Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Cosleeping Συνκοίμηση Co-Bedding

MARIANTHI611

Recommended Posts

Γειά σας αγάπες!!

Συνεχίζουμε το co-bedding, απλά επειδή χρόνισε το σκατό μου το πρώην νεογέννητο, πιστεύω πως είναι καλή περίοδος να αρχίσει να κοιμάται στο δωμάτιό της, στην κούνια της. Αν με ρωτήσετε, δεν θέλω να σταματήσω να κοιμάμαι με το μωρό μου, αλλά νομίζω πρέπει, έτσι δεν είναι??

Θέλω να μου πείτε πώς το πετύχατε αυτό να κοιμάται στο δωμάτιό του το μωρό μετά από 12 μήνες co-bedding.

Να κοιμηθεί πρώτα στο κρεβάτι και να την μεταφέρω δεν παίζει, θα ξυπνύσει, guarantee!

Η Ελισάβετ κοιμάται με το βυζί πιπίλα, πώς θα γίνει αυτό στην κούνια της? Μήπως να της βγάλω το κάγκελο και να της βάλω το διχτάκι που της έχω τώρα στο διπλό κρεβάτι, ώστε να ξαπλώνω δίπλα της μέχρι να αποκοιμηθεί, και όποτε ξυπνάει να ξαπλώνω πάλι δίπλα της κοκ?

Πείτε μου ιδέες για ομαλή μετάβαση, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, περιμένω να μου πείτε...

Ευχαριστώωωωωω!!!

χμμμμμμμ καλο μου εγω το καταφερα στον μεγαλο μου οταν ηταν 2 1/2 χρονων περσι δηλ που ειμουν εγκυοσ καθομουν στο πατωμα διπλα του δυο μερεσ κ του μιλουσα μετα απομακρινομουν απο το κρεβατι σιγα σιγα μεσα ενα μηνα καταφερα να εινα στο κρεβατι του κ εγω σε αλο δωματι κ να του μιλαω κ να μην ερχετε εσυ εχεισ πολυ δουλεια για αν φτασεισ εκει για αν μπορεσεισ να την βγαλεισ απο το κρεβατι θα πρεπει να κοιματε χωρισ στηθοσ αρχικα δνε γινετε θα σ εψανχει κ θα κουρστισεισ παρα πολυ στο πηγενε ελα

.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 251
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πήραμε ένα στρώμα ημίδιπλο και το βάλαμε στο παιδικό δωμάτιο στο πάτωμα, ώστε και να πέσει το μωρό να μην χτυπήσει. Την κοιμίζω εκεί και πέφτω για ύπνο με τον άντρα μου, έχοντας ανοιχτή ενδοεπικοινωνία. Στο πρώτο ξύπνημα της μικρής αφού κοιμηθούμε μεταφέρομαι στο παιδικό και συνεχίζω τον ύπνο μου εκεί, γιατί δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι. Στην αρχή ξυπνούσε νωρίς, κατά τη 1 πρώτη φορά, πλέον όταν ξημερώσει

jv42p3.png

DfUyp2.png

Μαμαλευτεράκι και Palladin σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Palladin κάτι τέτοιο θα κάνω, μάλλον θα της βγάλω το κάγκελο της κούνιας και στην θέση του θα βάλω το διχτάκι, ή κάτι άλλο ώστε να μην πέφτει. Θέλω να μπορώ να ξαπλώνω λίγο δίπλα της...

Γνωρίζω ότι θέλει υπομονή, αλλά πιστεύω χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μαμαλευτεράκι και Palladin σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Palladin κάτι τέτοιο θα κάνω, μάλλον θα της βγάλω το κάγκελο της κούνιας και στην θέση του θα βάλω το διχτάκι, ή κάτι άλλο ώστε να μην πέφτει. Θέλω να μπορώ να ξαπλώνω λίγο δίπλα της...

