Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και τύψεις

Αισθάνεστε τύψεις/απογοήτευση που δεν θηλάσατε περισσότερο  

1.461

1. 1. Αισθάνεστε τύψεις/απογοήτευση που δεν θηλάσατε περισσότερο

• ναι
      458
    • έτσι και έτσι
      222
    • όχι
      273

Recommended Posts

gerakina μου κουράγιο.................τι να σου πω απλά προσπάθησε και βάζε μικρούς στόχους εγώ πρώτα ειχα σκοπό απλά να θηλάσω, μετά τις 40 ημέρες, μετα τους 3 μήνες και βλεπουμε..............

Ηθελα και εγώ να σας πω τον πονο μου σήμερα.............

περάσα ενα δύσκολο απόγευμα με τη μπεμπα να υποφέρει από πονάκια στην κοιλιά κρεμασμένη σε ένα βυζί............δεν πεινούσε βέβαια και γι αυτό συνεχώς τραβιότανε, την επαιρνε ο ύπνος και μόλις εκανε ενα πρι άρχισε να ουρλιάζει........... παρόλου που δε θηλάζω αρκετό καιρό απλά ηθελα να σας πω ότι κουράστηκα ρε γμτ............, κουράτησκε το σώμα μου, πότε θα έρθει ο καιρός που θα θηλάζει σε 10 λεπτά και θα κοιμάται το βράδυ???????????

Σήμερα έχει πέσει ξερή για ύπνο από τις 10 στο καρότσι της................

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΟς ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗς ΕΠΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟς?

Διαφημίσεις

Μια και μιλάμε για τύψεις................. καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχε όλο αυτό το πακετο των ενοχών μπορεί και να είχα σταματήσει να θηλάζω. αλλες φορές με πιάνει το πέισμα.............

Το πρόβλημα είναι ότι εχω ένα αγοράκι 22 μηνών και δεν μπορώ να βγω έξω μια βολτα μαζί του αφού η μπέμπα χρειάζεται το θηλασμό................ ισως να σταματήσω για χάρη του Φιλιππα............ :oops::cry:

Στη μελιναι ναι νιωθω τυψεις γιατι δεν ειχα σωστη πληροφορηση,τον μαριο μετα και με τη βοηθεια και στηριξη της Αγλαιας τον θηλασα 2 χρονια και ενιωσα πολυ καλυτερα.

Το πρόβλημα είναι ότι εχω ένα αγοράκι 22 μηνών και δεν μπορώ να βγω έξω μια βολτα μαζί του αφού η μπέμπα χρειάζεται το θηλασμό................ ισως να σταματήσω για χάρη του Φιλιππα............ :oops::cry:

Αδυναμια στο γιο διακρινω ε; Κριμα ομως να στερησεις απο την κορουλα σου το πολυτιμο γαλα σου για χαρη του μεγαλου βρε BEBE μου. Ειναι πολυ σημαντικο για την υγεια της. Θα σε ευγνωμωνει για μια ζωη το κοριτσακι σου γι΄αυτο το δωρο που της προσφερεις,κριμα να της το στερησεις για χαρη του μεγαλυτερου παιδιου!!! Καταλαβαινεις πώς στο λεω,δε σε κρινω και μη με παρεξηγησεις!!! :wink:

ΒΕΒΕ μου , η μπεμπα χρειαζεται και αυτη βολτες και καθαρό αερα και θηλασμό εκτος σπιτιου :D

Τωρα βεβαια αν εσυ θελεις να σταματήσεις το θηλασμό θα μεγαλώσει σιγουρα το μωρακι σου οπως μεγαλωσαν και τοσα αλλα παιδάκια με ξένο γάλα . Δεν θα φταίει ο Φιλιππακος ομως γιαυτο ;)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

θήλασα αποκλειστικά 3 μήνες την μικρή μου και μετά διέκοψα λόγω κάποιων ισχυρών φαρμάκων που έπρεπε να πάρω.

