Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

παντως για την ιστορια σημερα διαβασα το εξης σε τοπικο ειδησεογραφικο σαιτ

140.000 ευρώ προστιμο: σε βάρος εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας παιχνιδιών (JUMBO Α.Ε.) για διατύπωση και χρήση καταχρηστικών γενικών όρων συναλλαγών, που παρεμπόδιζαν τους καταναλωτές να ασκήσουν νόμιμα δικαιώματά τους σε περιπτώσεις αγοράς ελαττωματικών προϊόντων
ε τωρα μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα ειναι δυνατον να μη πω καλα τους κανανε?

Παντως για την ευγενεια και ολα αυτα που λετε ειχα μιλησει με μια κοπελα που εργαστηκε εκει χριστουγεννα στο ταμειο σαν εκτακτη. ειχαν λοιπον εντολη να μη καθησουν στο σκαμπο τους επι οσες ωρες ηταν η βαρδια τους και παρακολουθουσε ο υπευθ. καταστηματος με μισο ματι. Και φυσικα για χρηματα δε μιλαμε ποσα παιρνουν οι 4ωρες και ποσο θα τους βγει ο κ@λος! οποτε εγω τουλαχιστον δεν εχω απαιτηση ειδικα τις γιορτες για ευγενεια και τετοια... Οταν ο εργαζομενος κανει τη δουλεια αυτη κατω απο τετοιες συνθηκες αναγκαστικα για να ζησει την οικογενεια του και εχει και το δερβεναγα πανω απο το κεφαλι του πως να ειναι με χαμογελο και ευγενεια μετα απο τοση πιεση ψυχολογικη? Γιατι δεν ειναι τυχαιο να ειναι ολοι αγενεις σαυτα τα καταστηματα! καποιο λακο εχει η φαβα! εχει τυχει να γκουκλαρετε ποτε για "εργαζομενοι στα τζαμπο ή πρώην εργαζομενοι κλπ?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως για την ιστορια σημερα διαβασα το εξης σε τοπικο ειδησεογραφικο σαιτ ε τωρα μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα ειναι δυνατον να μη πω καλα τους κανανε?

Παντως για την ευγενεια και ολα αυτα που λετε ειχα μιλησει με μια κοπελα που εργαστηκε εκει χριστουγεννα στο ταμειο σαν εκτακτη. ειχαν λοιπον εντολη να μη καθησουν στο σκαμπο τους επι οσες ωρες ηταν η βαρδια τους και παρακολουθουσε ο υπευθ. καταστηματος με μισο ματι. Και φυσικα για χρηματα δε μιλαμε ποσα παιρνουν οι 4ωρες και ποσο θα τους βγει ο κ@λος! οποτε εγω τουλαχιστον δεν εχω απαιτηση ειδικα τις γιορτες για ευγενεια και τετοια... Οταν ο εργαζομενος κανει τη δουλεια αυτη κατω απο τετοιες συνθηκες αναγκαστικα για να ζησει την οικογενεια του και εχει και το δερβεναγα πανω απο το κεφαλι του πως να ειναι με χαμογελο και ευγενεια μετα απο τοση πιεση ψυχολογικη? Γιατι δεν ειναι τυχαιο να ειναι ολοι αγενεις σαυτα τα καταστηματα! καποιο λακο εχει η φαβα! εχει τυχει να γκουκλαρετε ποτε για "εργαζομενοι στα τζαμπο ή πρώην εργαζομενοι κλπ?

θα συμφωνήσω....

Καλά για το θέμα τον αλλαγων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Πουλανε όλο ελλατωματικά προιοντα, κοτσάρουν ένα δεν γίνονται αλλαγές ή κάποια δικαιολογία στον πάγκο αλλαγών, σε εξοργίζουν και φεύγεις χωρίς να κάνεις δουλεια. πεταμένα λεφτά

Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Οποτε ήθελα να κάνω αλλαγή, την έκανα χωρίς πώς και γιατί, αν πας βέβαια τις ημέρες που δέχονται αλλαγές (που γράφει στην απόδειξη). Πήγαινα στο γκισέ, έδινα το/τα προϊόν/ντα, μου τύπωναν το χαρτί για το ποσό και όλα καλά.

Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Οποτε ήθελα να κάνω αλλαγή, την έκανα χωρίς πώς και γιατί, αν πας βέβαια τις ημέρες που δέχονται αλλαγές (που γράφει στην απόδειξη). Πήγαινα στο γκισέ, έδινα το/τα προϊόν/ντα, μου τύπωναν το χαρτί για το ποσό και όλα καλά.
κι εγω παρομοιως...

και μαλιστα εχθες που πηγαμε να αγορασουμε καμια αποκριατιικη χαζομαρουλα η κοπελα στο ταμειο πολυ ευγενικα μου ειπε οτι αφου τα πληρωσουμε καλο θα ηταν να δουμε εαν υπαρχει καποιο ελατωμα η ελλειψη στα προιοντα που πηραμε γιατι στα εποχιακα δεν κανουν αλλαγες..και φυσικα δεν τα ειδα..ειμασταν και οικογενειακως και τα ειχα να θελουν να παρουν τα ξιφη τους οποτε στο σπιτι ειδα οτι ελειπε μια ζωνη-υποτυπωδης φυσικα- απο μια στολη που πηρα για μενα....μικρο το κακο!!!:)

• 2 εβδομάδες μετά...

Την Τεταρτη ο πατερας μου αγορασε για τον μικρο 5 παραμυθια απο τα τζαμπο τα οποια και τα ειχα.Σημερα πηγα στα τζαμπο και με ενημερωσαν οτι δεν αλλαζουν βιβλια ειναι πολιτικη της εταιριας.τους ζηταω το λογο και μου απαντησανε οτι μπορει να τα διαβασα και να τα πηγα πισω.τους απαντβ οτι ολα τα βιβλιοπωλεια ιανος μαλλιαρης κτλ δεχονται αλλαγες ςντος 15 ημερων αυτοι εχουν δικους τους κανονισμους και νομους.Θα τους κανω καταγγελια ετσι κι αλλιως και δεν προκειται να ξαναπατησω.Μπορει να εχασα 2 ευρω αλλα και αυτοι χανουν πελατες.Η δυναμη ειναι του καταναλωτη πρεπει να το καταλαβουμε εμεις για να το καταλαβουν και αυτοι.

Διαφημίσεις

Δεν είναι πάντα έτσι. Μπιμπερό ΜΑΜ στα Jumbo: 4,99 -- ενώ το ίδιο μπιμπερό (διαφορετικό σχέδιο στο μπουκάλι) στα Λητώ: 5,60!! Συμφωνώ όμως ότι καλό είναι να ψάχνεις τις τιμές και να μην ψωνίζεις στα τυφλά, όπου κι αν ψωνίζεις.

ακομα ειναι νωρις για μενα αυτα τα εξοδα αλλα.. μπιμπερο απο τα τζαμπο???? καταρχην το πλαστικο ειναι απο ανακυκλωμενα ειδη διαφορων ειδων. για βρεφικα να κοιτατε την προελευση. οχι κινα πακισταν και απο περιοχες με υψιλες ποσοτητες πυρηνικων καταλοιπων. αν και δεν εισαι ποτε σιγουρος, εν τουτοις κανεις ή μαλλον φανταζεσαι οτι κανεις ο,τι μπορεις!οχι εσυ ,γενικα!

Γιώτα είναι τυποποιημένα αυτά. Τα ίδια μπιμπερό που θα αγοράσεις σε οποιοδήποτε άλλο βρεφικό κατάστημα (Chicco, MAM, Nuk) είτε πλαστικά είτε γυάλινα, πουλάει και το Jumbo.