το θεμα ειναι σε εσενα πλεων καλη μου στο αν εσυ εχεισ αποφασιση αν φυγη απο το κρεβατι σου αν ρωτησεισ την μικρη αν μπορουσε να σου πει δεν θα το αποφασιζε ποτε τα παιδακιασ μασ ποτε δεν θα θελουν να φυγουν απο εμασ εγω ακομη δνε σκεφτομαι να αποχωροστιστω τον μικρο χρονιαρικο πριγκιπα μου θεωρω πωσ λιγο ακομη καλο θα του κανει θελω να με χωρταση λιγο ακομη .. ο μεγαλοσ μου παρολο που ολοι λεγαν δεν θα φυγη απο το κρεβατι σου ποτε εφυγε σε αλλο δωματιο χωρισ κλαματα χωρισ καν να ερθει στο δικο μου μεσα στην νυχτα να κοιμηθη αλλα αν μου ζητηση κ τωρα να κοιμηθη μαζι μασ δεν αρνουμε ερχετεκουρνιαζει μαζι μασ για λιγο κ μετα λεει εγω μαμα θα παω στο δωματιο μου καληνυχτα .. να κοιμηθεισ με τον χιστο να τρωει γαλεσ οιλοι νυχτα κ χαιδευη κ τα μαλια του χριστακι που ειναι βυζοκολιμενοσ

.....

Εγώ από την ημέρα που γυρίσαμε από την κλινική, τις έβαλα κατευθείαν στο δωματιό τους, και κοιμόμουν εκεί σε ένα μονό κρεβάτι μέχρι 6 μηνών. Μετά πήγα στο δωμάτιό μου και κοιμόμαστα (τρόπος του λέγειν βέβαια) όλοι κανονικά στα κρεβάτια μας. Οταν έγιναν περίπου 1,5 χρονών, άρχισαν οι ...επισκέψεις τη νύχτα της μίας στο κρεβάτι μου. Το επέτρεψα για λίγο καιρο, μετά κάποια στιγμή την έμαθα να μην έρχετε και όλα καλά.

Πέρασε έτσι κάνα 6μηνο.

Μετά πήγαμε διακοπές όπου κοιμόμασταν μαζί.

Και μετά, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβεται, αυτό συνεχίστηκε και στο σπίτι. Μέχρι σήμερα, κοιμούνται στα κρεβάτια τους και την νύχτα, έρχονται και οι 2 πλέον στο δικό μου.

Δεν ξέρω πότε θα το κόψω, μου αρέσει.

Σκέφτομαι ίσως του χρόνου που θα φτιάξουμε και το δωμάτιο λόγω σχολείου. Για να έχουμε και μία καλή δικαιολογία. Καθότι προβλέπω επανάσταση... Και νύχτες αγρύπνιας... Είναι και 2. Η μία θα έρχεται η άλλη φεύγει.... Είδωμεν.

Πάντως, όποτε πραγματικά είχα αποφασίσει να τους μάθω κάτι, αυτό έγινε σχετικά εύκολα, αρκεί να ήμουν εγώ αποφασισμένη...

Λέτε να έχω μεγάλο πρόβλημα?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα πόσες φορές ξυπνά τη νύχτα;

Το θέμα είναι να βολεύεσαι, να ξαπλώνεις και να κοιμάσαι δίπλα της σαν άνθρωπος, όχι σαν σίγμα τελικό, και την κούνια την βρίσκω πολύ άβολη και μικρή, γι αυτό διάλεξα το στρώμα. Αλλιώς θα κουραστείς πολύ με το πήγαιν'έλα και την άβολη στάση

Λέτε να έχω μεγάλο πρόβλημα?

Δεν ξέρω, εγώ μια χαρά σε βλέπω:D

jv42p3.png

DfUyp2.png

μαμαλευτεράκι, δεν θέλω ποτέ να σταματήσει το co-bedding! Μου αρέσει! Δεν πρέπει όμως σιγά-σιγά να μάθει να κοιμάται μόνη της??

Palladin αν σου πω ότι δεν ξέρω πόσες φορές ξυπνάει, θα με πιστέψεις? Αφού κοιμάμαι, άμα θέλει πιπίλα ή γάλα (= βυζί) απλά γυρίζω λίγο στα πλάγια. Και αυτό όχι πάντα. Πολλές φορές σκαρφαλώνει πάνω μου :D.

GEXxp3.png

μαμαλευτεράκι, δεν θέλω ποτέ να σταματήσει το co-bedding! Μου αρέσει! Δεν πρέπει όμως σιγά-σιγά να μάθει να κοιμάται μόνη της??

Γιατί πρέπει? Πρέπει, ότι σας αρέσει και δεν σας ενοχλει. Εγώ αυτό πιστεύω. Σε κάποιους δεν αρέσει. Δεκτό. Σε κάποιους αρέσει. Δεκτό και αυτό.

