Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέλω παιδί αλλά σκέφτομαι την οικονομική κρίση

manoulina

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν και άλλες κοπέλες έχουν τον ίδιο προβληματισμό με εμένα, αλλά εγώ αποφάσισα πως θέλω να κάνω παιδί αλλά σκέφτομαι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας με την κρίση και γι'αυτό το αποφεύγω. Αν τον άλλο μήνα βρεθώ χωρίς δουλειά?? Τι γίνεται τότε?

Αν απολυθεί ο άντρας μου??? Δεν προμηνύεται τίποτα απο τις δουλειές μας αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο με όλα αυτά που ακούμε, και φοβόμαστε.

Είναι καμιά σε παρόμοια φάση??? Προβληματίζομαι πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 364
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

manoulina μου.Πιστευω πως ολες οι κοπελες που θελουν να κανουν παιδι στο πισω μερος του μυαλου τους εχουν την κριση και το πωσ θα τα βγαλουν περα με ενα παιδι,αλλα κατα τη γνωμη μου τα παιδια ειναι ευλογια και πως εαν ερθει ενα στο κοσμο ολοι βρισκουμε ενα τροπο να ανταπεξελθουμε.

Βρισκομαι και εγω στην προσπαθεια να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι πολυ για το τι μας ξημερωνει αλλα δεν το βαζω κατω γιατι στο κατω κατω δεν εχουμε και παρα πολυ χρονο για να περιμενουμε να φτιαξουν τα πραγματα.

manoulina μου.Πιστευω πως ολες οι κοπελες που θελουν να κανουν παιδι στο πισω μερος του μυαλου τους εχουν την κριση και το πωσ θα τα βγαλουν περα με ενα παιδι,αλλα κατα τη γνωμη μου τα παιδια ειναι ευλογια και πως εαν ερθει ενα στο κοσμο ολοι βρισκουμε ενα τροπο να ανταπεξελθουμε.

Βρισκομαι και εγω στην προσπαθεια να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι πολυ για το τι μας ξημερωνει αλλα δεν το βαζω κατω γιατι στο κατω κατω δεν εχουμε και παρα πολυ χρονο για να περιμενουμε να φτιαξουν τα πραγματα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... Και εγω κοριτσια το σκεφτομαι πολυ εντονα αλλα ειμαι ηδη 32 δεν προλαβαινω να περιμενω να ανακαμψει η Ελλαδα απο την κριση....

4usdp3.png

Κορίτσια, πολλές από εμάς έχουν γονείς που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής ή του Εμφυλίου!!! Τα πράγματα θέλω να πιστεύω πως δεν είναι τόόόσο τραγικά...

Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο ξέσπασε η γερή κρίση (μη αναστρέψιμη κατάσταση, χα,χα!!!). Όμως κι εγώ έκανα τέτοιου είδους σκέψεις. Από τη άλλη ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι και δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς να περιμένω... να περάσει η κρίση, γιατί επίσης... περνάνε και τα χρόνια... και δεν ήθελα να μείνει ο γιος μου χωρίς αδελφάκι κι εμείς χωρίς δεύτερο παιδί. Επιπλέον μπορούμε να το δούμε και σαν πρόκληση, γιατί τόσο καιρό είχαμε καλομάθει... Εξ' άλλου η ανθρωπότητα πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα (πολέμους, φτώχεια κλπ). Μόνο εδώ και 50 περίπου χρόνια η Ελλάδα έζησε μια "αναλαμπή" η οποία και αποδείχτηκε πλασματική... Μάλλον πρέπει να ξαναμάθουμε να ζούμε!!!

Anyways... Η ελπίδα και η πίστη οδηγούν τον άνθρωπο μπροστά! Και πάνω απ' όλα να έχουμε την υγεία μας!!! Βέβαια θα μου πεις πως αν χάσεις τη δουλειά σου μπορεί να χάσεις και την υγεία σου... Αλλά πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος επωμίζεται ακριβώς όσες δυσκολίες μπορεί να αντέξει! Καλή συνέχεια και σύντομα εγκυούλες!!! Be cool!!!:cool:

