Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

Aπαράδεκτοι!επρεπε να κρατήσεις τα νουμερα τους και καταγγελία στον συνήγοροτου πολίτη.πάντως ρε κορίτσια οχι οτι στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν αλλα ειναι νομίζω ελάχιστοι. στην Αθήνα οι περισσότεροι ταξιτζήδες την εχουν την πετριά τους. εχω άπειρες ιστορίες να σας πω με Αθηναίους ταξιτζήδες αλλα θα σας πω την τοπ! ειμαι περίπου 22 ετών ευπρεπέστατο κοριτσάκι παίρνω ταξί να παω σε ενα ραντεβού. ο κύριος απο την στιγμή που μπήκα πάλευε να βγάλει κάτι απο το δόντι του. και τσ και τσ και τσ και ξανα να προσπαθεί με νύχια, οδοντογλυφίδα, χαρτάκια μια αηδία τι να σας πω! ώσπου γυρνά και με ρωτά το θεικό...κοπελιά μήπως εχεις μεγάλα νύχια???με απόλυτη σοβαρότητα... έμεινα μ@λ@κ@ς!!και βέβαια το τράβηξε οταν του απάντησα πως δεν εχω μου ειπε...μου σφήνωσε το σουβλάκι στο δόντι και μ ενοχλεί πολύ και έλεγα μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις. καλα το τι άκουσε μετά δεν λέγεται και βέβαια κατέβηκα επιτόπου...ευτυχώς σχεδόν στον προορισμό μου.εχουν περάσει τόσα χρόνια και όποτε τύχει να σφηνώσει κάτι στο δόντι μου :)) ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πως ειναι δυνατόν να ζήτησε κάτι τέτοιο!!

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ή κακως τους τελευταιους μηνες παιρνω σχεδον καθημερινα ταξι και δεν μου εχει τυχει τιποτα τετοιο. Οι περισσοτεροι ειναι ευγενικοι, κοβουν δρομο αντι να με κανουν κυκλους και καποιες φορες που κραταω αγκαλια και το παιδι μου ανοιγουν και την πορτα να μπω. Και μια φορα μου επεσε καταλαθος το διπλωμα οδηγησης απο την τσαντα μου και ο ταξιτζης ευτυχως πηρε τηλεφωνο στη σχολη οδηγων και πηγε και τους το αφησε και με ενημερωσαν.

Μου εχει τυχει 2 φορες να μυριζει ασχημα ο ταξιτζης ή να ειναι χαλια το ταξι (σκισμενα καθισματα και τετοια), και κανα δυο περιπτωσεις εκνευριστικων ταξιτζηδων αλλα σε γενικες γραμμες εχω πολυ καλη γνωμη.

salomi αυτη τη στιγμη γελαω μονη μου πραγματικα!!!!χαχαχαχαχαχαα μα ελεοοοος...

κοριτσια κι εμενα στα 17μισι μου μου την επεφτε ταξιτζης απο ραδιοταξι μαλιστα, καθε φορα που επαιρνα ακουγε τη διευθυνση και ερχοταν ο ιδιος. ειδε βεβαια πως δεν επεφτα και κανα 2 φορες πηρε και η μανα μου κ η αδερφη μου και τον μπερδεψαμε και καποτε σταματησε, μερσεντες ταξι με πρασινα καθισματα δερματινα, ραδιοταξι των βορειων προαστιων.....μακριααααααααααααααααααααααααααα!!!!! Μπορουσα βεβαια να του χω κανει καταγγελια ημουν κ ανηλικη...τελοσπαντων, εμενα σε περιοχη κακοφημη γενικα που δε πηγαιναν ταξιτζηδες, και για να πας το τελευταιο λεοφωρειο ηταν 8 παρα 10. Το μαθημα απο τη σχολη τελειωνε ομως 9.... αμετρητες φορες με εχουν κατεβασει κατω μολισ εμπαινα και ελεγα που παω, χειμωνας να βρεχει καμια ανθρωπια, λες και εβλεπαν το γιαγκουλα να μπαιννει στο ταξι και φοβουνταν να με πανε μη τους ξεκοιλιασω στο δρομο??? τι να πω πια. το τι καταρες τους εχω ριξει νυχτιατικα δε λεγεται. Εχει τυχει και εχω πεσει σε καλο ανθρωπο ακομα το λεω, ενα μεσημερι ειχα χασει το λεοφωρειο, τοο επομενο σε 1μισι ωρα, ειχα πανω μου ενα 500αρικο και δε μου φτανε ως το προορισμο μου, μπαινω στο ταξι και του λεω μολις γραψει 500 θα κατεβω γιατι δεν εχω αλλα χρηματα πανω μου και θα συνεχισω με τα ποδια. Και μου απανταει καλη του ωρα "οχι κοπελα μου θα σε παω αν ησουν κορη μου στην ερημια θα σε αφηνα?". Ολα αυτα πριν 15 χρονια. μεχρι σε μεθυσμενο ειχα πεσει και φοβομουν να κουνησω ( ειχε και τη μπυρα ακουμπισμενη στο χειροφρενο διπλα και επινε στα φαναρια)... Δε ξερω ποσο εχουν αλλαξει στην αθηνα τα πραγματα γιατι ευτυχως εγω εφυγα κι εδω που ειμαι εχω αυτοκινητο, αλλα καθε φορα που ερχομαι νιωθω εκμεταλευση και δε βλεπω και καμια ιδιεταιρη αναβαθμιση εκτος του οτι εχουν λιγοστεψει τα σαραβαλα και οι παππουδες με το τσιγαρο στο χερι και το ταξι ντουμανι. Αλλα 50 ευρω να παω μεσω αττικης οδου απο αεροδρομιο στο πατρικο μου ε ειναι τραγικο τοσα χρηματα! η καπελο επειδη ετυχε πχ να παρω απο σταθμο λαρισης ταξι? Και ολο παραπονιουνται, δε παιρνει ο κοσμος λεει ταξι και θα ανοιξουν κ το επαγγελμα....λες κι εμεις δεν εχουμε προβληματα στις δουλειες μας. Τοσο καιρο που δεν κοβανε καν αποδειξη ηταν καλα? και τωρα ακομα που αν δε ζητησεις κανουν τις παπιες? Ευτυχως περασε η εποχη που ειχα παρε δωσε με ταξιτζηδες.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Αυτό που τους διαφοροποιεί εντελώς ως κλάδο είναι η έλλειψη σταθερής "πελατείας". Σε άλλους κλάδους η πελατεία που θα έχει κάποιος επαγγελματίες εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από την ικανοποίηση των πελατών του. Οπότε ακόμα και ο πιο άξεστος άνθρωπος θα προσποιηθεί τουλάχιστον κάποιους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και εντιμότητας, ώστε να επιβιώσει στην αγορά.

Στα ταξί δυστυχώς δεν βρίσκει εφαρμογή αυτός ο κανόνας, καθώς η πελατεία τους είναι τυχαία και σε καμιά περίπτωση δεν τους επιλέγει. Οπότε ο άξεστος άνθρωπος θα παραμείνει άξεστος γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει.:roll: Επομένως, ναι, γι' αυτό το λόγο είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσει κάποιος έναν άξεστο ταξιτζή από έναν άξεστο π.χ. καταστηματάρχη.

Εγώ νομίζω ότι όσο πιο συχνά αντιμετωπίζουμε άσχημες συμπεριφορές από οδηγούς ταξί, τόσο περισσότερο προσπαθούμε να αποφύγουμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά. Κι αυτό είναι άδικο τόσο για εμάς όσο και για τους ευσυνείδητους επαγγελματίες του κλάδου...

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Καλά salomi έχω μείνει αναυδη!!!!! Δλδ αν είχες μεγάλα νύχια μπορει να σου ζήταγε να τα βάλεις στο στόμα του;;; Τί άλλο θα ακούσουμε....

ειναι τόσο τραβηγμένη απ τα μαλλιά η ιστορία που ακούγεται σαν ψέμα αλλα με οση ειλικρίνεια διαθέτω σας λέω πως συνέβη και μάλιστα ο κύριος θεώρησε πως εγώ αντέδρασα υπερβολικά...και καλά πως κάνεις ετσι....να του χώσεις μια μπουνιά στη μάπα να του φύγουν δόντια και σουβλάκι :)

M6bap3.png

cik1p3.png

Salomi, σε πιστεύω απόλυτα..εγώ όπως αναφέρω και παραπάνω στον 8ο μήνα χρειάστηκε να πάρω ταξί...Πέρα του ότι κάπνιζε σαν αράπης , γυρνάει και μου λέει το κορυφαίο: Κοπελιά να σου χαιδέψω την κοιλιά να σου πω τι παιδί θα κάνεις; Αλλαξα 100 χρώματα από το σοκ και την τρομάρα..Φαντάσου ότι η κοιλιά μου είχε αρχίσει να συσπάται...Φυσικά του απάντησα : ΟΧΙ, άλλωστε ήδη ξέρω...Και μου λεει: καλά όπως νομίζεις...ΕΛΕΟΣ..Πόσο ανωμαλάρα πρέπει να σαι για να πεις σε μια γυναίκα κ μάλιστα έγκυο : να σε χαιδέψω;;;;;;;

Εγώ παίρνω ταξί πολύ πολύ συχνά απο 17 χρονων μεχρι τώρα που ειμαι 32. Και έχω συναντήσει και περίεργους και αξεστους και τα πάντα. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι έχω συναντήσει και πολλούς καλούς ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φορά ήμουν 19 χρονων και είχα πάει στην αιγινα να δω τον φίλο μου και χωρίσαμε με παρα πολύ άσχημο τρόπο . Γυρισα σε μαυρο χαλι και πήρα ένα ταξί από πειραιά να με πάει σπίτι. Αυτον τον άνθρωπο δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Με ρώτησε αν είμαι καλά και εγώ έβαλα τα κλάματα σταμάτησε μου πήρε νερό και μου μίλαγε σαν μπαμπας σε όλο το δρόμο. Οταν με πήγε σπίτι και εγω εξακολουθούσα να κλαίω με ρώτησε αν ήταν κανεις σπίτι και όταν του είπα όχι εμεινε μαζί μου σε μια καφετέρια δίπλα στο σπίτι μέχρι να έρθουν οι δικοί μου. Και δεν μου την έπεσε ούτε καν ούτε τηλ μου ζήτησε ούτε υπονόησε κάτι τίποτα τίποτα . Για αυτό και έκατσα και εγώ για καφέ ( δεν συνήθιζα να βγαίνω με αγνώστους σε καμία περίπτωση ).Ηταν ένας άνθρωπος που βρέθηκε κοντά μου σε μια πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και με βοήθησε τόσο πολύ αν και άγνωστος. Πραγματικα τον ευχαριστώ πολύ.Να είναι καλά

Ημουνα περιπου 20 χρονων. Μπαινω σε ταξι και μετα απο λιγο αρχισε ο ταξιτζης ενας μεσηλικας καλοβαλμενος να μου πιανει κουβεντα για τα ταξιδια που εχει κανει κ ποσο κοσμογυρισμενος ειναι κλπ. Απο δω το φερε απο κει το φερε και μου λεει καποια στιγμη. Σε ολες τις χωρες πηγαινα κ με μια γυναικα ντοπια.

Κατεληξα λοιπον στο πιο εθνιοκοτητα κανει το καλυτερο...(ξερετε). Δηλαδη, λεει, αν μου βαλεις ολες τις γυναικες απ ολες τις χωρες σε ενα σπιτι εγω θα ξαναπαω στο δωματιο που εχει τις Ινδες. Ειναι οι καλυτερς απ ολες σ αυτο το τομεα.

Και συνεχιζει, μια φορα μια Τουρκαλα μου δειξε ενα κολπο για να ξεχωριζω αν μια γυναικα ερχεται σε "κορυφωση" πιο ευκολα κολπικα ή κλειτοριδικα :rolleyes:.

Για να το καταλαβεις πρεπει να ακουμπησεις στο σημειο αναμεσα στο δεικτη κ το παραμεσο τις γυναικας... Αν μου δωσεις το χερι σου λεει θα σου πω κ για σενα. Θες μου λεει να σου πω εσυ τι εισαι εσυ? Οχι ευχαριστω του λεω εγω. Ε μετα απο λιγο φτασαμε κ κατεβηκα. Παντως δεν ηταν ουτε προστιχος, ουτε κανα πεσιμο εκανε. Τα ελεγε ολα αυτα πολυ "εγκυκλοπαιδικα" και ναι μεν ημουν μαγκωμενη απο τη φυση της κουβεντας αλλα απ την αλλη δεν μου εδωσε να καταλαβω οτι ειχε καποιο υποννοουμενο....

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Για να το καταλαβεις πρεπει να ακουμπησεις στο σημειο αναμεσα στο δεικτη κ το παραμεσο τις γυναικας... Αν μου δωσεις το χερι σου λεει θα σου πω κ για σενα. Θες μου λεει να σου πω εσυ τι εισαι εσυ? Οχι ευχαριστω του λεω εγω. Ε μετα απο λιγο φτασαμε κ κατεβηκα. Παντως δεν ηταν ουτε προστιχος, ουτε κανα πεσιμο εκανε. Τα ελεγε ολα αυτα πολυ "εγκυκλοπαιδικα" και ναι μεν ημουν μαγκωμενη απο τη φυση της κουβεντας αλλα απ την αλλη δεν μου εδωσε να καταλαβω οτι ειχε καποιο υποννοουμενο....

Καλά, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Εγώ θα του έδινα το χέρι μου να μου πει (από περιέργεια να δω αν θα πέσει μέσα και μόνο). Πάντως από το να τους ακούς να βρίζουν για το μνημόνιο, καλύτερο θέμα είναι το σεξ :mrgreen:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Και ηρθα κι εγω να αποτελεσω, υποκεφαλαιο του βιβλιου!

Διαβαζοντας όσα εχετε ζησει καποιες απο εδω με του ταξιτζηδες, πριν απο λιγες μερες, δε φανταζομουν να εχω κι εγω καμια αναλογη τοσο τρανταχτη εμπειρια με ταξιτζη!Αμ δεεεεεεεεεεεεε.....

Εχτες το βραδυ ειχαμε παει σε μια γιορτη κι επειδη το αυτοκινητο το εχουμε στειλει για συντηρηση, πηγαμε και ηρθαμε με ταξι.

Στο γυρισμο, στην επιστροφη, ''ετρεχε'' η 2πλη ταριφα (για μια αποσταση -οσες γνωριζεται απο προαστια της Αθηνας- Βουλα-Βουλιαγμενη) το ταξιμετρο εγραψε 20 ευρω!!!!!!!!!!!

Εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα, και του αντρα μου και ηταν ετοιμος να αρχισει καυγα.

Τεσπα, επειδη δε θα εβγαινε ακρη 3 το ξημερωμα και επειδη δεν ειχα ορεξη για τσακωμους, ειπα στον αντρα μου να του ζητησουμε αποδειξη. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για το γαμωτο!!!!!!!!

Αποτελεσμα;;;;;;;;; Να κατεβασει τη μουτρακλα του οταν ευγενικα ζητησα να μου κοψει αποδειξη κ οταν την εκοψε να τη δωσει, εκοψε το ονομ/μο του εκμεταλλευτη, το ΑΦΜ και τις πινακιδες!

Ο τυπας δλδ επαγγελματιας κλεφτης!

Θυμωσα τοοοοοοοοσο πολυ με τον εαυτο μου που το ανακαλυψα 5' λεπτα αργοτερα κι οχι εκεινη τη στιγμη!!!!!

Ααααα και οταν κατεβαινα απο το αμαξι μου κανει ''μανταμ οπως θα βγαινεις προσεξε μη παρεις και κανενα μηχανακι παραμαζωμα'':twisted:

85MJp2.png

Στο γυρισμο, στην επιστροφη, ''ετρεχε'' η 2πλη ταριφα (για μια αποσταση -οσες γνωριζεται απο προαστια της Αθηνας- Βουλα-Βουλιαγμενη) το ταξιμετρο εγραψε 20 ευρω!!!!!!!!!!!

Εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα, και του αντρα μου και ηταν ετοιμος να αρχισει καυγα.

Τεσπα, επειδη δε θα εβγαινε ακρη 3 το ξημερωμα και επειδη δεν ειχα ορεξη για τσακωμους, ειπα στον αντρα μου να του ζητησουμε αποδειξη. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για το γαμωτο!!!!!!!!

Αποτελεσμα;;;;;;;;; Να κατεβασει τη μουτρακλα του οταν ευγενικα ζητησα να μου κοψει αποδειξη κ οταν την εκοψε να τη δωσει, εκοψε το ονομ/μο του εκμεταλλευτη, το ΑΦΜ και τις πινακιδες!

Ο τυπας δλδ επαγγελματιας κλεφτης!

Πω πωωωωω κλέφτης ΚΑΙ αγενέστατος. Ασπιρίνες να τα κάνει, του ευχήθηκες; :twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...