Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ - ΤΡΙΗΜΕΡΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ

roxanne

Recommended Posts

Δεν έχω βρει αντίστοιχο θέμα, εάν υπάρχει παρακαλω την-τον διαχειριστη να το μετακινήσει εκει.

Ειμαι καινουρια στο φορουμ, το μονο που μπορω να πω είναι καπαταπληκτικο!!!

Το ζήτημα είναι μεγάλο. Μεχρι να γίνουμε γονείς είχαμε όλοι αγαπημενους προορισμους διακοπων. Ομως τωρα με τα παιδακια μας οι αναγκες διαφοροποιούνται και κύριο μέλημά μας είναι να περάσουν αυτα καλά.

Σκεφτηκα λοιπον να συγκεντρωσουμε καλες & κακες εμπειριες απο ξενοδοχεια, ενοικ.δωματια καμπινκ κλπ και να προτείνουμε άν περάσαμε καλα μερη που μπόρεσε η οικογένεια να περάσει όμορφα γιατι έχουν π.χ. παιδοτοπο με φύλαξη, παιδικη χαρα φυσικη ομορφιά δραστηριότητες κλπ.

Εχω ένα δυο υπ όψιν μου αλλα περιμενω να μου απαντησει η-ο διαχειριστης αν μπορω να το γραψω ή αν θεωρείται διαφήμιση

• 1 month later...

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει προβλημα να τα καταγράψετε και να βάλετε λινκ, απο τη στιγμή που δεν εχετε καποιο συμφέρον σε αυτό.

δείτε και εδώ τι θεωρείται διαφημιστικό.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1941

• 1 month later...

Έχουμε περάσει πολύ όμορφα και πηγαίναμε 1-2 Σαββακ/κα το χρονο

στο http://www.holidaysinevia.gr

Aποτελείται από δύο ξενοδοχεία το Holidays in Evia (3*) και το Eretria village (4*). Πέρυσι έμεινα στο Eretria village 10 μέρες και έκανα ξεκούραστες διακοπές με τρία παιδιά!

Kαι τα 2 ξενοδοχεία είναι στον ίδιο χώρο και έχουν ιδιωτική παραλία με ξαπλωστρες (παλιές) και η θάλασσα είναι ρηχή για τα παιδιά (όχι σε σημείο εκνευριστικό), με άμμο και καθαρή.

Υπάρχει miniclub αλλά τα περισσότερα παιδάκια που πηγαίνουν το πρωί στο miniclub είναι Γαλλάκια! Οι animateurs είναι κυρίως Γαλλοφωνοι αλλά ο αρχηγός τους είναι ένας υπέροχος Ιταλός ο Valentino ο οποίος γνωρίζει και Ελληνικά και Αγγλικα και έχει φοβερή πλάκα....Τα βράδια ήταν πολύ όμορφα γιατί το miniclub στις 9,00 διοργανώνει στο θέατρο mini disco με τα ίδια παιδικά τραγούδια καθημερινά και κάνουν χορογραφίες. Εκεί συμμετέχουν Ελληνάκια, Ιταλάκια, Γαλλάκια..... :wink: Μόλις τελειώσει η mini disco πιάνουν δουλειά οι animateur με παραστάσεις, παιχνίδια..κτλ. Όλα αυτά γίνονται σε ένα υπαίθριο θέατρο μέσα στον χώρο των ξενοδοχειων.

Μέχρι πέρυσι λειτουργούσε με all inclusive. Δηλαδή πρωινο - μεσημεριανό - βραδυνό το απόγευμα παγωτό για τα παιδιά το βράδυ ποτό για τους γονείς. Βέβαια δεν μπορείς να κάνεις χρήση όλων αυτών γιατι μιλάμε για πολύ φαγητό! Δεν μπορεις να τρως συνέχεια!

Αισθητικά σαν ξενοδοχείο και τα δωμάτια είναι πιο ωραία στο eretria village

Υπάρχουν και πισίνες! Το πρωί και το απόγευμα κάνουν και aerobic στη πισίνα!

Όλα αυτά βρίσκονται στην Ερέτρια Ευβοίας. 1 ώρα σχεδόν από την Αθήνα!

Διαφημίσεις

pam σε σωζεις!!! Εκει θελουμε να παμε για το καλοκαιρι φετος.

Και ηθελα πληροφοριες απο καποιον που εχει παει με παιδια.

Έχω μερικες ερωτησεις:

Η θαλασσα φανταζομαι οτι ειναι κοντα? Δλδ πας με τα ποδια?

Ενδεικνυται το μερος για πολυ μικρα, σκεψου οτι ο μικρος μου θα ειναι 1 χρονων? Εχει παιδική χαρα για μικρα παιδακια?

