Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γυναικολογος στην λάρισα;;;;

Recommended Posts

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στo site και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω ένα καλό γυναικολόγο –χειρούργο στο Πανεπιστημιακο στη Λάρισα για αφαίρεση πολύποδα στη μήτρα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι για την περίπτωση μου?

καλημέρα...και εγω ξέρω τον Καριώτη.....πηγαίνει η μαμά μου ακομη εκει και για την περίπτωση σου θα διάλεγα αυτόν....διότι είναι ο μόνος που έχει πέιρα σε τέτοια θέματα όπως και σε όγκους....

η μαμά μου πριν πολλά χρονια νομιζω περιπου 16-18 έκανε αφαιρεση μυτρας ολική ειχε την επιβλεψη απο τον Καριώτη....αλλά το χειρουργείο έγινε Αθήνα...δεν θυμάμαι και πολλά γιατι πήγαινα σχολείο....απλά θυμάμαι πως ο χειρουργός εδω στην Αθηνα ειχε πει πως ο γιατρος που βρήκε τον όγκο στη μανα μου ήταν εξαιρετικός στην δουλειά του.....και άμεσος....και το θυμάμαι έντονα διότι ο πατέρας μου είχε λιποθυμίσει μόλις μας ειχαν πει ότι θα στείλουν τον όγκο για βιοψία.....και μίλαγε σε εμενα.....

εγω στον Καργιώτη είχα πάει 16 χρονων για να μου ρυθμίσει τον κύκλο....μετα άλλες 2-3 φορες για εξέταση ρουτινας και θυμάμαι ήταν πολυ καλός....

έχω πάει και στην βίλμα μαζί με μια φίλη μου για να κάνουμε το πρωτο τεστ παπ αλλά ένιωσα αμηχανα....δεν ξέρω γιατι....δεν ξαναπήγα.....

στον συναιτερο του καργιωτη που είναι πιο νέος γέννησε η νυφη μου τους 2 γιους της....αυτα ελπίζω να βοήθεισα

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω εχω χαθει......δεν ξερω τι θα διαλεγα, οταν μεινω εγκυος θα τα ξαναπουμε γιατι ζαλιστικα, τελικα αυτο που λενε εχουν δικιο, ο καθενας οπως βολευετε.....

Θα επιλεξεις να γεννησεις εκει που θα νοιωθεις ασφαλεια, εγω στην κλινικη ενοιωθα πολυ ασφαλης δε φοβηθηκα καθολου και αποψη μου μιας και ειμαι νοσηλευτρια αν ειναι να μας συμβει κατι κακο ειτε σε κλινικη ειμαστε ειτε στο νοσοκομειο αν το προσωπικο -ιατρικο και νοσηλευτικο- δεν ξερει πως να το αντιμετωπισει και δεν εχει εμπειρια.........

που εισαι νοσηλευτρια ποντικακι;

Τ...

οσο για το θηλάσμο ξερεις δεν ειναι δυνατο παντα να θηλασουμε οσο και να το θελουμε γι αυτο ας προσεχουμε τι λεμε ειναι και μερικα θεματα που πονανε....

Eπειδή με πονάει και εμένα αυτό το θέμα γι αυτό σου φάνηκα απόλυτη.

Το να επισημαίνω ότι πολλές μαίες δίνουν λάθος συμβουλές και πολλοί γιατροί προωθούν τα "γάλατα" των εταιριών δεν το κάνω για να κατηγρησω τις μανούλες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν, αλλά όλους αυτούς που δεν τους έδωσαν την ευκαιρία.

