Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΑΚΥΣΤΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Recommended Posts

Χθες, 3 Ιούνη, είχε τα γενέθλιά του ο άντρας μου. και σαν μέρα γενικώς ήταν μια μέρα που είχα τα πάνω μου. του εφτιαξα ένα μικρουτσικο τσιζκεηκ και έβαλα πανω ένα κεράκι για να το σβήσει. μέσα μου όμως έκανα και εγώ μια ευχή και αυτή την ευχή την ξέρετε όλες σας και την εύχομαι σε όλες σας! μετράω αντίστροφα μέχρι την ημερομηνία που μου επιτρέπεται και πάλι να ξεκινήσω τις προσπάθειες και ελπίζω να περάσουν λίγο πιο γρήγορα αυτές οι μέρες από τις προηγούμενες! Παρασκευή σημερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες, 3 Ιούνη, είχε τα γενέθλιά του ο άντρας μου. και σαν μέρα γενικώς ήταν μια μέρα που είχα τα πάνω μου. του εφτιαξα ένα μικρουτσικο τσιζκεηκ και έβαλα πανω ένα κεράκι για να το σβήσει. μέσα μου όμως έκανα και εγώ μια ευχή και αυτή την ευχή την ξέρετε όλες σας και την εύχομαι σε όλες σας! μετράω αντίστροφα μέχρι την ημερομηνία που μου επιτρέπεται και πάλι να ξεκινήσω τις προσπάθειες και ελπίζω να περάσουν λίγο πιο γρήγορα αυτές οι μέρες από τις προηγούμενες! Παρασκευή σημερα...

Morchella μου καλημερα! Ειμαι στο γραφειο,εχω δουλιτσα κ δεν προλαβαινω να σου απαντησω κ στο αλλο μηνυμα πο μου εστειλες...Αργοτερα οταν θα εχω χρονο,θα σου απαντησω;)

Ηθελα να σου ευχηθω να χαιρεσαι τον αντρα σου κ συντομα απο διπλοι να γινεται τρεις!!!!Ειδες,εβγαλες τη δημιουργικοτητα σου στην κουζινα,οπως κανω κ εγω...!Να μου δωσεις τη συνταγη,δεν εχω φτιαξει cheesecake ;)

Οσον αφορα τη δικη σου ευχη,θα γινει...Η δικια μου οταν εσβηνα τα δικα μου κερακια στις 14 Μαρτιου δεν επιασε...Η επομενη ομως θα πιασει,ειμαι σιγουρη.Μας χτυπησε η μοιρα μια φορα,τωρα θα τα καταφερουμε!!!Μεχρι τα επομενα γενεθλια,θα εχουμε σπορακια στις κοιλιτσες!!!

Με πηρε τηλ μια φιλη που γεννησε προχθες κ δεν αντεχα να παω να τη δω στο ιασω κ της λουλουδια κ δωρο...Με πηρε να μου πει ευχαριστω...Οτι ποναει απο την καισαρικη,αλλα εγω στη θεση της ειχα διπλο πονο.ΠΟνο καισαρικης κ πονο απωλειας του μωρου...Μου ειπε οτι θα βρεθω συντομα στη θεση της κ ολα τοτε θα μοιαζουν κακο ονειρο...Το πιστευω σημερα.Ειναι καλη μερα μαλλον,ειμαι αισιοδοξη...;)

Κ εγω μετραω τις μερες,το ιδιο οπως εσυ...Περιμενω κ το πορισμα για το μωρο,αυτο μου δημιουργει μια ανησυχια...

Παρασκευη σημερα,Παρασκευη γεννησα.Δυσκολη μερα για μενα,ομως εχω χορο σημερα,για να εκτονωσω την αρνητικη μου ενεργεια...Εχω δουλεια στο γραφειο κ το μυαλο δεν προλαβαινει να σκεφτει αρνητικα τωρα...Ο ηλιος λαμπει εξω...Σαβ/κο ερχεται... Κ καλυτερες μερες για εμας morchella μου...!

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

καλή μου vasdeli σε ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνεις!!! εισαι καταπληκτική!!! χαιρομαι τόσο πολύ για σένα. όχι δεν πειράζει που μένεις εδώ μεχρι να τα καταφέρουμε και εμείς... καλό ταξίδι, να περάσεις καλά και σε περιμένουμε μετα τις 10 ιούνη να μας πεις τις εντυπώσεις σου!!

