Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βρεφικός σταθμός στη Λάρισα;;;;;;;;;;;

Recommended Posts

Ο βρεφονηπιακος λεγεται Πασχαλιτσα. Απο οτι μου ειπε η αδερφη μου θα ανοιξει την αλλη βδομαδα!

Δεν ξερω αν ειναι αυτος που ειναι κοντα στην αδερφη σου.

Περασα κι εγω και τον ειδα βεβαια απεξω αλλα τον εχουν φτιαξει πολυ ωραιο (με αυλη διαμορφωμενη καταλληλα για παιδια).

Γυρω στα 200 μου ειπε πανω κατω η τιμη.Τωρα το κραταει η μαμα μου το κοριτσακι της.Αλλα σκεφτεται να το στειλει εκει που ειναι και κοντα.

Αν δεν μπορεις να το παρουν στο δημοσιο, με τετοια οικονομικη κριση ειναι μια χαρα η τιμη και πανω απο ολα οι εγκαταστασεις καινουριες!

Πλεον αναζηταμε και τιμη και ποιοτητα καλη.Υπαρχουν και μεγαλοι παιδικοι και στο κεντρο αλλα ειτε οι τιμες ειναι υψηλες ειτε οι εγκαταστασεις παλιες και οι χωροι στεναχωροι για να ειναι παιδακια μεσα.

Ας το ελεγξει η αδερφη σου κι εγω οτι μαθω νεοτερο θα σου πω αν την ενδιαφερει!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημερα. Χθες πηγα στον Βρεφονηπιακό "ΛΗΤΩ" και στο "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ". Και οι δύο σταθμοι βρίσκονται στην Γιάννουλη μόλις στρίβεις στα φανάρια στην Φαλάνη 50 μέτρα ο ένας απο τον άλλον. Οι εντυπωσεις μου είναι οι εξής :

ΛΗΤΩ

1) Καινούριος σταθμός, προσεγμένοι χώροι, επαγγελματίες με έμφαση στο παιδί. Μου έκανε πολύ εντύπωση η διευθύντρια. Ηταν πολύ επαγγελματίες και μου μιλούσε για 1 ώρα για τις ανάγκες του παιδιού την 1η φορά που πάει σχολείο. Έχουν δραστηριότητες, χωρισμένα τα παιδιά ανά ηλικία, παρέχουν φαγητό σχεδιασμένο απο διατροφολόγο, και μετακίνηση. Αν θέλουμε πάμε εμείς φαγητό. Η τιμή στα 300 με όλα. Χωρίς φαγητο μειων50 και χωρίς μετακινηση μείων 20

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ

Ωραίο κτίριο, καινούριο και αυτο και κρατάνε τα παιδιά έως τις 9 το βράδυ και Σάββατο πρωί χωρίς επιπλέον χρέωση. Φαγητό και μετακίνηση και αυτοί. Η τιμή στα 280.Δεν είδα όμως τον επαγγελματισμό και την οργάνωση που ειδα στο πρώτο. Όπως επίσης όταν ρώτησα ποιος κρατάει τα παιδια το απόγευμα αν για μια ώρα το παώ για να παω για ψωνια δεν πήρα ξεκάθαρη απαντηση. Και αναρωτήθηκα. Όπως επίσης πότε προλαβαίνουν να καθαρίσουν τον σταθμό;

Αυτά τα λίγα. Αν ΄ξέρει καμία για αυτούς τους σταθμους και κυριως για το ΛΗΤΩ ας μου πει

• 3 months later...

Εγω στελνω το παιδι μου στο "Λητω" στη Γιαννουλη. Εχουν πολυ καλο εκπαιδευτικο προγραμμα και το παιδι γυρνα σπιτι χαρουμενο. Αισθανομαι οτι εχω επιλεξει σωστα.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

καλησπερα.Εχω ενα μωρακι 11 μηνων.Γνωριζεται εαν υπαρχει ενας βρεφικος σταθμοσ ο οποιος να λειτουργει απογευματα?Το ωραριο μου ειναι για 2 εβδομαδες το μηνα 1μμ με 9μμ.Πηρα μια νταντα στο σπιτι και μου ζήτησε 5ευρω την ωρα.τόσα βγαζω εγω την ωρα στη δουλεια μου.ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση..οταν δουλευω πρωι καπως τα κουτσοβολευω,διοτι ειναι ο συζυγος στο σπιτι.Ο συζυγος δουλευει μόνο απογευμα.H E L P!!!!

