Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη

gioli

Recommended Posts

μ' αρέσει που όταν οι μπάτσοι δέρνουν/ σκοτώνουν ανυποψίαστους πολίτες είναι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, εκτελεστικά όργανα του κατεστημένου και λοιπά κομψά... όταν ο όχλος επιτίθεται σε έναν άνθρωπο μόνο, τον πνίγει η δίκαιη οργή...

αυτός ο όχλος όμως ήταν εκείνος που έτρεχε στον ίδιο αυτό άνθρωπο και τον παρακαλούσε, για μια θέση στο δημόσιο για εκείνον και τα παιδιά του, για μια ευνοϊκή μεταχείριση σε θέματα επιχείρησης, σπιτιού κλπ κλπ, και τον ψήφιζε και τον ξαναψήφιζε και τον ματαξαναψήφιζε... αυτός ο όχλος όταν η ΕΕ μας έβαζε τα πρόστιμα για μαγειρεμένα στοιχεία χασκογελούσε που τη φέραμε στους ξένους και χαιρόταν που έχει έξυπνους και πονηρούς πολιτικούς... αυτός ο όχλος αγόραζε τα καγιέν 3-3 και αν δεν έβγαινε κάθε βράδυ ένιωθε καταπιεσμένος... κανένας μας ρε παιδιά δεν έβλεπε τι έρχεται; για πόσο δλδ θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ζούμε με μια πλασματική οικονομία; και τώρα όλοι φωνάζουν "μας τα φάγανε"... συγγνώμη, αλλά κι εγώ αν είχα από κάτω ένα λαό τόσο κοιμισμένο, να τον π****άω με τα σκάνδαλα και να με ξαναψηφίζει, το ίδιο θα έκανα! :D

και βέβαια δεν βγάζω την αριστερά απ' έξω, γιατί θεωρώ τουλάχιστον αστείο στη σημερινή συγκυρία να περιμένει ένα κόμμα (ΚΚΕ) να προσελκύσει οπαδούς, αναμασώντας ορολογία και ιδεολογία προπολεμική (και βάλε) χωρίς να έχει να δώσει μια ουσιαστική και ξεκάθαρη λύση σε βαασικά οικονομικά προβλήματα, κι από την άλλη να έχεις τον τραγικό Τσίπρα, το πιν απ της αριστεράς, τον πιο γραφικό πολιτικό, κι ας του ρίχνουν οι άλλοι 30 χρόνια τουλάχιστον ηλικιακά.

σε αυτό το κλίμα, δυστυχώς δεν προβλεπεται εύκολα βελτίωση για τη χώρα...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μένα έχει μετά από αυτό που έγραψες:

Εσύ λοιπόν που δεν έχεις αδυναμία κρίσης, τι ψήφισες?

Να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι που δε βρήκαμε τίποτα στο κομματικό μας σύστημα που να μας εκφράζει.

Αυτοί που ψήφισες προφανώς θες να έχουν ισχυρό λόγο στη βουλή.

Ποιοι είναι αυτοί?

Το πήρες πολύ προσωπικά το θέμα και δεν ήταν ανάγκη να θιχτείς.

Αν θυμάμαι καλά,στόχος μας δεν είναι να πει ο καθένας τι ψήφισε και ποιον υποστηρίζει,το ζητούμενο είναι να δείξουμε ότι πλέον δεν είμαστε "δίπλα"σε πολιτικούς οι οποίοι για τους χ,ψ λόγους δεν μας κάνουν πια,δίνοντας ψήφο υποστήριξης κάπου αλλού!

Αν θεωρείς τον εαυτό σου άσχετο,πάω πάσο,εγώ δεν χαρακτήρισα έτσι κανέναν!

Όταν όμως παραδίδουμε τα όπλα,να μην παραπονιόμαστε μετά για την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας.Από πού κι ως πού;;

Δεν το παίζω επανάσταση,ούτε ότι εγώ δεν έχω σκεφτεί με λανθασμένα κριτήρια όταν ψήφισα για πρώτη φορά,ήμουν και 'γω κάποτε υπέρ της αποχής,είδα όμως στη πορεία ότι δεν οδηγεί πουθενά!!!

Και η απόδειξη αυτού....Μετά το τέλος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών σε δήλωσή του ο Παπανδρέου είπε εν ολίγοις ότι αν και υπήρξε μεγάλο ποσοστό αποχής το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και οι ίδιοι δεν πτοούνται!(λυπάμαι που δεν μπορώ να το βρω επακριβώς).

Παραθέτω όμως ένα απόσπασμα:

«Χάρη στους ψηφοφόρους που κατάπιαν την ενόχλησή τους και απείχαν, ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του κέρδισαν περισσότερο χρόνο για να κάνουν τις μεταρρυθμίσεις να δουλέψουν»

Πηγή: http://rigasili.blogspot.com/2010/11/blog-post_4541.html Όποιος έχει χρόνο ας του ρίξει μια ανάγνωση.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Το πήρες πολύ προσωπικά το θέμα και δεν ήταν ανάγκη να θιχτείς.

