Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2ο μωρακι τοσο συντομα...;

Recommended Posts

Μερικες φορες σκεφτομαι οτι ο προγεννητικος ελεγχος που κανουμε μας κανει περισσοτερο κακο παρα καλο (λογω αγχους). Ενταξει , σεβομαι την επιστημονικη πλευρα του θεματος αλλα επειδη περασα κι εγω κατι αναλογο με τη δικη μου εγκυμοσυνη (στο β επιπεδου) πιστευω οτι οι γιατροι μας βαζουν στο τριπακι να ξεσκιζομαστε στις εξετασεις υπαρχει δεν υπαρχει αναγκαιοτητα, για να καλυπτονται. Παντως οι γενετιστες (εκει που κανεις την αυχενικη) ειναι πιο κολλημενοι με τα νουμερα και τις καμπυλες, ενω οι γυναικολογοι ειναι πιο cool και σου περιγραφουν την κατασταση στις πραγματικες της διαστασεις με βαση την εμπειρια τους. Εγω παντως ειπα στον γιατρο μου '' στην επομενη εγκυμοσυνη αν υπαρξει, θα με δεις μια φορα στην αρχη και μια στη γεννα!''. Ενταξει, ξερω οτι αυτο δεν γινεται, ουτε προκειται να το κανω, αλλα στη θεωρια μ αρεσει!

Despina 100 καλη εγκυμοσυνη και με το καλο η γεννα, εχε πιστη στο θεο και μη φοβασαι τιποτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 196
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας , εχω καιρο να μπω ....αλλα το θεμα σας με εκανε για αλλη μια φορα να νιωσω οτι ανηκω εδω

ανακοινωνω λοιπον και εγω την 2η εγκυμοσυνη μου ..η μεγαλη μου ειναι σχεδον 8 μηνων ..γεννησα τον αυγουστο ....και ειμαι εγκυος 7 εβδομαδων ....

δε μπορω να πω οτι το προγραμματισα .....ο αποθηλασμος αν και ευκολος σαν διαδικασια ..με σοκαρε ....

φοβαμαι οτι θα στερησω πραγματα απο τη μπεμπα μου..οτι δεν θα αγαπαμε αρκετα το καινουριο μωρο ...δεν υπαρχει ο ενθουσιασμος της πρωτης εγκυμοσυνης .....αλλα νιωθω τοσο ηρεμη τοσο γεματη ..και τοσο ευτυχισμενη που θα γινω παλι μανουλα

θελω ενα τοσο καλο παιδακι οσο η μπεμπα μου !!!

0sb2p3.png

Katerina11 με το καλο το μωρακι σου, μη σκεφτεσαι αρνητικα, σκεψου μονο οτι τα παιδια σου θα ειναι κοντα στις ηλικιες και θα παιζουν μαζι. Οταν υπαρχει αγαπη ολες οι δυσκολιες αντιμετωπιζονται

μαρινακι σκεψου θετικα και γω ελεγα οτι θα κανω δευτερο και μου ελεγαν μην το αφηνεις τους ελεγα τρελοι ειστε με αποτελεσμα να περασουν εφτα χρονια δεν το επαιρνα αποφαση ελεγα να μεγαλωσει να παει σχολειο και μετα πηγε παιδικο πηγε νηπιαγωγειο ενδιαμεσα ειχα μεινει αλλα ειχα τις ατυχιες μου τωρα θα παει πρωτη ταξη τι θα κανω θα διαβαζουμε η θα κοιταω βρεφακι?????και το αφηνω και τα χρονια περνανε το μετανιωσα πολυ τελικα που δεν εκανα αμεσως εισαι πολυ τυχερη να θυμασαι οτι δεν ερχεται οποτε θελουμε με το καλο και με ενα πονο οσο για την εγκυμοσυνη η καθε μια ειναι διαφορετικη μπορει να μην εχεις κανενα προβλημα....

Αααα, είμαστε πολλές τελικά!

