Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γέννα στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης

newbie G

Recommended Posts

κοριτσια και αν πας με το σκεπτικο να εισαι στις λεγομενες θεσεις, τι γινεται σου κανει κρατηση γιατρος σου? αν ειναι κατειλλημενες ολες τι γινεται?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια και αν πας με το σκεπτικο να εισαι στις λεγομενες θεσεις, τι γινεται σου κανει κρατηση γιατρος σου? αν ειναι κατειλλημενες ολες τι γινεται?

αν ειναι κατειλλημενεσ πασ κανονικα στα τρικλινα!!!!εγω που ειχα παει δεν ειχα δικο μου γιατρο και οταν μου καναν εισαγωγη ζητησα να παω στησ θεσεισ!!!και εχω ικα οχι δημοσιο!!εμεινα βεβαια μονο ενα βραδυ γιατι επρεπε να παω σε αλλη πτερυγα (εμβρυομητριακη) λογω του οτι δεν ειχα γεννησει ακομα και μετα τη γεννα πηγα στα τρικλινα στην γ κλινικη(και αυτο γιατι απο τον πανικο μασ ξεχασαμε να ξαναζητησουμε τισ θεσεισ) !!!δεν εχει μεγαλη διαφορα με τησ θεσεισ!!!μονο η τουαλετα ειναι το ζορι που τη χρεισιμοποιεισ με κοπελεσ απο 2 δωματια!!!εχω ειχα μαζι μου χλωρινεσ και αντισυπτικα και πηγαινα αφοβα!!!

κοριτσια μου, επαναφερω το θεμα επειδη ειμαι τρομερα μπερδεμενη.. και να σας πω την αληθεια, δεν καταλαβα και τελικα αν ειστε ευχαριστημενες η οχι, μου λετε ενα καλο και δυο στραβα..

εστω οτι δεν ειμαι στις θεσεις, αλλα σε απλο τρικλινο..

1. με ποσες κοπελες θα μοιραζομαι την τουαλετα ??

2. το μωρο θα πηγαινω εγω να το παιρνω, δεν θα μου το φερνουν?

3. επισκεψεις δεχονται οποτε να ναι,η ειναι αυστηροι σε αυτο?

4. υπαρχει εν τελει μαια προθυμη να με βοηθησει στο θεμα του θηλασμου επειδη στον γιο μου απετυχα και τωρα πραγματικα θα χρειστω καποιον να με βοηθησει..

συγγνωμη για το πρηξιμο.. ευχαριστω εκ των προτερων..

Λοιπόν.Εγώ είμαι μαία φοιτήτρια και είμαι εκεί συχνά.

Έχει μερικά δίκλινα, μερικά τρίκλινα, έχει και ένα που μπορεί να είσαι και με άλλες 5 ή 4....ελπίζω να μην είσαι εκεί!!Το επισκεπτήριο αν δεν κάνω λάθος είναι 4 με 6 το απόγευμα.Το μωρό πας και το παίρνεις μόνη σου δίνοντας την ταυτότητα σου ή ο πατέρας δίνοντας την δική σου και την δική του.Χωρίς ταυτότητα ή διπλωμα ή κατι να δείχνει ποιος είσαι δεν το παίρνεις. Όσο αναφορά τον θηλασμό υπάρχουν ορισμένες πιο έπιμονες και πιο διαθέσιμες να σε βοηθήσουν.Αλλά άμα έσύ ζητήσεις βοήθεια σίγουρα θα στην δώσουν.Την τουαλέτα την μοιράζεσαι με όσα άτομα είναι στον θάλαμο σου.Αλλά ευτιχώς το συγκεκριμένο είναι από τα πιο καθαρά τμήματα!!

κοριτσια μου, επαναφερω το θεμα επειδη ειμαι τρομερα μπερδεμενη.. και να σας πω την αληθεια, δεν καταλαβα και τελικα αν ειστε ευχαριστημενες η οχι, μου λετε ενα καλο και δυο στραβα..

εστω οτι δεν ειμαι στις θεσεις, αλλα σε απλο τρικλινο..

1. με ποσες κοπελες θα μοιραζομαι την τουαλετα ??

