Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό...μόλις τσεκάρα τα μπιμπερό μας...όλα chicco...όλα Νο 7! Επίσης το ποτηράκι του μικρού Nuk και Νο 7....

Υπάρχει βρε κορίτσια καμμία μάρκα πλαστικού μπιμπερό που να είναι ασφαλής???

της medela,dr browns,avent,beaba eιναι bpa free.αν κανεις ενα google bpa free bottles θα σου βγαλει ολες τις μαρκες.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Noμίζω οτι η μελαμίνη είναι το Νο 7 .....

τα δικα μας δε γραφουν κατι αλλα μονο κρυα οπως φρουτα δινω ουφ τι να πω και τα μπουκαλια Nuk 7 και τα τζαμπο 7 αστα

Κάπου είχα διαβάσει οτι καλύτερα είναι να χρησιμοποιούμε σιλικόνη παρά καουτσούκ

και να το ανανεώνουμε συνέχεια.

Σε αυτό το site έχει και θηλές αν κοιτάξεις.

εμενα παλι ο παιδιατρος μου ειπε να προτιμησω καουτσουκ γιατι τα αποτελεσματα της χρησης της σιλικονης δεν εχουν φανει ακομη διοτι προσφατα σχετικα κυκλοφορησαν

τα δικα μου ονως προτιμουσαν σιλικονη και ενιωθα και τυψεις

αμαν δεν ξερουμε απο που να προφυλαχθουμε τελικα

Κι εγώ φέτος άλλαξα τα παλιά avent με τα καινούρια τα κίτρινα και έχω πετάξει τα κουτιά τους...Τι να κάνω τώρα που δεν πίνουν σε άλλα μπιμπερό?

να μην τα αλλαξεις.Για πλαστικα ειναι απο τα καλυτερα!Δηλωνουν bpa free.Το υλικο δεν ειναι επικινδυνο!και οι θηλες απο σιλικονη ειναι πολυ καλες επισης

Ελα και ειμαι και σε δυσκολη ηλικια, θα το παθω το εγκεφαλικο!

Διαβασαμε με την κορη μου το θεμα, αποσυραμε σχεδον οοοοοοολα τα παιδικα μας ποτηρια και πιατικα (πραγματι πιστευα πως ο αριθμος ηταν σχετικος με την ανακυκλωση του προιοντος) και τοτε -τσουπ- πεφτει το ματι μου στη φιαλη του ψυκτη νερου μας...Ενα εφταρι να με το συμπαθιο και απο κατω φαρδυ πλατυ ενα PC .Τωρα; Θα αρχισω σαν την τρελη να ψαχνω εταιρεια με ψυκτες που η τηλεφωνητρια δε θα γελασει οταν την ρωτησω τι γραφει η μπουκαλα τους στο τριγωνακι του διαβολου; Ε ρε γλεντια...

Διαφημίσεις

καλησπερα

δε ξερω αν εχει αναφερθει και αλλου, αλλα μολις παρατηρησα οτι τα μωρομαντηλα λιμπερο (για νεογεννητα χωρις αρωμα) εχουν αυτο το σημα της ανακυκλωσης με ενα 7 στη μεση! ειναι το ιδιο για το οποιο αναφερεστε ή μηπως ειναι οντως το σημα για το ειδος ανακυκλωσης του προιοντος? ρωταω γιατι δηλωνω προκαταβολικα ασχετη με το θεμα!!!

Κορίτσια όντως αυτά τα ρουχαλάκια του τζάμπο τί να πώ..... όλο και κάτι θα έχουν. Αρχές του καλοκαιριού πήρα στη μικρούλα μου ένα βαμβακερό φορεματάκι για την θάλασσα και το σπίτι, δυστυχώς δεν το πρόσεξα όταν το διάλεγα και μόλις πήγα να το πλύνω βλέπω μια τρυπούλα στο πίσω μέρος!!!!!!!!!!!! Λέω δεν είμαστε καλά........ το έραψα γιατί περίπτωση να το επιστρέψω για αλλαγή δεν υπήρχε. Σιγά μην έπρεπε να κάνω όλη αυτήν την διαδικασία για 3.99 αν θυμάμαι καλά. Και μου έτυχε και άλλη μια φορά τώρα τελευταία με ένα μπλουζάκι, το ίδιο περιστατικό πάλι...... μάλλον πρέπει να βάλω μυαλό και να σταματήσω να αγοράζω έστω και για μέσα στο σπίτι.

Επίσης όταν ήμουν έγκυος κόντεψα να σωριαστώ κάτω σε έναν διάδρομο που είχε τα αφρούλουτρα τα παιδικά. Τους είχαν χυθεί και δεν μπήκε κανένας υπάλληλος στον κόπο να τα μαζέψει. Αφού το έκανα θέμα τα μάζεψαν......

Πριν από κανά χρόνο είχα μαζί μου μια πολύ μικρή νάυλον σακούλα με προσωπικά είδη (σερβιέτες και τέτοια) γιατί δεν χώραγαν στην δική μου τσάντα και μου έκαναν ολόκληρη ιστορία να την αφήσω στην υποδοχή...... ε, σηκώθηκα και έφυγα!!!!!!!!!!!!

Θέλετε και άλλα; Τώρα τελευταία πέρα από τις ατέλειωτες ουρές στα ταμεία, υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι στην έξοδο οι οποίοι ψάχνουν τις σακούλες με τα ψώνια. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον αληθινό λόγο, αυτοί λένε πώς κοιτάζουν να δούν αν ο αριθμός των προϊόντων συμφωνεί με την απόδειξη!!!!!!!!!!!!!!!! Το κάνουν λένε για έλεγχο των υπαλλήλων αλλά εγώ νομίζω ότι δεν είναι αλήθεια.

Και αυτό με τα νούμερα και ειδικά το Νο 7 δεν το ήξερα..... ευτυχώς που μας ενημερώνετε :D!!!!!!!!

Μάλλον πρέπει να σταματήσω να ψωνίζω από εκεί γιατί έχει παραγίνει.

aYVcp2.png

καλησπερα

δε ξερω αν εχει αναφερθει και αλλου, αλλα μολις παρατηρησα οτι τα μωρομαντηλα λιμπερο (για νεογεννητα χωρις αρωμα) εχουν αυτο το σημα της ανακυκλωσης με ενα 7 στη μεση! ειναι το ιδιο για το οποιο αναφερεστε ή μηπως ειναι οντως το σημα για το ειδος ανακυκλωσης του προιοντος? ρωταω γιατι δηλωνω προκαταβολικα ασχετη με το θεμα!!!

Λογικά αφορά το υλικό της συσκευασίας αυτής.

Και σίγουρα

έχει σχέση και με την ανακύκλωση

αλλά όχι μόνο με αυτήν!

Το νούμερο αυτό δηλώνει το είδος του πλαστικού!

Και αυτό το είδος πλαστικού είναι σούπερ τοξικό!......

μια που το θεμα ξεφυγε απο το jumbo και πηρε στο καταραμενο 7, να σας πω οτι οι κουταλες-πιρουνες-σπατουλες του ΙΚΕΑ οι μπλε, εχουν ενα ωραιοτατο 7αρι.. εγω τις χρησιμοποιω πανω απο 3ετια το χαιβανι..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Εσεις κορίτσια τα εχεται τα τζάμπο στα...ποδια σας...εμεις που μένουμε επαρχια το κοντινότερο τζαμπο είναι στην Θεσσαλινίκη σε απόσταση 1,5 ωρες απόσταση.....πηγαίνουμε μονο 1 φορά το χρόνο και αυτό συνηθως στην αρχή της σχολικής χρονιας ή τα Χριστούγεννα ..έιναι η χαρα των παιδιων...αλλα πάντως οταν στην πολή σου δεν σου δίνονται οι ευκαιριες απο μεγάλα καταστήματα και οταν το βιβλιωπολειο σου χρεωνει πολύ παραπάνω τα σχολικα(μολύβια,σβήστρες.....τοτε θα πας.....)παραδειγμα κάποιες συγκεκριμένες σβηστρες επώνυμες στο βιβλιωπολειο της πολής μου την χρεωνουν 0,50 την μια ενω στα τζάμπο η συγκευασια των 3 την χρεωνουν 0,99....δλδ στις 2 η μια σου βγαίνει δωρο....το ιδιο και στα μολυβια και σχεδων σε ολα τα σχολικα και οταν εχεις 4 παιδια και αρχιζει το σχολειο....όλα πρεπει να τα σκεφτεσαι.....στις μελαλες πολεις εχεις περισσοτερες επιλογες εδω σε εμας.....γδερνουν και προσπαθουν σε εναν μηνα (πχ τον σεπτεμβρη τα βιβλιοπωλεια) να βγαλουν τα σπασμένα ολου του χρόνου.....

Αλλο παραδειγμα ...τα λαστιχάκια για τα μαλλια των κοριτσιων....αγοράζω μονο απο το τζαμπο γιατι αν παω να τα αγοράσω απο τα μαγαζια της πολης μου το λιγότερο μου θα με χρεωσουν είναι 0,50 την δυάδα ή την τριάδα......και σε πολλά αλλα ειδη συμβαίνει το ιδιο.....

Διαφημίσεις

Πριν από κανά χρόνο είχα μαζί μου μια πολύ μικρή νάυλον σακούλα με προσωπικά είδη (σερβιέτες και τέτοια) γιατί δεν χώραγαν στην δική μου τσάντα και μου έκαναν ολόκληρη ιστορία να την αφήσω στην υποδοχή...... ε, σηκώθηκα και έφυγα!!!!!!!!!!!!

Θέλετε και άλλα; Τώρα τελευταία πέρα από τις ατέλειωτες ουρές στα ταμεία, υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι στην έξοδο οι οποίοι ψάχνουν τις σακούλες με τα ψώνια. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον αληθινό λόγο, αυτοί λένε πώς κοιτάζουν να δούν αν ο αριθμός των προϊόντων συμφωνεί με την απόδειξη!!!!!!!!!!!!!!!! Το κάνουν λένε για έλεγχο των υπαλλήλων αλλά εγώ νομίζω ότι δεν είναι αλήθεια.

Νατασούλα ψάχνουν μέχρι και τις τσάντες:twisted:, δες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63899

GJMap2.png

Κορίτσια όντως αυτά τα ρουχαλάκια του τζάμπο τί να πώ..... όλο και κάτι θα έχουν. Αρχές του καλοκαιριού πήρα στη μικρούλα μου ένα βαμβακερό φορεματάκι για την θάλασσα και το σπίτι, δυστυχώς δεν το πρόσεξα όταν το διάλεγα και μόλις πήγα να το πλύνω βλέπω μια τρυπούλα στο πίσω μέρος!!!!!!!!!!!! Λέω δεν είμαστε καλά........ το έραψα γιατί περίπτωση να το επιστρέψω για αλλαγή δεν υπήρχε. Σιγά μην έπρεπε να κάνω όλη αυτήν την διαδικασία για 3.99 αν θυμάμαι καλά. Και μου έτυχε και άλλη μια φορά τώρα τελευταία με ένα μπλουζάκι, το ίδιο περιστατικό πάλι...... μάλλον πρέπει να βάλω μυαλό και να σταματήσω να αγοράζω έστω και για μέσα στο σπίτι.

Επίσης όταν ήμουν έγκυος κόντεψα να σωριαστώ κάτω σε έναν διάδρομο που είχε τα αφρούλουτρα τα παιδικά. Τους είχαν χυθεί και δεν μπήκε κανένας υπάλληλος στον κόπο να τα μαζέψει. Αφού το έκανα θέμα τα μάζεψαν......

Και αυτό με τα νούμερα και ειδικά το Νο 7 δεν το ήξερα..... ευτυχώς που μας ενημερώνετε :D!!!!!!!!

Μάλλον πρέπει να σταματήσω να ψωνίζω από εκεί γιατί έχει παραγίνει.

και ομως αφορα τους υπαλληλους!

τους βαζουν και υπογραφουν χαρτι οτι σε περιπτωση που στην τσαντα υπαρχουν περισσοτερα πραγματα απο οτι στην αποδειξη θα απολυονται και θα γινετε μυνηση σε αυτους!

απιστευτο και ομως αληθινο!! το ξερω απο την αδελφη μου που δουλεψε για καποιο διαστημα εκει...

