Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει απ την αρχή το θέμα γιατί μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον ύπνο....

Το παιδί πήγε στο δωμάτιο του κάπου στον 3-4 μήνα (δε θυμάμαι :lol: ) και ρολόι στις 8,30 - 9,00 κοιμόταν

Ξυπνούσε το βράδυ κάποιες φορές πότε για πιπίλα, αργότερα για νερό κλπ, του δίναμε ότι ήθελε και ξανακοιμόταν....

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ????

Είναι εδώ και περίπου 20 μέρες που έχουμε μαρτυρήσει την ώρα και τη στιγμή

Ξυπνάει μέσα στη νύχτα (ξεκινάει γύρω στις 12 και το κάνει ανά μία με δύο ώρες) και κλαίει με υστερία

Δεν σταματάει με τίποτα

Αν τον πάρει ο ύπνος πάλι στην αγκαλιά, με το που κάνεις την κίνηση να τον βάλεις στην κούνια του, το παίρνει χαμπάρι και με κλειστά τα μάτια ενώ κοιμάται, κλαίει με μαύρο δάκρυ ώσπου φυσικά ξυπνάει

Η ΜΟΝΗ περίπτωση για να κοιμηθεί κι αυτός και εμείς, είναι να τον πάρουμε στο κρεβάτι μας (όπου και δυστυχώς αυτό κάνουμε εδώ και 20 μέρες ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ μην έχοντας άλλη επιλογή, πρέπει το πρωί να πάμε για δουλειά)

Δοκιμάσαμε ότι μπορούσαμε να φανταστούμε....

Στην αρχή τον βγάλαμε απ την κούνια και τον βάλαμε στο κρεβάτι του νάνου μήπως τυχών κι ένοιωθε εκεί περιορισμένος επειδή περπατάει πλέον.... τίποτα

Μήπως κρυώνει μήπως ζεσταίνεται μήπως πεινάει μήπως διψάει μήπως θελει κουκλάκι αγκαλιά μήπως πονάει κάποιο δόντι μήπως αν κοιμηθούμε εμείς δίπλα του στο κρεβάτι του...

Ο,ΤΙ μπορούσαμε να σκεφτούμε...

ΤΙΠΟΤΑ.- ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ. Θέλει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΠΑΝΩ

Ηρεμεί ΜΟΝΟ αν έρθει στο κρεβάτι μας

Δεν το θέλουμε όμως να το συνηθίσει αυτό... δεν χωράμε, δεν κοιμόμαστε καλά....

Το να τον αφήσω να κλαίει έως ότου κουραστεί, δεν παίζει στην περίπτωση μας, δεν το υποστηρίζουμε. (μια φορά σκεφτήκαμε να το τολμήσουμε και στο 5λεπτο κόντεψε να κάνει εμετό και το σταματήσαμε αμέσως)

Κάτι άλλο έχει να προτείνει κάποιος?

helpppppppp

πονάει το κορμί μου, θέλω πίσω το κρεβάτι μου και τον ύπνο μου

:(

ΥΓ ξέχασα, είναι 14 μηνών ε? :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμά του Ωρίων κάποια κοπέλα λίγα ποστ πιο πισω είχε πει οτι μπορει να του φταιει που ειναι κρυο το σεντονι και για αυτο το καταλαβαινει οτι τον εβαλες στη κουνια και προτινε να βαλουμε μια κουβερτουλα ελαφρια κατω. Εγώ από την αλλή ένα βράδυ με την 3η φορά που δοκίμασα να τον βάλω στην κουνια του, τον έβαλα μπρούμυτα και κοιμηθηκε ως το πρωι!

AX μακάρι να ήταν αυτό αλλά... δεν είναι!

το δικό του είναι φανελένιο μαλακό σεντόνι (Αν και σε αυτές τις 20 μέρες εντελώς τυχαία, στην αλλαγή σεντονιού έχουμε δοκιμάσει όλες τις ποιότητες σεντονιων! Λινό, βαμβακερό, φανελένιο! ολα!

Τίποτα.... δεν είναι αυτό!

Τον σκεπάζαμε με κουβερτούλα, το αλλάξαμε σε πάπλώμα... τίποτα

Ξεχασα να αναφέρω πριν ότι έχουμε δοκιμάσει να αφήσουμε και μπλούζες μας στο κρεβάτι του για τη μυρωδιά μας... τζίφος κι αυτό!

Μην σας απογοητεύω όμως, πειτε ιδέες! ότι σας έρθει!

Ωριωνομανούλα, σοβαρό το πρόβλημά σας... Αν δεν κοιμάσαι καλά το βράδυ, άστε βράστα...

Λοιπόν... κατ'αρχήν, ξυπνάει περίπου την ίδια ώρα ε;;; Αν λίγο πριν ξυπνήσει πας και κάτσεις κοντά του, ή τον γυρίσεις λίγο να μισοξυπνήσει να σε δει, ή να του δώσεις πιπίλα;;;

Μπορεί να ησυχάσει και να μην ξυπνήσει...

Για να μη μάθει στο κρεβάτι, αναγκαστικά, δεν πρέπει να τον βάζεις στο κρεβάτι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

Εγώ με το δικό μου Ωρίωνα είχα πρόβλημα στον ύπνο, για αρκετά χρόνια ξυπνούσε τις νύχτες και προσπαθούσε να έρθει μαζί μας, και ζήταγε παρέα κλπ. οπότε, κάθε βράδυ από κάποια ώρα και μετά, μετακόμιζα στο πάτωμα δίπλα στην κούνια του και κοιμόμουν. Όταν κατάφερνε να κοιμηθεί εκείνος, και αν ήμουν κι εγώ ξύπνια, προσπαθούσα και γυρνούσα στο κρεβάτι μου. Συνήθως μετά από λίγο ξυπνούσε πάλι και τσέκαρε πως είχα φύγει και ξαναρχόταν, τέλος πάντων :lol::lol:

Αλλά, δεν είχε την εναλλακτική να κοιμάται στο κρεβάτι μας. Μόνο όταν είναι μέρα τον αφήναμε...

Κι εμάς η μικρή μέχρι πριν περίπου 2 μήνες μπορεί να ξυπνούσε και 2 φορές, καμιά φορά και τρεις, καμιά φορά και καθόλου! Από τότε που της βάλαμε υπνόσακο δεν ξυπνάει τόσο συχνά!! Τις περισσότερες φορές το πάει σερί. Αν όμως ξυπνήσει, την παίρνουμε στο κρεβάτι, γιατί ξανακοιμάται θηλάζοντας. Δεν νομίζω όμως πως συνηθίζει το δικό μας κρεβάτι, διότι υπάρχουν φορές που ξυπνάει στο κρεβάτι της τρωί και ξεκούραστη και δεν κλαίει, αντίθετα τραγουδάει (με το δικό της τρόπο :) ).

Πάντως, τη διαφορά την έκανε νομίζω ο υπνόσακος!! Αισθάνεται ομοιόμορφη ζεστασιά, δεν ξεσκεπάζεται, δεν την ενοχλεί το σκέπασμα καθώς στριφογυρνάει στο κρεβάτι (κοιμάται και άτσαλα)...

Διαφημίσεις

Ω μαμυ,να σου πω τι θα εκανα εγω αν αντιμετωπιζα αυτο το προβλημα οπως το περιγραφεις.

Θα επαιρνα το μωρο στο κρεβατι,θα εστελνα τον Γιωργο σε ενα μονο κρεβατι για να ειμαι ανετα εγω και το μωρο απο θεμα χωρου και ολα οκ!

