Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Στο γαμο μου, κατι παιδακια συγγενων εσπασαν τα ποτηρια για τη σαμπανια που ηταν κοντα στην τουρτα και κοντεψαν να ριξουν και την τουρτα...

Οταν πηγε η κουμπαρα μου (η οποια πληρωσε 500 ευρω για τα ποτηρια και την καραφα) στις μαμαδες και ειπε να προσεξουν λιγο τα παιδακια της ειπαν: "ε, τι να κανουμε? Παιδια ειναι!"

Οποτε ναι στα παιδακια σε τετοιες εκδηλωσεις αλλα οχι να τρεχουν ανεξελεγκτα γυρω-γυρω..

Ολα με μετρο..

Μας δουλευεις τωρα ε?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις κανονικα πληρωσαμε για τα παιδακια, εφοσον ειχαν θεση και πιατο..

Πολλοι λενε τοσα παιδια συγκεκριμενα και εκει βαζουν απλα παιδικο μενου.

Απο την στιγμη που θα σερβιριστει πιατο ιδιο παει ιδια χρεωση.

Οσο για τις ζημιες απο παιδια μην τρελαθουμε.... Δλδ αν σκονταψω εγω και ριξω κατι :lol::lol::lol: (ως γνωστο ατσουμπαλο) τι θα γινει? Θα με βαλουν στην black list? :confused:

Οταν υπαρχει πισινα κοντα ναι απαιτειτε μια προσοχη,

Ο χωρος δεξιωσης απαιτειτε να ειναι μακρια απο την πισινα.

Πολλοι λενε τοσα παιδια συγκεκριμενα και εκει βαζουν απλα παιδικο μενου.

Απο την στιγμη που θα σερβιριστει πιατο ιδιο παει ιδια χρεωση.

Οσο για τις ζημιες απο παιδια μην τρελαθουμε.... Δλδ αν σκονταψω εγω και ριξω κατι :lol::lol::lol: (ως γνωστο ατσουμπαλο) τι θα γινει? Θα με βαλουν στην black list? :confused:

Οταν υπαρχει πισινα κοντα ναι απαιτειτε μια προσοχη,

Ο χωρος δεξιωσης απαιτειτε να ειναι μακρια απο την πισινα.

Νομιζω οτι εμεις οι ιδιοι θα επρεπε να εχουμε την εποπτεια των παιδιων μας σε τετοιους χωρους.. Ο υπευθυνος του καταστηματος τί μπορει να κανει, εκτος απο το να περιφραξει την πισινα, οπως πολυ σωστα αναφερεις..

Οσο για τα ατυχηματα με τα παιδακια, ως ενα βαθμο συμφωνω με το "παιδια ειναι" αλλα οι γονεις οφειλουν μια συγνωμη οταν σπανε κατι τοσο ακριβο (να μη βαλω και τη συναισθηματικη αξια)

Στο δικό μου γάμο τα παιδιά των φίλων και των συγγενών είχαν μετατρέψει την πίστα σε παιδότοπο και δεν επέτρεψα σε κανέναν να τα μαλώσει ή να τα μαζέψει. Τα περισσότερα θυμούνται ακόμα πόσο ωραία είχαν περάσει και οι γονείς τους δεν διασκέδασαν λιγότερο.

Είχα ανοίξει αυτό το θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40957

πριν ένα χρόνο περίπου γιατί με απασχολούσε αυτή η νοοτροπία που αποκλείει τα παιδιά από την κοινωνική ζωή γενικά.

Ας μου επιτρέψει η dora να αντιγράψω ένα κομμάτι από ένα post που είχε δημοσιεύσει σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι απαντάει σε αυτά που λέτε

dora

"...Τωρα οσον αφορα το θεμα γαμος-βαφτιση εκει ομολογω οτι πεφτω απο τα συννεφα αν καποιος μου πει να μην παρω το παιδι και σαφως του απανταω οτι λυπαμαι αλλα δεν θα μπορεσω να σας τιμησω με την παρουσια μου.

Οι κοινωνικες αυτες εκδηλωσεις δεν θεωρουνται απλα διασκεδαση το οποιο κανεις κατ επιλογην, αλλα ουσιαστικα κοινωνικες υποχρωσεις. Απο τη στιγμη ομως που ειμαι ουσιαστικα υποχρωμενη να παραστω , ειναι και ο αλλος υποχρεωμενος να με δεχτει με ολα τα μελη της οικογενειας μου, ανεξαρτητα με την ηλικια του παιδιου μου. Και οφειλει να εχει φροντισει ο χωρος που θα διαλεξει (αν με καλεσει στο τραπεζι) να ειναι φιλικος προς τα παιδια. Αν τωρα εσυ μετα το γαμο σου θες να πας στο Σφακιανακη, σορυ αλλα παρε τους κολλητους σου και πηγαινε. Μην περιμενεις ομως να ερθει ο αλλος που εχει το διχρονο και μην παρεξηγηθεις αν δεν ερθει."

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε κι εγώ δεν έχω τα πιο εύκολα παιδιά στον κόσμο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45343

Συμφωνώ καταρχήν με DEMS και dora, όμως πρέπει κι εμείς να έχουμε μια εποπτεία. Πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να μαζέψεις τα παιδιά που τρέχουν σ'ένα κέντρο, ειδικά όταν βρίσκουν κι άλλη παρέα και κάνουν συμμορία:D

Θα στενοχωριόμουν αν έκαναν μια ζημιά όπως περιγράφει η desperate mary. Μπορεί να είχε ευθύνη και αυτός που άφησε τα ποτήρια εκτεθειμένα ή σε μέρος που ήταν εύκολο να πέσουν, αλλά δε θα έκανα "την πάπια".

Ας καταλάβουν πάντως αυτοί που καλούν στο τραπέζι του γάμου-βάφτισης με όρο να μην έρθουν τα παιδιά ότι γίνονται αντικοινωνικοί τουλάχιστον. Εμένα που με καλείς είμαι η τάδε, σύζυγος μήτσου, μαμά πριγκίπισσας1 και ταλιμπάν 1,2,3. Με θέλεις; Καλώς, εγώ θα κανονίσω αν θέλω ν'αφήσω τα παιδιά μου και να πάρω μόνο το μήτσο μου, είναι το δικό ΜΟΥ όριο (αυτό είναι από άλλο ποστ :) ). Αλλιώς το κουβαδάκι μου και σε άλλη (πιο φιλόξενη) παραλία.

...

Συμφωνώ καταρχήν με DEMS και dora, όμως πρέπει κι εμείς να έχουμε μια εποπτεία. ...

Δίκιο έχεις σε αυτό bouboukakia. Πηγαίνοντας με το παιδί μας σε ένα δημόσιο χώρο, δεν απαλασσόμαστε από το ρόλο του γονιού, ακόμα και αν υπάρχουν άλλοι ενήλικες πρόθυμοι και ικανοί να ασχοληθούν με το παιδί. Τα παιδιά μας είναι πάντα δική μας ευθύνη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Πηγαίνοντας με το παιδί μας σε ένα δημόσιο χώρο, δεν απαλασσόμαστε από το ρόλο του γονιού, ακόμα και αν υπάρχουν άλλοι ενήλικες πρόθυμοι και ικανοί να ασχοληθούν με το παιδί. Τα παιδιά μας είναι πάντα δική μας ευθύνη.

Συμφωνώ απόλυτα με την Dems.

Αλλά ρε κορίτσια εντάξει τα παιδιά είναι παιδιά με τους γονείς τι γίνονται όμως??

Μία σύγνωμη τουλάχιστον την λες όταν το βλαστάρι σου κάνει μια ζημιά (όπως στην περίπτωση της desperate_mary) δεν δικαιολογείς λέγοντας παιδιά είναι..γιατί στην προκειμενή περίπτωση προσπαθείς να δικαιολογήσεις την δική σου ανευθυνότητα εκείνη την ώρα...

