Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

Mami η μικρή μου πρέπει να διαβάζει to Forum δεν εξηγείται αλλιώς..... Χθες το βράδυ δεν ξύπνησε ούτε μια φορά!!!! :D:D:D Αφού κάποια στιγμή σηκώθηκα να δω τι κάνει το πουλάκι μου... ανησύχησα :shock::shock::shock::D:D

:lol::lol::lol:

Τι χαρά!!!!!!

Ελπίζω να κρατήσει για πολύ πολύ καιρό αυτό το θαύμα!!!!

Εμένα πάλι το αντίθετο.

Σηκωνόμασταν σχεδόν κάθε 1 ώρα για πιπίλα κτλ κτλ :cry::cry:

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!!

Εμένα που έχει πρόγραμα, δεν έχει και τρελλή αγάπη στη πιπίλα, κοιμάται μόνος του στο κρεβάτι του, γιατί ξυπνάει 2-3 φορές κάθε βράδυ?

Οπου του βάζω τη πιπίλα και ξανακοιμάται, την οποία όμως την έχει πετάξει πολλές ώρες πριν, δεν του φεύγει εκείνη τη στιγμή και ξυπνάει.

Τα έχω δοκιμάσει όλα και πιο ζεστά τον έντυσα και όλα τα σχετικά!!!

Και δεν ξυπνάει γιατί πεινάει, αφού τρώει 270 ml στις 21:00 και ξυπνάει μεταξύ 4-6 που του βάζω τη πιπίλα και ξανακοιμάται μετά σερί μέχρι τις 8 το πρωί που τον έχει κόψει μεγάλη πείνα!!!! :shock::shock::shock:

Μα Deleni μου δεν με βλέπει γιατί είναι με κλειστά τα μάτια και γκρινιάζει στον ύπνο του.....ο΄θτε που το καταλαβαίνει ότι του βάζω τη πιπίλα.....

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως όλα γίνονται για την πιπίλα!!!!

Amaliakon ούτε εμένα με βλέπει αλλά πως εξηγείς ότι με το που θα μπω στο δωμάτιο ησυχάζει αμέσως και πολλές φορές είναι περιττό ακόμα και να της δώσω την πιπίλα :roll::roll: Εγώ νομίζω ότι θέλουν να μας νιώθουν κάποιες στιγμές.... :?

Aso4p2.pngplWtp2.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα δριμύτερη..Θυμάστε που είχα πει ότι μετακόμιζα πριν 10 μερούλες κ αναρωτιόμουν τι πρέπει να κάνω με την μικρή μου, γιατί κ στο δωμάτιό της μπήκε για πρώτη φορά κ καινούριο σπίτι κτλ. Πείτε μου ότι θυμάστε, θα στεναχωρηθώ...

Λοιπόν, η μικρή μπήκε στο δωματιό της,και αν εξαιρέσεις ότι δεν θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας, για όλα τα υπόλοιπα ξυπνάει όπως έκανε πάντα!! Ξυπνάει από 2 - 102 φορές!! Συνήθως για να αγκαλιαστούμε..Κάποιες μέρες πιστεύω πως είναι τα δοντάκια της, άλλες πάλι δεν ξέρω τι να πιστέψω..

Το πιο κουραστικό όμως είναι την ημέρα..Μπορεί να την νανουριζω στην αγκαλιά κ μόλις την αφήνω στην κούνια πετάγεται σαν ελατήριο..Κι αυτό μπορεί να γίνεται κ 1 ώρα..Ώσπου εγώ εκνευρίζομαι, αυτή κουτουλάει, παρατάω την προσπάθεια κ ζούμε μέσα στην γκρίνια..

Και τι μπορώ να κάνω για να κόψουμε το νανούρισμα στην αγκαλιά..?Αναρωτιέμαι η γυναίκα γιατί έχω κάνει κάποιες προσπάθειες κ νομίζω πως τίποτα δεν πιάνει τελικά με αυτό το παιδί...

Μα Deleni μου δεν με βλέπει γιατί είναι με κλειστά τα μάτια και γκρινιάζει στον ύπνο του.....ο΄θτε που το καταλαβαίνει ότι του βάζω τη πιπίλα.....

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως όλα γίνονται για την πιπίλα!!!!