Γιατι σε στεναχωρει τοσο πολυ;Θα μεγαλωσει και ουτε θα θελουν να μας δουν,οχι να κοιμηθουν μαζι μας.Αν και πιστευω οτι περναν φασεις.Εγω μεχρι πριν 2 μηνες επαιρνα κατα τις 6 την Ελιζα διπλα μου στο κρεβατι και κοιμομασταν μαζι,μου αρεζε πολυ!!ΠΟΤΕ δεν σκεφτηκα αν θα μαθει και τι θα κανω κτλ κτλ....αποτελεσμα:2μηνες μετα, με τον που την βαζω διπλα μου κλαιει,δεν θελει,θελει να παει στο κρεβατι της.Μετα απο 2 μηνες αν παλι θελησει να κοιμαται διπλα μου,θα χαρω πολυ :D:D

Σου ειπα την γνωμη μου!Η αποφαση δικη σου :wink:

frene σχετικά είναι όλα. Και η μητέρα μου πήρε τον αδερφό μου όταν ήταν 4 μηνών στο κρεβάτι γιατί αρρώστησε και ο μικρός έφυγε από το κρεβάτι των γονειών μου στα 12!!!! Τώρα ισχυρίζεται πως επειδή τον είχε πάρει τότε το παιδί συνήθισε και μου την λέει οταν μερικές φορές τον παίρνω νωρίς το πρωί για να κοιμηθώ λίγο παραπάνω...

Πριν από λίγες μέρες ξύπναγε ο μικρός τα βράδια και φώναζε. Πήγαινα στο δωματιό του, του μιλούσα, τον ξάπλωνα και έφευγα. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Θα πρέπει να έκανα τη διαδρομή αυτή τουλάχιστον 20 φορές!! Αυτό έγινε για 3 βράδια. Από τη 1 έως 3 ή 4 π.μ.!!!! Την τέταρτη μέτα πήγα στην παιδίατρο για ένα άλλο θέμα και τελικά στο ενα αυτάκι του είχε ωτιτιδα!!!! Με το που αρχίσαμε τη θεραπεία κοιμάται πάλι καλά. Δεν το πήρα στο κρεββάτι μας γιατί προτίμησα να ταλαιπωρηθώ μερικά βράδια παρά μήνες ολόκληρους!!

πιστεύω ότι ο Ωρίωνας βιώνει το άγχος του αποχωρισμού. Αρνείται να κοιμηθεί μακρυά από τους γονείς του. Δε θέλει το κρεβάτι σας, εσάς θέλει. Θα κοιμόταν οπουδήποτε, αρκεί να είσασταν κι εσείς εκεί.

Αν θυμάμαι καλά έχεις ένα ελευθερο κρεβάτι στο τρίτο δωμάτιο? πάρε το στρώμα του και βάλτο δίπλα στο κρεβάτι σας (η μια του γωνία να στριμωχτεί σε 2 τοίχους, ή στη συρταριέρα). Ξάπλωσε κι εσύ μαζί του εκεί και μόλις τον πάρει ο ύπνος, ανέβα στο κρεβάτι σου. Θα ξυπνάει κι άλλες φορές μέχρι να συνηθίσει ότι η μαμά του είναι εκεί.

Σιγά σιγά (κι εφόσον έχεις πετύχει τον συνεχόμενο ύπνο), θα μεταφέρεις το στρώμα όλο και πιο μακρυά και θα αρχίσεις το μπίρι-μπίρι στον Ωρίωνα του στυλ "τι ωραίο που είναι το κρεβάτι σου!! τι τυχερός που είσαι!! τι ωραίο ύπνο θα κάνεις εδώ!" και άλλα τέτοια.

Μια άλλη τακτική είναι να τον βάζεις ξύπνιο στη κούνια, να του κρατάς το χέρι και να κάθεσαι δίπλα του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Αυτό είναι πιο δύσκολο για σένα όμως.