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Πρέπει όμως να υπάρχει και μια ανεκτικότητα ως προς τα παιδιά, μπορεί να καθίσουν πολύ ήσυχα, μπορεί και να κάνουν λίγη φασαρία. Συνήθως πάντως είναι λίγο μαζεμένα και παρατηρούν, εξάλλου γάμοι και βαφτίσια είναι πια οι μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις που γονείς και παιδιά διασκεδάζουν μαζί, έχουν σχεδόν εκπαιδευτικό χαρακτήρα...

Συμφωνώ κι εγώ με την DEMS και τη dora, υπάρχει η τάση τα παιδιά να μην είναι ευπρόσδεκτα. Στο γάμο του κουνιάδου της αδελφής μου, η ανηψιά μου ήταν παρανυφάκι, είχε βρει την παρέα της από 4 γνωστά της παιδάκια και κάνανε στροφές στην πίστα πριν αρχίσει ο χορός, όπως γίνεται σχεδόν σε όλους τους γάμους. Ε, σηκώθηκε κάποιος από τα μπροστινά τραπέζια και τους είπε "να καθήσετε κάτω, δεν είναι παιδότοπος εδώ". Όταν κάποιο παιδάκι κάνει κάτι ανάρμοστο θα το μαλώσουν όλοι, αν ένας μεγάλος είναι τόσο αγενής, τον ανέχονται.

Όταν κάποιο παιδάκι κάνει κάτι ανάρμοστο θα το μαλώσουν όλοι, αν ένας μεγάλος είναι τόσο αγενής, τον ανέχονται.

Ας το σκεφτούμε λίγο αυτό που λέει η Ζέττα :cool:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

... Στο γάμο του κουνιάδου της αδελφής μου, η ανηψιά μου ήταν παρανυφάκι, είχε βρει την παρέα της από 4 γνωστά της παιδάκια και κάνανε στροφές στην πίστα πριν αρχίσει ο χορός, όπως γίνεται σχεδόν σε όλους τους γάμους. Ε, σηκώθηκε κάποιος από τα μπροστινά τραπέζια και τους είπε "να καθήσετε κάτω, δεν είναι παιδότοπος εδώ". Όταν κάποιο παιδάκι κάνει κάτι ανάρμοστο θα το μαλώσουν όλοι, αν ένας μεγάλος είναι τόσο αγενής, τον ανέχονται.

Και σιγά την αγένεια, τι κάκο βρίσκεις στο να χορεύουν τέσσερα παιδάκια; εγώ το βλέπω μάλλον χαριτωμένο.

Τι θυμήθηκα τώρα...Στο δικό μου γάμο είχε λουλουδού το μαγαζί και κάθε τόσο όλο και κάποιος την έστελνε να αδειάσει ένα πανέρι σε αυτούς που χόρευαν. Τα πιτσιρίκια λοιπόν ανταγωνίζονταν, ποιος θα μαζέψει τα περισσότερα γαρύφαλλα από την πίστα, με αποτέλεσμα να κάνουν επικίνδυνα σλάλομ ανάμεσα στους χορευτές. Κάποια στιγμή ένας ανηψιός μου γλύστρισε και έπεσε μπροστά μου και παραλίγο να ρίξει και μένα. Ο καημένος τρόμαξε μόλις είδε τη μάνα του (ξαδέρφη μου) να καταφθάνει έξαλλη. Της έκανα νόημα να μην τον κατσαδιάσει και του είπα "είσαι εντάξει Μανώλη; ευτυχώς που έπεσες εσύ, φαντάζεσαι τι γέλιο θα κάναν όλοι αν έπεφτα εγώ;" Ακόμα γελάμε όταν το θυμόμαστε :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Ας το σκεφτούμε λίγο αυτό που λέει η Ζέττα :cool:

Ναι καλό μου έχει δίκιο η Ζέττα...Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.