Δεν ξέρω, εγώ μια χαρά σε βλέπω:D

Είμαι η Ρένα, κοιμάμαι με τις κόρες μου και είμαι καλα!:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

.

xmmmmmmmmm στοε χω ξανα πει θα κοιματε μονη κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ... ζησε τωρα που μπορεισ μαζι τησ σου εγραψα κ χτεσ ο μεγαλοσ μου πλεων αποφασιζει που θελει να κοιμηθη ......

.....

Το θέμα μου είναι ότι η κατάσταση στο σπίτι είναι τεταμένη, είμαι σε διαδικασία διαζυγίου, η μικρή έχει βρεθεί σε τσακωμούς κλπ και δεν ξέρω πόσο καλό είναι να την έχω συνέχεια κολλημένη δίπλα μου. Εμένα με ηρεμεί που κοιμάμαι αγκαλίτσα με την σκατούλα μου και επιπλέον με βολεύει απίστευτα αφού σαπίζουμε μέχρι τις 11 το πρωί.

Έχω να σκεφτώ όμως και την ανεξαρτητοποίησή της. Βέβαια είναι πολύ κοινωνικό μωρό, φοβάμαι όμως μην πάθει πατατράκ με αυτό που κάνω. Κάπου είχα διαβάσει ότι το co-bedding είναι μέχρι το έτος (περίπου), οπότε θεωρούσα πως είναι καλή εποχή να το σταματήσουμε :(

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως με αυτά που διαβάζω νιωθω μια ασπλαχνη μάνα.Η μικρή κοιμάται μονη της απο 25 ημερών.Την πρώτη μέρα ενιωσα τύψεις αλλα θεωρησα πιο υγιεινό να κοιμάται σ ενα καθαρο απο τα χνωτα 2 ενηλίκων δωμάτιο παρά μαζί μας.Κι επειτα, ο αντρας μου δουλεύει ολη μέρα.Ενα βραδυ μας μενει νε βρεθούμε δίπλα δίπλα, να το χασουμε κι αυτό?Ελπίζω ότι την αγάπη μας την χορταίνει κατα την διαρκεια τς μέρας.

Εμεις απο τον 6ο μηνα, που δε βολευομασταν πια στο δικο μου κρεβατι, καναμε το εξης.

(παρομοιο με καποιοες λύσεις που ανεφερθηκαν κι εδω)

Να ακουμπαει στον τοιχο ενα σπαστο μονο κρεβατακι και κολλημενη διπλα η κουνια αφαιρώντας το καγκελο απο την πλευρα μον που η κουνια ενωνεται με το κρεβατι .την κουνια την εχουμε κατεβασει στο πιο χαμηλο επιπεδο και ειναι σχεδον στο ιδιο υψος με το κρεβατακι

και ετσι καθε φορα που ειναι να κοιμηθει ξαπλωνουμε μαζι στη κουνια του (αν θελω απλωνομαι διπλα και στο μονο) και θηλαζει για να κοιμηθει.

Κι εγω το βραδυ συνηθως ξεκιναω να κοιμαμαι στο δικο μας κρεβατι αλλα απο οταν αρχιζει να ξυπναει παω διπλα του στο μονο και ειναι σα να ειμαστε σε ενα ενιαιο κρεβατι.

ΥΓ. Δε ξερω για το μικρο, αλλα εγω σιγουρα θα δυσκολευτω να το κοψω το συνηθειο αυτο. Ειναι τοσο τελειο να ξυπνας διπλα σε ενα τοσο γλυκο πλασματακι.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080307&itmid=1927912 πως σας φαίνεται για να κοιμάται στο κρεβάτι μας το μωρό αλλά με ασφάλεια? Κοιμάμαι κι γω λίγο περίεργα.

Παράλληλα θέλω να έχω το παιδί δίπλα μου. Τί λέτε?

Σημείωση, έχω ελάχιστο χώρο στην κρεβατοκάμαρα και θα πρέπει να την "εκκενώσω"

αλλά και να μη πάνε χαμένα τα λεφτά του. Γι'αυτό το ψάχνω πολύ πρίν το κάνω.

Οι καλαθούνες δε με εμπνέουν, θέλω επαφή με το μωρό αλλά να μη το πλακώσω. (άμα βοηθήσει και στο θηλασμό ακόμα καλύτερα)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080307&itmid=1927912 πως σας φαίνεται για να κοιμάται στο κρεβάτι μας το μωρό αλλά με ασφάλεια? Κοιμάμαι κι γω λίγο περίεργα.