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

μια που το θεμα ξεφυγε απο το jumbo και πηρε στο καταραμενο 7, να σας πω οτι οι κουταλες-πιρουνες-σπατουλες του ΙΚΕΑ οι μπλε, εχουν ενα ωραιοτατο 7αρι.. εγω τις χρησιμοποιω πανω απο 3ετια το χαιβανι..

δηλ για να καταλαβω τι παιζει με το 7??

σορρυ κιολας αλλα δεν το παρακολουθησα το θεμα απο την αρχη αλλα τωρα σκεφτομαι να αλλαξω ολα τα πιατα ποτηρια της κορης μου μια και μεγαλωσε αρκετα πιστευω (οχι οτι χτες δεν εριξε 2 φορες το πιατο...)

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

τα διαβασα κοριτσια..

ειδα και τα δικα μας κανενα δεν εχει πανω 7 ολα ειναι μελαμινη απο οτι γραφει....

δεν τα βαζουμε φουρνο μικροκυματων εννοειτε....

τωρα τι να πω ολα απο το jumbo τα εχω αγορασει....

οσο για τα ρουχα αγοραζω κανα πυτζαμακι και κανα φανελακι γιατι ρε κοριτσια πηγα και στο Prenatal και πηρα εσωρουχα βρακακια τα 3 10 ευρω και ενω απεξω ελεγε Made in france το εσωτερικο ελεγε made in china!! εγκεφαλικο τα πηγα πισω και η εξηγηση ηταν οτι η συσκευασια ηταν απο γαλλια το εσωτερικο ραβετε στην Κινα!

ε οχι 10 ευρω για 3 βρακακια! απατη τρελη!

και υπαρχει και το αλλο στην επαρχια συνηθως που δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες πολλοι ειναι αυτοι που θα πανε στο jumbo γιατι οι τοπικες επιχειρησεις των παιχνιδιων εχουν τιμες απλησιαστες!

εμας εδω το εχουν χωρισει στα δυο δηλ δυο διαφορετικες εισοδοι και διαφορετικα ταμεια το θεμα ειναι τι γινεται οταν θες ας πουμε να παρεις μια κουκλα αλλα και κοκκαλακια?? πρεπει να πας και στα δυο !δηλ δυο φορες να περιμενεις ταμειο!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Συγνωμη αλλα οταν δεν εχει νουμερο τι σημαινει?Δυο πιατα και ενα μπιμπερο ειχανε το νουμερο 7 τα πεταξα κατευθειαν.Μετα αρχισα και εψαχνα τα ταπερ πασιγνωστης ακριβης εταιριας και δεν ειχανε τιποτα επανω και αναρωτιεμαι τι να κανω,μια περιουσια εχουνε αυτα και εχω σχεδον ολες τις σειρες ,τι κανουμε?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

ελα ντε και στην τελικη ολα αυτα που τρωμε? πως προστατευομαστε??

και το μπουκαλι των εμφαλιωμενων νερων(εμεις εδω στο Ηρακλειο πινουμε μονο εμφιαλωμενο)??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Πω, πω έπαθα πλάκα με τον συναγερμό!!!!!!!!!!! Σε κάνουν ρεζίλι στο άψε σβήσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσω να μου ανοίξουν την τσάντα χωρίς να έρθει πρώτα η αστυνομία (αν ποτέ μου τύχει τέτοιο πράγμα) και μετά θα τα πούμε καλά :twisted::twisted::twisted:!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνει το έλα να δείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aYVcp2.png

εγω λεω ευτυχως που στην πολη μας υπαρχουν τα jumbo, γιατι τωρα με τα διδυμακια με εσωσαν. στην αρχη τους αγοραζα απο τα αλλα καταστηματα κι εδινα μια περιουσια, π.χ. 20-30? για το καθε φορμακι ! μετα μου ειπαν ολοι : αυτα θα τα φορεσουν 2 μηνες κ μετα στην ακρη, μη δινεις τοσα λεφτα για κατι που δεν μενει. τωρα αγοραζω απο τα jumbo ζιπουνακια με 3? κ τα παιρνω "με το κιλο", αφου δεν με φτανουν οσα κι αν παρω. και βαζω κ καθε μερα πλυντηριο. αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που εδωσα πολλα λεφτα για κατι κ μου βγηκε χαλι. Π.χ. οταν ημουν εγκυος πηγαμε Θεσσ/κη κ αγορασα 1 πατελονι 85? απο καταστημα με βαπτιστικα κ ειδη εγκυμοσυνης . φαινοταν πολυ καλο κ γερο υφασμα. σας πληροφορω οτι μετα απο 3 φορες που το εβαλα ελιωσε στο καβαλο, παρολο που μου ηταν αρκετα ανετο. τα λυπηθηκα τα λεφτα...ουτε απο παζαρι να ψωνιζα