Υ.Γ Χαίρομαι που σε "ξαναβλέπω" :D.

Και σιγά την αγένεια, τι κάκο βρίσκεις στο να χορεύουν τέσσερα παιδάκια; εγώ το βλέπω μάλλον χαριτωμένο.

Αυτό λέω κι εγώ... ότι δεν έκαναν τίποτα κακό... Χόρευε στο γάμο του θείου της!!!:roll:

Πρέπει όμως να υπάρχει και μια ανεκτικότητα ως προς τα παιδιά, μπορεί να καθίσουν πολύ ήσυχα, μπορεί και να κάνουν λίγη φασαρία. Συνήθως πάντως είναι λίγο μαζεμένα και παρατηρούν, εξάλλου γάμοι και βαφτίσια είναι πια οι μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις που γονείς και παιδιά διασκεδάζουν μαζί, έχουν σχεδόν εκπαιδευτικό χαρακτήρα...

Συμφωνώ κι εγώ με την DEMS και τη dora, υπάρχει η τάση τα παιδιά να μην είναι ευπρόσδεκτα. Στο γάμο του κουνιάδου της αδελφής μου, η ανηψιά μου ήταν παρανυφάκι, είχε βρει την παρέα της από 4 γνωστά της παιδάκια και κάνανε στροφές στην πίστα πριν αρχίσει ο χορός, όπως γίνεται σχεδόν σε όλους τους γάμους. Ε, σηκώθηκε κάποιος από τα μπροστινά τραπέζια και τους είπε "να καθήσετε κάτω, δεν είναι παιδότοπος εδώ". Όταν κάποιο παιδάκι κάνει κάτι ανάρμοστο θα το μαλώσουν όλοι, αν ένας μεγάλος είναι τόσο αγενής, τον ανέχονται.

Έτσι είναι, στο παιδάκι μπορούμε να "πουλήσουμε" μαγκιά και να ξεσπάσουμε άφοβα. Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που επιβεβαιωμένα δεν αντέχουν στη θέα μικρών παιδιών και ειδικά χαρούμενων! Αυτό το βιώνω συχνά στην εκκλησία και ειδικά με τους "εποχιακούς" παππουδογιαγιάδες της Μ.Εβδομάδας. Ενώ οι ιερείς μας δε μας αφήνουν να εμποδίζουμε τα παιδιά να κυκλοφορούν μέσα στο ναό, εκείνοι αφηνιάζουν και μας κάνουν παρατηρήσεις:"εδώ δεν είναι παιδική χαρά, μαζέψτε τα!", "να φύγεις, να πας στη μαμά σου" και άλλα κόσμια.

Μια φορά ο παπάς μας πήρε χαμπάρι έναν από αυτούς και του είπε "να τα αφήσετε, είναι στο σπίτι του Πατέρα τους, τόσο αφοσιωθήκατε στην προσευχή σας που δεν ανέχεστε ένα παιδάκι;" Ε! έβγαλε γλώσσα και στον ιερέα ο παππούς:shock:"Εσύ φταις που τους δίνεις θάρρος":???:

Μια φορά ο παπάς μας πήρε χαμπάρι έναν από αυτούς και του είπε "να τα αφήσετε, είναι στο σπίτι του Πατέρα τους, τόσο αφοσιωθήκατε στην προσευχή σας που δεν ανέχεστε ένα παιδάκι;" Ε! έβγαλε γλώσσα και στον ιερέα ο παππούς:shock:"Εσύ φταις που τους δίνεις θάρρος":???:

Αν είναι στριμένος και κακότροπος ο άλλος ούτε ο Θεός δεν το σταματάει.

Είναι πάντως μερικοί ρε παιδί μου...ανάποδοι από κούνια που λένε.:?

Διαφημίσεις

Αν είναι στριμένος και κακότροπος ο άλλος ούτε ο Θεός δεν το σταματάει.

Είναι πάντως μερικοί ρε παιδί μου...ανάποδοι από κούνια που λένε.:?