Την Τεταρτη ο πατερας μου αγορασε για τον μικρο 5 παραμυθια απο τα τζαμπο τα οποια και τα ειχα.Σημερα πηγα στα τζαμπο και με ενημερωσαν οτι δεν αλλαζουν βιβλια ειναι πολιτικη της εταιριας.τους ζηταω το λογο και μου απαντησανε οτι μπορει να τα διαβασα και να τα πηγα πισω.τους απαντβ οτι ολα τα βιβλιοπωλεια ιανος μαλλιαρης κτλ δεχονται αλλαγες ςντος 15 ημερων αυτοι εχουν δικους τους κανονισμους και νομους.Θα τους κανω καταγγελια ετσι κι αλλιως και δεν προκειται να ξαναπατησω.Μπορει να εχασα 2 ευρω αλλα και αυτοι χανουν πελατες.Η δυναμη ειναι του καταναλωτη πρεπει να το καταλαβουμε εμεις για να το καταλαβουν και αυτοι.

σε πολλα μαγαζια ισχυει αυτο....

και σε πολλα βιβλίοπωλεια!!

Θα μιλησω μονο για τον Μουστακα, την βιβλιοκινηση και τον Σκλαβενιτη που το ξερω σιγουρα. Τα βιβλια δεν αλλαζουν......:?

Γιώτα είναι τυποποιημένα αυτά. Τα ίδια μπιμπερό που θα αγοράσεις σε οποιοδήποτε άλλο βρεφικό κατάστημα (Chicco, MAM, Nuk) είτε πλαστικά είτε γυάλινα, πουλάει και το Jumbo.

σοβαρα? ιδιας εταιριας? δε το ηξερα...:shock:

μηπως ομως τα υλικα αλλαζουν? δλδ αν υπαρχει ενα εργοστασιο στη κινα θα φτιαξει το προιον με δικα του υλικα και ας ειναι το π.χ. nuk? δε ξερω μακαρι ναναι οπως τα λες.δε το μελετησα το θεμα.και εγω οτι ακουνω απο εκπομπες υγειας και απο το νετ διασταυρωνω!

σοβαρα? ιδιας εταιριας? δε το ηξερα...:shock:

μηπως ομως τα υλικα αλλαζουν? δλδ αν υπαρχει ενα εργοστασιο στη κινα θα φτιαξει το προιον με δικα του υλικα και ας ειναι το π.χ. nuk? δε ξερω μακαρι ναναι οπως τα λες.δε το μελετησα το θεμα.και εγω οτι ακουνω απο εκπομπες υγειας και απο το νετ διασταυρωνω!

Είναι τα ίδια πράγματα. Οι προμηθευτές επώνυμων προϊόντων είναι ίδιοι για όλα τα μαγαζιά. Από εκεί που προμηθεύονται τα Λητώ, προμηθεύεται και το Jumbo. Μάλιστα ήταν μια κοπέλα που έψαχνε ένα συγκεκριμένο προϊόν της Chicco και δεν το έβρισκε πουθενά. Επικοινώνησε με την εταιρεία και της είπαν ότι το πουλάνε τα Jumbo. Κάπου το έχει γράψει εδώ στο φόρουμ.

Τα μη επώνυμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εκεί όντως θέλει προσοχή στην ποιότητα.

Διαφημίσεις

Είναι τα ίδια πράγματα. Οι προμηθευτές επώνυμων προϊόντων είναι ίδιοι για όλα τα μαγαζιά. Από εκεί που προμηθεύονται τα Λητώ, προμηθεύεται και το Jumbo. Μάλιστα ήταν μια κοπέλα που έψαχνε ένα συγκεκριμένο προϊόν της Chicco και δεν το έβρισκε πουθενά. Επικοινώνησε με την εταιρεία και της είπαν ότι το πουλάνε τα Jumbo. Κάπου το έχει γράψει εδώ στο φόρουμ.

Τα μη επώνυμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εκεί όντως θέλει προσοχή στην ποιότητα.

ε αμα ειναι ετσι... και το jumbo αγοραζει απο τον ιδιο προμηθευτη, ολα οκ. δεν ειχα ιδεα...

