Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Στις 3 Οκτωβρίου  εκανα αφαίρεση εξωμητριου λαπαροσκοπικα.Για 7 μέρες είχα αιμα (δεν ξέρω εάν ήταν περιοδος).Σήμερα 24 Οκτωβρίου έχοντας έρθει σε επαφή τις υποτιθέμενες γόνιμες μέρες μου (Αν είχα λογο της επεμβασης)έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 1-2 εβδομαδων εγραψε η οθονη.Ρωταω ίσως χαζα έχουν μείνει ακόμα οι ορμόνες κ δειχνει θετικο η ισως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;Συγγνώμη εάν ρωταω χαζα.Εχω ραντεβού 6 Νοέμβριου 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 ώρες πρίν, Mina2014 είπε:

Γεια σας κοριτσια. Στις 3 Οκτωβρίου  εκανα αφαίρεση εξωμητριου λαπαροσκοπικα.Για 7 μέρες είχα αιμα (δεν ξέρω εάν ήταν περιοδος).Σήμερα 24 Οκτωβρίου έχοντας έρθει σε επαφή τις υποτιθέμενες γόνιμες μέρες μου (Αν είχα λογο της επεμβασης)έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 1-2 εβδομαδων εγραψε η οθονη.Ρωταω ίσως χαζα έχουν μείνει ακόμα οι ορμόνες κ δειχνει θετικο η ισως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;Συγγνώμη εάν ρωταω χαζα.Εχω ραντεβού 6 Νοέμβριου 

Κορίτσι μου ναι. Η χοριακη μηδενίζεται αργά. Μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα για να μηδενιστεί. Δε νομίζω να είναι εγκυμοσύνη αλλά καλό είναι να σιγουρευτεις. Κάνε μία χοριακη και επανέλαβε την μετά από κάποιες μέρες. Το πιθανότερο είναι να πέφτει. 

Just now, MagdaP είπε:

Κορίτσι μου ναι. Η χοριακη μηδενίζεται αργά. Μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα για να μηδενιστεί. Δε νομίζω να είναι εγκυμοσύνη αλλά καλό είναι να σιγουρευτεις. Κάνε μία χοριακη και επανέλαβε την μετά από κάποιες μέρες. Το πιθανότερο είναι να πέφτει. 

Σε ευχαριστώ πολυ

• 3 months later...
On 24/10/2019 at 3:03 ΠΜ, Mina2014 είπε:

Να ρωτήσω κατι;;Μετά τ επέμβαση  σ είπαν ότι μπορείς να έχεις ελεύθερες επαφές κατευθειαν;;

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Να ρωτήσω κατι;;Μετά τ επέμβαση  σ είπαν ότι μπορείς να έχεις ελεύθερες επαφές κατευθειαν;;

Εκανα κ εγω λαπαροσκοπηση..για αφαιρεση εξωμητρ κ σαλπιγγασ..

Ο γιατροσ μετα απο 3 μηνεσ επετρεψε να αρχισουμε προσπαθ

Just now, tzenaki1982 είπε:

Εκανα κ εγω λαπαροσκοπηση..για αφαιρεση εξωμητρ κ σαλπιγγασ..

Ο γιατροσ μετα απο 3 μηνεσ επετρεψε να αρχισουμε προσπαθ

Ααα μάλιστα...το έψαξες μετά καθόλου με σαλπιγγογραφια;;;τι συνέχεια ειχες;;;

15 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Ααα μάλιστα...το έψαξες μετά καθόλου με σαλπιγγογραφια;;;τι συνέχεια ειχες;;;

Εκανα αυτο το χειρουργειο κ μετα απο 2 κυκλουσ εκανα λαπαροσκοπηση για αφαιρεση ινομυωματων..(35 xρονων ημουν τοτε)

Με το που περασε αυτο το διαστημα πηγα στον γυναικ για προγεννητικο.στην λαπαροσκ ειχε δει την σαλπιγγα την αλλη ο λαπαροσκ κ μου πε πωσ ηταν οκ..ο γυναικ μου μουβειπε πωσ σαλπιγγογρα θα καναμε στο χρονο αν χρειαζοταν..εξωσωματικη μονο στη χειροτερη περιπτωση που δεν τα καταφερνα μονη μου..