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Παιδια μην τρελλενομαστε. Ποσα παιδια δεν γεννηθηκαν στην κατοχη και οχι μονο εν καιρο πολεμου σε ΟΛΟ τον κοσμο. Οπως ειπε και παραπανω το Ψαρακι. Δεν ειναι τοσο τραγικα δα τα θεματα αυτα. Το μωρο ξερετε τι θελει τα πρωτα χρονια της ζωης του? ΠΟΛΥ αγαπη, πανες, και ενα μερος ζεστο να κοιμηθει. Δεν θελει ουτε Bennetton σωβρακα, ουτε καπελακια burberry και μπλουζακια Ralph Lauren. Μπορειτε να τα βγαλετε περα και με ρουχαλακια δευτερο χερι και παπουτσια τριτο χερι αν χρειαζεται. Αυτο που πρεπει να εχετε απλετο ομως ειναι υπομονη, και δυναμη μεγαλη δυναμη, γιατι μπορει το παιδι να μην κοστιζει στις αρχες τοσο πολυ στο πορτοφολι αλλα κοστιζει στην κουραση σας. Οπως τα βγαζουμε περα εμεις κουτσα κουτσα θα τα βγαλουμε και με το καινουργιο μελλος. Τωρα αργοτερα? Υπαρχουν και παιδικοι σταθμοι φτηνοι, υπαρχουν και δημοσια σχολεια, υπαρχουν τροποι αμα θες.......ολα γινονται.......αντε βουρ ολες για μπεμπε.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Σωστά τα λέει η Ellemphriem!!!

Τα πρώτα χρόνια τα παιδιά χρειάζονται μόνο αγάπη και πάνες (που στη χειρότερη αν καταρρεύσει ο κόσμος μας γυρνάμε στον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο της βαμβακερής, που είναι και οικολογική... βέβαια θέλει πολύ πλύσιμο που δεν είναι και τόσο οικολογικό). Όσο για το γάλα ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ. Είναι όχι μόνο το οικονομικότερο αλλά και το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας!!!

Εμείς και προ κρίσης τα ρούχα του μεγάλου τα πήραμε από δεύτερο χέρι (από φίλες) και τώρα τα κληρονομεί και ο μικρός, εγώ ανταλλάσσω ρούχα δικά μου με φίλες μου ή βολεύομαι με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα μου και παπούτσια. Υπάρχουν τρόποι για να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας, αρκεί να έχουμε αισιοδοξία και χαμόγελο!!!!:D:D:D

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Maroulina μου καλημέρα.

Και εγώ σε ίδια κατάσταση είμαι. Και να φανταστείς οτι στη δική μου δουλειά έχουν ξεκινήσει απολύσεις / μήνα. Όταν το είπα στον άντρα μου για πρώτη φορά ξέρεις τι μου είπε? "Και τι θα γίνει? θα περιμένουμε εμείς πότε η οικονομική κρίση θα φύγει από την Ελλάδα? Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα και εξάλλου κάθε πέρσυ και καλύτερα" (και να φανταστείς οτι ήταν πάρα μα πάρα πολύ αρνητικός για παιδί) και όμως σε αυτή τη φάση είναι πιο ψύχραιμος απο μένα. Τι θα κάνω αν με απολύσουν? Θα μεγαλώσω το παιδάκι μου εγώ χωρίς παιδικούς σταθμούς και θα είναι στο σπιτάκι μου μαζί του. Ο άνθρωπος καταφέρνει τα παντα. Αρκεί να το πιστέψει. Εγώ πλέον το μόνο που λέω είναι να έχω εγώ και ο αντρούλης μου υγεία και όλα θα πάνε καλά.

Μην ανησυχείς. Θα δεις ότι προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις αν χρειαστεί.!!!!

Qxemp2.png

Έχουμε ένα αγοράκι 15μηνών και συζητάμε με το σύζυγο για δεύτερο. Η ηλικία μου (είμαι 38) δεν μου δίνει και πολλά περιθώρια να περιμένω την ανάκαμψη της οικονομίας της Ελλάδας...σκεφτόμαστε ότι με ένα παιδί ίσα που τα βγάζουμε πέρα με δύο μισθούς...είμαστε και οι δύο στον ιδιωτικό τομέα και μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή να απολυθούμε...

Και μετά σκέφοτμαι τους γονείς μας και τους ανθρώπους εκείνης της γενιάς που έκαναν όλοι στάνταρ δύο παιδιά και πάνω και έβρισκαν τον τρόπο να τα μεγαλώσουν , με στερήσεις βέβαια , αλλά τα κατάφεραν...