• 1 month later...
  • 4 εβδομάδες μετά...

τελικά μας πήραν σε δημοτικό παδικό σταθμό κοντά στο σπίτι μας.

είναι νωρίς ακόμα να εκφράσω άποψη.

πάντως το παιδί είναι χαρούμενο.

άσχετο αλλά την πρώτη μέρα την παρέλαβα με 2 δαγκωματιές στο δεξί χεράκι, κάτι το οποίο δεν είχαν καν προσέξει-καταλάβει οι νηπιαγωγοί.

πού να προλάβουν με τόσα πιτσιρίκια...άλλο κρούσμα βίας δεν αντιλήφθηκα.

η χαρά του παιδιού μου πάντως αξίζει πολλά!

• 2 εβδομάδες μετά...

Επειδη και εγω στη Ν. Πολιτεια μενω και λεω να αρχισω τον μεγαλο μου παιδικο και επειδη η πασχαλιτσα με βολευει ... τι λετε οι περσινες ???? πως σας φανηκε???

• 1 month later...

ήθελα καιρό να γράψω κ λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλάβαινα...

ο δημοτικός βρεφονηπιακός που πηγαίνω την κόρη μου είναι χάλια τελικά!

από άποψη διατροφής...δίνουν μερέντα, βιτάμ!!!!!!!

μου έρχεται χτυπημένη, δαγκωμένη, γρατσουνισμένη, καρουμπαλιασμένη κ όταν ρωτάω τις νηπιαγωγούς αυτές δεν είδαν ποτέ τίποτα, δεν ξέρουν ποτέ τίποτα, δεν πρόσεξαν ποτέ τίποτα κ με ρωτουν αν τα είχε το παιδί απο το σπίτι τα σημάδια!!!!!!!!

το τελευταίο που με εξόργισε ήταν που μου είπε η ίδια η νηπιαγωγός για την άλλη νηπιαγωγό που είναι με τα μικρά ότι μια εβδομάδα είναι άρρωστη κ όμως έρχεται στον παιδικό, σε επαφή με τα μικρούλια...κατά τα άλλα το έλεγε χαμογελώντας ότι τα μικρά αποδεκατίστηκαν από πυρετό κ ιώσεις!!!!!!!!!!!

να πάρει αναρρωτική κ να καθήσει σπιτάκι της κ να μην εκθέτει τα μωρουλίνια σε ιώσεις! εκτός αν το έχουν σύστημα!!!!!!!!!!

θα την διακόψω την κόρη μου κ ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο τυχερές με το επιδοτούμενο πρόγραμμα για ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

μακριά από τον παιδικό της Σκουφά!

Διαφημίσεις

Βιταμ και μερέντα δίνουν και στον δικό μας παιδικό αλλά δε με ενοχλεί γιατί δεν γίνεται καθημερινά.

Μια φορά μου ήρθε γρατσουνισμένη και η δασκάλα με ενημέρωσε πριν το παρατηρήσω για το τι συνέβη. Τη μέρα που ήρθε με δαγκωμένα τα χειλάκια της, την ρώτησα και μου είπε "εγώ φταίω, πάνω στο παιχνίδι ήμουν απρόσεκτη και δαγκώθηκε πέφτοντας" Για μένα η ειλικρίνια είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Μπορούσε να μου πει ψέματα (από τη στιγμή κιόλας που η μικρή δεν ανέφερε ποτέ εμπλοκή της δασκάλας), αλλά προτίμησε την αλήθεια.

Τέλος για το ότι η δασκάλα ήταν εκεί και ας ήταν άρρωστη, προφανώς κόλλησε απ τα πιτσιρίκια και αν κρίνω απ το παιδί μου που είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα άρρωστη, προφανώς κολλάνε συνέχεια οι κοπέλες. Άρα τι? Δεν θα πηγαίνουν στη δουλειά τους καθόλου?

Για τα υπόλοιπα εννοείται συμφωνώ, η έλλειψη προσοχής των παιδιών και ειλικρινούς επικοινωνίας με τους γονείς είναι τεράστιος ανασταλτικός παράγοντας

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ρε κορίτσι, γιατί να μην πάρει αναρρωτική κ να μείνει σπιτάκι της;

εγώ κ με ψύξη, ιγμορίτιδα μία μέρα έλλειψα κ έχασα μεροκάματο.

