Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη

gioli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ ανησυχώ...

Ποτέ πριν στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν ήταν έτσι τα πράγματα...

Με τόσα περιστατικά, τόσες επιθέσεις, τόσες ανεξέλεγκτες καταστάσεις...

τρέμω τη στιγμή που θα φοβάμαι να πάω στο περίπτερο...

Για τον Χατζηδάκη και τον κάθε πολιτικό θα μπορούσα να φανώ σκληρή και να πω "οκ, ένα χεράκι το χρειαζόταν" αλλά το γεγονός οτι ο καθένας μας πλέον δεν ελέγχει τον εαυτό του, με φρικάρει..

Η δολοφονική επίθεση στη MARFIN, τόσες επιθέσεις στον ΟΑΕΕ, όλες αυτές οι επιθέσεις στους δρόμους..

Δε σκέφτεστε πως και η σειρά μας δεν είναι μακριά?

Τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο..

Ολο και περισσότερος κόσμος πεινάει.. Και είναι κόσμος που πριν δε πεινούσε! Αυτό είναι το σημαντικό! Το να βρεθείς ξαφνικά στο δρόμο μπορεί να σου γυρίσει το μυαλό! Κι εσένα, κι εμένα!

Και κάθε μέρα ο κόσμος αυτός αυξάνεται.. Και όσο τα πράγματα χειροτερεύουν θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο..

Οπότε, και να μη με νοιάζει για τον Χατζηδάκη, με νοιάζει για μένα και την οικογένειά μου..

Εγώ ανησυχώ...

Nothing you would take... Everything you gave...

Εγώ ανησυχώ...

Ποτέ πριν στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν ήταν έτσι τα πράγματα...

Με τόσα περιστατικά, τόσες επιθέσεις, τόσες ανεξέλεγκτες καταστάσεις...

τρέμω τη στιγμή που θα φοβάμαι να πάω στο περίπτερο...

Για τον Χατζηδάκη και τον κάθε πολιτικό θα μπορούσα να φανώ σκληρή και να πω "οκ, ένα χεράκι το χρειαζόταν" αλλά το γεγονός οτι ο καθένας μας πλέον δεν ελέγχει τον εαυτό του, με φρικάρει..

Η δολοφονική επίθεση στη MARFIN, τόσες επιθέσεις στον ΟΑΕΕ, όλες αυτές οι επιθέσεις στους δρόμους..

Δε σκέφτεστε πως και η σειρά μας δεν είναι μακριά?

Τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο..

Ολο και περισσότερος κόσμος πεινάει.. Και είναι κόσμος που πριν δε πεινούσε! Αυτό είναι το σημαντικό! Το να βρεθείς ξαφνικά στο δρόμο μπορεί να σου γυρίσει το μυαλό! Κι εσένα, κι εμένα!

Και κάθε μέρα ο κόσμος αυτός αυξάνεται.. Και όσο τα πράγματα χειροτερεύουν θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο..

Οπότε, και να μη με νοιάζει για τον Χατζηδάκη, με νοιάζει για μένα και την οικογένειά μου..

Εγώ ανησυχώ...

συμφωνω με καθε λεξη που εχεις γραψει...

και ειδικα στο σημειο που εχω τονισει εχεις απολυτο δικιο...

Διαφημίσεις

.....δεν κινδυνευεις από αυτους που τη πεσαν στον υπουργο

αυτοι που δεν ελεγχουν τον εαυατό τους όπως λες, είναι άνθρωποι που εχουν φτάσει στο αμήν!!!!!!όπως θα φτάσουμε κ μεις σε λίγο!

δε τα χουν με σένα, κ με μενα κ με το καθέναν, με ΑΥΤΟΥΣ εκει πάνω τα εχουν,

κ στη τελική εκει που τα τρωγαμε μεις τα μπουνίδια αδικα πολλες φορες φωνάζωντας για τα δικαιωματα μας, ε ας αρχίσουν να τα τρωνε τωρα οι πραγματικά υπεύθυνοι!!!

κοινώς σιγά σιγα κ από δω πέρα....

εμεις θα πεσουμε μεν αλλα θα πέσουμε με τα χερια σιγά σιγά που μας γονατίζουν κ ετσι θα ξανασηκωθουμε,

αλλά αυτοί θα πέσουν με τα μουτρα!!!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ισως τωρα να μην κινδυνευουν οι απλοι πολιτες, ομως δεν ξερουμε τι μας περιμενει...

αυριο μεθαυριο καποιος εξαθλιωμενος μπορει να τα βαλει μαζι μου/σου/του επειδη εχω/εις/ει ενα πιατο φαι μπροστα του ενω αυτος οχι...

