Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αγορα μπισκοτων απο internet χωρις αποδειξη!

Recommended Posts

τα εχω παρει στο κρανιο! παρηγγειλα για τηνβαφτιση του μικρου πριν 1 μηνα μπισκοτα απο ενα σαιτ που εχει αναφερθει εκτενως εδω ως το πιο οικονομικο στο ειδος του. ειχα ρωτησει για τοσυνολικο κοστος της παραγγελιας κ μου ειχε πει 190ε οταν τα παρελαβα ο courier μου ζητησε 195ε δεν μπορουσα να την βρω αμεσα στο τηλ τα εδωσα κ αργοτερα την πηρα να ρωτησω για την διαφορα της τιμης κ μου ειπε οτι ειναι για την συσκευασια! δεν επρεπενα με ειχε ενημερωσει αφου την ειχα ρωτησει για τελικο κοστος...??:rolleyes:

τελος παντων δε κολλησα στα 5ε αλλα δεν υπηρχε αποδειξη στο δεμα κ οταν μετα απο μερες τη πηρα να της πω οτι δεν εχω παραλαβει αποδ για τα 195ε ουτε ταχυδρομικα. μου απαντησε...

-εγω δεν ειμαι καταστημα ΔΕΝ κοβω αποδειξεις....:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

-κ ολοκληρο σαιτ με τιμες τι το εχεις?? :?:-?

-ας με ρωτουσατε απο πριν κ θα σας το ελεγα οτι δεν κοβω αποδειξεις!!!!

συγνωμη εσεις το ρωτατε αυτο βρε κοριτσια?:| αυτονοητο δεν ειναι....?:shock:

κ ερωτω ως μικρη χαζη Ελληνιδα που ειμαι, ειναι νομιμο αυτο....????:?:roll:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Οχι βέβαια. Και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εκδίδει αποδείξεις. Οι τιμές είναι με ΦΠΑ?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Οχι βέβαια. Και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εκδίδει αποδείξεις. Οι τιμές είναι με ΦΠΑ?

εγω την ρωτησα το τελικο κοστος και μου ειπε 190. αυτο δεν σημαινει οτι ααααν υπηρχαν αποδειξεις κ συνεπως φπα θα επρεπε να συμπεριλαμβανεται στο τελικο κοστος? κ εξαλλου αν το ηξερα απ την αρχη θα προτιμουσα να τα παραγγειλω απο αθηνα αν υπολογισεις την ελλειψη αποδειξης , τα μεταφορικα κ την συσκευασια που μου χρεωσε, μου βγαινει το ιδιο, μην σου πω κ φθηνοτερο αν τα ειχα παρει απο εδω.:?:?

ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ!

age.png

-εγω δεν ειμαι καταστημα ΔΕΝ κοβω αποδειξεις....:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

-

Μια επώνυμη καταγγελία στην οικεία εφορία θα του αλλάξει γνώμη.

Λες να υπάρχει μέσα στο ΚΒΣ ότι όσοι δεν έχουν κατάστημα δεν κοβουν αποδείξεις και μου΄χουν ξεφύγει?????????????/

Πάρτον και πέστου ότι θα τον πας στην Εφορία αν δεν σου στείλει την απόδειξη.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ διακινείτε επαγγελματικά είτε προσφέρετε σαν επαγγελματική υπηρεσία, θέλει και απόδειξη.

Αν μιλαμε και για την ιδια κοπελα....οχι μονο δεν κοβει αποδειξεις αλλα εμενα με χρεωσε και παραπανω γιατι ειχε καταλαβει-λεει- οτι η παραγγελεια ηταν για μεγαλα μπισκοτα και οχι για μικρα. Εγω ομως φταιω που την πληρωσα. Επρεπε να τα αφησω και να φυγω.

