Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμός και μητέρα άρρωστη

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω πολύ συνάχι και φοβερό πονοκέφαλο. Τον πονοκέφαλο τον αντιμετωπίζω με ντεπόν αλλά με το συνάχι τι κάνουμε;

Όταν είμουν έγκυος έκανα μόνο εισπνοές με φυσιολογικό ορό, δεν έγινε τίποτε και κατέληξα σε ωτίτιδα. Επειδή θέλω να το αποφύγω αυτό, μήπως ξέρετε κανένα φάρμακο για το συνάχι που να είναι ασφαλές για τον θηλασμό;

Εγώ έβαζα το nasonex για το μπούκωμα αλλά ρώτα και το γιατρό σου για σιγουριά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

• 2 years later...

Διαφημίσεις

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσια, καλημέρα! Μέσα στη νύχτα που ξυπνούσα για να θηλάσω άρχισα να φτερνίζομαι, να με πονάει ο λαιμός μου και η μύτη μου να είναι λίγο μπουκωμένη:( θα ήθελα να το προλάβω πριν προχωρήσει, μπας και καταφέρω και δεν κολλήσω το μωρό. Διάβασα μόλις στο e-lactancia ότι η ψευδοεφεδρίνη που έχουν τα διάφορα cold&flu δεν επιτρέπεται. Όσες έχετε κρυολογήσει με τι τη βγάλατε; υπάρχει κάτι που να είναι συμβατό;

Κορίτσια, καλημέρα! Μέσα στη νύχτα που ξυπνούσα για να θηλάσω άρχισα να φτερνίζομαι, να με πονάει ο λαιμός μου και η μύτη μου να είναι λίγο μπουκωμένη:( θα ήθελα να το προλάβω πριν προχωρήσει, μπας και καταφέρω και δεν κολλήσω το μωρό. Διάβασα μόλις στο e-lactancia ότι η ψευδοεφεδρίνη που έχουν τα διάφορα cold&flu δεν επιτρέπεται. Όσες έχετε κρυολογήσει με τι τη βγάλατε; υπάρχει κάτι που να είναι συμβατό;

Οταν η μαμα εμφανίσει συμπτώματα το μωρο εχει ήδη εκτεθεί (24 ωρες νωρίτερα μπορει να μεταδοθεί απο εσενα). Δεν υπαρχει κανένας λόγος να πάρεις κατι για ενα κρυολόγημα (αν και μάλλον ίωση θα ειναι, όλος ο κόσμος ετσι ειναι).

Καλο πλύσιμο χεριών (20 δευτερόλεπτα) και θηλασμος (προστατεύει το μωρο δίνοντας του έτοιμα αντισώματα απο αυτο που εχεις).

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka