Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα 'χω πάρει με τη γιαγιά μου!

Thaumataki
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα...αν και για μένα δεν είναι καλησπέρα!!!

Από χτες το βράδυ ήρθε η γιαγιά μου από το χωριό για να περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα. Μέχτι τη Τεταρτη θα μείνει σε μένα για να δεί και το μικρό και μετά θα πάει να μείνει στους δικούς μου.

Είναι μεγάλη γυναίκα 81 χρονών, αλλά την κάνεις για 60 και ουδεμία σχέση έχει με τις γυναίκες του χωριού. Το θέμα είναι πως έχει μεγάλη γκρίνια κι εμένα με εκνευρίζει!:twisted: Για παράδειγμα από χτες που ήρθε με πρήζει να κάνουμε μελομακάρονα...εγώ βαριέμαι, δε θέλω, δε μ'αρέσει, θέλω να τα πάρω έτοιμα!!!!! Κι έχω γκρίνιααααα ''Αααααα και δε σ'αρέσει η κουζίνα και τί νοικοκυρά είσαι εσύ και μέρες που είναι το σπίτι πρέπει να μυρίζει γιορτινό και γιατί να πάρεις έτοιμα και κάτσε να σου δείξω'' κι ένα σωρό μπούρδες!

Επίσης το μεσημέρι, κάποια πιάτα δε τα 'βαλα στο πλυντήριο γιατί δε χωρούσανε κι έτσι τα έπλυνα στο χέρι. Πάααααλι γκρίνια ''Και τα αφήνεις να μαζεύονται στο πλυντήριο και δε τα πλένεις στο χέρι και 2 άτομα είστε ουσιαστικά κι εσείς οι νέες νοικοκυρές.....'' :twisted:. Επίσης δε φορούσα ποδιά, γιατί τη μισώ και τα μαλλιά μου τα είχα κάτω κι άααααλη γκρίνια ''Και δε φοράς ποδιά και θα λερώσεις τα ρούχα σου και τα μαλλιά σου πέφτουνε στα μούτρα σου'':twisted::twisted::twisted:.

Ακόμη, όταν πήγε στο ξενώνα να ξαπλώσει για μεσημέρι στη μπρεζέρα που έχω στο ξενώνα, είχα αφήσει τα ασιδέρωτα να τα σιδερώσω και ακούω άαααλη γκρίνια ''Και τί πράματα είναι αυτά και δε μαζεύεις τα ρούχα σου'' κλπ., κλπ.. Κάθομαι στον υπολογιστή, αφού δεν είχα τί να κάνω και πάλι με εκραζε!!!!!

Έλεος!!!! Και δε μιλάω μη τη στεναχωρίσω, για 3 μέρες μού 'ρθε, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ...και μάλιστα ευέξαπτος!:mrgreen::twisted:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αχ πως σε καταλαβαίνω πως σε καταλαβαίνω !!! μονό που εγώ έχω την μανά μου σε αυτό το στιλακι και την έχω κάθε μέρα :(:(όποτε κάνε υπομονή υπάρχουν και χειροτέρα !!!!:)

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Θα κάνεις υπομονή μέχρι την Τετάρτη. Μένουν δύο και σήμερα :lol::lol::lol: Μεγάλη γυναίκα είναι τι να της πεις! Αν δεν ήταν σαφές το πότε θα φύγει θα υπήρχε ανησυχία... Επίσης αν θέλει να κάνει μελομακάρονα γιατί όχι! Αρκεί να τα κάνει μόνη της που ξέρει :cool:

ssttaa

Αχ πως σε καταλαβαίνω πως σε καταλαβαίνω !!! μονό που εγώ έχω την μανά μου σε αυτό το στιλακι και την έχω κάθε μέρα :(:(όποτε κάνε υπομονή υπάρχουν και χειροτέρα !!!!:)

Αφού σου γκρινιάζει γιατί δεν της λες να βάλει κάνα χεράκι κι εκείνη?