Τα δωματια ειναι ευρυχωρα για 4μελη οικογενεια?

Με προβληματιζει τελικα αν θα μπορεσουμε να κανουμε καλες διακοπες με 2 μικρα παιδια....

Η θάλασσα είναι μέσα στο ξενοδοχείο, περνάς από υπόγεια διάβαση και φτάνεις, έχει και μερικά δεντράκια και αν πας νωρίς βρίσκεις ίσκιο. Δεν έχει ομπρέλες, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού υπάρχουν τα δεντρακια.

Πέρυσι που είχα πάει τα παιδιά ηταν 7, 2 και 5 μηνών! Αυτό τα λέει όλα!

Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι έχει και παιδική χαρά και είναι κοντά στη παραλία.

Τα δωμάτια είναι άνετα, εμείς μείναμε 4 + 1 baby cot για τη Δημητρούλα.

Πες μόνο ότι θα έχεις μωρό για να μη σε βάλουν σε όροφο. Επισης στο χώρο του πρωινού/μεσημεριανού επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν έπαιρναν το καρότσι αγκαλιά και ανέβαιναν ενώαπό τη πίσω πλευρά του κτιρίου υπάρχει προσβαση για καρότσι....

Αν θέλεις ξεκούραση, και όχι ντάμπα ντούμπα θα περάσεις καλά! Εμεις επειδή είχαμε βαρεθεί και κάθε μέρα στο ξενοδοχείο για αλλαγή είχαμε ΄πάει ένα βράδυ για ουζάκι στην Αμάρυνθο και άλλο ένα στην Ερέτρια για ποτό!

Κατι προς Πήλιο υπάρχει?

Δεν το ξερω καλά το μέρος, δεν εχω παει ποτε και φετος με δυο μωρα σκεφτηκαμε οτι πιθανον να ειναι καλος προορισμος.

Κατι κοντα σε θαλασσα (προτιμηση στην αμμο και ρηχη θάλασσα)

Θα ηθελα τις εμπειριες σας και τις προτασεις σας. :)

Δλδ εσεις μενατε σε τρικλινο δωματιο ή σε διχωρο?

Α και κατι αλλο βασικο ξεχασα να ρωτησω, βεβαια η δικια σου ηταν πολυ μικρη και δεν ετρωγε κανονικο φαγητο, εμενα που ο μικρος θα τρωει αλεσμενα???? Ειναι ενα προβλημα και αυτο. Τι θα τρωει, που θα τρωει...

Δλδ εσεις μενατε σε τρικλινο δωματιο ή σε διχωρο?

Α και κατι αλλο βασικο ξεχασα να ρωτησω, βεβαια η δικια σου ηταν πολυ μικρη και δεν ετρωγε κανονικο φαγητο, εμενα που ο μικρος θα τρωει αλεσμενα???? Ειναι ενα προβλημα και αυτο. Τι θα τρωει, που θα τρωει...

Μέναμε σε τρίκλινο! Τα παιδιά κάτω των έξι ετών δεν χρεώνονται!

Να σου πω κάτι; Όταν είχαμε πάει με τον Βασίλη διακοπές και ήταν 11 μηνών σε πληροφορώ ότι έτρωγε κανονικά στη ταβέρνα. Πατατούλες λιωμένες με το πιρουνάκι, μακαρονάκια κομμένα με το κουταλάκι, γεμιστά και γενικώς ότι μπορούσα να λιώσω ή να κόψω σε μικρά κομματάκια, μέχρι και φαγκρί ψητό είχε φάει. Μίλα με τη παιδίατρο σου γιατί εγώ αυτό είχα κάνει, δεν το έκανα αυθαίρετα ....Μπορείς να πάρεις και ένα μπλεντεράκι μαζί σου και να του λιώνεις διάφορα φαγητά....

Διαφημίσεις

Ενα ακόμα ξενοδοχείο κοντά στην Αθήνα! Βρίσκεται στο Καλαμάκι μετά τα Ισθμια και πριν τα Λουτρά!

http://www.kalamakibeach.info/

ή http://www.kalamakibeach.gr

Θετικά: Μεγάλος κήπος, ιδιωτική παραλία, ωραία θάλασσα, πολύ ωραία και άνετα δωμάτια, κοντά στην Αθήνα

Μείον: Μικρός χώρος στάθμευσης, κακή οργάνωση (ένα άτομο στη reception να πνίγεται), είχα κλείσει 3 δωμάτια και εννοείται ότι είχαν ψυγείο (το ένα είχε, στο άλλο έφεραν και στο τρίτο δεν το είδαμε ποτέ),

ένα ίδιο πράγμα αντιμετωπίσαμε και με τα κλιματιστικά (όταν ειχαμε παει είχε και καύσωνα και είχα έναν Νίκο να γκρινιάζει συνέχεια....αααχχ). Αν κλείσετε ποτέ για εκεί ρωτήστε μην έχει καμμια δεξίωση γάμου γιατι άντε το βράδυ να κοιμηθούν τα παιδιά....

