Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν λες σε διαφορετικη κολεξιον εννοεις πως τα ρουχα που ειχε η σαμ τον χειμωνα του 2009 τα εχει φετος το τζαμπο?

ακριβοσ η κ αντιθετα

.....

εχω παραπολλα ρουχαλακια mexx αγορασμενα απο καταστημα αυθεντικα τα οποια γραφουν made in korea, indοnisia κτλ:shock::shock:

Βρε το ξέρω. Άλλο εννοώ.Εγώ που δεν το έχω πωε θα καταλάβω ποια ρούχα, σωβρακοφανέλες κτλ των τζάμπο είναι από Έλληνα βιοτέχνη και ποια από αλλοδαπό?

Πείτε βρε κοριτσούδια και σε εμάς τις άσχετες:mrgreen:

Djccp2.png

67KIp2.png

κοριτσια αυτο για την chico που λετε.. μηπως ειναι απλα απομιμηση το σχεδιο της chicco, αλλα απο ποιοτητα καμια σχεση??

καλα αυτο για τη sam 0-13 με κουφανε.. πλλλλλλακα με κανετε? που λεμε κι εδω πανω..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

κοριτσια αυτο για την chico που λετε.. μηπως ειναι απλα απομιμηση το σχεδιο της chicco, αλλα απο ποιοτητα καμια σχεση??

καλα αυτο για τη sam 0-13 με κουφανε.. πλλλλλλακα με κανετε? που λεμε κι εδω πανω..

Όχι κορίτσι μου του ΤΖΑΜΠΟ το πήρα το 2009 και στην Chicco το είδα φέτος σεζόν 2010-2011 στο κατάστημα που έχει η Chicco στον Πειραία

Διαφημίσεις

Όχι κορίτσι μου του ΤΖΑΜΠΟ το πήρα το 2009 και στην Chicco το είδα φέτος σεζόν 2010-2011 στο κατάστημα που έχει η Chicco στον Πειραία

Πλάκα κάνεις τώρα;;;;;;;;;;;;

Ακριβώς το ίδιο; Μήπως έμοιαζε απλά; Απλά στο σχέδιο; Δε μπορεί...Όχι πως η κίκκο είναι καμιά τρελή μάρκα........αλλά έχει διαφορά από τα τζάμπο.

Εγώ πάντως τα τζάμπο δεν εμπιστεύομαι καθόλου...

Έχει αμφιβόλου ποιότητας πράγματα.....και κυρίως τα μπεμπε και παιδικά είναι απαράδεκτα...

πλάκα κάνεις τώρα ? κ μετά σου λένε ψώνισε απο καταστήματα να ενισχύσεις την τοπική αγορά την δίκια μασ τσέπη ποιοσ θα την ενισχύσει ΟΕΕΟΟΟΟ?

το λέω με τα δυο χεριά στην φωτιά οχι όλα αλλα κάποια κομμάτια του σαμ ο13 ράβονται στην ιδία βιοτεχνία που ράβει το τζάμπο κ απλα τα βγάζουν σε διαφορετικές κολεξιόν καθώς κ τα φανελοβρακακια αλλάζουν μονό οι ετικέτες

Καλησπέρα !

Κορίτσια , επειδή έχω δουλέψει σε εταιρία που προμηθεύαμε με ρούχα ανδρικά-γυναικεία-παιδικά , μεγάλες αλυσίδες σούπερ μαρκετ κ πολυκαταστημάτων , Ελλάδα κ Γαλλία, μπορώ να σας βεβαιώσω οτι τα εργοστάσια που παράγουν τα ρούχα δεσμεύονται για 6 μήνες , να μην δώσουν αλλού στοκ ή ψιλοελαττωματικά . Μετά το 6μηνο , μπορούν να τα δώσουν , αλλά με άλλη ετικέτα , το οποίο βέβαια δεν κάνουν πάντα.Γι αυτό βλέπετε να κυκλοφορύν σε διάφορα μέρη. Κι εγώ η ίδια είχα δει συγκεκριμένη μπλούζα - και με το ίδιο καρτελακι- , να πουλιέται 1 ευρώ. Και φυσικά καμία σχέση με την πραγματική τιμή της. Απλά θέλουν να τα ξεφορτωθούν.

Τωρα , και βέβαι συμβαινει οι ίδιο να παράγουν για πολλούς δοαφορετικούς πελάτες. Και είναι γνωστό εδώ κ παρα πολλά χρόνια , οτι τα ρούχα ράβονται Αλβανία, Βουλγαρία ,Τουρκία , Ινδία , Κίνα , Μπαγκλαντές.............

