Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και τύψεις

Αισθάνεστε τύψεις/απογοήτευση που δεν θηλάσατε περισσότερο  

1.461

1. 1. Αισθάνεστε τύψεις/απογοήτευση που δεν θηλάσατε περισσότερο

• ναι
      458
    • έτσι και έτσι
      222
    • όχι
      273

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χμμμ πολυ δυσκολο βρε ρενα μου με της ΝυΚ κιολλας,,,δε ξερω θα στα πει η αγλαια καλυτερα αλλα απο οσο ξερω αυτα που τα πουλανε στα μαγαζια σε δυσκολευουν πολυ...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ. . . ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΕΓΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΓΥΟΥΛΑ. . . ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΓΛΑΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ρενακι μου κανε οτι λεει η αγλαια στο ποστ.μη μειωσεις τους θηλασμους.αφου βγαζεις απο τωρα γαλα αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι!θηλαζε το οσο πιο πολυ μπορεις.δε ξερω αν παραλληλα πρεπει να ανλτεις κιολας.επειδη ειναι αρχη,αυτο θα στο πει η αγλαια.ποτε σταματησε να θηλαζει το μωρο?

kalispera..exw k gw sobaro problima me to thilasmo,den exw katholou roga k antithetws arketo gala.apo tin arxi to exasa to paixnidi epeidi den epiane katholou k sto nososkomeio edina kseno.twra sto spiti bgazw k to dinw 3-4 fores tin mera k kseno mazi epeidi den xortainei.alla mexei kourasei auti i katastasi.gia na gurisei to galapisw mou grafei gunaikologos to xapi i to pairnw k xwris suntagi apo farmakeio..to skeftomai dld.:roll:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑGLAIA ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΟΡΜΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ.

Eπιτέλους κατάλαβες ότι εσύ μπορεί να ήξερες κάτι περισσότερο από τις μαίες!

Θα το ξαναγράψω: και ο καλύτερος ειδικός μπορεί να μην δει και να μην καταλάβει κάτι που νιώθεις. Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που συμβουλεύεσαι κάποιν ειδικό, όσο καλός και να είναι!;)

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3.5 ΜΗΝΩΝ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΩ. . . ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ??

Διάβασε, σκέψου το και αν το αποφασίσεις τα ξαναλέμε.

Αντί να σκέφτεσαι προκαταβολικά την απογοήτευση, σκέψου το θετικά. Αν προσπαθήσεις το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγος χρόνος και λίγα χρήματα από τον ενοικίαση ενός θήλαστρου. Ακόμη και αν αποτύχει η προσπάθεια, θα ξέρεις πως έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου. Αν δεν αποτύχει, θα κερδίσεις κάτι πολύτιμο!;)

ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΑΠΛΟ ΤΗΣ ΝΟΥΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Αυτό το θήλαστρο μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Νοσοκομειακά θήλαστρα μπορείς να νοικιάσεις οπουδήποτε και να βρίσκεσαι στην Ελλάδα και την Κύπρο:

http://www.medela.com/ISBD/gen/contact.php

τα στέλνουν με κούριερ παντού.;)

kalispera..exw k gw sobaro problima me to thilasmo,den exw katholou roga k antithetws arketo gala.apo tin arxi to exasa to paixnidi epeidi den epiane katholou k sto nososkomeio edina kseno.twra sto spiti bgazw k to dinw 3-4 fores tin mera k kseno mazi epeidi den xortainei.alla mexei kourasei auti i katastasi.gia na gurisei to galapisw mou grafei gunaikologos to xapi i to pairnw k xwris suntagi apo farmakeio..to skeftomai dld.:roll:

Τα χάπια έχουν σοβαρές παρενέργειες, υπάρχουν διάφορα σκευάσματα και θα πρέπει να είναι ενήμερος τουλάχιστον ο γιατρός που σε παρακολουθεί.

Είσαι σίγουρη ότι αυτό που θέλεις να κάνεις είναι η διακοπή του θηλασμού;

Αν ναι, μπορείς να αποθηλάσεις και χωρίς να πάρεις χάπια.

Γράψε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=170

σε κάποιο από τα είδη υπάρχοντα τόπικ ή άνοιξε ένα καινούργιο για να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για σένα.