Διαφημίσεις

Για πάρε και πες της ότι θα πάρεις τηλέφωνο στο ΣΔΟΕ να δεις τι ωραία που θα σου κόψει απόδειξη. Εμάς μας έτυχε σε πολύ μεγάλο εμπορικό κέντρο να μας πούνε ότι δήθεν δεν μπορούσαν να μας κόψουν απόδειξη γιατί είχε χαλάσει η ταμειακή. Ο άντρας μου τους είπε δεν υπάρχει πρόβλημα θα περιμένουμε να μας γράψετε χειρόγραφη μας λένε δεν γίνεται αυτό δεν έχουμε μπλοκάκι, μέτα ακούστηκε η λέξη ΣΔΟΕ και ως δια μαγείας φτιάχτηκε η μηχανή και έβγαλε απόδειξη.

There is no patch for human stupidity.

Μια επώνυμη καταγγελία στην οικεία εφορία θα του αλλάξει γνώμη.

Λες να υπάρχει μέσα στο ΚΒΣ ότι όσοι δεν έχουν κατάστημα δεν κοβουν αποδείξεις και μου΄χουν ξεφύγει?????????????/

Πάρτον και πέστου ότι θα τον πας στην Εφορία αν δεν σου στείλει την απόδειξη.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ διακινείτε επαγγελματικά είτε προσφέρετε σαν επαγγελματική υπηρεσία, θέλει και απόδειξη.

κοριτσια δεν μπορει να μου κοψει αποδεξη γιατι ΔΕΝ εχει καταστημα οπως μου ειπε. συνεπως (λεω εγω)ουτε εναρξη στην εφορια ουτε ταμειακη τιποτα!

οσο για τα μπισκοτα (nyx μαλλον για την ιδια λεμε) γιατι εγω πηρα τα μικρα κ μου ειχε πει 0.98 στην παραγγελια κ τελικα τα χρεωσε 1ε,αλλα λεω σιγα τωρα για 0,02 μην το κανω θεμα... ομως ειναι επισης αντιεπαγγελματικο.

αλλα να μου πεις δεν ειναι καταστημα,αρα για ποιον επαγγελματισμο ψαχνω!!!! :?:?:?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

age.png

Ενημέρωσέ την τότε ότι στην εφορία ωφείλει να κάνει έναρξη με ΚΑΔ που αντιστοιχεί στις πωλήσεις μέσω internet. Το ότι δεν έχει κατάστημα δε σημαίνει ότι δεν έχει υποχρέωση να κάνει έναρξη....

Και αν πάτε μια βόλτα από το ΣΔΟΕ μπορούν τα της τα εξηγήσουν καλύτερα....

Σε μενα η διαφορα στα χρηματα ηταν αρκετη αλλα οταν τα ειδα μου αρεσαν και πληρωσα και εφυγα.

Μετα που το ξανασκεφτηκα πηρα αναποδες.

Και εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει ουτε καν μπλοκακι αποδειξεων. Και ειναι θρασυτατη γιατι εγω πηγα απο το σπιτι της... και μαλιστα οταν της ειπα να βρεθουμε καπου πιο κεντρικα για να μην μπλεκω με τα στενα μου ειπε οχι να περασω απο εκει και δεν εκανε καν τον κοπο να τα κατεβασει κατω...δηλαδη ανεβηκα εγω , γι'αυτο σου λεω... δεν μου φαινεται καθολου υποψιασμενη για το τι μπορει να της συμβει....

Διαφημίσεις

Ενημέρωσέ την τότε ότι στην εφορία ωφείλει να κάνει έναρξη με ΚΑΔ που αντιστοιχεί στις πωλήσεις μέσω internet. Το ότι δεν έχει κατάστημα δε σημαίνει ότι δεν έχει υποχρέωση να κάνει έναρξη....

Και αν πάτε μια βόλτα από το ΣΔΟΕ μπορούν τα της τα εξηγήσουν καλύτερα....

Ακριβώς, άντε γιατί μας περνάνε για βλάκες κάτι τέτοιοι τύποι

There is no patch for human stupidity.

κοριτσια δεν μπορει να μου κοψει αποδεξη γιατι ΔΕΝ εχει καταστημα οπως μου ειπε. συνεπως (λεω εγω)ουτε εναρξη στην εφορια ουτε ταμειακη τιποτα!

