Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραγγελία online: γάλα (βρεφικής ηλικίας) σε σκόνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορώ να βρω το Frisolac και Frisolac Comfort σε κάποιο site εξωτερικό? Εδώ στην Ελλάδα είναι πανάκριβο (24? το κουτί) και προσπαθώ καιρό τώρα να το βρω απέξω αλλά δεν έχω καταφέρει.

Μήπως είναι το Friso???

Αν κάποια γνωρίζει σας παρακαλώ να με ενημερώσετε!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παραγγελνω 5 μηνες τωρα απο φαρμακειο της Γερμανιας χουμανα. Στο ενα τριτο της τιμης με εδω. .. Ερχεται μεσω ΕΛΤΑ με10 ευρω μεταφορικα για τα 20 κουτια των 500 γρμ.Η διευθυνση WWWberlindaversandapothekede./humana.Διαδωστε το. Κτυπηστε τους μεσαζοντες. Μπαινω απο το google chrome που κανει αυτοματη μεταφραση.Βαλτε στο κουτακι πανω ψηλα δεξια της σελιδας που λεει <γρηγορη παραγγελια >HUMANA. θα σας βγαλει ολα τα ειδη της για να διαλεξετε.

Επισης το amazon.de και το ebay συνεχιζουν να δινουν ολα τα γνωστα γαλατα στην Ελλαδα. Αξιζει τον κοπο. ΕΙΝΑΙ στο ενα τριτο των Ελληνικων τιμων. και βρεφικες κρεμες.

επισης αφρολουτρα, αντηλιακες και κρεμες για το συγκαμα απο την πανα.Εγω ολα αυτα τα παιρνω απο την σελιδα που σας ειπα .Την WWWberlindaversandapotheke.de.Eπειδη δεν ξερω καμια ξενη γλωσσα, εγκατεστησα το google chrome δωρεαν και πανευκολα και εχω τη Γερμανικη σελιδα στη γλωσσα μου.Να ειστε καλα και ολα τα παιδακια του κοσμου.

HUMANA στο ενα τριτο της ελληνικης τιμης στο wwwberlindaversandapotheke.de/humana.Μπαινω απο το google chrome για αυτοματη μεταφραση. Μεταφορικα για 10 κιλα γαλα 10 ευρω, ερχεται μεσω ΕΛΤΑ σε 12 μερες .Ειναι Γερμανικο ιντερνετικο φαρμακειο, εχει ολα τα χουμανα 1, 2,3 και τις κρεμες.Στελνει Ελλαδα σε αντιθεση με αλλα σαιτ που σταματησαν να μας δινουν.

καλημερα!

θα ηθελα να ρωτησω, το βρεφικο γαλα novalac it που βλεπω οτι υπαρχει στο γερμανικο φαρμακειο Apo-rot κ απο οτι ειδα σε παλαιοτερα posts το παραγγελνετε καποιοι, ειδα οτι βγαινει για ηλικία 0-12 αν δεν κανω λάθος και ειναι το novalac v. Εδω υπάρχει ομως νουμερο 1 και 2. Επειδη πινουμε το 1 αλλα σε λιγες μερες θα παμε στο 2 (τα ελληνικα), ειχατε ρωτησει παιδιατρο για τα συστατικα του γερμανικου?πως γινεται να ειναι απο 0-12? το 2 δεν ειναι πιο ενισχυμενο?Η δεν εχω καταλαβει κατι?Βοηθειστε !!!ευχαριστω πολυ!!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας!!! Πίνουμε το γάλα Humana ar .βρήκα το site apo-rot.de αλλα δεν ΜΠΟΡΩ να κάνω την παρεγγελεια!!!μήπως μπορεί να με καθοδηγήσει κάποια ΜΑΝΟΥΛΑ;;;;

• 3 εβδομάδες μετά...
καλημερα!

θα ηθελα να ρωτησω, το βρεφικο γαλα novalac it που βλεπω οτι υπαρχει στο γερμανικο φαρμακειο Apo-rot κ απο οτι ειδα σε παλαιοτερα posts το παραγγελνετε καποιοι, ειδα οτι βγαινει για ηλικία 0-12 αν δεν κανω λάθος και ειναι το novalac v. Εδω υπάρχει ομως νουμερο 1 και 2. Επειδη πινουμε το 1 αλλα σε λιγες μερες θα παμε στο 2 (τα ελληνικα), ειχατε ρωτησει παιδιατρο για τα συστατικα του γερμανικου?πως γινεται να ειναι απο 0-12? το 2 δεν ειναι πιο ενισχυμενο?Η δεν εχω καταλαβει κατι?Βοηθειστε !!!ευχαριστω πολυ!!!!!

