Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηρθέ να μου ευχηθει για το νεογεννητο φερνωντας μαζι της το αρρωστο παιδι της.

dhmhtrianna+

Recommended Posts

Συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να γίνονται επισκέψεις σε νεογέννητα και ειδικά από παιδιά που μπορεί να κουβαλάνε κάτι χωρίς να το γνωρίζουν.

Μου στοίχισε πολύ που δεν μπόρεσα να επισκεφτώ την καλύτερη φίλη μου όταν γέννησε,εφόσον εκείνες τις μέρες οι μικρές μου είχαν βήχα.Αλλά εννοείται πως δεν μπορούσα να πράξω διαφορετικά.Το μωρό της το είδα δυο μήνες μετά στο σπίτι και πάλι φοβόμουν...

Όταν βλέπεις ότι κάποιοι αδυνατούν να σκεφτούν έτσι,τους το εξηγείς εσύ χωρίς ενδοιασμούς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• bibitsou

bibitsou 11 δημοσιεύσεις

• itsme

itsme 8 δημοσιεύσεις

• v & a

v & a 7 δημοσιεύσεις

• kyra

kyra 7 δημοσιεύσεις

Σας εχω χειροτερο:μελλουσα νονα επισκεπτεται αρρωστη το 6 μηνων βαφτιστηρι της, του πεφτει η πιπιλα κατω, τη βαζει στο στομα της και του τη δινει....συνεβη σε γνωστο μου.Την επομενη μερα το παιδακι πηγε νοσοκομειο με 39 πυρετο...

Σας εχω χειροτερο:μελλουσα νονα επισκεπτεται αρρωστη το 6 μηνων βαφτιστηρι της, του πεφτει η πιπιλα κατω, τη βαζει στο στομα της και του τη δινει....συνεβη σε γνωστο μου.Την επομενη μερα το παιδακι πηγε νοσοκομειο με 39 πυρετο...

Αυτή την ηλ@@!!@ια πρακτική δεν την καταλαβαίνω... Έχω δει και εγώ, αν πέσει πιπίλα κάτω να την βάζουν στο στόμα τους και μετά τη δίνουν στο μωρό... Τι νομίζουν??? Ότι την απολυμαίνουν??? Μα δεν τους κόβει καθόλου???????????????:confused::confused::confused::confused:

εχω δυο μπουμπουκακια

Αυτή την ηλ@@!!@ια πρακτική δεν την καταλαβαίνω... Έχω δει και εγώ, αν πέσει πιπίλα κάτω να την βάζουν στο στόμα τους και μετά τη δίνουν στο μωρό... Τι νομίζουν??? Ότι την απολυμαίνουν??? Μα δεν τους κόβει καθόλου???????????????:confused::confused::confused::confused:[/quote

Ελα ντε ρε παιδια δεν ξερω αλλα εγω ουτε στο παιδι μου δεν το εχω κανει αυτο που στο κατω κατω μανα του ειμαι.Στην αγγλια το κανουν μου εχουν πει αντι για αποστειρωση.Βασικα εκει δεν ξερουν τι θα πει αποστειρωση...

Διαφημίσεις

Στο πρωτο παιδι κι εγω δεν κρατησα το 40ημερο...οποιος ηθελε ερχοταν απο την πρωτη μερα. Μετα καταλαβα γιατι πρεπει να το κραταμε κι οτι ακομα και η καλοκαιρινη περιοδος δεν ειναι ασφαλης.

Στο δευτερο ημουν πιο σφιχτη και οταν με ρωτουσαν αν μπορουν να ερθουν ρωτουσα "Ειστε ολοι υγιεις? Αν ναι κοπιαστε, αν οχι αργοτερα που θα συνελεθετε"

Και πλακα πλακα επιασα λαυρακια.....ενα ζευγαρι που ηθελε να ερθει οταν τους ρωτησα μου παν οτι η κορη τους ηταν αρρωστη με αντιβιωσεις. Ειπα λοιπον να μην ερθουν και να το αφησουν γι αργοτερα.......δλδ αν δεν ρωτουσα θα ρχοντουσαν αρρωστοι σπιτι μου!!!!

Τελικα καλυτερα να ρωταμε.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εμείς βάζαμε πάντα μπροστά την παιδίατρο....:)

Αν ήθελε να έρθει κάποιος τους 3 πρώτους μήνες έλεγα απλά ότι η παιδίατρός μας απαγορεύει τις επισκέψεις για 3 μήνες!!

ουφ, είναι απαράδεκτες μερικές. Και παρεξηγιούνται και από πάνω.

οταν γέννησα το μικρό (τώρα είναι 13 μηνών), με παίρνει μία φίλη μου για να έρθει. αρτι αφιχθείσα από Καναδά (για διακοπές) κ τότε είχαμε κ το φόβο της γρίπης των χοίρων.

Παρεξηγήθηκε όταν της είπα να μην έρθει και τελικά βρεθήκαμε πρώτη φορά όταν ο μικρός είχε κάνει κ το 2ο εμβόλιο κ ήταν 3 μηνών. Ημασταν πολύ τυχεροί γιατί κ αυτή κ ο άντρας τους κ ο ενάμιση ετών γιος της κόλλησαν τη γρίπη, τη γλίτωσαν στον Καναδά και την κόλλησαν στην Ελλάδα.

Γενικά έχει έρθει κ ο μιρκός της έχει μύξες ή βήχα που "αααα, δεν έχει τίποτα, μια χαρά είναι"

Το καλοκαίρι θα πηγαίναμε με την εν λόγω κοπελιά για τριήμερο σε ένα φιλικό μας ζευγάρι. Τρεις μέρες όμως πριν, ο μικρός είχε για ένα 24ωρο υψηλό πυρετό και καπάκι κ ο μεγάλος. Με θεώρησε ηλίθια που τελικά δεν πήγαμε και θέλαμε να προφυλάξουμε το δικό της παιδάκι κ τα δύο παιδιά των φίλων μας. (ατάκα: ε, σιγά, τι θα πάθουν? το πολύ - πολύ να έχουν 2-3 μέρες πυρετό, θα πάρουν αντιπυρετικό κ θα είναι μία χαρά!)

Ασχολίαστο...

Τι αποστείρωση καλέ... Όλες οι ασθένειες με τα σταγονίδια του σάλιου μεταδίδονται... Αν έλεγες στην ίδια να φάει με το ίδιο κουτάλι που τρώει ο δίπλα, θα σιχαινόνταν... Την πιπίλα του μωρού όμως την έγλειψε αντί να πάει να την πλύνει- αποστειρώσει...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

ουφ, είναι απαράδεκτες μερικές. Και παρεξηγιούνται και από πάνω.

οταν γέννησα το μικρό (τώρα είναι 13 μηνών), με παίρνει μία φίλη μου για να έρθει. αρτι αφιχθείσα από Καναδά (για διακοπές) κ τότε είχαμε κ το φόβο της γρίπης των χοίρων.

Παρεξηγήθηκε όταν της είπα να μην έρθει και τελικά βρεθήκαμε πρώτη φορά όταν ο μικρός είχε κάνει κ το 2ο εμβόλιο κ ήταν 3 μηνών. Ημασταν πολύ τυχεροί γιατί κ αυτή κ ο άντρας τους κ ο ενάμιση ετών γιος της κόλλησαν τη γρίπη, τη γλίτωσαν στον Καναδά και την κόλλησαν στην Ελλάδα.

Γενικά έχει έρθει κ ο μιρκός της έχει μύξες ή βήχα που "αααα, δεν έχει τίποτα, μια χαρά είναι"

Το καλοκαίρι θα πηγαίναμε με την εν λόγω κοπελιά για τριήμερο σε ένα φιλικό μας ζευγάρι. Τρεις μέρες όμως πριν, ο μικρός είχε για ένα 24ωρο υψηλό πυρετό και καπάκι κ ο μεγάλος. Με θεώρησε ηλίθια που τελικά δεν πήγαμε και θέλαμε να προφυλάξουμε το δικό της παιδάκι κ τα δύο παιδιά των φίλων μας. (ατάκα: ε, σιγά, τι θα πάθουν? το πολύ - πολύ να έχουν 2-3 μέρες πυρετό, θα πάρουν αντιπυρετικό κ θα είναι μία χαρά!)

Ασχολίαστο...

Και εγώ είχα δει σε ένα παιδικό πάρτυ 2 αδέρφια να βήχουν πολύ έντονα και μάλιστα στα μούτρα των άλλων παιδιών. Γυρνάω στη μανα τους:

-άρρωστα είναι τα παιδάκια σας?

- όχι δεν έχουν τίποτα... Βήχα μόνο...

-ο βήχας σημαίνει ότι περνούν κάποια ίωση και μπορεί να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια

-μα δεν έχουν πυρετό. Μια χαρά είναι!!!:shock:

Αν ήταν σπίτι μου πάντως, θα την πέταγα έξω...

εχω δυο μπουμπουκακια

πως με εκνευρίζουν αυτές οι συμπεριφορές!καλά μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καθόλου μυαλό στο κεφάλι!μου έχει τύχει και μένα...όλοι λένε...ΑΛΛΕΡΓΙΑ..εγώ βέβαια ... τους λέω...συγνώμη..αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω..έχει τύχει όμως 2-3 φορές...κάτι θείες..να μας συναντήσουν στο δρόμο..και να τις πιάσουν το χέρι...και να της λένε "φτου σου" κοντά στο πρόσωπο!καλά δεν ξέρουν ότι στα νεογέννητα δεν πιάνουμε τα χεράκια γιατί τα βάζουν στο στόμα τους και μεταφέρονται χιλιάδες μικρόβια?τώρα που τα θυμήθηκα συγχύστηκα!το προηγούμενο ΣΚ ήθελε να έρθει η κουνιάδα μου, η οποία είχε ίωση πριν 5 μέρες.της είπα να μην έρθει καλύτερα και να το αφήσουμε για άλλο ΣΚ....ήρθε η πεθερά μου χθές..και μου λέει..."δεν άφησες την τάδε να έρθει...το μωρό δεν κολλάει..θηλάζεις και έχει αντισώματα!!!"έλεος!άκου εκεί δεν την άφησα..και το συζητήσανε..ποιος ξέρει τι είπαν?!!σκασίλα μου!εγώ η ίδια που κάνω συνέχεια μπάνιο ...και πλένω τα χέρια μου..και το σημαντικότερο..δεν κυκλοφορώ..αποφεύγω να την πολυφιλάω..στο πρόσωπάκι..αν και το θέλω πολύ!μην νιώθεις καμία τύψη!αν αρρωστήσουν..εμείς θα τα περάσουμε όλα.φιλάκια!!!!!!!!

μια περίπτωση που συνέβει στους γειτόνους μας!!

γέννησε η κοπέλα και μόλις βγήκε από το μαιευτήριο, την επισκέφτηκε η αδερφή της με τα παιδιά της που είχαν ανεμοβλογιά!!!!!

.......3 εβδομάδες στην εντατική το μωρό[

μιλαμε για τρελλη ανεγκεφαλια!! εμεις ρωτησαμε την παιδιατρο ποτε μπορουν να τον δουν τα ανηψια μας που τον περιμενανε πως κ πως. και μας απαντησε σε 2 μηνες απο εκει εξω ,δειχνοντας μας ο τζαμι απ το μπαλκονι. αφου τα μικρα ειχανε τσαντιστει ,αντε ρε θεια φανταρος θα παει για να τον δουμε....!!!

ξυδακι σε οσους δεν καταλαβαινουν γιατι κ αυτοι τα ιδια εκαναν στην θεση μας κ μετα τα ξεχνανε....

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ρε παιδια πραγματικα τα εχω παρει λεμε.............

Με παιρνει μια φιλη μου τηλ. για να με ρωτησει αν μπορει να ερθει σπιτι για να δει και να μου ευχηθει γοα το μολις 20 ημερων μωρακι μου, εγω δεν ειμαι απο αυτες που (καλως η κακως ) κρατανε το 40μερο και ετσι της ειπα φυσικα .Ερχεται λοιπον καθομαστε φτιαχνω καφε και στο δεκαλεπτο ακουω το παιδι της να βηχει, μου λεει ακους το βηχα δεν ειναι τιποτα αλλεργικο ειναι αστα τη πιανει καθε φορα που εχει υγρασια , λεω μπορει ετσι να ειναι μην εισαι καχυποπτη. Σημερα με πηρε τηλ. για να στειλει σπιτι μου την κορη της για να παιξει με την μεγαλη μου που ειναι συνομηλικες κια μου ξεφουρνιζει το παιδι οτι ειναι αρρωστη οτι πινει ενα φραμακο που του βαζεις νερο και το ανακατευεις(αντιβιωση)και κανα δυο αλλα που και αυτα αιναι ασκημα ,και λεω ρε γμτ τοση αναισθησια ,στελνεις αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι που εχουν νεογεννητο ετσι...:evil::evil:.Τι να της πω εγω τωρα ,και θελει λεει να μου βαφτισει και το παιδι , αν ειναΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ασε δεν θα παρω:mad:

Τι θα κανατε στη θεση μου?????

Κατι τετοιες κανουν εμενα που πραγματικα εχω αλλεργια και βηχω με την υγρασια να κλεινομαι στο σπιτι μου και να φοβαμαι να πλησιασω παιδια. :evil::evil::evil: 2η που θα βουταγα απο το μαλλι σημερα :mrgreen:

ΥΓ. Μου ειχε σκασει μαμα με 2 παιδια που ετρεχε η μυτη τους οταν ειχα τον Βασιλη ασαραντιστο. Ντραπηκα να την διωξω και καταληξαμε να παρει κορτιζονη μωρο παιδι.:evil: Την επομενη ειχε το θρασος να με παρει να μου πει οτι τελικα ειχα δικιο και ειναι ιωση και ειχαν 40 πυρετο :evil::evil:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εσας σας κανει εντυπωση η βλακεια των φιλων σας ε:?::?::?:

40 ημερων ηταν οταν παιδιατρος ηρθε σπιτι να την δει(φεβρουαριο μηνα ειπαμε να μην παμε στο ιατρειο)και προς το τελος της εξετασης βλεπω να εχει στο χερι χαρτομαντηλο και μεχρι να παει το χερι στην μυτη η μυξα επεφτε :shock::shock::shock:!

sterb003.gif

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια μου τι γινετε στον κοσμο???:evil::evil::evil:τι εχουν μερικοι ανθρωποι μεσα στο κεφαλι τους????αχυρα????:mad::-x:-xας ειναι....αφου δεν καταλαβαινουν αυτοι καταλαβαινουμε εμεις!!!!κοβουμε μαχαιρι τις επισκεψεις σε μωρακια μικροτερα των 3 μηνων!!!!η υγεια των αγγελουδιων μας ειναι σημαντικοτερη απο οποιαδηποτε επισκεψη οποιουδηποτε!!!!!

εγω ειχα γινει κερβερος οταν γεννησα!!!!δεν δεχομαι επισκεψεις!!!!!αυτο ελεγα σε ολους και οποιος παρεξηγηθηκε εχω ενα ξυδι σουπερ!!!!

κανονες υγειηνης (χερια ρουχα)σε ολους οσους κοντινους μας πλησιαζαν ακομα και τον μπαμπα βαλαμε σε καραντινα!!!!:D:D:Dκαι εννοειτε ΟΧΙ αγκαλιες και φιλια στο λεχουδι μα ουτε και στην λεχωνα!!!!

αυτα και η Παναγια μαζι μας!!!!

PRW0p2.pngORfXp3.png

Ρε παιδια πραγματικα τα εχω παρει λεμε.............

Με παιρνει μια φιλη μου τηλ. για να με ρωτησει αν μπορει να ερθει σπιτι για να δει και να μου ευχηθει γοα το μολις 20 ημερων μωρακι μου, εγω δεν ειμαι απο αυτες που (καλως η κακως ) κρατανε το 40μερο και ετσι της ειπα φυσικα .Ερχεται λοιπον καθομαστε φτιαχνω καφε και στο δεκαλεπτο ακουω το παιδι της να βηχει, μου λεει ακους το βηχα δεν ειναι τιποτα αλλεργικο ειναι αστα τη πιανει καθε φορα που εχει υγρασια , λεω μπορει ετσι να ειναι μην εισαι καχυποπτη. Σημερα με πηρε τηλ. για να στειλει σπιτι μου την κορη της για να παιξει με την μεγαλη μου που ειναι συνομηλικες κια μου ξεφουρνιζει το παιδι οτι ειναι αρρωστη οτι πινει ενα φραμακο που του βαζεις νερο και το ανακατευεις(αντιβιωση)και κανα δυο αλλα που και αυτα αιναι ασκημα ,και λεω ρε γμτ τοση αναισθησια ,στελνεις αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι που εχουν νεογεννητο ετσι...:evil::evil:.Τι να της πω εγω τωρα ,και θελει λεει να μου βαφτισει και το παιδι , αν ειναΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ασε δεν θα παρω:mad:

Τι θα κανατε στη θεση μου?????

καλη μου το σκεφτεσαι ακομα?συγνωμη που θα στο πω αλλα η μελλουσα κουμπαρα σου ειναι επιεικως απαραδεκτη!!!!!εγω θα της το ελεγα στα μουτρα οτι δεν θελω να ερθει για να μην μας κολλησει και αν ηταν πραγματικη φιλη οχι μονο δεν θα το παρεξηγουσε αλλα θα ζητουσε και συγνωμη που δεν το σκεφτηκε μονη της!(λεμε τωρα...)καλα αυτη μανουλα δεν ειναι?λεχωνα δεν υπηρξε?τι κανει??????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: μιλαμε για την ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!!!!δεν υπαρχει ντροπη!!!!!!η ντροπη ειναι ολη δικη της!!!!!!

PRW0p2.pngORfXp3.png

εσας σας κανει εντυπωση η βλακεια των φιλων σας ε:?::?::?:

40 ημερων ηταν οταν παιδιατρος ηρθε σπιτι να την δει(φεβρουαριο μηνα ειπαμε να μην παμε στο ιατρειο)και προς το τελος της εξετασης βλεπω να εχει στο χερι χαρτομαντηλο και μεχρι να παει το χερι στην μυτη η μυξα επεφτε :shock::shock::shock:!

sterb003.gif

καλα αυτο και αν ειναι κουλο!!!!μα καλα γιατρος και δεν ηξερε να φορεσει μια μασκα μα προστατεψει το λεχουδι?????:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ελπιζω να μην παθατε τιποτα!

μου ανεβηκε η πιεση βραδιατικα!!!!!:evil:

PRW0p2.pngORfXp3.png

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!!!

Ούτε το ότι υπάρχει και άλλο παιδί που πηγαίνει σχολείο, ούτε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό.

Το να μην πας να επισκεφτείς μωράκι όταν δεν είσαι καλά ή το γειτονικό σου περιβάλλον δεν είναι καλά, είναι νόμος. Η κολλητή μου, την οποία δεν επισκέφτηκα όταν γέννησε γιατί είχε ο γιος μου ίωση κι ας ήμουνα εγώ καλά, όταν της το είπα, είπε: "πολύ καλά θα κάνεις".

Καλύτερα να παρεξηγηθεί, παρά να τραβιέσαι εσύ.

Όχι τίποτα άλλο, οι περισσότεροι από αυτούς, αν έχεις εσύ κάτι απλό δεν θέλουν να επισκεφτείς τα μεγάλα παιδιά τους και παρεξηγούνται κι όλας, οι εαυτούληδες.

Θέλετε παράδειγμα όχι για τόσο βρέφος:

Η πεθερά μου: Το 10 μηνών μωρό μας με 38 πυρετό, ανέβαλε ο άντρας μου το ταξίδι στο χωριό "ε, δεν έχει και τίποτα το μωρό". Το γαϊδούρι της - ο άντρας μου - είχε υποθερμία 36,2: "να πάρεις αμέσως τον αδελφό σου τον γιατρό τηλέφωνο". Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως μας βολεύει.

Στη θέση σου θα είχα φορτώσει πάρα πολύ!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

συγνωμη αλλα και εγω ημουν πολυ σκοροφα οταν ειχα τα παιδια μου νεογεννητα και σε οποιον αρεσει. !!! απαγορευται η προσελευση παιδων στο σπιτι μου!!!!! αμα ειναι και ο αλλος αναισθητος τι να πω?? παντως τωρα γεννησε η κουμπαρα μου και οταν πηγαμε στο σπιτι που η μικρη της ηταν 10 ημερων εννοειται οτι τα παιδια τα αφησα στην μητερα μου και δεν ηταν και αρρωστα! μπορει να εχουν ιωση που να μην εχει εκδηλωθει ακομη. μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως .....κουφιοκεφαλοι θα πω....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

μια περίπτωση που συνέβει στους γειτόνους μας!!

γέννησε η κοπέλα και μόλις βγήκε από το μαιευτήριο, την επισκέφτηκε η αδερφή της με τα παιδιά της που είχαν ανεμοβλογιά!!!!!

.......3 εβδομάδες στην εντατική το μωρό

ασχολιαστο....και συναφες με την υπογραφη σου!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εχετε δικιο κανεις δε σεβεται τιποτε τελικα, θυμαμαι μια γιατρο στο νοσοκομειο για καποιο λογο μας πηραν σειρες κλπ, μου ειπε μια κουβεντα οτι και να γινεται εσυ εισαι η μανα και εσυ θα προστετευσεις το παιδι σου.

εχω γινει πολλες φορες κακια αλλα οσες δεν εγινα το μετανιωσα, απο δω και στο εξης θα μιλω ξεκαθαρα σ οποιον αρεσει αλλιως ξυδακι!

Εγω παλι αυτο που δεν καταλααβ ποτε ειναι η εμμονη καποιων να βλεπουν τα νεογεννητα...

Στο μαιευτηριο στον πρωτο μου γιο δεχτηκα επισκεψεις ανθρωπων που δεν εχουν πατησει ουδεποτε στο σπιτι μου, (μεχρι πελατισσα του πατερα μου ηρθε) .. που μαζι τους δεν εχω οχι απλα φιλικες σχεσεις.. δεν εχω καθολου σχεσεις..

Υπαρχει κοσμος που παει στα λεχουδια με την ιδια λογικη που παει κ στα μουσεια...

Ηρθαν ατομα απο το σοι του αντρα μου να δουν το μωρο , που δεν τους ειχα ξαναδει ποτε στη ζωη μου, κ δεν τους ξαναειδα κ που δεν με παιρνουν καν στο τηλεφωνο να μου ευχηθουν στη γιορτη του παιδιου...

Στην μπεμπα δεν δεχτηκα επισκεψεις απο κανεναν για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.. την ειδαν οταν αρχισα να την βγαζω εξω κ παντα σε ανοιχτους δημοσιους χωρους.. περυσι ειδικα ολο τον χειμωνα δεν πατησε κανεις στο σπιτι, παρα μονο στις γιορτες κ αυτο κατοπιν προσκλησης..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω ειχα να μιλησω 6 μηνες με την πεθερα μου και τωρα που θα γεννησω προβλεπεται να κανουμε αλλους τοσους να μιλησουμε παλι.

Η πεθερα μου κραταει την εγγονη της (της κορης της) που παει και παιδικο.Φανταζεστε τωρα τι εχει να γινει οταν θα πω οτι δεν πρεπει να ερθει σπιτι τουλαχιστον μεχρι να σαραντησω? Γιατι βρε κοριτσια , δεν ειναι μονο να πλυνει τα χερια της η να βγαλει τα παπουτσια της.Ολη μερα σπιτι της ειναι η εγγονη της.Αν κολλησει κατι απο τον παιδικο, τα πλυσιματα στα χερια θα μας σωσουν?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...