Με 1 σαλπιγγα εμεινα εγγυοσ στουσ 10 μηνεσ μετα την 1η επεμβαση..( ειχα κ αναμονη

Τωρα εχω κ 2ο παιδακι..

Να μην φοβασαι..βρεσ καλο γιατρο κ θα κανεξσ οσα παιδακια θελεισ..

On 18/2/2020 at 11:16 ΜΜ, Despoina Mar είπε:

Μόλις επανέλθει η περιοδος μου και σταθεροποιηθεί.

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι σου συνέβη;

On 22/2/2020 at 9:33 ΜΜ, Mina2014 είπε:

Μόλις επανέλθει η περιοδος μου και σταθεροποιηθεί.

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι σου συνέβη;

Πέρασα εξωμητριο με μεθοτρεξατη όμως κ γ εμας πρέπει ν απέχεις από 3 μέχρι 9 μήνες λενεεε

Διαφημίσεις

On 25/2/2020 at 1:04 ΠΜ, Despoina Mar είπε:

Πέρασα εξωμητριο με μεθοτρεξατη όμως κ γ εμας πρέπει ν απέχεις από 3 μέχρι 9 μήνες λενεεε

Σε καταλαβαίνω μια από τα ιδια.απλα Εγώ αφαίρεσα τη σάλπιγγα. Τι σας είπαν εσας;

Εγώ έχω απογοητευτεί. Κλαίω μέρα πάρα μέρα.

11 ώρες πρίν, Mina2014 είπε:

Σε καταλαβαίνω μια από τα ιδια.απλα Εγώ αφαίρεσα τη σάλπιγγα. Τι σας είπαν εσας;

Εγώ έχω απογοητευτεί. Κλαίω μέρα πάρα μέρα.

Αν κλαισ γιατι εχασεσ την σαλπιγγα τζαμπα κλαισ...

Με μια σαλπιγγα μετα απο εξωμητριο απεκτησα 2 παιδια..ηβμεγαλη μου 28 μηνων..κ η μικρη μου 4μηνων..κ πολυ γρηγορα..κ ακομη πιο γρηγορα ητθε κ το 2ο..

Θεσ να μασ πεισ τι ειναι αυφο που σε κανει να νιωθεισ ετσι?? Ολεσ τα περασαμε..αλλα να ξερεισ πωσ υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινεισ μανουλα...κ θα γινεισ..

πρίν από 2 λεπτά , tzenaki1982 είπε:

Με μια σαλπιγγα μετα απο εξωμητριο απεκτησα 2 παιδια..ηβμεγαλη μου 28 μηνων..κ η μικρη μου 4μηνων..κ πολυ γρηγορα..κ ακομη πιο γρηγορα ητθε κ το 2ο..

Θεσ να μασ πεισ τι ειναι αυφο που σε κανει να νιωθεισ ετσι?? Ολεσ τα περασαμε..αλλα να ξερεισ πωσ υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινεισ μανουλα...κ θα γινεισ..

Συμφωνώ,μετά από κάτι τέτοιο πρέπει ν φανείς δυνατή κ να συνεχίσεις.. Και εγώ είμαι έγκυος αυτή τ στιγμή κ είμαι στη φάση π παρακολουθώ χοριακη γ ν δω αν όλα πάνε καλά.. με μία σάλπιγγα έχεις τις ίδιες πιθανοτητες

8 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Κυρία Τζένη σας ευχαριστώ. Κλαίω γιατί έχασα το μωράκι κι ας μην είχε γίνει ακόμα "μωρο"

Κλαίω γιατί έχασα την μια σάλπιγγα και έχουν περάσει 5 μήνες δεν έχω μείνει ξανά  .

Κλαίω γιατί όσο πλησιάζει ο μήνας που θα γεννούσα Τρελαίνομαι. 

Κάθε μήνα απόγοητευομαι. Ήταν το πρώτο μου και ήρθε μετά από 1.5 χρόνο και προσπάθειας 

On 3/3/2020 at 2:42 ΠΜ, Despoina Mar είπε:

Συμφωνώ,μετά από κάτι τέτοιο πρέπει ν φανείς δυνατή κ να συνεχίσεις.. Και εγώ είμαι έγκυος αυτή τ στιγμή κ είμαι στη φάση π παρακολουθώ χοριακη γ ν δω αν όλα πάνε καλά.. με μία σάλπιγγα έχεις τις ίδιες πιθανοτητες

Έχουν περάσει 5 μήνες και δεν έχω μείνει ξανά.καθε μήνα κλαματα.δεν έχω την ηρεμία που είχα. Δεν το κάνω επιτηδες.λεω κάθε μήνα.ενταξει σιγά μην έμενες ετσι ευκολα.με το καλό να πάνε όλα κατ' ευχήν 

Επεξεργάστηκαν by Mina2014

Διαφημίσεις

On 3/3/2020 at 2:42 ΠΜ, Despoina Mar είπε:

Έχουν περάσει 5 μήνες και δεν έχω μείνει ξανά.καθε μήνα κλαματα.δεν έχω την ηρεμία που είχα. Δεν το κάνω επιτηδες.λεω κάθε μήνα.ενταξει σιγά μην έμενες ετσι ευκολα.με το καλό να πάνε όλα κατ' ευχήν 

On 3/3/2020 at 11:31 ΠΜ, Mina2014 είπε:

Κυρία Τζένη σας ευχαριστώ. Κλαίω γιατί έχασα το μωράκι κι ας μην είχε γίνει ακόμα "μωρο"

Κλαίω γιατί έχασα την μια σάλπιγγα και έχουν περάσει 5 μήνες δεν έχω μείνει ξανά  .

Κλαίω γιατί όσο πλησιάζει ο μήνας που θα γεννούσα Τρελαίνομαι. 

Κάθε μήνα απόγοητευομαι. Ήταν το πρώτο μου και ήρθε μετά από 1.5 χρόνο και προσπάθειας 

Δακρυζω που διαβαζω ποσο πολυ πονασ...θυμαμαι κ λιγο κ τα δικα μου..

Πιστεψε με μπορω να καταλαβω την απογοητευση κ τον πονο σου..θα ηρεμησεισ πραγματικα μονο οταν θα ξαναμεινεισ εγκυοσ..

Εγω να φανταστεισ με την νυφη μογ ειχαμε μεινει με 1 μηνα διαφορα εγκυεσ..το δικο μου ηταν εξωμητριο..ενω η νυφη μου εκανε την ανηψια μου..πραγματικα απορω με τον εαυτο μου πωσ δεν ζηλευα..ολο σκεφτομουν πωσ θα γεννουσα κ εγω πανψ κατω την ιδια εποχη..σκεφτομουν πωσ θα ηταν..ακομη κ τωρα  που εχω 2 παιδια σκεφτομαι πωσ θα ημασταν αν γεννιοταν..απο την αλλη ελεγα πωσ η φυση ξερει..κ πσ υπηρχε λογοσ..

Καθε μηνα προσπαθεοεσ

.κ καθε μηνα που αποτυγχανα κλαματα..κ απογοητευση..ακουγα για αλλεσ εγκυμοσυνεσ κ εκλαιγα..ηθελα κ εγω..ηθελα το μωρο μου..καθε μηνα απο την εμμονη που χα παθει εμφανιζα συμπτωματα..δεν θα τελειωσοθμε ποτε αμα συνεχισω να γραφω..τεσπα...

Ποσο χρονων εισαι? 

Εμενα μου συνεβη στα 35..10 μηνεσ μετα εμεινα εγκυοσ στην κορη μου..

Λενε αν προσπαθεισ χρονο μετα κανεισ εξετασεισ αν δεν ερθει..το χεισ ψαξει εσυ καθολου?? Ρωταω επειδη γραφεισ πωσ προσπαθουσατε 1.5 χρονο

3 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Όλα καλά θ πάνε,το ανχος είναι κακό γ αυτο προσπάθησε να τ αποβαλλεις!!θετικές σκεψεις

Κοριτσι εσυ ολα καλα ετσι??

Just now, tzenaki1982 είπε:

Δακρυζω που διαβαζω ποσο πολυ πονασ...θυμαμαι κ λιγο κ τα δικα μου..

Πιστεψε με μπορω να καταλαβω την απογοητευση κ τον πονο σου..θα ηρεμησεισ πραγματικα μονο οταν θα ξαναμεινεισ εγκυοσ..

