Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ!

Recommended Posts

Μου είπε ότι θεωρητικά είναι ίωση αν δεν υποχωρήσει ο πυρετός μέχρι το ΣΚ πηγαίντε ΠΑΙΔΩΝ. Το βράδυ ηρέμησε, της έπεσε εντελώς και το πρωί πάλι δέκατα.

Μπορεί να είναι ουρολοίμωξη? Την ωτίτιδα την αποκλείω γιατί θα ήταν επιθετικός ο πυρετός. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Καλα τον παιδιατρο σου ευχαριστως τον εδερνα.

Υποθετει οτι ειναι ιωση αλλα σε χωνει να εχεις το αγχος και για κατι αλλο. Καλα δεν την εξετασε? Με το ματι τα ειδε? :shock::shock:

Εγω θα εκανα μια καλλιεργεια να ηρεμησω απο το αγχος της ουρολοιμωξης (εχω καει γμτ και παντα το πρωτο που κανω ειναι αυτο). Βεβαια αν ηταν αυτο δεν θα επεφτε ο πυρετος λογικα.

Κοιτα αν μυριζουν ασχημα τα τσισακια της και αν πορτοκαλιζει η πανα ωστε να δεις πανω κατω αν ειναι πριν . Ουρλιαζει στον υπνο της? Επισης μπορεις οπως ειπα και πιο πανω στην αλλη κοπελα να κατεβασεις την πανα να την βαλεις σε μια αλλαξιερα ή ενα μπανακι και να δεις αν διαμαρτυρετε οταν ουρει. Αυτα βεβαια ειναι οι "κομπογιαννιτικες " μεθοδους και εννοειτε δεν αντικαθιστουν την διαγνωση αλλα επειδη εγω ειχα παθει φοβια με αυτο το θεμα ήταν το 1ο που εκανα.

Ωτιτιδα αν ηταν θα ηταν γκαβος αν δεν την εβλεπε (αν και με αυτον....:evil:)

Λογικα ειναι η γαστρεντεριτιδα που σερνετε αλλα σιγουρα μονο ο παιδιατρος μπορει να πει.

ΥΓ. Θα αλλαζα παιδιατρο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 778
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού που λέγαμε... τί λέτε για τα μπάνια στη θάλασσα, να κάνουν δουλειά; Μετά από όλα αυτά που πάθαμε φέτος όλο αυτό τριγυρνάει στο μυαλό μου, ότι εμείς που δεν αρρωσταίναμε όταν ήμασταν μικρά μήπως είναι που όλο το καλοκαίρι το περνάγαμε στη θάλασσα όλη μέρα. Μήπως είναι και άσχετο; Απλά βοηθάει ή κάνει τη διαφορά;

Το να μπαινει θαλασσινο νερο απο την μυτη ειναι οτι καλυτερο για την προστασια απο τις ρινιτιδες.

Εγω που εχω θεμα κανω βουτιες και "πνιγομαι" επιτηδες αφηνοντας το νερο να μπει απο την μυτη ωστε να μην εχω μεγαλο θεμα τον χειμωνα.

Μην ψαχνεις να βρεις συγκριση. Εμεις αναπνεαμε καθαροτερα , τρωγαμε υγιεινοτερα και αθλουμασταν περισσοτερο.

Επισης το οτι ειμασταν ολη μερα στους δρομους εξω ηταν καλο ;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

elenik και εγώ μόνο στη θάλασσα νομίζω ότι καθαρίζει όλο το σύστημα και αναπνέω ελεύθερα!

Για την ουρολοίμωξη δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί η μία μικρή μου που έκανε, είχε τελικά παλινδρόμηση και έκανε πολύ πυρετό! 40!

Nitsa2 συμφωνώ με την elenik, αν σε αγχώνει, κάνεις μια καλλιέργεια και βλέπεις!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!

eNortjKzUjI0NDQ2slCyBlwwFVcCzQ,,48.pngeNortjKzUjI0NDQ2slSyBlwwFVoCzg,,98.png

Κοιτα αν μυριζουν ασχημα τα τσισακια της και αν πορτοκαλιζει η πανα ωστε να δεις πανω κατω αν ειναι πριν .

Τα τσισάκια της είναι φυσιολογικά, άχρωμα.

Ουρλιαζει στον υπνο της? Επισης μπορεις οπως ειπα και πιο πανω στην αλλη κοπελα να κατεβασεις την πανα να την βαλεις σε μια αλλαξιερα ή ενα μπανακι και να δεις αν διαμαρτυρετε οταν ουρει. Αυτα βεβαια ειναι οι "κομπογιαννιτικες " μεθοδους και εννοειτε δεν αντικαθιστουν την διαγνωση αλλα επειδη εγω ειχα παθει φοβια με αυτο το θεμα ήταν το 1ο που εκανα.