Οι καλαθούνες δε με εμπνέουν, θέλω επαφή με το μωρό αλλά να μη το πλακώσω. (άμα βοηθήσει και στο θηλασμό ακόμα καλύτερα)

Είναι ωραία ιδέα για τη δουλειά που το θες...αλλά δεν ξέρω αν διάβασες στην περιγραφή...το στρωματάκι είναι μόνο 4 εκατοστά;;; Ή εγώ κατάλαβα λάθος;; Αν είναι έτσι μου φαίνεται κάπως άβολο και μόνο για νεογέννητο και ουτε...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

α δε το είχα προσέξει αυτό καθόλου, είναι λεπτό ε? νεογέννητο μέχρι πόσο θεωρείται? Θα βγάλω τους πρώτους μήνες?

Γενικά οι διαστάσεις του με προβληματίζουν και ο άντρας μου διαφωνεί με το χαμηλό κάγκελο που έχει (σε ύψος).

Αλλά μας αρέσει σαν ιδέα. Παίζει να φτιάξω σε μαραγκό τέτοιο ή δεν συνηθίζεται ?

Διαφημίσεις

α δε το είχα προσέξει αυτό καθόλου, είναι λεπτό ε? νεογέννητο μέχρι πόσο θεωρείται? Θα βγάλω τους πρώτους μήνες?

Γενικά οι διαστάσεις του με προβληματίζουν και ο άντρας μου διαφωνεί με το χαμηλό κάγκελο που έχει (σε ύψος).

Αλλά μας αρέσει σαν ιδέα. Παίζει να φτιάξω σε μαραγκό τέτοιο ή δεν συνηθίζεται ?

Το στρώμα έχει πάχος 4 εκ., είναι ελεύθερο από FCKW, με αφρώδες υλικό εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρει την ιδανική επιφάνεια για το μωρό.

Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη εγώ σε τέτοιο πάχος στρώμα δεν θα έβαζα το μωρό και κυρίως νεογέννητο. Απλά σκέψου πόσο είναι 4 εκατοστα έστω και με το καλύτερο αφρώδες υλικό από κάτω. Το μωρό και 2 κιλά να είναι πιστεύω πως θα πληγώνεται.

Ύψος: 79 εκ. Μήκος: 86 εκ. Βάθος: 46 εκ

Αν παρατηρείς και το μήκος είναι μικρό κατά τη γνώμη μου. Σκέψου ότι εμένα η κόρη μου είναι 4 μηνών και είναι 64 πόντους και στριφογυρίζει όλο το βράδυ και στη μεγάλη κούνια φοβάμαι μη χτυπήσει το κεφάλι της...

Το υπόστρωμα ρυθμίζεται καθ' ύψος χωρίς περιορισμό βαθμίδων.

Αυτό μου φαίνεται πλεονέκτημα γιατί μπορείς αν τελικά το αγοράσεις να ρυθμίσεις το υπόστρωμα χαμηλότερα και να βάλεις ένα κανονικό στρωματάκι σε αυτές τις διαστάσεις (δεν ξέρω αν πρέπει να το παραγγείλεις ή υπάρχει έτοιμο σε τέτοιες διαστάσεις), ώστε με το στρωματάκι να είναι το μωρό στο ίδιο ύψος με σένα.

Το babybay είναι πολυμορφικό. Μεγαλώνει μαζί και συνοδεύει το μωρό: λίκνο, κάθισμα φαγητού, παρκοκρέβατο, κρεβάτι ταξιδιού, πάγκος, καρέκλα, γραφείο, αλλαξιέρα για την κούκλα, τραπέζι παιχνιδιού..

Αυτό μου φαίνεται πλεονέκτημα παρόλο που δεν έχω καταλάβει πώς μετατρέπεται σε όλα αυτά τα πράγματα....πάντως του αλλάζεις τη χρήση μόλις δε σε βολεύει σαν κρεβατάκι και αγοράζεις ένα άλλο κρεβατάκι.

Εγώ να σου πω την προσωπική μου εμπειρία τελικά βολεύτηκα με μια κούνια - καναπέ που έχει ροδάκια και την έχω δίπλα μου τη μικρή.

Το βράδυ την τραβώ ακόμα πιο κοντά μου για να την ακουω και να τη βλέπω και κατεβάζω και το κάγκελο που είναι ανάμεσά μας και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σαν αυτό που βλέπεις. Είμαστε στο ίδιο ύψος.Ευτυχώς που πήρα αυτό με τα ροδάκια από κάτω παρόλο που δεν το ήθελα στην αρχή γιατί αν έπαιρνα κρεβατάκι σταθερό θα έπρεπε να το τραβάω με μεγαλύτερη δυσκολία.

