει οχι αυτο που διαβαζα εκεινη τη περιοδο αλλα ενα αλλο παλιο που χε ξεθαψει απ την βιβλιοθηκη :-D

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Ας γράψω κι εγώ σ αυτή τη θεματάρα λοιπόν!

Ο Κυριάκος μου γενικά μου εκδηλώνεται πολύ. Για να μην κουράσω όμως αναφέρω κανα δυο.

Αν τύχει να γυρίσω απο τη δουλειά και με δει κακόκεφη, ή καταλάβει πως είμαι κουρασμένη, θα έρθει θα πέσει στην αγκαλιά μου και με νάζι θα πει. Μαμά γιατί είσαι έτσι? Είσαι κουρασμένη? -Ναι λίγο θα του απαντήσω εγώ. Και τότε με κοιτά στα μάτια με τρυφερότητα και μου λεει: ΜΑΜΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Ενα απο τα καλύτερα βέβαια είναι και για μενα λίγο πριν τον ύπνο που ξαπλώνω δίπλα του και με σκεπάζει για να μην κρυώνω και βάζει το χεράκι του μέσα στο δικό μου για να μην κρυώνει κι εκείνος.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρω πως οτιδήποτε καινούριο φορέσω θα το προσέξει. Αν περιποιηθώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου επίσης. Και πάντα εισπράττω τα καλύτερα κοπλιμέντα απο το αντράκι μου!!!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

μόλις είχα γεννήσει τον δεύτερο... μόνη στο σπίτι με δυο μωρά.... κούραση, νεύρα κτλ...

ξαφνικά ξεσπάω σε κλάματα... με κοιτάζει απορημένος κι έρχεται και μου σκουπίζει τα μάτια.... έλιωσα λέμε.... κι ήταν μόνο 17 μηνών....

Η πρώτη και σταθερή περιποίηση που ένιωσα από την κόρη μου ήταν που θέλει πάντα να μοιραστεί την πολύτιμη (γιατί την βοηθάει στα δοντια) φρυγανιά της μαζί μου ειδικά το μεσημέρι που με βλέπει κουρασμένη να οδηγώ.

Όταν με βλέπει με τα μαλλιά αχτένιστα παίρνει τη βούρτσα μου για να μου τα χτενίσει!

Μου προσφέρει την πιπίλα της όταν νιώθει πως είμαι νευριασμένη ή στεναχωρημένη.

Αν αγκαλιάσω την βαφτιστήρα μου έρχεται κι εκείνη και μας αγκαλιάζει και τις δύο ενώ αν αγκαλιάσω τον πατέρα της ορμάει να μην της τον πάρει καμμία :lol:

Από μωρό όταν με έβλεπε με πετσέτα στο μαλλί κάτι πάθαινε. Τώρα που χειρίζεται καλύτερα τα αντικείμενα θέλει να μου την βγάζει εκείνη από το κεφάλι και να μου σκουπίζει τα μαλλιά.

Αν κάνω αχ προσπαθεί να καταλάβει που χτύπησα για να το κάνει μάκια να περάσει.

Αυτά προς το παρόν και θα το έχω υπόψη το θεματάκι για τα μελλοντικά της κατορθώματα που θα με κάνουν μαρμελάδα :D

Καταπληκτική ιδέα αυτό το thread!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Καλοκαιρι ειμαστε μονες μας και μαθαινω οτι πεθανε η γιαγιακα μου η πολυαγαπημενη..Με πιανουν τα κλαμματα δεν μπορουσα να συγκρατηθω, μου πιανει το μαγουλακι και αρχιζει να με χαιδευει..μη κλαις μαμουλα μου σ΄αγιαπαω...με ενα θλιμμενο υφος και μια θλιμμενη φωνουλα που δεν θα ξχασω ποτε..Αχ προσπαθησα να συμμαζευτω και να εξηγησω

Μπράβο... πολύ "γλυκό" θέμα !

Λοιπόν: ένα βράδυ ακολουθούμε την γνωστή μας ρουτίνα τύπου μπάνιο-γάλα και μετά αγκαλίτσα πάμε στο δωμάτιό του για να κάνουμε νάνι. Ο Νικόλας στην κούνια του κι εγώ κάτω στο πάτωμα ακουμπώντας το κεφάλι μου σε έναν μεγάλο αρκούδο... του κρατάω το χεράκι μέχρι να κοιμηθεί... Πάντα ο καλός μου σέρνει μια γαλάζια κουβέρτα κοντά του, αλλά την ώρα εκείνη του ύπνου θέλει μεν να την έχει δίπλα του αλλά σκεπάζεται δε με το πάπλωμά του...

Εκείνο λοιπόν το βράδυ κι ενώ τα κάναμε όλα "κανονικά" τον βλέπω ξαφνικά σηκώνεται χωρίς να έχει όμως διάθεση αντάρτικη να παίξει ή να βγει από την κούνια... και τί κάνει ????? Μου δίνει το πάπλωμά του για να σκεπαστώ......:-D Περιττό να σας πως ότι έγινα ένα με το πάτωμα....

Και μια άλλη φορά ότι έχουν επιστρέψει σπίτι από τον σταθμό κι έχουμε κάτσει και οι τρεις κατάχαμα στο χαλί και παίζουμε με κάτι αυτοκινητάκια ... σηκώνεται ο Νικόλας κάνει όλο τον γύρο κι έρχεται από μόνος του και μου σκάει ένα φιλί.... μα τί φιλί ήταν εκείνο ! Έτσι στα καλά καθούμενα, χωρίς να μιλάμε !

