Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εννοειτε μονο λιστα λεμε!

πρεπει να μετραμε τα παντα αλλωστε τωρα δυσκολοι καιροι για πριγκηπες οπως ειπα σε ενα μαγαζι που πηγα για πατακια κρεβατοκαμαρας!

τα παιδια μεγαλωνουν κ φθειρουν τα ρουχα...

μια πολυ καλη λυση ειναι οι εκπτωσεις οπως ειπε κ μια μανουλα! εγω ετσι κανω στις εκπτωσεις ψωνιζω ενα νουμερο μεγαλυτερο για την επομενη σεζον!

ειτε ειναι sprider ειτε ειναι ζαρα ειτε ειναι συνοικιακο μαγαζι οτι μας αρεσει...

μονο στα παπουτσια αξιζεις να δωσεις λεφτα κατα την γνωμη μου που δημιουργειτε το ποδι και πρεπει να ειναι οκ!

τωρα που θελω να παρω της κορης μου την barbie Μερλια δωρο και καλα απο το μωρο δεν θα παω στο Jumbo θα παω σε ενα παιχνιδαδικο και θα την παρω...οσο για τα Χριστουγεννα ενα παιχνιδι ειναι αρκετο οχι οπως αλλες χρονιες..μετα δεν εχουμε που να τα βαλουμε κ ασε που χαλας κ ενα σωρο λεφτα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμμ καποτε πηγα για 2 πιατακια!

μια απο κατω στο παρκινκ βιαζοτανε

γκρρρρρρρρρρρρρρρρ πηρα και μια κολωνα μαζι

-250!

παντα κοιταζω το αποτυπωματακι μου εκει!

kKZUp2.png

Εμείς στα jumbo δεν πάμε αλλά όχι λόγω ποιότητας (δε θα είχα πρόβλημα να πάρω κάποια παιχνίδια ή και ρούχα από εκει).

Δεν πηγαίνουμε λόγω του κόσμου.......πολύς κόσμος βρε παιδιά πως το αντέχετε?

Έχω πάει 2 φορές, σκέτη ταλαιπωρία.....

Μια ώρα για να παρκάρεις, μια ώρα στα ταμεία, με το καρότσι δεν μπορείς να κινηθείς, κάποια στιγμή παραλίγο να χτυπήσω και ένα παιδάκι που μπουσουλούσε (η μαμά του προφανώς χάζευε κάτι και το άφησε) και γενικά άθλιες συνθήκες...

μμμμμμ καποτε πηγα για 2 πιατακια!

μια απο κατω στο παρκινκ βιαζοτανε

γκρρρρρρρρρρρρρρρρ πηρα και μια κολωνα μαζι

-250!

παντα κοιταζω το αποτυπωματακι μου εκει!

χα χα χα! Εγώ αυτό το έχω πάθει δύο φορές παρακαλώ, και όχι στα Jumbo.

1η φορά σε σούπερ μάρκετ για να πάρω φτηνές χρωματιστές χαρτοπετσέτες και την βάφτιση του υιού 0,89 το πακετάκι και από έξω η κλήση με περίμενε με 150 Ευρωπουλάκια.

2η φορά πάλι σε σούπερ για να πάρω φτηνές πάνες και μόλις πάω να βγω από το πάρκινκ επειδή ήταν καινούργιες οι εγκαταστάσεις έχουν κάνει πολύ στενή στροφή για την έξοδο του αυτοκινήτου, φωτισμός δεν υπήρχε και πέφτω με το αυτοκίνητο σε ένα διάζωμα που υπήρχε ύψους 30 εκατοστών. Έσπασα το κάρτερ της μηχανής. Ζημιά άνω των 1000 και γερανός για να πάρει το αμάξι. Επειδή πολύ την είχαν πατήσει έτσι με αυτό το σημείο, σε λάστιχα βέβαια δεν μπορούσα να κάνω μύνηση γιατί το αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν της εταιρείας του άντρα μου...

O5X4p2.png 

συμφωνω απολυτα με την λιστα!!!!

κι επισης εγω δεν παω εκει ποτε για βολτα...παω με συγκεκριμενο σκοπο,μονο αν θελω κατι συγκεκριμενο.

