Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι μας ηρεμει..

Recommended Posts

τι ειναι αυτο που περιμενουμε ανυπομονα μετα απο μια τρελη μερα, μια ασχημη κατασταση, ενα χοντρο λουκι...

ναι,ναι τα παιδακια μας, θα αναφωνησετε ολες οι χαζομανουλες,συμφωνω, αλλα δεν εννοω αυτο...

ενα τσιγαρο, ενα ποτηρι κρασι, μια αγκαλια με τον συζυγο, μια ταινια που χουμε δει 100 φορες, μια κουβεντα με την κολλητη μας, ενα τραγουδι, ενας ανθρωπος, ενας τοπος, τι? το 'κουμπι' μας εννοω, κατι που μπορει να μας δωσει ηρεμια και δυναμη να αντεξουμε αυτη τη τρελοζωη..

εμενα ειναι ενα σπιτακι μικρο..

το εφιαξε ο μπαμπας μου, ολομοναχος στο χωριο μας. ειναι μικρουτσικο με μια χαριτωμενη αυλη με δεντρα, λουλουδια και πολλα παιχνιδια τωρα πια που ρθε και ο μικρος. μολις φτανω εκει ρε παιδια, μου φευγουν ολα!! αισθανομαι σαν να βρισκομαι στο καταφυγιο μου, σαν ενα καστρο με πολυ ψηλα τειχη που δεν μπορει κανεις να με πειραξει.. εκει γαληνευω, ηρεμω, τα ξεχνω ολα...

εσας ποιο ειναι το κουμπι σας??

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπεροχο μου ακουγεται το καταφυγιο σας! :P

εγω, το μονο που εχω.. ειναι το μπανιο...

κλεινομαι στο μπανιο... και ριχνω νερο πανω μου....

ειδικα οταν ηταν πολυ μωρο η κορη μου, που δεν κοιμομουν σχεδον καθολου, το μονο που μου αδειαζε το μυαλο απο την κουραση, την αυπνια και τα νευρα, ηταν ενα καλο μπανιο..

Το μπαλκόνι...

Να κάθομαι στην καρέκλα αραχτή και να κοιτάζω τον ουρανό. Κάθε βράδυ. Χειμώνα καλοκαίρι. Βγαίνω έξω μόλις βάλω τα παιδιά για ύπνο, κάθομαι με ένα ποτάκι-χυμούλι (ανάλογα τα κέφια) και μετράω τα άστρα. Μυρίζω το πεύκο και αδειάζει το κεφάλι μου.

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν έτοιμη για το Δαφνί τους πρώτους μήνες της μητρότητας... Μιλάμε για μεγάλο χάλι, σωματικό και ψυχικό και πολλά νεύρα...

Τέλος πάντων αυτό που με ηρεμεί εμένα είναι να χαϊδεύω τα σκυλιά μου και να παίζω μαζί τους...

Το χαμογελο της μικρης μου.......

Οπου κι αν ειμαι, οσο δυσκολες καταστασεις και να περναω...μολις σκεφτομαι στο μυαλο μου αυτο το γλυκο μουτρακι με το ωραιο χαμογελο, ειμαι η πιο ηρεμη γυναικα του κοσμου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ηρεμω το βραδυ εκει γυρω στις 9 που μπαινω στο σπιτι μου και βλεπω τη μικρη μου να εχει μολις κανει μπανιο και να μοσχοβολαει λεβαντα και αρωματα...

ακομα ηρεμω οταν πηγαινω στο πατρικο μου σπιτι το καλοκαιρακι...

και καθομαι στη βεραντα και γυρω μου λουλουδια και μυρωδιες...θυμαμαι ακομα να καθομαστε ολοι μαζι τα βραδακια και να τρωμε και να βλεπουμε τηλεοραση στη βεραντα...τωρα εγινα και εγω ενα παιδι της πολης...

ηρεμω το βραδυ εκει γυρω στις 9 που μπαινω στο σπιτι μου και βλεπω τη μικρη μου να εχει μολις κανει μπανιο και να μοσχοβολαει λεβαντα και αρωματα...