και τα επώνυμα , χωρίς εξαιρέσεις.

Και δεν τα λεω έτσι....δούλευα 10 χρόνια , σε χώρους παραγωγής ρούχων

2b590bac1c.png

εγω πιστευω οτι στα τζαμπο μπορεις να βρεις ρουχαλακια για καθε μερα στο παιχνιδι, που δεν σε αγχωνει να τα λεκιασει , χαλασει κτλ για κατι καλυτερο εννοειτε οτι δεν θα το παρεις απ τα τζαμπο! αποκριατικες στολες, επωνυμα παιχνιδια, καλσονακια, καλτσακια κτλ βρησκεις πολυ πιο φτηνα στα τζαμπο απ οτι σε αλλα μαγαζια.

οσον αφορα το που κατασκευαζονται τα ρουχα παπουτσια κτλ σας διαβεβαιωνω πως ειχα παρει πεδιλακια με "σκρατσ" απο τα λιντλ που ηταν made in italy με 10 ?....

εγω πιστευω οτι στα τζαμπο μπορεις να βρεις ρουχαλακια για καθε μερα στο παιχνιδι, που δεν σε αγχωνει να τα λεκιασει , χαλασει κτλ για κατι καλυτερο εννοειτε οτι δεν θα το παρεις απ τα τζαμπο! αποκριατικες στολες, επωνυμα παιχνιδια, καλσονακια, καλτσακια κτλ βρησκεις πολυ πιο φτηνα στα τζαμπο απ οτι σε αλλα μαγαζια.

οσον αφορα το που κατασκευαζονται τα ρουχα παπουτσια κτλ σας διαβεβαιωνω πως ειχα παρει πεδιλακια με "σκρατσ" απο τα λιντλ που ηταν made in italy με 10 ?....

Δεν εχεις αδικο για τα ρουχα του Jumbo, οσο αφορα το παιχνιδι και την χρηση μεσα στο σπιτι για εμας π.χ που ακομη δεν εχουμε σχολειο ή αλλες δραστηριοτητες... καθως επισης και για καποια ρουχαλακια που φερνουν εννιοτε στα Lidl, κυριως fleece παιδικα, ειναι οντως αρκετα καλα για την τιμη τους....

Ομως το ότι εχουν γεμίσει τους διαδρόμους με κάθε λογής καλάθια και παιχνίδια μου έχει σπάσει τα νευρα!!:mad:

Συγγνώμη το καρότσι από που θα περάσει??

Γι αυτό κι εγω προτιμώ να ψωνίζω απο τα ΚουΚου που εχει καλά παιχνίδια ποιοτικώς και οι διάδρομοι ειναι άδειοι. Ούτε φασαρια, ούτε πονοκέφαλος με το αλαλούμ που γίνεται στα τζάμπο.

Στο τέλος μου φαίνεται οτι μόνο παιχνίδια δε θα πουλάει το τζάμπο με τόσα άλλα πράγματα που το έχουν φορτώσει.

Η κινεζιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!!

Προσυπογράφω. Jumbo, δεν πάω. Τέλος. ΚουΚου και πάλι Κουκου. Ψωνίζεις ανθρώπινα. Με ησυχία. Και ασφάλεια. Και ποιότητα. Εχει λιγότερα? Ε και? Και πάλι πολλά είναι για να διαλέξεις. Τα φτηνοπράγματα που είναι και αμφιβόλου υγιεινής και ασφάλειας για τα παιδάκια μας, δεν με αφορούν. Ουτε τα ρούχα τους. Διάβαζα πριν καιρό ότι τα περισσότερα προέρχονται από την Κίνα, ε και λέω? Μήπως όλα πλέον από κει δεν έρχο νται? Ναι, αλλα οι βαφές των υφασμάτων γίνονται με απαγορευμένς εδώ και χρόνια ουσίες, οπότε? Αστο καλύτερα. Δεν ξαναψώνισα ποτέ και ούτε πρόκειτε.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως, εγώ στα κουκου ποτέ δεν έχω εξυπηρετηθεί σωστά.Κάτι θέλεις να ρωτήσεις, καμμιά κοπέλα τριγύρω για να το κάνεις.Παρόλο που κι εγώ ήθελα να τα προτιμήσω λόγω των προαναφερθέντων.

