Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συναισθήματα όταν ο θηλασμός σταματα

Recommended Posts

Πρόσεχε μην σου πει ο γιατρός να αντικαταστήσεις θηλασμούς με γεύματα στερεών. Και το χειρότερο, μην είναι ο άντρας σου μπροστά και το ακούσει.

Οχ!Αν ακουσει κατι τετοιο ποιος με σωζει!Και μαλιστα αν φερω αντιρηση στο γιατο για την αντικατασταση! :? Τοσο καιρο στα λογια του γιατρου βασιζομουν κυριως που ειναι πολυ υπερ του θηλασμου και καθε φορα μου ελεγε μπραβο που θηλαζεις!το καλητερο πραγμα για το μωρο σου κανεις!

Αλλα δεν ξερω την τακτικη του για μετα το 6μηνο. :roll:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω ότι ο άντρας σου ζηλεύει το μωρό και νομίζω ότι αυτό είναι φαινόμενο που συμβαίνει συχνά στους άντρες όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι.

Θα σου έλεγα σε σχέση με το θηλασμό οπωσδήποτε να το απαιτήσεις, αλλά παράλληλα να προσπαθήσεις να κάνεις τον άντρα σου να καταλάβει πως ακόμη για σένα είναι πολύ σημαντικός, ανεξάρτητα από τον ερχομό του παιδιού, και η σχέση σας μπορεί να παραμείνει - με κάποιες διαφορές - όπως ήταν και πριν.

Επίσης, προσπάθησε να τον βάλεις κι αυτόν στο παιχνίδι. Επέτρεψέ του να συμμετέχει κι αυτός στη φροντίδα του μωρού (άλλαγμα, τάισμα τώρα που θα αρχίσουν οι στερεές τροφές, τάισμα με το μπιμπερό αν κάποια στιγμή αντλήσεις γάλα κ.λ.π.). Να μην έχει την αίσθηση ότι εσύ και το μωρό είστε ένας άλλος κόσμος, αλλά ότι αυτός ο κόσμος περιλαμβάνει και αυτόν!!

Επίσης, μπορείς να μπεις στις σελίδες που γράφουν για τον μητρικό θηλασμό και να τυπώσεις ορισμένα σημεία που θα του δώσουν να καταλάβει για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικός για το μωρό!

Έχουμε ακούσει για πολλούς παιδιάτρους στο φόρουμ να λένε "μπράβο που το θηλάζεις" μέχρι τον 6ο και μετά να λένε "από εδώ και πέρα δεν προσφέρει τίποτα ο θηλασμός, κόψ' τον." Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη παρά να σε πιάσουν αδιάβαστη.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Έχουμε ακούσει για πολλούς παιδιάτρους στο φόρουμ να λένε "μπράβο που το θηλάζεις" μέχρι τον 6ο και μετά να λένε "από εδώ και πέρα δεν προσφέρει τίποτα ο θηλασμός, κόψ' τον." Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη παρά να σε πιάσουν αδιάβαστη.

Αυτό είναι αλήθεια, και σε μένα ένας παιδίατρος είχε πει ότι πρέπει να κόβω σιγά σιγά το θηλασμό, να θηλάζω αυστηρά πρωί και βράδυ αν θέλω να συνεχίσω, γιατί αν πίνει λέει πολύ γάλα το παιδί θα επιβαρύνει τα νεφρά του!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ο άντρας σου ζηλεύει το μωρό και νομίζω ότι αυτό είναι φαινόμενο που συμβαίνει συχνά στους άντρες όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι.

Θα σου έλεγα σε σχέση με το θηλασμό οπωσδήποτε να το απαιτήσεις, αλλά παράλληλα να προσπαθήσεις να κάνεις τον άντρα σου να καταλάβει πως ακόμη για σένα είναι πολύ σημαντικός, ανεξάρτητα από τον ερχομό του παιδιού, και η σχέση σας μπορεί να παραμείνει - με κάποιες διαφορές - όπως ήταν και πριν.