Αν θυμάμαι καλά,στόχος μας δεν είναι να πει ο καθένας τι ψήφισε και ποιον υποστηρίζει,το ζητούμενο είναι να δείξουμε ότι πλέον δεν είμαστε "δίπλα"σε πολιτικούς οι οποίοι για τους χ,ψ λόγους δεν μας κάνουν πια,δίνοντας ψήφο υποστήριξης κάπου αλλού!

Αν θεωρείς τον εαυτό σου άσχετο,πάω πάσο,εγώ δεν χαρακτήρισα έτσι κανέναν!

Όταν όμως παραδίδουμε τα όπλα,να μην παραπονιόμαστε μετά για την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας.Από πού κι ως πού;;

Δεν το παίζω επανάσταση,ούτε ότι εγώ δεν έχω σκεφτεί με λανθασμένα κριτήρια όταν ψήφισα για πρώτη φορά,ήμουν και 'γω κάποτε υπέρ της αποχής,είδα όμως στη πορεία ότι δεν οδηγεί πουθενά!!!

Και η απόδειξη αυτού....Μετά το τέλος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών σε δήλωσή του ο Παπανδρέου είπε εν ολίγοις ότι αν και υπήρξε μεγάλο ποσοστό αποχής το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και οι ίδιοι δεν πτοούνται!(λυπάμαι που δεν μπορώ να το βρω επακριβώς).

Παραθέτω όμως ένα απόσπασμα:

«Χάρη στους ψηφοφόρους που κατάπιαν την ενόχλησή τους και απείχαν, ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του κέρδισαν περισσότερο χρόνο για να κάνουν τις μεταρρυθμίσεις να δουλέψουν»

Πηγή: http://rigasili.blogspot.com/2010/11/blog-post_4541.html Όποιος έχει χρόνο ας του ρίξει μια ανάγνωση.

Ναι, εγώ το λέω πως είμαι άσχετη και δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται γύρω μου.

Εσύ λοιπόν, που δεν έχεις παρατήσει τα όπλα, τι κάνεις? Πώς κινείσαι?

Λες να "δίνουμε τη ψήφο μας κάπου αλλού αρκεί να μην είναι στους μεγάλους".. Απλώς την πετάμε? Κι αν τη "πετάξουμε" όλοι στους κυνηγούς, θα κυβερνήσουν οι κυνηγοί? Αυτό θα σε ικανοποιούσε?

Μπες στην ουσία λοιπόν γιατί με γενικότητες πολλά λέγονται, εσύ τι κάνεις για την κατάστασή μας? Πως προσπαθείς να την αλλάξεις?

Αφού έχετε ιδέες, μοιραστείτε τις μαζί μας.

Nothing you would take... Everything you gave...

Ναι, εγώ το λέω πως είμαι άσχετη και δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται γύρω μου.

Εσύ λοιπόν, που δεν έχεις παρατήσει τα όπλα, τι κάνεις? Πώς κινείσαι?

Λες να "δίνουμε τη ψήφο μας κάπου αλλού αρκεί να μην είναι στους μεγάλους".. Απλώς την πετάμε? Κι αν τη "πετάξουμε" όλοι στους κυνηγούς, θα κυβερνήσουν οι κυνηγοί? Αυτό θα σε ικανοποιούσε?

Μπες στην ουσία λοιπόν γιατί με γενικότητες πολλά λέγονται, εσύ τι κάνεις για την κατάστασή μας? Πως προσπαθείς να την αλλάξεις?

Αφού έχετε ιδέες, μοιραστείτε τις μαζί μας.

Καλή μου για 'σενα δηλαδή δεν υπάρχει μέση λύση εε;;Ή τη δίνω στο μεγάλο κόμμα ή σε κανέναν ή σε κάποιον ακατάλληλο;;Δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω ένας βουλευτής κάποιου κόμματος που να σε εκφράζει!!Έστω ένας!!Επίσης είπα εγώ κάπου ότι θα με ικανοποιούσε να με κυβερνούν οι κυνηγοί και ο κάθε τυχαίος;;;;

Χρησιμοποιώ τη δύναμή μου,έστω αυτή που μου δίνετε,"γυρνάω τη πλάτη μου"σ'αυτούς που κάποτε υποστήριξα αλλά στη πορεία αποδείχτηκαν ακατάλληλοι για 'μενα.Ψάχνω άλλα κόμματα,άλλες ιδεολογίες,νομίζω ήμουν σαφέστατη και πριν και δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις ν'ακούσεις!!!

Δεν πάω να τα σπάσω στο κέντρο και να καταστρέψω περιουσίες του μεροκαματιάρη καταστηματάρχη,ούτε να φέρομαι σαν χούλιγκαν.