Από χτες το βράδυ ήρθε η γιαγιά μου από το χωριό για να περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα. Μέχτι τη Τεταρτη θα μείνει σε μένα για να δεί και το μικρό και μετά θα πάει να μείνει στους δικούς μου.

Είναι μεγάλη γυναίκα 81 χρονών, αλλά την κάνεις για 60 και ουδεμία σχέση έχει με τις γυναίκες του χωριού. Το θέμα είναι πως έχει μεγάλη γκρίνια κι εμένα με εκνευρίζει!:twisted: Για παράδειγμα από χτες που ήρθε με πρήζει να κάνουμε μελομακάρονα...εγώ βαριέμαι, δε θέλω, δε μ'αρέσει, θέλω να τα πάρω έτοιμα!!!!! Κι έχω γκρίνιααααα ''Αααααα και δε σ'αρέσει η κουζίνα και τί νοικοκυρά είσαι εσύ και μέρες που είναι το σπίτι πρέπει να μυρίζει γιορτινό και γιατί να πάρεις έτοιμα και κάτσε να σου δείξω'' κι ένα σωρό μπούρδες!

Επίσης το μεσημέρι, κάποια πιάτα δε τα 'βαλα στο πλυντήριο γιατί δε χωρούσανε κι έτσι τα έπλυνα στο χέρι. Πάααααλι γκρίνια ''Και τα αφήνεις να μαζεύονται στο πλυντήριο και δε τα πλένεις στο χέρι και 2 άτομα είστε ουσιαστικά κι εσείς οι νέες νοικοκυρές.....'' :twisted:. Επίσης δε φορούσα ποδιά, γιατί τη μισώ και τα μαλλιά μου τα είχα κάτω κι άααααλη γκρίνια ''Και δε φοράς ποδιά και θα λερώσεις τα ρούχα σου και τα μαλλιά σου πέφτουνε στα μούτρα σου'':twisted::twisted::twisted:.

Ακόμη, όταν πήγε στο ξενώνα να ξαπλώσει για μεσημέρι στη μπρεζέρα που έχω στο ξενώνα, είχα αφήσει τα ασιδέρωτα να τα σιδερώσω και ακούω άαααλη γκρίνια ''Και τί πράματα είναι αυτά και δε μαζεύεις τα ρούχα σου'' κλπ., κλπ.. Κάθομαι στον υπολογιστή, αφού δεν είχα τί να κάνω και πάλι με εκραζε!!!!!

Έλεος!!!! Και δε μιλάω μη τη στεναχωρίσω, για 3 μέρες μού 'ρθε, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ...και μάλιστα ευέξαπτος!:mrgreen::twisted:

Σου έχω 3 εναλλακτικές:

1! να προτείνεις στη μανούλα σου να την πάρει νωρίτερα στο σπίτι της και να γλυτώσεις τη γκρίνια.

2! να την βάλεις να κάνει μόνη της τα μελομακάρονα που είναι τόσο καλή η γιαγιούλα σου!!! (ρώτα εμένα που θα τα κάνω μόνη μου. Θα μου πεις γιατί δεν τα αγοράζεις? όοοοχι έχει άλλη αξία να μυρίσει το σπίτι γλυκά) και

3! κάνε υπομονή, κλείσε τα αυτιά και τα μάτια και περίμενε... Στο κάτω-κάτω 2 μέρες έμειναν ακόμη!!!

Διαφημίσεις

Δεν την αντέχω τη γκρίνια λέμε!!!

Δεν έχω συμβουλή να σου δώσω γιατί η μόνη που μου έρχεται περιλαμβάνει τρένο :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

Χαχαχα άντε μαρή είδα το ποστ και τρόμαξα, λέω κάτι σοβαρό θα έγινε!!

Συγκεντρώσου! Η γιαγιά είναι γιαγιά, και δεν θα την έχεις για πολύ ακόμα εκ των πραγμάτων. Κάνεις τουμπεκί, τ'ακούς όλα και προσπαθείς να το διασκεδάσεις. Πίστεψέ με, το να εκνευριστείς δε θα σε βγάλει πουθενά και αύριο μεθαύριο μπορεί να μετανιώσεις που μίλησες άσχημα στη γιαγιά σου.