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

Πότε έρχονται, μετά από ένα τέταρτο; Κάλεσα την 1η φορά νοσοκόμα γιατί είχα πάει τουαλέτα και χύθηκε αίμα κάτω. Δεν μπορούσα φυσικά να σκύψω και να το καθαρίσω μόνη μου. Καλά εντάξει λέει με αδιαφορία. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες πέρασαν μέχρι να έρθει κάποια να καθαρίσει... και σημειωτέον δεν ήμουν μόμη μου. Μοιραζόμουν το δωμάτιο με άλλες 2 κοπέλες. Κάποια άλλη στιγμή έπρεπε να σηκωθώ και ζαλίστηκα και παρολίγο να πέσω κάτω. Ξανακάθομαι στο κρεβάτι και πατάω το κουμπί για να έρθει κάποια νοσοκόμα. Μέτα από κανά δεκάλεπτο έρχεται μια, της εξηγώ και μου λέει: Κι εγώ τι θες να κάνω;:shock: Επίσης όσον αφορά το θηλασμό, σε πληροφορώ ότι δεν επέμεναν καθόλου! έλεγαν 5 λεπτά στο ένα στήθος 5 λεπτά στο άλλο και μετά ξένο! Όταν είπα τη 2η φορά ότι θέλω να θηλάσω αποκλειστικά μου είπαν ότι μπορεί να πάθει ίκτερο. Επίσης ειρωνεύονταν, εκνευρίζονταν εύκολα για να μην πω ότι στη ρεσεψιον πολλές φορές δεν έβρισκες καμία γιατί μαζεύονταν σε ένα δωμάτιο πίσω χαχάνιζαν και το φούντωναν! Μωρέ,αν τα ήξερε ο καθηγητής αυτά...

Λυπάμαι που είχες μια τέτοια εμπειρία. Εγώ και τις δύο φορές είχα τεράστια βοήθεια από τις νοσοκόμες για να κινηθώ και να σηκωθώ.

¨Οσον αφορά στο θηλασμό δεν είπα ότι σε βοηθούν οι νοσοκόμες. Σε βοηθά το ότι έχεις το μωρό δίπλα σου και το διάβασμα που έχεις ρίξeι στο parents.

Αν όμως σου φέρνουν το μωρό ανά τρίωρο είναι δύσκολο να τα καταφέρεις

.pngy3DLp3.png

που εισαι νοσηλευτρια ποντικακι;

Δυστυχως ειμαι αδιοριστη αλλα εχω δουλεψει στη Λαρισα και στη Μυτιληνη.

Eπειδή με πονάει και εμένα αυτό το θέμα γι αυτό σου φάνηκα απόλυτη.

Το να επισημαίνω ότι πολλές μαίες δίνουν λάθος συμβουλές και πολλοί γιατροί προωθούν τα "γάλατα" των εταιριών δεν το κάνω για να κατηγρησω τις μανούλες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν, αλλά όλους αυτούς που δεν τους έδωσαν την ευκαιρία.

Εμενα παρολο που εκανε μπαμ οτι δεν προκειται να εχω γαλα και οι μαιες και οι νοσηλευτριες με ενθαρρυναν αλλα και ο γιατρος δε μου ειπε τπτ για κανενα γαλα - το μονο που μου ειπε φευγοντας οτι θα μου κανει δωρο μια κατσικα!- ουτε καν ο παιδιατρος που απλα μας εγραψε πιο να παρουμε αν χρειαστει ειπε

¨Οσον αφορά στο θηλασμό δεν είπα ότι σε βοηθούν οι νοσοκόμες. Σε βοηθά το ότι έχεις το μωρό δίπλα σου και το διάβασμα που έχεις ρίξeι στο parents.

Αν όμως σου φέρνουν το μωρό ανά τρίωρο είναι δύσκολο να τα καταφέρεις

Η τακτικη των κλινικων ειναι αυτη για να σου δειξουν οτι αξιζουν τα λεφτα τους να μη κουραζεσαι γιατι μολις γεννησες κτλ αλλα αν ζητησεις να εχεις το μωρο συνεχεια διπλα σου και να το αλλαζεις εσυ να το κανεις μπανιο δε σου λενε οχι σου το δινουνε, αφου πρωτα σου δειξουν τα βασικα!

6Eujp3.png svAfp3.png

"Oπως φερεσαι θα σου φερθουν"..............

Αν εχεις υφακι θα λαβεις την αναλογη συμπεριφορα.........

Και να μην ξεχναμε οτι οι νοσηλευτριες του Π.Γ.Ν.Λ. εχουν να φροντισουν 40+ λεχωνες και αλλες τοσες απο την διπλανη πτερυγα............και τα κουδουνακια να χτυπανε ασταματητα..........!!!

Παρολα αυτα ειναι παντα εκει προθυμες να σε βοηθησουν και να σε φροντισουν..........

Και εννοειται οτι προηγουνται τα "εκτακτα" (κατα περιπτωση)...