2. το μωρο θα πηγαινω εγω να το παιρνω, δεν θα μου το φερνουν?

3. επισκεψεις δεχονται οποτε να ναι,η ειναι αυστηροι σε αυτο?

4. υπαρχει εν τελει μαια προθυμη να με βοηθησει στο θεμα του θηλασμου επειδη στον γιο μου απετυχα και τωρα πραγματικα θα χρειστω καποιον να με βοηθησει..

συγγνωμη για το πρηξιμο.. ευχαριστω εκ των προτερων..

1. Αν εισαι σε 3κλινο, τη μοιραζεσαι με αλλες 2. Αν εισαι σε 2κλινο τη μοιραζεσαι με αλλη μια (θεσεις)

2.Το μωρο δεν σου το φερνουν. Το παραλαμβανει καποιος δικος σου με την ταυτοτητα σου κ τη δικη του.(ατομο που εχει το ιδιο επιθετο με σενα κ οχι απο του πατερα την πλευρα) Εκτος βεβαια του πατερα το ελευθερο. Αν δεν εχεις καποιον δικο σου, δυστυχως θα πας εσυ!

3. Ειναι καπως με τις επισκεψεις. Απο οτι θυμαμαι για τριτους υπαρχει ωραριο, πλην του συζυγου κ ενος δικου σου ανθρωπου γενους θηλυκου που μπορει να καθισει μεχρι τις 10 το βραδυ.

4. Υπαρχουν ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται. Αν παλι αποτυχεις να βρεις τετοιο ατομο στην παιδιατρικη πτερυγα υπαρχουν συναντησεις για μαμαδες που γεννησαν με θεματα το θηλασμο κ αλλα. Συμπιπτουν ομως με τις ωρες που περνεις το μωρο κ ειναι μονο 2 φορες τη βδομαδα!!!

Προσωπικα, ειχα γιατρο τον διευθυντη της Γ' γυναικολογικης κλινικης, τον οποιο, επειδη τον βρηκα εκτος νοσοκομειου, τον πληρωσα 1500Ε (σε τιμη εκπτωσης)!!!!!!! Στις λεγομενες θεσεις ανηκουν καποια ταμεια που δικαιολογουν τα εξοδα. Πληρωνεις ομως καποια διαφορα απο 40 εως 80Ε τη βραδια απο τα απλα δωματια, λεφτα ομως που θα τα ξαναπαρεις απο το ταμειο σου (οταν καταθεσεις τις αποδειξεις για τα κλινικα εξοδα).

Βολευει απο αποψη "παω στην εφημερια κ δεν πληρωνω μια" - εχει την καλυτερη νεογνολογικη κλλινικη στη βορεια ελλαδα - ειναι σχετικα κεντρικα απο αλλα νοσοκομεια (συζυγος,γονεις,συγγενεις,φιλοι) που ισως να μπορεις να εχεις καποιον ανα πασα στιγμη)

Αυτα, δεν θα πω αλλα γιατι συγχυστηκα με αυτα που θυμηθηκα!!!!!

Διαφημίσεις

aster, σε ευχαριστω για την απαντηση. αλλα εγω που θα ειμαι με καισαρικη, και την πρωτη μερα θα ειμαι ξαπλα, πως θα δω το μωρο? σημαινει πως πρεπει να παει ο συζυγος, αρα σε ωρα επισκεπτηριου, αρα στο δωματιο θα γινεται χαμος.. μου φαινεται κουφο.. οσο για τις μαιες, και στο γενεσις που γεννησα το γιο μου, παλι δεν ειμαι 100% ευχαριστημενη στο θεμα του θηλασμου(ισως κι εγω να μην ημουν αρκετα πιεστικη).. και μια που εισαι μαια, να σε ρωτησω και κατι αλλο? με τις ενδονοσοκομιακες λοιμωξεις τι γινεται.. γιατι πριν ενα μηνα ξερω οτι παραλιγο να χαθει μωρο υγιεστατο απο αυτο το λογο..

