Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν τη βαλω να φαει χωρις να πειναει, απλα πιανει τη θηλη και την πιπιλαει, δε τρωει...

Αν είναι ήσυχη και εκτός αγκαλιάς, τότε ίσως είναι από τα μωρά που δεν θέλουν τόσο πολύ ύπνο (αν και δεν ξέρω πόσες ώρες κοιμάται συνολικά την ημέρα η δικιά σου). Αν γκρινιάζει και θέλει αγκαλιά, μάλλον χρειάζεται βοήθεια για να χαλαρώσει ή την ενοχλεί κάτι μικρό και απλά και μόνο που είναι στην αγκαλιά καταφέρνει και το αγνοεί.

Ίσως αν την αφήσεις αρκετά να πιπιλίσει, αυτό το πιπίλισμα τη νανουρίσει;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημέρα κορίτσια,

η μπούμπη μου εδώ και μια εβδομάδα μου ξυπνάει 2 φορές τη νύκτα, 1 φορά στις 03:30 και 1 στις 07:00 και γενικά την ακούω να κάνει πολύ ανύσηχο ύπνο, να στριφογυρνάει συνέχεια και να γκρινιάζει. Το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν είχαμε προβλήματα ύπνου και μάλιστα εδώ και ένα μήνα κοιμάτε απο τις 21:30 και ξυπνάει στις 07:00 - 08:00 χωρίς γεύμα. Τώρα την θηλάζω και στις 03:30 και στις 07:00.

Απο δόντια έχουμε βγάλει 2 κάτω με λίγο γκρίνια, αλλά χωρίς ξενύχτια και ετοιμάζονται μάλλον και τα πάνω.

Η όλη αλλαγή στο πρόγραμμα της έγινε όταν ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα και το πρόγραμμα διατροφής της διαμορφώθηκε ώς εξής:

08:00 θηλασμός

11:00 κρέμα βανίλια

15:00 φρουτόκρεμα (1 Μήλο, 1 αχλάδι, 1/2 μπανάνα , λίγο χυμό πορτοκαλιού)

18:00 θηλασμός

21:00 frisolac

Επίσης την ημέρα έως τις 14:00 δεν κοιμάτε καθόλου ξαφνικά.

Και αναρωτίεμαι:

1. είναι δόντια?

2. δεν χορταίνει και πεινάει λόγω φρούτου?

3. κάτι άλλο?

Ρίξτε καμμιά ιδέα

.png

Καλημερα

διαβασα ολο το τοπικ, το προβλημα μου ειναι τι κανουμε οταν εχουμε διδυμα?

κατα τις 9.30 ο μικρος κοιμαται σχετικα ευκολα με το που θα του δωσω το γαλα μετα το μπανιο

μετα ακολουθει η μικρη, λιγο κουνημα στο καροτσι , κοιμαται και ....μετα πινει το γαλα της!

η μικρη τελος, θα ξανασηκωθει στις 9 το πρωι, με 2ο γαλατακι κατα τις 5 παλι στον υπνο (δε πινει ποτε ξυπνια και δυστυχως αρνειται και το νερο)

και εδω αρχιζει το προβλημα με το μικρο

θα κοιμηθει ησυχα μεχρι τις 11, βια 12. Μετα αρχιζει η ανησυχια, πιπιλα

εχω 4 μαζι του, το πρωι ψαχνω να τις βρω, τις εξαφανιζει ολες

Μπορει να ξυπναει και καθε 5 λεπτα

ειδα και αποειδα, τον περνω μαζι μου, του κραταω το χερι, πιπιλα στο στομα και νανι

μετα τις 2 μεχρι τις 3 εχει τρομερη ανησυχια, μπορει σε καποιες φασεις και να χτυπιεται, τον κραταω, κοιμαται και μετα μπορει να ειναι ησυχος μεχρι το πρωι

ο υπνος του ειχε στρωσει παρα πολυ αλλα πριν απο 1,5 μηνα επαθε ιωση και μας εμεινε το χρ χρ μονιμα. Το παλευω με ορους συνεχεια

Ειναι πολυ κλαψας, αμα ξυπνησει δεν ειναι ποτε με χαμογελο, προσπαθω να τον ηρερμησω και πολλες φορες το μονο που πετυχαινω ειναι να ξυπνησει και την αλλη