Δεν κλαίει στον ύπνο της ούτε όταν κατουράει.

Ωτιτιδα αν ηταν θα ηταν γκαβος αν δεν την εβλεπε (αν και με αυτον....:evil:)

Κοίταξε τα αυτάκια της αλλά είχαν πολύ κερί μέσα κ δε μπόρεσε να διακρίνει ωτίτιδα. Βέβαια, επειδή ο γιός μου με είχε τρελάνει στις ωτίτιδες μικρός δεν νομίζω πως είναι..

Λογικα ειναι η γαστρεντεριτιδα που σερνετε αλλα σιγουρα μονο ο παιδιατρος μπορει να πει.

Την 1η μέρα έκανε εμετό αλλα μετά συνέχισε με πυρετό. Την πρόσεξα χθες που την έτρωγαν τα ούλα κ σκέφτομαι μήπως βγάζει δοντάκι (δε μ άφηνε να κοιτάξω). Αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι αν έβγαζε δόντι θα έκανε εμετό? Αχχχχχ δεν ξέρω.. μήπως την έπιασαν όλα μαζί!

ΥΓ. Θα αλλαζα παιδιατρο.

Έκανα μ...α. Η παιδίατρος που την πήγα είναι στο ΙΚΑ. Την Τρ. που πήρα το παιδί από τη γυναίκα πανικοβλήθηκα κ καθώς περνούσα από το ΙΚΑ επειδή τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη από φίλες και ξέρω ότι είναι πολύ καλή, ήταν κ μεσημέρι. Σταμάτησα εκεί χωρίς ραντεβού, χαρτιά, βιβλιάρια και μου την εξέτασε... Δεν επικοινώνησα με τη δική μας... Ξέρω μ...ία μου! Τώρα θα την παρακολουθήσω και σήμερα και βλέπω...:?

Να πω κι εγώ τον πόνο μου; Τους δύο τελευταίους μήνες έχουμε περάσει: και τα τρία μου παιδιά φαρυγγίτιδα, ο μικρός επιπλέον μετά τη φαρυγγίτιδα κόλλησε οστρακιά, μόλις τελειώσαμε από αυτο το πακέτο, περάσαμε η κόρη μου κι εγώ γρίπη και τώρα μάλλον την έχει ο μεσαίος μου γιος!!!!!!!!! Περιττό να πω ότι την πρωτοχρονιά ακούγονταν πιο πολύ στο σπίτι ο βήχας μας παρά οι ... ευχές μας!!!!!!!!!!!! Έχω βαρεθεί με τις αρρώστιες και συγχρόνως με το άγχος ότι χάνουν μαθήματα τα παιδιά και πώς θα τα αναπληρώσουν (εκεί να δείτε αγωνία, μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Ουφ, είπα κι εγώ τον καημό μου και ξαλάφρωσα λίγο (περιμένω τώρα να με πάρει ο γιος μου τηλ να μου πει πόσο πυρετό έχει...).

Διαφημίσεις

Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο σήμερα να μας δει και να ξεκαθαρίσουμε και ένα μπέρδεμα που είχε γίνει με τα εμβόλια. Κάναμε το επαναληπτικό της γρίπης. Μας κοίταξε λαιμούς, αυτιά πεντακάθαρα. Ένα βρασιματάκι άκουσε αλλά μετά κοίταξε το στόμα της!!! Εκτός από τα δύο δόντια που έβγαλε βγάζει άλλα... πέντε!!!! Εκ των οποίων το ένα είναι τραπεζίτης. Εξ ου και η αφαγία, οι μύξες τα σάλια και όλα τα συμπαραμαρτούντα!

Τη ρωτησα αν μπορούμε να δώσουμε κάτι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μου είπε πως ο πρώτος χρόνος του παιδιού παρόλο που είναι ταλαιπωρία για το παιδί με όλες αυτές τις ιώσεις κάνει αυτό ακριβώς! Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό και να μην την φοβάμαι γιατί μέχρι στιγμής τα έχει βγάλει πέρα θαυμάσια χωρίς ωτίτιδες, λαρυγγίτιδες ή κάτι βαρύ. Η αλήθεια είναι πως μόνο μια φορά χρειάστηκε να της δώσουμε αντιβίωση και αυτό στην πρώτη ίωση γιατί συνέπεσε με την βάφτιση και ήθελε η παιδίατρος να είναι σίγουρη ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί και από τη βάφτιση.