μπουρμπουλη μου, σέυχαριστω και σενα, αλλα εδω ειναι που κολλαω.. στην τελευταια σου φραση.. σε καθε θετικο του ιπποκρατειου, ακουω και δυο αρνητικα.. τωρα θα μου πεις το μεγαλο + ειναι τα λεφτα που γλιτωνεις στην περιπτωση μου τα 2000 του γενεσις.. ουφ, εχω πελαγωσει..

μπουρμπουλη μου, σέυχαριστω και σενα, αλλα εδω ειναι που κολλαω.. στην τελευταια σου φραση.. σε καθε θετικο του ιπποκρατειου, ακουω και δυο αρνητικα.. τωρα θα μου πεις το μεγαλο + ειναι τα λεφτα που γλιτωνεις στην περιπτωση μου τα 2000 του γενεσις.. ουφ, εχω πελαγωσει..

Γεννησα με καισαρικη στο ιπποκρατειο. Αυτα που θυμηθηκα ειναι η αγωνια που ειχα ολο το βραδυ κ δεν κοιμηθηκα,

αυτους που επρεπε να ηταν στο νοσοκομειο οταν περιμενα να μπω χειρουργειο κ δεν ητανε!!!!!!!

το οτι κοντευα να σκασω γιατι δεν φουσκωνε αλλο η κοιλια!!!!!

τα εκτακτα που ετυχαν κ αργησα να μπω

την πεινα που ειχα κ δεν επρεπε να φαω!!!!!

το γεγονος οτι μπορουσε να ειναι ο συζυγος στο χειρουργειο κ δεν ητανε (ειχα τις ακρες μου) γιατι εχεστηκε πανω του!!!!!

κ τελος γιατι εμεινα στην αιθουσα αναμονης μεχρι να με ανεβασουν στο δωματιο περιπου 4 ωρες γιατι δεν υπηρχε τραυματιοφορεας να με ανεβασει κ ηρθε ο ξαδελφος μου μετα 4 ωρες που γεννησα κ ανελαβε την ευθυνη....!

εσυ γλυτωνεις τα 2000 του γενεσις, εγω ομως φαγωθηκα να γεννησω στο γεννεσις, δεν γεννησα εντελει κ τα λεφτα που θα εδινα, τα εδωσα!!!!! δημοσιο ξεδημοσιο εγω τα πληρωσα!!!!!

Οι θεσεις ειναι πτερυγα κατι μετρα μακρια απο τα νεογνα, αλλα στον ιδιο οροφο. Εχεις την ησυχια σου αλλα σιγουρα καθε φορα που θα κανεις κατι θα εχεις το αγρυπνο ματι των υπευθυνων!!!! Εμενα με τσεκαραν ακομα κ για την τουαλετα μεχρι να φυγω. Προσπαθουν να ειναι λιγο αυστηρες οσον αφορα τον κοσμο για ευνοοιτους λογους!!!!

Ξεχασα να σου επισημανω το καλυτερο, τη μερα που γεννησα κ μου φεραν το μικρο μου στο δωματιο η μαια που μου τον εφερε, μου εδειξε κ πως να τον κανω να μαθει τη θηλη, εμεινε λιγακι μαζι μου κ μετα εφυγε.

aster, σε ευχαριστω για την απαντηση. αλλα εγω που θα ειμαι με καισαρικη, και την πρωτη μερα θα ειμαι ξαπλα, πως θα δω το μωρο? σημαινει πως πρεπει να παει ο συζυγος, αρα σε ωρα επισκεπτηριου, αρα στο δωματιο θα γινεται χαμος.. μου φαινεται κουφο.. οσο για τις μαιες, και στο γενεσις που γεννησα το γιο μου, παλι δεν ειμαι 100% ευχαριστημενη στο θεμα του θηλασμου(ισως κι εγω να μην ημουν αρκετα πιεστικη).. και μια που εισαι μαια, να σε ρωτησω και κατι αλλο? με τις ενδονοσοκομιακες λοιμωξεις τι γινεται.. γιατι πριν ενα μηνα ξερω οτι παραλιγο να χαθει μωρο υγιεστατο απο αυτο το λογο..

Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση ο σύζυγος μπορεί να έρχεται και εκτός επισκεπτηρίου.Σίγουρα ένα ιδιωτικό νοσοκομείο είναι πολύ καλύτερο αλλά το οικονομικό έχει μεγάλη διαφορά.Όσο για τις ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις πάντα και παντού υπάρχουν φήμες!!!Εγώ δεν άκουσα κάτι πάντως.....Πάντως τα μωρά δίνονται κατά το τέλος του επισκεπτηρίου όπου ζητάν από τους επισκέπτες να βγουν έξω!!!Τους μπαμπάδες τους αφήνουν όμως συνήθως.

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σου επισημανω το καλυτερο, τη μερα που γεννησα κ μου φεραν το μικρο μου στο δωματιο η μαια που μου τον εφερε, μου εδειξε κ πως να τον κανω να μαθει τη θηλη, εμεινε λιγακι μαζι μου κ μετα εφυγε.

Εμείς πάντως ωσ φοιτήτριες δίνουμε μεγάλη προσοχή στο να προωθήσουμε τον θηλασμό.Είναι αρκετά πράγματα που ορισμένες μαίες μεγαλώνοντας τα θεωρούν αυτονόητα για όλες τις μητέρες και δεν ασχολούνται μαζί τους,όμως δεν αρνούνται να βοηθήσουν κάποια που θέλει να θηλάσει!!

Οι θεσεις ειναι πτερυγα κατι μετρα μακρια απο τα νεογνα, αλλα στον ιδιο οροφο. Εχεις την ησυχια σου αλλα σιγουρα καθε φορα που θα κανεις κατι θα εχεις το αγρυπνο ματι των υπευθυνων!!!! Εμενα με τσεκαραν ακομα κ για την τουαλετα μεχρι να φυγω. Προσπαθουν να ειναι λιγο αυστηρες οσον αφορα τον κοσμο για ευνοοιτους λογους!!!!

καλα κανουν, σ'αυτο μαζι τους.. κι εμενα αυτο με ανησυχει, μην ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..

απο τη μια λεω, δε βαριεσαι, 5 μερες ειναι θα περασουν αλλα απο την αλλη 5 μερες να ειμαι εγχειρισμενη ουσιαστικα, σε βρωμικο δωματιο και το μωρο να το παιρνω σε ενα δωματιο γεματο..

καλα κανουν, σ'αυτο μαζι τους.. κι εμενα αυτο με ανησυχει, μην ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..

απο τη μια λεω, δε βαριεσαι, 5 μερες ειναι θα περασουν αλλα απο την αλλη 5 μερες να ειμαι εγχειρισμενη ουσιαστικα, σε βρωμικο δωματιο και το μωρο να το παιρνω σε ενα δωματιο γεματο..

Δεν είναι μόνο αυτό...αλλά κάποιες γυναίκες αισθάνονται άβολα να θηλάζουν μπροστά σε άλλους.Για οποιαδήποτε συμβουλή όσο αναφορά τον θηλασμό εγώ είμαι εδώ ¨););););)

δεν ειχα χρονο να διαβασω ολες τις απαντησεις αλλα θα πω την αποψη μου ως επισκεπτης που πηγα 2 φορες ιπποκρατειο. ειδα λοιπον δωματια 3κλινα. χωρις τηλεοραση. δε μπορω να πω πως γυαλιζαν. επισης το μωρο το παιρνεις μονη (νομιζω το σχολιασατε αυτο..) και το πιο φρικτο για μενα φυσικα ειναι οτι ερχετε το μωρο σε ωρα επισκεπτηριου. απο τη μια ειναι ωραιο να το δουν οι φιλοι αλλα ξερω γω.. προτιμω να παρει λιγο το χρονο του, γιατι εκει μεσα δεν ειναι μονο οι δικοι σου ειναι και της διπλανης και της παραδιπλανης. ειδικα αν θες να θηλασεις εκεινη την ωρα. αυτο ειδικα το θεωρω πολυ κακο. αποψη μου βεβαια. εγω γενησα γεννεσις. απλα γιατι εκει ηταν η γιατρος μου. αλλα το μονο που θυμαμαι και το λεω ηταν αυτο. τους διωχναν καθαριζαν και μετα φερναν τα μωρα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγώ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πως ήταν οι 4 μέρες στο Ιπποκράτειο, γιατί είναι θέμα υποκειμενικό για κάθε γυναίκα. Θελω να πω πως επειδή δεν ήθελα ούτε πολυτέλειες ούτε ακριβό ξενοδοχείο, το νοσοκομείο ήταν μια χαρά. Είμαι ευχαριστημένη, από τους γιατρούς, τις μαίες και γενικά όλο το προσωπικό. Για μένα η γέννα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και εννοείτε πως στο επόμενο παιδί, θα πάω εκεί παλι. όσο για τον θηλασμό, θα σου πουν κάποια πράγματα, αλλά δεν τον πετυχαίνεις στις 4 μέρες του μαιευτηρίου (κανενός μαιευτηρίου)! Οπλίσου με υπομονή και μπαίνε στο forum να ζητάς συμβουλές. Εμένα πολύ με βοήθησε και ο παιδίατρος μας. Πάντως είναι περισσότερο θέμα δικής σου θέλησης.