Κι εγώ εδώ, ο μπέμπης μου χρόνισε πριν λίγες μέρες και εγώ είμαι στη 19η εβδομάδα. Πριν ξαναμείνω έγκυος, ήθελα δεύτερο γρήγορα (ο γιατρός μου εδωσε το ΟΚ μετά από 6 μήνες απ' την πρωτη γέννα, μιας και γεννησα με καισαρική), όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος άρχισα να έχω αμφιβολίες, μιας και δεν εχω βοήθεια από πουθενά, τώρα ανυπομονώ να έρθει και το άλλο μπεμπάκι. Σίγουρα έιναι καλύτερα που θα έχουν μικρή διαφορά, βλέπω τον άντρα μου που έχουν 11 μήνες διαφορά με τον αδελφό του (η πεθερά μου έσπασε όλα τα ρεκόρ!) και βλέπω κι εμενα, που έχω 14 χρόνια διαφορά με τον αδελφό μου... καμία σχέση!

katerina11 αν η δεύτερη εγκυμοσύνη σου είναι καλή (δεν εχεις προβληματα αποκολλησης, αίμα κλπ) δεν υπάρχει καμία απολύτως αντένδειξη να συνεχίσεις να θηλάζεις. Εγώ θηλάζω ακόμα το αγοράκι μου και θέλω να συνεχίσω και να θηλάζω και τα δύο, όταν με το καλό έρθει και το άλλο.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας , εχω καιρο να μπω ....αλλα το θεμα σας με εκανε για αλλη μια φορα να νιωσω οτι ανηκω εδω

ανακοινωνω λοιπον και εγω την 2η εγκυμοσυνη μου ..η μεγαλη μου ειναι σχεδον 8 μηνων ..γεννησα τον αυγουστο ....και ειμαι εγκυος 7 εβδομαδων ....

δε μπορω να πω οτι το προγραμματισα .....ο αποθηλασμος αν και ευκολος σαν διαδικασια ..με σοκαρε ....

φοβαμαι οτι θα στερησω πραγματα απο τη μπεμπα μου..οτι δεν θα αγαπαμε αρκετα το καινουριο μωρο ...δεν υπαρχει ο ενθουσιασμος της πρωτης εγκυμοσυνης .....αλλα νιωθω τοσο ηρεμη τοσο γεματη ..και τοσο ευτυχισμενη που θα γινω παλι μανουλα

θελω ενα τοσο καλο παιδακι οσο η μπεμπα μου !!!

Κατερίνα τι κάνεις????!!! Με θυμάσαι??? Η daskala είμαι! Πού χάθηκες βρε ψυχή από το καφέ? Ξέρεις πόσες φορές σε σκεφτόμαστε με τα κορίτσια? Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! Πέρνα από το καφέ να μας πεις τα νέα σου! ;) Θα χαρούν πολύ και τα άλλα κορίτσια!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=181

Εδώ είμαστε Κατερίνα μου! Δεν άντεξα και τα είπα τα ευχάριστα στο καφέ! Κι η mimoula είχε χαθεί από το καφέ! Την βρήκα εδώ κι αυτή σαν κι εσένα και την "ξαναγύρισα" στην παρέα μας! :lol:

θα προσπαθησω να ερθω......αν και μου ζηταει κωδικο

Νομίζω κάνεις κι εκεί εγγραφή ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κάνεις κι εδώ. Το ίδιο νικ και τον ίδιο κωδικό που έχεις κι εδώ! Έλα να κάνουμε παρέα! Να λέμε για τα μπεμπάκια μας τα συνομήλικα και για τα σποράκια μας που είναι κι αυτά σχεδόν συνομήλικα! Λες, Θεού θέλοντος κι όλα καλά να πάνε καλά καταρχήν, να γεννήσουμε πάλι με 1 μέρα διαφορά?? :lol:

Διαφημίσεις

Και εγώ στην παρέα!!!! 16,5 μήνες έχουν διαφορά τα δικά μου. Εγώ το ήθελα πολύ.

Είμαι μαθημένη έτσι. 14 μήνες έχω διαφορά με τον αδερφό μου και 15 αυτός με την αδερφή μου. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί. Ακόμη θυμάμαι που μας έβαζαν να κοιμηθούμε και μουρμουρούσαμε συνέχεια. Παίζαμε και όλοι μαζί...

Θέλω και τρίτο, αλλά ίσως λίγο αργότερα...

Εγώ είχα εύκολες εγκυμοσύνες. Κατά τη δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα τα πάντα. Και στη δουλεία πήγαινα. Οδηγούσα μέχρι την τελευταία μέρα. Σήκωνα και τον μεγάλο μου. Ακριβώς ότι έκανα πριν μείνω έγκυος.

Σαν συμβουλή για όλες τις εγκύους, έχω να πω ότι η κάθε μία ξέρει το σώμα της. Αντιλαμβάνεται όταν όλα πάνε καλά. Αν νιώθετε εντάξει, δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στην καθημερινότητά σας.

Όσο για την καισαρική επειδή έκανα και εγώ δύο: ο γιατρός μετά την πρώτη καισαρική που με είδε στις 40 μέρες, μου είπε ότι το σώμα μου είχε επανέλθει και μπορούσα να ξεκινήσω προσπάθειες αν ήθελα. Το ίδιο μου είπε και μετά τη δεύτερη. Έμεινα έγκυος όταν ο μεγάλος ήταν 7 μηνών. Α!!!! Και δε μου είχε έρθει περίοδος, όταν έμεινα δεύτερη φορά εγκυος γιατί θήλαζα....