Το δύσκολο είναι αν έχεις μεγαλώσει σε μεσοαστική οικογένεια το ογδόντακάτι έχοντας τα πάντα στα πόδια σου και τώρα σκέφτεσαι πως θα μεγαλώσεις το δικό σου παιδάκι όταν θα θέλει i-pod και playstation στο δημοτικό και ποιός ξέρει τι άλλο παρακάτω...όλα είναι σχετικά και πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα...η κρίση είναι εδώ αλλά ΕΔΩ είναι και η ζωή μας!!! Σ'αυτή την Ελλάδα ζούμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε , περισσότερο από τους γονείς μας γιατί εμείς μάθαμε στα πιο εύκολα και καλούμαστε να ζήσουμε στα πιο δύσκολα!

Εμείς πάντως το αποφασίσαμε : Πάμε για δεύτερο!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Συμφωνώ με όσα λέτε, πως γεννιόντουσαν παιδιά και στον πόλεμο, και σε πολύ φτωχές οικογένειες κι όμως τα κατάφεραν μια χαρά. Σίγουρα όλοι μας έχουμε καλομάθει κα γι'αυτό ίσως φτάσαμε κι εδώ που φτάσαμε....

Αναρωτιέμαι επίσης, αν μείνει έγκυος μια γυναίκα, απο όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να απολυθεί, έτσι δεν είναι?? Δεν προστατεύεται απο το νόμο? Κθώς και ένα χρόνο μετά τη γέννα??? Ισχύει αυτό ή έχει αλλάξει??

sj3dp3.png

Προσωπικά πιστεύω πως με όσα έχουμε ζούμε. Μέχρι το 2008 έμπεναν στο σπίτι μας από τους μισθούς μας 2000 ευρώ, δεν πληρώναμε ενοίκιο και δεν είχαμε παιδιά αλλά κάθε Σάββατο ήμασταν στα μπουζούκια, κάθε μέρα σχεδόν για καφέ και στο τέλος του μήνα ξεμέναμε. Τώρα με 1100 ευρώ πληρώνουμε μόνο για το ανοίκιο 450 ευρώ, περιμένουμε 3ο παιδί, τα δυο πρώτα πηγαίνουν σταθμό (120 ευρώ), δεν πηγαίνουμε στα μπουζούκια αλλά ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ! Γι' αυτό ένα παιδί μόνο ευτυχία θα φέρει σ'αυτές τις δυσκολες εποχές που ζούμε!

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Διαφημίσεις

Manoulina.

Και εγώ από όσο ξέρω δεν μπορούν να σε απολήσουν για 2 χρόνια από τότε που μένεις έγκυος. Επίσης διάβασα κάτι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ότι αν σε απολήσουν πρέπει να σε αποζημιώσουν για τα 2 χρόνια αυτά δηλαδή μισθούς 2 χρόνων. Για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται τραβηγμένο. Αλά σε περίπτωση που μία επιχείρηση κλείσει τι γίνεται τότε? Μας προστατεύει ο νόμος? Αν ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει.

Δ+Β συμφωνώ μαζί σου. Εξάλλου ο άνθρωπος περνάει με όσο έχει.

Qxemp2.png

Manoulina.

Και εγώ από όσο ξέρω δεν μπορούν να σε απολήσουν για 2 χρόνια από τότε που μένεις έγκυος. Επίσης διάβασα κάτι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ότι αν σε απολήσουν πρέπει να σε αποζημιώσουν για τα 2 χρόνια αυτά δηλαδή μισθούς 2 χρόνων. Για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται τραβηγμένο. Αλά σε περίπτωση που μία επιχείρηση κλείσει τι γίνεται τότε? Μας προστατεύει ο νόμος? Αν ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει.

Δ+Β συμφωνώ μαζί σου. Εξάλλου ο άνθρωπος περνάει με όσο έχει.

καλημερα κοριτσια.οσον αφορα τις απολυσεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης-λοχειας επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με αυτα σας ενημερωνω οτι απαγορευεται ο εργοδοτης να σε απολυσει κατα τη διαρκεια τησ αδειας εγκυμοσυνης και για ενα χρονο μετα απο αυτη.επιπλεον αν μια επιχειρηση πτωχευσει τοτε τα λεφτα σου τα χανεις ουσιαστικα αλλιως μπλεκεις με δικαστηρια και να βγαλεις ακρη

Ένα παιδάκι μόνο ευτυχία θα σου φέρει!

Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο, η οικονομική κρίση, είναι αυτό που λέει το όνομά της, μια κρίση που θα περάσει.

Ένα παιδί όμως δεν έρχεται πάντα όταν και όπως το θες.

Κι εμείς περιμένουμε δεύτερο και πραγματικά το μόνο πράγμα που με απασχολεί είναι να είναι υγιές και όλα θα πάνε καλά.

Δεν είμαι αισιόδοξη, μάλλον απαισιόδοξη εκ φύσεως, αλλά αφού τα κατάφεραν οι γονείς μας με 3 παιδιά, εμείς γιατί όχι?

ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και ΑΓΑΠΗ!

Κορίτσι μου, τους ίδιους προβληματισμούς είχα και εγώ!!!

Με την μόνη διαφορά ότι δουλεύει μόνο ο σύζηγος μου (με τον βασικό μισθό)...Εγώ είμαι άνεργη 1 χρόνο και δεν με πέρνουν σε καμία δουλειά!!! (επειδή λέει είμαι 29 ετών παντρεμένη αρα θα κάνω παιδια)...Αν ψάξεις θα δείς ότι είχα ανεβάσει αναλογο θέμα "πως τα βγάζετε τελικά πέρα" (με το θέμα του οικονομικου)...

Πάντα είχα κάτι να με σταματάει στο να κάνω παιδιά!!! Μια το οικονομικό, μια το οικογενειακό κλπ κλπ...

Κατάλαβα ότι αν συνεχίσω και σκέφτομαι έτσι δεν θα έκανα ποτέ παιδί!!!

Αυτήν την στιγμή είμαι 7 εβδομάδων εγκυούλα και έλεγα τη βλακεία τελικά που τόσα χρόνια το αναιρούσα!!!

Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η οικονομική κρίση, συμφωνώ και εγώ αλλά μην αναλώνεσε με το να σκέφτεσε συνέχεια το ΑΝ...

Αν αυτο, Αν εκείνο...Δεν θα γίνεις ποτέ μανούλα έτσι...

Όπως μεγάλωσαν παιδάκια σε οικογένειες σε χειρότερη κατάσταση απο σένα έτσι και πολύ καλυτερα θα μεγαλώσεις και συ το δικό σου!!!

Αν δεν σου κάνει κόπος δες πως μεγαλωνε η ΙΟΑΝΝΑ-ΙΟΑΝΝΑ 5 παιδιά (όχι 1) πριν ζητήσει βοήθεια εδώ μέσα....

Εύχομαι να πάνε όλα καλα και σύντομα να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου γρήγορα και να γίνεις μανούλα και συ...

Vaggelio ευχαριστουμε πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσες. Δηλαδή αν κλείσει η δουλειά μου την πάτησα...

Δεν πειράζει!!! Υγεία πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά!!!

Μπράβο Stellinoula !!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!

Άντε και στα δικά μας!!! (αν και με το άγχος που με έχει πιάσει δεν το βλέπω!! - μ αρέσει που έλεγα ότι δεν θα αγχωθώ!!)

Qxemp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,

Θα συμφωνήσω με την Stellinula κι' εμείς παντρεμένοι από το 1999 και όλο το αναβάλαμε. Είμασταν μικροί και θέλαμε 2 χρόνια τουλάχιστον να χαρούμε κάποια πράγματα. Μετά θέλαμε να ετοιμαστεί το καινούργιο μας σπίτι για να χωράμε καλύτερα με το μωρό. Μετά άλλαξε δουλειά ο σύζυγος και θέλαμε να τακτοποιηθεί λίγο. Μετά θέλαμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα για να σκεφτούμε για παιδί (τα οποία ποτέ δεν μαζεύτηκαν). Και τελικά όταν το αποφασίσαμε, έπρεπε να καταφύγουμε σε εξωσωματική. Το αποτέλεσμα μετά από 9 χρόνια γάμου να γίνουμε γονείς, με τα οικονομικά μας χειρότερα απ' ότι στην αρχή του γάμου. Και τα βάζω με τον εαυτό μου που αφήσαμε τόσα χρόνια τόσο μεγάλη χαρά και ευτυχία να περιμένει!!!