Θα ηθελα να πω και εγω για το Eretria Village! Θα το βροντοφωναζω οσο μπορω...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Ειχαμε παει με τα παιδια μου, τοτε 5 χρονων, και πολυταξιδεμενα πρεπει να πω και οτι ειχανε αρκετες εμπειριες σχετικα με οργανωμενες παιδικες δραστηριοτητες (κυριως εξωτερικου) και στο "οργανωμενο" kids club που εχουν...ΕΧΑΣΑΝ το παιδι μου!!!

Οταν ειναι η ωρα να πανε τα παιδια στο μινι κλαμπ, περνανε με μια σφυριχτρα και οποιο παιδακι ειναι να παει, ακολουθει! Οταν λοιπον ηταν αν πανε πρωτη φορα τα δικα μου κοριτσια, πηγα και εγω φυσικα, για να τια αφησω, θεωρωντας οτι θα πρεπει να υπογραψω καπου, να δηλωσω ποια παιδια ειναι δικα μου, απο ποιο δωματιο ειμαστε, κλπ. Περιττο να σαω πω οτι με κοιταγανε σαν να ημουν απο αλλο πλανητη και αρχισαν να μου λενε οτι δεν ειναι αναγκη, να μην αγχωνωμαι...και οτι αν χρειαστει κατι θα ρωτησουν τα παιδια να μαθουν!!! Εγω ειχα φυσικα το νου μου αλλα καθησυχασα! Λιγες μερες μετα, και αφου επισης πω οτι το μινι κλαμπ ειναι πολυ πιο μακρια απο τον κυριως χωρο με τις πισινες (περνανε και απο τον χωρο του παρκινγκ - αφυλακτο και οταν μπηκαμε, και οταν βγηκαμε!!!-), κανενα 5-10 λεπτα δρομο. ΕΥΤΥΧΩΣ που καθομουνα στο ιδιο σημειο για πολυ ωρα, βλεπω την κορη μου να ερχεται με ενα λουλουδακι!!! Ουτε λιγο ουτε πολυ, οι υπευθυνοι για τα παιδακια, αρκετα παιδακια, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ!!!! Και δεν μιλαμε οτι το εσκασε, απλα απο οτι μου ειπε εκοψε λουλουδακια να μου τα φερει!!! Οταν πηγα αμεσως να βρω και την αλλη μου κορη, μου ειπανε "πως κανετε ετσι, αφου ηρθε!!!"

Το ξενοδοχειο εν τω μεταξυ μου ειπε οτι η ευθυνη ειναι δικια μου και αμα δεν ηθελα να μην τα αφηνα!!

Κοιταξτε, και εγω ψαχνω ενα μερος για ξενοιαστες, οσο μπορεις με παιδια, διακοπες, ειδικα φετος που θα εχω και το 11 μηνων αγορακι μου, αλλα στο Eretria Village...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!

Πολλες ευχες για ολους για καλες και ασφαλης διακοπες!

Καλησπερα!

το καλοκαιρι του 2006 πηγαμε στο ξενοδοχειο Porto paros στις κολυμπηθρες λιγο εξω απο την Ναουσα της Παρου!

Το Ξενοδοχειο ειναι πολυ περιποιημενο με πισινα κανονικη,και παιδικη,Παιδικη χαρα διπλα στην δικη του πεντακαθαρη παραλια,Ομπρελες και ξαπλωστρες.

Το φαγητο ηταν πολυ καλο και ο χωρος του εστιατοριου υπεροχος!

Ολο πετρα και διακοσμητικα καλαισθητος διπλα στην θαλσσα!!!

Ακομα,καφετερια που λειτουργουσε και ως μπαρ την νυχτα πανω στην παραλια!Διπλα δε στο ξενοδοχειο υπαρχει water park με νεροτσουληθρες (εμεις δεν πηγαμε γιατι ηταν πολυ μικρος για αυτα τα κολπα :lol: )

Μια και ειναι κοντα στην Ναουσα καναμε συχνα τις βολτες μας το απογευμα και γυριζαμε στο ξενοδοχειο για φαγητο.Εχει και κατι γηπεδα μα δεν τα'δα γιατι ειμαι περισσοτερο της .....ξαπλας :oops::lol:

Διαφημίσεις

Α! ξεχασα να σας πω,φετος το Πασχα πηγαμε στο Aldemar olympian village Ειναι στην Σκαφιδια στον Πυργο Εχω να πω πολυ καλα λογια πρωτα για την ευγενεια των υπαλληλων!Εχω σπασει το ποδι μου μα δεν ακυρωσαμε την εκδρομη.Μολις φτασαμε τι να δω,Τεραστιες αποστασεις!!!!!

