Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και μητέρα άρρωστη

Ελένη

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω πολύ συνάχι και φοβερό πονοκέφαλο. Τον πονοκέφαλο τον αντιμετωπίζω με ντεπόν αλλά με το συνάχι τι κάνουμε;

Όταν είμουν έγκυος έκανα μόνο εισπνοές με φυσιολογικό ορό, δεν έγινε τίποτε και κατέληξα σε ωτίτιδα. Επειδή θέλω να το αποφύγω αυτό, μήπως ξέρετε κανένα φάρμακο για το συνάχι που να είναι ασφαλές για τον θηλασμό;

Εγώ έβαζα το nasonex για το μπούκωμα αλλά ρώτα και το γιατρό σου για σιγουριά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλημέρα! Μέσα στη νύχτα που ξυπνούσα για να θηλάσω άρχισα να φτερνίζομαι, να με πονάει ο λαιμός μου και η μύτη μου να είναι λίγο μπουκωμένη:( θα ήθελα να το προλάβω πριν προχωρήσει, μπας και καταφέρω και δεν κολλήσω το μωρό. Διάβασα μόλις στο e-lactancia ότι η ψευδοεφεδρίνη που έχουν τα διάφορα cold&flu δεν επιτρέπεται. Όσες έχετε κρυολογήσει με τι τη βγάλατε; υπάρχει κάτι που να είναι συμβατό;

Κορίτσια, καλημέρα! Μέσα στη νύχτα που ξυπνούσα για να θηλάσω άρχισα να φτερνίζομαι, να με πονάει ο λαιμός μου και η μύτη μου να είναι λίγο μπουκωμένη:( θα ήθελα να το προλάβω πριν προχωρήσει, μπας και καταφέρω και δεν κολλήσω το μωρό. Διάβασα μόλις στο e-lactancia ότι η ψευδοεφεδρίνη που έχουν τα διάφορα cold&flu δεν επιτρέπεται. Όσες έχετε κρυολογήσει με τι τη βγάλατε; υπάρχει κάτι που να είναι συμβατό;

Οταν η μαμα εμφανίσει συμπτώματα το μωρο εχει ήδη εκτεθεί (24 ωρες νωρίτερα μπορει να μεταδοθεί απο εσενα). Δεν υπαρχει κανένας λόγος να πάρεις κατι για ενα κρυολόγημα (αν και μάλλον ίωση θα ειναι, όλος ο κόσμος ετσι ειναι).

Καλο πλύσιμο χεριών (20 δευτερόλεπτα) και θηλασμος (προστατεύει το μωρο δίνοντας του έτοιμα αντισώματα απο αυτο που εχεις).

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...