πολλά φιλιά

;);););)

"see you" in a few days!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

vasdeli σε περιμενουμε αυριο... να μας πεις πως τα περασες στην Αμερική... εγω χθες ολοκλήρωσα την κουβερτούλα που εφτιαχνα για το μωράκι που έφυγε και που τωρα είναι για το μωράκι που ελπίζω να ερθει. προσπαθω να ανεβάσω την εικόνα αλλα δεν τα καταφέρνω. ελπίζω μεχρι το μεσημέρι να εχω βρει ακρη... φιλια σε όλες...

Διαφημίσεις

λοιπόν αυτό είναι το κουβερτάκι που έφτιαξα! όταν το ξεκίνησα ήταν χριστούγεννα και απλά επλεκα κάτι που δεν ήξερα τι θα γίνει. όταν το τεστ βγήκε θετικό αποφάσισα να το κάνω κουβερτάκι για το μωρό μου. το 70% όμως αυτής της κουβέρτας το επλεξα μετά την διακοπή της εγκυμοσύνης μου. το έφτιαξα για να έχουν κάτι τα χέρια μου να ασχολούνται, για να διεκπεραιώσω κάτι. για να μην σκεφτομαι συνέχεια... σίγουρα αυτό το κουβερτάκι μου κράτησε πολύ παρέα αυτόν τον καιρο που ήμουν μόνη μου με τον πόνο μου και ελπίζω κάποτε να το χρησιμοποιήσω... το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη έχω ξεκινήσει το δεύτερο...

Morchela,

καλημέρα χαίρομαι πάρα πολύ που ήδη σκέφτεσαι και για δεύτερο κουβερτάκι. Πίστεψέ το και σίγουρα θα γίνει. Επίσης μου αρέσουν τα τικεράκια σου πάρα πολύ, γιατί δείχνουν ότι είσαι πιο κοντά στο νέο θαύμα σου, που αυτή τη φορά σίγουρα θα ολοκληρωθεί και πιο μακρυά από το πόνο που έζησες!!!!!!!!!!

λοιπόν αυτό είναι το κουβερτάκι που έφτιαξα! όταν το ξεκίνησα ήταν χριστούγεννα και απλά επλεκα κάτι που δεν ήξερα τι θα γίνει. όταν το τεστ βγήκε θετικό αποφάσισα να το κάνω κουβερτάκι για το μωρό μου. το 70% όμως αυτής της κουβέρτας το επλεξα μετά την διακοπή της εγκυμοσύνης μου. το έφτιαξα για να έχουν κάτι τα χέρια μου να ασχολούνται, για να διεκπεραιώσω κάτι. για να μην σκεφτομαι συνέχεια... σίγουρα αυτό το κουβερτάκι μου κράτησε πολύ παρέα αυτόν τον καιρο που ήμουν μόνη μου με τον πόνο μου και ελπίζω κάποτε να το χρησιμοποιήσω... το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη έχω ξεκινήσει το δεύτερο...

Morchella μου καλησπερα! τι κανεις σημερα?τωρα το ειδα το δικο σου topic,τι καλα!!!Μ'αρεσει που βρισκεις τροπους να απασχολεισαι,να διωχνεις τις αρνητικες σκεψεις κ να ξεχνιεσαι...!ετσι μπραβο,κ εγω αυτο προσπαθω,κ ειδικα αυτη τη βδομαδα,με τη δουλεια,ξεχνιεμαι αρκετα μεσα στην ημερα...Περασε κ η χθεσυνη δυσκολη μερα,παμε παρακατω...Αλλη μια φορα θα περιμενω περιοδο κ μετα...αντιστροφη μετρηση κ φυγαμε ξανα!!!

Σε σκεφτομαι,να το ξερεις!Ξερεις τι διαπιστωσα??Εχουμε περασει τη μεση πια....Πλεον ειναι πιο κοντα η νεα προσπαθεια (τον αυγουστο) κ πιο μακρια η ασχημη ημερομηνια που αφησαμε τα μωρακια μας...(τον απριλιο)...

Μαζι στον αποχωρισμο,μαζι στην ελπιδα κ στην αντιστροφη μετρηση μεχρι την επομενη προσπαθεια...!