Η όσφρηση του μωρού είναι τόσο δυνατή που καταλαβαίνει την παρουσία της μαμάς μέσα στο σπίτι, όχι απλώς στο ίδιο δωμάτιο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Και τι μπορώ να κάνω για να κόψουμε το νανούρισμα στην αγκαλιά..?Αναρωτιέμαι η γυναίκα γιατί έχω κάνει κάποιες προσπάθειες κ νομίζω πως τίποτα δεν πιάνει τελικά με αυτό το παιδί...

Φυσικά τη θυμόμαστε τη μετακόμιση..... :D:D

Πόσο είναι το μπεμπεκάκι? Αγκαλιά την νανουρίζεις από την αρχή?

Νομίζω ότι πρέπει να επιμείνεις ...δεν μπορεί κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις!!!

Με υπομονή και αντοχή στη γκρίνια θα γίνει η αλλαγή!!!

Δεν ξέρω και εγώ γιατί δεν έχω τέτοιο θέμα, ας σου απαντήσει καμιά μαμά που είχε περάσει τα ίδια!!!

Αλλά από οτι έχω διαβάσει όταν κόβεις για παράδειγμα τι πιπίλα, υπάρχει μια γκρίνια για μια εβδομάδα και μετά τέλος, οπότε φαντάζομαι ότι περίπου ο ίδιος χρόνος χρειάζεται και για την αγκαλιά!

Επανήλθα δριμύτερη..Θυμάστε που είχα πει ότι μετακόμιζα πριν 10 μερούλες κ αναρωτιόμουν τι πρέπει να κάνω με την μικρή μου, γιατί κ στο δωμάτιό της μπήκε για πρώτη φορά κ καινούριο σπίτι κτλ. Πείτε μου ότι θυμάστε, θα στεναχωρηθώ...

Λοιπόν, η μικρή μπήκε στο δωματιό της,και αν εξαιρέσεις ότι δεν θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας, για όλα τα υπόλοιπα ξυπνάει όπως έκανε πάντα!! Ξυπνάει από 2 - 102 φορές!! Συνήθως για να αγκαλιαστούμε..Κάποιες μέρες πιστεύω πως είναι τα δοντάκια της, άλλες πάλι δεν ξέρω τι να πιστέψω..

Το πιο κουραστικό όμως είναι την ημέρα..Μπορεί να την νανουριζω στην αγκαλιά κ μόλις την αφήνω στην κούνια πετάγεται σαν ελατήριο..Κι αυτό μπορεί να γίνεται κ 1 ώρα..Ώσπου εγώ εκνευρίζομαι, αυτή κουτουλάει, παρατάω την προσπάθεια κ ζούμε μέσα στην γκρίνια..

Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα!!!!!!! Και μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι το έλυσα... :(

Βέβαια άλλες φορές το πετυχαίνουμε και άλλες όχι... Λοιπόν αυτό κάνουμε εμείς:

Κανουμε μπανάκι και προσπαθούμε να την έχουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρή (όχι πολλά παιχνίδια, γέλια και χαρές)

τη βάζουμε στο κρεβάτι της τη σκεπάζουμε αμέσως (πολύ βασικό για εμάς) και την κουνάμε λίγο ξαπλωμένη χτυπώντας την πλατούλα της.

Όταν νυστάζει και είναι ήρεμη κοιμάται χωρίς κλάματα μέσα σε 5 λεπτά :lol::lol::lol::lol:

Όταν δεν είναι ήρεμη, μέχρι να ηρεμήσει έχουμε ένα θέμα (θα σηκωθεί, θα κλαίει, θα γκρινιάζει, θα γελάει...ότι να'ναι αρκεί να μην κοιμηθεί). Τότε προσπαθούμε να είμαστε σταθεροί και ήρεμοι και την βάζουμε ξανά και ξανά στο πλάι (έτσι κοιμάται) και της χτυπάμε την πλατούλα γαι να ηεμήσει και να νανουριστεί... το περισσότερο που καθίσαμε έτσι μέχρι στιγμής είναι 20 λεπτά :roll::roll::roll: πάντως μετά κοιμάται... :D Ελπίζω να σε βοήθησα.... :):)

Πως και δεν θυμόμαστε τη μετακόμιση :D Πόσο είναι η μπεμπούλα σου;

Καλή επιτυχία και αν βρεις κάποιο άλλο τρόπο στην προσπάθεια σου πες μου και εμένα... :D

Aso4p2.pngplWtp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 5,5 ΜΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ 10-11 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ. ΩΣΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 10.30 ΚΑΙ 01.40 ΞΥΠΝΗΣΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΛΙΓΟ (ΕΦΑΓΕ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΓΟΕΡΑ!ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 05.00 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΖΩ ΞΑΠΛΩΤΗ Η ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ) ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΙΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ:::: ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ!Α, ΠΡΙΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ::: ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ....