αυτές είναι μόνιμες κ δεν χάνουν τίποτα από το μισθό, γιατι δεν κάθονται σπιτάκι τους όταν αρρωταίνουν;

ούτε μία φορά δεν μου είπαν για τα χτυπήματα της κόρης μου. καταντάει γελοίο!

"μα δεν έκλαψε καθόλου, αποκλείεται να την δάγκωσαν".

της δείχνω τα σημάδια, σαν ρολόι, 3 οδοντοστοιχίες στο δεξί χεράκι κ μου λέει" δεν το πρόσεξα...".

τα ίδια κάθε φορά!

τί προσφέρει η μερέντα μου λέτε; σε δίχρονα;

ενώ υπάρχει σαφής εγκύκλιος του υπουργείου για φυσικές τροφές, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα κλπ.

είμαι ακόμα μπαρουτιασμένη με το ζήτημα...

• 7 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

έχω περάσει από έξω αρκετές φορές κ πάντα άκουγα χαρούμενα παιδάκια!!!!! κ ευγενικές φωνές από δασκάλες που τους μιλούσαν τρυφερά!

απλά δεν με βολεύει η διεύθυνση...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 15 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ.ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.

τα διαμαντάκια είναι καινούργιος σταθμός.

νόμιζα πως φέτος θα λειτουργήσει πρώτη χρονιά.

επίσης πρόσεξα ότι έχει μπει στο εεταα, αλλά σε ώρες 3-10 το βράδυ.

έχω ακούσει καλά λόγια όμως για τους ιδιοκτήτες κ το προσωπικό!

δεν γνωρίζω τίποτα προσωπικά για Καράτζιου. το μόνο που ξέρω είναι για τις εγκαταστάσεις ότι είναι τέλειες!

για το άκαταμάκατα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, τόσο για τις δασκάλες όσο κ για το πρόγραμμα! φέτος μπήκε στον εεταα! έχουν χρόνια πείρας κ είναι στο κέντρο της πόλης.

επίσης μανούλα που πήγε κ είδε την παιδική στέγη μου μετέφερε ότι ναι μεν οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, αλλά οι δασκάλες υπέροχες κ τα παιδάκια όλα χαρούμενα κ με "σειρά", με τρόπους!

όλα έπλεναν τα χεράκια τους εκείνη την ώρα που τελείωσαν το παιχνίδι!

έχει κ αυλή για παιχνίδι!

συγγενής μου έστελνε τα παιδιά της στο μπέημπη κόλετζ κ ήταν πολύ ευχαριστημένη. νομίζω ότι ανήκει στην κα Καθάριου. εκείνη είχε λεφτά κ πλήρωνε. εγώ μόνο μέσω εεταα, αλλά έχει υψηλά μόρια δυστυχώς. ωραίες εγκαταστάσεις, καλό προσωπικό κ προσεγμένο πρόγραμμα για τα παιδιά. αλλά πολύ υψηλά μόρια!

Εμείς στέλνουμε την κόρη μας στο Baby College και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι:D

ποσο πληρώνεις τον μήνα?έχουν και το φαγητό του παιδιού μέσα στην τιμή?έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια και μου άρεσε πάρα πολύ και ο χώρος....

έδινα 270 χωρίς φαγητό

υπολόγισε γύρω στα 300 με φαγητό:confused:

εκτός αν κάνει καλύτερη τιμή τη δεδομένη στιγμή

έμεινα πολύ ευχαριστημένη 2 χρόνια αλλά λόγω οικονομικού δε μπορόυμε να συνεχίσουμε έχω και 2 παιδάκια που πρέπει να πάνε οπότε φέτος επιλέξαμε δημόσιο

έδινα 270 χωρίς φαγητό

υπολόγισε γύρω στα 300 με φαγητό:confused:

εκτός αν κάνει καλύτερη τιμή τη δεδομένη στιγμή

έμεινα πολύ ευχαριστημένη 2 χρόνια αλλά λόγω οικονομικού δε μπορόυμε να συνεχίσουμε έχω και 2 παιδάκια που πρέπει να πάνε οπότε φέτος επιλέξαμε δημόσιο

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ......ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....

Βασικά στο χώρο που εργάζομαι έχει παιδικό και νηπιαγωγείο οπότε θεωρώ ότι μάλλον είμαστε καλύτερα σε σχέση με αλλα δημόσια

Θα είμαστε κοντά, γνωρίζω τις δασκάλες, ο χώρος είναι καλός οπότε..

αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή δυστυχώς:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...