8I4zp2.png

εγω λεω ευτυχως που στην πολη μας υπαρχουν τα jumbo, γιατι τωρα με τα διδυμακια με εσωσαν. στην αρχη τους αγοραζα απο τα αλλα καταστηματα κι εδινα μια περιουσια, π.χ. 20-30? για το καθε φορμακι ! μετα μου ειπαν ολοι : αυτα θα τα φορεσουν 2 μηνες κ μετα στην ακρη, μη δινεις τοσα λεφτα για κατι που δεν μενει. τωρα αγοραζω απο τα jumbo ζιπουνακια με 3? κ τα παιρνω "με το κιλο", αφου δεν με φτανουν οσα κι αν παρω. και βαζω κ καθε μερα πλυντηριο. αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που εδωσα πολλα λεφτα για κατι κ μου βγηκε χαλι. Π.χ. οταν ημουν εγκυος πηγαμε Θεσσ/κη κ αγορασα 1 πατελονι 85? απο καταστημα με βαπτιστικα κ ειδη εγκυμοσυνης . φαινοταν πολυ καλο κ γερο υφασμα. σας πληροφορω οτι μετα απο 3 φορες που το εβαλα ελιωσε στο καβαλο, παρολο που μου ηταν αρκετα ανετο. τα λυπηθηκα τα λεφτα...ουτε απο παζαρι να ψωνιζα

ειναι αυτο που λεω για την επαρχια δεν ειναι οπως η Αθηνα που εχει και πολλες περιοχες να ψωνισεις!

αλλωστε τα παιδια μεγαλωνουν καθε μερα μην πω ωρα και θες πολλα ρουχα!!ειδικα εσυ με 2 ζουζουνια!

εγω παπουτσια παιρνω ακριβα η αληθεια ειναι αυτη αλλα ρουχα παω και sprider και μια χαρα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

απο το jumbo το μόνο που έχω αγοράσει κατά καιρούς είναι κάτι χαζοδιακοσμητικά για το σπίτι (και τώρα πια ούτε και αυτά)...βρε κορίτσια κάθε φορά που μπαίνω μέσα βρωμάει όλο το κατάστημα "πλαστικίλα"....ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη ούτε 5 λεπτά δε μπορούσα να μείνω εκεί πόσο μάλλον να διανοηθώ να πάρω ρουχα ή παιχνίδια για το παιδί μου..ξέρω και καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολες εποχές και ο κύριος λόγος που πηγαίνει ο κόσμος είναι οτι τα προιόντα του είναι φθηνά αλλά τι να το κάνεις αν τα περισσότερα είναι επικίνδυνα για την υγεία μας??

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο αποφεύγω να πηγαίνω, δεν αντέχω τη βρώμα από την πλαστικούρα και από τα κεριά με τις τοξικές μυρωδίες!

Στην εγκυμοσύνη δε όσες φορές βρέθηκα εκεί μέσα κόντεψα να λυποθυμήσω...

Η μόνη αγορά που έχω κάνει για τον μικρό από το Jumbo και άξιζε ήτανε τα ξύλινα παζλ που έχουνε. Ήτανε πάμφθηνα και επειδή στο γιο μου του αρέσανε πάρα πολύ τα παζλ (και του αρέσουνε ακόμη αλλά τα πιο πολύπλοκα τώρα) πήραμε πάρα πολλά.