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη να αποθηλάσεις, μπορώ να σε βοηθήσω στα εξής:

-στο να αντλείς πιο εύκολα και γρήγορα

-να αντλείς όλο το γάλα που χρειάζεται το μωρό σου (η παραγωγή μπορεί να αυξηθεί

-στο να δοκιμάσεις διάφορες τεχνικές για να βάλεις το μωρό στο στήθος και να απαλλαγείς από τις αντλήσεις και τα θήλαστρα: το μέγεθος και το σχήμα της θηλής δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στο θηλασμό

-στην Καβάλα υπάρχει παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και θα μπορούσε να σε βοηθήσει

-στην Ξάνθη υπάρχει γυναικολόγος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και θα μπορούσε να σε βοηθήσει

Αν δεν είσαι σίγουρη για τον αποθηλασμό, μπορούμε να συζητήσουμε οποιαδήποτε από τα παραπάνω θέματα νομίζεις που θα σε ενδιέφεραν και αν σου ταιριάζει κάτι προχωράς, αν όχι τότε προχωράς στον αποθηλασμό. Μη διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε, ακόμη και αν είσαι σχεδόν αποφασισμένη να αποθηλάσεις.

Νομίζω ότι θα είσαι πιο σίγουρη για την απόφασή σου αν γνωρίζεις όλες τις δυνατότητες που έχεις.

Πάντα στη διάθεσή σου!

Αγλαία σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις και φυσικά θα αγοράσω το βιβλίο που μου προτείνεις.

Οταν γέννησα δεν έβρισκα χρόνο να επισκεφθώ το site και πραγματικά εντυπωσιάζομαι με τις μανούλες που τα καταφέρνουν.

Δυστυχώς για τον Γιάννη αλλά ευτυχώς για το επόμενο παιδάκι μου, διάβασα εκ των υστέρων οτι μπορούσα να συνεχίσω τον θηλασμό με τη μαστίτιδα και πήρα τα χάπια βιώνοντας όλες σχεδόν τις παρενέργειες. Ασε που μου είχε προτείνει να δέσω το στήθος μου με επίδεσμο σφιχτά με αποτέλεσμα να γίνει το στήθος μου πλάκα και να αισθάνομαι πολύ άσχημα για το σώμα μου. Ευτυχώς μετά από 1 χρόνο ψιλοεπανήλθε.

Anyway εύχομαι σε όλες τις μανούλες να τα καταφέρουν με το θηλασμό και να δώσουν έτσι το καλύτερο δώρο στα παιδάκια τους, αλλά και στο σώμα τους.

VmXMp3.png

Ασε που μου είχε προτείνει να δέσω το στήθος μου με επίδεσμο σφιχτά με αποτέλεσμα να γίνει το στήθος μου πλάκα και να αισθάνομαι πολύ άσχημα για το σώμα μου. Ευτυχώς μετά από 1 χρόνο ψιλοεπανήλθε.

Εμενα μου ειχε πει, με τα χαπια, να φορεσω ενα πιο σφιχτο σουτιέν, και εγώ φόρεσα κι ενα ελαστικό στραπλες που ειχα απο πανω για να σφιχτω περισσότερο και το δικό μου στήθος εχει γίνει πλακα. Αλήθεια επανέρχεται? Εχω γεννήσει 4 μηνες και εχω διακοψει το γάλα με χάπια πριν 2 μηνες. Και φυσικά, δεν θελω να κοιταζομαι στον καθρεπτη, παρόλο που εχω επανέλθει σε κοιλιά και κιλά από τις 40 μερες.

CYaip2.png

Διαφημίσεις

Ωχ, ωχ ωχ. Είναι που ειναι μικρό εμενα. Το θέμα είναι οτι εμενα το στήθος μου είχε μικρύνει πολύ αμεσως μετά την απόξεση που ειχα κάνει στην πρωτη εγκυμοσυνη, και απλά τώρα μίκρυνε ακόμα περισσότερο. Ενώ πριν ρε παιδί μου μια χαρά. Θα παω να κανω καμια προσθετική μου φαίνεται (μετά το δεύτερο παιδί ομως)

CYaip2.png

μωρε κ εγω το σκεφτομαι για προσθετικη αλλα δεν ειμαι σιγουρο αν κανω 3ο!το σκεφτομαι για 4-5 χρονια αργοτερα αν κανω 3ο.κ δε ξερω αν επιρεαζει τον θηλασμο η προσθετικη αλλα κ να μη τον επιρεαζει τζαμπα θα την κανω αφου μετα παλι θα χρειαστω..ολα τα παλια μου σουτιεν μου κολυμπανε!!!φορουσα 85α κ τωρα φοραω 75α ετσι τα εχουν τα νουμερα εδω.τωρα στην ελλαδα δε ξερω πιο ειναι

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες , νομιζω οτι εχω καλα νεα , σχεδον ανα μια ωρα το μωρακι μας βρισκεται στο στηθος.Mετα το μπανακι που καναμε παρεουλα και την γαληνια ατμοσφαιρα στο σαλονι μας εβαλα τη μπεμπα στο στηθος και μετα απο 2 λεπτα, αφου ξανασυστηθηκε με τη θηλη απο τις 11 και μετα τρωγαμε μητρικο το οποιο μετα απο 5-6 θηλαστικες κινησεις αρχισε να βγαζει γαλα.Σαφως η μπεμπα δεν χορτασε και ανα 3,5 - 4 ωρες λογω κλαματος και λογω του οτι αποκοιμοταν στο στηθος σε χρονο dt της εδωσα το frisolak 150 ml.Κανονικα επινε ανα 2-2.5 ωρες 180 εως 210 ml. Θεωρω οτι σημειωσαμε προοδο και ισως πετυχαμε. Πιστευεται οτι πρεπει να παρω θηλαστρο για αντλησεις ???