Απλά καθημερινά πράγματα,αντιδρώ όταν πάνε να με εκμεταλλευτούν,θα κάνω καταγγελίες στο ΙΝΚΑ,δεν θα επιτρέψω-τελικά-να δώσουμε φακελάκι στο γιατρό που θα αναλάβει τον τοκετό της αδερφής μου,φωνάζω όταν ο ταξιτζής πάει να μου "φάει"τα 0,20ε απ΄τα ρέστα μου και δεν το κάνω από τσιγκουνιά!

Μπορεί να σου ακούγονται πταίσματα όλα αυτά,αλλά απ'το να κοιμάμαι,κάτι είναι κι αυτό!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Τους πολιτικούς δεν τους έχω σε καμιά εκτίμηση... Η κοινωνική αδικία με κάνει να νιώθω οργισμένη και ανίσχυρη αλλά... το θέαμα ενός ανθρώπου ματωμένου και τρομαγμένου δεν ικανοποιήσε το περί δικαίου αίσθημα μου...

Δε ζητάω αίμα για να ικανοποιηθώ - λύσεις στα προβλήματα και απονομή δικαιοσύνης ζητώ...

Η βία οποιαδήποτε μορφής και από οποιονδήποτε προέρχεται τι παραπάνω προσφέρει από μια πρόσκαιρη και ίσως σαδιστική ικανοποίηση;

Μήπως και τώρα που μάτωσε ο άνθρωπος (γιατί εκτός από βο(υ)λευτής είναι και άνθρωπος) και όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι όσοι ματώνουν σε πορείες και διαδηλώσεις λύθηκε κανένα από τα προβλήματά μας;

Μήπως τώρα τα "περήφανα" γηρατειά έγιναν πραγματικά περήφανα και ζουν αξιοπρεπώς, τα νοσοκομεία και η παιδεία λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά, το χρέη μας μηδενίστηκαν, εξαφανίστηκε η ανεργία και κάθε οικογένεια έχει φαγητό στο τραπέζι της;

Μήπως η χώρα μας έγινε η γη της επαγγελίας;

Δυστυχώς όσο ξύλο κι αν τους δώσουμε αν δεν οδηγηθούν στη δικαοσύνη και δεν ομιλώ για τη δικαιοσύνη του όχλου και αναγκαστούν να πληρώσουν για τα όποια λάθη τους λύση δε θα βρεθεί.

*

Διαφημίσεις

Καλή μου για 'σενα δηλαδή δεν υπάρχει μέση λύση εε;;Ή τη δίνω στο μεγάλο κόμμα ή σε κανέναν ή σε κάποιον ακατάλληλο;;Δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω ένας βουλευτής κάποιου κόμματος που να μην σε εκφράζει!!Έστω ένας!!Επίσης είπα εγώ κάπου ότι θα με ικανοποιούσε να με κυβερνούν οι κυνηγοί και ο κάθε τυχαίος;;;;

Χρησιμοποιώ τη δύναμή μου,έστω αυτή που μου δίνετε,"γυρνάω τη πλάτη μου"σ'αυτούς που κάποτε υποστήριξα αλλά στη πορεία αποδείχτηκαν ακατάλληλοι για 'μενα.Ψάχνω άλλα κόμματα,άλλες ιδεολογίες,νομίζω ήμουν σαφέστατη και πριν και δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις ν'ακούσεις!!!

Δεν πάω να τα σπάσω στο κέντρο και να καταστρέψω περιουσίες του μεροκαματιάρη καταστηματάρχη,ούτε να φέρομαι σαν χούλιγκαν.

Απλά καθημερινά πράγματα,αντιδρώ όταν πάνε να με εκμεταλλευτούν,θα κάνω καταγγελίες στο ΙΝΚΑ,δεν θα επιτρέψω-τελικά-να δώσουμε φακελάκι στο γιατρό που θα αναλάβει τον τοκετό της αδερφής μου,φωνάζω όταν ο ταξιτζής πάει να μου "φάει"τα 0,20ε απ΄τα ρέστα μου και δεν το κάνω από τσιγκουνιά!

Μπορεί να σου ακούγονται πταίσματα όλα αυτά,αλλά απ'το να κοιμάμαι,κάτι είναι κι αυτό!

Ναι, εγώ δε βρήκα ΟΥΤΕ ένα κόμμα να με εκφράζει, γι'αυτό ρώτησα εσένα. Οι μεγάλοι τα τρώνε και οι υπόλοιποι ή είναι άσχετοι ή ονειροβατούν. Και όταν ψηφίζω, δε ψηφίζω πρόσωπο αλλά το κόμμα πίσω από αυτόν. Τι σημασία έχει αν υπάρχει ένας καλός μέσα σε ένα κόμμα αθλίων?

