Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη

gioli

Recommended Posts

εγώ ένα δεν κατάλαβα γιατί βγήκε εν μέσω μιας τόσο μεγάλης διαδήλωσης (40000 ατόμων) ο κύριος χατζηδάκης...

δεν το περίμενε;;;;;

είναι σαν να βγήκε και να φώναζε εδώ είμαι πιάστε με.....

οποίοσδήποτε πολιτικός και να βγαινε θα έτρωγε της χρονιάς του, μήπως ακόμα και αυτή η κίνηση (ο αναμενόμενος ξυλοδαρμός) έχει το σκοπό της;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω αν ειμαι πολυ κακια αλλα δεν στεναχωρηθηκα καθολου που τον χτυπησαν.....πρεπει να ταρακουνηθουν λιγο...να φοβηθουν αλλιως δεν καταλαβαινουν οτι εχουν να κανουν με ανθρωπινες ζωες κι οχι μονο με αριθμους!!!!

να τρεμουν...μονο αυτο εχω να πω....οι προδοτες του εθνους μας, ξεφτιλισαν την αξιοπρεπεια μας

100 οικογενειες πηδανε την ελλαδα μας και κανενας δεν εχει μπει φυλακηηηηηη

εμενα αυτο με φρικαρει,,,στις πατριδες της ατιμωρησιας πεφτουν φαπες ετσι παει,,,

ας αρχισουν να μπαινουν φυλακη ενας ενας και ο κοσμος θα ηρεμησει και πλατες θα βαλει και το σκατο του παξιμαδι θα κανει για να ορθοποδησει

για να μην πεφτουν φαπες πρεπει να λειτουργησει η δικαιοσυνη,,εκεινοι δεν την αφηνουν να λειτουργησει επιτηδες,,,ας την αφησουν και τοτε θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του,,

.....δεν κινδυνευεις από αυτους που τη πεσαν στον υπουργο

αυτοι που δεν ελεγχουν τον εαυατό τους όπως λες, είναι άνθρωποι που εχουν φτάσει στο αμήν!!!!!!όπως θα φτάσουμε κ μεις σε λίγο!

δε τα χουν με σένα, κ με μενα κ με το καθέναν, με ΑΥΤΟΥΣ εκει πάνω τα εχουν,

κ στη τελική εκει που τα τρωγαμε μεις τα μπουνίδια αδικα πολλες φορες φωνάζωντας για τα δικαιωματα μας, ε ας αρχίσουν να τα τρωνε τωρα οι πραγματικά υπεύθυνοι!!!

κοινώς σιγά σιγα κ από δω πέρα....

εμεις θα πεσουμε μεν αλλα θα πέσουμε με τα χερια σιγά σιγά που μας γονατίζουν κ ετσι θα ξανασηκωθουμε,

αλλά αυτοί θα πέσουν με τα μουτρα!!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα! Αφού δεν τους τιμωρεί κανένας τους απατεώνες, αυτούς τους πειναλέους που το παίζουν πολιτικοί και τους έχουν εκεί προκλητικά να τους καμαρώνουμε που μας τρώνε τα λεφτά και τον πολιτισμό... ε, ας φάνε κι αυτοί ένα μπερντάκι ξύλο, δε θα πάθουν τίποτα...

να τρεμουν...μονο αυτο εχω να πω....οι προδοτες του εθνους μας, ξεφτιλισαν την αξιοπρεπεια μας

100 οικογενειες πηδανε την ελλαδα μας και κανενας δεν εχει μπει φυλακηηηηηη

εμενα αυτο με φρικαρει,,,στις πατριδες της ατιμωρησιας πεφτουν φαπες ετσι παει,,,

ας αρχισουν να μπαινουν φυλακη ενας ενας και ο κοσμος θα ηρεμησει και πλατες θα βαλει και το σκατο του παξιμαδι θα κανει για να ορθοποδησει

για να μην πεφτουν φαπες πρεπει να λειτουργησει η δικαιοσυνη,,εκεινοι δεν την αφηνουν να λειτουργησει επιτηδες,,,ας την αφησουν και τοτε θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του,,

Μεσ' το μυαλό μου είσαι... :-)

Διαφημίσεις

ο χατζηδακης ειναι απλα ενας βουλευτης..γιατι δεν τα κανουν σε αυτους που βγαινουν και λενε μαζι τα φαγανε που κρατανε και μεγαλυτερες καρεκλες χροοοοοοοοοονια τωρα?