Εμενα μου αφησανε τις καλυτερες εντυπωσεις...........

Και στον θηλασμο με βοηθησανε...(θηλασα την μικρη μου 2 χρονια ενω ειχα κανει καισαρικη)....

Και ..........επιτελους..........υπαρχει καλυτερο πραγμα στον κοσμο απ'το να εισαι με το σπλαχνο σου απο την πρωτη στιγμη που θα γεννηθει???

Εξαλλου, μανα "εισαι" απο την ωρα που θα συλλαβεις.................

και οχι μολις γυρισεις απο κλινικη?!?!

Στα μεγαλα μιαιυτηρια της Αθηνας το rooming in (το μωρο διπλα στην μητερα) το πληρωνουν αδρα και θεωρειται πολυτελεια..........εμεις που το εχουμε δωρεαν εδω στην Λαρισα γιατι να μην το εκμεταλευτουμε???????

Ολοι οι γιατροι εχουν τις επιτυχιες τους και τις αποτυχιες τους............

Ειναι θεμιτο να νιωθουμε οτι αν δεν πληρωσουμε δεν θα μας προσεξουνε ή δεν θα μας υπολογισουνε..............ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!

Σε σενα που ανοιξες το τοπικ σε συμβουλευω να διαλεξεις τον\την γιατρο που θα σου εμπνευσει εμπιστοσυνη για την ζωη σου και για την ζωουλα που θα φερεις στον κοσμο.........

Αυτα..........

Bessy, αν αναφέρεσαι σε μένα, λυπάμαι πολύ που συμπεραίνεις από τα λεγόμενα ή καλύτερα τα γραφόμενά μου ότι στις εμπειρίες που περιέγραψα "είχα υφάκι". Κάθε άλλο, γενικώς είμαι πάρα πολύ ευγενική πόσω μάλλον όταν χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου. Και στον πληθυντικό τους μιλούσα, ενώ αυτές όχι και γλυκά τις κέρασα. Τέλος πάντων, αυτό το αντιπαρέρχομαι... Επί της ουσίας τώρα, ήταν αγενείς και είρωνες. Και ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα, κατά τα άλλα οι γιατροί ήταν άψογοι, οι χώροι καθαροί και αν μείνω έγκυος πάλι εκεί θα πάω να γεννήσω ΑΛΛΑ τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω. Και κάτι άλλο: μίλησα εγώ αρνητικά για την τακτική του rooming in; Ίσα-ίσα, που είμαι ευγνώμων γι'αυτό το πράγμα γιατί μπορεί να ζορίστηκα λίγο παραπάνω εκεί, αλλά όταν γύρισα σπίτι μου ήξερα τι να κάνω, δεν πανικοβλήθηκα ούτε χρειάστηκα βοήθεια από κανέναν. Τέλος πάντων, έχω εκφρασει τις απόψεις μου για το rooming in σε αντίστοιχο θέμα.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

ως προς το θέμα του θηλασμού οι μαίες του πανεπιστημιακού είναι απαράδεκτες.

ναι μεν έχεις το μωρό μαζί, αλλά δεν σε κατατοπίζουν για τον αποκλειστικό. σου λένε πάρε κάνε το γάλα και δεν βοηθούν.

αυτά από την αδερφή μου, που τελικά θήλασε την ανηψιά μου αποκλειστικά για 7,5 μήνες.

αλλά στην κλινική την θήλαζε και της έδινε και ξένο, γιατί δεν ήξερε, γιατί δεν της είπαν ότι αρκεί το γάλα της, γιατί της είπαν ότι το δικό της αργεί να κατέβει, ενώ γέννησε με φ.τ., γιατί ακόμη δεν είχε βρει δική της παιδίατρο.

το αποτέλεσμα ήταν να ζοριστεί στο σπίτι, και για μια εβδομάδα να παιδεύεται και με το ξένο και με το δικό της.

ώσπου κάλεσε την Πελεκούδα στο σπίτι, παιδίατρο, και ξεκίνησε τον αποκλειστικό.

κατά τα άλλα και οι γιατροί και όλα, και κυρίως το ρούμινγκ ιν είναι το κάτι άλλο και συμφωνώ για τις 2 ώρες επισκεπτηρίου ότι είναι αρκετές.