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 5,5 ΜΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ 10-11 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ. ΩΣΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 10.30 ΚΑΙ 01.40 ΞΥΠΝΗΣΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΛΙΓΟ (ΕΦΑΓΕ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΓΟΕΡΑ!ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 05.00 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ. Α, ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΖΩ ΞΑΠΛΩΤΗ Η ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ) ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΙΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ:::: ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ!Α, ΠΡΙΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ::: ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ....

Βγάζετε δόντια; Μήπως δεν θέλει ξαπλωμένη γιατί την πονάει κανένα αυτάκι; Πάτησε την ελαφρά δίπλα στη φαβορίτα και αν φαίνεται ότι πονάει, τσέκαρε τα αυτιά της με το γιατρό. Για το νυχτερινό ξύπνημα, μπορεί όντως να της ήρθε βαριά η κρέμα αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο και να μην ξαναγίνει. Αλλά με τα δόντια, όλα τα περιμένεις ...

Χαίρομαι που θυμάστε όλες την μετακόμιση... :wink:

Λοιπόν η μπεμπούλα είναι 8 1/2 μηνών, κοιμάται έτσι από νεογέννητη κ όχι απλά αγκαλια αλλά απαιτούσε να πηγαινοερχόμαστε κιολας, κάτι σαν αυτοκινητάκι..

Η παιδίατρος μου είπε ότι αυτό είναι πια εγκεφαλική συνήθεια κ δεν μπορώ να της το κόψω..Θα το κόψει λέει μόνη της όταν χρονίσει με το καλό...

Καλό ε? Εγώ τι θα κάνω μέχρι τότε που τώρα βγάζει κ άλλα δόντια κ κάθε μία ώρα την νύχτα αγκαλιαζόμαστε..?Έλεος..

Εγώ Deleni μου αν της το κάνω αυτό θα μας ακούσει όλος ο Βύρωνας, κι όχι τιποτε άλλο είμαι κ καινούρια στην πολυκατοικία, φανταστείτε τι θα σκέφτονται!! Και το κυριοτερο δεν θα ξεκολάει από πάνω μου μετά..

Θα πάθω εγκεφαλικό απο την εγκεφαλική της συνήθεια!!

Χαίρομαι που θυμάστε όλες την μετακόμιση... :wink:

Λοιπόν η μπεμπούλα είναι 8 1/2 μηνών, κοιμάται έτσι από νεογέννητη κ όχι απλά αγκαλια αλλά απαιτούσε να πηγαινοερχόμαστε κιολας, κάτι σαν αυτοκινητάκι..

Η παιδίατρος μου είπε ότι αυτό είναι πια εγκεφαλική συνήθεια κ δεν μπορώ να της το κόψω..Θα το κόψει λέει μόνη της όταν χρονίσει με το καλό...

Καλό ε? Εγώ τι θα κάνω μέχρι τότε που τώρα βγάζει κ άλλα δόντια κ κάθε μία ώρα την νύχτα αγκαλιαζόμαστε..?Έλεος..

Ωραία η παιδίατρος :lol::lol::lol::lol: αυτό με τις εγκεφαλικές συνήθειες λες να πιάνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες;;;; :wink::wink: να το λέμε, όχι τίποτα άλλο... :lol::lol::lol:

Aso4p2.pngplWtp2.png

Δηλαδή τι άλλες συνήθειες υπάρχουν σύμφωνα με την παιδίατρό σας;

Νεφρικές, εντερικές, στομαχικές κλπ;

ή μήπως πνευματικές, συναισθηματικές...

Το ότι λέει κάτι ένας παιδίατρος δεν σημαίνει ότι είναι και σοβαρό, μπορεί να πει τη μεγαλύτερη κοτσάνα. Ο όρος εγκεφαλική συνήθεια δεν συνηθίζεται...

:? Συνήθως έτσι είναι συνήθως τα μωρά....

Όταν βγουν τα αναβαθμισμένα μοντέλα να μας ειδοποιήσετε να πάρουμε κι εμείς ένα! :)

Εγώ Deleni μου αν της το κάνω αυτό θα μας ακούσει όλος ο Βύρωνας, κι όχι τιποτε άλλο είμαι κ καινούρια στην πολυκατοικία, φανταστείτε τι θα σκέφτονται!! Και το κυριοτερο δεν θα ξεκολάει από πάνω μου μετά..