Φιλάκια:P:p:p

ΥΓ. Και μια χαρά τα λέει, άκου εκεί χωρίς ποδιά, χωρίς μελομακάρονα και με τα τσουλούφια στα μάτια. Αχ εσείς οι νεολέεςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφού σου γκρινιάζει γιατί δεν της λες να βάλει κάνα χεράκι κι εκείνη?

Σωστο! ''Αχ, γιαγιακα, εσυ κανεις εκπληκτικα μελομακαρονα, σου δινω τα υλικα και ξεκινας, ερχομαι για να δω...'' ή ''μην αισθανεσαι ξενη, σιγουρα θα σε κανει να αισθανθεις πιο οικεια αν εβαζες το χρυσο σου χερακι και με βοηθουσες με αυτα τα πιατακια, παιχνιδακι για εσενα''.

Και γενικα, επειδη σε αυτες τις περιπτωσεις θα σκεφτομουν την επαγγελματια διπλωματισσα αδελφη μου, θα απαντουσα με χαμογελο, θα την παινευα με το παραμικρο θα σκεφτομουν κατι ασχετο ή θα ελεγα ''ναι, δικαιο εχεις γιαγιακα'' και θα εφευγα δικριτικα ή επιδεικτικα, αναλογως τι μηνυμα θελω να πλασσαρω. Επισης οι γιαγιαδες τρελαινονται για ιστοριες οποτε μπορεις να πεις''ασε τωρα αυτα γιαγια, ολα γινονται, τωρα θελω να σε απολαυσω, πες μου για την ταδε ιστορια σου''.

Γιατι δε δοκιμαζεις κατι απο αυτα; ;) Εκτος αν τα εφαρμοσες και τιποτε δεν πετυχε.

Βεβαια, εμεις θεωρια λεμε γιατι εσυ ζεις την κατασταση, σκεψου ομως σε ποσες γιορτες ακομη θα ειναι μαζι σας αφου ειναι μεγαλη σε ηλικια και δωσε τοπο στην οργη, οσο να 'ναι κατι θα παρεις θετικο, μη ''φυγει'' και πεις κατι που αργοτερα σε βασανιζει. Γνωμη μου. Τρεις μερες ειναι αυτες, ας φυγει με ωραιες αναμνησεις. Και ναι,φυσικα και υπαρχουν χειροτερα, οπως το καθημερινο.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Χαχαχα άντε μαρή είδα το ποστ και τρόμαξα, λέω κάτι σοβαρό θα έγινε!!

Συγκεντρώσου! Η γιαγιά είναι γιαγιά, και δεν θα την έχεις για πολύ ακόμα εκ των πραγμάτων. Κάνεις τουμπεκί, τ'ακούς όλα και προσπαθείς να το διασκεδάσεις. Πίστεψέ με, το να εκνευριστείς δε θα σε βγάλει πουθενά και αύριο μεθαύριο μπορεί να μετανιώσεις που μίλησες άσχημα στη γιαγιά σου.

Φιλάκια:P:p:p

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά από την άλλη συμφωνώ με τη beba! Εκμεταλλεύσου την παρουσία της και μάθε από τη γιαγιά όσα πιο πολλά μπορείς.

it's never too late to start all over again

Kαθημερινό;;;;;;;;;;:shock::shock::shock: Ούτε στον εχθρό μου!!!!!!