Κι εγω πιατακια,κουταλακια,μπιμπερο δεν παιρνω με τιποτε απο εκει αλλα σελτεδακια,ακομη και πανακια πετσετε λευκα απο εκει μια χαρα ειναι...!

κι επισης εχει σημασια που μενει κανεις...οταν εισαι επαρχια,οπου δεν υπαρχουν ουτε ζαρα,ουτε hm ουτε αλλες αλυσιδες οπου μπορει κανεις να βρει οικονομικο μπεμπε ρουχισμο...εεε,θα πας κι εκει.Και τα συνοικιακα δεν εχουν ποικιλια σχεδιων αλλα ουτε και οικονομικες τιμες απαραιτητα.

Το καλο θα ηταν να εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα,ανεση χρονου και πολλες αλλες προυποθεσεις και να φευγαμε καθε σεζον ενα ταξιδακι Λονδινο...εκει να δειτε φτηνια.....αλλα και παλι ποιος μπορει να το κανει τοσο ευκολα???

και συμφωνω με την περιοδο εκπτωσεων για καποια βασικα κομματια απο καλες εταιρειες,οχι ομως και για τα καθημερινα ρουχαλακια οπως ζιπουνακια κλπ γιατι αυτα συνηθως τα θεωρουν οτι ειναι για καθε εποχη και δεν τα βαζουν σε εκπτωση:confused:

Διαφημίσεις

Να σας πω πως το καλοκαίρι ψώνισα πάρα πολλά χειμωνιάτικα... Πήγα στο factory outlet στις εκπτώσεις και ειδικά στα Orchestra και στα Marasil βρήκα τις καλύτερες τιμές, όπως €1 για κάλτσες €5 παπούτσια €3-5 μπλούζες €15 υπνόσακους και πάντα €10 μπουφάν τέλεια €10 σετάκια χειμερινά και όχι φόρμες, παντελόνι-μπλούζα.

Ειδικά όταν πέτυχα BAZAAR στα Orchestra οι τιμές ήταν καλύτερες και από Jumbo.

Όμως υπάρχουν και τα stock στο Φάληρο ή στον Άλιμο. Όπως επίσης και στο Περιστέρι. Εννοείται δεν ψωνίζω τίποτα για Χριστούγεννα ...

beeeeezzzzz

Να σας πω πως το καλοκαίρι ψώνισα πάρα πολλά χειμωνιάτικα... Πήγα στο factory outlet στις εκπτώσεις και ειδικά στα Orchestra και στα Marasil βρήκα τις καλύτερες τιμές, όπως €1 για κάλτσες €5 παπούτσια €3-5 μπλούζες €15 υπνόσακους και πάντα €10 μπουφάν τέλεια €10 σετάκια χειμερινά και όχι φόρμες, παντελόνι-μπλούζα.

Ειδικά όταν πέτυχα BAZAAR στα Orchestra οι τιμές ήταν καλύτερες και από Jumbo.

Όμως υπάρχουν και τα stock στο Φάληρο ή στον Άλιμο. Όπως επίσης και στο Περιστέρι. Εννοείται δεν ψωνίζω τίποτα για Χριστούγεννα ...

Μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι με το πως υπολογίζεις τα νούμερα, εγώ πήγα με βάση την καμπύλη και έπεσα έξω με αποτέλεσμα τα 3 παντελόνια, 2 φουστάνια και παλτό που πηρα από πολύ πριν να μου βγουν πολύ μεγάλα. Πχ. Η μπουμπου τώρα είναι 16 μηνών και 78 εκαστοστά το καλοκαίρι θα γίνει 2 ετών.....τώρα τον ιανουάριο θα μπουν εκπτώσεις, θέλω λοιπόν να της ψωνίσω για το χειμώνα που θα έρθει λέμε σεπ - οκτώμβρη όταν θα είναι 2 ετών και 4 μηνών, τι να αγοράσω το 2 ή 3 νούμερο;;

Συμφωνω απολυτα!

Εχω αγορασει σχεδον απο ολες τις παιδικες μαρκες ,κ απο μοδερ κ πρεναταλ,λαπιν ,ορχεστρα κ οτι κυκλοφορει στην Ελλαδα ειτε μου εχουν κανει δωρο ειτε μου εδωσαν γνωστες , κ τα πλενω παντα με τον ιδιο τροπο κ ολα εχουν κανει κομπακια.Ειδικα τα μοδερ δεν εχουν καμια ιδιαιτερη διαφορα απο τα τζαμπο ,εκτος οτι τα ρουχα του τζαμπο αλλαζουν νουμερο συρικνονωνται με το πλυσιμο !

Γενικα δεν κολλαω πολυ στις φιρμες , το μονο που με ενδιαφερει ειναι ενταξει το υφασμα , ειδικα τα φανελακια που ερχονται σε αμεση επαφη κ τα φορανε πολλες ωρες!

Απο τα τζαμπο ψωνιζω διαφορα μπιχλιμπιδια προσεχω εννοειται κ κανω κ μια ερευνα αγορας πρωτα ,αποφευγω τα πλαστικα ειδικα σε οτι εχει με το φαι, αλλα ας πουμε το καθισματακι το πλαστικο που ειναι για το μπανιο το εχω παρει απο κει που το ειχε 10 ευρω ενω στο πρεναταλ 29,90 στα Λητω ειχε διαφορες τιμες οι οποιες ολες ηταν πανω απο απο του τζαμπο δεν βρισκω λοιπον το λογο πχ για το συγκεκριμενο να δωσω παραπανω !Τωρα γνωμη κ ταπεινη μου αποψη.

Φιλικα Ιωαννα

Εδώ δεν θα συμφωνίσω mothercare, είναι τα περισσότερα ρούχα της μικρής και αν τα συγκρίνω με αυτά του jumbo δεν έχουν καμία σχέση. Στο πλύσιμο μεγάλη διαφορά. Ούτε κομπάκια ούτε τίποτα......και ούτε ανάγκη για σίδερο....το τονίζω αυτό γιατί όταν μου προτοέφεραν από τα jumbo το πρώτο που παρατήρησα ήταν ότι θέλαν σίδερο, καλό πάτημα οπωσδήποτε.

Jumbo εχω αγορασει μονο παιχνιδια. Τπτ αλλο. Οποτε δεν εχω προβλημα μαζι τους. Stellinoula......φοβερα υφασματα σε πυτζαμες εχουν τα mothercare, ρουχα βρισκεις allouette (δεν ειναι ομως καλη ποιοτητα αυτα να ξερεις....), prenatal (δεν εχει μεγαλη ποικιλια), lapin (ειναι πολυ καλυτερα απο τα αλλα δυο αλλα πιο ακριβα) και bambino merino (εξωτερικο). Αυτα που με βολεψαν σε συνδιασμο ποικιλιας/ποιοτητας ηταν τα mothercare αν και ψωνιζω συστηματικα απο ολα τα παραπανω. Επισης μια φιλη μου εχει φερει ΦΟΒΕΡΕΣ πυτζαμες που λατρεψε και η μικρη και εγω αλλα ειναι απο συνικιακο μαγαζι στα Μελισσια. Θα την ρωτησω να σου πω πως λεγεται. Υπεροχο υφασμα......και νομιζω τωρα ή Ελληνικο ή Τουρκικο.......δεν θυμαμαι.....παω να δω.......

είχες κάποιο θέμα με allouette??? να ξέρουμε και εμείς.

Οταν μαθαμε το φυλο του παιδιου πηγαμε να ψωνισουμε ρουχαλακια στο jumbo..γνωριζα πως δεν ηταν ιδιαιτερα καλη ποιοτητα αλλα με ειχαν διαβεβαιωσει αλλες μανουλες οτι ειναι καλα για να τα βαλει 2-3 φορες και μετα πεταμα..

ετσι κι εγω πηρα ρουχαλακια για τη μικρη μεχρι 2 χρονων!!μιλαμε για πολλααα λεφτα..μια μερα που πηγαμε να παρουμε παιχνιδακια παιρνει το ματι μου κατι φορμες εγκυμοσυνης και αγορασα μια..τι το θελα?!γεμισαν τα ποδια μου σπυρακια και απιστευτη φαγουρα..