Δεν γινεται να τον αφησω να κλαψει.... καμια ιδεα?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια!!! Τελικά όλες μια απο τα ίδια ! Καλά μιλάμε για τρελό ξενύχτι!!! Εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα. Ενώ κοιμόμαστε αρκετές ώρες 6 7 8 συνεχόμενα το πρόβλημα το έχουμε μέχρι να κοιμηθούμε! Καθημερινα απο τη μερα που γεννήθηκε τουλάχιστον μετά τις δύο!!!! Αυτό δεν είναι παιδί εινα duracel!!! Oταν η μανούλα τα παίζει αυτή συνεχίζει!!! :D

line_flow_rose_beg_39_time_1210910400_text_ef20e1e3e3e5ebeff220eceff520e5e9ede1e9.gifglitterfy-flpbk1413103811423734.gif

Καλημέρα κορίτσια,

ο γιος μου είναι 14 μηνών και ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον ύπνο τις τελευταίες 2-3 βδομάδες ξεκίνησε να ξυπνάει το βράδυ κατά τις 4 και να μην θέλει να κοιμηθεί.Προσπαθώ να τον ξαναξαπλώσω αλλά δεν γίνεται τίποτα,τον παίρνω αγκαλιά και μου δείχνει με το χεράκι του προς το σαλόνι!!ζητάει τον μπαμπά του κτλ.Τον πάω και εγώ στο σαλόνι και του δείχνω ότι δεν είναι κανείες ,είναι νύχτα,ο μπαμπάς κοιμάται κτλ.Τότε πέφτει στον ώμο μου και τον ξαναγυρίζω στην κούνια του και κοιμάται.Μετά από δέκα λεπτά ξανά πάλι τα ίδια.Να μην σας κουράζω αυτό συνεχίζεται μέχρι να του δώσω γάλα, τότε ηρεμεί και κοιμάται.Δεν μπορώ να πω ότι πεινάει γιατί γενικά όλη την μέρα είναι καλοταϊσμένος μάλλον του έχει γίνει συνήθεια...δεν ξέρω τι να πω.Πάντως εκτός από τα ξυπνήματα μέσα στην νύχτα δεν θέλει να κοιμηθεί εξαρχής.Ενώ κοιμόταν από τις 9 μόνος του χωρίς νανουρίσματα κτλ τώρα κοντεύει 11 και με τα χίλια ζόρια καταφέρνουμε να τον κοιμήσουμε.

Πώς θα μπορούσα να τον επαναφέρω στις παλιές καλές του συνήθειες??

Δεν είναι ότι με πειράζει να ξυπνάω αλλά δεν θέλω να τον ταϊζω επιπλέον γάλα και η παιδίατρος το ίδιο πιστεύει.Εχουμε και τα κιλάκια μας...Τι να κάνω?

Καλημέρα, το πρόβλημα του ύπνου απο οτι βλέπω σύνηθες για όλες.

Εχω δυο νινακια, ενα γιο τεσσαρων και μια μπουμπου εικοσι μηνων.

Οταν ηταν ο γιος μου δεκατεσσαρων μηνων ξεκινησαν και σε μας τα ξενυχτια. Μεχρι τις δυο κοιμοταν κανονικα μετα κλαμματα και δραματα. Περασαμε ενα οχταμηνο δραμα ημουν και εγκυος στη μικρη. Και εγω οταν του εδινα γαλα ηρεμουσε αλλα αυτο που καταλαβα ηταν οτι σε αυτο το διαστημα εβγαζε ολα του τα δοντια και αυτος ηταν ο μονος τροπος να εκφρασει αυτο που περναγε. Παντως γενικα απο βρεφος ειχε στιγμες ανησυχου υπνου. Η μικρη πολυ πιο ηρεμη. Οταν εγινε και εκεινη δεκατεσσαρων ξεκινησε να κλαιει λιγο το βραδυ. Της εβαζα λιγη κρεμουλα για τα δοντια και κοιμοταν το περασαμε λιγο πιο ομαλα.

Αν συνεχισω να γραφω για τον υπνο τους θα γραψω βιβλιο. Αυτα για την ωρα.