Το κακο ειναι οτι μερικοι συνεχιζουν να ειναι ετσι και αφου γινουν γονεις. :?:???: Πως γινεται να συνδυασεις αυτα τα 2 αραγε. :confused:

καλα με τετοιες νοοτροπιες edit admin τα για αυτο κατι γκρουπακια που τωρα τελευταια κυκλοφορουν στο φβ με το τιτλο i hate children εχουν χιλιαδες μελη???τι να πω....εχει ξεφυγει ο κοσμος τελειως...ακου δεν ειναι παιδοτοπος...εγω ειχα παει επιταφιο φετος και μετα δυο...ε η μεγαλη αν και καθοτανε βαριοτανε (φαντασου πηγαμε και παρα πεντε πριν βγει ο επιταφιος) και μιλαγε γελαγε και ολα αυτα τα ωραια (και ελεγε απιστευτες ατακες )...εγω ημουνα κοριτσακι μου πιο σιγα και κατι τετοια..και γυρανει μια απο μπροστα και λεει???καλε ασε το παιδι...αυτο δικαιολογειται οι αλλες που εχουν πιασει το κουτσομπολιο δεν δικαιολογουνται....και ποσο δικιο ειχε τελικα...τωρα πως εχουμε γινει ρατσιστες και προς τα παιδια δε μπορω να καταλαβω...τοσο μισος πια μεσα μας?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Το κακο ειναι οτι μερικοι συνεχιζουν να ειναι ετσι και αφου γινουν γονεις. :?:???: Πως γινεται να συνδυασεις αυτα τα 2 αραγε. :confused:

Ίσως επειδή κάποιοι πιστεύουν οτι πρέπει να γίνουν γονείς, αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου και όχι γιατί το θέλουν. Ίσως και σε κάποιους απλώς έτυχε να γίνουν γονείς.

Εγώ θα ήθελα να ξέρω αν δεν μπορούν να έχουν υπομονή και κατανόηση με τα ξένα παιδιά που τα βλέπουν στιγμιαία πως μεγαλώνουν τα δικά τους?:roll::? Δεν θέλω να φανταστώ..

Εχω την εντυπωση οτι καποιοι χωροι δεξιωσεων απαγορευουν την παρουσια παιδιων. Θυμαμαι οτι η ξαδελφη μου που ειχε κανει δεξιωση σε γνωστο ξενοδοχειο ειχε δωσει μαχη για να επιτραπει η παρουσια μιας 7χρονης μικρης και μονο. Φυσικα το κοριτσακι μια και δεν ειχε παρεα δεν σηκωθηκε απο τη θεση του...

Εμένα πάντως η εικόνα ενός μικρού παιδιού σε πίστα με γαρύφαλλα με χαλάει. Και λέω εμένα προσωπικά. Γι αυτό δεν θα έπαιρνα ποτέ το παιδί μου, είτε απαγορεύονταν, είτε επιτρέπονταν. Γενικά νομίζω ότι μερικά μέρη δεν είναι για παιδιά. Εμείς παίρνουμε πάντα το παιδί στο μυστήριο, όμως μετά το αφήνουμε να κοιμηθεί και πηγαίνουμε μόνοι μας. Αν δεν είχα πού να τα αφήσω, απλά δεν θα πήγαινα σε νυχτερινό γλέντι. Σε βάφτιση, εννοείται, θα τα πάρω, σε γάμο, όχι.

Εμένα πάντως η εικόνα ενός μικρού παιδιού σε πίστα με γαρύφαλλα με χαλάει. Και λέω εμένα προσωπικά. Γι αυτό δεν θα έπαιρνα ποτέ το παιδί μου, είτε απαγορεύονταν, είτε επιτρέπονταν. Γενικά νομίζω ότι μερικά μέρη δεν είναι για παιδιά. Εμείς παίρνουμε πάντα το παιδί στο μυστήριο, όμως μετά το αφήνουμε να κοιμηθεί και πηγαίνουμε μόνοι μας. Αν δεν είχα πού να τα αφήσω, απλά δεν θα πήγαινα σε νυχτερινό γλέντι. Σε βάφτιση, εννοείται, θα τα πάρω, σε γάμο, όχι.