Kάποιο λάθος μάλλον κάνεις. Μέχρι πριν 2 μήνες παραγγέλναμε το Νοvalac 1 και τώρα παραγγέλνουμε το 2 από τo site που λες.

http://www.apo-rot.de/index_search.html;jsessionid=ECFD17902298BE4C7FF94C9FFF9D1C4F.tcq-5?_formname=searchform&_errorpage=%2Findex.html&_command=SearchReroute&_validation=-323707852&_filterfastsearch2=x&_filteronlyInMenu=x&_filteravgrank=x&_filternolimits=x&_filterfixedrankgroup=x&_filtersearchkat=&_filterktext=Novalac

Τελικά είναι ασφαλές να παραγγέλνουμε βρεφικό γάλα μέσω internet;Σκέφτομαι να πάρω από Γερμανία από apo-rot, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω προβληματίζομαι.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Τελικά είναι ασφαλές να παραγγέλνουμε βρεφικό γάλα μέσω internet;Σκέφτομαι να πάρω από Γερμανία από apo-rot, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω προβληματίζομαι.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Τι φοβάσαι δλδ; Σε όλη την Ευρώπη το γάλα είναι στη μισή τιμή, μόνο εμείς οι βλάκες εδώ το πληρώνουμε λες κι είναι χρυσάφι. :evil:

Διαφημίσεις

Τι φοβάσαι δλδ; Σε όλη την Ευρώπη το γάλα είναι στη μισή τιμή, μόνο εμείς οι βλάκες εδώ το πληρώνουμε λες κι είναι χρυσάφι. :evil:

Έχεις δίκιο σχετικά με την τιμή.Αυτό που φαβάμαι σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την ποιότητα αυτού που θα παραλάβουμε.

Είναι ένα κουτί με άσπρη σκόνη που δεν ξέρεις αν όντως αποτελείται από τα συστατικά που πρέπει ή οτιδήποτε άλλο....Αυτό με αφορμή το θέμα με τη μελαμίνη που έβαζαν κάποιοι ασυνήδητοι Κινέζοι στο βρεφικό γάλα πριν χρόνια προκειμένου να κερδίσουν χρήματα...

Η λύση στο πρόβλημα είναι απλή,αλλά κοιμόμαστε ακόμη..."Έλληνες ξυπνήστε και αρχίστε να φωνάζετε για το δίκιο σας"!

Έχεις δίκιο σχετικά με την τιμή.Αυτό που φαβάμαι σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την ποιότητα αυτού που θα παραλάβουμε.

Είναι ένα κουτί με άσπρη σκόνη που δεν ξέρεις αν όντως αποτελείται από τα συστατικά που πρέπει ή οτιδήποτε άλλο....Αυτό με αφορμή το θέμα με τη μελαμίνη που έβαζαν κάποιοι ασυνήδητοι Κινέζοι στο βρεφικό γάλα πριν χρόνια προκειμένου να κερδίσουν χρήματα...

Η λύση στο πρόβλημα είναι απλή,αλλά κοιμόμαστε ακόμη..."Έλληνες ξυπνήστε και αρχίστε να φωνάζετε για το δίκιο σας"!

Το ίδιο γάλα είναι, είτε το πάρεις από Γερμανια, είτε το πάρεις από δω. Αν ξέρεις γερμανικά, διάβασε τα κουτιά και σύγκρινε. Δεν είναι κινέζικο το Νοβαλάκ.

HUMANA στο ενα τριτο της ελληνικης τιμης στο wwwberlindaversandapotheke.de/humana.Μπαινω απο το google chrome για αυτοματη μεταφραση. Μεταφορικα για 10 κιλα γαλα 10 ευρω, ερχεται μεσω ΕΛΤΑ σε 12 μερες .Ειναι Γερμανικο ιντερνετικο φαρμακειο, εχει ολα τα χουμανα 1, 2,3 και τις κρεμες.Στελνει Ελλαδα σε αντιθεση με αλλα σαιτ που σταματησαν να μας δινουν.