Όχι μωρέ δε θέλω να τη τσακωθώ την αγαπάω, αλλά με φτάνει στο αμήν!!!! Γενικά με το σπίτι είμαι πολύ ψείρα, τα πάντα τα θέλω στη τάξη και καθαρά. Με τη κουζινά έχω πάρει διαζύγιο, δε μ'αρέσει, είναι το χειρότερό μου να μαγειρεύω :twisted:. Έλα όμως που για τη γιαγιά μου, καλή νοικοκυρά=κουζίνααααα;;;:mrgreen:. Άρα εγώ είμαι άχρηστη!:mrgreen:

Άμα αρχίσει να μου λέει ιστορίες, θα ακούω όλα αυτά που ακούω τα τελευταία 28 χρόνια ''Από το '47, που παντρεύτηκα το παππού σου.......'' το ένα, το άλλο, αυτό, εκείνο.....έχω πλέον εμπεδώσει πως η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως!:mrgreen:

Βασικά το 'χω σκοπό αύριο να τη ''χώσω'' κουζία να μου κάνει όοοοσα γλυκά θέλει κι όσα φαγητά, προκειμένου να με αφήσει εμένα στην ησυχία μου και να μην ακούω μπίρι-μπίρι, όλη την ώρα....:twisted:

Της σερβίρω στις 8 το βραδυνό της ''Εσύ δε θα φας;'' μού λεει, ''Όχι γιαγιά δε πεινάω'', ''Ο κόσμος ο σωστός τρώει νωρίς για να χωνέψει'' είναι η απάντησή της!!!:twisted:

Επίσης, έχουμε κι ένα θέμα με το ''μάτι''...Κλαίει ο μπέμπης ''Ματιασμένο είναι το παιδί'', ''Όχι μωρέ γιαγιά, τα δοντάκια του είναι. Βγάζουμε δοντάκι''.....''Άσε που είναι δοντάκι, ματιασμένο είναι που σού λέω!''...Κι αρχίζει τους σταυρούς και μού το βγάζει ματιασμένο 100 φορές την ημέρα!!!!:lol::lol: Και μετά λέει το θεϊκό ''Είδες που ξέρω;;;;; Μάτι κακό έχει το παιδί, κοίτα πώς χασμουριέμαι!'':mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα σπασικλο η γιαγια αλλα ετσι με κοβω να γινομαι και εγω. Εχει ηδη ξεκινησει η μεταλαξη. Ρωτα τον αντρα μου.......πομονηηηηηηηηηηη Χριστινα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

χαχαχαχαχα ρε συ χριστινακι δε μου στελνεις τη γιαγιακα σου?πολυ τις γουσταρω τετοιες γιαγιαδες χαχαχα μου λειπει η γιαγιααααα!!!

φερτην ρε συ να μου λεει εμενα τετοια κουφα!μην εισαι χαζουλα επρεπε να γελας με τετοια οχι να νευριαζεις!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

γιαγια respect!κορυφη!:lol:

Χιχιχιχ τι να σου πω ….. θα σου πω μονό ένα περιστατικό για να καταλάβεις τι περνώ εγώ …. Βραδύ 7 η ώρα μόλις έχω τελειώσει από κουζίνα …(κουραμπιέδες, μελομακάρονα κ.τ.π) μπαίνει η μανά μου μέσα στο σπίτι ….πο πο βρε Φλώρα πως μπορείς βρε παιδί μου και είσαι έτσι άνω κάτω :mad:, τρέχει η μικρή σε κλάσματα δευτερολέπτων αφού την έχει πάρει χαμπάρι και πέφτει επάνω της …την κοιτάζει τι χάλια είναι αυτά που έχει το παιδί (μέσα στην ζύμες τα αλεύρια αφού σχεδόν πάντα την έχω κοντά μου και μαγειρεύουμε ) φέρε μου μια μπλουζίτσα ,ένα κοκαλάκι να το σουλουπώσω το παιδί …:mad:….έρχεται και ο μεγάλος Γιαννάκη μου (η μανά μου) τι μου κάνεις ? καλά ο μεγάλος (11 χρόνων) και παίρνει δρόμο να πάει να παίξει αρχίζει το βάσανο και το παιδί κάτι έχει δεν μου μίλησε καλά το μάλωσες μήπως το μάλωσε ο πατέρας του θα το κάνετε προβληματικό το παιδί:shock: και πάει λέγοντας μέχρι να φύγει είχαμε τσακωθεί καμία 10 φόρες:evil::evil: …….. αααα και το κλου τις βραδιάς πάει να φύγει αρχίζει να χτυπιέται η μικρή να πάει μαζί της πάει να την σηκώσει και μου λέει δώσε μου ένα μπουφανακι να την πάρω λίγο και σου την φέρνω (8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ)που την πας μωρέ μανά τέτοια ώρα άστη κάτω θα της περάσει :confused:όχι εκείνη για 10 λεπτακια να κλαίει η μικρή και να θέλει να φύγει πιο έντονα όπου στο τέλος για να μην τα πάρω πιο άγρια :evil::evil:την αφήνω και την παίρνει … να σημειώσω ότι έχω συζητήσει ανεπανάληπτες φόρες μαζί της το θέμα αλλά είναι σαν να μιλώ μονή μου !!!!!:mad:

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Διαφημίσεις

Επίσης, έχουμε κι ένα θέμα με το ''μάτι''...Κλαίει ο μπέμπης ''Ματιασμένο είναι το παιδί'', ''Όχι μωρέ γιαγιά, τα δοντάκια του είναι. Βγάζουμε δοντάκι''.....''Άσε που είναι δοντάκι, ματιασμένο είναι που σού λέω!''...Κι αρχίζει τους σταυρούς και μού το βγάζει ματιασμένο 100 φορές την ημέρα!!!!:lol::lol: Και μετά λέει το θεϊκό ''Είδες που ξέρω;;;;; Μάτι κακό έχει το παιδί, κοίτα πώς χασμουριέμαι!'':mrgreen:

χαχαχα! Αυτο με το ματι το λεει και η δικια μου συνεχεια! :D

Επισης αν της πω πχ''Γιαγια ο μικρος σημερα ειναι πολυ ομορφος'' ή ''σημερα εκανε αυτο,ειναι πολυ εξυπνος'' αντι να χαρει τρομοκρατειται και αρχιζει φτου σκορδα, φτυνε το το παιδι, σταυρωνε το και τετοια..

Και ετσι και κλαψει ο μικρος (επειδη πχ δεν τον αφησα να παει στο τζακι) πανικος η γιαγια μου τον ρωταει φωναζοντας με μια ασυνηθιστα ψιλη φωνη ''Τι ειναι παιδι μου??? Τι επαθες??Τιιι?? Καλε χτυπησε το παιδι!!''

Επισης εχει αποκωδικοποιησει τις φωνουλες του μικρου και οποτε βγαλει μια φωνουλα αρχιζει η γιαγια μου ''πειναει το παιδι'' (μολις εχει φαει) ή θελει βολτα το παιδι ή νερο κτλ.. Και αν με ακουσει να του πω μη (σε ηρεμο τονο το λεω) μου λεει να μην το μαλωνω γιατι θα με φοβαται και θα με νομιζει για κακια και δεν κανει...:confused:

Τι να της πεις... Υπομονη....:D

μακάρι να ζούσε η γιαγιά μου και ας γκρίνιαζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έφυγε πριν από 15 χρόνια και μου λείπει ακόμα τόσο πολύ. Είστε τόσο τυχερές που έχετε εν ζωή γιαγιάδες, απλά δεν το ξέρετε.

καταρχην γελασα παρα πολυ ετσι οπως μας περιγραφεις τα σκηνικα που διαδραματιζονται σπιτι σου:lol::lol::lol:

ασε την να λεει ,να λεει,να λεει...