Ακόμα και σήμερα που θυμάμαι εκείνες τις πρώτες μέρες της διακοπής που έπαιρνα αγκαλιά την μικρή μου και το μωρούλι μου έψαχνε μανιωδώς το στήθος μου, βάζω τα κλάμματα.

Τώρα στο δεύτερο, με το καλό να γεννηθεί, έχει γίνει αυτοσκοπός να καταφέρω ότι δεν μπόρεσα στο πρώτο παιδί, αλλά και πάλι ας μην λέω μεγάλες κουβέντες...

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Το Φιλιππα τον θηλασα μόνο ένα μηνα. Σταμάτησα από άγνοια περισσότερο. Ενοιωθα τύψεις αλλα δε μπορούσα αλλο....... Οταν εμεινα εγκυος αποφάσισα να το διορθώσω αυτό.

Αλλα τα πράγματα εναι δύσκολα παρόλο που η μπέμπα ειναι ένα ησυχο μωρό και εχω και γάλα.............

Αλλα δεν της αρέσει το καρότσι ........... στα 10 λεπτά βόλτας αρχιζει και φωνάζει...........αναγκαστηκα γυνάω πίσω ( οχι δεν πεινάει.........) μονο ο μάρσιππος της αρέσει και το αυτοκινητο. Ειπα να κάνω μια βολτίτσα σήμερα αλλα μου έσπασε τα νεύρα....... τη γυρισα στα χέρια........

Αν λοιπόν ειμαι σε ενα σπίτι με ενα βυζί εξω, και δε μπορώ να πάω μια βόλτα ......τι να πω................. Πιπιλα με το ζόρι ..............

Γινεται να μην της αρεσει η καροτσάδα ????????????ΕΛΕΟς...................... :cry::cry:

Γερακινα να σου ζησει το μωρακι!!!!

Καλα κανεις και εχεις μεγαλο στοχο.....σε βοηθα να ξεπερασεις το προβλημα.....σε μενα δεν λειτουργουν τα μικρα διαστηματα......

Αυτο που βοηθα ειναι η γνωση πως μετα τις 40 μερες ολα θα ειναι πιο ευκολα....κουραγιο........

Για τον πονο τωρα εγω ακομα κατα καιρους υποφερω αλλα ουτε γι αστειο δεν σκεφτομαι να σταματησω.......ο δικος μου εβγαλε δοντια και μου κανει πληγες χωρις να θελει.......μαθαινεις να ζεις με τον πονο και κολπα να τον μαλακωνεις.........στη δικη σου φαση οταν πονουσα πολυ τον θηλαζα απο το ενα στηθος κι εβγαζα γαλα απο το πληγωμενο κανα δυο μερες μεχρι να ηρεμησει.......και την προηγουμενη βδομαδα πονουσα φριχτα αλλα οπως παραδοξως απο τη μια μερα στην αλλη εφυγε ο πονος........ισως βοηθησε το σπαθολαδο......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τον Κωνσταντινο δεν τον θηλασα σχεδον καθολου (ενα 20ημερο) , το μωρο δεν χωρταινε και εγω δεν ειχα αλλο κουραγιο να προσπαθω για να ερθει το γαλα περισσοτερο . Στην αρχη δεν ενοιωσα τυψεις , επειτα ενοιωσα αλλα τελικα οχι δεν νοιωθω τυψεις , εκανα το καλυτερο που μπορουσα στην τελικη , διοτι περνουσαμε αρκετα ασχημα τον πρωτο καιρο και με την επιλοχειο καταθλιψη , με τα σπασμενα μου νευρα και τα ξενυχτια . Τωρα στο δευτερο ? θελω να θηλασω αλλα προτιμω να αντλω το γαλα για πρακτικους λογους , πλεον υπαρχει και ο Κωνσταντινος οπου στη γεννα θα ειναι σχεδον 20 μηνων , βοηθεια δεν εχουμε απο πουθενα αρα εγω θα ειμαι και για τα 2 μωρακια τα πρωινα που θα λειπει ο αντρας μου για τη δουλεια . Δεν θα θελα να στερησω τιποτα απο τοΝ Κωνσταντινο μου απο βολτα ή απο παιχνιδι οντας μια πολυ κουρασμενη μαμα μεσα στα νευρα . Απο την αλλη δεν θα θελα να στερησω το μητρικο γαλα απο την μικρη μου Μαρια , οποτε καθησε σκεφτηκαμε με τον Πανο και αποφασησαμε οτι η αντληση ειναι η καλυτερη λυση . Αυτη τη φορα ειμαι διατεθημενη να προσπαθησω για το μητρικο γαλα παντως .

Γινεται να μην της αρεσει η καροτσάδα ????????????ΕΛΕΟς...................... :cry::cry:

το καρότσι κοιτάει μπροστά? αν ναι, τότε αυτό φταίει που δεν της αρέσει..είναι μικρούλα ακόμα, και θέλει να βλέπει εσένα. Αν το καρότσι δε γυρνάει ανάποδα, σκέψου τη λύση ενός sling.

Διαφημίσεις

Τον Κωνσταντινο δεν τον θηλασα σχεδον καθολου (ενα 20ημερο) , το μωρο δεν χωρταινε και εγω δεν ειχα αλλο κουραγιο να προσπαθω για να ερθει το γαλα περισσοτερο . Στην αρχη δεν ενοιωσα τυψεις , επειτα ενοιωσα αλλα τελικα οχι δεν νοιωθω τυψεις , εκανα το καλυτερο που μπορουσα στην τελικη , διοτι περνουσαμε αρκετα ασχημα τον πρωτο καιρο και με την επιλοχειο καταθλιψη , με τα σπασμενα μου νευρα και τα ξενυχτια . Τωρα στο δευτερο ? θελω να θηλασω αλλα προτιμω να αντλω το γαλα για πρακτικους λογους , πλεον υπαρχει και ο Κωνσταντινος οπου στη γεννα θα ειναι σχεδον 20 μηνων , βοηθεια δεν εχουμε απο πουθενα αρα εγω θα ειμαι και για τα 2 μωρακια τα πρωινα που θα λειπει ο αντρας μου για τη δουλεια . Δεν θα θελα να στερησω τιποτα απο τοΝ Κωνσταντινο μου απο βολτα ή απο παιχνιδι οντας μια πολυ κουρασμενη μαμα μεσα στα νευρα . Απο την αλλη δεν θα θελα να στερησω το μητρικο γαλα απο την μικρη μου Μαρια , οποτε καθησε σκεφτηκαμε με τον Πανο και αποφασησαμε οτι η αντληση ειναι η καλυτερη λυση . Αυτη τη φορα ειμαι διατεθημενη να προσπαθησω για το μητρικο γαλα παντως .

καλη μου grafistria,

παιρνω το θαρος απο τα λεγομενα σου και να σου πω πως η διαδικασια της αντλησης ειναι τοσο κουραστικη και τοσο ψυχοφθορα που χρειαζεται γερα νευρα για να το κανεις!

αντλω εδω και 8 μηνες ολα τα γευματα του μωρου μου.

στην αρχη ηταν παρα πολυ ζορικα τα πραγματα ποσο μαλλον αν εχεις κι αλλο παιδι.

κοιτα να δεις τη συγκριση:οταν θα θες να πας καπου θα πρεπει να παρεις:θηλαστρο,αποστειρωτη,σαλιαρες,μπιμπερο,θηλες κτλ.

οταν θηλαζεις τιποτα!!!!