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

vasdeli σε περιμενουμε αυριο... να μας πεις πως τα περασες στην Αμερική... εγω χθες ολοκλήρωσα την κουβερτούλα που εφτιαχνα για το μωράκι που έφυγε και που τωρα είναι για το μωράκι που ελπίζω να ερθει. προσπαθω να ανεβάσω την εικόνα αλλα δεν τα καταφέρνω. ελπίζω μεχρι το μεσημέρι να εχω βρει ακρη... φιλια σε όλες...

038gy.jpg

Χαίρομαι που κατά την απουσία μου μόνο καλά γίνανε!!!

Morcella μου, τέλεια η κουβερτούλα σου!!!Τι τυχερό το μπεμπάκι που θα έρθει, θα του πω πόσο γενναία μανούλα θα έχει!!!!

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο κορίτσι μου...πόσο χαίρομαι για σένα!!!!

Και ναι! Ο καιρός κυλάει!!!:-P

qwlrp3.png

Έχω πάθει φοβερό τζετλαγκ και όπως βλέπετε βρυκολακιάζω....:lol:

Ήταν τέλεια όμως, πήγα αμέσως μετά το αεροδρόμιο στον γιατρό και είδα το μωρό, όλα καλά, έγινε 2,5 εκατοστά και η καρδιά σταθερά χτυπά στους 173 ανά λεπτό!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!! vasdeli καλωσόρισες!!! σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και δεν αισθάνομαι καθόλου γενναία όπως λες πιστεύω ότι όταν θα περάσει ο καιρός και θα κοιτάζω πίσω μου ότι θα αισθάνομαι γενναία. μου δίνετε πάρα πολύ κουράγιο! κοιτάζω το τίκερ σου και ανυπομονώ για το πότε θα έρθει η σειρά μου!

πως ήταν το ταξίδι σου? εγώ θυμάμαι ότι αυτές τις μέρες (8η εβδομάδα) ήμουν όλη την ώρα πτώμα και νύσταζα... Καθυ μου το επαγγελματικό ταξίδι που έκανα χτες ήταν χάλια... και στο γυρισμό έτυχα μπροστά σε ένα τρακάρισμα και έκανα μία ωρα να συνέλθω!!! πολύ κούραση και δυστυχώς θα έχει και συνέχεια με τα εκτός έδρας!!!! δεν έχω αδιαθετήσει για δεύτερη φορά όπως εσύ αλλά περιμένω με ανυπομονησία... ερχεται αυτός ο αυγουστος....

Έχω πάθει φοβερό τζετλαγκ και όπως βλέπετε βρυκολακιάζω....:lol:

Ήταν τέλεια όμως, πήγα αμέσως μετά το αεροδρόμιο στον γιατρό και είδα το μωρό, όλα καλά, έγινε 2,5 εκατοστά και η καρδιά σταθερά χτυπά στους 173 ανά λεπτό!:D

:D:D:D

νομιζω οτι ζω την εγκυμοσυνη σου σχεδον σαν να ειμαι κ εγω εγκυος....ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο,ομως βλεπω τον εαυτο μου κ το πως θελω να ειμαι μεσα απο εσενα,δυνατη κ οχι βρυκολακιασμενη vasdeli!!!

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!! vasdeli καλωσόρισες!!! σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και δεν αισθάνομαι καθόλου γενναία όπως λες πιστεύω ότι όταν θα περάσει ο καιρός και θα κοιτάζω πίσω μου ότι θα αισθάνομαι γενναία. μου δίνετε πάρα πολύ κουράγιο! κοιτάζω το τίκερ σου και ανυπομονώ για το πότε θα έρθει η σειρά μου!

πως ήταν το ταξίδι σου? εγώ θυμάμαι ότι αυτές τις μέρες (8η εβδομάδα) ήμουν όλη την ώρα πτώμα και νύσταζα... Καθυ μου το επαγγελματικό ταξίδι που έκανα χτες ήταν χάλια... και στο γυρισμό έτυχα μπροστά σε ένα τρακάρισμα και έκανα μία ωρα να συνέλθω!!! πολύ κούραση και δυστυχώς θα έχει και συνέχεια με τα εκτός έδρας!!!! δεν έχω αδιαθετήσει για δεύτερη φορά όπως εσύ αλλά περιμένω με ανυπομονησία... ερχεται αυτός ο αυγουστος....

morchella μου καλημεραααααααα!κ μονο με ο,τι εχεις καταφερει μεχρι τωρα,εισαι πολυ γενναια κ δυνατη,να το ξερεις!!!εγω βλεπω τεραστια διαφορα σε σενα απο την πρωτη φορα που μιλησαμε εδω...νομιζω μας κανει μεγαλο καλο το φορουμ...Κ βλεπω απιστευτες ομοιοτητες μεταξυ μας...!κ εγω χαζευω το τικερακι της vasdeli κ νομιζω οτι ζω την μελλοντικη μου εγκυμοσυνη...!

