Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα 'χω πάρει με τη γιαγιά μου!

Thaumataki

Recommended Posts

χα! και που να ειχες τη γιαγια μου...που το χει χασει και λιγο...και πιστευει οτι κρυβω στο υπογειο τον πεθερο της αδερφης μου γιατι τον κυνηγαει η αστυνομια επειδη εκλεψε μια εικονα του αη διονυση! εκει να δεις τι ακουω! :mrgreen:

:shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχχχ...κι εγω θελω γιαγιουλα...αλλα δεν!!!Μας αφησαν και οι δυο νωρις!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε θαυματακι , θεα η γιαγιακα , εγω δεν θυμαμαι καν τη γιαγια μου , αλλα εχω τη μανουλα μου σε περιπου ιδια ηλικια και ντουρα ετσι να δειχνει 60αρα σαν την γιαγια σου και φυσικα παντα με τον καλο τον λογο για μενα :D, ουυυυ παλια με πειραζε τωρα εως καθολου . Ηρθε χθες τπ μεσημερι να μας δει , και "γιατι εισαι στο ιντεδρνετ και απο το σπιτι ετσι εκανες ", "γιατι εδωσες παλι πιπιλα στη μικρη ποτε θα μιλησει ","βαλε καλτσες στα παιδια απο τα ποδια περνουνε το κρυωμα (οταν ειμαστε ε3ω λεει απο τη μυτη:D:D) , και πολλαααα αλλα ,δ εν λεει τιποτα σχετικα με οικιακα θεματα γιατι το εχει παρει αποφαση οτι δεν εχω καλες σχεσεις με κουζινες , φαγητα κτλ και οτι ο αντρ;ας μου δεν ειναι ο κλασικος αντρ;ας που θα γυρησει απο τη δουλεια και θα απαιτησει να φαει το φαγακι του , για την ακριβεια καθετε και μαγειρευει μονος οταν γυρησει . Παλια ομως μιλαμε παθαινε κρισαρα με ολα αυτα , καλα ελεγε και πιο πολλα παλια τωρα τα εχει κοψει , αλλα στην τελικη αυτα αγαπαω σε αυτην ρεγμτ , τετοιος κωλοχαρακτηρας που ειμαι και εγω θα λεω στην κορη μου αμα αξιωθω και φτασω μεγαλη σε ηλικια :mrgreen:

QRyOp2.png

χα! και που να ειχες τη γιαγια μου...που το χει χασει και λιγο...και πιστευει οτι κρυβω στο υπογειο τον πεθερο της αδερφης μου γιατι τον κυνηγαει η αστυνομια επειδη εκλεψε μια εικονα του αη διονυση! εκει να δεις τι ακουω! :mrgreen:

!

XAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδιαααααα!

Τα φτιάξαμε το βράδυ τα μελομακάρονα, μέχρι τις 2 τα κάναμε. Ο άντρας μου αναθεμάτιζε μόλις ξάπλωσα!:twisted:

Σήμερα μου φεύγει, αλλά θα έρουν όοοολοι (πεθεροί, γονείς, κουνιάδια:twisted::twisted::twisted: και η γιαγιά) τα Χριστούγεννα για ρεβεγιόν!!:mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Στήσε βιντεοκάμερα και "τράβα" τα εορταστικά επεισόδια! ;):lol:

Καλές γιορτές να έχετε!!!!! :D :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ωραία την Κυριακή θα έχουμε νέο θέμα από Θαυματάκι να γελάμε :lol:

Να σε δω ρε όταν θα πας στις Ινδίες με τι θα διασκεδάζεις που δεν θα έχεις ούτε πεθερό ούτε γιαγιά :P

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α, στο καλό σας!!!!!!!!

Εχω πεθάνει στα γέλια!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

χα-χα-χα-χα-χα-χα!!!!! :lol: :lol: :lol:

Μου φτιάξατε τη μέρα!!!!........

Μερικές φορές προσπαθώ να έρθω στη θέση

και στη ψυχολογία της 3ης ηλικίας:

Tι περιμένουν αυτά τα γεροντάκια απο τη ζωή τους?!

Τίποτα!!

Τα παιδιά και τα εγγόνια μόνο έχουν και τίποτα άλλο!

