Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Agapiti kscorpina eimai simpasxousa kai kari parapano.Exo ipothiroeidismo ,noso xasimoto kai vrogxokili!!Dianio ton 6o mina egkimosinis kai ola vainoyn kalws!!Oyte o endokrinologos moy oute i ginekologos, moy aneferan oti iparxei periptosi gia palindromi kiisi i kati allo exetias tou thiroeidi ap ti stigmi bebea pou einai rithmismenos (lipsi xapioy).Elpizo na se voithisa ...

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειμαι νεα στο φορουμ και δεν ξερω ακομα πως και που να ρωτησω και εγω αυτα που θελω..ειχα και εγω το μαιο μια εξωμητρια κυηση ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα για μενα δεν θελω νας κουρασω εξηγωντας την υστορια μου..εχω ηδη ενα κοριτσακι και χαιρομαι για αυτο τουλαχιστον ο θεος μου εδωσε ενα! ας ερθουμε στο τωρα,εχω καθυστερηση 2 μονο ημερες εκανα β χοριακη 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ηταν αρνητικη ισως να την εκανα νωρις ετσι χθες πρωτη μερα καθυστερησης εκανα ενα τεστ φαρμακειου και αυτο αρνητικο....δεν ξερω απογοητευτηκα.θελω τοσο πολυ να μεινω και να αποφυγω σαλπιγγογραφιες και εξετασεις για να δουμε την κατασταση της εναπομεινασας σαλπιγγας....κουραστικα κοριτσια... ομως επειδη διαβαζω ολα τα μηνυματα των κοριτσιων καιρο δεν θελω να ειμαι αχαριστη τουλαχιστον οπως ξαναειπα εχω την τυχη να εχω εναν αγγελο.πειτε μου ομως τα τεστ αρνητικα μεσα μου νιωθω πως ειμαι να σκεφτειτε εχω συχνοουρια την νυχτα η νιωθω κοπωση.ξερετε κατι φοβαμαι στην ιδεα μηπως το ξαναπερασω...

Κάνε κουράγιο μόνο αυτό μπορώ να σου πω.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εγώ φοβάμαι τόσο πολύ που ακόμα δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να μείνω έγγυος κι ας θέλω τόσο πολύ ένα δέυτερο παιδάκι.Ελπίζω εσύ να τα κατάφερες...

kοριτσια μου κ γω το 2000 ειχα εξωμητριο που ευτυχωσ το προλαβα κ δεν αφαιρεθηκε κατι εφερε ομωσ κ κατι θετικο το οτι ειδαν πωσ επειδη οι σαλπιγγεσ δεν ηταν στο σχημα τουσ ισιεσ αλλα οφιοειδεισ ευνοουσαν σχηματισμο εξωμητριου ειχα παρει κ τονουσ σερπαφαρ -κλομιφεν κ....καταλαβαινετε...τελικα αποφασισα να στραφω σε εξωσωματικη κ να μειωσω τισ πιθανοτητεσ γιατι ταχα κανει πανω μου απτο φοβο μου ...το 2004 εκανα τον γιο μου...αντε κ συντομα το ιδιο ευχομαι σε ολεσ:D:D:D

eixa grapsei tin diki mou istoria eksomitriou kai tora sas grafo gia na parete koyragio!!!!martio mpika gia laparoskopisi kai o giatros eipe na perimeno 3 minew prin kano prospatheies gia moro!!!opote mpike o ioulios k ksekinisa.prin kamia vdomada arxisa na niotho anagoules kai poli prismeno stithos.skeftika ma amesos??????kai eno eixa toso agxos????ki omos koritsakia prin 3 meres ekana 2 test kai itan thetika!!!!tora ti deutera exo rantevou gia na doume an o sakos einai endomitria...alla eimai poli esiodoksi!!!!endomitria tha einai!to niotho.to moraki mou erxetai!!!!kai kati allo pou me kathisixazei einai oti auto to mina ponaga stin ooriksia apo ti deksia meria...ki oxi aristera pou eixa to eksomitrio opote...ola kala tha pane afou mallon i sillipsi egine apo tin alli meria!!!!

ola auta sas ta grafo gia na parete kouragio oles oses perasate tin epiponi diadikasia tou eksomitriou,omos min xanete to kouragio sas!!!oles mporoume na ginoume manoules arkei na min fovomaste k ta paratame!

ola kala tha pane gia oles mas!!!!!

sas filo!!!!kai perimeno ki alles fouskomenes koilitses!

dev101pr___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, σε όλες!