Εγω να φανταστεισ με την νυφη μογ ειχαμε μεινει με 1 μηνα διαφορα εγκυεσ..το δικο μου ηταν εξωμητριο..ενω η νυφη μου εκανε την ανηψια μου..πραγματικα απορω με τον εαυτο μου πωσ δεν ζηλευα..ολο σκεφτομουν πωσ θα γεννουσα κ εγω πανψ κατω την ιδια εποχη..σκεφτομουν πωσ θα ηταν..ακομη κ τωρα  που εχω 2 παιδια σκεφτομαι πωσ θα ημασταν αν γεννιοταν..απο την αλλη ελεγα πωσ η φυση ξερει..κ πσ υπηρχε λογοσ..

Καθε μηνα προσπαθεοεσ

.κ καθε μηνα που αποτυγχανα κλαματα..κ απογοητευση..ακουγα για αλλεσ εγκυμοσυνεσ κ εκλαιγα..ηθελα κ εγω..ηθελα το μωρο μου..καθε μηνα απο την εμμονη που χα παθει εμφανιζα συμπτωματα..δεν θα τελειωσοθμε ποτε αμα συνεχισω να γραφω..τεσπα...

Ποσο χρονων εισαι? 

Εμενα μου συνεβη στα 35..10 μηνεσ μετα εμεινα εγκυοσ στην κορη μου..

Λενε αν προσπαθεισ χρονο μετα κανεισ εξετασεισ αν δεν ερθει..το χεισ ψαξει εσυ καθολου?? Ρωταω επειδη γραφεισ πωσ προσπαθουσατε 1.5 χρονο

Κοριτσι εσυ ολα καλα ετσι??

Είμαι 29 .ενάμιση χρόνο προσπάθειας Όχι σούπερ ντουπερ γιατί ταξιδεύει ο σύζυγός.το μόνο που είχε βρεθεί ΠΡΙΝ μείνω έγκυος ήταν εντεροκοκκος στο σπέρμα αλλά μετά από έναν μήνα που διαγνώστηκε έμεινα.τωρα το σπερμα του δεν έχει κάτι. Εγώ στη επέμβαση όπου αφαίρεσαν και την σάλπιγγα εξέτασε και την άλλη σάλπιγγα και ήταν οκ.Δεν έχω κάποιο ορμομολογικο Που να φαίνεται ότι κάτι μπορεί να τρέχει.καθε μην από τον Δεκέμβριο που κάνουμε,Τι τεστ ωορηξιας τι μέρες μετρούσα τι τα πόδια ψηλά τι Τι τι .....Ο μηνας που έμεινα ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΝΑΣ που δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα μείνω διότι είχαμε έρθει σε επαφή 5 φορές το πολύ σε άκυρες μέρες και αυτό γιατί θα εκανα υστεροσκοπηση για ένα μικρό πολυποδακι που εχω στη μητρα το οποίο τελικά να φταιει;Να μην φταιει;Να το αφαιρέσω τελικα;Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι όλα θα πάνε καλά 

Ναι...αλλά ποτε;

Και με στεναχωρεί που κάνεις δεν το θεωρεί μωράκι αυτό π έχασα διότι δεν ήταν στη μήτρα δεν ήταν πολλών εβδομάδων κλπ 

Ειμαι τρελή;;;;;

7 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Όλα καλά θ πάνε,το ανχος είναι κακό γ αυτο προσπάθησε να τ αποβαλλεις!!θετικές σκεψεις

Στη  αρχή ήμουν θετική.ελεγα αφού εμένα θα ξαναμεινω..αλλά πέρασαν 5 μήνες και ακόμα...

