Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ 7 μηνων

Recommended Posts

γεια σας! εχω με τη μικρη μου που τωρα ειναι 7 μηνων κ 6 ημερων κ δεν θελει το γαλα με τιποτα με αποτελεσμα το πρωι με χιλια ζορια να πινει 100-120 γρ. κ το βραδυ 70-80 γρ. τις κρεμες τις τρωει αλλα με το γαλα με εχει αγχωσει παρα πολυ βοηθεια δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, δεν αναφέρεις αν πίνει το ίδιο γάλα που έπινε και πριν, αν τη θήλασες κτλ, αν έχει κάτι παραπάνω από "δυσανεξία στο γάλα"...

καταρχας ηταν δυσκολη απτην αρχη στο γαλα αποταν γεννηθηκε δεν μπορεσα να τη θηλασω μονο2 μερες τη θηλασα κ μετα το εκοψα γιατι ειχα εκτοπο μαστικο αδενα...:( επινε με τοζορι 100-130 μεχρι τον πεμπτο μετα λιγο πριν αρχισουμε κρεμες στερεα τροφη ετρωγε 160-190 εχει φτασει λιγες φορες τα 210 γρ. με το που αρχισαμε τις στερεες το βραδυ αρχισε να ζοριζετε με το γαλα κ να κενει εμετο οποτε μου ειπε η παιδιατρος να μην τη ζοριζω το βραδυ γιατι ειναι χορτασμενη απτις κρεμες κ να της δινω οσο θελει τωρα ομως που τρωει 230-240 κρεμα βλεπω οτι κ το πρωι απο εκει που επινε 170-180 με το ζορι τρωει 100-140 βαρια εχω απελπιστει δαγκωνει τη θηλη απτο γαλα λες κ ειναι πιπιλα την τρωνε τα ουλα( δοντι δεν εχουμε βγαλει ακομη):cry:

Πρέπει να επικοινωνήσεις με την παιδίατρο μήπως φταίει το γάλα και πρέπει να το αλλάξετε.

Αν το μωρό δεν πίνει άλλα υγρά, είναι σοβαρό... να προσέχεις μήπως έχουν μειωθεί τα ούρα του παιδιού...

Αν βγάζει δόντι, ίσως αλλάζει ...Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21447

9Af0p2.png

μιλησα με τη παιδιατρο κ μου ειπε οτι επειδη χορταινει με τις κρεμες δεν θελει το γαλα να μην τη πιεζω οσο θελει να της δινω.....δοντακι μου ειπε θα βγαλουμε γιατι εχι φουσκωσει το ουλο της αλλα ποτε θα το βγαλουμε? συνηθως σε πια ηλικια βγαζουν δοντακια τα μωρα?

Διαφημίσεις

Εξαρτάται από το μωρό! Ρώτησε τη μητέρα σου και την πεθερά σου πότε βγάλατε εσύ και ο άντρας σου και περίμενε κάτι παρόμοιο. Εμείς είμαστε σχεδόν 6 μηνών και έχουμε ήδη 2!!! Από όταν ψηλάφισα τα ούλα και ένιωσα το πρώτο δοντάκι, έσκασε η μυτούλα του μέσα σε 3 μέρες. Καλώς να τα δεχθείτε!!

9Af0p2.png

Εξαρτάται από το μωρό! Ρώτησε τη μητέρα σου και την πεθερά σου πότε βγάλατε εσύ και ο άντρας σου και περίμενε κάτι παρόμοιο. Εμείς είμαστε σχεδόν 6 μηνών και έχουμε ήδη 2!!! Από όταν ψηλάφισα τα ούλα και ένιωσα το πρώτο δοντάκι, έσκασε η μυτούλα του μέσα σε 3 μέρες. Καλώς να τα δεχθείτε!!

δυο δοντακια κιολας? μπραβο σας:lol: αγορακι η κοριτσακι τι εχεις?

θηλαζετε αποκλειστικα?! μπραβο σας!εγω δυστυχως δν καταφρα να τη θηλασω για παραπανω απο 2 μερες ειχα προβλημα κ μου το κοψε ογιατρος μου!:cry:

Ακριβώς ίδια περίπτωση ήμαστε κ εμείς....της βάζω τη πιπίλα μετά από λίγο της δίνω μπιμπερό πίνει λίγο την πιάνει υστερία άντε πάλι πιπίλα-μπιμπερό κ παει λέγοντας για να πιει 150ml μέσα στη μέρα.....αλλάξαμε κ γάλα κ πάλι τα ίδια! Σήμερα θα πάρω πάλι την παιδίατρο να δω τι θα μου πει! Βέβαια δεν ανησυχώ κ πολύ αφού παίρνει βάρος κ πίνει κ νερό....αλλά το γάλα είναι γάλα κ πρέπει να το πιει νομιζω!

sjCrp3.png

tsika29 δοκιμασε να κανεις μια κρεμα με γαλα αντι για νερο.ποσες φορες τρωει κρεμα την ημερα? μπορεις παντως να κανεις 1-2 γευματα με γαλα.εγω ετσι εκανα στον γιο μου γιατι κ αυτος απο 4 μηνων το εκοψε κ ειχα αγορασει ΟΛΕΣ τις μαρκες.τελικα του εκανα κρεμα με σκονη απταμιλ μεσα στο νερο.

