Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με τι μεταφέρατε το μωρό από το μαιευτήριο?

Recommended Posts

Όχι δεν είσαι καθόλου υπερβολική! Σκέφτεσαι το καλύτερο για το μωρό σου, πίστεψε με είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Όταν θα γεννηθεί με το καλό , θα τρελαθείς περισσότερο. Θα θες να του παίρνεις συνέχεια πράγματα για τα οποία πάλι θα ψάχνεσαι! καλή συνέχεια στις αγορές σου και με το καλό!!

line_m123_beg_micky_time_1198213200_text_d4ef20e6eff5e6eff5eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 279
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Cacao

Cacao 12 δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 11 δημοσιεύσεις

• ΧΡΥΣΑ

ΧΡΥΣΑ 10 δημοσιεύσεις

• Maya

Maya 9 δημοσιεύσεις

Για καθισματάκι προσανατολιζόμαστε τώρα σε ένα της Britax 0-18.Έχει extra μαξιλαράκι-επένδυση για νεογέννητο,ελπίζω να μας βολέψει,το οποίο βγαίνει αργότερα.

Το τριπλό το απορρίψαμε.Θα πάρουμε απλώς ένα καλό καρότσι.

Εγκρίνω και επαυξάνω... Είμαστε κάτοχοι του εν λόγω καθίσματος αυτοκινήτου και εμείς και η αδερφή μου. Απίστευτα ευχαριστημένοι, είναι ακριβούτσικο αλλά να σκεφτείς η ανηψιά μου το άλλαξε κοντά 3 1/2 χρονών και είναι μεγαλόσωμο κοριτσάκι. Σε απαλλάσει από την αγορά δεύτερου καθίσματος κάπου στο χρονο και από ασφάλεια είναι κορυφαίο στις μετρήσεις. Στην αρχή και όσο το μωρό σου είναι νεογέννητο, θα προσαρμόστε το ειδικό "στρωματάκι" στο κάθισμα για πιο "bucket" αποτέλεσμα ... :wink::lol: και μεγαλύτερη ασφάλεια... Είναι κρίμα πάντως γιατί στην αγορά πραγματικά δεν τα προοθούν σα λύση αυτά τα καθισματάκια για το πρώτο διάστημα και όλοι οι έμποροι σε σπρώχνουν στην αγορά αυγού στο οποίο (το δικό μας το παιδί) θα χωρούσε για κανά 5μηνο μόνο... :?

Το τριπλό καλά κάνατε και το απορίψατε!!! Πολύ βάρος και όγκος χωρίς λόγο!

Πάρτε ένα καλό καρότσι απλό και.... καλές βόλτες! :D

Με το καλό! :D

Λοιπον κοριτσια γεννησα!! :lol::lol::lol::lol:

Να σας πω για την εμπειρια μου ..το καθισματακι αυτοκινητου η αληθεια ειναι πως ειναι αβολο...ετσι καναμε 2 ωρες διαδρομη γιατι ειχε και φουλ κινηση στο δρομο...σαν καινουργια μαμα λοιπον χεσ$$$%νη με το που βγηκα απ το μαιευτηριο ειχα αγχος οτι δεν βολευεται το μωρο...βεβαια κοιμοταν σε ολη την διαδρομη :lol: οποτε...η ασφαλεια βεβαια πρωτα..

Τωρα κοιμομαστε στην κουνια μας απο την πρωτη μερα εκτος απο κανεναν μεσημεριανο υπνακο μαζι στο κρεβατι.Αρα ακυρο και το πορτ-μπεμπε..ισως για βολτιτσα αργοτερα..

φιλακια πολλα σε ολες

line_flow_rose_beg_39_time_1212206400_text_546f20ecf0eff5ecf0eff5eae1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυυυ :lol::lol:

τζαμπα αγχωνομαστε και τζαμπα να αγχωνομαστε παντα κοριτσια!!! :wink:

να μετρησω ποσες φορες την ημερα την τσεκαρω??αφηστε καλυτερα!!μαραθωνιοδρομεας!! :roll:

χαζομαμα... :P

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ?Η βάση της καλαθούνα είναι τόσο απαραίτητη?Αν την παίρνω στο κρεβάτι με την καλαθούνα πειράζει?