Συμφωνω απολυτα πριν λιγες μερες στη Λιμνη της Βουλιαγμενης μια κυρια ελουσε με χυμο τον κ.Παγκαλο και του ειπε αφου μαζι τα φαγαμε,μαζι και να τα πιουμε θεοχοντρε...!!!!!

Υπαρχουν αλλοι και αλλοι που καθοντουσαν και φαγανε με χρυσα κουταλια για παρα πολλα χρονια,που μπηκανε στην πολιτικη εχοντας ενα σπιτακι και βρισκονται τωρα να εχουνε πανω απο 30.Αλλα ξεχασα παλι αυτοι πηγαινουνε στην παιδικη χαρα τα παιδια τους και σερνουνε μαζι και καμμια 5 να τους φυλανε!!!

Τουλαχιστον ο Χατζηδακης και να ηθελε να φαει δε προλαβε.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Οχι annaphani να μην μπουν φυλακη!να δεσμευτουν οι περιουσιες που καναν σε βαρος του απλου λαου!ετσι θα ξεχρεωσουμε!και οι καταθεσεις τους στο εξωτερικο εννοειται!

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως μέχρι να φτάσουν να χτυπήσουν ψηλά(πολιτικούς κλπ) έχουν χτυπηθεί, σκοτωθεί, καταστραφεί η περιουσία εκατοντάδων πολιτών.

Η μεγαλύτερη οργή ξεσπά ανάμεσά μας.

Εμείς τη πληρώνουμε και πάλι.

Μακάρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Nothing you would take... Everything you gave...

Πρώτα τους ψηφίζουμε και μετά τους δέρνουμε.

Περιμένω τις επόμενες εκλογές να δώ πως θα εκφραστεί η αγανάκτηση.

Διότι μ'αυτό, αντί να συζητάμε για τα πραγματικά προβλήματα συζητάμε πάλι για το αν είναι ανεκτές τέτοιες ενέργειες.

"εμεις" τους ψηφιζαμε τοσα χρονια η νοοτροπια μας φταιει και οχι μονο οι 300 που μας αντιπροσωπευουν

ακουω τωρα τελευτεα και πολλους αναμεσα σε αυτους και ο αντρας μου εγω θα κανω αποχη για να δειξω την αγανακτηση μου

ωραια και που χρησιμευει η αποχη???αποχη ισον δεν εχω αποψη

αφου δεν σε αντιπροσωπευουν ψηφισε ενα μικροτερο κομμα π.χ οικολογους πρασινους κομμα ελληνων κυνηγων

δεν ειναι μονο πασοκ και Ν.Δ

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

Ο εν λόγω βουλευτής υπήρξε κάποτε Υπουργός Ανάπτυξης! Δεν είναι να απορείς πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

Εαν καταφερε σε μολις 9 μηνες να φερει την αναπτυξη της χωρας σε αυτο το σημειο καλα του κανανε αλλα ειλικρινα δε το πιστευω.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Μπορεί να φανώ σκληρή,άκαρδη και χίλια δυο άλλα....

Ο κόσμος είναι οργισμένος,είναι "βουτηγμένος"στη κατάθλιψη και την μιζέρια!

Θα μου πεις....Στις τελευταίες εκλογές πού ήταν ο κόσμος που είχε τη δύναμη στα χέρια του;;;Οι μισοί στις καφετέριες απέχοντας απ'τη μοναδική ευκαιρία να "φωνάξουν"μέσα απ'τη ψήφο τους και οι άλλοι μισοί να εμμένουν να υποστηρίζουν αυτά τα χαμένα κορμιά που μας έφτασαν σ'αυτό το χάλι!!

Όσο για το Χατζηδάκη....Κάποιος θα τη πλήρωνε αργά ή γρήγορα....Λυπάμαι που απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα και για την οικογένειά του που θα έζησε εφιαλτικές στιγμές,ίσως όμως κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί για να ζουν με το φόβο και οι υπόλοιποι "μεγάλοι"!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Οχι annaphani να μην μπουν φυλακη!να δεσμευτουν οι περιουσιες που καναν σε βαρος του απλου λαου!ετσι θα ξεχρεωσουμε!και οι καταθεσεις τους στο εξωτερικο εννοειται!