Καλο σκ!

giannak

καλημερα.ελπιζω να υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια να βοηθησει.εχω δυο κοριτσακια,ενα 19 μηνων και ενα 7 μηνων.το θεμα μου ειναι οτι το μεγαλο μου κοριτσι κοιμαται απο επτα μηνων μαζι μου στο κρεβατι.τωρα ομως που αρχιζει και η μικρουλα μου να καταλαβαινει πρεπει η να φερω κι αυτη στο κρεβατι η να βγαλω την μεγαλη.και να σας πω την αληθεια θα κοιμομουνα και με τις δυο,αλλο που δεν θελω,αλλα θελουμε και ελπιζω να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε συντομα και τριτο.οποτε,μονο το να βαλω το αστερακι μου σε κρεβατι εμενε.πηρα ενα βιβλιο που προτεινε ενα μελος,το 'κοιμησου παιδι μου',εζησα μια φρικη 4 ημερων,δεν αντεξα να ακουω το παιδακι μου να σπαραζει ωρες ολοκληρες και χθες ειχαμε φτασει στο σημειο να την παιρνει ο υπνος στο καροτσι και να την πηγαινουμε κοιμισμενη στο κρεβατι της και ολα καλα.φεραμε την μικρη μου λοιπον απο την γιαγια που την ειχαμε δωσει για το μεταβατικο σταδιο και αφου κοιμηθηκαν και ηταν ολα καλα,στις 2 :D το μαυρο χαραμα,ξυπνησε η μεγαλη και εκλαιγε.να της τραγουδησω δεν μπορουσα μην ξυπνησει το μωρο που ευτυχως δεν ξυπνησε απο το κλαμα της,της χαιδευα το χερι,με το που πηγαινα να φυγω,παλι τα ιδια.μεχρι που απελπιστικα,την εβαλα στο καροτσι στο σαλονι και τωρα κοιμαται ετσι,το καημενο.ειμαι ξυπνια απο τις 2 και ειναι κοντα 5,με την καινουρια.καμια ιδεα κανεις΄.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :oops:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Καλημέρα Christiana!

Δυστυχώς θέλει πολύ υπομονή και γερό στομάχι. Να ακούς το αγγελούδι σου να σπαράζει στο κλάμμα δεν είναι και οτι καλύτερο.

Με τον γιό μου είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί απο την αρχή ξεκίνησα να τον κοιμήζω στο δικό μου κρεβάτι και μετά να τον πηγαίνω στο δικό του. Όταν του έβγαλα τα κάγκελα απο το κρεβάτι του ξύπναγε το βράδυ και ερχότανε μόνος του. Στην αρχή ήμουν αυστηρή αλλά το κλάμμα του ήταν σπαραχτικό μέχρι και η αναπνοή του κοβότανε. Οπότε τον άφηνα και κοιμότανε και τον πήγαινα πάλι στο δικό του και αυτό γινότανε δυο τρεις φορές μέσα στη νύχτα.

Όταν γέννησα την μικρή μου εκεί άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Αρχικά ερχόταν γιατί κοιμόταν και εκείνη σε μας αλλά μετά τον μήνα την πήγα στο δικό τους δωμάτιο (δεν ήθελα να την ξαναπατήσω) οπότε δεν του καλοάρεσε να κοιμάται ενα μικρό μόνο του σε ένα δωμάτιο με όλα τα παιχνίδια δικά της. Βλέπεις βοήθησε και ο παράγοντας ζήλια. Πάντως το διάστημα εκείνο είχαμε κάνει και μια ανακαίνηση στο δωμάτιο τους που ήταν άρκετα δελεαστικό. Του άρεσε να περνάει χρόνο εκεί οπότε του άρεσε και να κοιμάται.

Ελπίζω να πήρες καμία ιδέα.