Και ένας μαραγκός μπορεί να στο φτιάξει...αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να προσθέσει τους μηχανισμούς που χρειάζεται για να γίνει πολυμορφικό όπως λέει παραπάνω (γι' αυτό νομίζω κάνει και σχεδόν 300 ευρώ) και τι θα σου ζητήσει για αμοιβή.

Καλές αγορές πάντως και κυρίως με το καλό το μωρό....:o

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Πιστεύω θα βγάλεις μέχρι τον 4ο μήνα περίπου, δηλ. όπως και με λίκνο. Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πώς μετατρέπεται σε άλλου είδους έπιπλο: http://www.babybay.de/en/babybay/variationen.html

Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη εγώ σε τέτοιο πάχος στρώμα δεν θα έβαζα το μωρό και κυρίως νεογέννητο. Απλά σκέψου πόσο είναι 4 εκατοστα έστω και με το καλύτερο αφρώδες υλικό από κάτω. Το μωρό και 2 κιλά να είναι πιστεύω πως θα πληγώνεται.

Αν παρατηρείς και το μήκος είναι μικρό κατά τη γνώμη μου. Σκέψου ότι εμένα η κόρη μου είναι 4 μηνών και είναι 64 πόντους και στριφογυρίζει όλο το βράδυ και στη μεγάλη κούνια φοβάμαι μη χτυπήσει το κεφάλι της...

Το υπόστρωμα ρυθμίζεται καθ' ύψος χωρίς περιορισμό βαθμίδων.

Αυτό μου φαίνεται πλεονέκτημα γιατί μπορείς αν τελικά το αγοράσεις να ρυθμίσεις το υπόστρωμα χαμηλότερα και να βάλεις ένα κανονικό στρωματάκι σε αυτές τις διαστάσεις (δεν ξέρω αν πρέπει να το παραγγείλεις ή υπάρχει έτοιμο σε τέτοιες διαστάσεις), ώστε με το στρωματάκι να είναι το μωρό στο ίδιο ύψος με σένα.

Εγώ να σου πω την προσωπική μου εμπειρία τελικά βολεύτηκα με μια κούνια - καναπέ που έχει ροδάκια και την έχω δίπλα μου τη μικρή.

Το βράδυ την τραβώ ακόμα πιο κοντά μου για να την ακουω και να τη βλέπω και κατεβάζω και το κάγκελο που είναι ανάμεσά μας και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σαν αυτό που βλέπεις. Είμαστε στο ίδιο ύψος.Ευτυχώς που πήρα αυτό με τα ροδάκια από κάτω παρόλο που δεν το ήθελα στην αρχή γιατί αν έπαιρνα κρεβατάκι σταθερό θα έπρεπε να το τραβάω με μεγαλύτερη δυσκολία.

Κοίτα έτσι όπως το λές κι εμένα λεπτό μου φαίνεται το στρώμα αλλά αν δείς όλα του εμπορίου έτσι είναι.

Το ρυθμιζόμενο ύψος που είπες δεν είναι πλεονέκτημα δυστηχώς αφού ρυθμίζεται για να προσαρμοστεί στο κρεβάτι των γονιών, άρα δεν παίζει αυτό με το στρωματάκι που είπες να βάλω πιο χοντρό δυστηχώς

Οσο για την κορούλα σου είναι 4 μηνών και στριφογυρίζει, καλά να είμαστε άμα φτάσει στο σημείο να στριφογυρίζει θα το έχω στην κούνια του για να είναι ασφαλές.

Η κούνια καναπές τί είναι? Μπορώ να την έχω αγγιστρωμένη στο κρεβάτι μας? Δεν θέλω μόνο οπτική επαφή μόνο αλλά να μπορώ να φέρνω εύκολα το μωρό στο στήθος χωρίς να το ξεξυπνάω.

Και να μπορώ να βλέπω αν αναπνέει (μη γελάτε καλέ :lol: )

Καλημερα.Υπαρχει κατι παρομοιο στο Λητω και σε κουνια.Δλδ ειναι κουνια κανονικη ,σε βγαζει μου ειπαν μεχρι 3,5 ετων και το ενα καγκελο βγαινει εντελως(χωνεται συρταρωτα κατω απο την κουνια και ετσι την κολας στο κρεβατι σου.