Δε ξέρω ποιος γιατρός θα ξεγεννήσει την αδερφή σου κι αν είναι μεγάλο κεφάλι αλλά οι μισθοί της πλειοψηφίας των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς(σύμφωνα με τα χρόνια που έχουν σπουδάσει και την ηλικία που βγαίνουν στην αγορά εργασίας). Κι αυτοί θύματα του συστήματος είναι.

αυτός ο όχλος όμως ήταν εκείνος που έτρεχε στον ίδιο αυτό άνθρωπο και τον παρακαλούσε, για μια θέση στο δημόσιο για εκείνον και τα παιδιά του, για μια ευνοϊκή μεταχείριση σε θέματα επιχείρησης, σπιτιού κλπ κλπ, και τον ψήφιζε και τον ξαναψήφιζε και τον ματαξαναψήφιζε... αυτός ο όχλος όταν η ΕΕ μας έβαζε τα πρόστιμα για μαγειρεμένα στοιχεία χασκογελούσε που τη φέραμε στους ξένους και χαιρόταν που έχει έξυπνους και πονηρούς πολιτικούς... αυτός ο όχλος αγόραζε τα καγιέν 3-3 και αν δεν έβγαινε κάθε βράδυ ένιωθε καταπιεσμένος...

Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτά!!!!

Ναι, εγώ δε βρήκα ΟΥΤΕ ένα κόμμα να με εκφράζει, γι'αυτό ρώτησα εσένα. Οι μεγάλοι τα τρώνε και οι υπόλοιποι ή είναι άσχετοι ή ονειροβατούν. Και όταν ψηφίζω, δε ψηφίζω πρόσωπο αλλά το κόμμα πίσω από αυτόν. Τι σημασία έχει αν υπάρχει ένας καλός μέσα σε ένα κόμμα αθλίων?

Δε ξέρω ποιος γιατρός θα ξεγεννήσει την αδερφή σου κι αν είναι μεγάλο κεφάλι αλλά οι μισθοί της πλειοψηφίας των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς(σύμφωνα με τα χρόνια που έχουν σπουδάσει και την ηλικία που βγαίνουν στην αγορά εργασίας). Κι αυτοί θύματα του συστήματος είναι.

Άρα λοιπόν να γυρίσουμε τη πλάτη στις εκλογές και να αψηφίσουμε τη μεγαλύτερη ίσως δύναμη που έχουμε στα χέρια μας.Υποτίθεται πως τα άτομα που απαρτίζουν ένα οποιοδήποτε κόμμα,έχουν κοινή ιδεολογία,δεν είναι δυνατόν να τους θεωρείς άθλιους απ'τη στιγμή που θα συμφωνείς μαζί τους.

Όσο για το ότι ρώτησες εμένα....Να σου πω εγώ τι;;;;Τι υποστηρίζω;;;Μα αυτά είναι σχετικά,αυτό που δεν είναι σχετικό είναι το ότι όλοι μας μπορούμε να αφυπνιστούμε και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,όπως μπορεί ο καθένας,με ό,τι διαθέτει.

Όσο για τους γιατρούς....Και επειδή είναι θύματα του συστήματος(το οποίο από κάποιους δημιουργήθηκε,δεν φύτρωσε μόνο του),θα πρέπει εγώ να τους χρυσοπληρώνω απ'τη στιγμή που απευθύνομαι σε δημόσιο νοσοκομείο;;;

Αν θέλω και αν έχω,θα του δώσω ως δείγμα ευγνωμοσύνης για την βοήθεια του,δεν θα γίνω υποχείριο της απαίτησής του!

Αν το πάμε έτσι,όλοι θύματα του συστήματος είμαστε,δεν βλέπω όμως κάποιον να χωλοσκάει για τα δικά μας άγχη.

(πάει,το μπιιιιιιιιπ το τόπικ :P:p)

Δεν είπα εγώ να δώσεις φακελάκι, απλώς επειδή μου είπες τρόπους που χτυπάς το σύστημα, σου είπα πως και αυτοί θύματα του συστήματος είναι. Απλώς σου απάντησα για το αν χτυπάς το σύστημα με αυτόν τον τρόπο..

Τέλοσπάντων, Βικούλα, δεν οδηγεί κάπου..

Μόλις άκουσα την ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στον Χατζηδάκη.

Αχχχχ.... Δε ξέρω αν το κάνουν επίτηδες για να μας εξοργίσουν κι άλλο..

Ειλικρινά!

Η απάντησή τους πάνω κάτω ήταν πως η επίθεση ήταν προβοκάτσια του ΠΑΣΟΚ επειδή η ΝΔ αντιτίθεται και δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια.

Δηλαδή θεωρούν πως αυτοί ήταν καθόλα εντάξει και "καθαροί" και το κακό ΠΑΣΟΚ θέλει να τους κάνει ζημιά.

Ρε φυστίκι, να παραμύθια που έψαχνες!

