Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σαλια,γκρινια,καταροη..λετε να σκασει κανα δοντι...??

Recommended Posts

γεια σας!

ειμαστε 20 μηνων αγορακι και ακομα εχουμε πολλα σαλια!!!!!!!

Τις περισσοτερες φορες φοραμε διπλες σαλιαρες,γιατι μεσα σε λιγα λεπτα γινομαστε μουσκεμα!!Η παιδιατρος λεει οτι ειναι θεμα τεμπελιας αυτη η υπερβολικη εκκριση σαλιου!!!!!!!!!

Εσεις τι λετε;Ειναι φυσιολογικο σι αυτη την ηλικια και αφου εχουμε βγαλει τα περισσοτερα δοντια να μην εχει ελλατωθει η εκκριση σαλιου;

Σημειωτεον οτι ακομα δεν μιλαμε,αλλα καταλαβαινουμε τα παντα!

ΝΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Γειά σου και σένα αγχωμένη μανούλα. Είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη απόλυτα φυσιολογικό εμένα πάντως και τα δύο μικρούλια μου έβγαλαν το πρώτο τους δοντάκι 2 μηνών περίπου άρα μην ανησυχήσεις αν δεις κάτι να ασπρίζει στο στοματάκι της ειδικά αν έχει και γκρίνια. Το αναφέρω διότι τα σάλια δείχνουν ότι θα έρθει πολύ σύντομα δοντάκι.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

ειναι φυσιολογικο νομιζω μην αγχωνεσαι :D

Απο 40 ημερων ειχαμε και εμεις πολλα σαλια και εξακολουθουμε να εχουμε και επισης ολο το χερακι στο στομα βαζουμε δοντακι δεν εχουμε δει ακομα :lol::lol::lol::lol:

Εμεις δεν εχουμε πλεον σάλια , εχουμε καταρράκτες ! :lol::lol:

Την παιρνει ο αντρας μου αγκαλια στον ωμο του και το μπλουζακι του γινετε μουσκεμα στην πλατη ! Τα χερια δε , ειπαμε λατρεια μεσα στο στομα με ορεξη να τα πιπιλάει .

TZOYTZA ακομα τιποτα απο δοντι ε? Καταλαβα ...ειμαι για να αγοράζω ντουζίνες σαλιάρες :lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κ μεις μια απο τα ιδια! τα σαλια μας κ η γκρινια δεν εχουν σταματημο κ το χερι του κοντευει να το φαει,πολλες φορες το κανει μπουνια κ το βαζει ολο μεσα στο στομα.Φοβαμαι οτι θα καποια στιγμη θα σφινωσει κ δεν θα μπορουμε να το βγαλουμε!Απο δοντακια ομως τιποτα ακομη!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

TZOYTZA ακομα τιποτα απο δοντι ε? Καταλαβα ...ειμαι για να αγοράζω ντουζίνες σαλιάρες :lol::lol:

:lol::lol::lol: και εγω προχτες πηγα και πηρα ολες της ημερες της εβδομαδας σε σαλιαρες και μια που γραφει ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΗ ΜΕ ΦΙΛΑΤΕ !!! :roll::roll::roll:

δεν ξερω πως μου ρθε! :oops:

• 5 months later...

τα μωρα εχουν απο τη φυση τους τοσο πολυ σαλιο που δεν μπορουν να το κρατησουν!!!!!οποτε......εχουμε ακουσει βεβαια και μωρα που εχουν βγαλει δοντακια σε τοσο μικρη ηλικια

• 10 months later...

ο παιδίατρός μας είπε ότι από την ηλικία των 2 μηνών και μετά υπαρχουν πολλά σάλια και αντικειμενα στο στομα χωρίς να σημαίνει υποχρεωτικά ότι βγαίνουν δόντια άμεσα. εμείς ακόμα εχουμε χωρίς δόντια! Βέβαια η προετοιμασία για τα δόντια ξεκινα νωρίτερα οπότε...

uXGbp3.png

Διαφημίσεις

Έχει κανά δυο μέρες τώρα η μικρή μου που βγάζει σάλια. Είναι 2 μηνών. Έχει σχέση με δοντάκια;

Προετοιμάσία των ουλων μπορεί....εμένα ο πρωτος εβγαλε ακριβως 5 μηνων το πρωτο δοντακι.