Πραγματικά, εξαιρετική περίπτωση το σάιτ που λες. Πολύ καλή τιμή το γάλα, πολύ καλή τιμή τα μεταφορικά (ούτε 10 ευρώ). Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησαν να στέλνουν (συγκεκριμένα humana) στην Ελλάδα. Απ'οτι κατάλαβα, λόγω humana ελλάς!! το ίδιο και το euva.net, μάλλον πρόκειται για την ίδια ή συγγενή απόθήκη στη Γερμανία! Προφανώς πρέπει να θρέψουμε τους εδώ κλεφταράδες, μιας και την έχουν πάρει χαμπάρι αρκετοί τη δουλειά μέσω Intenet! Παρήγγειλα τελικά απο apo-rot, αλλά κάτι μου λέει ότι ούτε από κει θα στείλουν......

Αναζητώντας ασφαλή τρόπο αγοράς βρεφικού γάλακτος μέσω internet, μια και διάβασα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα online φαρμακεία, σας ενημερώνω ότι το Βέλγιο έχει αυστηρή διαδικασία αδειοδότησης αυτών των φαρμακείων.

Σύμφωνα με το Βέλγικο Παράρτημα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή, έχει εκδοθεί λίστα αδειδοτημένων online φαρμακείων, ώστε οι καταναλωτές να αγοράζουν φάρμακα με ασφάλεια.

Επισυνάπτω το σχετικό link: (http://www.eccbelgium.be/do-you-buy-medicines-online-first-check-whether-the-online-pharmacy-has-a-license-s51151.htm)

Επίσης,αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε γάλα Novalac προτείνω να επισκεφθήτε την Αγγλική έκδοση ενός από τα παραπάνω φαρμακεία και συγκεκριμένα το: http://www.farmaline.co.uk/health/ .

Είναι λίγο πιο ακριβά τα μεταφορικά,αλλά νομίζω ότι αν πάρεις ποσότητα και παλι συμφέρει.

• 1 month later...

Κορίτσια γνωρίζει καμιά σας που μπορούμε να αγοράσουμε γάλα frezylac από εξωτερικό?Είναι για την βαπτιστήρα μου κ υπάρχει έλλειψη στο συγκεκριμένο!Κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα αλλά δε θυμάμαι που ήταν κ έχω φάει όλο το φόρουμ!

Αν μπορεί κάποια να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα. το μωρακι μου ξεκινησε το humana ar λογω αναγωγων. ειδα τα site που προτεινανεδω καποιες κοπελες αλλα σε ολα το συγκεκριμενο γαλα υπαρχει με την ονομασια "humana plus". το εχει παρει καποια κοπελα? ειναι το ιδιο με το ελληνικο η οχι?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα μανούλες:)

Κι εγώ ψάχνω να βρω το almiron pepti mct, αλλά δεν βγάζω άκρη. Δυστυχώς ο μικρούλης μας μετά από αλλαγή 6 διαφορετικών γαλάκτων κατέληξε να πίνει αυτό, το οποίο ομολογώ ότι στην Ελλάδα έχει την εξωφρενική τιμή των 23? πάνω-κάτω και δεν το βρίσκουμε και εύκολα. Κοίταξα στα site που έχουν το nutrilon που απ' ότι διάβασα πιο πάνω είναι το αντίστοιχο στο εξωτερικό, αλλά δεν κατάφερα να ξεχωρίσω ποιό είναι το αντίστοιχο του pepti mct. Επειδή το συγκεκριμένο γάλα είναι το μοναδικό - από αυτά που δεν έχουν λακτόζη και πρωτεϊνη γάλακτος - που πίνει ο μικρός μου, αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Μαρία

Καλησπέρα μανούλες:)

Κι εγώ ψάχνω να βρω το almiron pepti mct, αλλά δεν βγάζω άκρη. Δυστυχώς ο μικρούλης μας μετά από αλλαγή 6 διαφορετικών γαλάκτων κατέληξε να πίνει αυτό, το οποίο ομολογώ ότι στην Ελλάδα έχει την εξωφρενική τιμή των 23? πάνω-κάτω και δεν το βρίσκουμε και εύκολα. Κοίταξα στα site που έχουν το nutrilon που απ' ότι διάβασα πιο πάνω είναι το αντίστοιχο στο εξωτερικό, αλλά δεν κατάφερα να ξεχωρίσω ποιό είναι το αντίστοιχο του pepti mct. Επειδή το συγκεκριμένο γάλα είναι το μοναδικό - από αυτά που δεν έχουν λακτόζη και πρωτεϊνη γάλακτος - που πίνει ο μικρός μου, αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Μαρία