Καλή σου μέρα (και νύχτα)

giannak

Γλυκεια μου Giannac,σ'ευχαριστω πολυ,να σου ζησουν κιολας τα αγγελουδια σου.Η Σοφουλα μου δυστυχως δεν δελεαζεται απο ανακαινησεις,να φανταστεις κατα την διαρκεια της ημερας δεν παιζει στο δωματιο της μονη της,αν δεν ειμαι εγω η ο μπαμπας της,παρολο που το εχουμε διαμορφωσει ετσι ωστε να ειναι ασφαλεστατο.Ε :roll: γω φταιω,το ξερω το καλομαθα το κοριτσακι μου,απλα την εφερε ο αντρας μου για τρεις μερες στο κρεβατι οταν ειχε κρυωσει και μετα που εφυγε,στη δουλεια του ταξιδευει για μηνες,μου αρεσε να εχω παρεα.Μπορει το βιβλιο να ειναι σωστο,αλλα εμενα εκλαιγε απο τις οχτωμιση μεχρι τις μιαμιση.Εφριξα.Μηπως το εχουμε παρει λαθος και αντι να διαβαζουμε βιβλια για το πως θα κοιμουνται τα κουκλακια μας,να παιρναμε ενα που θα λεει πως να ξενυχταμε εμεις.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

κορίτσια γεια σας και παλι,εγώ για το πρώτο πρόβλημα που είχα δηλ που ήθελε να κοιμηθεί μετά τις 11 άρχισα να το ψιλολύνω ( για να μην πέρνω και θάρρος το λέω έτσι γιατι είναι νωρίς ακόμα).Του άλλαξα την ώρα που κοιμόταν το μεσημεράκι και αντί για 4 που έπεφτε πριν τώρα στις 3 έχει ξυπνήσει.Παίζουμε πολύ όλο το απόγευμα και στις 9 κοιμόμαστε σαν πουλάκια.Τώρα για το εγερτήριο στις 4 την νύχτα το δουλέυω ακόμα.Ένα βράδυ που ξύπνησε του έδωσα αντί για γάλα νερό και άρχισε να με κοιτάει με ένα απορημένο ύφος και να μου λέει "τι τι???"Τελοσπάντων του έδωσα τελικά γάλα και κοιμηθήκαμε.Πάντως δεν ξυπνέι κάθε βράδυ .Θα δω βέβαια πως θα πάει γιατί είναι ακόμα αρχή της εκπάιδευσης και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήνω να σπαράζει μέσα στην νύχτα.Υπομονή σε όλες τις ξενύχτησες μανούλες (και μπαμπάδες φυσικά)

Ποιος καλος ανθρωπος θα μου ξαναγραψει ονοματα βιβκιων για τον υπνο των παιδιων εκτοσ απο το κοιμησου παιδι μου.Μπας και βγαλουμε ακρη,που χλωμο το βλεπω.

Αλβερτος Αινσταιν

Φαντασου ξενυχτι,ολα λαθος τα γραφω.Φτου.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια κι εμενα η μικρη μου σχεδον δεκα μηνων αρχισε εδω και εικοσι μερες και ξυπναει στις 4 το πρωι ,ενω πριν κοιμοταν κανονικα ολη τη νυχτα.Καποιες φορες θελει γαλα κι αλλες οχι.Επιπλεον αργει και να κοιμηθει ενω πριν κοιμοταν απ τις 10!!!Εχω τρελαθει στο ξενυχτι!!!Μηπως φταινε τα δοντακια της???

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ειναι γκρινιαρουλα η κλαιει,αυτο μπορει να ειναι.υπομονη,θα κοιμηθουμε οταν πανε πανεπιστημιο.Μπα ουτε τοτε,πως να κοιμηθεις με τα παιδακια σοθ μακρυα.Φρικη.

Αλβερτος Αινσταιν

Καλησπέρα απο μια ακόμα ξενύχτισσα μαμά!

Είμαι καινούργια και εγω στο parents.gr και δεν είχα ιδέα οτι και άλλες μανούλες έχουν προβλήματα με τον ύπνο των ζουζουνιών τους. Νόμιζα οτι κάτι κάνω λάθος.

Πάντως τα κακομοιράκια μας μάλλον δέχονται πολύ περισσότερα ερεθίσματα, εικόνες και μηνύματα απ'οτι θα έπρεπε για την ηλικία τους και ίσως να τα αγχώνει και να τους δημιουργεί άστατο ύπνο.