Μα 5???? Έλεος δηλαδή! Και 2 που έβγαλε μες στις γιορτές 7????

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

αλλο παλι, μικρη ξερναγε σα γατι χτες τη νυχτα... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

της εδωσα την τελευταια αντιβιωση, καναμε τις τελευταιες μασκες, και μετα απο λιγο την ξαπλωσα...

ε.......... τι να σας λεω........................................

εβγαζε εβγαζε εβγαζε..............................................

ο γιατρος ειπε οτι ειναι ασχετο απο την ιωση, και μπορει απλα κατι να την πειραξε.....

:-(

Χμμμ μπορεί να ήταν συνδυασμός αντιβίωσης / μάσκας... αν δεν το ξανακάνει μην αγχωθείς :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Φυστικάκι πόσες μέρες παίρνει αντιβίωση το παιδί? Μήπως την πείραξε στο στομάχι, ειδικά αν δεν καλοτρώει?

Αερικό, καλύτερα που τα βγάζει όλα μαζεμένα...θα ζοριστείτε λιγάκι, αλλά θα έχετε ξεμπερδέψει για τα καλά, άσε που θα μασάει και πιο άνετα. Κι ό μεγάλος μου κάθε βδομάδα μου έβγαζε κι από ένα καινούριο,αλλά στους 18 μήνες ηρέμησε, ο μικρός ο καημενούλης πιο πολύ ταλαιπωριέται με αυτό το σταμάτα-ξεκίνα...

Νίτσα, καλύτερα καλή μου να έκανες μια καλλιέργεια ούρων και μια αιματολογική, και να πήγαινες το απόγευμα το παιδί στη γιατρό που το παρακολουθεί κανονικά, έρχεται και ΣΚ...

Μαρσολαν, τώρα το μωρό θέλει συχνούς ορούς και τράβηγμα τις μύξες με οτριζαλίν, μην το χτυπήσουν πουθενά αλλου! Ρώτα και τη γιατρό σου αν σε αφήνει να βάλετε και λίγο οτριβίν στη μυτούλα...

Έλλη, τι έδειξαν οι δικές σας εξετάσεις τελικά?

Όσο για τα μπάνια στη θαλασσα, εγώ είδα μεγάλη διαφορα στον μεγάλο. Ο καλύτερος και πιο φυσικός τρόπος για να πάρουν πάνω τους τα φιλάσθενα, για μένα.

Κορίτσια, οι τούμπες συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το τόπικ? Έφαγε μια ο μικρός μου από τον καναπέ και κοπάνησε το μέτωπό του στο έπιπλο της τηλεόρασης...πετάχτηκε ένα καρούμπαλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σαν δεύτερο κεφάλι, μέσα σε δευτερόλεπτα! Φαρμακώθηκα μιλάμε...:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Κορίτσια, οι τούμπες συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το τόπικ?

Αν έχουν τις ευλογίες του παπά ναι :P

Σοβαρά τώρα:

Το κόλπο με το βούτυρο δεν το έχεις διαβάσει;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Που το πασαλείβεις στο καρούμπαλο? Μου το έχει πει μια ξαδέλφη της μάνας μου, αλλά σου λέω, μέχρι να τον πάρω αγκαλια και να πάμε στην κουζίνα, είχε γίνει άλλο τόσο!

Το έκανα το γιατροσόφι πάντως, του έδωσα και λίγο ντεπόν, κοιμήθηκε αμέσως το δόλιο. Τώρα φοβάμαι να πάω να τον δω...

Ω ρε και ποιος ακούει την πεθερά μου...και τι να της πω? Θα έχει και δίκιο! Φτου! Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα, την τύχη μου την παραδουλεύτρα!

Aγγελινα...τι ορος και τι οτρισαλιν...Μιλαμε...με καθε φταρνισμα-μ καθε ρουθουνισμα,βγαινουνε απο εκει μεσα κατι "μακαρονια"(συγγνωμη κιολας για την παρομοιωση!!) αλλο πραγμα...

Χαμος!!

Παντως η γκρινια και το βραδυνο ξυπνημα καλα κρατουν!!!!

Καλα...μην σχολιασω που κανει γροθια το χερι της και κοπαναει τον εαυτο της:shock:

Δοντάκια είναι marsolan... σα να περιγράφεις την κόρη μου :D

Συγνώμη ρε Αγγελίνα μου... αλλά χτύπησε το παιδί ΣΟΥ και σκέφτεσαι τι θα πει η Πεθερά; Να μην πει γιατί η δική μου αν έλεγε θα της έλεγε ο παπάς το αυτί και ο διάκος το κεφάλι!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Δοντάκια είναι marsolan... σα να περιγράφεις την κόρη μου :D

Συγνώμη ρε Αγγελίνα μου... αλλά χτύπησε το παιδί ΣΟΥ και σκέφτεσαι τι θα πει η Πεθερά; Να μην πει γιατί η δική μου αν έλεγε θα της έλεγε ο παπάς το αυτί και ο διάκος το κεφάλι!