τα ρουχαλακια που ειχα παρει για τη μικρη τα εχω ακομα αλλα δεν της εχω φορεσει κανενα απο φοβο μην παθει οτι κι εγω..της πηρα απο τα mothercare φορμακια και ο,τι αλλο χρειαζοταν και παρολο που τα πηρα σχετικα ακριβα τελικα μου βγηκαν πολυ πιο φθηνα γιατι ειναι πλυνε βαλε(πολλες φορες) και αυτα που ειναι για 3-6 μηνων της κανουν ακομα ενω απο τα jumbo αυτα που ειναι για 18 μηνων δεν της χωρανε..(δοκιμασα να της βαλω ενα φορμακι τωρα που μεγαλωσε λιγο και δεν φοβαμαι τοσο πολυ οσο παλια)..

πιστευω πως πολλες φορες το φθηνο βγαινει στο τελος πιο ακριβο απ οτι το ακριβο..γνωμη μου..

πλεον απο τα jumbo μονο παιχνιδια κι αυτα γνωστης εταιριας..

Διαφημίσεις

Εδώ δεν θα συμφωνίσω mothercare, είναι τα περισσότερα ρούχα της μικρής και αν τα συγκρίνω με αυτά του jumbo δεν έχουν καμία σχέση. Στο πλύσιμο μεγάλη διαφορά. Ούτε κομπάκια ούτε τίποτα......και ούτε ανάγκη για σίδερο....το τονίζω αυτό γιατί όταν μου προτοέφεραν από τα jumbo το πρώτο που παρατήρησα ήταν ότι θέλαν σίδερο, καλό πάτημα οπωσδήποτε.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα τα σιδέρωνες τα ρουχαλάκια του μωρού σου; Εγώ πάντως, δε διαννοούμαι να της βάλω ασιδέρωτο ρουχαλάκι πάνω της...

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

καλησπέρα κορίτσια όλες ξέρουμε πως ότι πληρώσεις πέρνεις.εχω ψωνίσει κι εγώ κάτι χαριτωμενιές απο τα jumbo.αν και συνηθωσ ψωνίζω απο delfino allouette sam 0-13.και οι 2 τελευταίες εταιρίες έχουν έναν ειδικό χώρο με προσφορές με ρούχα της προηγούμενης σεζον.ενώ τα delfino έχουν χριστούγεννα και πάσχα προσφορές στισ καινούριες παραλαβές 50%.τώρα όποια μαμά δεν καταδέχεται το παιδί της να φοράει ρούχα περασμένης σεζόν μπορεί να ψωνίζει απο τα ακριβά.σίγουρα αν το ψάχνεις βρίσκεις.κι εγώ πριν ανακαλύψω αυτές τις προσφορες ψώνιζα απο jumbo.καμλια φορα όμως και τα ρούχα -μάρκες βγαίνουν ψιλό μούφες.επίσης παίρνω δικές μου πυτζάμες απο τα jumbo και δεν με έχει πίαει ποτέ ουτε φαγούρα τίποτα.τέλος επειδή έχω εργαστεί σε εταιρεία με ρούχα ΠΟΤΕ μην φοράτε τα ρούχα στα παιδιά άπλυτα ακόμα κι αν είναι aslanis!!!!παιρνάνε τρελλή 'ταλαιπωρία' μέχρι να φτάσουν στα χέρια!και πάντα εννοείτε πολυ καλό σιδέρωμα!!!!

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι με το πως υπολογίζεις τα νούμερα, εγώ πήγα με βάση την καμπύλη και έπεσα έξω με αποτέλεσμα τα 3 παντελόνια, 2 φουστάνια και παλτό που πηρα από πολύ πριν να μου βγουν πολύ μεγάλα. Πχ. Η μπουμπου τώρα είναι 16 μηνών και 78 εκαστοστά το καλοκαίρι θα γίνει 2 ετών.....τώρα τον ιανουάριο θα μπουν εκπτώσεις, θέλω λοιπόν να της ψωνίσω για το χειμώνα που θα έρθει λέμε σεπ - οκτώμβρη όταν θα είναι 2 ετών και 4 μηνών, τι να αγοράσω το 2 ή 3 νούμερο;;

Να σου πω την αλήθεια πολύ πιο εύκολα απο ότι νομίζεις. Δηλαδή ξέρω πως ο μπέμπης μου είναι λίγο πιο μεγαλόσωμος οπότε πάντα του φοράω το επόμενο τρίμηνο από αυτό στο οποίο βρίσκεται. Οπότε αν είναι τώρα 3-6 μηνών εγώ θα αγοράσω ρούχα για 6-9 και ανάλογα την εποχή 9+

Ο πατέρας μου ασχολείται με ενδύματα και μου είπε το εξής: η αλλεργία από ένα ρούχο δεν έχει να κάνει τόσο με το ύφασμα όσο με το πού ακούμπησε, ποιος το ακούμπησε, πόσο βρώμικα ήταν... κτλ.