ακομα ηρεμω οταν πηγαινω στο πατρικο μου σπιτι το καλοκαιρακι...

και καθομαι στη βεραντα και γυρω μου λουλουδια και μυρωδιες...θυμαμαι ακομα να καθομαστε ολοι μαζι τα βραδακια και να τρωμε και να βλεπουμε τηλεοραση στη βεραντα...τωρα εγινα και εγω ενα παιδι της πολης...

Α ρε Ελενακι να'σαι καλα!

Μς πηγες πισω κι εμενα στα παιδικα μου χρονια στο χωριο......

Και τωρα εδω μες στα ντουβαρια της Αθηνας!!!!!

- Με ηρεμεί ο ήχος ενος ωραίου μουσικού κομματιού, συνοδεία με ωραίο κρασί και ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα να κοιτάω ουρανό....Να ακούω κυμματάκια και να φυσάει ελαφρά...

- Με ηρεμεί ένα ζεστό για την ακρίβεια ένα καυτό μπανάκι...Ειδικά όταν τρέχει το νερό στο κεφάλι μου και βουλώνουν τα αυτιά μου και κλείνω τα μάτια μου, τότε νομίζω ότι είμαι στον ηρεμο κόσμο μου...

- Με ηρεμεί η ζεστη αγκαλιά του συζήγου μου όταν φοβάμαι και νιώθω ανασφάλειες για τα πάντα...

- Με ηρεμεί η ζωγραφική βγάζοντας όλα μου τα απωθημένα σε κόλλες λευκές σχηματίζοντας εικόνες, τοπία, χαρακτήρες...

- Με ηρεμεί ενα καλό θεραπευτικό μασαζ σε όλο μου το κορμί (σπιθαμή προς σπιθαμή) και μετά να φεύγω "λάδι"...

- Με ηρεμούν τα όνειρα που κάνω για το μέλλον (το δικό μου παραδεισένιο μέλλον)που όμως μπορεί να μην το επιτευξω ποτέ...και μόνο που ονειρεύομαι ηρεμώ...

Αυτές είναι οι δικές μου στιγμές ηρεμίας!!!

Χμ :roll: θα το πω και ας γελάσετε....

..."ονειρεύομαι" ότι έχω μεγάλη οικονική άνεση, π.χ. έχω κερδίσει το λαχείο (ναι, αυτό που δεν αγοράζω ποτέ :lol: ) και κάνω σχέδια για ταξίδια.

Οραματίζομαι το ταξίδι με κάθε λεπτομέρεια...φεύγω από το σπίτι...φτάνω στο αεροδρόμιο...πετάω...φτάνω στον προορισμό μου...μένω σε χλιδάτο ξενοδοχείο :cool: Το πιο πρόσφατο σενάριο είναι: πηγαίνω με τον άντρα μου και τα παιδιά μας (ναι έχει γεννηθεί και η Ιφιγένεια και έχει μεγαλώσει αρκετά :rolleyes: ) για τουλάχιστον μια εβδομάδα στη Disneyland :D

Τώρα που το σκέφτομαι...μέχρι εκεί φτάνει η φαντασίωσή μου, την επιστροφή δεν την "βλέπω" ποτέ :roll::?

Πλάκα - πλάκα, αυτή η φαντασίωσή με έχει βοηθήσει πολλές φορές να διώξω την ένταση και πολλά βράδυα έχω κοιμηθεί ήρεμα με το "όνειρο" του ταξιδιού :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εμένα με ηρεμούν 2 πράγματα που ότι και άν συμβεί είναι μαξιλαράκια σωτηρίας για ΄μένα.Το πρώτο είναι η γυμναστική,όσο χαλια και άν είμαι με μια ώρα διάδρομο και ένα ωραίο ντουζάκι μετά γίνομαι περδίκι!Το άλλο είναι όταν καθόμαι με τον άνδρα μου και τον γιο μου αγκαλιά σε μια μεγάλη κούνια στο μπαλκόνι και κουνιόμαστε,εκεί ειλικρινά ξεχνάω τα πάντα,τα πάντα όμως!

