Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  

1.089

1. 1. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

• Α+
      518
    • Α-
      158
    • Β+
      248
    • Β-
      92
    • Ο+
      723
    • Ο-
      291
    • ΑΒ+
      215
    • ΑΒ-
      57

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ΑΒ-

Ο αντρας μου 0+

Το μωρο μας τιιιιιιι??? δεν μου ανοιγει ο συνδεσμος με τον πινακα

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

θα είναι ή Α ή Β. με το καλό!!

ααααα σε ευχαριστω πολυ...;);) να σαι καλα..!!!Το χω φοβο με το αιμα μιας γνωστης μου το παιδι βγηκε τελειως διαφορετικο και απο τους 2 και ο μπαμπας φωναζε δεν ειναι δικο μου το παιδι...χαχα τραγικο!!!:shock::shock:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

ααααα σε ευχαριστω πολυ...;);) να σαι καλα..!!!Το χω φοβο με το αιμα μιας γνωστης μου το παιδι βγηκε τελειως διαφορετικο και απο τους 2 και ο μπαμπας φωναζε δεν ειναι δικο μου το παιδι...χαχα τραγικο!!!:shock::shock:

ναι, σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει ότι από την ομάδα αίματος μπορείς να καταλάβεις αν το παιδί είναι ή όχι του πατέρα.

Διαφημίσεις

ναι, σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει ότι από την ομάδα αίματος μπορείς να καταλάβεις αν το παιδί είναι ή όχι του πατέρα.

πω πω βρε παιδι μου τι λενε τοτε πως δεν παιζει ρολο και τ παιδι μπορει να εχει οποιονδηποτε τυπο αιματος??

δηλαδη αν εμενα βγει ξερω γω με 0 τι θα σημαινει πως δεν ειναι δικο μας??

bUfnp3.pngCxrzp3.png

πω πω βρε παιδι μου τι λενε τοτε πως δεν παιζει ρολο και τ παιδι μπορει να εχει οποιονδηποτε τυπο αιματος??

δηλαδη αν εμενα βγει ξερω γω με 0 τι θα σημαινει πως δεν ειναι δικο μας??

στη δική σας περίπτωση το παιδί θα πρέπει να βγει Α ή Β. αν βγει ΑΒ ή Ο :shock: θα υπάρχει πρόβλημα αν ο σύζυγος γνωρίζει βιολογία...

βασικά Ο αποκλείεται να βγει...

στη δική σας περίπτωση το παιδί θα πρέπει να βγει Α ή Β. αν βγει ΑΒ ή Ο :shock: θα υπάρχει πρόβλημα αν ο σύζυγος γνωρίζει βιολογία...

Καλεεε δικο μας ειναι το παιδι δεν το εκανα με αλλον :D:Dαπλα απορω γ αυτο και εγραψα να μου πουν ομαδα αιματος γιατι ακουω απο τον καθενα αλλα νταλλον..Αλλος λεει το παιδι κληρονομει το ρεζους και οχι την ομαδα αιματος αλλοι μου λενε αλλα και μπερδευτηκα

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Καλεεε δικο μας ειναι το παιδι δεν το εκανα με αλλον :D:Dαπλα απορω γ αυτο και εγραψα να μου πουν ομαδα αιματος γιατι ακουω απο τον καθενα αλλα νταλλον..Αλλος λεει το παιδι κληρονομει το ρεζους και οχι την ομαδα αιματος αλλοι μου λενε αλλα και μπερδευτηκα

ναι μωρέ, πλάκα κάνουμε!!! αν και σε άλλο μήνυμα μια κοπέλα με περηφάνια δήλωνε τις ομάδες αίματος όλης της οικογένειας και .....δεν έβγαινε. το δικό σου μωρό θα πάρει από τον μπαμπα τον παράγοντα Ο και από σένα είτε τον Α είτε τον Β. οπότε θα είναι ΑΟ ή ΒΟ (γονότυπος), άρα Α ή Β (φαινότυπος).

ναι μωρέ, πλάκα κάνουμε!!! αν και σε άλλο μήνυμα μια κοπέλα με περηφάνια δήλωνε τις ομάδες αίματος όλης της οικογένειας και .....δεν έβγαινε. το δικό σου μωρό θα πάρει από τον μπαμπα τον παράγοντα Ο και από σένα είτε τον Α είτε τον Β. οπότε θα είναι ΑΟ ή ΒΟ (γονότυπος), άρα Α ή Β (φαινότυπος).

:D:D:D θα αρχισω να αμφιβαλλω αν βγει με αλλο αιμα καλε μηπως πηγα με αλλον και δεν θυμαμαι χαχαχαχ!!Ωραια.....εγω δεν προσεχα στην βιολογια την τυφλα μου δεν ξερω μπραβο ρε σοφια με διαφωτισες....αν εχει και κανεναν τετοιον πινακα στο νετ να βλεπουμε στειλε λινκ αν ξερεισ....φιλακιααααααα ευχαριστωωω!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D θα αρχισω να αμφιβαλλω αν βγει με αλλο αιμα καλε μηπως πηγα με αλλον και δεν θυμαμαι χαχαχαχ!!Ωραια.....εγω δεν προσεχα στην βιολογια την τυφλα μου δεν ξερω μπραβο ρε σοφια με διαφωτισες....αν εχει και κανεναν τετοιον πινακα στο νετ να βλεπουμε στειλε λινκ αν ξερεισ....φιλακιααααααα ευχαριστωωω!!