15 ώρες πρίν, Mina2014 είπε:

Είμαι 29 .ενάμιση χρόνο προσπάθειας Όχι σούπερ ντουπερ γιατί ταξιδεύει ο σύζυγός.το μόνο που είχε βρεθεί ΠΡΙΝ μείνω έγκυος ήταν εντεροκοκκος στο σπέρμα αλλά μετά από έναν μήνα που διαγνώστηκε έμεινα.τωρα το σπερμα του δεν έχει κάτι. Εγώ στη επέμβαση όπου αφαίρεσαν και την σάλπιγγα εξέτασε και την άλλη σάλπιγγα και ήταν οκ.Δεν έχω κάποιο ορμομολογικο Που να φαίνεται ότι κάτι μπορεί να τρέχει.καθε μην από τον Δεκέμβριο που κάνουμε,Τι τεστ ωορηξιας τι μέρες μετρούσα τι τα πόδια ψηλά τι Τι τι .....Ο μηνας που έμεινα ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΝΑΣ που δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα μείνω διότι είχαμε έρθει σε επαφή 5 φορές το πολύ σε άκυρες μέρες και αυτό γιατί θα εκανα υστεροσκοπηση για ένα μικρό πολυποδακι που εχω στη μητρα το οποίο τελικά να φταιει;Να μην φταιει;Να το αφαιρέσω τελικα;Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι όλα θα πάνε καλά 

Ναι...αλλά ποτε;

Και με στεναχωρεί που κάνεις δεν το θεωρεί μωράκι αυτό π έχασα διότι δεν ήταν στη μήτρα δεν ήταν πολλών εβδομάδων κλπ 

Ειμαι τρελή;;;;;

Εγω γι αυτο ρωτησα αν εψαξεσ αν εφταιγε κατι..

Εγω ειχα ινομυωματα..που οι περισσοτετοι γιαττοι λενε πωσ δεν ενοχλουν..κ ομωσ..ισωσ να φταιγανε κ για το εξωμητριο..τεσπα..μετα απο αυτο τα αφαιρεσα..ο καινουργιοσ μου γιατροσ ηταν καθετοσ στο να αφαιρεθουν..εμποδιζουν συλληψη λεει..κ μπορει να χα κ αποβολη αν δεν τα αφαορουσα..

Κοπελα μου η υστεροσκοπηση δςν ειναι τιποτα..αφαιρεσε το...κ να δεισ πωσ θα πιασεισ πολυ ευκολα..κ εγω πριν μεινω εγκυοσ ειχα μια κολπιτιδα..με το που την γιατρεψα εμεινα..τυχαιπ? Οπωδ το δικο σασ με το σπερμα? Δεν νομιζω..

Αφαιρεσε το..

4 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Εγω γι αυτο ρωτησα αν εψαξεσ αν εφταιγε κατι..

Εγω ειχα ινομυωματα..που οι περισσοτετοι γιαττοι λενε πωσ δεν ενοχλουν..κ ομωσ..ισωσ να φταιγανε κ για το εξωμητριο..τεσπα..μετα απο αυτο τα αφαιρεσα..ο καινουργιοσ μου γιατροσ ηταν καθετοσ στο να αφαιρεθουν..εμποδιζουν συλληψη λεει..κ μπορει να χα κ αποβολη αν δεν τα αφαορουσα..

Κοπελα μου η υστεροσκοπηση δςν ειναι τιποτα..αφαιρεσε το...κ να δεισ πωσ θα πιασεισ πολυ ευκολα..κ εγω πριν μεινω εγκυοσ ειχα μια κολπιτιδα..με το που την γιατρεψα εμεινα..τυχαιπ? Οπωδ το δικο σασ με το σπερμα? Δεν νομιζω..

Αφαιρεσε το..

Τι προσευχές.. αφού λέω.. τι το πιέζω...

Σκέφτομαι σύντομα να παρω κ μια δεύτερη γνώμη δεν ξέρω από που..

• 1 month later...

Καλησπέρα στην ομάδα κορίτσια. Θέλω και εγώ να πω τι μου συνέβη πρόσφατα και τελείως αναπάντεχα. Είχα δεκα μέρες καθυστερηση και έκανα μια β χοριακη 2400. Έγκυος δηλαδή. Ήταν εξωμητριος κύηση και μου αφαίρεσαν και τη σαλπιγγα λαπαροσκοπικά. Πολύ μεγάλο σοκ. Μια που είδα το παιδί στον υπέρηχο και μια που μπήκα χειρουργειο. 6 εβδομάδων ήμουνα. Απορώ πως θα ξαναπροσπαθήσω. Φοβάμαι μην είναι πάλι εξωμητριο. 