Σε όλα θα συμφωνήσω μαζί σου. Με εξαίρεση ότι δε με χαλάει η εικόνα ενός μικρού παιδιού μόνο σε πίστα με γαρύφαλλα, αλλά σε οποιαδήποτε πίστα που δεν προορίζεται για παιδιά. Και για μένα πίστα που προορίζεται για παιδιά είναι η "πίστα" ενός παιδικού πάρτυ ή παιδικής εκδήλωσης ή η "πίστα" όπου θα χορέψει μία οικογένεια σε κάποιο γλέντι (αν και εκεί δε συμμετέχουμε ούτε εγώ ούτε ο μπαμπάς, οπότε θα προτιμούσα να μη συμμετέχει και το παιδί μας..... από την άλλη..... υπάρχουν και τα γονίδια των πεθερικών οπότε..... θα δείξει)

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

χε χε Εγω παντως το Σάββατο την άφησα την μικρη μου και πηγε με τον πατέρα της σε γάμο φίλου του, εγω ειχα επαγγελματικό ραντεβου και δεν μπορουσα να παω, μια χαρα περασε και χορεψε και εφαγε και μετα καθοταν με τα υπολοιπα παιδάκια σε μια μερια που τους ειχαν κλοουν κτλπ..... Και μια χαρα ήταν και οι φωτο που μου εφεραν με την μικρη μου να χορευει με τον πατέρα της στη πιστα....Γουστα ειναι αυτα! Εμενα μου αρεσε που της αρέσει να χορευει και να προσπαθει να πιασει το μπαμπα της να χορέψει ποντιακα...χαχαχα

Προσωπικα και πριν κανω παιδια τα χαζευα.:D:D Μου αρεσε που μαζευοντουσαν ολα στην πιστα καναν μια ομαδα και χορευανε.

Λατρευω την εικονα αυτη στην αρχη της κοινης ζωης ενος ζευγαριου ποσο μαλλον σε μια βαφτιση.

Βεβαια ειναι φυσικο οτι με το που νυσταξει το παιδι εχεις φυγει σουμπιντος για το σπιτι αλλα και τι εγινε. Ας μην μεινω μεχρι το πρωι :D

Εγω παλι δεν φευγω...(πειτε με κακη ακαρδη μανα δεν με νοιαζει) γιατι να φυγω....? Αφου την παιρνει ο υπνος στο καρότσι και δεν ενοχλειτε.... Βεβαια δεν το ξημερώνω κιολας αλλα με το που την παρει ο υπνος καθομαστε αλλη μια ωρα και μετα φευγουμε.

Εγω παλι δεν φευγω...(πειτε με κακη ακαρδη μανα δεν με νοιαζει) γιατι να φυγω....? Αφου την παιρνει ο υπνος στο καρότσι και δεν ενοχλειτε.... Βεβαια δεν το ξημερώνω κιολας αλλα με το που την παρει ο υπνος καθομαστε αλλη μια ωρα και μετα φευγουμε.

Kαθολου ακαρδη. Κι εμεις τα παιδια μας τα μαθαμε απο μωρα να κοιμουνται και με θορυβους, οπουδηποτε. Και περσι στις διακοπες που τρεχαμε σαν παλαβοι ολη μερα, το βραδυ πηγαιναμε καροτσαδα, κοιμοντουσαν στα καροτσια τους, τα σκεπαζαμε, και πηγαιναμε για ποτο! Ηταν η χαλαρωση μας αυτη, και τα παιδια κοιμοντουσαν μια χαρα. Βεβαια καλοκαιρακι ηταν, εξω καθομασταν, δεν υπηρχε περιπτωση να το κανουμε σε χωρο που καπνιζουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...