Το εχουμε παρει και μας εχει βολεψει πολυ.Κι εγω δεν εχω χωρο αλλα στριμωχτηκαμε λιγο.

Μακαρι ν την ειχα παρει απο την αρχη...θα ειχα γλυτωσει πολυ ξενυχτι.

Το λικνο για μενα ειναι πεταμενα λεφτα.Ειχα παρει κι εγω στην αρχη αλλα ο δικς μου δεν το ηθελε ποτε...απο την αρχη το αντιπαθησε.Απο τον 5ο μηνα και μετα δεν τον χωραγε ετσι κι αλλιως.

Πιστεύω θα βγάλεις μέχρι τον 4ο μήνα περίπου, δηλ. όπως και με λίκνο. Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πώς μετατρέπεται σε άλλου είδους έπιπλο: http://www.babybay.de/en/babybay/variationen.html

φοβερό! Τώρα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι ό,τι πρέπει για εμάς, σε ευχαριστώ!

Καλημερα.Υπαρχει κατι παρομοιο στο Λητω και σε κουνια.Δλδ ειναι κουνια κανονικη ,σε βγαζει μου ειπαν μεχρι 3,5 ετων και το ενα καγκελο βγαινει εντελως(χωνεται συρταρωτα κατω απο την κουνια και ετσι την κολας στο κρεβατι σου.
ωραία ιδέα, αν τύχη και πετύχεις το λινκ θα είχες την καλωσύνη να το βάλεις? Το ψάχνω, σε ευχαριστώ πολύ!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ αγορασα κρεβατακι στον πρωτο μου γιο και ναι μετα απο δυο παιδια εχω ενα καινουργιο διακοσμιτικο κρεβατι στο σπιτι μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΠΟΤΕ ΔΝΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ

ο μεγαλοσ απο το κρεβατι μασ

κατευθιαν στο κρεβατι ενηλικων το μονο

κ φετοσ οπωσ μετακομισα οταν ηταν 9 μηνων ο μπεμπησ

ετσι μαζεψα κ την κουνια του

πλεων τον κοιμηζω σε κρεβατι ενηλικων μονο ιδιο με του αδερφου του μ ξυλο απο την μια μερια σαν προστατευτικο τα μεσημερια :wink::wink::wink::wink::wink:

το βραδυ κοιματε μαζι μου στην κρεβατοκαμαρα :D:D:D:D:D

.....

ωραία ιδέα, αν τύχη και πετύχεις το λινκ θα είχες την καλωσύνη να το βάλεις? Το ψάχνω, σε ευχαριστώ πολύ!

Ειναι αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2095434#.

Εγω νομιζω θα σε βολεψει περισσοτερο γιατι ειναι για αρκετο καιρο ενω το λικνο ετσι κι αλλιως ειναι για λιγους μηνες.Επισης εγω προσωπικα οπως τον εχω κολλητα στο κρεβατι μου οταν ξυπναει τη νυχτα γυριζω και στην ουσια μπαινω εγω στην κουνια του θηλαζει λιγακι και τον παιρνει ο υπνος.

Στο λικνο αυτο δε θα σε βολεψει πιστευω να το κανεις και παλι δλδ θα πρεπει να σηκωνεις το μωρο να το φερνεις διπλα σου να θηλαζει και να το ξαναβαζεις μεσα.

Niki στο λίκνο που έβαλα εννοείς δε θα με βολέψει να θηλάσω? Ξέρεις αυτό που έβαλες είναι τέλειο αλλά είναι τόσο μακρύ που δε θα χωράω να ξαπλώσω στο κρεβάτι μας μάλλον. Τα αποθηκεύω να τα δεί και ο άντρας μου και να μετρήσει διαστάσεις.

Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σηκώνομαι συχνά εκτός από το να έχω το μωρό δίπλα.

Ευχαριστώ πολύ όλες!

Μαμαλευτεράκι αν δε βρώ άλλη λύση θα δοκιμάσω τη δική σου! :-D:grin::-D

Παντως παροτι τον εχω στην κουνια κολλητα με το κρεβατι μου με το που ξυπναει κοιταει πως θα ερθει στο διπλο.Μεχρι τον 7ο δεν ειχε καταλαβει πως μπορει να περασει διπλα και ηταν καλα.Τωρα πλεον ακομα και μεσα στην νυχτα κατι φορες ξυπναει και μου ερχεται στο κρεβατι.Οποτε και παλι τη μιση νυχτα μαζι μου στο διπλο κοιμαται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...