Συμφωνώ με το αερικό σ αυτό!!! Αγγελίναααα...

Κι έχετε δίκιο θα την πάω για εξετάσεις, δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Είναι καλύτερα, δεν έχει ούτε δέκατα αλλά μασάει συνέχεια την πιπίλα μανιωδώς και ξύνει τα δοντάκια της.

Με βλέπω το ΣΚ να τη βγάζω με ουζάκια!!! Φαντάζομαι το ξέρετε αυτό ε ε ε?

Αφού ξέρετε το κόλπο με το βούτυρο... αααα το άλλο με την κομπρέσα βότκας ή ότι άλλο ξέμεινε στην κάβα?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, οι τούμπες συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το τόπικ? Έφαγε μια ο μικρός μου από τον καναπέ και κοπάνησε το μέτωπό του στο έπιπλο της τηλεόρασης...πετάχτηκε ένα καρούμπαλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σαν δεύτερο κεφάλι, μέσα σε δευτερόλεπτα! Φαρμακώθηκα μιλάμε...:-(:sad::-(

Περαστικα. Καλυτερα να φαινεται το χτυπημα παρα να μην φαινεται ελεγε η γιαγια μου. Η γενικη ουρων ηταν καθαρη, ουτε λευκωμα ουτε ερυθρα, αλλα για μικρο-οργανισμους και τα λοιπα απο αυριο με την καλλιεργεια. Μας ειπε 12 μερες αντιβιωση, 3 μερες χωρις αντιβίωση και μετα παλι γενικες και καλλιεγριεα και βλεπουμε.......παντως οταν ειπα δεν εχει λευκωμα μου ειπε 'ενταξει μονο ουρολοιμωξη ειναι' ειχε ανησυχησει για νοσο νεφρων και δεν ελεγε τπτ. Το ενδιαφερων ειναι οτι κανενας αλλος εκτος απο αυτην δεν ειπε τπτ για νοσο νεφρων. Και με κανει να σκεφτομαι τι εχουν δει τα ματια της για να ειναι τοσο υποψιασμενη.......:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Νίτσα εμείς ουζάκια λέμε την mundisal... αλλά φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι άλλο έτσι; Εγώ πάντως πίνω ένα ουζάκι για να περάσει ο πόνος της μικρής :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Τι να την κάνω ρε κορίτσια. Από σιχτίρισμα δεν ιδρώνει το αυτί της...να τη δείρω? Τελοσπάντων, τον είδε και δεν είπε τίποτα (περιέργως).

Ο μικρός έχει αφηνιάσει στο μεταξύ. Μες στη ντίρλα, μιλάμε. Την ώρα που τον πήγαινα για ύπνο, μου δίνει μια στο χέρι, πέφτει το μπιμπερό με το γάλα, χάλια το δωμάτιό του. Με έβλεπε να τα μαζεύω και την καταεύρισκε. Και πάει ο ύπνος...τώρα κάθεται στο πάρκο και βροντολογάει τις κουδουνίστρες. Να δούμε πώς και πότε θα κοιμηθούμε απόψε.

And the hits just keep on coming...

Χάρηκα Έλλη μου για τα νέα σου. Σοφή η γιαγιά, και το γιατροσόφι με το βούτυρο έπιασε! Αλλά μας κυνηγάει η γκαντεμιά από χθες, οικογενειακώς. :evil:

Όσο για το τι βλέπουν κάθε μέρα των παιδίατρων τα μάτια, άστα, μην τα συζητάς...κάτι απ' έξω που ακούω στο τηλ., και μου σηκώνεται η τρίχα! Τη μια αερογέφυρα για να εγχειριστεί νεογέννητο στο Ωνάσειο, την άλλη πρόωρο με απόφραξη εντέρου, την παράλλη επιληπτικές κρίσεις...Τι να πω...ο Θεός να μας φυλάει!

Καλησπέρα!