χιχιχι,κ εγω το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης,δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι...υπνηλια κ κουραση χωρις να εχω κανει τιποτα!!!μηδεν ενεργεια!ειχε πολυ πλακα,χωρις να κανεις τιποτα,εισαι τοσο κουρασμενη λες κ εσκαβες ολο το βραδυ...!ασε την πεινα...!

οσον αφορα το ταξιδι,παει,περασε κ αυτο...Τα καταφερες,περασες αλλη μια δυσκολια κ μπραβο σου!!!!αλλο ενα βηματακι μπροστα!!! θα ερθει κ η επομενη περιοδος,αλλη μια κ μετα......;);););););););)

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Καθυ μου, και εγώ βλέπω τεράστια διαφορά... θελω να ευχαριστήσω προσωπικα εσένα την βασντέλη, την ντομνίνα, την αλεξελε, την ντόλη και όλες τις άλλες μανούλες που με βοηθήσατε αυτές τις δύσκολες στιγμές. διαβάζω και εγώ αρχικά τι εγραφα, με φόβο, με ντροπή πράγματα και πανω απ όλα με πόσο πόνο! και όλες σας με βοηθήσατε να ανοιχτώ και να μιλήσω. ότι και να έλεγα αντιμετωπιζόταν με κατανόηση... και είχατε όλες περάσει τα ίδια οπότε πραγματικα καταλαβαίνετε!!

ναι καλύτερες μέρες έχουν ήδη έρθει και σίγουρα καθε μία μας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της!

Καθυ μου, και εγώ βλέπω τεράστια διαφορά... θελω να ευχαριστήσω προσωπικα εσένα την βασντέλη, την ντομνίνα, την αλεξελε, την ντόλη και όλες τις άλλες μανούλες που με βοηθήσατε αυτές τις δύσκολες στιγμές. διαβάζω και εγώ αρχικά τι εγραφα, με φόβο, με ντροπή πράγματα και πανω απ όλα με πόσο πόνο! και όλες σας με βοηθήσατε να ανοιχτώ και να μιλήσω. ότι και να έλεγα αντιμετωπιζόταν με κατανόηση... και είχατε όλες περάσει τα ίδια οπότε πραγματικα καταλαβαίνετε!!

ναι καλύτερες μέρες έχουν ήδη έρθει και σίγουρα καθε μία μας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της!

morchella μου,ειναι το καλυτερο μηνα που εχω δει απο σενα το τελευταιο διμηνο!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!τα καταφεραμεεεεεεεεεε!!!!παει το πρωτο βηματακι,παταμε ξανα στα ποδια μας,ειμαι σιγουρη!!!!!βιωσαμε την ιδια επωδυνη εμπειρια,μοιραστηκαμε τον πονο μας κ ετσι καταφεραμε να διωξουμε λιγο το βαρος απο την καρδια μας....

πιασαμε πατο,τωρα θα ανεβουμε στην επιφανεια σιγα σιγα,κ θα φτασουμε στο στοχο μας κ παλι....κ αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα..........

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!!!!!!