εγώ σε ιδιωτική με καισαρική το θήλασα αμέσως, μόλις συνήλθα από αναισθησία, είχα διαβάσει και την Αγλαϊα, και το βιβλίο της Πατσούρου.... και δεν μάσησα στις χαζομάρες παιδιάτρων περί πενταλέπτου και περί δίωρου και όλων των άσχετων.

Έλλη, για πες βρήκες κάτι καλό;

Διαφημίσεις

ως προς το θέμα του θηλασμού οι μαίες του πανεπιστημιακού είναι απαράδεκτες.

ναι μεν έχεις το μωρό μαζί, αλλά δεν σε κατατοπίζουν για τον αποκλειστικό. σου λένε πάρε κάνε το γάλα και δεν βοηθούν.

αυτά από την αδερφή μου, που τελικά θήλασε την ανηψιά μου αποκλειστικά για 7,5 μήνες.

αλλά στην κλινική την θήλαζε και της έδινε και ξένο, γιατί δεν ήξερε, γιατί δεν της είπαν ότι αρκεί το γάλα της, γιατί της είπαν ότι το δικό της αργεί να κατέβει, ενώ γέννησε με φ.τ., γιατί ακόμη δεν είχε βρει δική της παιδίατρο.

το αποτέλεσμα ήταν να ζοριστεί στο σπίτι, και για μια εβδομάδα να παιδεύεται και με το ξένο και με το δικό της.

ώσπου κάλεσε την Πελεκούδα στο σπίτι, παιδίατρο, και ξεκίνησε τον αποκλειστικό.

κατά τα άλλα και οι γιατροί και όλα, και κυρίως το ρούμινγκ ιν είναι το κάτι άλλο και συμφωνώ για τις 2 ώρες επισκεπτηρίου ότι είναι αρκετές.

εγώ σε ιδιωτική με καισαρική το θήλασα αμέσως, μόλις συνήλθα από αναισθησία, είχα διαβάσει και την Αγλαϊα, και το βιβλίο της Πατσούρου.... και δεν μάσησα στις χαζομάρες παιδιάτρων περί πενταλέπτου και περί δίωρου και όλων των άσχετων.

Έλλη, για πες βρήκες κάτι καλό;

γεια σου σεβουλα, πηγα σε ολα αυτα τα μαγαζια, τα περισσοτερα ειχαν το κλασσικο στυλ, οχι κατι ιδιαιτερο, ωραια κομματια αλλα λιγο κλασικα, τελικα βρηκα σε ενα στην κουμα, κοντα στα mango, απεναντι σχεδον ειναι το κανονικο μαγαζι που ειναι ακριβα και μαλιστα καποια επιαναν και 800 (παναγια μου) και ακριβως απεναντι ηταν το ιδιο με σοκ, βρηκα εκει ενα πολυ ωραιο μοντερνο σχεδιο απο 320 το πηρα μιση τιμη 160, καλα ηταν...ολα εκει εχουν 50%,...

Bessy, αν αναφέρεσαι σε μένα, λυπάμαι πολύ που συμπεραίνεις από τα λεγόμενα ή καλύτερα τα γραφόμενά μου ότι στις εμπειρίες που περιέγραψα "είχα υφάκι". Κάθε άλλο, γενικώς είμαι πάρα πολύ ευγενική πόσω μάλλον όταν χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου. Και στον πληθυντικό τους μιλούσα, ενώ αυτές όχι και γλυκά τις κέρασα. Τέλος πάντων, αυτό το αντιπαρέρχομαι... Επί της ουσίας τώρα, ήταν αγενείς και είρωνες. Και ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα, κατά τα άλλα οι γιατροί ήταν άψογοι, οι χώροι καθαροί και αν μείνω έγκυος πάλι εκεί θα πάω να γεννήσω ΑΛΛΑ τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω. Και κάτι άλλο: μίλησα εγώ αρνητικά για την τακτική του rooming in; Ίσα-ίσα, που είμαι ευγνώμων γι'αυτό το πράγμα γιατί μπορεί να ζορίστηκα λίγο παραπάνω εκεί, αλλά όταν γύρισα σπίτι μου ήξερα τι να κάνω, δεν πανικοβλήθηκα ούτε χρειάστηκα βοήθεια από κανέναν. Τέλος πάντων, έχω εκφρασει τις απόψεις μου για το rooming in σε αντίστοιχο θέμα.

