Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΘΗΛΑΣΜΟΥ

bizoudaki

Recommended Posts

το μωρο-μπακούνιν: να κλαίει και να απαιτεί συνέχεια, να είναι πάντα με το μάτι γαρίδα, να έχει κολικούς και όχι μόνο το βράδυ, να παλεύει συνέχεια με το στήθος (καμία σχέση με την ήρεμη εικόνα του μωρού που θηλάζει ήσυχα τη μαμά του), κτλ. (η δικιά μου ήταν προς το μπακούνιν στυλ)

Erica κι εμένα το μωρό μου είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις (χωρίς τους κολικούς) αν κι εγώ την αποκαλώ Ταλιμπανούλα :D

Μερικές φορές συνήθως τα απογεύματα χτυπιέται πάνω στο στήθος, κουνάει το κεφάλι αριστερά δεξιά, κλωτσάει, σήμερα άρχισε και τις μπουνιές και ενώ έχει τη θηλή στο στόμα κάνει σα να μην την πιάνει και μοιάζει σα να αγωνιά και να δυσφορεί. Κατάλαβες ποτέ γιατί το κάνει αυτό; και μέχρι πότε το κάνουν; Δεν είναι ότι παίζει ή ότι δε βρίσκει γάλα, γιατί κάνει σα τρελό;

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια καλά που έχω βρει αυτό το φόρουμ και παίρνω κουράγιο! Γιατί και ο δικός μου ο μπέμπης ήταν αρκετά δύκολος στην αρχή, γέννησα και καλοκαίρι κι είχαμε βγάλει την μπέμπελη στο σπίτι μέσα όλη την ημέρα! Εξω δεν τολμούσαμε να βγούμε γιατί μόλις στρίβαμε την γωνία άρχιζε την γκρίνια και ζήτημα είναι αν είχαμε καθίσει δυο φορές για καφέ έξω κι αυτό υπ'ατμόν!! :lol: (αχ anastassia τι μου θύμησες!)

Στέλλα μου κι ο δικός μου πάλευε συνεχώς με το στήθος μου και γενικώς γινότανε χαμός, σιγά-σιγά όλα φτιάχνουν! Ακόμη και τώρα βέβαια είναι ανήσυχος, ηρεμεί μόνο όταν τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος. Αλλιώς σηκώνεται συνέχεια -και αν είμαστε έξω με αφήνει "ακάλυπτη" :lol: , και γενικώς χτυπιέται συνέχεια με το ελεύθερο χεράκι του: χτυπάει παλαμάκια στο χέρι μου, χτυπάει το κεφαλάκι του ή το ποδαράκι του κλπ.

Κι όσο για τον θηλασμό σε εξωτερικούς χώρους κι εμείς έχουμε θηλάσει σε αρκετά μέρη. Το πιο περίεργο που έχω κάνει είναι να θηλάσω περπατώντας στον δρόμο :shock: (ακόμα το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι πώς το έκανα, ας όψεται η ανάγκη!)

Λοιπόν για δημόσιο θηλασμό....

Ας ενωθούμε..

ας γίνουμε πολλές, έτσι ώστε να συνηθίσει λίγο ο κόσμος

Να μην μας στραβοκοιτάνε...

Να μην μας κοιτάνε λιγούρικα κάτι περιέργοι τύποι...

Να μην με κοιτάνε σαν να είμαι καμιά ανώμαλη γιατί το μωρό μου δεν είναι πλέον βρέφος .... και με ρωτάνε ...ΑΚΟΜΑ;;;;; :shock::shock::shock:

εσυ καλα τα λες... αλλα ο πρωτος περιεργος ειναι ο αντρας μου... που ακομη και οταν ειμαι χωμενη στο αυτοκινητο, αυτος απ' εξω εχει το βλεμμα του κατασκοπου! ολοι ειναι υποπτοι να βλεφαριασουν!!! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Τα πραγματα απεχουν πολυ απο αλλες χωρες τις ευρωπης αλλα και εμεις αν κρυβομαστε στα σπιτια μας και δεν βγαινουμε δεν θα βελτιωθουν τα πραγματα.

:wink:

Ευρώπη δεν είναι μόνο Σουηδία! Μην νομίζεις ότι παντού είναι καλύτερα από εδώ. Στη Γαλλία μόνο το 48% των μαμάδων ξεκινάει να θηλάζει, το υπόλοιπο 52% δεν βάζει καν το μωρό στο στήθος. Στην Ιρλανδία πριν από κάποια χρόνια το ποσοστό ήταν κάτω από 30%! Εκεί θηλάζουν λιγότερο από ότι εδώ!

Μη σου πω για την Αμερική όπου για να θηλάσουν δημόσια οι μητέρες σε κάποιες πολιτείες χρειάστηκε να ψηφιστεί νόμος!!! :shock:

Εδώ ακόμη και αν στραβομουτσουνιάσουν κάποιοι, θα βρεθούν άλλοι τόσοι και περισσότεροι να χαμογελάσουν και να βοηθήσουν. :wink:

Πάντως νόμο δεν χρειαστήκαμε για το αυτονόητο!!!

Λοιπόν για δημόσιο θηλασμό....

Ας ενωθούμε..

ας γίνουμε πολλές, έτσι ώστε να συνηθίσει λίγο ο κόσμος

Να μην μας στραβοκοιτάνε...