Βασικά προσωπικά είχα σκεφτεί να αγοράσω λικνο.Ειδα στα mothercare γυρω στα 180Ε νομιζω και θα μας βολεψει μεχρι 5-6 μηνων,ώσπου να βάλω τη Νασια σε κρεβατάκι(τότε θα είναι 25-26 μηνων) και τη μικρη στη κουνια της Νασιας.Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ?Η βάση της καλαθούνα είναι τόσο απαραίτητη?Αν την παίρνω στο κρεβάτι με την καλαθούνα πειράζει?

Βασικά προσωπικά είχα σκεφτεί να αγοράσω λικνο.Ειδα στα mothercare γυρω στα 180Ε νομιζω και θα μας βολεψει μεχρι 5-6 μηνων,ώσπου να βάλω τη Νασια σε κρεβατάκι(τότε θα είναι 25-26 μηνων) και τη μικρη στη κουνια της Νασιας.Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας.

στελλα μου γιατι να δωσεις 180 που εχει τι λικνο κ οχι 20 που εχει μια βαση :?: εμενα με βολεψε παρα πολυ η βαση :!: τωρα βεβαια η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου :!:

ξαναβαλε μια φωτο της νασιας :!: ειναι τοσο ομορφη κριμα που δεν εχω κανει γιο :lol::lol:

Γιατί δεν ξέρω πόσο μπορώ να βασιστώ τη βάση μετά τους 3 μήνες.Αν βγει ζωηρο το μωρο σαν τη Νασια και μου πάρει καμια τουμπα?

Αχ δεν ανεβασα καινουριες φωτο στο pc μου,αλλά θα βάλω μια που είναι 13-14 μηνων.

Ορίστε!

DSC00562sssss.jpg

Γιατί δεν ξέρω πόσο μπορώ να βασιστώ τη βάση μετά τους 3 μήνες.Αν βγει ζωηρο το μωρο σαν τη Νασια και μου πάρει καμια τουμπα?

Αχ δεν ανεβασα καινουριες φωτο στο pc μου,αλλά θα βάλω μια που είναι 13-14 μηνων.

Ορίστε!

DSC00562sssss.jpg

εχεις δικιο ξεχασα οτι εγω την εβγαλα γι αυτο το λογο γιατι ειναι ζωηρη κ κουνουσε ολη την καλαθουνα κ μετα απο ενα ασχημο γεγονος την εμαθα διπλα μου :oops: τωρα ομως την εχω στο παρκοκρεββατο ακομα διπλα μου :!:

ειναι πανεμορφη κουκλαρα ενας αγγελος :!:

Διαφημίσεις

μέχρι που διάβασα το θέμα έλεγα να πάρω καλαθούνα αλλά τώρα αναθεώρησα!!! Το κακό ειναι ότι εμεις δεν το πολυχρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και πόσο μάλλον όταν θα έχουμε και το παιδί κι έτσι θα δώσουμε τα χρηματα για 5-10 φορές αμα μου λέτε ότι μετά απο τον 5ο θέλει άλλο :cry:

μέχρι που διάβασα το θέμα έλεγα να πάρω καλαθούνα αλλά τώρα αναθεώρησα!!! Το κακό ειναι ότι εμεις δεν το πολυχρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και πόσο μάλλον όταν θα έχουμε και το παιδί κι έτσι θα δώσουμε τα χρηματα για 5-10 φορές αμα μου λέτε ότι μετά απο τον 5ο θέλει άλλο :cry:

Υogini όπως είδες παραπάνω μπορείς να πάρεις κάποιο που θα έχει και άλλες χρήσεις για να φτουρίσει. Ακόμα όμως και αν διαλέξεις κάποιο άλλο, αξίζει τα λεφτά του έστω κι αν το χρησιμοποιήσεις για τόσο λίγο όσο λες. Θα έχεις επενδύσει στην ασφάλεια του παιδιού σου. :wink:

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 3 months later...