Βέβαια εκτός από τα συνθετικά και φυσικά είναι και στο άτομο. Εγώ είμαι ένα αλλεργικό άτομο αλλά ότι πήρα για μένα και τον μπεμπούκο από το jumbo (ούτε διαφήμιση να έκανα) μου βγήκε decent.

beeeeezzzzz

Να σου πω την αλήθεια πολύ πιο εύκολα απο ότι νομίζεις. Δηλαδή ξέρω πως ο μπέμπης μου είναι λίγο πιο μεγαλόσωμος οπότε πάντα του φοράω το επόμενο τρίμηνο από αυτό στο οποίο βρίσκεται. Οπότε αν είναι τώρα 3-6 μηνών εγώ θα αγοράσω ρούχα για 6-9 και ανάλογα την εποχή 9+

Ο πατέρας μου ασχολείται με ενδύματα και μου είπε το εξής: η αλλεργία από ένα ρούχο δεν έχει να κάνει τόσο με το ύφασμα όσο με το πού ακούμπησε, ποιος το ακούμπησε, πόσο βρώμικα ήταν... κτλ.

Βέβαια εκτός από τα συνθετικά και φυσικά είναι και στο άτομο. Εγώ είμαι ένα αλλεργικό άτομο αλλά ότι πήρα για μένα και τον μπεμπούκο από το jumbo (ούτε διαφήμιση να έκανα) μου βγήκε decent.

Συμφωνω σε ολα! Μια απο τα ιδια, και εγω αλλεργικη σε σκονη, σε βρωμια κτλπ... αλλα με τα του τζάμπο τιποτα δεν επαθα ουτε εγω ουτε η μικρη.

Γιατι αν δεν υπηρχε το τζαμπο....πραγματικα δεν ξέρω που θα εβρισκα τα χρηματα για να της παρω εσωρουχα και πιτζαμες που να μη κοστιζουν η εφτάδα των εσωρουχων της 23 εως και 30ευρω...........

Ίσως εδώ είναι το πρόβλημα εμένα κάνει απότομα άλματα, δεν παίρνει πόντο και μετά όλα μαζεμένα.....δεν έχει πάντα τον ίδιο ρυθμό αλλά μάλλον είναι στον μέσο όρο. Συνήθως ότι της παίνω της βγαίνει μεγαλυτερο τελικά.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Πριν από λίγο καιρό ψώνισε ο άντρας μου από το ακατανόμαστο για μένα κατάστημα και πήρε ανάμεσα σε διάφορα πράγματα και μια παιδική σκηνή.

Η σκηνή όταν την στήσαμε είχε μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος και ο μικρός με το που την είδε προσπαθούσε να την μεγαλώσει την τρύπα.

Έτσι αποφάσισα να την επιστρέψω πίσω και να πάρω κάτι άλλο, γιατί ήταν και τεράστια και όταν την είδα αγανάκτησα, αλλά άρεσε πολύ στον άντρα μου.

Δεν μου έχει τύχει να επιστρέψω κάτι ελαττωματικό ξανά εκεί και ομολογώ πως η πολιτική τους είναι απλά απαράδεκτη και αχαρακτήριστη.

Επειδή μένουμε πολύ πιο έξω από την πόλη όπου έχει τζ...ο (85 χιλιόμετρα μακρυά), έτυχε να επιστρέψω εγώ το προϊον και να κανονίσω να πάω εκεί μέρα ,όπου γίνονται επιστροφές ελαττωματικών.

Όταν πήγα εκεί, έψαξαν για το ελάττωμα και όταν το βρήκαν, μου είπαν πως είναι απλά μια μικρή τρύπα και πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ότι δεν μπορούν να το πάρουν πίσω. Δεν πίστευα στα αυτιά μου, μα τους λέω έχει τρύπα, ναι αλλά είναι μικρή να μου λένε.