συγνωμη αλλα εγω δεν στεναχωρηθηκα καθολου για το ξυλο που εφαγε!! αυτος και οι υπολοιποι 299 στεναχωριουνται για τις οικογενειες που δεν εχουν να φανε? στεναχωριουνται για τα παιδια που δεν εχουν γαλα να πιουν? στεναχωριουνται που θα υπαρξουν παιδια που δεν θα εχουν παιχνιδι για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και για εκεινους τους γονεις που τρεχουν στα συσιτια για να ταισουν τα παιδια τους? δεν νομιζω οτι στεναχωριουνται....δεν δινουν δεκαρα ουτε καν για το αν θα ζησουμε ή θα πεθανουμε. λυπαμαι λοιπον πολυ αλλα δεν στεναχωρηθηκα καθολου , απεναντιας αναρωτιεμαι ποτε θα φανε ξυλο κια οι αλλοι 299!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

δεν ειμαι καθολου υπερ της βιας στη ζωη μου κ σε ολους στους τομεις, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μ ενοιαξε καθολου. κ αθτο μ ενοχλει περισσοτερο. οτι μ εχουν φτασει σε τετοιο σημειο που να μην μ ενοχλουν τετοιες συμπεριφορες απεναντι σε καποιον συναθρωπο, εστω κ πολιτικο...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως περσι και προπερσι, προετρεπαν καποιοι να κατεβουμε να καψουμε την Αθηνα ως ενδειξη διαμαρτυριας, και φετος λυπουνται αυτους που μας εφτασαν στην φτωχια και στην μιζερια.

Το να σπασουμε τις περιουσιες των αλλων ειναι θεμιτο, το να σπασουμε τα μουτρα αυτων που "Τα εφαγαν" οχι?

Και ναι, προσωπικα δεν γουσταρω κανεναν απο τους 300 ειτε ειναι σε μεγαλο κομμα ειτε ειναι σε μικρο, γιατι ολοι ειναι ενα παρεακι που τα τρωνε και οταν βγαινουν στις τηλεορασεις λενε το μακρυ τους και το κοντο τους χωρις ουσιαστικα να το πιστευουν.

Στην τελικη και οι αριστεροι (τα μικρα κομματα) με βιλαρες και περιουσιες εχουν!!!!

Καλή μου για 'σενα δηλαδή δεν υπάρχει μέση λύση εε;;Ή τη δίνω στο μεγάλο κόμμα ή σε κανέναν ή σε κάποιον ακατάλληλο;;Δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω ένας βουλευτής κάποιου κόμματος που να μην σε εκφράζει!!Έστω ένας!!Επίσης είπα εγώ κάπου ότι θα με ικανοποιούσε να με κυβερνούν οι κυνηγοί και ο κάθε τυχαίος;;;;

Μακάρι να λειτουργούσαν όλοι έτσι!Θα είχαν αλλάξει πολλά.Και εγώ έτσι λειτουργώ.

Πρόσφατα εξαιτίας mail διαμαρτυρίας μου για την κατάσταση στο ιπποκράτειο και στο παπαγεωργίου διετάχθη ΕΔΕ.Για λάθος λόγο βέβαια...από που διέρευσαν οι πληροφορίες...τεσπα...κάτι είναι.Αν αυτό το κάνουν 100 άτομα κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να το αλλάξουν.

Djccp2.png

67KIp2.png

Η χειροτερη βια ειναι η ανεργια!

Ας δωσουν δουλεια στον κοσμο και ολα αυτα θα εξαλειφθουν....

(Α! Επισης...κακο σκυλι ψοφο δεν εχει...)

απλά σταράτα και ειλικρινά!!:P

θα πω και παλι οτι ειναι αδυνατον να διαβασω 3 σελιδες (μα ποτε γιναν τοσες??)

ΟΜως επειδη ειχα την τυχη και ημουν στην πορεια, θεωρω πως ειναι αδικο και ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαιο, το να ασχολιομαστε με αυτο το τυχαιο γεγονος.

φυσικα και ειναι καταδικαστεα η τυφλη βια. ομως στην χτεσινη συγκεντρωση δεν ηταν αυτο το κορυφαιο γεγονος.

Κορυφαιο γεγονος ηταν η συμμετοχη του κοσμου , η προκλητικοτατη συμπεριφορα των αστυνομικων και οι διαφορετικοτητα των ανθρωπων που ηταν εκει.

Υπηρχαν οι ανθρωποι που ηταν φανερο οτι δεν ειχαν ξανακατεβει σε πορεια, υπηρχαν κυριες 60 χρονων που φωναζαν στους αστυνομικου "ελατε μαζι μας παιδια, σας κοψαν και το δωρο"

τωρα αφου εντελως τυχαιο ο χατζηδακης αποφασισε εντελως τυχαια να παει στο γραφειο του χωρις ασφαλεια.....εεεεε λιγο με ενδιαφερει.