Μόλις σήμερα έγινα μέλος αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ και πολύ καιρό.

Έχω δύο υπέροχες κορούλες (5,5 και 3,5 ετών) και με τον άντρα μου θέλουμε πολύ και τρίτο παιδάκι.

Από τον Μάρτιο αρχίσαμε να προσπαθούμε. Είχα τελευταία περίοδο 22/06/10 έκανα ένα τέστ φαρμακείου μετά από μία εβδομάδα καθυστέρηση και βγήκε θετικό. Με βάση την παραπάνω ημερομηνία είμαι 6 εβδ.και 2 ημ. έγκυος και πήγα χθές για τον πρώτο μου υπέρηχο γεμάτη χαρά. Όμως ο γιατρός δεν είδε τίποτε :cry: (αν και μου έκανε κολπικό υπέρηχο) ούτε μέσα στη μήτρα ούτε και έξω από αυτή. Να σημειώσω ότι δεν είχα καθόλου αιμορραγία ή ύποπτα υγρα όλο αυτό το διάστημα, αλλά ούτε και άλλου είδους συμπτώματα (ναυτία, πρήξιμο στήθους, λαχάνισμα, υπνηλία κλπ).

Με έστειλε αμέσως για χοριακή αλλά δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικός.

Ο δικός μου γιατρός λείπει διακοπές και με έστειλε σε κάποιον άλλο τον οποίο δεν γνωρίζω καθόλου.

Τί μπορεί να μου συμβαίνει;

Διαφημίσεις

μπορει το τεστ να ηταν λαθος και να μην υπηρξε εγκυμοσυνη αφου δεν εκανες και χοριακη. πολυ περιεργο 6 και κατι και να μην δειξει κατι ο υπερηχος. ο γιατρος σου περα απο την χοριακη τι σου ειπε?

Επειδή δεν είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί δεν ήταν και πολύ ομιλητικός. Είπε μόνο πως μπορεί να έγινε παλινδρόμηση σε πολύ αρχικό στάδιο ή ακόμη και εξωμήτρια κύηση, αλλά υπερηχογραφικά δεν μπορεί να το διαγνώσει ακόμη.

Παρ' όλο που θέλω πολύ πολύ κι' άλλο παιδάκι, την παρούσα στιγμή εύχομαι με όλη την ψυχή μου απλά να μην είμαι έγκυος.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γειά σας.

Δεν είχα ιδέα το τι είναι το εξωμήτριο και διάφορα άλλα που ακούω και μαθαίνω τώρα πλέον...30 χρονών, έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα παιδάκι πηγαίνω στο νοσοκομείο άρων άρων με πόνο χαμηλά στην κοιλιά και προς τα δεξιά, με ελαφρώς αιμορραγία κάνω εισαγωγή και εγχείρηση την ίδια μέρα (βράδυ στις 10).

Απλά θέλω να ρωτήσω πόσο καιρό κάνει η αναρρωση? σχεδόν ένα μήνα μετά το χειρουργείο νιώθω ακόμα την κοιλίτσα μουδιασμένη (ξένη), δεν αισθανομαι τίποτα πάνω από την τομή και μέχρι τον αφαλό, άλλοτε με τραβάει άλλοτε όχι. Πριν 10 μέρες πήγα στο γυναικολόγο και μου είπε είναι φυσιολογικό αλλά εγώ δε βλέπω να μαλακώνει ακόμα. Έχω αρχίσει να φοβάμαι και να εκνευρίζομαι, εσείς με ανάλογη εμπειρία πότε αναρρώσατε?

Η εμπειρία μας είναι πάνω κάτω η ίδια με τη διαφορά ότι εμένα γίναν όλα μέσα σε ένα πρωί.