Έκανα 15 ώρες να μπω κι έχουμε φθάσει στην κομπρέσα βότκας :mrgreen:?

nitsa - marsolan, συμφωνώ με ότι σας είπαν τα κορίτσια.

elenik, τον μικρό έχεις άρρωστο?

fistikaki, την έχει πειράξει η αντιβίωση, έχει γαστρεντερίτιδα ή μήπως το παιδί έχει κουραστεί?

anemoni, χαρά στο κουράγιο σου!

elle, χάρηκα πολύ με τα νέα σας!

marlia, η θάλασσα έσωσε τ' αδέλφια μου - εμένα λίγα πράγματα. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες επ' αυτού.

Αγγελίνα μου, έχουμε εμείς χτυπήματα στο κεφάλι, να! Έχω φαρμακωθεί ουκ ολίγες φορές... Τον πρόσεξες στις λεπτομέρειες - υπνηλία, εμετούς, κ.λ.π.?

Κοριτσάκια περαστικά σας! και αγύριστα.

Να επιβεβαιώσω για το βούτυρο (ακόμη καλύτερη η μαργαρίνη), αλλά και η κεραλοιφή. Δοκιμασμένα και τα δύο. Στο σχολείο πρώτα μπαίνει η μαργαρίνη στο ψυγείο και μετά οι μαρκαδόροι στις θήκες τους.

Η απορία μου είναι η εξής. Τα πιτσιποπάκια σας άρχισαν να αρρωσταίνουν από την αρχή ή αφού αποθηλάσατε όσες θηλάσατε (να καλά το καταλάβατε ψάχνω αιτίες για να μην αποθηλάσω ακόμη). Περίπου δηλαδή σε ποια ηλικία άρχισαν τα όργανα;

Aeriko μια από τα ίδια κι εμείς με τα δόντια. Πέρασε και ίωση ο καημένος τώρα φούντωσε και με κάτι σπιθούρια από το αβγό που του έδωσα, όλα μαζί. Αλλά καλά θα κάνω να μη μιλάω γιατί γενικά δεν αρρωσταίνει.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μιρικι μου εγώ δεν θήλασα αλλά θα σου πω της από πάνω μου το story. Γεννήσαμε με 15 μέρες διαφορά. Εκείνη θήλαζε μέχρι και πριν 4 μήνες. Το παιδί της έπαθε ωτίτιδα 3 μηνών και έκτοτε παθαίνει συνέχεια. Συνεπώς... είναι απλώς λαχείο! Η δική μου αρρώστησε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό 9 μηνών (με το που την πήγα όμως! στις 2 μέρες).

Με το αυγό την πάτησα κι εγώ χθες! Της έδωσα αυγό ενώ είχαμε κάνει εμβόλιο και πέταξε κάτι σπιθούρια σήμερα αλλά αφού δεν την φαγουρίζουν δεν ανησυχώ... θα φύγουν.

Δεν χρειάζεσαι αιτίες για να ΜΗΝ αποθηλάσεις! Αν δεν θέλεις ούτε εσύ ούτε το παιδί δεν βρίσκω γιατί να το κάνεις.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Miriki μου, να μην αποθηλάσεις και καθόλου αν δεν θέλεις. Συνομηλικα είναι τα μωρά μας, το δικό μου γάλα τελείωσε στους 6 μήνες, αλλά πολλές φορές όταν του δίνω μπιμπερό το σκέφτομαι: αχ, γιατί να μην έχω να τον θηλάζω ακόμα? Εσύ είσαι από τις τυχερές, οπότε, όσο αντέχεις, εκμεταλλεύσου το. Μωρούλια είναι ακόμα...

Για τις αρρώστιες τώρα, ο θηλασμός οπωσδήποτε προσφέρει μια έξτρα προστασία, αλλά δεν είναι και πανάκεια. Προσωπικά έχω καταλήξει ότι, κυρίως, έχει να κάνει με τον οργανισμό του κάθε παιδιού, το πόσο συχνά και πόσο βαριά θα αρρωσταίνει. Το έχω αναφέρει και σε άλλα σχετικά τόπικ, ότι εγώ τα παιδιά μου τα θήλασα το ίδιο, αλλά ο μεγάλος είναι πολύ πιο φιλάσθενος από τον μικρό, πράγμα εντελώς παράλογο, δεδομένου ότι ο μικρός εκτίθεται σε πολύ περισσότερους ιούς λόγω του σχολείου του μεγάλου, κι επιπλέον γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια, οπότε, θεωρητικά, έπρεπε να είναι πολύ πιο ευπαθής. Να όμως που η πραγματικότητα μας διέψευσε!

Οπότε, η δική μου άποψη είναι ότι το παιδάκι σου δεν αρρωσταίνει πολύ, λόγω του ότι έχει γερή κράση και του ότι είναι πρωτότοκο, άρα δεν έρχεται σε επαφή με ασθένειες τόσο συχνά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...