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμένα η παιδίατρός μου είπε...Να δοκιμάσω να της βάλω μια μεζούρα ρυζαλευρο βανίλια μέσα(αντί 6 γάλα δηλαδή 5+1 ρυζαλευρο),να δοκιμάσω να της το δώσω κοιμισμένη,να της το δώσω με ποτηράκι(χλωμό βεβαια μου λέει λογικά θα πνιγεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις) κ αν δεν να της φτιάχνω το ρυζαλευρο βανίλια με το γάλα της αντί σκέτο νερό κ πάλι να της δίνω πρωί βράδυ κ ας πίνει ελάχιστο!

sjCrp3.png

Ακριβώς ίδια περίπτωση ήμαστε κ εμείς....της βάζω τη πιπίλα μετά από λίγο της δίνω μπιμπερό πίνει λίγο την πιάνει υστερία άντε πάλι πιπίλα-μπιμπερό κ παει λέγοντας για να πιει 150ml μέσα στη μέρα.....αλλάξαμε κ γάλα κ πάλι τα ίδια! Σήμερα θα πάρω πάλι την παιδίατρο να δω τι θα μου πει! Βέβαια δεν ανησυχώ κ πολύ αφού παίρνει βάρος κ πίνει κ νερό....αλλά το γάλα είναι γάλα κ πρέπει να το πιει νομιζω!

αχ! τι μου λες τωρα! αυτη η πιπιλα ολα με την πιπιλα ακομα κ στη κρεμα μπορει να θελει λιγη πιπιλα ποσο ειναι η δικια σου?

tsika29 δοκιμασε να κανεις μια κρεμα με γαλα αντι για νερο.ποσες φορες τρωει κρεμα την ημερα? μπορεις παντως να κανεις 1-2 γευματα με γαλα.εγω ετσι εκανα στον γιο μου γιατι κ αυτος απο 4 μηνων το εκοψε κ ειχα αγορασει ΟΛΕΣ τις μαρκες.τελικα του εκανα κρεμα με σκονη απταμιλ μεσα στο νερο.

τι εννοεις το εκοψε απο 4 μηνων το γαλα?! σ'ευχαριστω για τη συμβουλη θα το δοκιμασω κ αυτο τι να κανω η γυναικα!:roll:

Λοιπόν εμένα η παιδίατρός μου είπε...Να δοκιμάσω να της βάλω μια μεζούρα ρυζαλευρο βανίλια μέσα(αντί 6 γάλα δηλαδή 5+1 ρυζαλευρο),να δοκιμάσω να της το δώσω κοιμισμένη,να της το δώσω με ποτηράκι(χλωμό βεβαια μου λέει λογικά θα πνιγεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις) κ αν δεν να της φτιάχνω το ρυζαλευρο βανίλια με το γάλα της αντί σκέτο νερό κ πάλι να της δίνω πρωί βράδυ κ ας πίνει ελάχιστο!

ποσο ειναι η κουκλιτσα σου? φατσα ειναι! να σου ζησει!

Λίγες μέρες έχουμε διαφορά η δικιά μου γεννήθηκε 6/6! Από γάλατα εμεις έχουμε πιει απ'ολα σχεδόν τα 2 πιο γλυκά απ'οτι μου είπε η παιδίατρος είναι το Nativa κ το guigoz αν δεν πιει ένα από αυτά τα 2 δύσκολα να πιει καποιο άλλο....δεν το θέλουν το γάλα απλά επειδή είναι μικρά για να το κόψουν πρέπει να το παλέψουμε με πλάγιους τρόπους! Η δικιά μου την πιπίλα την θέλει μόνο για ύπνο κ έτσι της την βάζω μπας κ κοιμηθεί κ φάει κ λίγο!:rolleyes:

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

διδυμακι κ η δικια σου! μια χαρα! ασε απο γαλατα τα εχουμε δοκιμασει ολα δεν εχουμε αφησει κ κανενα αλλα μια απτα ιδια!

δοντακι βγαλατε? η ακομη? εμεις τιποτα ακομη! η δικια σου τι ωρα κοιματε? εμενα εχει τωρα λιγες μερες που κοιματε στις 11!!!μου εχει αλλαξει τα φωτα η μπουμπου μου:lol:

καλημερα σε ολες η μικρη μου οσο παει κ το ελαττωνει το γαλα ακομη πιο πολυ δηλαδη τωρα κοβει κ το πρωινο πινει 40 γρ γαλα κ μου ειπε η παιδιατρος να της δινω λιγη κρεμουλα για να μη πειναει εχω απελπιστει

Κ εγω ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα οταν της αλλαξαμε το γαλα απο ΝΑΝ1 σε ΝΑΝ2 και ειχαμε ξεκινησει τις κρεμες!Ειχα παρει τοτε το γιατρο τηλ.και μου ειχε πει να μην της αλλαξουμε γαλα γιατι ολα περιπου την ιδια γευση εχουν!Ομως μετα απο λιγες μερες μαλλον συνηθησε τη γευση και ολα καλα!κοιτα την μηπως βγαζει και κανενα δοντι!!Εγω εχω το ιδιο προβλημα με τις κρεμες, δεν θελει τις ΝΟΥΝΟΥ και πηρα NESTLE και ειναι καπως καλυτερα!