Προσωπικά αποφεύγω να ψωνίζω προιίντα του jumbo, κατά διαστήματα έχουν αποσυρθεί προιόντα λόγω ακαταλληλότητας, και τι να το κάνεις άμα το έχεις χρησιμοποιήσει και 3 μήνες, σώθηκες !!!! Έτσι κάποια δωράκια που μου έφεραν τα επέτρεψα και πήρα κάποιο επώνυμο προιόν για τον μικρό μου.

Οι διάδρομοι όντως είναι ακατάλληλοι για καρότσια.Τώρα πια που έχω πεισμώσει μαζί τους όταν πάω με το καρότσι πηγαίνω σαν μπουλντόζα και σαρώνω ότι βρεθεί εμπόδιο. Πέφτουν πράγματα κάτω και εγώ συνεχίζω ανενόχλητη σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Αν θέλουν ας μου πουν και τίποτα!

Εμάς πάντως δεν μας άλλαζαν ένα παιχνίδι του παιδιού με χίλιες δυο προφάσεις. Ακόμα και το παιδί που ήταν στον πάγκο και μας έλεγε τις δικαιολογίες ήξερε ότι μας έλεγε μπούρδες αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Εννοείται ότι πήγαμε μέσα στις μέρες που έπρεπε να πάμε και όχι όποτε μας ήρθε. Αφου τον υπάλληλο και μεις τον λυπηθήκαμε από την μια να μας λέει δικιο έχετε και απο την άλλη ότι βλακεία του είχαν πει να λέει. Σε τζάμπο της Αθήνας αυτό δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές

Εμάς πάντως δεν μας άλλαζαν ένα παιχνίδι του παιδιού με χίλιες δυο προφάσεις. Ακόμα και το παιδί που ήταν στον πάγκο και μας έλεγε τις δικαιολογίες ήξερε ότι μας έλεγε μπούρδες αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Εννοείται ότι πήγαμε μέσα στις μέρες που έπρεπε να πάμε και όχι όποτε μας ήρθε. Αφου τον υπάλληλο και μεις τον λυπηθήκαμε από την μια να μας λέει δικιο έχετε και απο την άλλη ότι βλακεία του είχαν πει να λέει. Σε τζάμπο της Αθήνας αυτό δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές

ΧΩΡΙΣ ναμαι σιγουρη... στο καταστημα που ειχα παει ειχε ανακοινωση οτι τα παιχνιδια που ανοιγεται η συσκευασια τους δεν επιστρεφονται. επαρχιας καταστημα.

Διαφημίσεις

Γενικά κάνουν ότι θέλουν. Αν δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία γιατί να μην το αλλαξουν?? Εμάς ήταν ένα ελικόπτερο το οποίο δεν πετουσε. Η δικαιολογία ήταν ότι το φορτίσαμε. Συγνώμη του λέμε αν δεν το φορτιζάμε πως θα βλέπαμε ότι δεν πετάει. Ναι δίκιο έχετε αλλά αν το φορτίσετε μετά δεν αλλάζει. το τελικό συμπέρασμα ήταν ότι μπορούσαμε να πάμε σε άλλο τζάμπο να το αλλάξουμε χωρίς να πούμε ότι το φορτίσαμε. ΑΛΛΑ και σε άλλο τζάμπο μπορεί να έβρισκαν χίλια δυο όπως έχω διαβάσει σε διάφορα ποστ εδώ μέσα αλλά και σε μπλογκς κατά καιρούς. Επίσης το παιδί μας είπε αν ήταν κομμένο κάποιο καλώδιο θα μας το άλλαζαν. Δηλαδή μπορούσαμε να κόψουμε ένα κι να το επιστρέψουμε. Λαμογια επί της λαμογιας. Και επειδή ηταν ελλατωματικό και έπρεπε να πάμε συγκεκριμένες μέρες και ώρες δεν ασχοληθηκαμε περισσότερο. Κρίμα στους παππούδες που το πλήρωσαν. Πάντως ενώ ψωνιζαμε πολύ από τζαμπο πλέον τα έχουμε κόψει. Προτιμώ τον μουστάκα ή τον ζαχαρια.