Αμεσως σκεφτομαι"Παναγια μου στο δωματιο θα την βγαλω"γιατι δεν μπορω να περπαταω κουτσο με τις πατεριτσες τοσο δρομο :(

ΟΜΩΣ! υπαρχουν τα ηλεκτρικα, και πολυ προσεχτικα προς τους πεζους αυτοκινητακια!!!!!!!Μας πηγαν τις βαλιτσες στα δωματια και εμενα παντου!!!

Το ξενοδοχειο τωρα ειναι κτισμενο σε εκταση 900 στρεμματων!!

Δεν μπορεις λοιπον να βαρεθεις! εχει εστιατορια,πισινες μινι κλαμπ για τα παιδια μπαρ,οργανωμενη παραλια,παιδικο εστιατοριο,γηπεδα(ο μικρος επαιξε μινι γκολφ με τον ξαδελφο του και τον μπαμπα του!πολυ γελιο)και ποδηλατα που μπορεις να νοικιασεις με την ημερα Ο Αλεξανδρος με τον Λευτερη εκαναν ολη την ημερα!Περασαν λεει και απο φαρμα με ζωακια και ταισαν τα αλογακια :D Εγω φυσικα δεν πηγα :(

Ταβερνες,παιδικη χαρα και διπλα σπα!!!

Πολυ περιποιημενοι κηποι και ολοι του οι χωροι γενικα.Το ντεκορακι δεν με ξετρελανε στους εσωτερικους του χωρους μα ειμαι περιεργη το ξερω :lol:

Πολυ θετικο ακομα το γεγονος τον σεκιουριτι που περνουσαν συνεχεια ενω στην εισοδο περνας απο ελεγχο!

Α! εχει και καταστηματα μεσα αν ερθει ας πουμε μια ρομαντικη διαθεση στο ταιρι σας να σας παρει μια τσαντα για παραδειγμα(του δικου μου του'ρθε μα μου πηρα περιοδικο :lol: )

Θα ηθελα να πω και εγω για το Eretria Village! Θα το βροντοφωναζω οσο μπορω...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Ειχαμε παει με τα παιδια μου, τοτε 5 χρονων, και πολυταξιδεμενα πρεπει να πω και οτι ειχανε αρκετες εμπειριες σχετικα με οργανωμενες παιδικες δραστηριοτητες (κυριως εξωτερικου) και στο "οργανωμενο" kids club που εχουν...ΕΧΑΣΑΝ το παιδι μου!!!

Οταν ειναι η ωρα να πανε τα παιδια στο μινι κλαμπ, περνανε με μια σφυριχτρα και οποιο παιδακι ειναι να παει, ακολουθει! Οταν λοιπον ηταν αν πανε πρωτη φορα τα δικα μου κοριτσια, πηγα και εγω φυσικα, για να τια αφησω, θεωρωντας οτι θα πρεπει να υπογραψω καπου, να δηλωσω ποια παιδια ειναι δικα μου, απο ποιο δωματιο ειμαστε, κλπ. Περιττο να σαω πω οτι με κοιταγανε σαν να ημουν απο αλλο πλανητη και αρχισαν να μου λενε οτι δεν ειναι αναγκη, να μην αγχωνωμαι...και οτι αν χρειαστει κατι θα ρωτησουν τα παιδια να μαθουν!!! Εγω ειχα φυσικα το νου μου αλλα καθησυχασα! Λιγες μερες μετα, και αφου επισης πω οτι το μινι κλαμπ ειναι πολυ πιο μακρια απο τον κυριως χωρο με τις πισινες (περνανε και απο τον χωρο του παρκινγκ - αφυλακτο και οταν μπηκαμε, και οταν βγηκαμε!!!-), κανενα 5-10 λεπτα δρομο. ΕΥΤΥΧΩΣ που καθομουνα στο ιδιο σημειο για πολυ ωρα, βλεπω την κορη μου να ερχεται με ενα λουλουδακι!!! Ουτε λιγο ουτε πολυ, οι υπευθυνοι για τα παιδακια, αρκετα παιδακια, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ!!!! Και δεν μιλαμε οτι το εσκασε, απλα απο οτι μου ειπε εκοψε λουλουδακια να μου τα φερει!!! Οταν πηγα αμεσως να βρω και την αλλη μου κορη, μου ειπανε "πως κανετε ετσι, αφου ηρθε!!!"