Να μην μας κοιτάνε λιγούρικα κάτι περιέργοι τύποι...

Να μην με κοιτάνε σαν να είμαι καμιά ανώμαλη γιατί το μωρό μου δεν είναι πλέον βρέφος .... και με ρωτάνε ...ΑΚΟΜΑ;;;;; :shock::shock::shock:

εσυ καλα τα λες... αλλα ο πρωτος περιεργος ειναι ο αντρας μου... που ακομη και οταν ειμαι χωμενη στο αυτοκινητο, αυτος απ' εξω εχει το βλεμμα του κατασκοπου! ολοι ειναι υποπτοι να βλεφαριασουν!!! :lol::lol::lol:

felinidoc kai emena o antras mou ta idia...akoma kai mesa sto spiti otan thilazo trexei kai kleinei kourtines kai pantzouria !!! gia ekso den to sizitao....kai mesa sto autokinito kanei akribos ta idia me ton diko sou!!! T :roll:

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες έχω μια απορια ...

Να θηλασουμε στο ΙΚΕΑ, σε καφετερια, σε εστιατοριο, στο ΙΧ μας οκ.

Αλλά περπατώντας πως ???

Το βαρελακι μου ειναι 2 μηνων και σχεδόν 6 κιλά. Ήδη με ζορίζει πολλες φορες οταν θηλαζει και στριφογυριζει. Συνηθισα κιολας να την θηλάζω με ένα μαξιλαρι στα ποδια για να έιναι πιο κοντα στο στηθος και να δω πως θα την "παρκαρω" όταν θα ειμαστε εξω. :?

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Bizoudaki

Η μαμά μου λέει "το ζόρι βγάζει λάδι" :lol::lol::lol:

Που σημαίνει ότι μπορεί και εγώ να μη θήλασα έξω ποτέ όρθια (μιας και ο δικός μου ήταν πααααρα πολύ βαρύς, γι' αυτό και θήλαζα ΜΟΝΙΜΩΣ ξαπλωμένη όταν ήμουν σπίτι) αλλά αν για παράδειγμα ήμουνα έξω και ο μικρός έσκουζε από την πείνα, μέχρι να βρω κάπου να τον πάω να τον θηλάσω με την ησυχία μου μπορεί και να το επιχειρούσα! :wink:

Είναι να μη βρεθείς στην ανάγκη που λένε!!

:D

Αλλά περπατώντας πως ???

Μέσα στο mei tai. Ή και μέσα σε sling θα βόλευε. Εγώ πάντως (μιας και το ανέφερα πως έχω θηλάσει στο δρόμο περπατώντας) τον είχα μέσα στο mei tai.

Και όντως Anastassia μου πεινούσε και γκρίνιαζε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Έτρεχα να παραλάβω και την ανηψιά μου από το σχολείο, οπότε καταλαβαίνετε :roll:

Και μια φωτογραφία φοβερή που βρήκα στο inernet:

vlavbmtvaljlmuxwfmht.jpg

Στα όρθια ο θηλασμός είναι εφικτός μόνο όταν μπορείς να κουβαλήσεις το μωρό σε κάποιο σλιγκ, αν είναι αρκετά βαρύ αναγκάζεσαι να καθήσεις κάπου οπότε το θηλάζεις αγκαλιά. :wink:

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ μπόρεσα ποτέ περπατώντας... γιατί και εμένα έγινε αμέσως βαρελάκι και ασήκωτη !!!!!

Και τον μάρσιππο και τα λοιπά τα εγκατέλειψα πολύ γρήγορα...

Σήμερα μια κοπέλα θήλασε τον 9 μηνών γιο της στο ωδείο :D:D:D

Βέβαια οι μισές μαμάδες την κοίταζαν σαν ούφο :lol::lol::lol:

WLn5p2.png

Και για να 'χουμε καλό ρώτημα κορίτσια, όταν θηλάζετε έξω τί ρούχα φοράτε; δεδομένου ότι έχουμε μόνο ένα χέρι ελεύθερο και δεν είμαστε ταχυδακτυλουργοί;

Και για να 'χουμε καλό ρώτημα κορίτσια, όταν θηλάζετε έξω τί ρούχα φοράτε; δεδομένου ότι έχουμε μόνο ένα χέρι ελεύθερο και δεν είμαστε ταχυδακτυλουργοί;

Φορούσα κανονικό σουτιέν, όχι θηλασμού, μπλουζάκι (συνήθως μακό) και ζακέτα ή σακάκι. Δεν αντέχω να κρυώνουν ο θώρακας, η κοιλιά μου και η μέση μου και αυτό το ντύσιμο το έβρισκα πολύ βολικό. Τη ζακέτα την είχα συνήθως κουμπωμένη χαμηλά, σήκωνα το μπλουζάκι και το στήθος το έβγαζα πάνω από το σουτιέν.

Τα πουκάμισα δεν με βόλευαν γιατί στο ξεκούμπωμα έμενε ανοιχτός ο θώρακας...

Ε θέλει να 'σαι λίγο Κόπερφιλντ... :lol:

Θέμα συνήθειας είναι. Αρκεί να βρεις πώς βολεύεσαι καλύτερα.

Πάντως δεν θα συνιστούσα να φορέσεις φόρεμα! :lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...