Φτιάξε ένα βιβλίο με φωτογραφίες του Ωρίωνα, του κρεβατιού του, ή άλλες φωτό που έχουν θέμα τον ύπνο και "διάβαζέ" του το κάθε βράδυ πριν αρχίσετε την ρουτίνα σας.

Υπάρχει και το βιβλίο no cry sleep solution FOR TODDLERS

http://www.amazon.co.uk/No-Cry-Sleep-Solution-Toddlers-Preschoolers/dp/0071444912/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1231524084&sr=8-1

αν έχεις όρεξη και χρόνο για διάβασμα.

Καταρχην καλή χρονιά σε όλους να χαίρεστε τα αγγελούδια σας. Είμαι και εγώ μια ταλαίπωρη και άυπνη μάνα αν και για να μην τον ματιάσω εδώ και 3-4 μέρες κοιμάται στο κρεβάτι του ξέχασα να σας πω ότι ειναι στον 7 μήνα γιατί στην αρχή κοιμοταν στην καλαθούνα ενώ στον 4 μήνα την κόψαμαι μετά κολήσαμε με το ριλάξ και απο τότε προσπαιθώ να του το κόψω ώσπου πριν λίγα βράδια ήθελε να γυρίσει γιατί είχε πιαστεί και τότε πήρα απόφαση να του το κοψω.Στην αρχή τον κοίμιζα στα χέρια που ήξερα ότι του αρέση μετά τον έβαζα στο κρεβάτι του όταν μετά απο μία ώρα ξύπναγε τον έβαζα στο ριλάξ και έτσι κάθε βράδυ και πιο πολύ Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι του όλη νύχτα βέβαια μιξοκλαίει στον ύπνο του του βάζω την πιπίλα και σταματάει και άμα ξυπνήσει του κάνω μμμμμμ όπως ώταν τον νανουρίζω και κοιμάται Σήμερα για πρώτη φορά χωρίς να τον πάρω στα χέρια μόνο κάνοντας μμμμμμμμμ κοιμήθηκε Αποφάσισα αύριο να τον πάω στο δώματιό του έχω εκεί αφήσει ενα κρεβάτι για να κοιμηθώ τα πρώτα βράδια μεχρι να μάθει ευχηθήτε μου καλη τύχη.

Διαφημίσεις

πιστεύω ότι ο Ωρίωνας βιώνει το άγχος του αποχωρισμού.

το σκέφτηκα κι αυτό αλλά απ την άλλη αυτό δεν θα έπρεπε να έχει σταματήσει τις μέρες που είμασταν με άδεια 15 μέρες όλοι μαζί στο σπίτι?

Μας είχε ΣΥΝΕΧΩΣ κοντά του....

Τες πα, θα δοκιμάσω με ένα κρεβάτι κάμπινγκ, είναι πιο εύκολο :lol:

tks doooλίναμ :D

δεν έκανα τπτ διαφορετικό καθότι ξημέρωνε Σάββατο :lol:

Ηρθε στο κρεβάτι μας

Σήμερα λέω να την πέσω στρωματσάδα δίπλα του

Θα δω βασικα γιατί κανονικά δεν κάνει να κάνω τέτοια κόλπα με τη μέση μου και είμαστε και αρρωστούλικα (Εγώ κι ο καλός μου... ο μικρός αγέρωχος για την ώρα) :?

Λοιπόν... το doooλίνι έχει δίκιο όπως πάντα :P

Αγχος αποχωρισμού....

Κοιμηθήκαμε τα δυο μας στρωματσάδα στο σαλόνι και ούτε που έκανε κιχ...

Ξύπνησε κανα δυο φορές, σήκωσε το κεφάλι του, με είδε δίπλα του, άπλωσε το χεράκι του με αγκάλιασε και ξανακοιμήθηκε :D

Συμπέρασμα, τώρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ανώδυνα!