σε πολλα μαγαζια ισχυει αυτο....

και σε πολλα βιβλίοπωλεια!!

Θα μιλησω μονο για τον Μουστακα, την βιβλιοκινηση και τον Σκλαβενιτη που το ξερω σιγουρα. Τα βιβλια δεν αλλαζουν......:?

απο μουστακα εχω αλλαξει παραμυθια ,απλα αλλαζονται μονο με βιβλια

το ιδιο ισχυει και απο σκλαβενιτη

το λεω γιατι εχω κανει αλλαγη προσφατα

κοριτσακια μου!

κορίτσια έχω πολλά νεύρα με το jumbo στην Πειραίως.

ψωνίσαμε διάφορα και δοκίμασα παντοφλάκια για τον μικρό, έρχεται με ύφος και τουπέ μια πωλήτρια να κάνει παρατήρηση πως δεν επιτρέπεται η δοκιμή να τα πάρω σπίτι να τα δοκιμάσει και αν δεν του κάνουν να τα φέρω πίσω να τα αλλάξουμε.

της απαντάω γιατί να γίνει όλο αυτό, το πρόβλημα είναι να μην με δούν στο μαγαζί ενώ στο σπίτι δεν πειράζει θα με τρελάνεται.:evil::evil:

της λέει ο άντράς μου εντάξει κάνε την δουλεία σου και άσε μας και η απάντηση η δουλεία μου είναι να προσέχω το μαγαζί και θα φωνάξω τον υπεύθυνο. χαμός, μιλάμε για πού θράσος:evil::evil::evil:

φεύγουμε και ξεχνάμε μέσα στο καρότσι ένα νεσεσέρ, πάμε στην υποδοχη για να βγεί ανακοίνωση και μας απάντησαν πως απαγορεύονται οι ανακονώσεις και εκεί σάλταρα.άμα χάσω το παιδί μου δεν θα βγεί ανακοίνωση;

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά έχω φουντώσει δεν θα ψωνίσω ξανά απο τα JUMBO......................:evil::evil:

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

κορίτσια έχω πολλά νεύρα με το jumbo στην Πειραίως.

ψωνίσαμε διάφορα και δοκίμασα παντοφλάκια για τον μικρό, έρχεται με ύφος και τουπέ μια πωλήτρια να κάνει παρατήρηση πως δεν επιτρέπεται η δοκιμή να τα πάρω σπίτι να τα δοκιμάσει και αν δεν του κάνουν να τα φέρω πίσω να τα αλλάξουμε.

της απαντάω γιατί να γίνει όλο αυτό, το πρόβλημα είναι να μην με δούν στο μαγαζί ενώ στο σπίτι δεν πειράζει θα με τρελάνεται.:evil::evil:

της λέει ο άντράς μου εντάξει κάνε την δουλεία σου και άσε μας και η απάντηση η δουλεία μου είναι να προσέχω το μαγαζί και θα φωνάξω τον υπεύθυνο. χαμός, μιλάμε για πού θράσος:evil::evil::evil:

φεύγουμε και ξεχνάμε μέσα στο καρότσι ένα νεσεσέρ, πάμε στην υποδοχη για να βγεί ανακοίνωση και μας απάντησαν πως απαγορεύονται οι ανακονώσεις και εκεί σάλταρα.άμα χάσω το παιδί μου δεν θα βγεί ανακοίνωση;

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά έχω φουντώσει δεν θα ψωνίσω ξανά απο τα JUMBO......................:evil::evil:

YXlxp3.png

Xwy7p2.png

Kαλα ε το ιδιο ειχα παθει και εγω....ηθελα κατι παντοφλακια για την θαλασσα....πηγα να το δοκιμασω μου λεει δεν επιτρεπεται..καλα λεω και πως θα ξερω αν μου κανει γραφει νουμερο μου λεει πανω.....Εσυ τι νουμερο εισαι της λεω??Μου την εδωσε τοσο στα νευρα...!!!Και περιμενε απο πανω μου εεε και εγω ωραια ωραια της δοκιμασα....και την αφησα να λεει.....:evil::evil::evil:

Αυτην την τακτικη δεν την καταλαβαινω.....Πολυ σπαστικο παντως....:evil::evil:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

• 9 months later...