Μαρια καλησπερα αν εννοεις 23 το μικρο κουτι τοτε σε συμφερει αυτο http://www.drogisterij.net/verzorging/baby/babyvoeding/nutrilon-zuigelingvoeding-1-pepti-900gram-8712400109475 απο εδω παιρνω κι εγω του δικου μου , ειναι αξιοπιστο. ελπιζω να βοηθησα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Εχει μήπως αγοράσει κάποια μαμά γάλα novalac από γαλλικό σάιτ; Βλέπω ότι οι τιμές είναι οι καλύτερες

τι τιμές τα βρήκες??? το κλασικό ή το άλλο που είναι πιο εξειδικευμένο για τη δυσκοιλιότητα και κάτι άλλα πραγματάκια????

LzEcp2.png

Το κλασικό, και μάλιστα το novalac 3 το βρήκα τα 800gr στην τιμή που πουλιούνται εδώ τα 400gr. Απλά επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από εξωτερικό δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλή και αξιόπιστα είναι τα σαιτ αυτά, και γενικά πως γίνεται η όλη διαδικασία. Μια φίλη μου μου είπε να στείλω e-mail με τα στοιχεία μου και τη διεύθυνσή μου πρώτα, ρωτώντας αν στέλνουν Ελλάδα, πόσο είναι το κόστος αποστολής αλλά και την ημερομηνία λήξης των κουτιών.

Το κλασικό, και μάλιστα το novalac 3 το βρήκα τα 800gr στην τιμή που πουλιούνται εδώ τα 400gr. Απλά επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από εξωτερικό δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλή και αξιόπιστα είναι τα σαιτ αυτά, και γενικά πως γίνεται η όλη διαδικασία. Μια φίλη μου μου είπε να στείλω e-mail με τα στοιχεία μου και τη διεύθυνσή μου πρώτα, ρωτώντας αν στέλνουν Ελλάδα, πόσο είναι το κόστος αποστολής αλλά και την ημερομηνία λήξης των κουτιών.

να σου πω τι έκανα εγώ: μένω κύπρο και η συνυφάδα μου ελλάδα και το παιδάκι της έπρεπε να πίνει το novalac it 1 και 2 και τα βρήκα εδώ από τον αντιπρόσωπο που τα εισάγει στην κύπρο 9 ευρώ τα 400γρ!!!!

τα κανονικά novalac σκέψου είναι 6,23ευρώ το ένα!!!!!

κοίτα το με την εκεί εταιρεία αν είναι διαθετιμένοι να σου στείλουν κάποια ποσότητα και τα μεταφορικά που θα σε χρεώσουν διαφορετικά αν θέλεις να σε βοηθήσω από εδώ με τηλέφωνα και ότι άλλο χρειαστείς!!!

άσχετο ότι δεν γνωριζόμαστε:-):-):-)

LzEcp2.png

Ίδιες τιμές έχει και το γερμανικό http://www.apo-rot.de/

Επιβαρύνεσαι γύρω στα 10 ευρώ για τα μεταφορικά, αλλά θα παραγγείλεις καμιά 10ριά κουτιά τουλάχιστον, οποτε σε συμφέρει. Είναι απόλυτα ασφαλής η συναλλαγή. Όσα παραγγείλαμε, λήγουν τέλη του 2014.

να σου πω τι έκανα εγώ: μένω κύπρο και η συνυφάδα μου ελλάδα και το παιδάκι της έπρεπε να πίνει το novalac it 1 και 2 και τα βρήκα εδώ από τον αντιπρόσωπο που τα εισάγει στην κύπρο 9 ευρώ τα 400γρ!!!!

τα κανονικά novalac σκέψου είναι 6,23ευρώ το ένα!!!!!

κοίτα το με την εκεί εταιρεία αν είναι διαθετιμένοι να σου στείλουν κάποια ποσότητα και τα μεταφορικά που θα σε χρεώσουν διαφορετικά αν θέλεις να σε βοηθήσω από εδώ με τηλέφωνα και ότι άλλο χρειαστείς!!!

άσχετο ότι δεν γνωριζόμαστε:-):-):-)

Αν κατάλαβα καλά στην Κύπρο είναι πολύ φθηνότερα από την Ελλάδα; Δηλαδή τα 400gr novalac 3 το απλό εσείς πόσο το αγοράζεται;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...