Κι εμεις θα παρουμε καθισματακι αυτοκινητου για την μεταφορα του μωρου απο το μαιευτηριο στο σπιτι(μας το ειπε και η γιατρος)και σημερα που πηγα να κοιταξω ειδα οτι χρησιμοποιουνται και για ρηλαξ(κι αν παρω μεχρι 13 κιλα θα ειναι και για λιγο μεγαλυτερο μωρακι,γιατι ολα τα ρηλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα)..Ειναι λετε βολικα για ρηλαξ τα καθισματακια?

• 2 εβδομάδες μετά...

Νομίζω οτι λίγο πολύ όλες θα καταλάβετε την ανησυχία μου σχετικά με τη μεταφορά του μωρού απο το μαιευτήριο.. σε λίγες μέρες πρώτα ο θεός έρχεται στον κόσμο η μπεμπούλα μας. προμηθευτήκαμε ηδη βέβαια το καθισματάκι αυτοκινήτου της recaro, ο χαζομπαμπάς δεν ήθελε τίποτα άλλο για την κόρη του, είναι βέβαια για νεογέννητο αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ αγχώνομαι!!! πως θα μπει μια σταλιά μωράκι εκεί μέσα; και γιατί μου φαίνεται οτι η πλάτη του δεν είναι τελείως ξαπλωμένη επίπεδη; έτσι δεν πρέπει να είναι για τα νεογέννητα; απο ότι εχω διαβάσει απαγορεύεται να σπάει έστω και λίγο η μέση; γνωρίζετε κάτι; εσείς τι κάνατε; μήπως απλώς ανησυχώ υπερβολικά ως άσχετη νέα μαμά; βοηθήστε με!!!! ευχαριστώ.... :D

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε καρεκλάκι αυτοκινήτου αλλά τελικά τη μπέμπα τη μεταφέραμε με το πορτ μπεμπέ από το μαιευτήριο. :roll: Σίγουρα το καρεκλάκι είναι πιο ασφαλές και αποδεκτό από τη τροχαία ( εμείς θα είχαμε πρόβλημα αν μας σταματούσαν, μου είπε κάποιος :? ) αλλά κι εμένα μου φαινόταν κάπως να βάλω τη μπεμπούλα 3 ημερών εκεί μέσα.

Νομίζω οτι λίγο πολύ όλες θα καταλάβετε την ανησυχία μου σχετικά με τη μεταφορά του μωρού απο το μαιευτήριο.. σε λίγες μέρες πρώτα ο θεός έρχεται στον κόσμο η μπεμπούλα μας. προμηθευτήκαμε ηδη βέβαια το καθισματάκι αυτοκινήτου της recaro, ο χαζομπαμπάς δεν ήθελε τίποτα άλλο για την κόρη του, είναι βέβαια για νεογέννητο αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ αγχώνομαι!!! πως θα μπει μια σταλιά μωράκι εκεί μέσα; και γιατί μου φαίνεται οτι η πλάτη του δεν είναι τελείως ξαπλωμένη επίπεδη; έτσι δεν πρέπει να είναι για τα νεογέννητα; απο ότι εχω διαβάσει απαγορεύεται να σπάει έστω και λίγο η μέση; γνωρίζετε κάτι; εσείς τι κάνατε; μήπως απλώς ανησυχώ υπερβολικά ως άσχετη νέα μαμά; βοηθήστε με!!!! ευχαριστώ.... :D

Ο χαζομπαμπας καλα έκανε σε θεματα ασφαλείας μονο το καλύτερο :wink:

Αυτη η καμπύλη ειναι σωστή , δεν σπάει η μέση του μωρου -δεν ειναι γωνία - αντιθέτως αγκαλιάζει το μωράκι και καθεται μια χαρούλα .