Έχει κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, πως πουλάει? Αν δεν έχει κάνει έναρξη και δεν κόβει αποδείξεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, και ιδίως όταν πουλάει τρόφιμα.........τι λες τώρα?

Σου το ξαναλέω εφόσον ασκει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δραστηριότητα, είτε αυτούσια είτε ιντερνετική ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.

Έχει κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, πως πουλάει? Αν δεν έχει κάνει έναρξη και δεν κόβει αποδείξεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, και ιδίως όταν πουλάει τρόφιμα.........τι λες τώρα?

Σου το ξαναλέω εφόσον ασκει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δραστηριότητα, είτε αυτούσια είτε ιντερνετική ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.

ΕΓΩ το ξερω οτι ειναι υποχρεωμενη ΑΥΤΗ δεν το ξερει.

κ οντως δεν ηταν κ πολυ ευγενικη απ την αρχη ,ηταν ψυχρη!! επρεπε να εμπιστευτω την αρχικη μου εντυπωση αλλα.....:rolleyes:

ας με ρωτουσατε λεει κ ας μην προχωρουσαμε την παραγγελια αφου θελατε αποδειξη. οντως φαινεται εντελως ανυποψιαστη -αδιαφορη για το τι μπορει να πληρωσει σε περιπτωση καταγγελιας... :evil:ειδικα αυτην την εποχη που κυνηγανε τους φοροφυγαδες:?:-?

age.png

Αν θες να το προχωρήσεις στείλε το λινκ της στο ΣΔΟΕ και θα σου πω εγώ τι θα γίνει μετά.

Μπορείς να την ενημερώσιες κιόλας πριν το κάνεις, να δούμε αν θα αλλάξει βιολί...........καραμπινάτη φοροδιαφυγή κάνει.............μην αρχίσω και μιλάω για διακίνηση τροφίμων χωρίς κατάλληλα πιστοποιητικά.

Διαφημίσεις

................μην αρχίσω και μιλάω για διακίνηση τροφίμων χωρίς κατάλληλα πιστοποιητικά.

Έχουμε και εμείς όμως ευθύνη όταν αγοράζουμε τρόφιμα από "καταστήματα" που δεν πληρούν βασικές προϋποθέσεις και ειδικά όταν αυτά τα προσφέρουμε κιολας.

Δε θα ήθελα να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτή η κυρία εκτός από έλλειψη "φορολογικής συνείδησης" είχε και "γενικότερη έλλειψη συνείδησης"....

Αν θες να το προχωρήσεις στείλε το λινκ της στο ΣΔΟΕ και θα σου πω εγώ τι θα γίνει μετά.

Μπορείς να την ενημερώσιες κιόλας πριν το κάνεις, να δούμε αν θα αλλάξει βιολί...........καραμπινάτη φοροδιαφυγή κάνει.............μην αρχίσω και μιλάω για διακίνηση τροφίμων χωρίς κατάλληλα πιστοποιητικά.

αυτο με την διακινηση τροφιμων.... δεν το ειχα σκεφτει....:?:???:

κ τα εφαγαν τα μπισκοτακια της κ ενα σωρο πιτσιρικια στην βαφτιση:|

δεν εχω αποφασισει ακομα αν θελω να το προχωρησω αν κ το ξερω πως θα επρεπε:oops::oops:

οποια θελει να το παρει το ποταμι παντως της στελνω π.μ ας το μαθουν οσοι περισοτεροι γινεται να της κοπει λιγο το χαρτζηλικακι...:wink:

age.png

Κι εγω έχω ακούσει..... άλλα είναι στην Θεσσαλονίκη η κοπελα αυτη που λέω!!!

Λέμε την ιδια??? Είχα μιλήσει κι εγώ για την βάπτιση αλλά δεν.... κάτι με χάλασε!!!