Ωριωνομαμά μια λύση είναι σίγα σιγά πχ κάθε 4 μέρες να μεταφέρεις την στρωματσάδα σου όλο και πιο μακριά από την κούνια του, δηλαδή αν τώρα κοιμάσαι ακριβώς δίπλα στην κούνια σε 4 μέρες για παράδειγμα θα μεταφέρεις το "νέο σου κρεβάτι" 3 πλακάκια πιο πέρα, μετά από άλλες 4 μέρες άλλα 3 πλακάκια πιο πέρα κ.ο.κ. μέχρι να βγεις τελείως από το δωμάτιο του! έτσι εγώ ξεκόλλησα από το δωμάτιο του :wink: πάντως σε καμία περίπτωση αν αντέχεις φυσικά μην τον ξαναβάλεις στο κρεβάτι σου!!!καλομαθαίνουν τα άτιμα και δεν ξεκολλάνε μετά!!εγώ ενώ τον είχα μάθει μόνο του στο δωμάτιο και όλα μια χαρά οταν πριν κανά 2μηνο αρρώστησε η μητέρα μου και νοσηλέυτηκε στο νοσοκομείο και κοιμόμουν τα βράδια εκεί και ο άντρας μου για να μην ταλαιπωρείται το βράδυ προτίμησε να τον κοιμίζει μαζί του με αποτέλεσμα να με φάει πάλι η στρωματσάδα εμένα όταν γύρισα σπίτι μέχρι να ξανασυνηθίσει στην κούνια του :evil:

Διαφημίσεις

Σήμερα ήρθε το ράντζο απ την εξοχή οπότε τουλάχιστον τέρμα η στωματσάδα :lol:

Ελπίζω σύντομα να ξανακοιμηθώ δίπλα στον άντρα μου :lol:

Εχουμε το ίδιο από οτι κατάλαβα, ένα μπλέ πουά δεν είναι και το δικό σου?

Δεν έχει ανάγκη αυτό αφού είναι μέχρι 18 κιλά για καρέκλα....μέχρι 9 κιλά είναι αυτό το ποδαράκι που ανοίγει μπροστά και το κάνει να μην κουνιέται!!!

Μην φοβάσαι τίποτα αντέχει!!!! :wink::wink:

Καλά 10 κιλά είναι το μωρό :shock::shock:

Όντως, μάλλον το ίδιο έχουμε....Συγνώμη, να σε ρωτήσω διότι δεν κατάλαβα, το ποδαράκι που έχει και ανοίγει μπροστά, πρέπει να είναι ανοιχτό τώρα που τον έχω ξάπλα στο ριλάξ; Γιατί εγώ του το έχω κλειστό για να κουνιέται...και να μην είναι στάσιμο...έτσι κοιμάται...

Επίσης σαν να μην θέλει το στήθος μου πια... θηλάζει 2-3 λεπτά και μετά κλαίει :( Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν είναι λογικό ούτε να μην πίνει γάλα αλλά ούτε και να να κοιμάται πάνω μου.... Έχετε καμιά ιδεα?

Αν και μου φαίνεται ότι από δόντια ξεκινάει το θέμα, αν θέλεις, βάλε το θέμα στην ενότητα του θηλασμού, να το συζητήσουμε εκτενώς.

Εγώ από την αλλή ένα βράδυ με την 3η φορά που δοκίμασα να τον βάλω στην κουνια του, τον έβαλα μπρούμυτα και κοιμηθηκε ως το πρωι!