θα σου πω τις πρωτες ημερες το προγραμμα μου:το ταισμα διαρκει μια ωρα!!! :shock:

4:00-μετα απο το ταισμα του μωρου :arrow: αντληση

7:00 -μετα απο το ταισμα του μωρου :arrow: αντληση

10:00-αντληση και

10:30 ταισμα το μωρο

13:00-αντληση

13:30 ταισμα το μωρο

16:00-πεσανε μαζι-θες να βγαλεις το γαλα και να ταισεις κιολας(εβαζα το μωρο στο ριλαξ και εβγαζα γαλα απο το αλλο χερι)

19:00-αντληση

19:30-ταισμα

22:00-αντληση

22:30-ταισμα

για βαλε και τις 10 αποστειρωσεις τη μερα,βαλε τα αλλαγματα,ρεψιματα,δουλειες του σπιτιου,μαγειρεματα κτλ.

πιστευεις οτι με ενα παιδακι που εχεις ηδη και τις απαιτητικες αντλησεις και το μωρακι, μπορεις να τα καταφερεις :?:

υπηρχαν και μερες που εκανα 10 αντλησεις τη μερα :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Τοτε μαλλον δεν ξερω τι θα κανω , μαλλον βλεποντας και κανοντας , το να θηλασω απευθειας απλως το βλεπω αρκετα δυσκολο επισης ιδιαιτερα τις πρωινες ωρες που θα ειμαι εντελως μονη , ο μικρος που θα ειναι την ωρα του θηλασμου ? ποιος θα τον προσεχει ? αμα παει καπου και δεν τον εχω στο οπτικο μου πεδιο ? θα διακοπτω το θηλασμο ? 10 ανλτησεις τη μερα ? η φιλη μου κανει γυρω στις 4 , καλα για το εξω δεν το συζητω πως θα παμε με θηλαστρα ? θα αντλω απο το σπιτι και θα βγαινουμε , ε3αλλου διακοπεσ δεν προκειτε να παμε ολο το χειμωνα καπου . Ενταξει και στον μικρο οταν πηγαιναμε στο χωριο κουβαλουσαμε τον κοσμο ολο αλλα δεν μας πτοησε αυτο .Αυτα ειναι ομως τα λιγοτερα .

Το σημαντικο ειναι να βρεθει μια χρυση τομη και το μητρικο γαλα να παρει η μικρουλα και ο μικρουλης μου να μην αισθανεται και καπως και εγω να νοιωθω οτι δεν τον προσεχω αρκετα ή οτι του στερω καποια πραγματα . Σημειωτεον οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει διπλα μου για 15-30 λεπτα οταν θηλαζω την μικρη .Και οντως για 10 ανλτησεις τη μερα ειναι πολυ δυσκολο επισης . Ειδωμεν απλως θελω να αποφασησω το καλυτερο δυνατον και για τα 2 παιδια μου .

Τοτε μαλλον δεν ξερω τι θα κανω , μαλλον βλεποντας και κανοντας , το να θηλασω απευθειας απλως το βλεπω αρκετα δυσκολο επισης ιδιαιτερα τις πρωινες ωρες που θα ειμαι εντελως μονη , ο μικρος που θα ειναι την ωρα του θηλασμου ? ποιος θα τον προσεχει ? αμα παει καπου και δεν τον εχω στο οπτικο μου πεδιο ? θα διακοπτω το θηλασμο ?

εγω στη θεση σου δε θα προβληματιζομουν.

παρε 1 σλιγκ,βαλε τη μικρουλα μεσα και ασχολησου και με το πιο μεγαλο :wink:

10 ανλτησεις τη μερα ? η φιλη μου κανει γυρω στις 4 , καλα για το εξω δεν το συζητω πως θα παμε με θηλαστρα ? θα αντλω απο το σπιτι και θα βγαινουμε , ε3αλλου διακοπεσ δεν προκειτε να παμε ολο το χειμωνα καπου . Ενταξει και στον μικρο οταν πηγαιναμε στο χωριο κουβαλουσαμε τον κοσμο ολο αλλα δεν μας πτοησε αυτο .Αυτα ειναι ομως τα λιγοτερα
.

ναι 8-10 αντλησεις για να αυξησω την ποσοτητα.