Και οχι ρε παιδια , το κοσμο δεν τον φοβαμαι....ειδικα αυτον που ειναι κατω και διαδηλωνει. πιο πολυ φοβαμαι αυτον που καθεται σπιτι του και δηλωνει "ολοι ιδιοι ειναι μωρε"

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι να λειτουργούσαν όλοι έτσι!Θα είχαν αλλάξει πολλά.Και εγώ έτσι λειτουργώ.

Πρόσφατα εξαιτίας mail διαμαρτυρίας μου για την κατάσταση στο ιπποκράτειο και στο παπαγεωργίου διετάχθη ΕΔΕ.Για λάθος λόγο βέβαια...από που διέρευσαν οι πληροφορίες...τεσπα...κάτι είναι.Αν αυτό το κάνουν 100 άτομα κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να το αλλάξουν.

Να και ένα αποτέλεσμα!

Μπράβο σου!!!:):)

Και οχι ρε παιδια , το κοσμο δεν τον φοβαμαι....ειδικα αυτον που ειναι κατω και διαδηλωνει. πιο πολυ φοβαμαι αυτον που καθεται σπιτι του και δηλωνει "ολοι ιδιοι ειναι μωρε"

40 χρόνια πορείες στην Ελλάδα για σοβαρούς λόγους αλλά και για ψύλλου πήδημα (σχεδόν κάθε απόγευμα το κέντρο κλειστό από το ΠΑΜΕ, το ΕΛΑ και 'γω δεν ξέρω από ποιον άλλον), μπορείς να μου φέρεις ένα απτό αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας; και μη μου πεις ότι φταίει το ότι κάποιοι δεν σηκώνονται από τον καναπέ τους, γιατί αν είχαν ένα σοβαρό κίνητρο θα το έκαναν... μήπως (λέω εγώ τώρα) η λύση δεν έγκειται στις πορείες, αλλά στην αλλαγή νοοτροπίας, στην αλλαγή πολιτικού κλίματος, και στην αλλαγή του βολέματος όλων μας; γιατί και τους μεν τους βολεύει όλη αυτή η μανούρα, και τους δε... :roll:

40 χρόνια πορείες στην Ελλάδα για σοβαρούς λόγους αλλά και για ψύλλου πήδημα (σχεδόν κάθε απόγευμα το κέντρο κλειστό από το ΠΑΜΕ, το ΕΛΑ και 'γω δεν ξέρω από ποιον άλλον), μπορείς να μου φέρεις ένα απτό αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας; και μη μου πεις ότι φταίει το ότι κάποιοι δεν σηκώνονται από τον καναπέ τους, γιατί αν είχαν ένα σοβαρό κίνητρο θα το έκαναν... μήπως (λέω εγώ τώρα) η λύση δεν έγκειται στις πορείες, αλλά στην αλλαγή νοοτροπίας, στην αλλαγή πολιτικού κλίματος, και στην αλλαγή του βολέματος όλων μας; γιατί και τους μεν τους βολεύει όλη αυτή η μανούρα, και τους δε... :roll:

αν ο κόσμος δεν είχε βγει στους δρόμους κάποτε ακόμα δε θα ξέραμε τι είναι το οχτάωρο....

αν ο κόσμος εκεί έξω στους δρόμους, δε πάλευε για τα δικαιώματά του, καμιά νοοτροπία και καμιά αλλαγή πολιτικού κλίματος δε θα νοιαζότανε γι αυτά τα γαμ..ενα τα δικαιώματα....

γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί είναι λαμόγια και κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους.....

αλλα μη φτασουμε και στο αλλο ακρο... να στησουμε λαιμητομους, και να κοβουμε κεφαλια σαν τον ροβεσπιερο? ο λαος στην εξουσια, κοβει κεφαλια κυριολεκτικα?

όχι θα τους στήσουμε χρυσελεφάντινα αγάλματα.......

αν ο κόσμος δεν είχε βγει στους δρόμους κάποτε ακόμα δε θα ξέραμε τι είναι το οχτάωρο....

αν ο κόσμος εκεί έξω στους δρόμους, δε πάλευε για τα δικαιώματά του, καμιά νοοτροπία και καμιά αλλαγή πολιτικού κλίματος δε θα νοιαζότανε γι αυτά τα γαμ..ενα τα δικαιώματα....

γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί είναι λαμόγια και κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους.....