Με αφορμή αυτό, να επιστήσω την προσοχή ότι, αν το μωρό δεν γυρίζει μόνο του άνετα στον ύπνο, η στάση μπρούμυτα δεν είναι ασφαλής.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

λοιπόν.... τα νέα μας με το ράντζο δίπλα του

1. η μέση μου πονάει :lol:

2. ο μικρός εξακολουθεί και ξυπνάει τα βράδια αλλά τουλάχιστον δεν κλαίει σπαρακτικά (όχι όλες τις φορές τουλάχιστον)... ξυπνάει, σηκώνει το κεφάλι του... με βλέπει... μου χαϊδεύει το μάγουλο, πιάνει τα μαλλιά μου και ξανακοιμάται

3. όταν κοιμήθηκε δίπλα του ο πατέρας του, λέει δεν ξύπνησε όλη νύχτα... (Δεν το πιστεύω, απλά μάλλον κοιμήθηκε σαν τούβλο ο καλός μου και δε θα πήρε χαμπάρι το παιδί)

4. συνεχίζουμε ακάθεκτοι.... ελπίζω να μην πάρει μήνες αυτή η ιστορία! θα σας ενημερώνω όμως για κάθε εξέλιξη/αλλαγή

φιλιά

:D

μ αυτη τη ρημαδοπιπιλα, ελεος!!! μπορει να της πεφτει και 30 φορες, το βραδυ, απο το στομα...

30 φορες ξυπναω να της την βαλω...

ποτε αρχιζουν να πιανουν τα μωρα, να τη βαζει μονη της?????

ετσι μου ρχεται να τη κολλησω με σελοτειπ!!!!!!

Αφήστε κορίτσια τα έχω παίξει τελείως δεν ξερω τι άλλο να κάνω ξυπνάει μέσα στην νύχτα καμιά δεκαριά φορές κλαψουρίζοντας και δεν μπορώ να καταλάβω τι του φταίει.Ξέχασα να πω ότι είναι στον 7μήνα όχι ότι είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον βραδινό τον ύπνο αλλά δεν αντέχω άλλο σήμερα περπατούσα σαν το ζόμπι από την νύστα και έχω μετακομίσει στο δωμάτιο του γιατί δεν αντέχω να σηκώνομαι τόσες φορές μέσα στην νύχτα.Αναρωτιέμαι θα στρώσει ή θα πάω για δουλειά και ακόμα δεν θα κοιμάται? Νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. :(:(:(:(:(

Ευτυχώς που υπάρχει και το site και λέω τον πόνο μου.Αυτή την στιγμή κάθομαι στην κουνιστή δίπλα του μόλις κάνω να φύγω ξυπνάει καλά τέτοια μύτη έχουν τα μωρά τι να πω απλά υπάρχουν στιγμές που με πιάνει απελπισία τα είπα και ξαλάφρωσα τώρα αν καμιά έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει

καλημερα κοριτσια...θελω να σας ρωτησω,τα μωρακια σας απο μικρα οταν μεγαλωναν ο βραδυνος υπνος τους καλυτερευε ή χειροτερευε?πως συμπεριφερονταν?εμενα τωρα ειναι 3.5 μηνων και ενω μεχρι πριν 5 μερες το βραδυ ετσι οπως την εβαζα στο πορτ μπεμπε ετσι την εβρισκα το πρωι,πλεον πηγαινει σαν τρελη στο να κουνιεται απο εδω και απο εκει,να πεφτει η πιπιλα να μουγκριζει συνεχεια.τι την εχει πιασει δε μπορω να καταλαβω..αναγκαζομαι καθε 2 ωρες που μουγκριζει να σηκωνομαι να της βαζω πιπιλα,να την αλλαζω λιγο θεση μπας και πιανεται αλλα τιποτα...κι εγω ελεγα τι καλα κοιμοταν το νινι μου,ουτε ακουγοταν..που ειναι αραγε εκεινο το νινι????

εντομεταξυ την εβαλα και στην κουνια της μηπως και στριμωχνεται αλλα και εκει τα ιδια..το κανει και στην διαρκεια της ημερας...να σημειωσω οτι τα χερια τα εχει με καθε ευκαιρια στο στομα(οχι οταν κοιμαται-μονο οταν ειναι ξυπνια)..