Θα πάθω εγκεφαλικό απο την εγκεφαλική της συνήθεια!!

Μόλις πριν μια ώρα κοιμηθηκε επιτελους! Amaretto, Σε ευχαριστώ για την πληροφορια! Το συμπερασμα που καταληγω κι εγω ειναι οτι μαλλον φταινε τα δοντια! Πάντως αν συνεχισει την γκρινια και αυριο για καλο και για κακο θα παρω τον γιατρο. Το περιεργο είναι ότι μόνο σε μενα κανει ξενινιασματα όταν με βλεπει με τους υπολοιπους φαινεται οτι δεν έχει όρεξη αλλά δεν τους μουρμουραει καθόλου!Μωρέ, ας μην υποφερει το παιδακι μου και ας κανει ό,τι θέλει!!!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

Μόλις πριν μια ώρα κοιμηθηκε επιτελους! Amaretto, Σε ευχαριστώ για την πληροφορια! Το συμπερασμα που καταληγω κι εγω ειναι οτι μαλλον φταινε τα δοντια! Πάντως αν συνεχισει την γκρινια και αυριο για καλο και για κακο θα παρω τον γιατρο. Το περιεργο είναι ότι μόνο σε μενα κανει ξενινιασματα όταν με βλεπει με τους υπολοιπους φαινεται οτι δεν έχει όρεξη αλλά δεν τους μουρμουραει καθόλου!Μωρέ, ας μην υποφερει το παιδακι μου και ας κανει ό,τι θέλει!!!

Αυτή είναι η "χαρά" της μάνας: τα εσώψυχα τους δεν τα βγάζουν στους ξένους, μόνο εμάς εμπιστεύονται. Από τους τρίτους δεν περιμένουν ανταπόκριση!

Η μεγάλη μου άρχισε να ξυπνάει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου τη νύχτα κλαίγοντας.Για να ηρεμήσει η μόνη λύση είναι να την πάρουμε αγκαλιά και σε κανένα 5λεπτο ξανακοιμάται.Αρκεί να κοιμηθεί βαθιά γιατί διαφορετικά μόλις την ακουμπήσω στο κρεβάτι κλαίει πάλι.Όμως αυτό επαναλαμβάνεται 2-3 φορές (έχει τύχει και 5-6).

Να την αφήνω να κλάψει δεν το μπορώ αφ'ενός και αφετέρου φοβάμαι μην ξυπνήσει και η μικρή...

Δεν θα έλεγα με σιγουριά πως φταίνε τα δόντια γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν γκρινιάζει :roll:

Αλλά από προχθές κλαίει και με το που θα τη βάλω στο κρεβάτι για τον βραδινό ύπνο-ενώ ως τώρα κοιμόταν αμέσως αδιαμαρτύρητα...είχα κόψει το νανούρισμα στο καρότσι και αποκοιμιόταν μια χαρά μόνη της στην κούνια.

Δεν ξέρω τώρα τί άλλαξε.

Απλά το έχω πάρει απόφαση πια πως συνέχεια θα μας εκπλήσσουν με αλλαγές στις συμπεριφορές τους...

Δεν θα έλεγα με σιγουριά πως φταίνε τα δόντια γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν γκρινιάζει

Εχω καταλάβει ότι, ότι και να έχουν που τα ενοχλεί τους βγαίνει το βράδυ που είναι κουρασμένα!!

Εμένα ο γιός εκτός από νεογέννητος που κοιμόταν όλη μέρα ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ήταν πρόωρο μετά από 15 μέρες και μέχρι σήμερα που είναι 5,5 μηνών το βράδυ δεν λέει να κοιμηθεί.Στην αρχή είχαμε το πρόβλημα ότι δεν ήθελε να κοιμάτε στην κούνια του και κοιμόταν μόνο στο ριλάξ ευτυχώς τις τελευταίες μέρες κοιμάται στην κούνια του. Εκείνο που δεν ήθελα με τίποτα να τον μάθω ήταν να κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου γιατί μετά δεν τους το κόβεις με τίποτα. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να κοιμάται τα βράδια.Χτές συγκεκριμένα έμεινε ξύπνιος από τι 1 έως τις 3 μετά τον ξύπνησα στις 7.30 για να πιεί το γαλά του για να μπορέσουμε να έχουμε μία σειρά με τα γεύμα τα του. Μετά κοιμήθηκε ξύπνησε στις 11 για την φρουτοκρεμα κοιμήθηκε μετά από μισή ώρα και τον ξύπνησα για να φάει στις 2,30 .Δέν ξέρω πως να καταφέρω να του αλλάξω το πρόγραμμα για να κοιμάται τις σωστές ώρες.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιμάται ο άντρας μου στο σαλόνι γιατί ξυπνάει στις 5 το πρωί και δεν μπορώ να τον πάω στο δωμάτιο του αν δεν κοιμάται όλη την νύχτα.