Κ εγω ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα οταν της αλλαξαμε το γαλα απο ΝΑΝ1 σε ΝΑΝ2 και ειχαμε ξεκινησει τις κρεμες!Ειχα παρει τοτε το γιατρο τηλ.και μου ειχε πει να μην της αλλαξουμε γαλα γιατι ολα περιπου την ιδια γευση εχουν!Ομως μετα απο λιγες μερες μαλλον συνηθησε τη γευση και ολα καλα!κοιτα την μηπως βγαζει και κανενα δοντι!!Εγω εχω το ιδιο προβλημα με τις κρεμες, δεν θελει τις ΝΟΥΝΟΥ και πηρα NESTLE και ειναι καπως καλυτερα!

σε υχαριστω ελεανα82 θα της ςλλςξω γαλα να δω μπας και...

tsika εμείς δοκιμάσαμε κ το guigoz σκέτο κ δεν το επινε,δοκίμασα να της βάλω κ το γάλα μέσα στην κρέμα κ το έκανε εμετό κ έχει τώρα λίγες μέρες καταλήξαμε να πίνει 150 το πρωί κ 150 το βράδυ βάζοντάς της μια μεζούρα ρυζαλευρο βανίλια μέσα στο γάλα! Δοκίμασε το αν δεν το πίνει σκέτο το γάλα ή μέσα στη κρέμα!

Η δικιά μου κοιμάται από πολύ νωρίς όλο το βράδυ σχεδόν από 1,5 μηνών!Αλλες φορές κοιμάται από τις 9 άλλες φορές στις 11 κ την ξυπναω το πρωί στις 8:30!

sjCrp3.png

tsika εμείς δοκιμάσαμε κ το guigoz σκέτο κ δεν το επινε,δοκίμασα να της βάλω κ το γάλα μέσα στην κρέμα κ το έκανε εμετό κ έχει τώρα λίγες μέρες καταλήξαμε να πίνει 150 το πρωί κ 150 το βράδυ βάζοντάς της μια μεζούρα ρυζαλευρο βανίλια μέσα στο γάλα! Δοκίμασε το αν δεν το πίνει σκέτο το γάλα ή μέσα στη κρέμα!

Η δικιά μου κοιμάται από πολύ νωρίς όλο το βράδυ σχεδόν από 1,5 μηνών!Αλλες φορές κοιμάται από τις 9 άλλες φορές στις 11 κ την ξυπναω το πρωί στις 8:30!

θα το δοκιμασω κ αυτο κ ελπιζω να πανε ολα καλα! σε ευχαριστω πολυ.εισαι πολυ τυχερη που η μικρη σου κοιματε απο τοσο μικρη ολο το βραδυ μπραβο:D

Κορίτσια μια από τα ίδια και εμείς..... :(

Με το ζόρι πίνει 80-100 ml το πρωί μερικές φορές και 40.... Το βράδυ τα ίδια και όμως κοιμάται.... Ο γιατρός μας είπε ότι όσο θέλει θα πίνει....τον θήλαζα μέχρι και την περασμένη βδομάδα 9 μηνών ακριβώς....πίνει το guigoz 2 που είναι σαν το μητρικό...και όντως είναι πολύ εύπεπτο και ενεργείται κανονικά ο μικρός ακριβώς όπως όταν τον θήλαζα...

Κορίτσια μια από τα ίδια και εμείς..... :(

Με το ζόρι πίνει 80-100 ml το πρωί μερικές φορές και 40.... Το βράδυ τα ίδια και όμως κοιμάται.... Ο γιατρός μας είπε ότι όσο θέλει θα πίνει....τον θήλαζα μέχρι και την περασμένη βδομάδα 9 μηνών ακριβώς....πίνει το guigoz 2 που είναι σαν το μητρικό...και όντως είναι πολύ εύπεπτο και ενεργείται κανονικά ο μικρός ακριβώς όπως όταν τον θήλαζα...

αχ κυριακη μου αχ κ εμενα ετσι μου ειπε η παιδιατρος να μην τη ζοριζω οσο θελει να πινει αλλα οταν ακουω οτι αλλα μικρα πινουν 230 το πρωι κ 230 το βραδυ με πιανει μεγαλο αγχος να σε ρωτησω κυριακη το πρωι οταν πινει 40 φτιαχνεις λιγη κρεμουλα γιατι εμενα ετσι μου ειπ η παιδιατρος για να μη πειναει μεχρι να φαει τη φρουτοκρεμα:cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...