Stellinula θυμάμαι το θέμα που λες. Χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερες να μείνεις έγκυος. Θυμάμαι την ιστορία σου παρ'όλο που έχω να μπω καιρό.

Ουφ....... δεν ξέρω βρε κορίτσια..... ανχώνομαι περισσότερο.....

sj3dp3.png

ακομα και να αφησεις να περασει καποιο χρονικο διαστημα 2-3-4 χρονια τα ιδια προβλη πολυ σκεψη κανει κακο ορισμενες φορες προβληματα η και περισοτερα θα σε κρατανε πισω επισης μην εχεις δεδομενο οτι παιδι θα κανεις οποτε θες εσυ

καλα θα ηταν τοσες ταλαιπωριουνται αστο ελευθερα και οποτε ερθει μπορει να κανει και 2 χρονια να σου τυχει να μεινεις εγκυος φυσικα

μετα πο 15 μηνες ελευθερων επαφων εμεινα εγκυος στην κορη μου και ημουν 23 ετων τοτε

μετα απο 2 χρονια που θα προσπαθησω για δευτρο δεν θα θελω περισοτερο χρονο????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

μετα πο 15 μηνες ελευθερων επαφων εμεινα εγκυος στην κορη μου και ημουν 23 ετων τοτε

μετα απο 2 χρονια που θα προσπαθησω για δευτρο δεν θα θελω περισοτερο χρονο????

Ψιτ καλα φιλεναδα? Αστο αυτο δεν παιζει. Ειδικα αν αρχισεις να προσπαθεις και εισαι πολυ στο ντουκου υπαρχει περιπτωση να μεινεις με την πρωτη. κατι ξερω και εγω που σου λεω. Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν με τον αντρα μου και λεω δεν ξεκιναμε να προσπαθουμε? Ε, θα μας παρει κανα χρονο τουλαχιστον. Ε, μετα μπορει να μην μπορω να πιασω κιολας (ορκιζομαι ετσι ελεγα) ε, θα χρειαστει ισως να παρω και φαρμακα οπως τοσες κοπελες. Ε, μετα δεν θα θελει κανα εξαμηνο και βαλε ακομα. Ε, 2 χρονια το λιγοτερο. Τουλαχιστον 2 χρονια θα το φχαριστιομαστε.......ελεγα ο λαμακας...και πρωτο μηνα προσπαθειων εμεινα εγκυος.....δεν προλαβαμε ουτε μηνα του μελιτος να παμε. Το ακυρωσαμε το ταξιδι λογω του οτι ειμασταν αρρωστοι με πυρετο και λεμε θα παμε καπου οπου να ναι τον επομενο μηνα. Και γυρισαμε αρων αρων γιατι βγηκε θετικο το τεστ.......γιαυτο σου λεω .......αααααααστοοοοοοοοοο...................καμια φορα ο Θεος εχει πολυ αρρωστο χιουμορ....και οπως λεει και μια κοπελα (ποια εισαι βρε εν θυμαμαι)

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.......

Σορρυ για το οφφ τοπικ......και επαναλμβανω ΟΛΕΣ ΒΟΥΡ για μπεμπε αντε αντε.........δεν θα πηζουμε μονο εμεις ενταξει? :-P:-P

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Βρε παιδιά όπως λέει και η θεία μου "Όσα χρόνια ζω, λιτότητα ακούω"... ΟΚ είναι δύσκολα τα πράγματα, τα βιώνουμε όλοι στο πετσί μας. Αλλά δεν αλλάζω με τίποτα το παιδάκι μου κ ελπίζω ο Θεός να μου δώσει ακόμα ένα, παρεούλα για τη μικρή μου...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ψιτ καλα φιλεναδα? Αστο αυτο δεν παιζει. Ειδικα αν αρχισεις να προσπαθεις και εισαι πολυ στο ντουκου υπαρχει περιπτωση να μεινεις με την πρωτη. κατι ξερω και εγω που σου λεω. Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν με τον αντρα μου και λεω δεν ξεκιναμε να προσπαθουμε? Ε, θα μας παρει κανα χρονο τουλαχιστον. Ε, μετα μπορει να μην μπορω να πιασω κιολας (ορκιζομαι ετσι ελεγα) ε, θα χρειαστει ισως να παρω και φαρμακα οπως τοσες κοπελες. Ε, μετα δεν θα θελει κανα εξαμηνο και βαλε ακομα. Ε, 2 χρονια το λιγοτερο. Τουλαχιστον 2 χρονια θα το φχαριστιομαστε.......ελεγα ο λαμακας...και πρωτο μηνα προσπαθειων εμεινα εγκυος.....δεν προλαβαμε ουτε μηνα του μελιτος να παμε. Το ακυρωσαμε το ταξιδι λογω του οτι ειμασταν αρρωστοι με πυρετο και λεμε θα παμε καπου οπου να ναι τον επομενο μηνα. Και γυρισαμε αρων αρων γιατι βγηκε θετικο το τεστ.......γιαυτο σου λεω .......αααααααστοοοοοοοοοο...................καμια φορα ο Θεος εχει πολυ αρρωστο χιουμορ....και οπως λεει και μια κοπελα (ποια εισαι βρε εν θυμαμαι)