Θυμάμαι ότι το μούδιασμα αυτό γύρω απο την τομή είχε κρατήσει πολύ καιρό και μάλιστα είχα φαγούρα στην περιοχή και χρόνια. Νομίζω όμως ότι έχει να κάνει και με το δέρμα της κάθε κοπέλας. Εμένα 8 χρόνια μετά και υποτίθεται ότι μου είχαν κάνει πλαστική και η τομή είναι ορατή κανονικότατα!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αννα αλλά μου είναι αδικαιολόγητο να αισθάνομαι έτσι και ο γιατρός να μου λέει οτι σε 2 μήνες μπορώ να ξαναπροσπαθήσω, δεν είναι επικύνδινο? ή μου φαίνεται?

Όχι ότι έχω ψυχολογία τώρα για τέτοια αλλά αν μου περνούσε ο πόνος ίσως να προσπαθούσα πάλι. Από την άλλη φοβάμαι πολύ μην ξαναπάθω το ίδιο δε θα αντέχω άλλο χειρουργείο, γενικά τα φοβάμαι αυτά.

Διαφημίσεις

Εγώ μετά το εξωμήτριο θυμάμαι δεν ήθελα να με πλησιάζει αρσενικό! Και για πολλά χρόνια φοβόμουν πολύ και ένιωθα συνέχεια ότι κάτι γίνεται εκεί κάτω... Τον γιατρό μου τον είχα τρελάνει, με το παραμικρό ήμουν στο ιατρείο του κι εκείνος γεμάτος υπομονή και κατανόηση πάντα με εξέταζε και με καθησύχαζε. Σωματικά μπορεί να είσαι έτοιμη όταν πει ο γιατρός. Αλλά μην βιάζεσαι. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι επίσης πολύ σημαντικό!!! Η τομή μην σε ανησυχεί καθόλου. Αυτά που αισθάνεσαι είναι προφανώς η προσπάθεια του δέρματος να επανέλθει, καθώς κάποια κύτταρα και κάποιοι ιστοί σε εκείνο το σημείο είχαν υποστεί βλάβη.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αννα αλλά μου είναι αδικαιολόγητο να αισθάνομαι έτσι και ο γιατρός να μου λέει οτι σε 2 μήνες μπορώ να ξαναπροσπαθήσω, δεν είναι επικύνδινο? ή μου φαίνεται?

Όχι ότι έχω ψυχολογία τώρα για τέτοια αλλά αν μου περνούσε ο πόνος ίσως να προσπαθούσα πάλι. Από την άλλη φοβάμαι πολύ μην ξαναπάθω το ίδιο δε θα αντέχω άλλο χειρουργείο, γενικά τα φοβάμαι αυτά.

Και ποιος σου είπε ότι θα σου ξανασυμβεί? Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Άλλωστε, ο γιατρός σου μετά απο αυτή την κακοτυχία σίγουρα θα σε προσέξει διαφορετικά. Με μια σαλπιγγογραφία, με καλύτερο έλεγχο σε περίπτωση εγκυμοσύνης, δεν ξέρω με πιο τρόπο. Εμένα πάντως που τελικά μου ξανασυνέβει ο γιατρός το είδε αμέσως και με έβαλε στο χειρουργείο λαπαροσκοπικά. Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα απο το χειρουργείο... καμία τομή παρά μόνο 2 τρυπίτσες. Σε 15 ημέρες ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό!!! Μόνη μου!!!

Εμένα η τομή με ενοχλούσε , αυτό δηλαδή που λες εσύ "ξένη" για πάνω από ένα χρόνο.Συμφωνώ και με την φίλη που είπε ότι το σωματικό περνάει..το ψυχολογικό είναι το δύσκολο

• 1 month later...

Γειά σας κορίτσια, χαίρομαι πολύ που μπήκα εδω μέσα...γιατί βλέπω οτι βοηθάτε η μια την άλλη οσο μπορείτε...κι αυτο ειναι τέλειο!!

Εγω είμαι 43 δεν εχω κάνει ακόμη μωράκι κι εχω περάσει πολλά!!