Από τότε δε που ανακάλυψα τις ιντερνετικές αγορές, προτιμώ αυτές ;)

Djccp2.png

67KIp2.png

Πάντως, εγώ στα κουκου ποτέ δεν έχω εξυπηρετηθεί σωστά.Κάτι θέλεις να ρωτήσεις, καμμιά κοπέλα τριγύρω για να το κάνεις.Παρόλο που κι εγώ ήθελα να τα προτιμήσω λόγω των προαναφερθέντων.

Από τότε δε που ανακάλυψα τις ιντερνετικές αγορές, προτιμώ αυτές ;)

Εγώ πάλι kikileuteris αυτό που έχω παρατηρήσει για τα κουκου είναι οτι αν και είναι αλυσίδα, σε περίπτωση που σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχουν κάποιο προϊον δε σε βοηθάνε καθόλου, ούτε έχουν κάποιο online σύστημα ή έστω τηλεφωνικά να ελέγξουν διαθεσιμότητα σε άλλο κουκου της πόλης. είναι σα να σου λένε "τράβα jumbo να το βρεις". ενώ αντιθέτως τα mothercare σκίζονται να εξυπηρετήσουν και τους ενδιαφέρει ο πελάτης να εξυπηρετηθεί από κατάστημα της εταιρίας. το ίδιο και στο early learning center.

μπορεί τα κουκου να είναι εταιρία που λειτουργεί με τους όρους του francising και κάθε μαγαζί να έχει το δικό του ιδιοκτήτη και ίσως το προσωπικό που απασχολούν να είναι λίγο για το φόρτο εργασίας που έχουν και να τους έχει χτυπήσει και η κρίση αλλά κι εμένα την αίσθηση της αδιαφορίας μου έδωσαν όσες φορές ψώνισα από εκεί.

όσο για τις τιμές τους τόσο τα jumbo τόσο και του κουκου έχουν σώσει πολλούς γονείς που δεν έχουν την οικονομική άνεση για κάτι ακριβότερο στο θέμα παιχνίδι αλλά στα ρούχα εγώ προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι χωρίς να κατηγορώ και αυτούς που ψωνίζουν ολόκληρη κολεξιόν από εκεί.

Think Different

εγω παντως τα Κουκου δεν τα γουσταρω καθολου...............ακριβως για τον ιδιο λογο που λεει η/ο jst! αντε φευγω τωρα παω για δωρο στα τζάμπο χαχαχα

κικήηηηηηη θα τον πιουμε τον καφε με το νεο ετος???

α, και κάτι άλλο. μιας και αναφέρονται γενικά καταστήματα που πολλές από εμάς βολεύονται με φτηνά παιδικά ρουχαλάκια έχω να προτείνω τα h&m που είναι φτηνά, ανθεκτικά στο πλύσιμο και με πολύ ωραία σχεδιάκια. δεν ξέρω για υλικά και ποιότητα αλλά απο design είναι όμορφα.

Think Different

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι kikileuteris αυτό που έχω παρατηρήσει για τα κουκου είναι οτι αν και είναι αλυσίδα, σε περίπτωση που σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχουν κάποιο προϊον δε σε βοηθάνε καθόλου, ούτε έχουν κάποιο online σύστημα ή έστω τηλεφωνικά να ελέγξουν διαθεσιμότητα σε άλλο κουκου της πόλης. είναι σα να σου λένε "τράβα jumbo να το βρεις". ενώ αντιθέτως τα mothercare σκίζονται να εξυπηρετήσουν και τους ενδιαφέρει ο πελάτης να εξυπηρετηθεί από κατάστημα της εταιρίας. το ίδιο και στο early learning center.

μπορεί τα κουκου να είναι εταιρία που λειτουργεί με τους όρους του francising και κάθε μαγαζί να έχει το δικό του ιδιοκτήτη και ίσως το προσωπικό που απασχολούν να είναι λίγο για το φόρτο εργασίας που έχουν και να τους έχει χτυπήσει και η κρίση αλλά κι εμένα την αίσθηση της αδιαφορίας μου έδωσαν όσες φορές ψώνισα από εκεί.

όσο για τις τιμές τους τόσο τα jumbo τόσο και του κουκου έχουν σώσει πολλούς γονείς που δεν έχουν την οικονομική άνεση για κάτι ακριβότερο στο θέμα παιχνίδι αλλά στα ρούχα εγώ προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι χωρίς να κατηγορώ και αυτούς που ψωνίζουν ολόκληρη κολεξιόν από εκεί.