Χμ :roll: θα το πω και ας γελάσετε....

..."ονειρεύομαι" ότι έχω μεγάλη οικονική άνεση, π.χ. έχω κερδίσει το λαχείο (ναι, αυτό που δεν αγοράζω ποτέ :lol: ) και κάνω σχέδια για ταξίδια.

Οραματίζομαι το ταξίδι με κάθε λεπτομέρεια...φεύγω από το σπίτι...φτάνω στο αεροδρόμιο...πετάω...φτάνω στον προορισμό μου...μένω σε χλιδάτο ξενοδοχείο :cool: Το πιο πρόσφατο σενάριο είναι: πηγαίνω με τον άντρα μου και τα παιδιά μας (ναι έχει γεννηθεί και η Ιφιγένεια και έχει μεγαλώσει αρκετά :rolleyes: ) για τουλάχιστον μια εβδομάδα στη Disneyland :D

Τώρα που το σκέφτομαι...μέχρι εκεί φτάνει η φαντασίωσή μου, την επιστροφή δεν την "βλέπω" ποτέ :roll::?

Πλάκα - πλάκα, αυτή η φαντασίωσή με έχει βοηθήσει πολλές φορές να διώξω την ένταση και πολλά βράδυα έχω κοιμηθεί ήρεμα με το "όνειρο" του ταξιδιού :lol::lol::lol:

Dems μαζί κοιμόμαστε????:lol::lol::lol:

gNrhp2.png

εμενα με ηρεμουν οι ομορφες σκεψεις...

να σκεφτομαι ομορφα πραγματα για τα παιδια που ελπιζω να κανω...

επισης με ηρεμει πολυ η θαλασσα, εχω την τυχη να την εχω κοντα και απλα μια βολτα μαζι με τον αντρουλη ή μονη μου με γαληνευει...

668bab1939.png

να καθαριζω το κηπαρι με τα μυρωδικα μου!:)

να ανοιγω με το αντρακι μου ενα μπουκαλι κρασι στην παραλια κ ζαλισμενη να χωνω τα ποδια μου μεσα στην αμμο κοιταζοντας το νερο...αχχχχ!!!!!

αντε να το κανω εγω αυτο φετος με τον αγκαλιτσα κρεμασμενο απο πανω μου:rolleyes:.

δε λες καλα που προλαβα κ εκανα κ κατι!!!!!!:P

υγ. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!!!!:D

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

αχ, ρε κοριτσια οσες ζειτε στην επαρχια ξερετε αραγε ποσο τυχερες ειστε? ζειτε το ονειρο μου..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

αχ, ρε κοριτσια οσες ζειτε στην επαρχια ξερετε αραγε ποσο τυχερες ειστε? ζειτε το ονειρο μου..

Αχ ποσο δικιο εχεις!

Που θα παει 2-3 χρονια υπομονη και θα σας γραφω κι εγω απο το χωριο μου,τον κηπο μου....

Οταν έρχεται η μαμά μου σπίτι ή πάω εγώ στο πατρικό μου και αλληλοβοηθιόμαστε με τα παιδιά. Συζητάμε σαν γυναίκες, κουτσομπολεύουμε πίνοντας τον καφέ μας και μερικές φορές καταφέρνω και ρίχνω και καμιά ώρα ύπνο το μεσημέρι.

Από τα ελάχιστα πράγματα που με ηρεμούν πλέον είναι το φόρουμ...

ειπα κι εγω μονο εγω ειμαι η περιεργή? Πραγματι μπαινω εδω και ξεχνιεμαι

Α! και το καφεδακι που προσπαθω να πιω καθε κυριακη απογευμα κοντα στη θαλασσα

ειπα κι εγω μονο εγω ειμαι η περιεργή? Πραγματι μπαινω εδω και ξεχνιεμαι

Μα η μονη στιγμη μου ηρεμίας ειναι πλεον και εμενα αυτη!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...