αυτα βρε κοριτσια,για πειτε αναλογη εμπειρια ή τι μπορει να φταιει?

fistikaki μαζι σου και εγω με την σελοτειπ!!!!! :lol::lol:

λοιπόν.... τα νέα μας με το ράντζο δίπλα του

όταν κοιμήθηκε δίπλα του ο πατέρας του, λέει δεν ξύπνησε όλη νύχτα... (Δεν το πιστεύω, απλά μάλλον κοιμήθηκε σαν τούβλο ο καλός μου και δε θα πήρε χαμπάρι το παιδί)

φιλιά

:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όλοι τα ίδια λένε!!!!! :wink:

Aso4p2.pngplWtp2.png

Εμένα πάντος έχει περάσει από όλα τα στάδια μπορώ να πω τώρα που είναι στον 7 έχει ηρεμίσει λίγο και δεν κοπανιέται όταν κοιμάται τις πρωινές ώρες δηλαδή. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν τον έβγαλα από την καλαθούνα γιατί του άρεσε που ήταν περιορισμένος και κοιμόταν παραπάνω απ'ότι κοιμάται τώρα Μετά το γυρίσαμε στο ριλάξ και εδώ και μία εβδομάδα γιούπιιιιιιιιιιιιιι είμαστε στο κρεβάτι μας χωρίς το ριλάξ ακόμα δηλαδή το παλεύουμε με τον ύπνο τι να σας πω ίσως έκανα το λάθος και από την αρχή έπρεπε να τον βάλω αμέσως στο κρεβάτι του μην πω και στο δωματιό του

nenaki hi!!!

nomizo oti ston ipno ta exo dei ola

exo didima,22 minon kai tora arxizei na stronei o ipnos tous...to mikrouli sou mipos etoimazetai gia dontakia???etsi kanane kai mena oi dikoi mou....xeria sto stoma kai den thelane na feugo katholou apo konta tous....thes na sou po ti katalava?????den anazitousane tipota allo para mono tin agkalitsa tis manoulas...gia xouzouri...parigoria!!!!kai tous tin edosa!!!aploxera kai xoris tsigkounies....ta evala stin akri ola kai koitaza ta paidia mou!!!vlepeis auti itan kai i xrisi simvouli tis neognologou sto nosokomeio opou kai gennisa!!!agkalia,agkalia!!!!kai si mou leei despoinis me ta didima,1 sto xeri kai 1 sto marsipo!!agkalitsa!!!tous valame s e kounies sto domatio tous...gkrinia,zompi ego oli ti nixta.

tous pirame diplo krevati...ligo kalitera vevaia,alla meta me ta dontia ksana mana zompi ego...

mexri pou den pigaine allo(den exo katholou voitheia)kai tous metaferame sto domatio mas ksana.valame to diplo tous krevati dipla mas(eutixos einai terastia i krevatokamara)kai ksanathimithika ti paei na pei ipnos!!!!!!!!!!!!!pali ksipnane to vradi,alla molis me doun iremoune ta aggeloudia mou!!!!!

ipomoni kali mou kai ola pernane!!!!!!

emena vgalane dontia poli mikra(o enas 3,5 minon kai o allos 5)

kai na min ksexas kati...oti kapoia stigmi,tha tous parakalame na erxontai gia mia agkalia kai ena fili kai den tha mas dinoun simasia....

:roll:

oso gia tin logiki ton vivlion den tha po oti diafono...apla tha po oti mou einai diskolo na dexto oti ta paidia mpainoun se kaloupia kai kanones,se tetoia ilikia.ego exo didima alla einai teleiws ma teleiws diaforetika metaksi tous.distixos to mono tous meson gia na epikoinonisoun mazi mas se auti tin ilikia opos to diko sou,einai mono to klama...ara gia na diamartiretai,kati exei to moraki...deikse tou storgi,dostou agkalitsa kai tha deis poso gemato tha einai to paidaki pou tha megaloseis !!kai min ksexnas oti ola ma ola exoun imerominia likseos..tha perasei o kairos kai ola tha ftiaksoun siga siga!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...