Να μη δέχονται με τίποτα τον όρο ελάττωμα και να μου λένε στο τέλος να έρθω μια άλλη μέρα για να το κάνω αλλαγή.

Να μου λένε πως και που ξέρουν αυτοί, ότι την τρύπα δεν την έκανα εγώ ή ο μικρός.

Και στο τέλος να με απειλούν πως εαν δώσω πίσω το ελαττωματικό προϊον θα πρέπει να πάρω πάλι το ίδιο.

Φυσικά και δεν τους χαρίστηκα, τους είπα πως δεν με ενδιαφέρει το τι αντιλαμβάνονται αυτοί ως ελαττωματικό και τους είπα, πως απαιτώ να με εξυπηρετήσουν και πως έχω έρθει από πολύ μακριά για να ξανά έρχομαι και όταν μου έλεγαν πως και αυτοί πως να ξέρουν πως δεν χαλάσαμε εμείς την σκηνή, τους είπα να προσέξουν πως μου μιλάνε γιατί θα τους μηνύσω για συκοφαντία και για προσβολή, μόνο τότε μαζεύτηκαν, πήραν πίσω το κ$%^πραγμά τους και μου έδωσαν κάτι σαν κουπόνι, το οποίο ίσχυε μόνο εκείνη την ημέρα με το πόσο που δικαιούμουν.

Καλά ποτέ δεν ψωνίζα από εκεί και σίγουρα δεν πρόκειται να ξανά πατήσω, αλλά η πολιτική τους είναι αξιοθρήνητη και απορώ, τα κάνουν και σε άλλα καταστήματα αυτά ή μόνο εκεί που πήγα εγώ;

δυστυχως ειναι τακτικη τους σε ολα τα κατασηματα. χαιρομαι παντως που φετος ουτε σχολικα αγορασα απο αυτους , ουτε παιχνιδια. Τα πηρα ολα απο Μουστακα με 20% επιστροφη.

κοριτσακια μου!

εμενα βρε κοριτσια δεν με εκνευριζει ο ρουχισμος,το εχω ξαναπει.Και τα ρουχα της μικρης μου ειναι 90% μαδερ,νεξτ,Ηρα κλπ αλλα το ξαναλεω οσα λιγοστα βρεφικα ρουχακια πηρα απο εκει...μια χαρα μου βγηκαν για το διαστημα που τα ηθελα!

Αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι που εχουν παραγεμισει ολους τους διαδρομους με προιοντα και δεν χωρας να περασεις αν δεν ριξεις κατω στο περασμα σου τα μισα!

Και το τελευταιο...πηγα με το καροτσι και ειχα απο κατω στο διχτυ,μια μικρη αλλαξιερα φορητη και το αντιανεμικο πλαστικο του καροτσιου...εεε,στο θεο σας...με σταματησε η κοπελα στην εισοδο και μου τα ζητησε να τα κρατησει εκει κατω με αριθμο!!

Της ειπα"αν χρειατει να αλλαξω το παιδι στο καταστημα σας παντως,εσεις θα μου τα φερετε επανω να ειστε σιγουρη..."

δυστυχως ειναι τακτικη τους σε ολα τα κατασηματα. χαιρομαι παντως που φετος ουτε σχολικα αγορασα απο αυτους , ουτε παιχνιδια. Τα πηρα ολα απο Μουστακα με 20% επιστροφη.

μηπως ξερετε πως γινονται οι επιστροφες στον μουστακα?μας εφεραν μια περπατουρα αλλα εχουμε ηδη δυο, κ θελω να την αλλαξω. αλλα δεν εχει καρτα αλλαγης. τα αλλαζουν οπως στο jumbo ή οχι? αν ξερει καμμια σας ας μου πει παρακαλω!!!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ΠΗΡΑ ΑΠΟ το φτηνομαγαζο ενα φοραμακι αγιος βασιλης για το μωρο...

πρωτη και τελευταια φορα και το λαθος ητανε δικο μου ...του το φορεσα γελασαμε γιατι ητανε γλυκας....

μεσα σε 6 ωρες φουντωσε το μωρο ξυνοτανε παντου και αρχισε να ξυνετε με τετοια μανια που ματωσε το κεφαλι του..

βρηκα αιμα στο σεντονι και επαθα σοκ....φωναξα εξπρες και του βαλαμe αμεσα fucicort και fenistil 3Μλ ...εγω φταιω δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο εκει..