επειδή είδα ότι έχεις rh αρνητικό και ο σύζυγος rh θετικό, σε επόμενη εγκυμοσύνη θα σου κάνουν μια ένεση για να μην παράξεις αντισώματα που θα βλάψουν το επόμενο παιδάκι σου. βάλε στο google και θα βρεις άπειρες πληροφορίες.

επειδή είδα ότι έχεις rh αρνητικό και ο σύζυγος rh θετικό, σε επόμενη εγκυμοσύνη θα σου κάνουν μια ένεση για να μην παράξεις αντισώματα που θα βλάψουν το επόμενο παιδάκι σου. βάλε στο google και θα βρεις άπειρες πληροφορίες.

Ναι κατι μου ανεφερε ο γιατρος αλλα ειπε θα το συζητησουμε αργοτερα.... θα το ψαξω να σαι καλα....:D

bUfnp3.pngCxrzp3.png

• 1 month later...
Είναι κανείς με ομάδα αίματος η γυναίκα Ο+ και ο άνδρας Ο-??

Ήθελα να ρωτήσω αν είχαν κάποιο πρόβλημα γονιμότητας!!

Ευχαριστώ!

γεια!!εγω εχω 0+ και ο αντρας μου 0-!!γεννησα πριν ενα μηνα ενα υγιεστατο κοριτσακι!!δεν ειχαμε κανενα προβλημα!!

γεια!!εγω εχω 0+ και ο αντρας μου 0-!!γεννησα πριν ενα μηνα ενα υγιεστατο κοριτσακι!!δεν ειχαμε κανενα προβλημα!!

Μπράβο!!!να σου ζήσει!!χαίρομαι που το ακούω ότι όλα πήγαν καλά!!

Διαφημίσεις

Εγώ και ο άντρας μου που έχουμε 0+, γιατί το παιδί μας βγήκε 0-???

ΑΒ- εγώ σύζυγος και κόρη Α+

Και οι δύο γονείς μου ήταν και οι δύο ρέζους θετικό αλλά εγώ έχω αρνητικό.

στο ίντερνετ βρήκα το εξής

Στην περίπτωση που οι γονείς είναι ρέζους θετικό (ανεξαρτήτως ομάδας αίματος) το παιδί μπορεί να είναι είτε ρέζους θετικό είτε ρέζους αρνητικό. Γενικά ένα άτομο ρέζους θετικό μπορεί να είναι είτε ομόζυγο (+/+) για τον ρέζους παράγοντα είτε ετερόζυγο (+/-). Για να προκύψει ένα παιδί ρέζους αρνητικό από δύο γονείς θετικούς θα πρέπει και οι δύο γονείς να βρίσκονται στην ετερόζυγη (+/-) κατάσταση έτσι ώστε να μεταφέρουν στο παιδί τον - παράγοντα (-/-)

http://www.babyspace.gr/FAQAnswer/blood-baby/280.html

• 3 εβδομάδες μετά...
A- και μου έχουν πει ότι είναι σπάνιο

Η μικρή μου κόρη όμως που έχει Ο- είναι πιο σπάνιο

Είμαι εθελοντής αιμοδότης και θα κάνω και τις κόρες μου.

το 0- ειναι το πιο δυσκολο σε περιπτωση μεταγγισης μιας και παιρνει μονο απο 0- .

κι εγω εδινα αιμα παλια αλλα μετα απο καποια προβληματα υγειας δε μου επιτρεποταν για καποια χρονια τωρα μπορω να δινω και παλι και με την πρωτη ευκαιρια αν συμφωνει και η πιεση μου θελω να δωσω.

Εγώ και ο άντρας μου που έχουμε 0+, γιατί το παιδί μας βγήκε 0-???

Το ίδιο έπαθα και εγώ με τον δεύτερο γιο μου αλλά εκτός της απάντηση που έδωσε μια κοπέλα πριν η παιδιάτρος μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι όταν παίρνουν το ρέζουν από νεογέννητα μπορεί να μην βγει αληθινό. Αργότερα μου είπε να το επαναλάβουμε και τότε θα ξέρουμε με σιγουριά. Το πρώτο μου αγοράκι με Ο+ όπως και εμείς οι δύο.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Μακάρι να είναι έτσι και να αλλάξει η ομάδα αίματος γιατί διαβάζω ότι είναι η δυσκολότερη. Πότε το επαναλαμβάνουν, ξέρεις?

Δεν ειναι δυσκολετερη ειναι απ τις πιο κοινες μαζι με την Α

Αλλο ειναι το θεμα ;)

Ειμαι 0- και απο γνωστους μ αυτην την ομαδα... παρα πολλοι

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...