Κορίτσια δεν ξέρω αν κάνω καλά που γράφω σε αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα να σας πώ ότι καταλαβαίνω πολύ καλά πώς αισθάνεστε!!!!!!!! Γιατί παραλίγο να διακόψω και εγώ την κύησή μου, το μωράκι μου είχε εγκεφαλική αιμορραγία και το είδαμε στην Β' επιπέδου. Αρκετά σοβαρό!!!!!!!! Κόντεψα να τρελαθώ, έκλαιγα όλη μέρα...... Οι γιατροί μου μιλούσαν για διακοπή γιατί το μωρό μου θα γεννιόταν με ένα σωρό προβλήματα..... μόνο μια παιδονευρολόγος ή οποία να είναι πάντα καλά, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδες. Για περίπου 1 μήνα τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Σκεφτόμουν πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς το μωρό μου και λυγούσα από τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να το ρίξω, το θεωρούσα πολύ σκληρό. Ευτυχώς και το λέω με μεγάλη ευγνωμοσύνη, μας βοήθησε η Παναγίτσα και τελικά ξεπεράστηκαν όλα!!!!!!!! Εκεί που οι μετρήσεις ήταν κάτι παραπάνω από δυσοίωνες, εκεί που είχαμε απελπιστεί, σε μια από τις πολλές επισκέψεις μας στον υπερηχογραφιστή άκουσα να μας λέει με μεγάλη απορία..... Βρε παιδιά δεν ξέρω τί να πώ, δεν υπάρχει τίποτα, λες και δεν συνέβη ποτέ!!!!!!!!! Για να μην τα πολυλογώ, το κοριτσάκι μας μεγαλώνει τώρα υγιέστατο, η παιδονευρολόγος που την παρακολουθεί λέει πώς είναι όλα εντάξει και δεν υπάρχει τίποτα που να μαρτυρεί τί συνέβει κατά την κύηση. Και τώρα την κοιτάζω και δακρύζουν τα μάτια μου σκεφτόμενη τί πέρασα και τί θα μπορούσα να είχα κάνει στο μωράκι μου!!!!!!!!

Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε αλλά επειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο θα ήθελα να πώ στις κοπέλες που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, να το ψάξουν λίγο καλύτερα το θέμα. Να μην διακόπτουν την κύηση χωρίς να έχει εξαντληθεί και η παραμικρή πιθανότητα το μωρό να γεννηθεί υγιές. Δεν λέω ότι δεν το ψάξατε αλλά προσέξτε τους γιατρούς γιατί την διακοπή την έχουν πολύ εύκολη. Έτσι και αλλιώς δεν πονάνε αυτοί!!!!!!!!

aYVcp2.png

να είσαι καλά Νατάσσα και να χαίρεσαι την κόρη σου! μακάρι να μου είχαν πάει και εμένα τα πράγματα καλύτερα και να συνέβαινε το ίδιο με σένα στην έπαναληπτική εξέταση. 3 μέρες περασαν από την πρώτη εξέταση μέχρι την δευτερη που μίλαγα στον μπεμπη μου και του έλεγα να κάνει τσισα του και να φανεί στην επόμενη εξέταση δεν ήταν τίποτα... η γιατρός μου και η γενετίστρια που έκανε τις εξετάσεις ποτέ δεν είπαν-ποτε-για διακοπή κύησης! απλά δεν μου έδιναν πιθανότητες ζωής. δηλαδή είπαν για ένα διάσημο παιδοουρολόγο στο Λονδίνο που με αμφίβολα αποτελέσματα μπορεί να πετύχαινε κάτι. όσο όμως αφινα να προχωραει η κύηση τόσο περισσότερο επώδυνο θα ήταν μετά για μένα. και όντως επειδή το έψαξα, τα αγοράκια με απόφραξη ουρήθρας δεν τα καταφέρνουν. διαβασα και την ιστορία μιας κοπελας που έμενε στην Ολλανδία και αυτό το ίδιο έλεγε και εκείνη. κατάφερε να το κρατήσει ζωντανό με διάφορες επεμβάσεις μέχρι την38η εβδομάδα και μετά αναγκάστηκε να το γεννήσει νεκρό.

σε διαβεβαιώ ότι καμία κοπέλα δεν προχωράει ελαφρα τη καρδια για διακοπή κύησης!! και σίγουρα αν ο γιατρος εχει την διακοπή στην ακρη της γλώσσας του μαλλον δεν είναι ένας γιατρός για το όφελος του εμβρύου οπότε η κάθε μητέρα θα πρέπει να το ξανασκευτεί