Εγώ ανησυχώ για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε και για το κατά πόσο μπορεί να γίνει χειρότερος!

Όσο για τις δηλώσεις περί μη ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Ν.Δ. (που συνόδευσε τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού) αντιγράφω από τυχαίο site:

Στην κατ' άρθρο ψήφιση έγινε ονομαστική ψηφοφορία, έπειτα από σχετικό αίτημα του ΚΚΕ, για τα άρθρα 2 (μείωση αποδοχών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ), 3 (πάγωμα των μισθών στο Δημόσιο και περιορισμοί στις προσλήψεις), 12 (αναπροσαρμογή των αποδοχών στην Αγροτική Τράπεζα) και 15 (διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών), που ψηφίστηκαν με 233 «ναι» και 33 «όχι» και για τα άρθρα 4 (αυξομειώσεις ΦΠΑ), 14 (επιχειρησιακές συμβάσεις, δυνητικά κατώτερες των κλαδικών)και 18 (εκ περιτροπής απασχόληση επί 9μηνο, επέκταση της έμμεσης απασχόλησης επί τριετία, δωδεκάμηνη δοκιμαστική απασχόληση χωρίς αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, υποχρέωση του μερικώς απασχολουμένου σε πρόσθετη εργασία, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη), που ψηφίστηκαν με 156 «ναι» και 110 «όχι». Τα υπόλοιπα άρθρα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισαν τα άρθρα που τέθησαν σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς και το σύνολο των υπολοίπων άρθρων, ενώ η Νέα Δημοκρατία, καταψήφισε τα άρθρα 4, 14 και 18. Εξάλλου, η ΝΔ καταψήφισε και τα άρθρα 5 (πετρέλαιο θέρμανσης), 6 (ειδικός φόρος κατανάλωσης στα τσιγάρα), 10 (δυνατότητα απευθείας αναθέσεων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών μέχρι 60.000 ευρώ) και 11 (αναβάθμιση προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής). Η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, καταψήφισε τα άρθρα 4 και 14, ενώ υπερψήφισε τις διατάξεις για τις ΔΕΚΟ (άρθρο 2).

Δηλαδή καταψηφίζουμε επί της αρχής... υπερψηφίζουμε κατά άρθρο και βγαίνουμε και τιμητές των εργαζομένων! Ρε άι από εδώ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ο χατζηδακης ειναι απλα ενας βουλευτης..γιατι δεν τα κανουν σε αυτους που βγαινουν και λενε μαζι τα φαγανε που κρατανε και μεγαλυτερες καρεκλες χροοοοοοοοοονια τωρα?

Διαφημίσεις

.....δεν κινδυνευεις από αυτους που τη πεσαν στον υπουργο

αυτοι που δεν ελεγχουν τον εαυατό τους όπως λες, είναι άνθρωποι που εχουν φτάσει στο αμήν!!!!!!όπως θα φτάσουμε κ μεις σε λίγο!

δε τα χουν με σένα, κ με μενα κ με το καθέναν, με ΑΥΤΟΥΣ εκει πάνω τα εχουν,

κ στη τελική εκει που τα τρωγαμε μεις τα μπουνίδια αδικα πολλες φορες φωνάζωντας για τα δικαιωματα μας, ε ας αρχίσουν να τα τρωνε τωρα οι πραγματικά υπεύθυνοι!!!

κοινώς σιγά σιγα κ από δω πέρα....

εμεις θα πεσουμε μεν αλλα θα πέσουμε με τα χερια σιγά σιγά που μας γονατίζουν κ ετσι θα ξανασηκωθουμε,

αλλά αυτοί θα πέσουν με τα μουτρα!!!!!!!

Κινδυνεύω και από τον εαυτό μου τον ίδιο και εξηγώ..

Οι τύποι που προκάλεσαν τα σκηνικά στον ΟΑΕΕ(την άλλη την περιέλουσε με βενζίνη! Ένα σπίρτο διαφορά από τον θάνατό της!!!) με τη κυβέρνηση δε τα έχουν πάρει?

Αυτοί στη Marfin με την πλουτοκρατία δεν τα πήραν?

Αυτοί που έσπαγαν βιτρίνες και αυτοκίνητα με την κυβέρνηση δεν τα πήραν?

.

.

.

Αυτοί που αύριο θα με μαχαιρώσουν για ένα καρβέλι ψωμί, τη κυβέρνηση δεν θα βρίζουν?

Αυτό φοβάμαι! Πως από αυτό δεν είμαστε μακριά!