Οθηλασμος μας σταματησε οτν η μπεμπα ηταν 2.5 μηνων σχεδον πριν ενα περιπου.

πιστευω πως πρεπει να παρεις.δες αυτο το λινκ που σου ειπε η αγλαια.ειναι αρχη ακομα κ πρεπει να γινουν πολλες θηλαστικες κινησεις στο καθε στηθος για να θηλασεις πλεον κανονικα κ να χορταινει κ το μωρο.αν διαβασες το λινκ της αγλαιας που σου ειπα χτες θα δεις οτι λεει 100 λεπτα ενεργου θηλασμου το καθε στηθος.αρα με διπλο θηλαστρο θα μπορεις να ανλτεις 10 15 λεπτα καθε λιγο για καποιο διαστημα μεχρι να εχεις κανονικη παραγωγη

ΜΠΡΑΒΟ σου βρε συ ΡΕΝΑ ΒΑΛΙΑ που το παλεύεις. Όπως είπε και η Αγλαία, και να μην τα καταφέρεις, τουλαχιστον θα εχεις κάνει ότι περναει απο το χερι σου. Σου εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρεις. Θα ειναι πραγματικά μια μεγάλη επιτυχία και για σενα και για το μωράκι σου. Ε ρε τι τραβάμε κι εμεις οι μανες. Εμενα οι δικοί μου, που με βλεπανε ποσο το παλευα με το θήλαστρο και ειχα γίνει ράκος (σωματικά και ψυχολογικά) μου λεγανε οτι δεν πιστεύανε στα μάτια τους πόσο κοπιαζα για το μωρό μου, γιατί γενικώς ήμουν πολύ κουκουρούκου-τεμπαλάκος.

CYaip2.png

Εμενα μου ειχε πει, με τα χαπια, να φορεσω ενα πιο σφιχτο σουτιέν, και εγώ φόρεσα κι ενα ελαστικό στραπλες που ειχα απο πανω για να σφιχτω περισσότερο και το δικό μου στήθος εχει γίνει πλακα. Αλήθεια επανέρχεται? Εχω γεννήσει 4 μηνες και εχω διακοψει το γάλα με χάπια πριν 2 μηνες. Και φυσικά, δεν θελω να κοιταζομαι στον καθρεπτη, παρόλο που εχω επανέλθει σε κοιλιά και κιλά από τις 40 μερες.

Η απάντηση μου έχει να κάνει με την προσωπική μου εμπειρία οπότε μη το δέσεις και κόμπο ότι σου πω. Εμένα λοιπόν άρχισε να επανέρχεται μετά τους 9 μήνες και σήμερα που μιλάμε έχουν περάσει 18 μήνες και ειναι σε μια νορμάλ κατάσταση δηλαδή λίγο πιο χαλαρό απο ότι ήταν πριν την εγκυμοσύνη. Πιθανόν όμως να παίζει ρόλο η ηλικία πχ εγώ είμαι 36 αρα το σώμα μου ισως να ήταν πιο δύσκολο να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση (αν και τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα κι εγώ γρήγορα χωρίς δίαιτα), το κατα πόσο γυμνάζεσαι, αλλά και ο σωματότυπός σου.

Πάντως μην απογοητεύεσαι αποκλείεται να μείνει όπως είναι τώρα και αν εχεις κουράγιο κάνε και καμία ειδική ασκησούλα για να το βοηθήσεις να ανθίσει πιο γρήγορα!

VmXMp3.png

δες πιο πριν το λινκ της αγλαιας που σου εδωσε πληροφοριες απο που μπορεις να νοικιασεις

Δήμητρα μήπως γνωρίζεις αν ο επαναγαλάκτισμός μπορεί να γίνει και στην περίπτωση που έχεις σταματήσει το γάλα με χάπια?

VmXMp3.png

νομιζω πως ναι.αλλα για σιγουρια θα μας πει η αγλαια.ποτε σταματησες?

Σεπτέμβριο του 2008. Μάλλον είναι πολύς καιρός! Και το να βάλω το παιδί στο στήθος νομίζω οτι θα πάθει σοκ το μωρό μου! Αν μπορώ να παράγω ομως μόνο με αντλήσεις μου ακούγεται πιο προσιτό.

VmXMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...