Συμφωνω απολυτα οχι να μπουνε φυλακη και να τους πληρωνουμε και εκει!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Και να δεμευτούν οι περιουσίες τους (αυτές που αποδεδειγμένα προήλθαν από μίζες και κατάχρηση δημοσίου χρήματος) βλέπε Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και άλλων αλλά και να σαπίσουν στη φυλακή....αυτό προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων που θα θελήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στο κοινοβούλιο ή σε άλλες πολιτικές θέσεις...

Αλλά και για όλους αυτούς που κάθε μέρα ακούμε να αυτοκτονούν λόγω χρεών. Απορώ αυτοί οι άνθρωποι πως κοιμούνται τα βράδια? Εμείς ένα λογαρισαμό ξεχνάμε να πληρώσουμε και το σκεφτόμαστε αυτοί που είναι ηθικοί αυτουργοί σε τόσες αυτοκτονίες τι κάνουν???

δεν γουσταρω να βλεπω ανθρωπους μεσ στα αιματα, ανθρωποι ειμαστε - δεν ειμαστε ζωα!!!

τον συγκεκριμενο τον αντιπαθω βαθυτατα, αλλα με ψιλοφρικαρε η εικονα του..

νταξ, ολοι ειμαστε εξοργισμενοι, η πεινα αγριευει την ψυχη και τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα..

αλλα μη φτασουμε και στο αλλο ακρο... να στησουμε λαιμητομους, και να κοβουμε κεφαλια σαν τον ροβεσπιερο? ο λαος στην εξουσια, κοβει κεφαλια κυριολεκτικα?

Διαφημίσεις

Στις τελευταίες εκλογές πού ήταν ο κόσμος που είχε τη δύναμη στα χέρια του;;;

Και να ψηφίσω ΤΙ?

Τα μικρά κόμματα?? Για να κάνουν τι? Να δώσω φωνή στον κάθε άσχετο?

Σε ποιον να δώσω φωνή? Δε θέλω!!!

Η αποχή δείχνει πολλά.

Και να ψηφίσω ΤΙ?

Η αποχή δείχνει πολλά.

Συμφωνω 100% και δεν ειναι καθολου τυχαιο που εφτασε σε τετοια υψη η αποχη.

δεν ειναι θεμα "βαριεμαι να παω να ψηφισω" ή "δεν εχω αποψη" οπως υποστηριζουν πολλοι. αν ηταν ετσι, η αποχη στα υψη θα ηταν παντα.

απλα ο κοσμος μπουχτισε, δεν βρισκει ανθρωπο να τον εμπνευσει, δεν συμφωνει εν πασει περιπτωσει με το πολιτικο συστημα

τεσπα, αν ειμαι οφ τοπικ, σορρυ

είμαι 22 χρονώ και δεν έχω ψηφίσει ποτέ μεγάλο κόμα...

έχω ρήξει άκυρο (με ζωγραφιές), έχω ψηφίσει μικρά κόμματα, έχω απέχει, έχω ρήξει λευκό...

γελούσα με την καρδιά όταν ο Γιωργάκης βροντοφώναζε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

και πάντα παρακολουθούσα τα ντιμπέιτ... γιατί;;;;;; για διασκέδαση φυσικά...

με τόση χαζομάρα που κουβαλάνε οι πολιτικοί τουλάχιστον μας διασκεάζουν, κάτι είναι και αυτό...

και αναρωτιέμαι...

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;;;;

Και να ψηφίσω ΤΙ?

Η αποχή δείχνει πολλά.

Άρα θεωρείς ότι τα μεγάλα κόμματα είναι ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του εκάστοτε πολίτη....Γιατί δεν γίνεται να μην σε εκφράζει τίποτα και κανένας,απλά δεν ψαχνόμαστε πολύ και βρίσκουμε την εύκολη λύση της αποχής!!

Συμφωνώ πως η αποχή δείχνει πολλά...Δείχνει αδυναμία κρίσης,οκνηρία να αναζητήσεις και να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει!!!