Το ξενοδοχειο εν τω μεταξυ μου ειπε οτι η ευθυνη ειναι δικια μου και αμα δεν ηθελα να μην τα αφηνα!!

Κοιταξτε, και εγω ψαχνω ενα μερος για ξενοιαστες, οσο μπορεις με παιδια, διακοπες, ειδικα φετος που θα εχω και το 11 μηνων αγορακι μου, αλλα στο Eretria Village...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!

:shock::shock::shock: τι λες τώρα? απαράδεκτη ανευθυνόητατ!

εγώ με την σειρά μου θέλω να σας προτίνω το site

http://www.beehappyhotels.com/

που καταγραφει με συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης, όλα τα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Δείτε και εκεί για children-firendly hotels.

Aυτό που μας περιγράφεις δεν είναι απλά απάραδεκτο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ

Να γιατί πρέπει να υπάρχει ποικιλία απόψεων....Εγώ τα δικά μου δεν τα έιχα στείλει ποτέ στο mini club γιατί το πρωί προτιμούσα να είμαστε στη θάλασσα οπότε δεν γνωρίζω καθόλου τη διαδικασία και το τι κάνανε. Πάντως το βράδυ στη Mini disco οι γονείς είμασταν παρόντες, δεν τα αφήναμε μόνα τους!

Νινέττα μου Aldemar; Πρέπει να ήταν υπέροχα! Εύχομαι να το επαναλάβετε γρήγορα!

Το ξενοδοχειο τωρα ειναι κτισμενο σε εκταση 900 στρεμματων!!

Εμένα με κούρασαν οι ατέλειωτες αποστάσεις στο Aldemar, στη συνέχεια προτίμησα το Olympiα Golden Βeach στην Κυλλήνη, πιο μαζεμένο και εύκολο μου φάνηκε.

Εχω παρα πολυ καλες εντυπωσεις και απο αυτο το ξενοδοχειο!!!

Πολυ ομορφη διακοσμηση!Καλο φαγητο,περιποιημενοι χωροι και πεντακαθαροι!Μου αρεσε περισσοτερο σε αυτα τα σημεια απο το aldemar,ομως η παραλια θελει λιγο περπατημα,εμεις πηγαμε το Πασχα και δεν καναμε μπανιο,ομως το καλοκαιρι με την ζεστη τα παιδακια ισως κουραστουν.

Πιστευω πως ειναι πολυ μα πολυ καλο για 2-3 ημερες μα για περισσοτερες στο aldemar θα εχει περισσοτερα πραγματα να κανει κανεις!

Λέμε να πάμε με τον άντρα μου ένα τριήμερο (και δύο και τρία..ώσπου να γεννήσω) στη Χαλκιδική γιατί μετά με το μωρό θα είναι δύσκολο.

Ψάχνουμε για κάτι σε απόσταση 45λ ή 1 ώρα το πολύ από Θεσσαλονίκη σε δωμάτιο με μπαλκόνι, μπροστά στη θάλασσα.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

περιπου ποσο εχει η βραδια στο Olympiα Golden Βeach ??φαγητο εχει μεσα,ε?? :?

Στο Olympia Golden Beach δεν πήγα καθόλου πέρσυ αλλά μπορείς να δεις τη σελίδα τους

http://www.ogb.gr/

Εχει ένα εστιατόριο και μια ταβέρνα, το μπαρ λειτουργεί συνέχεια, μπορείς να φας και στη βεράντα σου άν θέλεις.

Εμεις παμε απο τον Μανεση και εχω τσεκαρει πως ειναι καλυτερες οι τιμες,απο το να κλεισεις μονη σου.

Εχω τον καταλογο για το Πασχα μα δεν ξερω αν ειναι ιδιες οι τιμες :roll:

Αν θελεις κανε τους ενα τηλεφωνο,εχει πολυ καλα πακετα με ημιδιατροφη.

στον καταλογο καλοκαιρι 2007 το εχει απο 360ε το ατομο με πρωινο για 7 διαν/σεις με πρωινο μπουφε. +1 διαν/ση δωρο.μεχρι 700 σε δωματιο με μιραζ.πισινα τον Αυγουστο Τα παιδια μεχρι 6 χρονων ειναι δωρεαν

Τωρα για φετος δεν εχω ιδεα.

ισως γραφει στο σαιτ http://www.manessis.gr

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...