Διαφημίσεις

δεν ειχα χρονο να διαβασω ολες τις απαντησεις αλλα θα πω την αποψη μου ως επισκεπτης που πηγα 2 φορες. ειδα λοιπον δωματια 3κλινα. χωρις τηλεοραση. δε μπορω να πω πως γυαλιζαν. επισης το μωρο το παιρνεις μονη (νομιζω το σχολιασατε αυτο..) και το πιο φρικτο για μενα φυσικα ειναι οτι ερχετε το μωρο σε ωρα επισκεπτηριου. απο τη μια ειναι ωραιο να το δουν οι φιλοι αλλα ξερω γω.. προτιμω να παρει λιγο το χρονο του, γιατι εκει μεσα δεν ειναι μονο οι δικοι σου ειναι και της διπλανης και της παραδιπλανης. ειδικα αν θες να θηλασεις εκεινη την ωρα. αυτο ειδικα το θεωρω πολυ κακο. αποψη μου βεβαια. εγω γενησα γεννεσις. απλα γιατι εκει ηταν η γιατρος μου. αλλα το μονο που θυμαμαι και το λεω ηταν αυτο. τους διωχναν καθαριζαν και μετα φερναν τα μωρα.

Τα ωράρια που φέρνουν τα μωρά τα αλλάζουν συχνά.Τώρα τα δίνουν κατά τις 6 την ώρα που πρέπει να φύγουν οι επισκέπτες....οπότε ίσα ίσα τα βλέπουν μια στιγμή.Και μετά οι μανούλες θηλάζουν με την ησυχία τους.Τα μωρά εξάλλου δίνονται και το πρωί και το μεσημέρι και το βράδυ αν κάποια το ζητήσει.Μπορείς να ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό!

aster, να σαι καλα, μη μου δινεις και πολυ αερα γιατι ειμαι τοσο αποφασισμενη να θηλασω αυτη τη φορα (πρωτα ο Θεος παντα) που ειμαι ικανη να σε βομβαρδισω με ερωτησεις.. μολις ηρθε ο συζυγος απ τη δουλεια και μου ειπε για μια γυναικα συναδελφου του, πριν 1 μηνα στις θεσεις και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι, περαν του θεματος του μωρου που δε στο φερνουν.. οποτε το ξανασυζητω με τον γιατρο μου και αν εχει τη δυνατοτητα να κανει κατι για τις θεσεις καλως αλλιως ισως επιστρεψουμε στην επιλογη τις κλινικης.

Εγώ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πως ήταν οι 4 μέρες στο Ιπποκράτειο, γιατί είναι θέμα υποκειμενικό για κάθε γυναίκα. Θελω να πω πως επειδή δεν ήθελα ούτε πολυτέλειες ούτε ακριβό ξενοδοχείο, το νοσοκομείο ήταν μια χαρά. Είμαι ευχαριστημένη, από τους γιατρούς, τις μαίες και γενικά όλο το προσωπικό. Για μένα η γέννα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και εννοείτε πως στο επόμενο παιδί, θα πάω εκεί παλι. όσο για τον θηλασμό, θα σου πουν κάποια πράγματα, αλλά δεν τον πετυχαίνεις στις 4 μέρες του μαιευτηρίου (κανενός μαιευτηρίου)! Οπλίσου με υπομονή και μπαίνε στο forum να ζητάς συμβουλές. Εμένα πολύ με βοήθησε και ο παιδίατρος μας. Πάντως είναι περισσότερο θέμα δικής σου θέλησης.