Ακριβώς έτσι!Και ειδικά ο άντρας μου εκνευρίζεται πάρα πολύ με την εξυπηρέτηση στα κουκου.όλο τους βρίζει.

Τώρα, mothercare δεν έχω ψωνίσει ποτέ, elc ναι.Και έχεις δίκιο για την εξυπηρέτηση,ΑΛΛΑ είναι πανάκριβα!Εγώ τώρα για τα Χριστούγεννα, πήρα ένα παιχνίδι elc από ebay με 35 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών) και εδώ το είχε 49!

Τέλος έχω αγοράσει πολλάκις ρούχα από jumbo...κυρίως εσώρουχα για να πω την αλήθεια για το γιο μου.Εντελώς δευτεράντζα σαν ποιότητα...αλλά...ανάγκας λέει και Θεοί πείθονται.Όμως τώρα πια, ίντερνετ σόπινγκ και σώθηκα!

εγω παντως τα Κουκου δεν τα γουσταρω καθολου...............ακριβως για τον ιδιο λογο που λεει η/ο jst! αντε φευγω τωρα παω για δωρο στα τζάμπο χαχαχα

κικήηηηηηη θα τον πιουμε τον καφε με το νεο ετος???

Άντε ντε!!!!!!!!!Πότε θα τον πιούμε τον καψερό?

Έχω και πωλητές και άλλες πληροφορίες για τις αγορές μέσω ίντερνετ (μου έκανε ένα πρόβλημα, μικρό, το πέυπαλ) αλλά περιμένω να τελειώσει για να δώσω πλήρη ενημέρωση.

α, και κάτι άλλο. μιας και αναφέρονται γενικά καταστήματα που πολλές από εμάς βολεύονται με φτηνά παιδικά ρουχαλάκια έχω να προτείνω τα h&m που είναι φτηνά, ανθεκτικά στο πλύσιμο και με πολύ ωραία σχεδιάκια. δεν ξέρω για υλικά και ποιότητα αλλά απο design είναι όμορφα.

Πολλές φορές το έχω ακούσει και ακόμη δεν αξιώθηκα να πάω να τα δω.Αλλά....δύσκολα με τα 2 παιδιά...

είμαι η jst kalamaraki. μανούλα με ένα γιο 18 μηνών από θεσσαλονίκη. sorry για το off topic αλλά για να συστηθώ το έκανα!

Γεια σου jst:D

Κι εμένα ο γιος μου, όπως μπορείς να δεις στο τικεράκι μου είναι 18 μηνών!

Djccp2.png

67KIp2.png

Από τα Mothercare αγόρασα πάρα πολλά πράγματα και ειδικά εσωρουχάκια-φορμάκια που είναι αθάνατα. Συμφωνώ οτι είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα αλλά τα προτίμησα γιατί μου φέρανε και πολλά δώρα από εκεί όταν γέννησα κι έτσι έμαθα το μαγαζί και τα βολεύτηκα. Όσο για τα h&m που σου είπα, εκτός από τα απλά ρουχαλάκια, φέρνει και σε καταπληκτικές τιμές ανά περιόδους ό,τι είναι της μόδας π.χ. το καλοκαίρι με το mundial έφερε στολές ομάδων ποδοσφαίρου και φορμάκια αθλητικά. Επίσης, έχει πολλά μπλουζάκια με χαρακτήρες από καρτούν και ενώ είναι φτηνά δε σου δίνουν την αίσθηση του φτηνιάρικου. Τώρα για υλικά κατασκευής δεν ξέρω, πάντως απ' ό,τι κι αν πήρα δεν ξέβαψε, ούτε έμπασε τίποτα στο πλύσιμο. Να πας να δεις οπωσδήποτε ακόμη κι αν θες για δωράκια. Καλή Χρονιά σε όλες κορίτσια και να είμαστε γερές να κυνηγάμε τα τιγράκια μας!!!

Think Different

Καλημερα σας κοριτσια,

Λοιπον αν κ πρεπει να χω ξαναγραψει στο τοπικ!

Ουτε κ γω ψωνιζω συχνα απο τα τζαμπο(γενικο το κακο με τα ψωνια λιγα πλεον) , τελος παντων, προχτες ο μπαμπας της μικρης πηγε να της παρει δωρο για τα Χριστουγεννα κ διακοσμητικα αυτοκολητα για τον τοιχο,επειδη περνουσε απο τα κουκου σταματησε εκει κ πηρε,εναν αρκουδο μεγαλο κ 2 -3 συσκευασιες απο αυτοκολητα κ πληρωσε τον αρκουδο 50 ευρω κ το την καθε συσκευασια με τα αυτολητα απο 15 ευρω!