Και τώρα θηλάζω...

Έχει να μου έρθει περίοδος από το Σεπτέμβριο του 2007!!!!! Κορυφαίο, εεεε!!!!????

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

μια χαρα σε βλεπω !!!τα μωρα και οι εγκυμοσυνες ειναι ευτυχια ,,,,ολα τα υπολοιπα αγχη να μην ειχαμε και θα ηταν ολα καλα....

ειμαι στη δουλεια και μου λειπει το παιδι μου ......

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά και εσύ MARIAEVA!!! Έγω θέλω και τρίτο... Ο άντρας μου όχι και τόσο... αλλά θα τον καταφέρω κάποια στιγμή!!!!;)

Λέω για λίγο αργότερα γιατί έχω τη μαμά μου που με βοηθάει τώρα που πάω δουλειά, και φοβάμαι ότι θα την ξεκάνωωωωω. Το μικρό είναι πολύ ήσυχο. Μεγαλώνει στον αυτόματο πυλώτο. Και ο μεγάλος ήσυχος ήταν. Τώρα αρχίζει και ζοιρεύει γιατί θέλει να κάνει διάφορα. Τα δικά σου πόσο είναι? Αγόρια?

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Μια χαρά και εσύ MARIAEVA!!! Έγω θέλω και τρίτο... Ο άντρας μου όχι και τόσο... αλλά θα τον καταφέρω κάποια στιγμή!!!!;)

Λέω για λίγο αργότερα γιατί έχω τη μαμά μου που με βοηθάει τώρα που πάω δουλειά, και φοβάμαι ότι θα την ξεκάνωωωωω. Το μικρό είναι πολύ ήσυχο. Μεγαλώνει στον αυτόματο πυλώτο. Και ο μεγάλος ήσυχος ήταν. Τώρα αρχίζει και ζοιρεύει γιατί θέλει να κάνει διάφορα. Τα δικά σου πόσο είναι? Αγόρια?

Εγώ τα γέννησα Μάιο του 2008 και Αύγουστο 2009. Είναι αγοράκια και τα δικά μου....

Ο άντρας μου θέλει πολύ και ένα τρίτο, εγώ το σκέφτομαι.......Είμαι στην ίδια φάση με εσένα, τα κρατάει η μαμά μου γιατί δουλεύω και θα σαλτάρει η γυναίκα χαχα!

Είναι και τα δικά μου ήσυχα γενικά και ειδικά ο μικρός.

Κανένα τόπικ για αγορομανούλες, υπάρχει? :lol: :lol: :lol:

Εγώ τα γέννησα Μάιο του 2008 και Αύγουστο 2009. Είναι αγοράκια και τα δικά μου....

Ο άντρας μου θέλει πολύ και ένα τρίτο, εγώ το σκέφτομαι.......Είμαι στην ίδια φάση με εσένα, τα κρατάει η μαμά μου γιατί δουλεύω και θα σαλτάρει η γυναίκα χαχα!

Είναι και τα δικά μου ήσυχα γενικά και ειδικά ο μικρός.

Κανένα τόπικ για αγορομανούλες, υπάρχει? :lol: :lol: :lol:

MARIAEVA, έχουμε και την ίδια ηλικία!!!! Εγώ είμαι γεννημένη 7-8-78.

Παράλληλες ζωές!!!!

Να κάνουμε και ένα τρίτο, αλλά να είναι κοριτσάκι!!! Πολλά θέλω η μάνα????Πολύ τσουτσούνι βρε παιδί μου....

Να φτιάχνουμε κανένα κοτσιδάκι, να βάζουμε κανένα φουστανάκι...!!!!:-P

Καλημέρα και καλή δουλειά σε όλους...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

MARIAEVA, έχουμε και την ίδια ηλικία!!!! Εγώ είμαι γεννημένη 7-8-78.

Παράλληλες ζωές!!!!

Να κάνουμε και ένα τρίτο, αλλά να είναι κοριτσάκι!!! Πολλά θέλω η μάνα????Πολύ τσουτσούνι βρε παιδί μου....

Να φτιάχνουμε κανένα κοτσιδάκι, να βάζουμε κανένα φουστανάκι...!!!!:-P

Καλημέρα και καλή δουλειά σε όλους...

Nα δεις που στο τέλος θα βρεθούμε και παλιές γνωστές! :lol: :lol: :lol:

Και εγώ θέλω και μία κορούλα!