Με το καλό σου ευχομαι ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εμείς πήραμε καρεκλάκι αυτοκινήτου recaro και με αυτό πήγαμε σπίτι από το μαιευτήριο.

Επειδή το χρησιμοποιούμε πολύ, ο μικρός πλέον το έχει συνηθίσει και κάθεται μέσα αδιαμαρτύρητα, όπως και περιμένει με υπομονή να τον λύσουμε και να τον βγάλουμε όταν φτάσουμε στον προορισμό μας. :lol:

Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με την τροχαία (ξέρω ότι στο εξωτερικό είναι υποχρεωτικό) αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά από την αρχή πρέπει να μάθουν και να συνηθίζουν σε κάποιους κανόνες ασφαλείας. Ο ανιψιός μου είναι 5 χρονών και του φαίνεται αδιανόητο να μπεί στο αυτοκίνητο χωρίς να δεθεί πρώτα στο καθισματάκι του. :P

Δυστυχώς ανήκω στην γενιά που σαν παιδιά χοροπηδούσαμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή ακόμα χειρότερα υπήρχαν φορές που ταξιδέψαμε στο μπροστινό κάθισμα στην αγκαλιά κάποιου ενήλικα :oops:

Τώρα όποτε έχει τύχει να δω κάτι παρόμοιο με πιάνει τρόμος...

bV9Yp3.png

Mr42p3.png

εμείς την μεταφέραμε μετο Portbebe της chicco που έχει ειδικές ασφάλειες για το δέσιμο του στο αυτοκίνητο και είναι και τμήμα του καροτσιού μας

γενικά το κατ' ευχαριστηθήκαμε αυτό το portbebe γιατί ήταν και για τον ύπνο στο σπίτι και για το καρίτσι και για τις βόλτες μας με το αυτοκίνητο !!!

γρήγορα βέβαια βάλαμε στο αυτοκίνητο το ειδικό καρεκλάκι, πάλι της chicco και πάλι τμήμα του καροτσιού μας που μας κράτησε μέχρι τον 9ο μήνα περίπου

age.png

Eχω δει στα jumbo ενα βρεφικο καθισματακι αυτοκινητου σκουρο μπλε με σχεδιακια αρκουδακια,γυρω στα 60 ευρω.Το εχει αγορασει καμμια κοπελα απο εδω?Ειναι καλο?

Δεν γνωρίζω να σου πώ για το συγκεκριμένο προιόν όμως γνώμη μου είναι ότι στο καθισματάκι αυτοκινήτου πρέπει να αγοράζουμε επώνυμα και ακριβά δεδομένου του ότι είναι θέμα ασφάλειας. Θα μου πείς είμαστε σίγουροί ότι είναι καλύτερα?ΟΧΙ. Ομώς φαντάζομαι ότι κάτι καλύτερο θα προσφέρει μία γνωστή μάρκα από ένα ανώνυμο κινέζικο. Στο λέω γιατί μου φάνηκε αρκετά φθηνό. Και μην νομίζεις οτι είμαι καμμία πλούσια. Και εμέις δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα αλλά συμβουλή μου μην το προτιμήσεις.

κι εγώ θα συμφωνίσω με την anthie g ... :roll:

γιατί δεν παίρνεις ένα καρότσι όπως π.χ. το trio της chicco που έχει απ' όλα;;;

τουλάχιστον το καρεκλάκι αυτοκινήτου του συγκεκριμένου ήταν και test winner στα crash test και μπορούσες να το βάλεις και στο καρότσι και να έχεις ένα πρώτης τάξεως καροτσάκι για νεογέννητο :wink:

ενώ ταυτόχρονα παίρνεις και portbebe και καρότσι που θα σε πάει μέχρι περίπου τα 3 χρόνια του παιδιού σου :D

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...