Παω κ γω λοιπον στα τζαμπο χτες κ λεω αντε να δω μπας κ εχει τον αρκουδο να δω ποσο εκανε κ τι να δω ο ιδιος αρκουδος ακριβως ομως στις ιδιες διαστασεις καμια αλλαγη 29,99:evil::evil::evil::evil::confused::confused::confused::confused: κ τα ιδια αυτοκολητα προς 5 ευρω η συσκευασια ε δεν ειναι να τρελενεσαι δλδ?Καλα ηξερα οτι εχουν διαφορα στις τιμες αλλα τοση πια?

ΤΟ μονο που με παρηγορει ειναι οτι δνε ηταν τα δικα μου ευροπουλα αλλα του ακατανομαστου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ καλα να παθει που δεν με ακουει!

Οσο για τα ρουχα που αγοραζουμε σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να τα φοραμε χωρις πλυσιμο κ καλο σιδερο!ενας λογος που αποφευγω να δοκιμαζω πραγματα σε καταστηματα ειναι ακριβως αυτος ο λογος!κ το λεω αυτο μιας κ η ιδια δουλευω σε βιοτεχνια κ συνεργαζομαι με τετοιο κλαδο!!!

Κ παρεπιπτοντως το φορμακι αγιοβασιλακι απο τα λιντλ τελειο απο ποιοτητα!!!!θα το τιμησουμε κ τωρα την Πρωτοχρονια!!χιιχχι

Εγω παλι λογω αποστασης με βολευει ο Μουστακας. Δεν μπορω να πω οτι ξερουν να σου απαντησουν σε τυχον ερωτηματα που μπορει να εχω , αλλα τουλαχιστον προσπαθουν να σε εξυπηρετησουν. Το ιδιο βεβαια συμβαινει και στα imaginarium. Τα Jumbo ομως δεν εχουν κανενα σεβασμο στον πελατη και αυτο ειναι που με ενοχλει. Οσον αφορα τα προϊοντα του εχω αγορασει διαφορα και με αλλα ημουν ευχαριστημενη και με καποια αλλα οχι. Οσο μπορω να μην ψωνιζω απο εκει θα το κανω μονο και μονο για την συμπεριφορα τους προς τον πελατη και δευτερον γιατι με υποχρεωνουν να περασω ολο το καταστημα για ενα ειδος που θελω να αγορασω και τελικα αγοραζω δεκα. Δεν μου φταινει βεβαια αυτοι που παρασυρομαι αλλα θα ηθελα να ειχα την επιλογη να μην διανυω ολο το καταστημα.

κοριτσακια μου!

Από τα Mothercare αγόρασα πάρα πολλά πράγματα και ειδικά εσωρουχάκια-φορμάκια που είναι αθάνατα. Συμφωνώ οτι είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα αλλά τα προτίμησα γιατί μου φέρανε και πολλά δώρα από εκεί όταν γέννησα κι έτσι έμαθα το μαγαζί και τα βολεύτηκα. Όσο για τα h&m που σου είπα, εκτός από τα απλά ρουχαλάκια, φέρνει και σε καταπληκτικές τιμές ανά περιόδους ό,τι είναι της μόδας π.χ. το καλοκαίρι με το mundial έφερε στολές ομάδων ποδοσφαίρου και φορμάκια αθλητικά. Επίσης, έχει πολλά μπλουζάκια με χαρακτήρες από καρτούν και ενώ είναι φτηνά δε σου δίνουν την αίσθηση του φτηνιάρικου. Τώρα για υλικά κατασκευής δεν ξέρω, πάντως απ' ό,τι κι αν πήρα δεν ξέβαψε, ούτε έμπασε τίποτα στο πλύσιμο. Να πας να δεις οπωσδήποτε ακόμη κι αν θες για δωράκια. Καλή Χρονιά σε όλες κορίτσια και να είμαστε γερές να κυνηγάμε τα τιγράκια μας!!!