Μην της πάρεις της καημένης της γιαγιάς

αυτή τη χαρά και την στεναχωρέσεις....:(

Αστην να λέει, να λέει.....:lol: :lol:

Και πες της πόσο δίκιο έχει

και πόσο σημαντική είναι η βοήθειά της!

Θέλουν να νιώθουν "χρήσιμοι"...

...κι η δική σου η γιαγιά θέλει να νιώσει οτι

σε βάζει σε τάξη!! :mrgreen:

YΓ: Mπράβο για τα μελομακάρονα!

Και του χρόνου!! :mrgreen: :mrgreen:

Θα θελα να δω τη γιαγιά καμάρι που σε έβαλε στον "ίσιο δρόμο"!!!! :lol:

κορίτσια δεν το διάβασα το θέμα..μόνο τον τίτλο...

και αμέσως σκεφτηκα........

αχ μακάρι να ζούσε η γιαγιάκα μου και ας μου έσπαγε και τα νεύρα!!

και αποθηλασε επιτελους!

Έλα βρε Θαυματάκι τώρα... Μα είναι μεγάλος άνθρωπος και όλος της ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν έχει να κάνει όσα έχεις εσύ και βρίσκει χρόνο για λίγη γκρίνια.

Και η δικιά μου γιαγιά που ζει, μόνο με την κόρη μου επικοινωνεί γιατί νιώθει μωρό. Σε αναπηρική καρέκλα, στον κόσμο της, αν την ταίσουμε θα φάει, αν τηνβάλουμε για ύπνο θα κοιμηθεί αλλιώς κάθεται αμίλητη και βλέπει το κενό με τα υγρά της μάτια. Η γιαγιά μου που με μεγάλωσε...Ας καταλάβαινε μια στιγμή ποια είμαι και ας με έβριζε μετά.

Δώσε άφεση. Είναι μεγάλη γυναίκα, αν μη τι άλλο μεγαλύτερη από σένα.

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

Από χτες δεν έχω κάτσει λεπτό! Τώρα πρόλαβα να μπω και να σας διαβάσω...:shock:

Μωρέ καλούλα είναι, αλλά είμαι κι εγώ λιγάκι ανάποδος άνθρωπος και τσατίζομαι εύκολα.:mrgreen: Έχω και το ίδιο όνομα με τη γιαγιά κι έχουμε λιγάκι αδυναμία η μία στην άλλη κι η αλήθεια είναι πως την αγαπάω περισσότερο απ'όλους τους/τις παππουδο-γιαγιάδες!!!:oops:

Άσε Αerikoulinaki το μεγαλύτερο κίνητρο για τις Ινδίες ήταν ο πεθερός!!!!!:twisted:Όπου φύγει, φύγει!!!!

Χαχαχαχα λέτε να επιστρέφω τη Κυριακή με νέο θέμα,από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;;; Διόλου απίθανο.....:twisted::twisted::twisted:

iyuNp3.png4hNCp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κι όμως οι σχέσεις μας, επήλθαν σε πλήρη ρίξη χτες βραδυ.... Το μόνο λάθος που δε συγχωρώ σε ανθρώπους που αγαπάω, είναι η αχαριστία και πολύ φοβάμαι πως η γιαγιά μου διαθέτει άφθονη αχαριστία.

Οκ, ήρθε κάτσαμε 3 μέρες σπίτι μου, ως φιλοξενία της φέρθηκα άψογα!!!!!!! 3 μέρες που ήταν εδώ, όλο της έλεγα να πάμε βόλτα κι όλο ''δε μπορώ'' μού απαντούσε, επειδή το αυτοκίνητό μου είναι μικρό (έχω smart) και να έπαιρνα το τζιπ του άντρα μου. Δηλαδή, έπρεπε να περιμένω να πάει 5 η ώρα να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά, για να τη βγάλω βόλτα με το τζίπ!!!:shock:Μόνο 1 φορά ήρθε κι αυτή επειδή την πήγα στα ΙΚΕΑ, να ψωνίσει αυτά που ήθελε.