Επίσης τελικά έκανα κεκάκια του γιου μου από κάποια άλλη κοπέλα, και οταν τα εστειλε είχε χωριστή απόδειξη για τα κεκακια (από το ζαχαροπλαστείο που τα προμηθευτε) και χωριστή για την διακόσμηση που έκανε πάνω σε αυτά. Σωστη!!

Στείλε π.μ για να ξέρουμε!!

Γιατί να μη πεις ποιός ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δημοσίως?

Απλά αναφέρεις ότι δεν κόβει αποδείξεις, δεν δυσφημείς κάποιον.

Και αν θες να είσαι καλλυμένη, της το στέλνεις και της κυρίας που ΔΕΝ έχει κατάστημα να δει ότι την αναφέρεις στον ινερνετ. να βγει να μας πει γιατί δεν κόβει αποδείξεις εφόσον παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες.

Γιατί να μη πεις ποιός ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δημοσίως?

Απλά αναφέρεις ότι δεν κόβει αποδείξεις, δεν δυσφημείς κάποιον.

Και αν θες να είσαι καλλυμένη, της το στέλνεις και της κυρίας που ΔΕΝ έχει κατάστημα να δει ότι την αναφέρεις στον ινερνετ. να βγει να μας πει γιατί δεν κόβει αποδείξεις εφόσον παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες.

ΝΑΙ στην θεσσαλονικη ειναι κ ναι κ εμενα με χαλασε απ την αρχη ,αλλα ειπαμε την πατησα!!!:evil::evil:

μπορω να την αναφερω δημοσιως σιγουρα?? οκ το γραφω κ ας το διαγραψουν οι admin αν δεν επτρεπεται:?

ΜΠΙΣΚΟΤΟΥΛΑ ...κ το κριμα στον λαιμο της......................:|:|:|:|:|

age.png

Ημουν 1000% σίγουρη!!!!!!!!!!!!!!!! ότι είναι αυτή!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως δεν συνεργάστηκα μαζί της απο τον τρόπο που μιλούσε στο τηλ!

θράσσος ομως που το έχουν μερικοί!!!

Ειδικά με όσα ακουγονται τελευταία για την φοροδιαφυγή!!!!

Mπηκα στο site της απο περιεργεια και γραφει...

"Στη κουζίνα της μπισκοτούλας ψήνουμε και ετοιμάζουμε μοναδικά μπισκότα" και..."Το πεντακάθαρο σπιτικό περιβάλλον"

και αναρωτηθηκα...

Σπιτι της τα φτιαχνει???και αν ναι,πληρει τις προδιαγραφες???

Μιλαμε για μπισκοτα,δηλαδη τροφιμα...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Mπηκα στο site της απο περιεργεια και γραφει...

"Στη κουζίνα της μπισκοτούλας ψήνουμε και ετοιμάζουμε μοναδικά μπισκότα" και..."Το πεντακάθαρο σπιτικό περιβάλλον"

και αναρωτηθηκα...

Σπιτι της τα φτιαχνει???και αν ναι,πληρει τις προδιαγραφες???

Μιλαμε για μπισκοτα,δηλαδη τροφιμα...

ΑΣΕ ΜΕ, ΑΣΕ ΜΕ αυτο δεν το ειχα σκεφτει μεχρι που το ανεφερε μια κοπελα πιο πανω:?:?:?:?:?:?

τωρα παει τα φαγαμε κ δεν πεθανε κανεις αρα τι να πω...????:roll::roll::roll::roll:

αλλα τωρα το προσεξα ΣΠΙΤΙΚΟ αρα δεν εχει καταστημα η κοπελα βρε δικιο εχει!!!!!!!!!!!

age.png

στο σπιτι????????χωρις να εχει κανει εναρξη επιχειρησεως(αφου δεν κοβει αποδειξεις) και χωρις να εχει ελεγχθει ο χωρος της!!!!!!!!!

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ...

ελπιζω να ειναι οντος ενα καθαρο σπιτικο περιβαλλον...ΜΠΛΙΑΧ!!!!!:shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...