Εγώ πήρα βρακάκια με πριγκίπησες από τα mothercare και σε 2 μήνες ανοίξαν όλα στην ραφή. Απογοητεύτηκα τελείως. ηταν κ πανάκριβη η συσκευασία

Εγώ πήρα βρακάκια με πριγκίπησες από τα mothercare και σε 2 μήνες ανοίξαν όλα στην ραφή. Απογοητεύτηκα τελείως. ηταν κ πανάκριβη η συσκευασία

Ωχ, ναι? Καλά που το είπες να ξέρω να μην πάρω βρακάκια. Εγώ αυτά που έχω είναι τα εσωτερικά φορμάκια που βγαίνουν για μέχρι 18 μηνών παιδάκι νομίζω(κοντομάνικα-μακρυμάνικα-και με μακρυ παντελόνι σαν καλικαντζαράκι) και με βγάλανε ασπροπρόσωπη. Και υπνόσακο που πήρα τον ευχαριστήθηκα επίσης πολύ. Επαναλαμβάνω όμως οτι είναι πολλά τα λεφτά (3 φορμάκια - 29ευρώ). Απλά έκανα και πολλές αλλαγές δώρων και έβαλα τη διαφορά εγώ όπότε δε με γδάρανε... :cool:

Think Different

Διαβάζω και πραγματικά απορώ με αυτά που γράφουν ορισμένοι παραπάνω!!!!! Καταρχήν να πω εκ των προτέρων οτι ΔΕΝ ΜΟΥ αρέσουν τα Jumbo για λόγους που θα πω στο τέλος.

Σχετικά μετην καταγγελία για αλλαγή εκτός σεζόν τι το φοβερό και τρομέρό επικροτείτε;;;;; Οτι κάποιος αγόρασε μαγίο και πήγε να τα αλλάξει τα φθινόπωρο;; ή οτι αγόρασε χριστουγεννιάτικα και πήγε να τα αλλάξει το πάσχα;;; Στο Jumbo και όλοι το ξέρουν οτι ο έλεγχος που κάνουν στις αλλαγές ειναι σχεδόν μηδενικός. Οτι σου φέρουν αν το έχει το Jumbo το αλλάζει εκει και κανεις δεν ρωτάει για κάρτα αλλαγής (που δεν έχουν) αλλά ουτε και απόδειξη. Οπότε να κάνει καποιος επίθεση στο Jumbo για την τακτική στις αλλαγές ειναι πραγματικά γελοίο το λιγότερο.

Αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελίαν και να κράξει τα Jumbo ας μιλήσει για τα φθηνά super επικίνδυνα παιγχνίδια που φεύγουν οι ρόδες και οι άξονες... τα γεμίσματα στις κούκλες κανείς δεν ξέρει τι είναι (ούτε και η εταιρεία που τα φτιάχνει)... δεν εχουν καμμία πιστοποίηση...

Αλλά εκει φταίνει οι γονείς και οι επιλογές τους. Οπότε όποιος έχει μυαλό προσέχει τι διαλέγει.

εγω παντως αγοραζω απο τα jumbo οταν οικονομικα δεν μπορω να ανταπεξελθω στις τιμες των επωνυμων καταστηματων και οταν θελω να κανω χρηση χωρις να με νοιαζει η ποιοτητα..

δηλαδη οταν θελω καλο ρουχο δεν θα παω στα jumbo και αν θελω καλο παιχνιδι και εξω απο την τυποποιημενη πλαστικουρα παλι δεν θα παω εκει η σε αλλο ομοιο καταστημα πχ τυπου Μουστακας..

το θεμα ειναι α) τι τραβαει η τσεπη μας και β) οι απαιτησεις μας..

το Jumbo ασχετα της ποιοτητας που εμπορευεται για εμενα ειναι η πιο επιτυχημενη συγχρονη βιομηχανια - εμπορια παιχνιδιων και λοιπων ειδων χαμηλου κοστους..και μπραβο στις ομαδες που κανουν τοσο επιτχημενο management και στα francising..

απο κει και υστερα ο καθε συνειδητοποιημενος καταναλωτης εχει το δικαιωμα να τα προτιμησει η να απορριψει η να τα συνδυαζει οπως κανω προσωπικα.

Εξαρτάται τι εξυπηρετεί την κάθε επιχείρηση να ονομάζει εκτός σεζόν.

Κι όπως έχω αναφέρει σε άλλο τόπικ, ο νόμος, που είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε πολιτική επιχείρησης, λέει ότι πάντα πρέπει να γίνεται η αλλαγή, ακόμη και επιστροφή χρημάτων.

Djccp2.png

67KIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...