Μετά πήγε 10 μέρες κι έμεινε στους γονείς μου.... Πάλι παράπονα από 'κει! Και κυρίως από τη μαμά μου (νύφη της). Οκ, οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ πολύ θερμές, αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν καλές. Ποτέ όμως η μαμά μου δε με έστρεψε εναντίον της. Πάντα μού 'λεγε ''Είναι γιαγιά σου και θα την αγαπάς''. Γενικότερα η μαμά μου είναι καλόβουλος άνθρωπος, ενώ η γιαγιά πιο καπάτσα και της έβγαζε το λάδι! Όσο μεγάλωνα, την έβλεπα την αδικία και ξύνιζα, αλλά οκ δε με είχε επηρεάσει ποτέ αρνητικά....

Τα Χριστούγεννα που γιόρταζα, είχανε έρθει όλοι μαζί να φάμε σπίτι μου. Σε μία δόση ακούω τη γιαγιά να λέει ''Άσε χτες έπεσα και χτύπησα το γοφό μου και πονάω'' η μαμά μου, της απάντησε με ενδιαφέρον να τη πάμε σε νοσοκομείο, γιατί μπορεί να είναι κανένα ράγισμα. Η γιαγιά δε δεχόταν κι έμεινε έτσι..... Επίσης, μια φορά μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο και μού είπε πως η γιαγιά μου ήταν λιγάκι αδιάθετη με το λαιμό της και πως της έβραζε σούπα, καθώς η ίδια της το ζήτησε. Μέχρι εδώ όλα οκ.....

Ερχόμαστε στο χτες....

Με πήρε το βράδυ τηλέφωνο και άρχισε να με κράζει! Πως πέρασε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής, ''Μαύρα Χριστούγεννα'' συγκεκριμένα είπε, πως 3 μέρες που τη φιλοξένησα δε τη πήγα πουθενα και την είχα όλη μέρα μέσα στο σπίτι.

Μετά πήγε στους δικούς μου και πως η μάνα μου, δεν ενδιαφέρθηκε καν όταν είπε πως έπεσε και χτύπησε το γοφό της!!!!:shock: Και εκεί πήρα ανάποδες και της θύμησα πως η μαμά μου της είπε να πάει στο νοσοκομείο και πως μάλιστα όλο το σκηνικό έγινε σπίτι μου και το άκουσα! Εκείνη ισχυριζόταν πως λέω ψέματα και μέχρι και στο παιδί μου ορκίστηκα! Το λέω και ανατριχιάζω....

Ακόμη, μού 'κανε και παράπονα πως το βράδυ που ήταν άρρωστη η μαμά μου της έβρασε σούπα. Και μου είπε ''Τί είμαι να μού βράει σούπα καμία πεταμένη;;'' Και της είπα πως ''Άρρωστη ήσουν τί ήθελες κοντοσούβλι;;;; Και δική σου παραγγελία ήταν!''

Έφτασε στο σημείο να μου πει πως όταν πεθάνει μου αφήνει ευχή και κατάρα, ούτε κερί να μη της ανάψω εγώ και η μαμά μου και της απάντησα ''Πέθανε εσύ πρώτα και λαμπάδες θα σου ανάψουμε''.

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ κι όλο το βράδυ έκλαιγα. Στη μαμά μου δεν έχω πει κάτι κι ούτε σκοπέυω, γιατί δε θέλω να τα κάνω χειρότερα. Απλά δε θέλω να τη ξαναδώ και να ξανακούσω κάτι για εκείνη...:cry:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εντάξει τώρα... μην την ξεσινερίζεσαι! Γρια γυναίκα είναι και έχει και το δικαίωμα να τα έχει και χαμένα κάποιες μέρες ;)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Δεν είναι ούτε γεροντική άνια, ούτε αλτσχάιμερ..... Μα χαρά 500 τα 'χει!

Απλά θέλει να βρεί κάποιο πάτημα, μόνο και μόνο να ''την πει''....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

και πόσο καιρό μπορεί ακόμα να την λέει φαντάζεσαι; άστην

(Λορέτα Ποντικίνα)

Και γι'αυτό ακριβώς το λόγο δε θέλω να ξαναμιλήσουμε.

Πάντα έχει κάτι να πει αρνητικό και ποτέ δε μένει ευχαριστημένη, οπότε από το να χαλάμε τις καρδιές μας μονίμως, ας τις χαλάσουμε μια για πάντα!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κοριτσάκι μου, τι να πω;

Απαράδεκτη η γιαγιά, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της.