να είσαι καλά Νατάσσα και να χαίρεσαι την κόρη σου! μακάρι να μου είχαν πάει και εμένα τα πράγματα καλύτερα και να συνέβαινε το ίδιο με σένα στην έπαναληπτική εξέταση. 3 μέρες περασαν από την πρώτη εξέταση μέχρι την δευτερη που μίλαγα στον μπεμπη μου και του έλεγα να κάνει τσισα του και να φανεί στην επόμενη εξέταση δεν ήταν τίποτα... η γιατρός μου και η γενετίστρια που έκανε τις εξετάσεις ποτέ δεν είπαν-ποτε-για διακοπή κύησης! απλά δεν μου έδιναν πιθανότητες ζωής. δηλαδή είπαν για ένα διάσημο παιδοουρολόγο στο Λονδίνο που με αμφίβολα αποτελέσματα μπορεί να πετύχαινε κάτι. όσο όμως αφινα να προχωραει η κύηση τόσο περισσότερο επώδυνο θα ήταν μετά για μένα. και όντως επειδή το έψαξα, τα αγοράκια με απόφραξη ουρήθρας δεν τα καταφέρνουν. διαβασα και την ιστορία μιας κοπελας που έμενε στην Ολλανδία και αυτό το ίδιο έλεγε και εκείνη. κατάφερε να το κρατήσει ζωντανό με διάφορες επεμβάσεις μέχρι την38η εβδομάδα και μετά αναγκάστηκε να το γεννήσει νεκρό.

σε διαβεβαιώ ότι καμία κοπέλα δεν προχωράει ελαφρα τη καρδια για διακοπή κύησης!! και σίγουρα αν ο γιατρος εχει την διακοπή στην ακρη της γλώσσας του μαλλον δεν είναι ένας γιατρός για το όφελος του εμβρύου οπότε η κάθε μητέρα θα πρέπει να το ξανασκευτεί

Συμφωνω απολυτα μαζι σου morchella.Νατασα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου,να ειναι παντα τοσο τυχερο οπως τωρα,υγιες κ γερο.Σαφεστατα καμια μανα δεν προχωραει σε διακοπη χωρις να το ψαξει.Αλλιως δεν ονομαζεται μανα κ προς Θεου,το χειροτερο ειναι να μπουμε σε αυτη τη διαδικασια αμφισβητησης ειδικα τωρα.Η morchella το εψαξε,το ιδιο κ εγω.Ουτε ο δικος μου γιατρος με πιεσε.Μου ειπε την κατασταση,ειδα με τα ματια μου την παθηση της μικρης.Διαβασα,ειδα νευροχειρουργους,το εψαξα τοσο.Δεν μπορεις να φερεις στον κοσμο ενα παιδι για να υποφερει,διαννοητικα κ σωματικα,ειναι εγωιστικο.Ο δικος μου γιατρος μαλιστα δεν μου πηρε λεφτα,παρολο που εκανα καισαρικη κ ολικη αναισθησια στο ιασω...Πληρωσα το ιασω για τη διαμονη,ομως ο γιατρος μου ειπε οτι θα τον πληρωσω στην επομενη γεννα κ μαλιστα συντομα...αν μη τι αλλο,εκτος απο γιατρος,ειναι κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο σε αυτες τις περιπτωσεις...

Ξερω οτι το παιδι μου αν καταφερνε να γεννηθει,θα ηταν παραλυτη...η δαννοητικα καθυστερημενη.Απο την πρωτη μερα της γεννησης της,θα επρεπε να κακνει χειρουργεια,να κλεισει το κενο στην πλατη,να μπει βαλβιδα στο κεφαλι,αν την δεχοταν ο οργανισμος,αλλιως ξανα χειρουργειο,κ ξανα....Κ δυστυχως δεν υπαρχουν αμφιβολιες...

Η morchella ειναι ηρωιδα διοτι πηρε πανω της ολο τον πονο για το παιδι της.Στις αποβολες,η ιδια η φυση αποφασιζει οτι τα εμβρυα που λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων δεν ειναι βιωσιμα,αποβαλλονται.Στην δικη της περιπτωση,οπως κ στη δικη μου,δυστυχως,επρεπε να παρουμε εμεις αυτη την αποφαση.Το ψαξαμε,βασανιστηκαμε αλλα τελικως δεν βασανισαμε αδικα τα παιδια μας...Δε νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη αγαπης προς το αγεννητο πλασματακι που υποφερει...