Πάντως κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και ήσυχο παιδί που δεν θέλει και πολλές αγκαλιές. Να φανταστήται ότι όση ώρα γράφω κάθεται στο ριλάξ και μου μιλάει και γελάει. Αν καμιά σας έχει παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει πότε μπορεί να αρχίσει να κοιμάται το βράδυ. Χαιρετώ όλους τους ξενύχτηδες.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπον κορίτσια βρηκα τις ομοιοπαθούσες. Η κατάσταση ανυπόφορη ........... και τα νεύρα μου κουρέλια.

Οταν θηλαζα τη μπεμπούλα ξυπναγε μια φορά για να φαέι στις 4. μετά υπνο μεχρι τις 8. Ξυπναγε κάποιες φορές, της εβαζα την πιπιλα τελος πάντων.

Οταν σταμάτησα να θηλάζω και αρχίσαμε το Νουνού σταματησε να ξυπνάει ενδιάμεσα τουλάχιστον πολλές φορές, παρα μόνο σταθερα στις 4 για φαγητό. Μέχρι εδω καλά.

Οταν εγινε 5 μηνων την πηγαμε στο δωμάτιο μαζί με τον αδερφό της. Και αρχίζει το μαρτύριο............. στην αρχή τα κοιμίζαμε μαζί τα παιδιά. Αλλά επειδή ο μεγάλος πριν κοιμηθεί τραγιουδαέι :D δεν αφηνε τη μπεμπα να κοιμηθεί. Την κοιμίζαμε λοιπόν στο καρότσι και τη μεταφέραμε στο κρεβάτι της μετά, αφού ειχε κοιμηθεί ο Φιλιππος. (κάτι που κάνουμε μέχρι σημερα).

Αποτέλεσμα: να ξυπνάει παρα πολλές φορές τη νύχτα. Κάθε μια ή και 2 ώρες. Τρεχουμε πανικόβλητοι να βάλουμε πιπίλα.

Αυτό όμως γίνεται και το μεσημέρι. Το μεσημέρι κοιμάται στο καρότσι διότι δε συμβαδίζουν οι ώρες με το μεγάλο. Αφού την πάρει ο ύπνος σε 20 λεπτά φωνάζει, τρέχω για πιπίλα. Μετά πάλι μισή ώρα τα ίδια, μετα τα ιδια ώσπου ξυπναει εντελώς.

Να σημειωθεί ότι δεν κοιμάται ποτέ έξω. Ενω τα μωρά κοιμούνται με το κουνημα του καροτσιου η μπεμπούλα δεν κοιμάται ούτε για αστείο.

Ακουλοθούμε τη ρουτίνα μας. Μπάνιο ( και με χαμομήλι), γάλα ( με τηλιο απόψε)...............

Εχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι την ενοχλούν οι εξωτερικοί θόρυβοι και ξυπνάει με το παραμικρό.

Βοηθέια................ :?:( περιμένω τον παιδίατρο μηπως με βοηθήσει.

Εσείς τι λέτε ??????????

BEBE γιατί πιστεύεις οτι την ενοχλεί ο θόρυβος, φαντάζομαι οτι με άλλο ένα παιδί στο σπίτι δεν θα κοιμήθηκε και ποτέ με ησυχία!!!!

Μήπως έχει τα δόντια του το μωράκι?

Μια φίλη μου που έχει και αυτή 2 παιδιά και κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, βάζει πρώτα το μωρό για ύπνο και μόλις κοιμηθεί βαριά, βάζει και το μεγάλο το οποίο τραγουδάει κι αυτό όπως είπες, αλλά το μωρό δεν ξυπνάει :?:?