Από οτι μας έχεις γράψει πάντα ήταν ιδιότροπη και αυτό την κάνει να συμπεριφέρεται αχάριστα!!!

Μην το σκέφτεσαι και στενοχωριέσαι!!!

Κοίτα το παιδάκι σου, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι είναι έτσι.

Τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε, άστα να πάνε.

Ο άντρας μου τη παρομοίασε με τη κυρία Φιλιώ, από ένα επισόδειο του ''Κωνσταντίνου και Ελένης'',όπου η κυρά Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει (Κατερίνα Γιουλάκη), υποδυόταν τη νονά του Κατακουζινού κι όλοι γίνονταν μπίλιες μεταξύ τους....

iyuNp3.png4hNCp3.png

... και γιατί να πάρεις έτοιμα και κάτσε να σου δείξω'' κι ένα σωρό μπούρδες!

Καλά και ο ζαχαροπλάστης πως θα ζήσει;;; Ε; Εεεε;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κοριτσάκι μου, τι να πω;

Απαράδεκτη η γιαγιά, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της.

Από οτι μας έχεις γράψει πάντα ήταν ιδιότροπη και αυτό την κάνει να συμπεριφέρεται αχάριστα!!!

Μην το σκέφτεσαι και στενοχωριέσαι!!!

Κοίτα το παιδάκι σου, δυστυχώς μερικοί άνθρωποι είναι έτσι.

Τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε, άστα να πάνε.

Συμφωνω. Ενταξει μεγαλη η γιαγια σε ηλικια, προσπερναμε καποια πραγματα, αλλα δεν θα παει και το Θαυματακι στο Δαφνι επειδη η γιαγια γουσταρει να τους κανει μπιλιες ολους. Αν εχει αλτσχαιμερ παω πασο, διαφορετικα εγω δεν θα θυμομουνα με νοσταλγια μια τετοια γιαγια που εχει μουρη κατεβασμενη, ετοιμη για γκρινια και δημιουργει σε ολους ασχημη ψυχολογια. Και εκανε και μεγαλη υπομονη και η φιλη μας και η μαμα της. Παντως κοιταξτε το θεμα του αλτσχαιμερ δεν αποκλειεται η γυναικα να εχει θεμα υγειας και να τα λεει αυτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Κορίτσια, δεν είναι μόνο το αλτσχάιμερ. Στην ηλικία της γιαγιάς, παίζουν κι άλλου είδους νευρολογικά / ψυχολογικά - ψυχιατρικά προβλήματα. Αν μάλιστα συνοδεύονται κι από δύστροπο χαρακτήρα, το πράγμα μπερδεύεται αρκετά.

Επίσης, πιστεύω πως σε αυτό το στάδιο οι άνθρωποι επειδή είναι πολύ φοβισμένοι με την ιδέα του επερχόμενου θανάτου, γίνονται ακόμα πιο ιδιότροποι και ευερέθιστοι.

Θαυματάκι, τι να σου πω? Αν μπορείς, δώσε τόπο στην οργή. Δεν νομίζω ότι είναι προσωπική η διαμάχη ανάμεσά σας. Απλά, η γιαγιά δεν είναι καλά. Και τι άκρη να βγάλεις τώρα στα 80 της?

Ναι βρε Θαυματάκι μου...μην κάθεσαι και σκας. Καλά βέβαια κι εγώ στη θέση σου θα είχα φρίξει, αλλά και τι να κάνεις? Απλά μη δίνεις σημασία. Προφανώς δεν είναι καλά η γυναίκα. Μην της απαντάς και μένουνε τα λόγια και μετά στενοχωριέσαι. Έχει το ακαταλόγιστο. ;)

Αχ, κορίτσια έτσι ήταν πάντα.... Είχε μια έχθρα. Στον άλλο της γιο και θείο μου είναι ολα οκ, και στο ξέδερφό μου. Οχι, ότι ζηλεύω...ίσα-ίσα! Απλά δε γίνεται τα ψυχολογικά της να τη πιάνουν μόνο με μένα και με τους υπόλοιπους να είναι μέλι-γάλα.

Από υγεία σφύζει η γιαγιά, το μόνο της πρόβλημα είναι η οστεοπόρωση, κατά τα άλλα ούτε ο γιός μου να ήταν με τέτοια επίπεδα στις βιοχημικές!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...