και μετα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας,μη πεις τιποτα τσαμπα θα πικραθεις και μετα θα εχεις και αλλη γκρινια για τη γλωσσα που βγαζεις...:mrgreen:

οποτε την αφηνεις και κανει μελομακαρονα αμα γουσταρεις αλλιως της προτινεις να τα κανετε στο σπιτι της μαμας σου;)

και φυσικα μπραβο σου που τη φιλοξενησες:D

Προς στιγμήν θα χάσω τη χιουμοριστική μου διάθεση και θα πω ότι επειδή "έχασα" και τις δύο γιαγιάδες μου μέσα στον ίδιο χρόνο και πριν κλείσω τα πέντε μου χρόνια, ΠΟΛΥ θα ήθελα να ζούσαν σήμερα και να μου έκαναν τα νεύρα τσατάλια και να μου θύμιζαν πόσο κακή νοικοκυρά είμαι με κάθε τρόπο...ευτυχώς βέβαια γι'αυτό , υπάρχει η μαμά μου!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Σε καταλαβαινω μονο που τωρα εχει φυγει σε αλλη γη και αλλα μερη

DOXip3.png

DtXgp3.png

Συνονόματη στείλτην σε μένα... θα μου βάλει σε τάξη και το σπίτι :lol:

άντε ρε και με τρόμαξες :D Μια χαρά η γιαγιά! Θέλω κι εγώ.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αχ κορίτσια θυμήθηκα κι εγώ τη γιαγιούλα μου και συγκινήθηκα...ας ζούσε ακόμα κι ας με έπρηζε απ' το πρωί ίσαμε το βράδυ!

Ακούστε εδώ να γελάσετε: φοιτήτρια όταν ήμουν, πάω μια μέρα επίσκεψη στο σπίτι της κι εκεί που πίναμε καφέ ήσυχα κι ωραία, μ' αρχίζει (πάντα έτσι ξαφνικά την έπιανε):

"Το πρωί μόλις ξυπνάς θα πετάγεσαι πάνω, θα νίβεσαι και θα βγάζεις τα στρώματα στο μπαλκόνι να αεριστούνε".

Εμένα με είχε πιάσει όρεξη να τη δουλέψω, οπότε της απαντάω "καλά ρε γιαγιά, άμα πιω έναν καφέ πρώτα δηλαδή πειράζει?"

Με κοιτάει στραβά και δε μιλάει. Μετά από λίγο ξαναρχίζει: "Τι φαί θα φάτε σήμερα?" (οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και μαγείρευα εγώ στο σπίτι)

"Θα πάω να πάρω απέξω, δεν έχω όρεξη για μαγείρεμα".

"Ουχτ..." κάνει μία, και παραλίγο να πνιγεί με τον καφέ. Με κοιτάει με μάτι που γυαλίζει και ύφος "πίσω μου σ' εχω...", αλλά πάλι δεν απαντάει. Αρχίζει να χοροπηδάει πάνω στον πισινό της, σαν να κάθεται σε κρεββάτι φακίρη.

Σε λίγο, νέο διάγγελμα:

"Το βράδυ πριν κοιμηθείς θα ρωτάς τον πατέρα σου ποια παπούτσια θα βάλει στη δουλειά να του τα γυαλίσεις...αλλιώς θα τον βλέπουν οι γυναίκες στο γραφείο που έχουν γιους της παντρειάς και θα σε λένε ανυκοκύρευτη...δεν θα σε θέλουν για νύφη!" :shock::shock::shock: "Για τον Βασιλάκη Καϊλα με πέρασες ρε γιαγιά? Μη σώσουν να με θελήσουν, άμα είναι να τους κάνω τη δούλα!"

Ε πλέον και γιαγιά ξεσπαθώνει και με ρωτάει με τρομερή φωνή:

"Και τι θα κάνεις απ' το πρωί ως το βράδυ, ρε κόρη? Θα βαστάς το μνί σ', να μη σε φύγει????"

oLsdp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΘΕΑ Η ΓΙΑΓΙΑ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Εισαι πολυ τυχερη θαυματακι!η δικια μου ειναι μεν 81 ετων αλλα ερειπιο!και δεν ειχαμε και ποτε καλες σχεσεις!!!βεβαια η μαμα μου ειναι ετσι...αλλα τεσπα!εγω θα ελεγα να το διασκεδασεις!βαλτη να σου κανει και καμια δουλεια να νιωσει χρησιμη!