Αλλά γενικά είμαι της άποψης "λίγα παιγνίδια και καλά", γι' αυτό και επιλέγω συνήθως οικολογικά ξύλινα παιγνίδια με μη-τοξικές βαφές.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

εγω λεω ευτυχως που στην πολη μας υπαρχουν τα jumbo, γιατι τωρα με τα διδυμακια με εσωσαν. στην αρχη τους αγοραζα απο τα αλλα καταστηματα κι εδινα μια περιουσια, π.χ. 20-30 για το καθε φορμακι ! μετα μου ειπαν ολοι : αυτα θα τα φορεσουν 2 μηνες κ μετα στην ακρη, μη δινεις τοσα λεφτα για κατι που δεν μενει. τωρα αγοραζω απο τα jumbo ζιπουνακια με 3 κ τα παιρνω "με το κιλο", αφου δεν με φτανουν οσα κι αν παρω. και βαζω κ καθε μερα πλυντηριο. αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που εδωσα πολλα λεφτα για κατι κ μου βγηκε χαλι. Π.χ. οταν ημουν εγκυος πηγαμε Θεσσ/κη κ αγορασα 1 πατελονι 85 απο καταστημα με βαπτιστικα κ ειδη εγκυμοσυνης . φαινοταν πολυ καλο κ γερο υφασμα. σας πληροφορω οτι μετα απο 3 φορες που το εβαλα ελιωσε στο καβαλο, παρολο που μου ηταν αρκετα ανετο. τα λυπηθηκα τα λεφτα...ουτε απο παζαρι να ψωνιζα

Tα mothercare έχουν κορμάκια-φανελάκια σε οικονομική συσκευασία (7-άδα)

που αν κάτσεις και τα υπολογίσεις

σου έρχονται σχεδόν όσο στα jumbo....

...εαν θυμάμαι καλά έχουν γύρω στα 20 ευρώ

που σημαίνει οτι το καθένα έρχεται στα 3 ευρώ!!!

Και φυσικά είναι πολύ πιο ποιοτικά!!

Εαν το ψάξεις το θέμα

μπορείς να βρεις ποιοτικά ρούχα σε λογικές τιμές.

Επίσης και τα H&M έχουν ωραία ρούχα!!!

Ψαξτο λίγο!!...;)

Εαν το ψάξεις το θέμα

Ψαξτο λίγο!!...;)

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=F0364

εχεις δικιο για κοιταχτε εδω

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Εαν το ψάξεις το θέμα

Ψαξτο λίγο!!...;)

Επισης αν κάνετε τις αγορές σας μέσω ιντερνετ στο Mothercare της Αγγλίας και σε άλλα καταστήματα (το θεωρούν ακριβό στην Αγγλία το mothercare) πχ http://www.tesco.com (κάτι σαν το δικό μας καρφούρ) http://www.next.co.uk σας έρχονται ακόμη πιο φθηνά από τα Jumbo!Απλά για να συμφέρει με τα μεταφορικά θα πρέπει να κάνετε μαζική παραγγελία κι όχι ένα ένα.

Djccp2.png

67KIp2.png

στο Η&Μ βγαζει κ καλες προσφορες που κ που, εγω πηρα κολανακια για την μικρη με 3 ευρω, φορεματακια με 7 ευρω κ 5 ευρω. πλεον εγινε μυθος οτι τα τζαμπο ειναι τα φθηνοτερα. πηρα 2 φορμακια για τον μπεμπη 3 ευρω και φυγανε ολες οι κοπιτσες απο κατω.. το Mothercare ειναι καλο, κ πολυ καλη ποιοτητα οντως.

στο Η&Μ βγαζει κ καλες προσφορες που κ που, εγω πηρα κολανακια για την μικρη με 3 ευρω, φορεματακια με 7 ευρω κ 5 ευρω. πλεον εγινε μυθος οτι τα τζαμπο ειναι τα φθηνοτερα. πηρα 2 φορμακια για τον μπεμπη 3 ευρω και φυγανε ολες οι κοπιτσες απο κατω.. το Mothercare ειναι καλο, κ πολυ καλη ποιοτητα οντως.

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με το μύθο.

Ρίξε μια ματιά και σύγκρινε τα ίδια πράγματα στο ελληνικό mothercare και στο ξένο να δεις τι κοροϊίδα πέφτει.Μισή τιμή σχεδόν στο ξένο!

Djccp2.png

67KIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...