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.......

Σορρυ για το οφφ τοπικ......και επαναλμβανω ΟΛΕΣ ΒΟΥΡ για μπεμπε αντε αντε.........δεν θα πηζουμε μονο εμεις ενταξει? :-P:-P

χαχαχα να'σαι καλά... με έκανες και γέλασα.....πολύ όμως...χαχαχα

Απίθανη η ιστορία σου. Εσύ με τη μυρωδιά πιάνεις παιδί μου!!

sj3dp3.png

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ... Ο ΛΟΓΟΣ????

ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ..... Η TV ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ\\?????

ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!

ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ...

ΚΑΛΟ Ε??? ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ... Ο ΛΟΓΟΣ????

ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ..... Η TV ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ\\?????

ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!

ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ...

ΚΑΛΟ Ε??? ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ

Έτσι ακριβώς είναι ! Η τζάμπα διασκέδαση και μάλιστα χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι σου!!! ;)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Παιδια μην τρελλενομαστε. Ποσα παιδια δεν γεννηθηκαν στην κατοχη και οχι μονο εν καιρο πολεμου σε ΟΛΟ τον κοσμο. Οπως ειπε και παραπανω το Ψαρακι. Δεν ειναι τοσο τραγικα δα τα θεματα αυτα. Το μωρο ξερετε τι θελει τα πρωτα χρονια της ζωης του? ΠΟΛΥ αγαπη, πανες, και ενα μερος ζεστο να κοιμηθει. Δεν θελει ουτε Bennetton σωβρακα, ουτε καπελακια burberry και μπλουζακια Ralph Lauren. Μπορειτε να τα βγαλετε περα και με ρουχαλακια δευτερο χερι και παπουτσια τριτο χερι αν χρειαζεται. Αυτο που πρεπει να εχετε απλετο ομως ειναι υπομονη, και δυναμη μεγαλη δυναμη, γιατι μπορει το παιδι να μην κοστιζει στις αρχες τοσο πολυ στο πορτοφολι αλλα κοστιζει στην κουραση σας. Οπως τα βγαζουμε περα εμεις κουτσα κουτσα θα τα βγαλουμε και με το καινουργιο μελλος. Τωρα αργοτερα? Υπαρχουν και παιδικοι σταθμοι φτηνοι, υπαρχουν και δημοσια σχολεια, υπαρχουν τροποι αμα θες.......ολα γινονται.......αντε βουρ ολες για μπεμπε.....

Ellemphriem, δεν έχω διαβάσει πολλά posts σου αλλά πολύ μου αρέσεις..

Ο σύντροφός μου(δεν είναι σύζυγος, δεν είμαστε πολύ fan του γάμου), είναι πολύ του "Πρέπει να γίνουν όλα σωστά και αφού δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες".. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή!

Για το θέμα του παιδιού, επειδή τον ξέρω πόσο αγχώνεται, του λέω "ούτε να το σκεφτείς να αναφέρεις την οικονομική κρίση!!!"

και μου λέει "όχι, δεν θα τολμούσα, όταν βγούμε από την οικονομική κρίση δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις παιδιά λόγω ηλικίας"... Πάλι καλά που είναι λογικός!

Δεν θα ξεμπερδέψουμε από αυτήν την ιστορία σε 2-3 χρόνια για να πεις οτι το αναβάλλεις.. Θα κρατήσει χρόόόόόόόόόόνια αυτή η κολώνια! Υπομονή και αγάπη λοιπόν..

Nothing you would take... Everything you gave...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...