7 ώρες πρίν, Natalie28 είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα κορίτσια. Θέλω και εγώ να πω τι μου συνέβη πρόσφατα και τελείως αναπάντεχα. Είχα δεκα μέρες καθυστερηση και έκανα μια β χοριακη 2400. Έγκυος δηλαδή. Ήταν εξωμητριος κύηση και μου αφαίρεσαν και τη σαλπιγγα λαπαροσκοπικά. Πολύ μεγάλο σοκ. Μια που είδα το παιδί στον υπέρηχο και μια που μπήκα χειρουργειο. 6 εβδομάδων ήμουνα. Απορώ πως θα ξαναπροσπαθήσω. Φοβάμαι μην είναι πάλι εξωμητριο. 

Καλησπέρα στο υπέρηχο τι ακριβώς ειδες;;;Μην φοβάσαι εγώ είμαι έγκυος κ μάλιστα έκανα ωορηξια από εκείνη τ πλευρά.. έκανα ένεση μεθοτρεξατης

• 1 month later...

Καλησπέρα!!!Σας διαβάζω πολύ και καιρό και πήρα πια την απόφαση να γράψω.Η ιστορία μου είναι η εξής:Ιούνιο 2019 μαθαίνω ότι είμαι έγκυος όλα τέλεια με χτύπο καρδιάς έως την 8η εβδομάδα όπου ήρθε και η παλινδρόμηση με απόξεση.Νοέμβριο 2019 μέση κύκλου βλέπω αίμα δεν ανησυχώ αλλά μιλάω με το γιατρό που μου λέει να το παρακολουθήσω.Την επόμενη ημέρα πόνοι αριστερά οι οποίοι αυξάνονταν.κάνω χοριακή όπως μου είπε ο γιατρός 168 με επανάληψη 2 μέρες μετά 60 όπου και ξεκίνησε και η αιμοραγία .Μάλλον βιοχημική.Και ερχόμαστε στο τώρα 16/05 πριν 1 εβδομάδα πάλι μέση κύκλου*τεπ 02/05-06/05* βλέπω λίγο αίμα στο σκούπισμα. Ψιλιασμένη πια παίρνω τεστ το οποίο βγαίνει θετικό.Δευτέρα 18/05 χοριακή 2183 υπερηχογράφημα δεν φαινόταν τπτ.Τετάρτη επανάληψη χοριακής 2120 και πάλι τπτ στο υπερηχογράφημα και πόνο τρομερό αριστερά.Πέμπτη βλέπει ο γιατρός εξωμήτριο μάλλον 13 χιλιοστά στην αριστερή σάλπιγγα και μιλάμε για λαπαροσκόπηση.Μου προτείνει να περιμένω να ξανακάνω χοριακή την Παρασκευή 22/05 και να με ξαναδεί. Χοριακή αρκετά πεσμένη 823, πόνος και δυσκοιλιότητα, αλλά βλέπει ο γιατρός υγρό στην κοιλιά κάνω γενική αίματος αιματοκρίτης 42.2 άρα δεν είναι αιμοραγία και λέμε να περιμένουνε μέχρι τη Δευτέρα για χοριακή και επανεξέταση.Να πω εδώ ότι έχω πάρει γνώμη και από δεύτερο γιατρό συμφωνούν και οι δύο και θεωρούν πολύ καλό σημάδι την πτώση της χοριακής. Και επίσης συμφωνούν και οι 2 ότι η περίοδος δεν ήταν περίοδος αλλά αιμοραγία *αλήθεια ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχες;;;*.Και είμαι σήμερα που υποτίθεται θα έμπαινα για χειρουργείο ευτυχώς χωρίς πόνους κάποιες ενοχλήσεις θα τις έλεγα να παίρνω χάπια για τη δυσκοιλιότητα και να παρακαλάω να τελειώσει όλο αυτό.Να μπορέσω να ξανακοιμηθώ ήσυχη.Να πώ ότι είμαι 30 και αυτές ήταν οι πρώτες μας προσπάθειες για εγκυμοσύνη.Ήθελα να σας ρωτήσω από τις εμπειρίες σας πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να το γλιτώσω το χειρουργείο;;;και αν ναι πως θα αποβληθεί το κύημα;;;έχει κάποια μια τέτοια εμπειρία;;;;έχω ανάγκη να μιλήσω με ανθρώπους που τα έχουν περάσει...Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...