Αν θες ελα στο parentscafe ειμαστε οι μανουλες του νοεμβριος 2009 και εκει λέμε για όλα.:-)

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Και ο δικός μου είχε σάλια από 2 μηνών. Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι σ' αυτή την ηλικία δε λειτουργεί ακόμα σωστά το ανακλαστικό της κατάποσης και έτσι το μωρό σπρώχνει τα σάλια έξω από το στοματάκι. Δεν είναι ενδειξη οδοντοφυίας.

Ετσι για την ιστορία, στον μπέμπη μου τα πρώτα δοντάκια έκαναν προσφατα την εμφάνισή τους, όταν μπήκε στον 9ο.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

εμας μας βγηακεν δοντια 3 μηνων οποτε τα σαλια ητανε απο αυτο...τι να σου πω τωρα καθε παιδακι ειναι διαφορετικο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 10 months later...

..να φανταστειτε οτι ο μικρος πρωτη φορα χθες με "ψιλοξενυχτησε" για τοσο ηρεμο μωρο μιλαμε....εχει ομως απο χθες μυξες διαφανες,γκρινια,σαλια κλαιει ξαφνικα δεν κοιμαται πανω απο 10λεπτο θελει οτι τζιτζι(πιπιλα δεν περνει) γενικα αλλο παιδι...λετε να μας την κανει την εκπληξη???

απο τη πρςωτη μου τα εχω ξεχασει ολα μονο οτι εβγαλε δοντακι 10 μηνων μαλλον δεν μας τυραννησε ιδιαιτερα και δε τα θυμαμαι:rolleyes::oops::oops:

εμβολιο δεν εχουμε κανει για να εχει παρενεργειες...τι λετε???

1kOup2.pngTxJmp3.png

ειδα την ηλικια του μπεμπη σου...κοριτσαρα μου δεν θελω να σε τρομαξω και ελπιζω να βγω λαθος τελικα.η δικια μου μεχρι 5,5 μηνων κοιμοταν κανονικα,και με το που αρχισαν δοντακια...αστα...εδω και 3 μηνες δεν εχει κανει συνεχομενο υπνο.καθε 2 ωρες ξυπνα και ηρεμει μονο με στηθος.υπομονη...ελπιζω να σε ταλαιπωρησει μονο λιγες μερες και οχι μηνες οπως η δικια μου

ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ..........ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ! ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΠΟΤΕ ΣΕΡΙ 9ΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ.

ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. MUNDISAL Κ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 3-4 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ) Κ ΚΑΝΑ DEPONAKI ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ(ΡΩΤΑ ΤΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ)

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 9 Κ 3 ΒΔΜ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ 8!!! 4 ΠΑΝΩ-2 ΚΑΤΩ Κ 2 ΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσαρες τωρα ειδα τα μυνηματα σας@@

τελικα δοντακι δεν εσκασε ακομη αν κ τα ουλακια του ειναι τουμπανο!!!ευχομαι μονο να μοιασει στη μεγαλη και αμα βγαλει τελικα στον 10ο μηνα να το κανει....αθορυβα.... :roll::roll::wink::wink:

1kOup2.pngTxJmp3.png

• 5 months later...

καλημερα!!η μικρη μου ειναι 9 μηνων και γενικα ειναι ενα ζωηρο παιδακι που ξυπναει αρκετες φορες το βραδυ απο τοτε που γεννηθηκε.τις τελευταιες 2 μερες ομως εχει μια συνεχομενη γκρινια, θελει συνεχεια αγκαλια και δεν μπορω ουτε πανα να την αλλαξω.κλαιει απαρηγορητα και απλωνει τα χερακια.το βραδυ εχω παρατηρησει οτι βγαζει κραυγουλες σν να ποναει πραγματικα δεν μπορει να ησυχασει.κλαιει με κλειστα τα ματια και αν την παρω σταματαει.απλα με στεναχωρει να τη βλεπω ετσι και να μη μπορω να τη βοηθησω.τι πιστευετε?

μηπως βγαζετε καποιο δοντακι και την ενοχλει? κι εμας οταν εβγαζε δοντακια το βραδυ φαινοταν να ποναει περισσοτερο. μαλιστα μου το ειχε επιβεβαιωσει και ο παιδιατρος αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...