Επίσης, προσπάθησε να τον βάλεις κι αυτόν στο παιχνίδι. Επέτρεψέ του να συμμετέχει κι αυτός στη φροντίδα του μωρού (άλλαγμα, τάισμα τώρα που θα αρχίσουν οι στερεές τροφές, τάισμα με το μπιμπερό αν κάποια στιγμή αντλήσεις γάλα κ.λ.π.). Να μην έχει την αίσθηση ότι εσύ και το μωρό είστε ένας άλλος κόσμος, αλλά ότι αυτός ο κόσμος περιλαμβάνει και αυτόν!!

Συμφωνώ απολύτος!!!!

Θέλουν να τους φέρεσαι σαν να είναι το μεγαλύτερο αδελφάκι που ζηλεύει.... :roll:

Συμφωνώ απολύτος!!!!

Θέλουν να τους φέρεσαι σαν να είναι το μεγαλύτερο αδελφάκι που ζηλεύει.... :roll:

:lol::lol::lol:

To εχω καταλαβει αυτο και προσπαθω να ασχολουμαι μαζι του οσο μπορω. Φταιω κι εγω γιατι πριν τη μικρη τον νταντευα πολυ.

Γι αυτο και φυγαμε 3ημερο για να του δειξω οτι τα πραγματα δεν εχουν αλλαξει και πολυ...

Αχ!αντε να δω τι θα γινει τωρα που γεμισαμε και τον 6ο.... :roll::roll:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

• 2 months later...

γεια σας κοριτσια,

τωρα να σας πω και εγω ότι θηλαζω το νινακι απο την αρχη σχεδον που γεννηθηκε, ( στο μαιευτηριο μου ειπαν οτι ΠΑΝΤΑ :? θα πρεπει να του δινω υμπληρωμα... αλλη ιστορια... :evil::evil: τελος παντων μεχρι να συγχρονιστουμε περασαν 15 ημερεσ και μετα απο εκει και περα ολα καλα) και τωρα σιγα σιγα το κοβει απο μονο του το γαλα, ( θηλαζω 2 φορες την ημερα) και να σας πω, σκεφτομαο ότι καποια στιγμη θα το κοψουμε τελειως και δεν θελω......

μου αρεσει που ειναι η στιγμη μας και τη μοιραζομαστε αποκλειστικα οι δυο μας.... μου αρεσει το οτι του προσφερω οτι ποιο απλο για μενα αλλα τοσο σημαντικό για αυτον....

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ??? χαχαχαχαχαχαχα :D:shock::shock::D

Aphrodite_k

Αφροδιτη μου αν θελεις μπορεις να συνεχισεις να θηλαζεις για καιρο ακομη!

Γιατι δεν τον βαζεις περισσοτερες φορες να θηλασει;

Την νυχτα δεν ξυπναει;

Αν θελεις παντως να συνεχισετε,υπαρχει τροπος! :wink:

Αφροδίτη μερικά μωρα σ΄αυτη την ηλικια μπορει να δειχνουν εντονο ενδιαφέρον για τις στερεες τροφες και να κοβουν γευματα θηλασμου αλλα για τον πρωτο χρονο μην ξεχναμε οτι ο θηλασμος ειναι η βασική τροφη του μωρου .

Μπορεις να επιμεινεις , να κοψει γευματα και να συνεχίζεις να θηλάζεις . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
εδώ και 4,5 μήνες έδινα στο μωρό μου(το τρίτο μου αγορακι), το γαλα μου.

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο για να κάνω όλα αυτά που

πρέπει για να ξαναέχω γάλα και παρόλο που η ζωή μου θα ξαναβρει τώρα το ρυθμό της(είχα εξαντληθεί εντελώς γιατί η διαδικασία με το θήλαστρο είναι διπλά χρονοβόρα ,πρώτα να το βγάλεις και μετά να το δώσεις),νιώθω πολύ μεγάλη θλίψη.Κάθε φορά που τον έβλεπα να αδειάζει σιγά σιγα το μπουκαλακι του μου φαονόταν σα να του δίνω να πιεί λιγη από τη δυναμή μου, λίγη από την έννοια μου για αυτόν και από την ελπίδα μου πως όλα θα πάνε καλα!!