ΠΗΡΑ ΑΠΟ το φτηνομαγαζο ενα φοραμακι αγιος βασιλης για το μωρο...

πρωτη και τελευταια φορα και το λαθος ητανε δικο μου ...του το φορεσα γελασαμε γιατι ητανε γλυκας....

μεσα σε 6 ωρες φουντωσε το μωρο ξυνοτανε παντου και αρχισε να ξυνετε με τετοια μανια που ματωσε το κεφαλι του..

βρηκα αιμα στο σεντονι και επαθα σοκ....φωναξα εξπρες και του βαλαμe αμεσα fucicort και fenistil 3Μλ ...εγω φταιω δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο εκει..

το έπληνες πρίν του το βάλεις???? Ή του το φόρεσες έτσι του παιδιού?? (τόσα χέρια το πιάνουν για να το τσεκάρουν στο κατάστημα, δεν θέλει πολύ)

Κοριτσια γεια σας,

Εγω ειλικρινα δεν ειμαι και πολυ fan του να ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα πριν απο 2-3 μερες μου ειπε η αδελφη μου να παμε να ψωνισουμε κατι που ηθελε.

Πηρα και εγω κατι πραγματακια,κακως,παμε ταμειο πληρωνουμε και με το που φευγουμε μας σταματαει στη πορτα ο ϋπευθυνος ταμειων και μας λεει δωστε μου την αποδειξη σας παρακαλω κανουμε ελεγχο ταμειων και μας ειπε να ανοιξουμε τη σακουλα να δει τι εχει μεσα.

Εγω επειδη ολα τα κουλα εμενα μου συμβαινουν,τα εχασα και μεχρι να καταλαβω τι μου γινεται μας ευχαριστησε που του δειξαμε τη σακουλα(!!!!) και μας ειπε να φυγουμε.

Το μαγαζι ηταν πηχτρα στο κοσμο και ολοι μας κοιτουσαν.

Ντραπηκα τοοοοοοσο πολυ που δε προκειται να ξαναπατησω ουτε απεξω!!Εμεσως πλην σαφως υπονοησε ο κυριος οτι μπορει και να κλεψαμε κατι.....Ποτε ΠΟΥΘΕΝΑ δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο παντως...........

Κοριτσια γεια σας,

Εγω ειλικρινα δεν ειμαι και πολυ fan του να ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα πριν απο 2-3 μερες μου ειπε η αδελφη μου να παμε να ψωνισουμε κατι που ηθελε.

Πηρα και εγω κατι πραγματακια,κακως,παμε ταμειο πληρωνουμε και με το που φευγουμε μας σταματαει στη πορτα ο ϋπευθυνος ταμειων και μας λεει δωστε μου την αποδειξη σας παρακαλω κανουμε ελεγχο ταμειων και μας ειπε να ανοιξουμε τη σακουλα να δει τι εχει μεσα.

Εγω επειδη ολα τα κουλα εμενα μου συμβαινουν,τα εχασα και μεχρι να καταλαβω τι μου γινεται μας ευχαριστησε που του δειξαμε τη σακουλα(!!!!) και μας ειπε να φυγουμε.

Το μαγαζι ηταν πηχτρα στο κοσμο και ολοι μας κοιτουσαν.

Ντραπηκα τοοοοοοσο πολυ που δε προκειται να ξαναπατησω ουτε απεξω!!Εμεσως πλην σαφως υπονοησε ο κυριος οτι μπορει και να κλεψαμε κατι.....Ποτε ΠΟΥΘΕΝΑ δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο παντως...........

γιατι σου κάνει εντύπωση;

και στο πρακτικερ το κανουν και στο μακρο.

οσοι λοιπον σε κοιταζανε, δε σε κοροιδεύανε... θα ελεγχανε και τις δικες τους σακούλες.

θα προτιμούσες να μην ειχες πληρώσει κάτι και να "χτυπαγε" η σειρήνα στην έξοδο και, ισως, να μην αναγνωριζε η ταμίας πώς το λαθος ηταν δικό της;;;;;;

κορίτσια! για τη δική μας ασφάλεια το κάνουν! μην ειστε κακοπροαιρετες.

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...