Θέλω και λίγο ροζ στη ζωή μου, κοτσιδάκια, κορδελίτσες, φορεματάκια.....

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Καλησπέρα κι απο μένα,

εχω ένα κοριτσάκι που γινεται 10 μηνων στις 9 του μηνα και σημερα έμαθα ότι περιμενουμε το δευτερο μωρακι μας! Θέλαμε να είναι κοντά ηλικιακά αλλα λίγο το ξαφνικο νέο, λιγο ότι μ'έχει πιασει ήδη ισχυαλγία και έχω να κοιμηθω απο τη Μ.Πεμπτη σαν άνθρωπος το βραδυ, δεν μπορω να πω οτι το εχω συνειδητοποιησει απολυτα ακομα. Είμαι σιγουρη ότι αν δεν ήταν ο πόνος (και το ότι δεν μπορω να παρω τιποτα) θα πέταγα απ΄τη χαρα μου...οπότε η πτηση απλά έχει αναβληθεί για λίγες μέρες! Ελπίζω να τα λέμε συχνά και να δίνουμε ιδέες η μια στην άλλη για το "χάος" που μας περιμένει.

Φιλιά πολλά σε όλες τις μανουλες και στα μπεμπάκια σας!!

Κορίτσια δεν είναι τίποτα... το πρώτο σοκ είναι, θα περάσει! Κι εγώ είχα 9 μηνών τον Νικόλα όταν ανακάλυψα την 2η μου εγκυμοσύνη, η οποία ήταν δύσκολη από ψυχολογικής άποψης. Βλέπετε, έτυχε και η απώλεια του μπαμπά μου ότι έμπαινα στον 3ο μήνα, οπότε, δεν ήρθαν καλά οι συγκυρίες... Μετά ήταν το καλοκαίρι, εγώ με την κοιλιά τούρλα να βγάζω κάθε απόγευμα τον μικρό περίπατο και να τον κυνηγάω γύρω γύρω.. Ωραία πράγματα...

Αλλά τώρα που η μικρή έχει φτάσει αισίως 5,5 μηνών το αστεράκι μου και αρχίσαμε δειλά δειλά την κρεμούλα, δεν μπορώ να πω. Μου φαίνεται πως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός (είδατε? δεν προλαβαίνω ούτε να μετρήσω) και πως μόλις περάσει κι αυτό το καλοκαίρι θα έχει φύγει το πιο δύσκολο πρώτο κομμάτι... Τι να πω. Κουράγιο σε όλες τις μανούλες. Ενα είναι το σίγουρο. Ευχαριστώ τον Θεό που ήρθαν έτσι κοντά κοντά τα παιδάκια μας για τις όμορφες στιγμές που ζούμε και όταν τα βλέπω να χαμογελάνε ξεχνάω τα πάντα, την όποια κούραση και το όλο τρέξιμο που ζούμε καθημερινά!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

αντε να γεννησουμε και εμεις !!! θελω 2 μωρα στο σπιτι να ζουζουνευουν,,να τρελαινομαστε !!!η περιοδος της εγκυμοσυνης δε με ξετρελαινει , αν και μου πανε ολα πολυ καλα ( μη ματιαστω και μονη μου) ...αλλα θελω να το σφιξω γρηγορα στην αγκαλια μου και το καινουριο μου νινακι .......

και θελω να δω τι θα κανει και το κοριτσακι μου ..μεχρι τωρα οπου δει μωρο ή παιδι να κλαιει ..τα βαζει και αυτη .....με λυγμους κλαιει!!! συναυλιες θα εχουμε

0sb2p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Eirtap, λες και γραφω εγω! Τελευταια περιοδος Αυγουστο 2007!

6μιση μηνων ο γιωργος οταν εμεινε εγκυος στον δευτερο!

Σκεφτεσαι και για τριτο?

mariaeva,να σε ρωτησω οταν εμεινες εγκυος στο δευτερο σταματησες να θηλαζεις το πρωτο?Ειναι κατι που με απασχολει.Ενω θα ηθελα δευτερο μωρο γρηγορα θα ηθελα να εχω αποθηλασει το πρωτο-αυτο εχω σαν ανασταλτικο παραγοντα.

Iphi, ναι σταμάτησα να θηλάζω αφενός γιατί μου το είπαν γυναικολόγος και παιδίατρος κια αφετέρου γιατί δεν είχα πλέον γάλα αρκετό για να τον χορταίνω. Βέβαια ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος όταν ήμουν ήδη 10 εβδομάδων, και ο μέγαλος μου 8 μηνών.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...