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο θήλαστρο, αλλά αποκλειστικός θηλασμός μεχρί τώρα που είναι 4 μηνών. Θέλω τόσο πολύ να συνεχίσω, αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά. Αισθάνομαι απαίσια που θα τον κρατάει η γυναίκα, κλαίω στα κρυφά και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια τουλαχιστον να μη σταματήσει το γάλα μου, θα παίρνω το θήλαστρο στη δουλειά και θα βγάζω γάλα στο wc στα διαλείμματα κι ας γίνω περίγελος...

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο θήλαστρο, αλλά αποκλειστικός θηλασμός μεχρί τώρα που είναι 4 μηνών. Θέλω τόσο πολύ να συνεχίσω, αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά. Αισθάνομαι απαίσια που θα τον κρατάει η γυναίκα, κλαίω στα κρυφά και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια τουλαχιστον να μη σταματήσει το γάλα μου, θα παίρνω το θήλαστρο στη δουλειά και θα βγάζω γάλα στο wc στα διαλείμματα κι ας γίνω περίγελος...

Καθόλου περίγελος! Εμένα στο γραφείο (σημειωτέον όλοι άντρες...) ξέρουν καλά ότι όταν κλειδώνω την πόρτα μου έχω "βυζοσύνδεση":D Σε πληροφορώ ότι όλοι το αντιμετωπίζουν με υποστήριξη και θαυμασμό.

Καλά, κι αλλιώς να'ταν δεν θα με πτοούσε...

Πάντως εμένα τώρα τελευταία με χρησιμοποιεί για τα θέματα οδοντοφυϊας που έχει και όχι για γάλα (είναι 13 μηνών). Είναι τόσο ενθουσιασμένη με τα φαγητά που μπορεί πλέον να φάει που το γάλα νομίζω το θέλει μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Δεν με στεναχωρεί γιατί το ιδανικό για εμένα θα ήταν να γίνει φυσικός αποθηλασμός, όποτε είναι αυτή έτοιμη να σταματήσει.

There is no patch for human stupidity.

Καθόλου περίγελος! Εμένα στο γραφείο (σημειωτέον όλοι άντρες...) ξέρουν καλά ότι όταν κλειδώνω την πόρτα μου έχω "βυζοσύνδεση":D Σε πληροφορώ ότι όλοι το αντιμετωπίζουν με υποστήριξη και θαυμασμό.

Καλά, κι αλλιώς να'ταν δεν θα με πτοούσε...

ετσι και με εμενα οταν αντλουσα.. το σεβοντουσαν απολυτα και ο κοσμος να καιγοταν δεν με διεκοπταν ποτε!

• 2 months later...

Γράφω σήμερα έπειτα από μία εβδομάδα που έχουμε σταματήσει να θηλάζουμε...

Θηλάζαμε 2 χρόνια 1 μήνα και 2 ημέρες...

Δυστυχώς αποθηλάσαμε γιατί είμαι έγκυος το δεύτερο μωρούλι μου. Είχα τρομερό πόνο στο στήθος και νιώθω μεγάλη εξάντληση.

Η αλήθεια είναι ότι πριν μείνω έγκυος σκεφόμουν σοβαρά το tandem nursing αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.

Έχουμε αντικαταστήσει το θηλασμό με αμέτρητες αγκαλιές...

Η εικόνα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Η χαρά και η λαχτάρα του παιδιού μου...

Δε μου κάνει καρδιά να βγάλω το tickeraki.....

BnNFp2.png yfnIp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Φτασαμε κι εμεις στο τελος του θηλασμου.Αποθηλασαμε φυσικολογικα,λογω δοντιων.Το θεμα ειναι οτι παρατηρησα μεγαλες αλλαγες εδω και λιγες ημερες που τον κοψαμε εντελως: 1ον.Η μπεμπα αρχισε να κοιμαται πια μονη της, χωρις αγκαλια και κουνημα που ηθελε πρωτα.:eek::eek::eek::D:D:D

2ον.κοιμαται ολη τη νυχτα μεχρι το πρωι,χωρις ξυπνηματα(αυτο βεβαια το ριχνω πιο πολυ στο οτι δεν την αφηνω πια να κοιταει TV ουτε δευτερολεπτο):D

3ον.Επαψα ξαφνικα να ειμαι ευερεθιστη και να βλεπω διαρκως εχθρους γυρω μου(συμπεριλαμβανομενου και του αντρα μου) και νιωθω ηρεμη και ευτυχισμενη.:D:D:D

4ον.Εχω ξανα εντονη επιθυμια για τον αντρα μου,οπως παλιοτερα.:D:D:D

Αυτες τις αλλαγες τις παρατηρησε και ο ιδιος και μου λεει οτι ξαναγινα η γυναικα που αγαπησε,η οποια ειχε μεταλλαχτει σε μια ξενη,ψυχρη και νευρικη.

Λετε να ειναι λογω ορμονων?Φυσικα για να μην παρεξηγηθω,ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΚΑΙ 2ο ΠΑΙΔΙ!!!!ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!

Ειχε καποια αλλη αναλογη εμπειρια?

N9Urp2.pngGowOp3.png

Φτασαμε κι εμεις στο τελος του θηλασμου.Αποθηλασαμε φυσικολογικα,λογω δοντιων.Το θεμα ειναι οτι παρατηρησα μεγαλες αλλαγες εδω και λιγες ημερες που τον κοψαμε εντελως: 1ον.Η μπεμπα αρχισε να κοιμαται πια μονη της, χωρις αγκαλια και κουνημα που ηθελε πρωτα.:eek::eek::eek::D:D:D

2ον.κοιμαται ολη τη νυχτα μεχρι το πρωι,χωρις ξυπνηματα(αυτο βεβαια το ριχνω πιο πολυ στο οτι δεν την αφηνω πια να κοιταει TV ουτε δευτερολεπτο):D

3ον.Επαψα ξαφνικα να ειμαι ευερεθιστη και να βλεπω διαρκως εχθρους γυρω μου(συμπεριλαμβανομενου και του αντρα μου) και νιωθω ηρεμη και ευτυχισμενη.:D:D:D

Αυτες τις αλλαγες τις παρατηρησε και ο ιδιος και μου λεει οτι ξαναγινα η γυναικα που αγαπησε,η οποια ειχε μεταλλαχτει σε μια ξενη,ψυχρη και νευρικη.

Λετε να ειναι λογω ορμονων?Φυσικα για να μην παρεξηγηθω,ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΚΑΙ 2ο ΠΑΙΔΙ!!!!ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!

N9Urp2.pngGowOp3.png

Φτασαμε κι εμεις στο τελος του θηλασμου.Αποθηλασαμε φυσιολογικα,λογω δοντιων.Το θεμα ειναι οτι παρατηρησα μεγαλες αλλαγες εδω και λιγες ημερες που τον κοψαμε εντελως: 1ον.Η μπεμπα αρχισε να κοιμαται πια μονη της, χωρις αγκαλια και κουνημα που ηθελε πρωτα.:eek::eek::eek::D:D:D

Λετε να ειναι λογω ορμονων?Φυσικα για να μην παρεξηγηθω,ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΚΑΙ 2ο ΠΑΙΔΙ!!!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!

N9Urp2.pngGowOp3.png

Φτασαμε κι εμεις στο τελος του θηλασμου.Αποθηλασαμε φυσιολογικα,λογω δοντιων.

Γιατί λόγω δοντιών; Φοβόσουν εσύ να συνεχίσεις ή η μικρή δεν μπορούσε να θηλάσει;;

Ρωτάω γιατί με προβληματίζει αυτό το θέμα, τι θα γίνει δηλαδή όταν ο μικρός μου βγάλει δόντια. Τώρα θηλάζουμε 4 1/2 μήνες και δεν θα ήθελα να σταματήσω γι' αυτό τον λόγο καθώς λόγω άδειας θα μπορώ να τον θηλάζω ένα χρόνο..

eMWap2.png?5pVCTyDY

Όταν βγάλουν δόντια αλλάζει λίγο ο τρόπος που "πιάνουν" και κάποιες φορές είναι λίγο ενοχλητικό. Επίσης στις φάσεις που τα ενοχλεί η οδοντοφυία ενδέχεται να δαγκώνουν. Υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις αν θέλεις κλασικά με υπομονή. Όταν έρθει ο καιρός και αν χρειαστείς βοήθεια να είσαι σίγουρη ότι θα τη βρεις. Μην προεξοφλείς τίποτε ακόμη.

Εμένα πάλι ο μικρός μου έχει περιορίσει πολύ τους θηλασμούς. Φτάσαμε αισίως του 8 (εντάξει οι τέσσερεις είναι κανονικά μεγάλα γεύματα, οι υπόλοιποι είναι της παρηγοριάς κυρίως). Δε νομίζω ότι θα αποθηλάσουμε κάτι σύντομα..... (14μ3εβ)

FLcUp3.png0BQfp3.png

έχω τις ποιο άσχημες εμπειρίες σε ότι αφορά το θέμα θηλασμός :(:( παρόλα αυτά συνεχίζω με πολύ αγάπη να το κάνω...............

αν και έχω δεχθεί βομβαρδισμούς για να τον σταματήσω (τον θηλασμό) τρέμω στην ιδέα ότι μια μέρα δεν θα μπορώ να προσφέρω αυτή την φωλίτσα στο μωρό μου!!!!

αν και κοντεύω τους 7 μήνες αποκλειστικού θηλασμού νομίζω πως ακόμα είναι πολύ λίγο το διάστημα μακάρι να συνεχίσω όσο ακόμα περισσότερο γίνεται..

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Γιατί λόγω δοντιών; Φοβόσουν εσύ να συνεχίσεις ή η μικρή δεν μπορούσε να θηλάσει;;

Ρωτάω γιατί με προβληματίζει αυτό το θέμα, τι θα γίνει δηλαδή όταν ο μικρός μου βγάλει δόντια. Τώρα θηλάζουμε 4 1/2 μήνες και δεν θα ήθελα να σταματήσω γι' αυτό τον λόγο καθώς λόγω άδειας θα μπορώ να τον θηλάζω ένα χρόνο..

Eμενα εχει βγαλει δοντια απ'οταν ηταν 5μηνων και 1 εβδομ.

Εχει τυχει να με δαγκωσει 1-2 φορες (ειδα αστερακια απο τον πονο),στον υπνο της,ποτε δεν με δαγκωσε οταν ηταν ξυπνια.

Γιατι σας τρομαζουν τα δοντια :roll:,αν δαγκωνουν δεν μπορουν να θηλασουν,ειναι σαν να πινετε νερο απο το ποτηρι και να το δαγνωνετε,μπορειτε ετσι να καταπιειτε νερο??

Αλλα ακομα και αν σας δαγκωσουν για να νιωσουν ανακουφιση απο πονοδοντο,αυτο με λιγη εξασκηση μαθαινουν και το κοβουν.

Ειναι πολυ κριμα να σταματατε το θηλασμο μονο για αυτον το λογο.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

ΕΨΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 13 ΜΗΝΩΝ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!

Eμενα εχει βγαλει δοντια απ'οταν ηταν 5μηνων και 1 εβδομ.

Εχει τυχει να με δαγκωσει 1-2 φορες (ειδα αστερακια απο τον πονο),στον υπνο της,ποτε δεν με δαγκωσε οταν ηταν ξυπνια.

Γιατι σας τρομαζουν τα δοντια :roll:,αν δαγκωνουν δεν μπορουν να θηλασουν,ειναι σαν να πινετε νερο απο το ποτηρι και να το δαγνωνετε,μπορειτε ετσι να καταπιειτε νερο??

Αλλα ακομα και αν σας δαγκωσουν για να νιωσουν ανακουφιση απο πονοδοντο,αυτο με λιγη εξασκηση μαθαινουν και το κοβουν.

Ειναι πολυ κριμα να σταματατε το θηλασμο μονο για αυτον το λογο.

Ρε συ Μαρία, είναι μη σου τύχει...

Τα μικρά βαμπιράκια δεν δαγκώνουν την ώρα που θηλάζουν, σταματάνε για λίγο ρίχνουν τη δαγκωνιά και συνεχίζουν...:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...