Ακριβώς Βαγγελίτσα...και να σου ζήσει και το μωράκι!Ο θηλασμός θέλει υπομονή και επιμονή!Και στην αρχή το γάλα είναι πολύ λίγο...αν το αφήσεις θα σε αφήσει..αν επιμένεις μετά απο λίγο θα το απολαμβάνετε και οι 2!!Και τα οφελη είναι πολλά και για τους 2!!

aster, να σαι καλα, μη μου δινεις και πολυ αερα γιατι ειμαι τοσο αποφασισμενη να θηλασω αυτη τη φορα (πρωτα ο Θεος παντα) που ειμαι ικανη να σε βομβαρδισω με ερωτησεις.. μολις ηρθε ο συζυγος απ τη δουλεια και μου ειπε για μια γυναικα συναδελφου του, πριν 1 μηνα στις θεσεις και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι, περαν του θεματος του μωρου που δε στο φερνουν.. οποτε το ξανασυζητω με τον γιατρο μου και αν εχει τη δυνατοτητα να κανει κατι για τις θεσεις καλως αλλιως ισως επιστρεψουμε στην επιλογη τις κλινικης.

Ο λόγος που δεν στο φέρνουν είναι για λόγους ασφαλείας!!!!!¨Οτι θέλεις ρώτα δεν με πειράζει!

Γεια σας σε όλες!!!Είμαι και εγώ καινούργια στο φορουμ, είμαι 4 μηνών και πρώτο παίδι και έχω αποφασίσει να γεννησώ σε νοσοκομείο. Διαβάζω με προσοχή τι γράφεται και έχω πάρει αρκετές πληροφορίες. Αυτό που με αγχώνει είναι επειδή κατά 99%θα πάω χωρίς γιατρό, πώς είναι η συμπεριφορά τους και αν σε προσέχουν???

κορίτσια είμαι σχετικά νέα στο φόρουμ και πραγματικά καίγομαι και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι 35 εβδομάδων και θα γεννήσω με καισαρική. Αρχική σκέψξ ήταν το Ιπποκράτειο χτες όμως μου είπε η γιατρός μου ότι δεν τους επιτρέπουν να φέρνουν δικούς τους πελάτες στη γενική δεν με παίρνει να πάω και δεν θέλω. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω να με πιάσουν οι πόνοι γιατί πρέπει να γεννήσω σε περίπου τρεις εβδομάδες το αργότερο. Τι μπορώ να κάνω; Γνωρίζεται κάποιο γιατρό που είναι του Ιπποκρατείου και συγκεκριμένα στη Β' πτέρυγα;

• 1 month later...

κοριτσια μου, οταν ειναι προγραμματισμενη καισαρικη τι γινεται? μπαινεις σε εφημερια?

κοριτσια μου, οταν ειναι προγραμματισμενη καισαρικη τι γινεται? μπαινεις σε εφημερια?
ναι μπαινεις σε εφημερια....τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο ετσι το εκαναν γιατι κι εγω ημουν προγραμματισμενη καισαρικη. Ποτε μπαινεις με το καλο ??

αρχες μαρτη, απλα την πεμπτη θα παω το γιατρο μου και θελω να το συζητησω επειδη 99% θα γεννησω εκει.

καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια και διαβάζω τις εμπειρίες σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Βρίσκομαι στην 38η εβδομάδα και από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω. Το πρώτο μου άγχος είναι αν θα καταλάβω το "πότε" σε σχέση με τις συσπάσεις που έχω πλέον αρκετές φορές την ημέρα, και το δεύτερο το "που" θα γεννήσω καθώς ακόμη δεν έχω αποφασίσει εάν θα πάω στο νοσοκομείο ή στην Γενική Κλινική. Ο γιατρός μας είναι και στα δύο και η επιλογή είναι καθαρά δική μας. Τι με συμβουλεύετε??? Ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...