Μαλλον καταλαβες λαθος.............

Δεν θελω να'ρθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.........μιλουσα (εγραφα) γενικως......γιατι εχω ξανακουσει ασχημα λογια για το προσωπικο του ΠΓΝΛ........ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΛΗΘΗ.......

• 2 εβδομάδες μετά...
τελικα κοριτσια ειδατε το ενστικτο καμια φορα....εμεινα εγκυος.....τωρα να δω που θα παω...και τι θα κανω...

χαχαχα! Μπράβο, με το καλό! Ό,τι θες και μπορώ να βοηθήσω, στη διάθεσή σου!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

χαχαχα! Μπράβο, με το καλό! Ό,τι θες και μπορώ να βοηθήσω, στη διάθεσή σου!

ευχαριστω...δεν ξερω ακομα τι θα κανω...προς το παρον προσπαθω να βγαλω ακρη με τα επιδοματα...

Διαφημίσεις

ευχαριστω...δεν ξερω ακομα τι θα κανω...προς το παρον προσπαθω να βγαλω ακρη με τα επιδοματα...

Προβληματισμένη μου φαίνεσαι...Μην ξεκινάς έτσι βρε! Πάρε τα πάνω σου και κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου. όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!:-D:grin:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Προβληματισμένη μου φαίνεσαι...Μην ξεκινάς έτσι βρε! Πάρε τα πάνω σου και κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου. όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!:-D:grin:

προσπαθω..κοιτουσα μηπως μπορουσα να κολλησω ενσημα για να παρω τα λεφτα ολα, τελικα ομως δεν ψαχνω τιποτα..

τελικα κοριτσια ειδατε το ενστικτο καμια φορα....εμεινα εγκυος.....τωρα να δω που θα παω...και τι θα κανω...

Κάτι ήξερες και ψαχνόσουνα...!!! Με το καλό κοριτσάκι! Να επιλέξεις αυτόν που θα σε κάνει να νιώσεις καλά και θα σου δίνει όσο χρόνο χρειάζεσαι για να συζητήσεις μαζί του ό,τι σε προβληματίζει! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Κάτι ήξερες και ψαχνόσουνα...!!! Με το καλό κοριτσάκι! Να επιλέξεις αυτόν που θα σε κάνει να νιώσεις καλά και θα σου δίνει όσο χρόνο χρειάζεσαι για να συζητήσεις μαζί του ό,τι σε προβληματίζει! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

ευχαριστω πολυ κοπελα μου, δυο φορες πηγα σε αυτον τον γιατρο...ενταξει καλος ηταν..αλλα δεν ξερω ακομα...

• 2 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΥΠΗΣ ΦΑΡΣΑΛΑ. Κ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Κ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ Φ.Τ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΟΥΣΕ

ioTmp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα. ενδιαφερεσαι για γιατρο ιδιωτη ή στο νοσοκομειο? καθε κοπελα που μπορει να σου προτεινει τον γιατρο της μπορει να μην ταιριαζει με τα γουστα σου. οντως δυσκολα βρισκεις καποιον να τα εχει ολα :).

καλησπερα. ενδιαφερεσαι για γιατρο ιδιωτη ή στο νοσοκομειο? καθε κοπελα που μπορει να σου προτεινει τον γιατρο της μπορει να μην ταιριαζει με τα γουστα σου. οντως δυσκολα βρισκεις καποιον να τα εχει ολα :).

θα προτιμούσα στο Πανεπιστημιακό αλλά αν υπάρχει κάποιος καλός ιδιώτης πολύ ευχαρίστως θα τον επέλεγα! ευχαριστώ

• 1 month later...
Τον εχω ακουστά αλλά δεν τον ξέρω. Εγώ γέννησα 2 παιδάκια. Στον Καργιώτη Αθανάσιο. Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός. Και στις δυο εγκυμοσύνες μου τον ένιωσα σαν πατέρα μου. Ειλικρινά. Και εγώ νύφη είμαι εδώ και πήγα τυχαία σε αυτόν.

ΑΡΓΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ....ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΑΣΩ. ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝΕ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΑΛΛΟΥ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...