Η μικρή δε (αν και πολύ μικρή ακόμη) είναι γενικά πολύ της αγκαλιάς και του ζουζουνέματος... και με κάνει λιώμα όταν με ταίζει ψιχουλάκια με αυτά τα μικροσκοπικά λεπτεπίλεπτα χεράκια της, όπως επίσης κάθε φορά που τους ζητάω να μαζέψουν τα παιχνίδια τους και τρέχει κουνώντας τον ποπό της δεξιά-αριστερά για να προλάβει να με βοηθήσει !!!

:lol::lol::lol: Τί γλυκά παιδιά είναι όλα τους !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Δεν βρηκα αλλο ιδιο θεμα.....πιθανον λαθος να εψαξα. Ειπα να ανοιξω ενα θεμα βαση του τι μου συμβαινει τελευταια για να γραψετε ολες/ολοι εμπειριες ομορφες οπου σας προσεχουν τα παιδια σας/μωρα σας.....ετσι για ενα ευχαριστο θεμα για μια φορα. Ξερω ξερω μικρουλα ειναι αλλα μου δειχνει φοβερη προσοχη σε σημειο σημερα που με αγγιξε πολυ με κατι που εκανε. Καλα συνηθως με σκεπαζει, μου κανει μακια το μιμι, με χαιδευει στα μαλλια, αλλα σημερα ειδε κοκκινο το ποδι μου σε ενα σημειο και τι εκανε? Πηγε στο σαλονι, πηρε χαρτι και ηρθε και με καθαρισε και μου λεει 'καθαρο ποδι το μαμα'.......και με τρελλανε λεμε.

Πειτε ολες τετοιες ομορφες στιγμες.......μεγαλες και μικρες.....περιμενω......:lol::lol:

Tι ωραιο και επιτελους πρωτοτυπο θεμα! Μπραβο!

DOXip3.png

DtXgp3.png

αχ..εγινα ...χωμα πρωι-πρωι....τι να πρωτοθυμιθω απο τα 3 μεγαλα μου παιδακια??????....ωραιες στιγμες,αγκαλιτσες,λογακια,φιλακια....!!!!!!στις μικρες ηλικιες ειναι χαριτωμενα(οι γονεις ειναι ο κοσμος τους ολος)...μεγαλωνοντας ομως....η στοργη και η αγαπη που σου διχνουν...εχει μεγαλυτερη σημασια γιατι πλεων εχουν και αλλα ερεθισματα γιατι περα απο την οικογενεια υπαρχουν και αλλα ενδιαφεροντα και βλεπουν τον κοσμο με αλλα ματια.....

....εγω τωρα περα απο τα 3 μεγαλα μου παιδια....απολαμβανω και την ζουμερη αγκαλιτσα του μικρουλη μου 16 μηνων μωρου....!!!!!!οταν με τα μικρα του χερακια με αγκαλιαζει...σφιχτα.....και ακουμπαει το μαγουλακι του στο δικο μου....και κανει βουτς-βουτς την πιπιλα του...ΛΙΩΝΩ....αχ δεν θελω να μεγαλωσει ποτεεεεεεεε.....τι θα κανω εγω χωρις μωρακι???????

Ο μικρουλης μου το μονο που κανει ειναι να με κανει 'μαα' και αν με χαιδευει...ειναι 13.5 μηνων.

Ο μεγαλος μου , 4.5 χρονων, εχει συνδεσει το θανατο, με τα γηρατεια και βλεπει τις διαφημισεις ...οποτε συνεδεσε τις κρεμες προσωπου με την καλη υγεια και τα νειατα :P

Καθε βραδυ λοιπον φωναζει 'μαμααααα εβαλες την κρεμα σουυυυυ?':shock:... Στην αρχη νομιζα πως τον εβαλε ο πατερας του :mrgreen:...Μετα μου εξηγησε. Δεν θελει να κανω ρυτιδες για να μην πεθανω.....

Μαλλον θα γινει πλαστικος χειρουργος αυτος!:rolleyes:

"βρε χαζουλι', του λεω, ' για να μην πεθανουμε πρεπει να τρωμε σωστα και να προσεχουμε....οι κρεμες ειναι για να φαινομαστε πιο ομορφοι'.

'Να βαζεις..να εισαι πιο ομορφη..' μου λεει...'και να παρεις και αυτες τις κρεμες που σε κανουν αδυνατη!':shock::-P:razz:

Η καλυτερη και χειροτερη ατακα που ακουσα ποτε: ' μαμα...αν πεθανεις...δεν θα ζησω'....και τα ματακια του ειχαν βουρκωσει!:(

πω πω τα μικρα μας ειναι τρελα:P

και εμας οπως ολα τα μικρουλια κανει τις ζουζουνιες του φιλακια,αγκαλιτσες,τρχει και πεφτει πανω μας ως ενδειξη αγαπης με το στομα ανοιχτο για να μας φαει:lol: και πολλα αλλα τα οποια μας κανουν και λιωνουμε,

ενα πετυχημενο ηταν μια μερα που εβαψα τα νυχια μου γκρι σκουρο και πηγα μετα να τον ντυσω.πιανει τα χερια μου με τα χερακια του και και μου λεει ολο ναζι και λατρεια:"πυπησες;πονας;εισαι λαλα μαμουλα;"

ειχε μαγκωσει πριν καρο το χερακι του και ειχε μαυρισει το νυχακι του οποτε το παιδι μου θεωρησε οτι επαθα το ιδιο.:roll: