Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραγγελία online: γάλα (βρεφικής ηλικίας) σε σκόνη

Recommended Posts

Ίδιες τιμές έχει και το γερμανικό http://www.apo-rot.de/

Επιβαρύνεσαι γύρω στα 10 ευρώ για τα μεταφορικά, αλλά θα παραγγείλεις καμιά 10ριά κουτιά τουλάχιστον, οποτε σε συμφέρει. Είναι απόλυτα ασφαλής η συναλλαγή. Όσα παραγγείλαμε, λήγουν τέλη του 2014.

Στην αναζήτηση βάζω novalac 3 και δεν μου βγάζει τίποτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν κατάλαβα καλά στην Κύπρο είναι πολύ φθηνότερα από την Ελλάδα; Δηλαδή τα 400gr novalac 3 το απλό εσείς πόσο το αγοράζεται;

γύρω στα 7 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!! κάτι λιγότερο από 7 ευρώ!!!!

απλά τα έπαιρνα από τη φαρμακευτική που τα κάνει εισαγωγή και ουσιαστικά μου τα έδινε σε πακέτα των 20 τεμαχίων, διαφορετικά δε σου δίνει πιο λίγα....

αλλά επειδή η συνυφάδα μου της το έδινε για μήνες τη σύμφερε πολύ παρόλο που ήταν και το ταχυδρομείο στη μέση!!!!

που το πάει με βάση τα κιλά δλδ!!!!

LzEcp2.png

Τα μεταφορικά για Ελλάδα πόσο μπορεί να είναι για 20 κουτιά; Επίσης μπορούν να στείλουν με αντικαταβολή;

αν έχεις ένα κουτί σπίτι μου λες σε παρακαλώ το gross βάρος γιατί δεν υπολογίζεται σωστά με τα 400γρ γιατί αυτά είναι το καθαρό βάρος!!!

και θα σου πω ακριβώς πόσο στοιχίζει το ταχυδρομείο!!!

όσο για αντικαταβολή θα σε γελάσω, αλλά αν θες μπορώ να ρωτήσω!!!

LzEcp2.png

Αστεράκι χίλια χίλια ευχαριστώ. Επειδή είμαι στη δουλειά θα επανέλθω αύριο ή αν μπορέσω μετά το μεσημεράκι από το σπίτι, αν και χλωμό. Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται και παράδοση με αντικαταβολή. Και πάλι χίλια ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Αστεράκι χίλια χίλια ευχαριστώ. Επειδή είμαι στη δουλειά θα επανέλθω αύριο ή αν μπορέσω μετά το μεσημεράκι από το σπίτι, αν και χλωμό. Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται και παράδοση με αντικαταβολή. Και πάλι χίλια ευχαριστώ.

τίποτα μαρία μου!!!

όταν θέλεις κάτι στείλε μου, θα το ψάξω και εγώ λίγο το απόγευμα γιατί κλείνουν το μεσημέρι!!!!

LzEcp2.png

Στην αναζήτηση βάζω novalac 3 και δεν μου βγάζει τίποτα

Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω... μήπως δεν έχουν απόθεμα αυτή τη στιγμή; Ξαναδοκίμασε σε λίγες μέρες.

Μαρια καλησπερα αν εννοεις 23 το μικρο κουτι τοτε σε συμφερει αυτο http://www.drogisterij.net/verzorging/baby/babyvoeding/nutrilon-zuigelingvoeding-1-pepti-900gram-8712400109475 απο εδω παιρνω κι εγω του δικου μου , ειναι αξιοπιστο. ελπιζω να βοηθησα

Kella, σ' ευχαριστώ πολύ, θα μπω να το ψάξω. Είτε βγάλω άκρη, είτε όχι, το σημαντικό είναι η πρόθεση. Και πάλι σ' ευχαριστώ:)

Αστεράκι το gross βάρος δεν το βρήκα πουθενά πάνω στο κουτί. Πάντως αν θέλεις πες μου πόσο πάνω κάτω μπορεί να είναι το κόστος αποστολής.

πήρα τηλ στην εταιρεία και περιμένω από την κοπέλα που το χειρίζεται να μου τηλ επειδή τώρα λείπει από το γραφείο της!!!

θα τη ρωτήσω για αντικαταβολή, για το βάρος και ότι άλλο σκεφτώ και θα σου απαντήσω μόλις έχω νέα!!!!

πάντως τα 10 κιλά περίπου είναι 46 ευρώ με το ταχυδρομείο!!!!

άρα είναι επιπρόσθετα για το κάθε κουτί σκόνης 2.30 ευρώ!!!

δεν ξέρω αν σε συμφέρει σε σχέση με την εκεί τιμή πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε βοηθήσω!!!!

LzEcp2.png

Διαφημίσεις

μαρία μου μόλις μίλησα με την κοπέλα από την εταιρεία και μου είπε τα εξής:

δεν στέλνουν από μόνοι τους στο εξωτερικό άρα η αντικαταβολή δεν ισχύει,

μου πρότεινε να τα πάρω εγώ και να στα στείλω,

το κάθε κουτί στοιχίζει 6.38(τιμή κόστους) και το πακέτο περιέχει 12 και όχι 20 κουτιά που σου είχα πει αρχικά,

το ταχυδρομείο για να σου τα στείλω πάει ανά 1 κιλό!!!

τα 8 κιλά για παράδειγμα κοστίζουν 42.72 ευρώ, στα έβαλα 8 κιλά επειδή τα υπολόγισα ως μεικτό βάρος και όχι το καθαρό των 400γρ.

τα 15 κιλα δλδ 24 κουτιά σκόνη κάνουν 54.69ευρώ...

δλδ 12 κουτιά * 6.38 = 75.56 +42.72 μεταφ = 119.28

έρχεται ουσιαστικά 9.94 το κάθε κουτί!!!!

στα 24 κουτια *6.38 = 153.12 + 54.69 μεταφ = 207.81

8.65 το κάθε κουτί!!!

κοίταξε τα με την ησυχία σου και ότι απορία έχεις ή θέλεις κάτι άλλο μου λες!!!

μπες σε αυτό για περισσότερες λεπτομέρειες της αποστολής

http://www.mcw.gov.cy/mcw/dps/dps.nsf/Calc_Parcel_gr?OpenForm

στον τύπο να βάλεις δέματα, και αποστολή S.A.L!!!!

LzEcp2.png

Στο apo-rot είδα οτι τα μεταφορικά είναι 15 ευρώ για Ελλάδα και Σλοβακία και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες πολύ πιο φθηνά.Βλέπετε μας τρέχουν απο τα μπατζάκια εμάς και μας τα αρμέγουν.Εμείς πίνουμε το Humana 1 αλλά λόγω του οτι έπρεπε να παίρνω γάλα κάθε 4 ημέρες είπα να πάρω κάτι πιο οικονομικό και πήρα aptamil.Δεν μας έκατσε όμως καλά.( εμετό και πίνει λιγότερα ml)Βλέπω οτι αυτό το site το humana 1 το έχει πιο τσιμπημένα απο οτι αλλα site απλά εκείνα δεν στέλνουν εδώ.Πως πληρώνεις στο apo-rot?μόνο πιστωτική-χρεωστική ή και αντικαταβολή?να το τολμήσω?έχετε μείνει ευχαριστημένες?ευχαριστώ

Αστεράκι και πάλι ευχαριστώ. Απλά έτσι δεν με συμφέρει καθώς εδώ τα παίρνω 9,50 ευρώ το 1 κουτί. Επειδή παραγγέλνω μεγάλη ποσότητα (10 κουτιά κάθε φορά) η φαρμακοποιός μου κάνει έκπτωση και μου τα αφήνει στα 9,50 ευρώ το ένα κουτί. Θα προσπαθήσω να κάνω παραγγελία μέσω κάποιου γαλλικού site καθώς εκεί βρίσκω το κουτί των 800gr γύρω στα 11,50 ευρώ. Αν τα καταφέρω, θα ενημερώσω.

Αστεράκι και πάλι ευχαριστώ. Απλά έτσι δεν με συμφέρει καθώς εδώ τα παίρνω 9,50 ευρώ το 1 κουτί. Επειδή παραγγέλνω μεγάλη ποσότητα (10 κουτιά κάθε φορά) η φαρμακοποιός μου κάνει έκπτωση και μου τα αφήνει στα 9,50 ευρώ το ένα κουτί. Θα προσπαθήσω να κάνω παραγγελία μέσω κάποιου γαλλικού site καθώς εκεί βρίσκω το κουτί των 800gr γύρω στα 11,50 ευρώ. Αν τα καταφέρω, θα ενημερώσω.

τίποτα μαρία μου, μακάρι να τα βρεις πιο φτηνά γιατί δεν αξίζει για τόση λίγη διαφορά να τα πάρεις από εδώ!!!!

το θέμα είναι η διαφορά στην τσέπη μας:wink::wink::wink::wink:

ελπίζω να τα καταφέρεις και να κάνεις τη δουλίτσα σου!!!!

LzEcp2.png

Πως πληρώνεις στο apo-rot?μόνο πιστωτική-χρεωστική ή και αντικαταβολή?να το τολμήσω?έχετε μείνει ευχαριστημένες?ευχαριστώ

Δεν ειχα κανενα προβλημα στις συναλλαγες μου με apo-rot. Εχω να παραγγειλω ομως αρκετους μηνες γιατι ξεκινησε να πινει Hipp και το παραγγελνω απο babyneo.de.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειχα κανενα προβλημα στις συναλλαγες μου με apo-rot. Εχω να παραγγειλω ομως αρκετους μηνες γιατι ξεκινησε να πινει Hipp και το παραγγελνω απο babyneo.de.

Πως πλήρωνες geonik?

Πως πλήρωνες geonik?

Σου δινει 3 επιλογες, καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, πιστωτικη και pay pal. Συνηθως πληρωνω με paypal οταν μου δινεται η δυνατοτητα, με τις καρτες μου που τις εχω συνδεσει στο λογαριασμο μου paypal. Eχω ομως πληρωσει και απευθειας με πιστωτικη. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.;)

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Αν δεν κάνω λάθος το frezylac είναι Ελληνικό. Οπότε μην το ψάχνετε έξω. Διορθώστε με αν ισχύει το αντίθετο.

το frezylac ειναι γερμανικο γαλα...στο εξωτερικο υπαρχει με το ονομα lactana και το παρασκευαζει η γερμανικη εταιρεια TOPFER....μου το στελνουνε απο γερμανια στην τιμη των 9,85 ευρω τα 600gr

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, έχω βρει το "www.baby-pharma.com" . Αγοράζω λίγο πιο ακριβά, αλλά δίνουν δυνατότητα αντικαταβολής. Εμείς ξεκινήσαμε με NUTRIBEN 1 και καταλήξαμε στο ALMIRON 1. Το site πουλάει σχεδόν όλα τα γάλατα. To ALMIRON το βρίσκω σαν NUTRILON. Είναι το ίδιο γάλα ακριβώς. Όποια μανούλα θέλει μπορώ να στείλω photo του κουτιού με την αναγραφή των συστατικών. Όσες λοιπόν έχουν πρόβλημα πίστωσης (πιστεύω είμαστε πολλές πια) και θέλουν να κάνουν χρήση αντικαταβολής, ρίξτε μια ματιά!!!!

Κι εγω δίνω βιολογικό Hipp στην μικρή μου το οποίο το πίνει με πολλή ευχαρίστηση και δεν της κάνει πια αναγωγές. Το παίρνω απο online φαρμακειο στα 15 ευρώ περίπου

• 2 εβδομάδες μετά...

http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=hipp+ha&page=1&ty=general&cty=&catid=0&catcnt=0&catname=&sort=&pp=&vv=list&sid=&bw=&showTab=&pageSize=32

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πάντως όχι από το tofarmakeiomou.gr. Είναι απαράδεκτοι!

Παρήγγειλα το hipp bio combiotik 1 900 gram. και μου εφεραν hipp organic 1. Η απάντησή τους ήταν οτι η φωτογραφία της συσκευασίας στο site είναι λαθος κι οτι δεν υπάρχει στην Ελλάδα hipp bio combiotik 1 900 gram. Eλεος! Πλασάρουν δηλ. το bio combiotic αλλά πουλάνε σκέτο bio.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για τα πρακτικά μόλις μου έφεραν το σωστό γάλα και θα μου επιστρέψουν και την χρηματική διαφορά. Επιπλέον, και προφανώς ως δείγμα συγγνώμης για την αναστάτωση, μου έφεραν 2 κουτιά μπισκοτόκρεμες hipp και μια διαφημιστική τσάντα. Eντάξει, μπορεί να με κάνανε τούρμπο χθες αλλά και μόνο που υποσχέθηκαν πως θα διορθώσουν το λάθος τους άμεσα στο site είμαι ευχαριστημένη!

Από μένα 10 points για το customer service τους.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...