2 εγχειρήσεις γυναικολογικές παλιότερα,2 παλλινδρομήσεις πρόσφατα και τ'ωρα σε 10 μερες παω για εγχείρηση (λαπαροσκοπική ευτυχώς)για να βγάλω 2 οινομυώματα και μια ενδομυτρίωση που έχω.

Επειδή όμως περίοδος ακόμη δεν μου ήρθε....και περιμενω απο μερα σε μερα..θέλω να ρωτησω...

Οταν εχεις ενδωμητρίωση μπορείς εύκολα να κάνεις εξωμητριο??

Εσείς κορίτσια που είχατε εξωμήτρια κύηση...πότε το καταλάβατε?

Φαίνεται απο τις πρώτες μέρες με υπέρηχο του γιατρού η περνάει καιρός?

εμενα η χοριακη ειχε βγει χαμηλη για τισ εβδομαδεσ κυησησ κ δεν ηταν ευδιακριτοσ ο σακοσ που ειπαν να επαναλαβω αλλα δεν προλαβα γιατι ειχα πονο κ αιμορραγια...το σημαντικο ειναι οτι σημερα αυτα ξεπερνιουνται

κορίτσια....ξέρετε αν η εξωμήτρια εγκυμοσύνη προκαλεί και πόνο στην ουρήθρα??

κατι τέτοιο ειχα διαβάσει....και σήμερα εχω πολύ πονο .........

τέλος παντων ...παω αυριο να κάνω χοριακή για να ησυχάσω....ίσως είναι ουρολοίμωξη.

Καλό βράδυ σε όλες!!

Κορίτσια καλημέρα! είμαι καινούργια στο φόρουμ...σας παρακολουθούσα απλώς τόσο καιρό...τώρα είπα να γραψω και εγώ αφού χρειάζομαι τη βοήθεια σας και την γνώμη σας!! θα σας πώ σε συντομία την ιστορία μου.

Μετά απο εξετάσεις δικές μου και του συζύγου μου, διαπιστώσαμε πρόβλημα στο σπέρμα, (οχι ικανοποιητικός αριθμός και σε μένα 1 σάλπιγγα κλειστή).

Είμαι 35-36 και εγώ και ο σύζυγός μου. Πέρυσι αφού διαπυστώθηκε η μία μου σάλπιγγα κλειστή έκανα λαπαροσκόπηση και αφαιρέθηκε αφού ήταν υδροσάλπιγγα και όπως είπε ο γιατρός ήταν απαραίτητο..μετά απο 3 μήνες έκανα την πρώτη μου εξωσωματική,(μάρτιο 2010).10 ωάριος, γονιμοποιήθηκαν τα 9, που τοποθέτησαν τα 3 και 6 κατάψυξη.

κάναμε την εξωσωματική , χοριακή θετικη!!!! τι να σας πώ!! χαρά φαντάζεστε......δεν κράτησε για πολύ....2 μέρες πριν πάω για να ακούσουμε καρδούλα με ξυπνάνε φοβεροί πόνοι σε κατάσταση να χάσω τις αισθήσεις μου....περιμένω μέχρι να ξημερώσει για να πάω στον γιατρό. Πηγαίνω στον γιατρό μεσημέρι, αφού δεν είχα αίμα η κοπέλα δεν το θεώρησε επείγον... εξετάζοντας με ο γιατρός πανικοβλήθηκε....φωναξε και κάποιου συνεργάτη του και μιλούσαν Γερμανικά...οι κοιλιά μου ήταν γεμάτη αίμα!! δεν μπορύσε να καταλάβει ακριβώς τι συνέβηκε...βάζει να ακούσουμε καρδούλα αφού ο σάκος υπήρχε....δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία....αμέσως χειρουργίο γιατί μάλλον υπήρχε ακόμα ένα μωρό εξωμήτριο...πανικός...το βράδυ τελικα με βάζουν χειρουργίο...και βγαίνοντας ενταντική..μολις που με γλύτωσαν είπεν στους δικούς μου...εντατική τι να σας πω...δεν θα το ξεχάσω στην ζωή μου...που έβαλαν και αίμα...που αφαιρούν τελικά και την άλλη σάλπιγγα αφού είχε κολλήσει το έμβρυο πάνω...πόνος αβάσταχτος..........απερύγραπτος....τελοσπάντων...το ξεπερνάμε φαινομενικά...και τον Ιούλιο βάζω 3 κατεψυγμένα. χοριακή 0............τα ιδια...ξανά το ξεπερνάμε. τον προηγούμενο μήνα ο γιατρός μου είπε ότι ειχα πολύ ωραίο ωάριο αν θέλω να δοκιμάσω σε φυσικό κύκλο να το εκμεταλλευτούμε...εμείς τσιμπάμε! αμέσως είπαμε ναι!! μου το πέρνουν χωρίς μέθη...μου σπάει κατα λάθος ένα αγγείο και είχα αίμα με καθάρισε ζωντανή με κάτι.......τι να σας πώ....τραγωδία......... ήθελε να το το αφήσει να γίνει βλαστοκύστη...την πέμπτη μέρα δεν προχώρησε δυστυχώς.. μου έμειναν πάλι οι ενέσεις τα υπόθετα, κτλ κτλ....και απο τις clexan η κοιλία μου ακόμα είναι ακόμα με μελανίες..