γεια σας

ο μικρουλης μου ειναι 39 ημερών και ενω τόσες μέρες ΄τηαν μια χαράσ τον ύπνο του εδς και 2-3 μέρες κοιμάται στο στήθος μου οπως πάντα και ότον βάζω στο πορτ μπεμπε (γιατι στο κρεβατακι του δε θέλει εδω και 3 εβδομάδες να κοιμαται) πετάγεται και κλαίει.Τρομάζει δηλ καθώς κουνάει τα χέρια και τα ποδια και καθώς τεντώνεται και τρομάζει και κλαίει στην αρχη λιγο και αν δεν καταφ΄ρει σύντομ ανα κοιμηθεί ουρλιάζει απο τα νεύρα του και την υπερένταση του. και μας το κκάνει και στο βράδυ αυτο με αποτέλεσμα να τρώει κατά τις 12 το τελευταιο του γεύμα και να κοιμάται 3-4 ώρες μετά απο εξάντληση.

Το παθαίνουν και τα μωρά σας? Τι μπορώ να κάνω?

Το αγοράκι μου είναι 39 ημερών και εδω και 2-3 μέρες δεν κοιμάται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα ειδικά δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου όλη μέρα με αποτέλεσμα να είναι πολύ κουρασμένο τώρα και τήν ώρα που ξυπνάει για να φάει, τρώει ελάχιστα γιατί θέλει κόπο να ρουφήξει απο το στήθος και κουράζεται , κοιμάται αμέσως και δε μπορώ να το ξυπνήσω με τίποτα. Το βάζω στο πορτ μπεμπε να κοιμηθεί και μετά απο λίγη ώρα θέλει πάλι να φάει, το βάζω και τρώει για 5 λεπτά και μετά κοιμάται πάλι κ.ο.κ.

Τι να κάνω?????????Πώς θα το κάνω να φάει? Μου τοχε ξανακάνει πριν 2 εβδομάδες αυτο για 2 μέρες δεν έτρωγε απο την κούραση και τον εκνευρισμό και δεν κοιμόταν και τουδωσα ξένο γάλα για πρώτη φορά τοπιε αμέσως και κοιμήθηκε μια χαρά. Φαντάζομαι δηλ πως κουράζετια να ρουφάει ενω με το μπιμπερό σε 5 λεπτα εφαγε μια χαρά. Πώς θα το κανω να φάει χωρίς να του ξαναδώσω ξένο?

Κλαίρη , σε καταλαβαίνω και μενα η μικρή μου δεν κοιμόταν σχεδον καθολου την διαρκεια της μέρας . Ολη μερα που ειναι ξύπνια προσπάθησε να την ταίζεις καλά (μηπως τηρεις ωράριο ?) . Οταν βραδιάζει που ξέρεις οτι θα εκνευριστεί και θα ειναι κουρασμένο , προσπάθησε να κανετε ενα μπανάκι να ηρεμήσει και χωρις να το ντυσεις -να ειναι ζεστά ομως- να το ταίσεις με χαμηλό φως και ηρεμία . Εμενα επιανε αυτο ή αν καποια βραδια δεν επιανε τοτε επεφτε για ύπνο και στο πρωτο ξυπνημα -στο μισάωρο- ειχε ηρεμήσει λιγο και ετρωγε καλύτερα :)

ΒΕΒΕ τιποτα το παράξενο . Εμενα στον 5ο μήνα ξυπνουσε πανω απο 6 φορες την νυχτα και μαλιστα στις 3-4 το πρωι εμενε κανα 2ωρο ξύπνια ! :shock:

Τωρα ξυπνάει στο πρωτο 3ωρο γυρω στις 3-4 φορες και μετά ανα διωρο σταθερά ! Μεχρι τους τρεις μηνες κοιμόταν στις 8 , ξυπναγε στις 4 για μαμ και ξανακοιμόταν ως τις 8 το πρωι !

Μωράκια ειναι καθε λιγο και λιγάκι αλλάζουν τους ρυθμούς τους ..κουραγιο :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

To κάνω και αυτό με το μπανάκι αλλά νπμίζω πως χαλαρώνει πολυ΄και κοιμάται ακόμα πιο εύκολα στο στήθος. Ναι τρώει καλά την ημέρα αλλα μου φαίνεται πως αν έτρεχε πιο εύκολα το στήθος μου όπως το πρωί που ξυπνάω θα έτρωγε πιο εύκολα και δε θα ταλαιπώρούνταν τόσο πολύ.

Τι εννοείς αν κρατάω ωράρια? Το μωρό τρώει σταθερά κάθε 3 ώρες (από την ώρα που αρχίζει ) αλλά όπτε πινάσει αργότερα ή νωρίτερα τον ταίζω βέβαια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...