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα να κρατήσεις στα χέρια σου το μωράκι σου!!!!!!! Τελικά είναι ορισμένες περιπτώσεις που δεν παίρνουν γιατρειά..... κάνε υπομονή όσο μπορείς και σύντομα θα ανταμοιφθείς!!!!!!

aYVcp2.png

Συμφωνω απολυτα μαζι σου morchella.Νατασα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου,να ειναι παντα τοσο τυχερο οπως τωρα,υγιες κ γερο.Σαφεστατα καμια μανα δεν προχωραει σε διακοπη χωρις να το ψαξει.Αλλιως δεν ονομαζεται μανα κ προς Θεου,το χειροτερο ειναι να μπουμε σε αυτη τη διαδικασια αμφισβητησης ειδικα τωρα.Η morchella το εψαξε,το ιδιο κ εγω.Ουτε ο δικος μου γιατρος με πιεσε.Μου ειπε την κατασταση,ειδα με τα ματια μου την παθηση της μικρης.Διαβασα,ειδα νευροχειρουργους,το εψαξα τοσο.Δεν μπορεις να φερεις στον κοσμο ενα παιδι για να υποφερει,διαννοητικα κ σωματικα,ειναι εγωιστικο.Ο δικος μου γιατρος μαλιστα δεν μου πηρε λεφτα,παρολο που εκανα καισαρικη κ ολικη αναισθησια στο ιασω...Πληρωσα το ιασω για τη διαμονη,ομως ο γιατρος μου ειπε οτι θα τον πληρωσω στην επομενη γεννα κ μαλιστα συντομα...αν μη τι αλλο,εκτος απο γιατρος,ειναι κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο σε αυτες τις περιπτωσεις...

Ξερω οτι το παιδι μου αν καταφερνε να γεννηθει,θα ηταν παραλυτη...η δαννοητικα καθυστερημενη.Απο την πρωτη μερα της γεννησης της,θα επρεπε να κακνει χειρουργεια,να κλεισει το κενο στην πλατη,να μπει βαλβιδα στο κεφαλι,αν την δεχοταν ο οργανισμος,αλλιως ξανα χειρουργειο,κ ξανα....Κ δυστυχως δεν υπαρχουν αμφιβολιες...

Η morchella ειναι ηρωιδα διοτι πηρε πανω της ολο τον πονο για το παιδι της.Στις αποβολες,η ιδια η φυση αποφασιζει οτι τα εμβρυα που λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων δεν ειναι βιωσιμα,αποβαλλονται.Στην δικη της περιπτωση,οπως κ στη δικη μου,δυστυχως,επρεπε να παρουμε εμεις αυτη την αποφαση.Το ψαξαμε,βασανιστηκαμε αλλα τελικως δεν βασανισαμε αδικα τα παιδια μας...Δε νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη αγαπης προς το αγεννητο πλασματακι που υποφερει...

Δεν ήθελα να θίξω καμία κοπέλα, απλά επειδή παραλίγο να περάσω τα ίδια θέλω να πώ πώς καταλαβαίνω εν μέρη πώς αισθάνεστε..... η απώλεια είναι μεγάλη. Ωστόσω εμένα μου έκαναν έντονο ψυχολογικό πόλεμο για να ρίξω το παιδί και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Και ευτυχώς που δεν το έκανα δηλαδή. Συγχωρέστε με αν έθιξα κάποια από εσάς. Και πραγματικά εύχομαι να σας πάνε όλα δεξιά από εδώ και πέρα.

aYVcp2.png

Δεν ήθελα να θίξω καμία κοπέλα, απλά επειδή παραλίγο να περάσω τα ίδια θέλω να πώ πώς καταλαβαίνω εν μέρη πώς αισθάνεστε..... η απώλεια είναι μεγάλη. Ωστόσω εμένα μου έκαναν έντονο ψυχολογικό πόλεμο για να ρίξω το παιδί και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Και ευτυχώς που δεν το έκανα δηλαδή. Συγχωρέστε με αν έθιξα κάποια από εσάς. Και πραγματικά εύχομαι να σας πάνε όλα δεξιά από εδώ και πέρα.

Nατασσουλα δεν μας εθιξες...Απλως ειμαστε πολυ ευαλωτες λογω της απωλειας που βιωνουμε κ σιγουρα δεν χωρανε αμφιβολιες για να παρεις μια τετοια αποφαση...Εκανα μεγαλο αγωνα για να φτασω μεχρι εδω,οταν εμαθα τα νεα,ενοιωσα οτι ειμαι δολοφονος.Το δουλεψα παρα πολυ,με ψυχολογο στο νοσοκομειο,με το γιατρο μου,με νευρολογους μετα την καισαρικη,ετσι ωστε να αποβαλλω καθε αμφιβολια...Καθε κοπελα νομιζω το ιδιο περναει κ ειναι πραγματικος Γολγοθας ολο αυτο...Συμφωνω οτι πρεπει να περασες κ εσυ εναν εφιλατη,ευτυχως κατεληξε σε ονειρο κ εισαι πολυ τυχερη γι'αυτο,δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!!