4 αντλησεις κανω τωρα που μπηκαμε στις στερεες και κανω 40' για να τα βγαλω :roll:

Το σημαντικο ειναι να βρεθει μια χρυση τομη και το μητρικο γαλα να παρει η μικρουλα και ο μικρουλης μου να μην αισθανεται και καπως και εγω να νοιωθω οτι δεν τον προσεχω αρκετα ή οτι του στερω καποια πραγματα . Σημειωτεον οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει διπλα μου για 15-30 λεπτα οταν θηλαζω την μικρη .Και οντως για 10 ανλτησεις τη μερα ειναι πολυ δυσκολο επισης . Ειδωμεν απλως θελω να αποφασησω το καλυτερο δυνατον και για τα 2 παιδια μου .

εχεις δικιο για τη χρυση τομη ομως για φαντασου να σου λεει ο μεγαλος:"Μαμα θελω να παμε βολτα ή Μαμα θελω να παιξουμε"

και να του λες:"Αγαπη μου,θα ταισω τη μικρη,θα βγαλω γαλα και μετα"

τι θα κανεις τοτε?

δε στα λεω απο κακια προς Θεου απλα ξερω ΠΑΡΑ πολυ καλα τι σημαινει αντληση με αποκλειστικα μητρικο γαλα.

ρωτησε και αλλες μαμαδες που θηλαζουν το δευτερο και το πρωτο ειναι μεγαλο να μοιραστειτε εμπειριες για να δεις πως τα καταφερνουν.

ειναι κριμα να παιδευεσαι με το θηλαστρο,αφου μπορεις και θελεις να θηλασεις :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

επισης,λες ια 4 αντλησεις οτι κανει η φιλη σου!!!

δεν ξερω αν απο την αρχη εκανε 4.

η frene που επισης αντλει εκανε 6 αντλησεις,νομιζω....

δηλαδη τις 6 αντλησεις δε μπορεις να τις αποφυγεις!!! :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Εχεις δικιο οσο το σκεφτομαι και εγω βλεπω οτι δεν γινεται , επειτα ακριβως το ιδιο "προβλημα" θα εχω και αμα δωσω μπουκαλι , δηλαδη δεν θα μπορω να επιβλεπω τον Κωνσταντινο .Αυτο που ειπες ειναι το καλυτερο να ρωτησω αλλες μαμαδες που εχουνε 2 παιδακια τι κανανε. Ευχαριστω για συμβουλες και συγχαρητηρια για τις τοσες αντλησεις και την υπομονη σου . Φιλακια.

Διαφημίσεις

Θα ακολουθήσω κι εγώ -αν βέβαια ,πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά με αυτή την εγκυμοσύνη μου-τη λύση της katerinas24 δηλ. το σλιγκ.Στην προηγούμενη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη μάλιστα είχα συζητήσει το θέμα με μια μαμά που το χρησιμοποιούσε επιτυχώς για πολύ καιρό και κατέληξα ότι θα ήταν η καλλίτερη λύση.Τον Μανώλη τον θήλασα 1 χρόνο κι ένα μήνα.Σκοπεύω να το κάνω και τώρα.Θα πηγαίνει ο μικρούλης μου στον παιδικό σταθμό κι έτσι για λίγες ώρες θα είμαι μόνη με το μωρό αλλά έτσι κι αλλιώς οι δουλειές του σπιτιού (χωρίς καθόλου βοήθεια) ...τρέχουν :roll:

Πάντως (τώρα που ξέρω) θα αποφύγω το βασικότερο λάθος που έκανα στο μαιευτήριο...Απόλαυσα την ξεκούραση στο Γένεσις και τα νεογέννητα τα έφερναν 2 φορές τη μέρα...Γυρίζοντας στο σπίτι τράβηξα...των παθών μου τον τάραχο μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας.Κατά την γνώμη μου έπρεπε να τον ζητάω πολλές φορές τη μέρα αλλά και τη νύχτα ώστε όλα να είναι πιο εύκολα ...αφού η λύση του μονόκλινου είναι ...όνειρο μακρινό!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Θα σκεφτω και εγω τη λυση του σλινκγ μονο που δεν εχω ιδεα πως εφαρμοζεται . Βεβαια για παιδικο σταθμο το σκεφτικαμε και εμεις αλλα για απο τον επομενο Σεπτεμβριο που θα ειναι 2,5 ετων . Οσο για τις δουλειες , δεν με τρομαζουνε και τωρα που ειμαι εγκυος εγω τις κανω σιγα . Απλως αυτο που με ανυσηχει ειναι μην αρχησει να στεναχωριετε ο μικρος ,μην ζηλεψει παραπανω , μην πληγωθει και διαφορα τετοια χαζα , πιστευω με καταλαβαινετε . Απο την αλλη σκεφτομαι πως θα καταφερουμε να κοιμομαστε τα βραδια εναλαξ με τον αντρα μου , δηλαδη μια να σηκωνομαι εγω μια εκεινος για να ταιζουμε την μικρουλα ωστε να κοιμομαστε και οι 2 καποιες ωρες , γιατι και εγω θα εχω και τα 2 παιδακια σπιτι το πρωι αλλα και εκεινος πρεπει να παει και στη δουλεια του. Ισως τελικα να αντλω το βραδυ μονο για να μπορει να την ταιζει και ο αντρας μου τις μισες φορες το βραδυ . Τωρα θεωριες λεμε το σημαντικο ειναι να πανε ολα καλα με τη γεννα και μετα θα εχουμε ολο το χρονο και να προσαρμοστουμε και να κανουμε το καλυτερο .

grafistria, γεια κι απο μενα και με το καλο το κοριτσακι σου!

Οπως ακριβως σου τα λεει η katerina24 ειναι τα πραγματα.Τον πρωτο καιρο θελεις τουλαχιστον 8 αντλησεις.Εγω,οταν το μωρο ηταν νομιζω 2 μηνων περιπου τις εκανα 6 και τωρα 4, λιγοτερες απο 4 δεν γινεται (σε αυτην την φαση που ειμαι γιατι δεν φτανει το γαλα με λιγοτερες)

Παντως οπως και να εχει ειναι μεγαλος μπελας.Φαντασου οτι τωρα αφιερωνω περιπου 4 ωρες καθε μερα(αντε 3 καιμιση)στις αντλησεις,χωρια ταισματα κ.τ.λ.

Εχω βαρεθει πραγματικα αυτην την διαδικασια,ευτυχως αντλω στον υπολογιστη και περναει η ωρα πιο γρηγορα.

Παρε ενα σλιγκ και ολα θα πανε καλα.

Θα σου πω ενα απλο,θελω να παω καπου,μια βολτα.Ειναι πολυυυυ δισκολο.Ο χρονος ειναι περιορισμενος γιατι πρεπει να γυρισω για να αντλησω.Ενω αν θηλαζα θα πηγαινα στο αυτοκινητο ή θα ριχνα ενα σεντονακι πανω μου κι θα θηλαζα

Επισης την ωρα που βγαζεις γαλα δεν θα μπορεις να ελεγχεις κανενα απο τα 2 παιδια,θα πρεπει σιγουρα να ειναι καποιος εκει να βοηθαει.Εγω αν δεν ειχα βοηθεια δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερνα με το θηλαστρο γιατι το δικο μου μωρο κοιμοταν λιγο τους πρωτους μηνες κι επρεπε καποιος να το κραταει οσο αντλουσα.

το καρότσι κοιτάει μπροστά? αν ναι, τότε αυτό φταίει που δεν της αρέσει..είναι μικρούλα ακόμα, και θέλει να βλέπει εσένα. Αν το καρότσι δε γυρνάει ανάποδα, σκέψου τη λύση ενός sling.

Πήρα σλινγκ αλλα δυστυχώς δεν τα εχω κατα φερει ακομη......................... ζεσταινομαι αστααααααααααααα η μικρή φωνάζει..........................