Και φοβάμαι και τον εαυτό μου!!! Μεχρι που μπορώ να φτάσω?? Γιατί καλά μέσα στην ασφάλειά μου(και την αφέλειά μου) σκέφτομαι πως εγώ δεν θα πεινάσω ποτέ! Γιατί??? Αύριο το πρωί μπορεί να γίνει αυτό! Μέχρι που μπορώ λοιπόν να φτάσω αν πεινάει το παιδί μου? Δε ξέρω και φοβάμαι να μάθω.

Και όταν λέω "κυβέρνηση" εννοώ όλες τις σκατοκυβερνήσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο!

...χτες δεν εφαγε ξυλο μονο αυτος....αλλα και πολλοι αλλοι..ο Πέτρος,ο χρηστος,ο Γιαννης....η Μαρια.....

Ποιοι είναι αυτοί?? Εχουν επίθετο Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Χατζηδάκης?? ΟΧΙ??? Δε δίνουμε δεκάρα!

Για ρώτα τις οικογένειες των υπαλλήλων της MARFIN για αυτό.

συμφωνω απολυτα μαζι σου και αν διαβασεις θα δεις οτι αυτο εγραψα οτι κινδυνευουμε ολοι και οσο περναει ο καιρος κινδυνευουμε περισσοτερο...

καποιος παραπανω εγραψε οτι μονο αυτοι εκει πανω κινδυνευουν και δεν ειναι ετσι, δεν ειναι καθολου ετσι...

βρε παιδια και εγω πιστευω οτι πρεπει να φοβουνται οι πολιτικοι την λαική οργη αλλα αυτο το τρομαγμενο βλεμα που ειχε στην φωτογραφια δεν θελω τελικα να το βλεπω σε κανενα ζωντανο πλασμα ο φοβος για την ζωή σου κατι που τελικα ειναι ιδιο για ολους. Μακαρι να δουν και οι 300 αυτη την φωτογραφια και να τους φωτισει ο θεος να καταλαβουν τι σημαινει να μαχεσαι για την επιβιωση.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Ποιοι είναι αυτοί?? Εχουν επίθετο Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Χατζηδάκης?? ΟΧΙ??? Δε δίνουμε δεκάρα!

Ειμαι εγω,εσυ,τα παιδια μας.....που τρωμε (ξυλο) .....και σφαλιαρες καθε μερα απο την κυβερνηση....ειναι ολοι οσοι χθες φαγανε ξυλο και δακρυγονα απο τα ματ....ειναι ολοι αυτοι που χθες για μια ακομα φορα ειδαν τις περιουσιες τους να καταστρεφονται.....οποτε γιατι το κανουμε θεμα για τον Χατζηδακη που εφαγε ξυλο χθες.....επειδη ειναι ο ταδε?????μακαρι μαζι με αυτον να τρωγανε ξυλο και οι υπολοιποι 299...!!!!!!αλλα φαγαμε για ακομη μια φορα

'(ξυλο) εγω και εσυ.....:evil::evil:

συμφωνω απολυτα μαζι σου και αν διαβασεις θα δεις οτι αυτο εγραψα οτι κινδυνευουμε ολοι και οσο περναει ο καιρος κινδυνευουμε περισσοτερο...

καποιος παραπανω εγραψε οτι μονο αυτοι εκει πανω κινδυνευουν και δεν ειναι ετσι, δεν ειναι καθολου ετσι...

Ναι μπράβο! Αυτά είναι απλά δείγματα για να έχουμε να θυμόμαστε από πού ξεκίνησε αυτό που θα επακολουθήσει.

Πονάει η καρδιά μου όταν αποκαλώ μια δολοφονία ενός αθώου "δείγμα" αλλά το πιστεύω πως αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα!

ο χατζηδακης ειναι απλα ενας βουλευτης..γιατι δεν τα κανουν σε αυτους που βγαινουν και λενε μαζι τα φαγανε που κρατανε και μεγαλυτερες καρεκλες χροοοοοοοοοονια τωρα?

Μακάρι να μη φτάσουν ποτέ να χτυπήσουν τόσο ψηλά γιατί τα θύματα που θα θρηνύσουμε από κάτω θα είναι πολύ περισσότερα.

Πρώτα τους ψηφίζουμε και μετά τους δέρνουμε.

Περιμένω τις επόμενες εκλογές να δώ πως θα εκφραστεί η αγανάκτηση.

Διότι μ'αυτό, αντί να συζητάμε για τα πραγματικά προβλήματα συζητάμε πάλι για το αν είναι ανεκτές τέτοιες ενέργειες.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Εγώ ανησυχώ για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε και για το κατά πόσο μπορεί να γίνει χειρότερος!