Καταληγω στο οτι πρεπει ολες μας να ειμαστε απιστευτα προσεκτικες στην επιλογη του γυναικολογου γιατι εαν γινονται τοσο λαθος διαγνωσεις,ειναι πραγματικα τραγικο.Εχω περασει πολλα απο λαθος διαγνωση,παραλιγο να μεινω αναπηρη.Ευτυχως ειμαι καλα κ αυτο το οφειλω σε γιατρο που μου ανοιξε τα ματια λιγο πριν να γινει το μοιραιο.

Ειναι σημαντικο κ πρεπει να το καταλαβουμε ολες,οτι η επιλογη του γιατρου ειναι το κλειδι σε αυτες τις περιπτωσεις.Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι το μικρο θαυματακι σου!!!:D

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Λοιπόν Κάθυ, αυτό που είπες τώρα για τον γιατρό σου με συγκίνησε βαθύτατά....Μαρτυρά ανθρωπιά και ευαισθησία κοπέλα μου! Θα ήθελα να του σφίξω το χέρι, του ανθρώπου....Δυστυχώς στις μέρες μας σπανίζουν οι ευαίσθητοι πλέον....

Καλά είπε ο άνθρωπος! Θα πληρωθεί, και λίαν συντόμως, βεβαίως,βεβαίως....:D

Morcella μου, εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις πόσο γενναία είσαι αλλά σε διαβεβαιώνω ότι είσαι και με το παραπάνω...Και ξέρεις γιατί; Γιατί σε όλο αυτό ήσουν μόνη σου, εσύ και ο καλός σου και για δες! Από τότε που άνοιξες το θέμα μέχρι τώρα έχεις σημειώσει τεράστια πρόοδο!:P Προσωπικά βλέπω μια κοπέλα να τολμά να κάνει όνειρα, να έχει θέσει στόχο και να αγωνίζεται γιαυτόν..... τότε έβλεπα μια παραίτηση και μια απαισιοδοξία, όμως όχι πια....:rolleyes:

qwlrp3.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια... αλλη μια δευτέρα σήμερα. δυστυχώς για μένα είναι μια πολύ δύσκολη δευτέρα. το σαββατοκύριακο που περασε έμαθα οτι η κουνιάδα μου είναι έγκυος, τεσσάρων μηνών, επίσης έμαθα ότι μια γνωστή μου είναι πάλι έγκυος, η μαύρη επέτειος των δύο μηνών πλησιάζει και τέλος η κουμπάρα μου μου μετέφερε το καυτό κουτσομπολιο του χωριού ότι δηλαδή είμαι 5 μηνών εγκυος και το κρύβω......

αυτό το κουτσομπολιο με πληγώνει τόσο πολύ, όσο το γεγονός ότι το διερευσαν οι γονείς μου μέσα σε ένα απόγευμα γιατί ήταν οι μόνοι που το ήξεραν και το συνόδευσαν και από την φραση "την γκάστρωσε για να τη σιγουρέψει"!!!!! να δω τι εγγόνι θα φανερώσουν τώρα στους "φιλους" που τους "εμπιστευθηκαν" αυτή την πληροφορία!!!! εγώ φυσικά ψύχραιμη απάντησα οτι δεν είμαι έγκυος και όποιος αναρρωτιέται το μόνο που έχει να κάνει είναι απλά να περιμένει. τον Οκτωβριο δεν θα έρθει κανένα μωρο!

Θεε μου μακαρι να ερχότανε!!!!!!

τέλος πάντων, έχω τον πόνο μου, έχω και τους γονεις μου που ξεκατινιάστηκαν... εχω και τρεις ημέρς καθυστέρηση στην δευτερη περίοδο μου οπότε θα καθυστερήσει και η τρίτη οπότε θα καθυστερήσουν όλα! αυτό με στεναχωρεί τοσο πολυ!!!ενάμιση μήνα σχεδον καθε μέρα αιμορραγία και όταν την περιμένεις με τόση αγωνια να μην ερχετε.....

Οπως καταλάβατε... Δυσκολη Δευτέρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...