όλα αυτά στον πρώτο και μοναδικο γιατρό που πήγα...δεν θέλω να ξαναπάω...δεν θέλω να τον ξαναδώ...γιατί μετα και απο την χοριακή που ήταν 0, και την βλαστοκύστη που δεν προχώρησε η απάντηση καμιά..."ε δεν προχώρησε υπάρχουν και αυτά στο παιγνίδι"

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ...εχε πάει κάποια απο εσάς;

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...

καλή επιτυχία σε όλες σας

...

Οταν εχεις ενδωμητρίωση μπορείς εύκολα να κάνεις εξωμητριο??

Εσείς κορίτσια που είχατε εξωμήτρια κύηση...πότε το καταλάβατε?

Φαίνεται απο τις πρώτες μέρες με υπέρηχο του γιατρού η περνάει καιρός?

Βενετία μου καλως ήρθες στην παρέα... Παθούσα ενδομητρίωσης και παθούσα εξωμητρίου.. Το δικό μου περίεργο ήταν οτι το εξωμήτριο ήρθε μετά απο επιτυχή εγκυμοσύνη (κατάφερα και εκανα ενα παιδάκι) το εξωμήτριο δικαιολογήθηκε απο τον γιατρό μου καθαρά λόγω της ενδομητρίωσης που με ταλαιπωρεί περίπου 8 χρόνια τώρα. Και το εξίσου περίεργο ήταν το πόσο γρήγορα ενεργοποιήθηκε το σύνδρομο μετά απο την γέννα μου (10 μήνες μετά). Κάνε την επέμβαση και όταν ξεμπερδέψεις με θεραπείες και λοιπα που έπονται της επέμβασης βάλε αμέσως μπρός ειναι η ιδανική περίοδος για σύληψη για μας που παλεύουμε με την ενδομητρίωση γιατί δυστυχώς δεν γλυτώνεις ποτέ απο αυτή είναι ενα σύνδρομο που επανέρχεται και όχι ασθένεια που μπορείς να τη θεραπεύσεις ολοκληρωτικά. Τώρα οτι αφορά το εξωμήτριο όταν σου δίνει συμπτώματα ειναι πλέον αργά... συνήθως εχει φανεί το εξωμήτριο μέχρι να κάνεις τον πρώτο υπέρηχο.. Η μόνη συμβουλή που σου δίνω να μην αφήσεις όλα αυτα που σε εχουν ταλαιπωρήσει και σε ταλαιπωρούν γυναικολογικά να σε κάμψουν ψυχολογικά να έχεις πάντα θετική σκέψη το κεφάλι ψηλά και ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

• 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΩ.ΤΕΠ 26/09/10 1ηΧΟΡΙΑΚΗ 3/11/10 209 2η 5/11/10 364 3η 843 4η 2159. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΥΧΟΙ ΜΑ Η ΜΗΤΡΑ ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗΣ ΕΝΔΟΜΥΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΤΡΕΞΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 5,5 ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...