σιγα μην δεν ειχαμε και εμεις προβλημα.... Ανεβαινω Αθηνα απο επαρχια και παω στο jumbo Παρασκευη βραδυ. Αγοραζω κατι παιχνιδια για τα ανηψια μου (που φυσικα δεν μπορουμε να ανοιξουμε την συσκευασια για να δουμε πως ειναι). Το ΣΑββατο το μεσημερι ενω εχω συζητηση με τους γονεις μου, ανοιγουμε το ενα παιχνιδι και ειναι ελεεινο. Αποφασιζω να το αλλαξω και να βαλω καποια χρηματα παραπανω για να παρω κατι καλυτερο. Εγω επιστρεφω Κυριακη επαρχια και το δωρακι θα φυγει με τους γονεις μου για βορειο Ελλαδα... Παω στο καταστημα λοιπον και ειναι μια αναγωγη απ εξω και μολις με βλεπει με την τσαντα με ρωταει αν θελω αλλαγη. Της απανταω θετικα και με ρωταει αν ειναι ελλατωματικο. Της ειπα οτι απλα δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες ενος παιδιου. ΜΟυ λεει οτι το Σαββατο μονο τα ελαττωματια αλλαζουν και ΔΕΥΤΕΡΑ τα αλλα!!!! Της λεω περι επαρχιας κτλ και μονο που δεν με εδειρε. Μπαινω μεσα στον υπευθυνο, η ιδια ιστορια. Λεω οκ, θα φυγω εγω αλλα θα στειλω τους γονεις μου την Δευτερα. Πανε σημερα και της λενε οτι ουτε σημερα αλλαζουν κανονικα παιχνιδια και μονο ελαττωματικα ενω εμενα μου εχουν πει το αντιθετο. Οκ τους λεει η μαμα μου, ειναι ελαττωματικο. Τοτε της λενε οτι πρεπει να παει στις 2 η ωρα για να το αλλαξει. Μας δουλευουν οι κυριοι? Κακως ψωνιζουμε απο τα καταστηματα τους !!!! Καλα να μας τα κανουν!!! Δεν ηθελα το τοπικο της γειτονιας μου για να μπορουν τα ανηψια μου να κανουν αλλαγη!!! καλα να παθω!!!!!!

Eμείς τα δώρα των χριστουγέννων τα κάναμε το σάββατο στο Μουστάκα οπου είχε προσφορά στα 50 ευρώ μια δωροεπιταγή για την επόμενη αγορά. Τι να πω, οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικοί και ευγενέστατοι. Και βρήκαμε παιχνίδια αρκετά οικονομικά και ποιοτικά. Αλλη φορά θα είμαι πολύ προσεκτική απο που θα επιλέξω τα δώρα που θα αγοράσω.

Και εγω. Μπηκα στο site τους πριν λιγο και οντως λεει αλλαγες την Τριτη. Εγω μιλησα με τον υπαλληλο και μου ειπε να παω την Δευτερα. Δεν ξερω καθε ποτε κανει αλλαγες το συγκεκριμενο καταστημα. Εχει ταλαιπωρησει ομως μια ολοκληρη οικογενεια για το λαθος ενος υπαλληλου? Και γενικα αφου δεν μπορω να κανω αλλαγη οποτε θελω, μηπως πρεπει να ανοιγω τις συσκευασιες οταν ειμαι μεσα στο μαγαζι? Απαραδεκτη θα ειμαι και εγω, απαραδεκτη ομως και η πολιτικη τους!!!

Πάντως για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, επάνω στην απόδειξη λέει ποιές είναι οι μέρες και ώρες αλλαγών κανονικών και ελλατωματικών προϊόντων.

There is no patch for human stupidity.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...