Όσο για τις δηλώσεις περί μη ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Ν.Δ. (που συνόδευσε τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού) αντιγράφω από τυχαίο site:

Δηλαδή καταψηφίζουμε επί της αρχής... υπερψηφίζουμε κατά άρθρο και βγαίνουμε και τιμητές των εργαζομένων! Ρε άι από εδώ!

το ζήτημα είναι ότι εκτός από εργασιακή ζούγκλα, που μεταξύ μας τη ζούμε ήδη, σε λίγο θα ζήσουμε και την πραγματική ζούγκλα, όταν ο κάθε άνθρωπος δε θα έχει να ζήσει την οικογένειά του, θα τον κυνηγάν οι τράπεζες για χρέη με κίνδυνο να μείνει στο δρόμο, όταν θα καταπατούνται και τα στοιχειώδη εργασιακά του δικαιώματα, ε ναι τότε αυτός ο πιθανά φιλήσυχος άνθρωπος θα γίνει αγρίμι και θα πέσει να φάει όποιον θεωρεί ότι τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση, η φτώχεια και η ανασφάλεια είναι κακοί σύμβουλοι και οι πολιτικοί φέρουν μεγάλη ευθύνη, μαζί με άλλους βέβαια, που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση

δεν επικροτώ τη βία, την καταδικάζω, ότι και να σου έχει κάνει ο άλλος δεν πρέπει να πέφτεις στο επίπεδό του και να χάνεις τον ανθρωπισμό σου γιατί έτσι χάνεις και το δίκιο σου, δυστυχώς θα δούμε κι άλλα

υπάρχει όμως και μία μερίδα εργαζομένων, κυρίως του δημόσιου τομέα, για να δούμε τα πράγματα κι από την άλλη πλευρά, που τόσα χρόνια χάρη σε πολιτικάντηδες συνδικαλιστές και με την ανοχή, ψέμματα με την έγκριση των κυβερνώντων, είναι και το πολιτικό κόστος, είχαν απίστευτα προνόμια τα οποία επιβάρυναν το δημόσιο ταμείο και φυσικά λόγω αυτών των σπαταλών δεν μπορούσε να επωφεληθεί το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο από διάφορα έργα που θα έπρεπε να δρομολογηθούν

κάτω η βία, ναι στην αντίσταση, πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει και να δούμε τι θα κάνουμε, έχουμε όπλα αυτή τη φορά, η επανάσταση της επικοινωνίας είναι προς όφελός μας, όχι τα καδρόνια

1FdQp2.png

Κρίμα...περίμενα να τους δείρουν και τους 300.

Όλους...

Όταν έρχεται όμως η ώρα της ψήφου να μην ξεχνάμε και να τους ξαναψήζουμε.

εται ακριβως..

και εγω περίμενα να δείρουν και τους αλλους.... ( μακαρι να γινει)

και πανω απο ολα ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ......

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Λοιπόν, μόλις τώρα είδα το βίντεο στις ειδήσεις...

Η αλήθεια ε'ιναι ότι ήταν λυπηρό σα θέαμα.Η βία δεν οδηγεί πουθενά.

Από την άλλη εξίσου λυπηρό είναι να έχουν φτάσει απλοί άνθρωποι και μάλιστα μεσήλικες (όχι οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφοόροι) σε αυτό το σημείο από την οργή τους.

Κατάντια επίσης για μένα είναι να λέει η αστυνομία ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει βρει τους ένοχους.Και στο επόμενο βίντεο οι γνωστοί άγνωστοι να καίνε την Αθήνα, και κανείς να μη μπορεί να τραβήξει μια κουκούλα?Να συλλάβει έναν?:roll::roll::roll:

Μήπως τελικά γιατί πίσω από αυτές τις κουκούλες βρίσκονται γόνοι επιφανών οικογενειών και απλά δεν τους πειράζουν?:rolleyes:

Ντροπή λοιπόν να λένε ότι θα πιάσουν αγανακτισμένους απλούς πολίτες και όχι αυτούς που επαννειλημένα δημιουργούν προβλήματα, που έκαψαν τα παιδάκια στη marfin που που που.Και που έδειραν ποιον?Έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί με αυτοκίνητο 5000 κυβικών αλλά κόβει το δικό μου το μισθό!

Σήμερα πήρε ο άντρας μου δώρο Χριστουγέννων 341 ?!Αυτοί πόσα θα πάρουν?

Ρε παιδιά πρέπει να ξεσηκωθούμε.Και έχει δίκιο μια κοπέλα πιο πάνω που λέει ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μεγαλύτερο ατού μας, την επικοινωνία, το ίντερνετ.Εδώ και καιρό σκεφτόμουν τη δημιουργία ενός blog μπας και αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.