δεν αντιλέγω, τη δεκαετία του '30 (που θεσπίστηκε το 8ωρο στις περισσότερες χώρες και σιγά-σιγά εφαρμόστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο) η αριστερά είχε να προτείνει ουσιαστικές λύσεις και να βοηθήσει ουσιαστικά τον εργάτη. Σήμερα, εν έτει 2010, όχι απλά δεν έχει να προτείνει λύση, αλλά επιμένει στη διαλεκτική και τις πρακτικές της δεκαετίας του 30, αλλά έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. αυτή τη στιγμή θεωρητικά είναι η χρυσή ευκαιρία της αριστεράς, ο κόσμος έχει βαρεθεί το δικομματισμό, κι όμως και πάλι δεν μπορεί να τον προσελκύσει. αυτό δεν λέει κάτι; πόσα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά έχουμε πορείες και επεισόδια κάθε τρεις και λίγο; είδες εσύ να εξασφαλιστεί κανένα ουσιαστικό εργατικό δικαίωμα με όλα αυτά;

κι αν αυτοί είναι λαμόγια, εμείς που τόσα χρόνια όχι απλά τους ανεχόμαστε, αλλά τους επικροτούμε κιόλας (διότι όταν το 81 τα λεφτά μοιραζόντουσαν από εδώ κι από εκεί, κανείς δεν έλεγε "μα καλά πού βρέθηκαν;", αλλά όλοι κοιτούσαν να βάλουν την παγιέτα και το λαμέ, να ξάσουν το μαλλί και να πάνε στα μπουζούκια - α ρε αθάνατη δεκαετία 80! :P) τι είμαστε; και ξαφνικά κλαιγόμαστε και τους δέρνουμε...

όσο για το Χατζηδάκη;;;;;;

τι να κάνουμε;;;;

η βία γεννάει βία..... κι αυτοί οι πολιτικοί είναι τόσο βίαιοι που έχουν φτάσει πάτο.....

δεν λέγατε τα ίδια στο θέμα για τον αδικοχαμένο Γρηγορόπουλο όμως... όπως πάντα δύο μέτρα και δύο σταθμά... κρίμα

αααα και τώρα που το σκέφτομαι, δίκιο έχετε, προβοκάτσια ήταν, για να υπονομευτεί το παλλαϊκό και εργατικό κίνημα... ο Σουφλιάς τον έδειρε !

Πάντα την οργή μας την εκφράζουμε προς κάποιον σχετικά "αδύναμο", γιατί αυτό είναι πιο ασφαλές. Στην Γαλλία πριν κάποια χρόνια που γίναν εξεγέρσεις, οι διαδηλωτές δεν "τα σπασαν" στις πλούσιες γειτονιές του Παρισίου, αλλά επιτέθηκαν στις περιουσίες του απλού κοσμάκη, των μικρομεσαίων... Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον? Και δω τώρα την πλήρωσε ο συγκεκριμένος βουλευτής που είναι σχετικά "άγουρος"... και που μεταξύ μας έκανε κι ένα καλό, πούλησε την Ολυμπιακή...

Γιατί δεν έγινε ποτέ μαζική επίθεση στον Ρουσόπουλο ή στον Τζοχατζό? Ή σε κάποιον άλλο που αποδεδειγμένα έχει φάει...Μήπως γιατί ακόμα και τώρα, που έχουν ξεφτιληστεί τα κόμματα, φοβόμαστε να ακουμπήσουμε τα "ιερά τέρατα" της πολιτικής?

Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καμιά περίπτωση δε συμφωνω με όλα αυτά τα έκτροπα.. είμαι κάθετα κατά της βίας...

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Παρόλο που δε συμφωνώ με όλα τα γραφόμενά σου, πρώτη φορά:-P, εδώ θα συμφωνήσω.

Και το τραγικό είναι, επαναλαμβάνω είναι το ΚΚΕ να αφήνει απλήρωτους τους υπαλλήλους του, την ίδια στιγμή που παρακινεί εμάς να ξεσηκωθούμε σε όσους καταπατούν τα δικαιώματά μας:rolleyes:

Πάντως, όντως η αριστερά το είπε το ποίημα της.Κολλημένη στα ίδια και τα ίδια.

Ξέρετε γιατί η Παπαρήγα λέγεται γενική γραμματέας και όχι πρόεδρος του ΚΚΕ?Γιατί ως πρόεδρο αναγνωρίζουν τον εκάστοτε πρωθυπουργό της Ρωσίας:?Τουλάχιστον γραφικοί.

Κι όταν τους λες ότι ο κουμμουνισμός είναι μια μορφή χούντας, σου λένε, δεν πειράζει τουλάχιστον θα έχουμε λεφτά.Μα και επί Παπαδόπουλου είχαμε λεφτά.Τι σας πείραζε τότε?(σε καμμία περίπτωση δεν είμαι χουντική!Το πολιτικό σύστημα που θαυμάζω και επικροτώ είναι της Σκανδιναβίας, σοσιαλισμός)

Βέβαια τα ίδια κάνει και ο Καρατζαφέρης.Απλήρωτοι πόσοι στο Τηλεάστυ.Να σου λέει ότι το Πολυτεχνείο είναι μούφα και να θες να τον ματώσεις!

Και το παραδέχομαι τον ψήφισα τον πανίβλακα το Γιώργο και τώρα το μετανιώνω.Γιατί θεώρησα ότι ψηφίζω έναν σοσιαλιστή πρωθυπουργό και αυτός αποδείχτηκε δεξιότερος των δεξιών.