Φόβο στους δυνατότερους προκαλείς με το να προτιμήσεις ένα μικρότερο κόμμα,όταν βλέπουν ότι τα ποσοστά τους μειώνονται δραματικά,δεν μπορεί,θα συγκινηθούν!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Άρα θεωρείς ότι τα μεγάλα κόμματα είναι ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του εκάστοτε πολίτη....Γιατί δεν γίνεται να μην σε εκφράζει τίποτα και κανένας,απλά δεν ψαχνόμαστε πολύ και βρίσκουμε την εύκολη λύση της αποχής!!

Συμφωνώ πως η αποχή δείχνει πολλά...Δείχνει αδυναμία κρίσης,οκνηρία να αναζητήσεις και να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει!!!

Φόβο στους δυνατότερους προκαλείς με το να προτιμήσεις ένα μικρότερο κόμμα,όταν βλέπουν ότι τα ποσοστά τους μειώνονται δραματικά,δεν μπορεί,θα συγκινηθούν!

Αν μου επιτρέπεις, εσύ τι ψήφισες? Ποιος σε εκφράζει? Ποιος πιστεύεις πως μπορεί να κάνει τη διαφορά?

Συμφωνω 100% και δεν ειναι καθολου τυχαιο που εφτασε σε τετοια υψη η αποχη.

δεν ειναι θεμα "βαριεμαι να παω να ψηφισω" ή "δεν εχω αποψη" οπως υποστηριζουν πολλοι. αν ηταν ετσι, η αποχη στα υψη θα ηταν παντα.

απλα ο κοσμος μπουχτισε, δεν βρισκει ανθρωπο να τον εμπνευσει, δεν συμφωνει εν πασει περιπτωσει με το πολιτικο συστημα

τεσπα, αν ειμαι οφ τοπικ, σορρυ

Συμφωνώ ότι ο κόσμος έχει εξοργιστεί και δεν βρίσκει πουθενά αξιοπιστία,δεν το εκφράζει όμως με το σωστό τρόπο!!!Και πού μας οδηγεί η αποχή;;;Στο να παίρνουν μεγαλύτερα ποσοστά οι "μεγάλοι" και να χαίρονται που ο κόσμος παρ'ο,τι απογοητευμένος επιμένει να εκλέγει τα ίδια μόγγολα!!

Δίνοντας ψήφο σε κάποιο μικρότερο τους αποδυναμώνεις και τους βάζεις-θαρρώ-να προβληματιστούν!!

Αν μου επιτρέπεις, εσύ τι ψήφισες? Ποιος σε εκφράζει? Ποιος πιστεύεις πως μπορεί να κάνει τη διαφορά?

Δεν έχει σημασία τι ψήφισα εγώ!Σημασία έχει ότι βλέποντας τις κινήσεις και την συμπεριφορά του κόμματος που κάποτε υποστήριζα,άλλαξα ρότα και δεν τους έδωσα τη χαρά της ψήφου μου!

Σίγουρα ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,με κάποιον τρόπο όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε τη δυσαρέσκειά μας!!

είμαι 22 χρονώ και δεν έχω ψηφίσει ποτέ μεγάλο κόμα...

έχω ρήξει άκυρο (με ζωγραφιές), έχω ψηφίσει μικρά κόμματα, έχω απέχει, έχω ρήξει λευκό...

γελούσα με την καρδιά όταν ο Γιωργάκης βροντοφώναζε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

και πάντα παρακολουθούσα τα ντιμπέιτ... γιατί;;;;;; για διασκέδαση φυσικά...

με τόση χαζομάρα που κουβαλάνε οι πολιτικοί τουλάχιστον μας διασκεάζουν, κάτι είναι και αυτό...

και αναρωτιέμαι...

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;;;;

Μια τρύπα στο νερό έκανες,με συγχωρείς που στο λέω,αλλά και τι κατάφερες;;;

Δεν έχει σημασία τι ψήφισα εγώ!

Για μένα έχει μετά από αυτό που έγραψες:

Γιατί δεν γίνεται να μην σε εκφράζει τίποτα και κανένας

Εσύ λοιπόν που δεν έχεις αδυναμία κρίσης, τι ψήφισες?

Να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι που δε βρήκαμε τίποτα στο κομματικό μας σύστημα που να μας εκφράζει.

Αυτοί που ψήφισες προφανώς θες να έχουν ισχυρό λόγο στη βουλή.

Ποιοι είναι αυτοί?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...