Να μην έχει όμως καμμία κομματική χροιά.Όλοι τους είναι προδότες είναι.Πρώτος ο γιος της Μαργαρίτας(μαύρη η ώρα που τον ψήφισα), δεύτερη η νδ που τα διέλυσε, κι ο άλλος μας αποτελειώνει, τρίτο το κκε που φωνάζει για τα δικαιώματά μας αλλά κόβει μισθούς και απολύει από την τυποεκδοτική, τέταρος ο τσίπρας, όλο φανφάρα άνευ σχεδίου, και τέλος ο τυχοδιώκτης - χουντικός καρατζαφέρης.

Κορίτσια όποια θέλει ας μου στείλει πμ με ιδέες για ονομασία και για το πως να το οργανώσουμε.Επιτέλους πρέπει να αντιδράσουμε.

Djccp2.png

67KIp2.png

ισως τωρα να μην κινδυνευουν οι απλοι πολιτες, ομως δεν ξερουμε τι μας περιμενει...

αυριο μεθαυριο καποιος εξαθλιωμενος μπορει να τα βαλει μαζι μου/σου/του επειδη εχω/εις/ει ενα πιατο φαι μπροστα του ενω αυτος οχι...

Δυστυχως ενας απο τους εξαθλιωμενους αυριο θα ειναι ενας απο εμας...εγω...εσυ...ο διπλα μας!Ηδη η κολλητη μου ψαχνει λεφτα να φυγει απο ελλαδα λογω ανεργειας και φτωχειας!Ουτε λεφτα για γαλα στο μωρο...Αν μεινουν εδω σιγουρα θα τα βαλει με καποιον που εχει γιατι η πεινα δεν αντεχεται...Κι εγω δεν μπορω να βοηθησω...

Μακαρι μαζι με τον Χατζηδακη να ετρωγαν και οι υπολοιποι καμια σφαλιαρα!Αν και θελω να λεω οτι ειμαι κατα της βιας ειναι πολυ πιθανο αν ημουν εκει να του ριχνα και γω καμια...Ισως ο συγκεκριμενος να μην φταει και τοσο πολυ αλλα τι να κανουμε?ουτε οι περοσσοτεροι φταιμε μην εχουμε να πληρωσουμςε τις υποχρεωσεις μας και να κλεινουνε τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο...και να ανεργοι...και να καταθλιψη...και να εγκεφαλικα...και να να αυτοκτονει ο πατερας για να σωσει γυναικα και παιδι(το ακουσα στον παπαδακη:cry:)!Τις σφαλιαρες που τρωει ο κοσμος τοσα χρονια τις εχουν αναλογιστει?

Αυτο που ξερω ειναι η γενια μας καταστραφηκε και το πιθανοτερο να μην μπορεσουμε να κανουμε τπτ στη ζωη μας!Ειμαι εξαγριωμενη με αυτη την κατασταση και αν δεν ημουν εγκυος χθες θα ημουν στην \πορεια και μπορει να ημουν με αυτος που εριχναν τις σφαλιαρες!Και χωρις κουκουλα!

Ειπανε λεει θα τους πιασουν...Εννοειται οτι θα τους πιασουν!Η μουρη τους παιζει στην τν απο το πρωι!Και κουκουλα να φοραγαν παλι θα τους επιαναν!Χτυπησαν τον ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!Αυτους που σπανε τον κοπο του απλου κοσμου εδω και ΧΡΟΝΙΑ ακομα τους ψαχνουν!

Και κατι τελευταιο που ειδα και επαθα σοκ!

Στην Αγ.Δημητριου κλεινει ενα μαγαζι!Εχει κολλησει ενα τεραστιο αυτοκολλητο με μια κοπελα να πιανει το μαγουλο της ενθουσιασμενη και να "ρωταει":KΛΕΙΝΟΥΜΕ!!!

ΤΥΧΑΙΟ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Και σε μια αλλη περιοχη..."Γιατι να κλεινει μονο ο διπλα?κλεινουμε κι εμεις!"

Σορρυ για το σεντονι...

απο οπου και να το πιασει κανεις....βρωμαει!

στενοχωριεμαι ολους, για τους ηλικιωμενους, για τους απολυμενους, για τους πεινασμενους, μα πανω απ'ολα στενοχωριεμαι για τα παιδια. σε τι συνθηκες θα μεγαλωσει αυτη η νεα γενια?

οχι μονο το παιδι μου που ειναι τωρα 2,5, αλλα και ολοι αυτοι οι νεοι που ξεκινανε σημερα για να βρουν δουλεια... ναι καλα!