Τέλος να πω ότι η αποχή για μένα δεν είναι πράξη διαμαρτυρίας.Πράξη διαμαρτυρίας είναι να ψηφίζεις, μιας και είναι το υπέρτατο αγαθό της δημοκρατίας, αυτό που σε εκφράζει, ακόμη και το άκυρο.Οι παππούδες, παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό έχετε αναρωτηθεί γιατί ψηφίζουν?Γιατί αναγνωρίζουν ότι είναι υποχρέωσή τους προς τη δημοκρατία, έχοντας ζήσει καιρούς που δε μπορούσαν να ψηφίσουν.

Πράξη διαμαρτυρίας επίσης είναι αυτό που κάνει η Βικούλα, αυτό που έκανα εγώ με τα νοσοκομεία, αυτό που θα κάνω σήμερα (θα διαμαρτυρηθώ στον περιφερειάρχη και όποιον άλλον ανώτερο της Εθνικής, γιατί η διευθύντρια του καταστήματος της Καλαμαριάς, άφησε τα γερόντια μέσα στο κρύο να περιμένουν, κι όταν τη ρώτησα γιατί το κάνει μου είπε ότι δεν ειναι υποχρεωμένη να μου απαντήσει!:evil:Που πληρώνεται από τη δική μου φορολογία:evil:)

Αν ο κάθε ένας μας από το δικό του μετερίζι διαμαρτύρεται για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει και δεν πει δε βαριέσαι εγώ θα αλλάξω τον κόσμο δε θα γίνει ποτέ τίποτα.

ΠΧ:Με εμένα διετάχθη ΕΔΕ για την κατάσταση στο μαιευτικό του Παπαγεωργίου και για την έλλειψη επισκληριδίου και κοιτούσαν πως να καλοπεράσω για να μην έχουν περαιτέρω προβλήματα.Στον δεύτερο θα κάνουν το ίδιο, στον τρίτο, στον 10ο επίσης.Στον 100 όμως πχ θα αναγκαστούν να αλλάξουν γενικότερα την κατάσταση γιατί δε θα τους συμφέρει η ιδιαίτερη μεταχείριση πλέον;)

Βέβαια σ@#α ιδιαίτερη περιποίηση.Απλά ερχόταν ο διαυθυντής της μαιευτικής να βεβαιλωσει ότι είμαι οκ.Ραχιαία μου έκανα για καισαρική, η οποία δεν έπιασε και έπειτα ολική.Κυνήγησα όμως τον αναισθησιολόγο!Γιατί όταν τον ρώτησα γιατί δε μου κάνει επισκληρίδιο μου είπε γιατί έχω τατουάζ:evil:

Πρέπει λοιπόν να βλέπουμε μπροστά, γιατί έχουμε και παιδιά.Αν όλοι διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους δε θα χρειάζεται να φάει ξύλο κανένας Χατζηδάκης.Σιγά σιγά θα καταλάβουν ότι δεν κοιμόμαστε και θα γίνουν άνθρωποι;)

Djccp2.png

67KIp2.png

Και το τραγικό είναι, επαναλαμβάνω είναι το ΚΚΕ να αφήνει απλήρωτους τους υπαλλήλους του, την ίδια στιγμή που παρακινεί εμάς να ξεσηκωθούμε σε όσους καταπατούν τα δικαιώματά μας:rolleyes:

Τυχαίνει να γνωρίζω την πραγματικότητα, το ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει απλήρωτους τους εργαζόμενούς του, αλλά δίνει και δώρα Χριστουγέννων - Πάσχα και επίδομα αδείας καλοκαιριού, πράγμα σπάνιο πλέον στην εποχή μας.

Ξέρετε γιατί η Παπαρήγα λέγεται γενική γραμματέας και όχι πρόεδρος του ΚΚΕ?Γιατί ως πρόεδρο αναγνωρίζουν τον εκάστοτε πρωθυπουργό της Ρωσίας:?Τουλάχιστον γραφικοί.

χαχαχα αυτό είναι αστείο!

Η Παπαρήγα λέγεται γενική γραμματέας γιατί είναι η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Πρόεδρος δεν υπάρχει, δεν υφίσταται ούτε ως φυσικό πρόσωπο ούτε ως "τίτλος".

Μόνο όταν ζούσε ο Χαρίλαος Φλωράκης ήταν πρόεδρος τιμής ένεκεν.

Τα υπόλοιπα,τις απόψεις σου, δεν τα σχολιάζω γιατί φυσικά γνωρίζω ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε και δεν έχω καμία διάθεση να προσπαθήσω να αλλάξω γνώμη σε κάποιον περί της πολιτικής. Απλά όπως έχεις ίσως καταλάβει, όταν διαβάζω ανακρίβειες που αφορούν γεγονότα και όχι απόψεις, δεν το αντέχει ο οργανισμός μου:)

jv42p3.png

DfUyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...