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αυτό ειναι το προβλημα μου και εμενα ότι στερω εδώ και αρκετους μήνες πράγματα από το Φιλιππα, εχω πολλους μήνες να βγω μαζι του εξω και να αλητέψουμε οπως κάναμε παλια και αυτό με πληγώνει αφάνταστα.

Εβαλα ως όριο τον Σεπτέμβριο και μετά θα δουμε. δε νομίζω να αντέξω περισσότερο.

Βρε BEBE μου,και παλι θα σου ζητησω και παλι να μη με παρεξηγησεις,αλλα το βρισκω,εγω προσωπικα,λιγο αδικο να στερησεις απο την κορουλα σου το πολυτιμο αυτο δωρο του θηλασμου,μονο και μονο για το χατηρι του γιου σου. Δηλαδη,θα μου φαινοταν (εμενα προσωπικα,μπορει να εχω και αδικο) πιο δικαιο να τα παρατησεις επειδη κουραστηκες ψυχολογικα,επειδη θες να βγαινεις ή κατι τετοιο που να αφορα εσενα παρα να τα παρατας επειδη το μεγαλυτερο παιδι θελει βολτες.Βεβαια,δεν εχω δευτερο παιδι για να ξερω,αλλα μιας και η μπεμπουλα σου ειναι τοσο μικρουλα τωρα και σε εχει αναγκη αποκλειστικα,ας κανει κι ο μεγαλος λιγη υπομονη,μπορει να σε χρειαζεται κι αυτος,αλλα περισσοτερο σε χρειαζεται η κορουλα σου τωρα,ετσι δεν ειναι; :wink:

Ζηταω και παλι να μην με παρεξηγησετε κοριτσια και ειδικα εσυ BEBE γι΄αυτο που γραφω.Τονιζω και παλι οτι δεν ξερω τι γινεται αν εχεις και μεγαλυτερο παιδι,ισως οντως να 'ναι καπως ζορικα τοτε τα πραγματα με το θηλασμο,ειδικα αν το μεγαλυτερο ειναι μολις 1 ετους και κατι. Απλα λεω πώς το βλεπω εγω σαν τριτη,νομιζω οτι δεν πρεπει να αδικησεις την κορουλα σου,ισως να εχεις αδυναμια στον μεγαλο αλλα σκεψου οτι με το να τη θηλασεις και να συνεχισεις να τη θηλαζεις,θα της χαρισεις το σημαντικοτερο εφοδιο για μια ζωη.Να της αρχισεις ξενο γαλα επειδη νιωθεις οτι παραμελεις το γιο σου,ειναι κριμα για εκεινη.

joe μου,θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!! :D

εγω σκεφτομαι το εξης:τι ειναι πιο ευκολο μετα το 3 μηνο,να πηγαινεις βολτες το μεγαλυτερο και να θηλαζεις το μικρο μεσα σε μιση ωρα μεσα σε ενα σλιγκ ή να πηγαινεις βολτες και να κρατας μαζι σου θερμο,γαλα,μπιμπερο,πιπιλες και σαλιαρες και να ταιζεις μετα? :roll:

ουτε κι εγω εχω αλλο μωρο γι'αυτο δεν ξερω αλλα το βλεπω και λιγο πρακτικα το θεμα.

ξερω πολλες κοπελες που εργαζονται ,θηλαζουν τα πιο μικρα και αντλουν κιολας για το μεγαλυτερο παιδι.

σιγουρα δεν εχουμε ολες αντοχες και το καταλαβαινω απολυτα. :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κορίτσια συμφωνω απόλυτα μαζι σας αλλα σε θεωρητικό επιπεδο... η πράξη διαφέρει. Εδωσα διορία ενα μηνα ακομη τουλάχιστον μηπως η μπεμπα μεγαλώνντας συνηθισει το καρότσι, για να μπορουμε να βγαίνουμε και έξω αν οχι θα δουμε................

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...