Ας προσπαθούμε τουλάχιστον να ήμαστε ήρεμες και να μην τους περνάμε την ανησυχία μας.

Καλό απόγευμα!

giannak

(βοηθάει πάντως και λίγη ήρεμη μουσική με ένα κάλο παραμύθι, πριν τον ύπνπο)

κορίτσια όλα παιζουν ρόλο

και το αν βγάζει δοντάκια και το να τους εχεις ενα σταθερό πρόγραμμα και ενα ευχαριστο και ήρεμο περιβάλλον κτλ κτλ.βέβαια είναι και στο παιδί άλλα είναι πιο βολικά κι άλλα όχι.Πάντως το να μην έχει πρόβλημα το παιδί με τον ύπνο είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί και για τους γονείς,Πολλές φορές που είχαμε ξενύχτια με τον μικρό είχαμε νευρα μεταξύ μας λόγω κουρασης φυσικά αλλά και ομικρός εάν δεν έίχε κοιμηθεί καλά ήταν άκεφος και κουρασμένος,κοιμόταν ότι ώρα να ναι την ημέρα έχανε τα γευαμτά του κτλ.Νομίζω πως χρειάζεται υπομονή και επιμονή...και γι αυτό όπως έχω ξαναπεί ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Γειά σας μαμάδες και από μένα. Έχω 2 κόρες 5 χρονών και 20 μηνών. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από την μικρή μου πείρα, τα παιδιά είναι πώς θα τα συνηθίσεις. Με την μεγάλη μου στην αρχή είχα πρόβλημα με το να κοιμηθεί στο κρεββάτι της. Κοιμόταν στον καναπέ και μετά την πηγαίναμε στο κρεββάτι της. Έπαιζα πόσες ώρες μαζί της στο δωμάτιό της για να συνηθίσει το χώρο. Μετά από ένα μήνα περίπου με κάποιο διάλειμμα ενδιάμεσα τα καταφέραμε χωρίς καθόλου κλάμματα. Κάποιες φορές ζητούσε να κοιμηθεί μαζί μας την άφησα μια δυο φορές και όταν μου το ζητούσε πιο συχνά αρχίσαμε να της λέμε πως έχει κουνουπάκια στο δωμάτιό μας χωρίς την κουνουπιέρα της και πως είναι επικίνδυνο να πέσει χωρίς το κάγκελο που έχει στο κρεββάτι της, κάνει και ένα σικέ πέσιμο ο άντρας μου και τέλος. Με την μικρή τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Μέχρι να πάμε διακοπές την κοίμιζα στο κρεββάτι της. Όταν έφευγα από το δωμάτιό της έκλεγε δυό λεπτά και μετά κοιμότανε, ξέροντας πως δεν περνάει το κόλπο. Στις διακοπές που άλλαξε το πρόγραμμα, ήταν αδύνατο να κοιμηθεί στο κρεββάτι της. Κλάμα και πάλι υστερικό κλάμα. Την λυπόμασταν και κυρίως ο άντρας μου. Αρχίσαμε να κοιμόμαστε μαζί. Όμως τα νεύρα μου δεν πήγαιναν καλά με αυτόν τον ύπνο-ξύπνιο. Πήρα τηλ. στο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης και μου είπαν να την βάζω στο κρεββάτι της, να της μιλάω 'ωστε να καταλαβαίνει πως την ακούω που κλαίει, αλλά με τίποτα να μην βγάζω από εκεί. Πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση και οι δύο γονείς και να κάνω υπομονή. Έχουμε δύο εβδομάδες που κοιμόμαστε κανονικά και ενώ στην αρχή σπάραζε, τώρα νιαουρίζει για 1 λεπτό και κοιμάται. Μερικές φορές ξυπνάει το βράδυ, αλλά αν την βγάλεις από το κρεββάτι ξημερώνουμε. Το πρόγραμμάτους αλλάζει συχνά όταν είναι μικρούλικα, αλλά εξαρτάται από μας τις περισσότερς φορές τί είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε. Μερικές φορές επιλέγουμε τον εύκολο τρόπο και μετά την πατάμε και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. :lol:

74Qtp3.png2SeRp3.png

Τελικα το βιβλιο κοιμησου,παιδι μου,ειχε μια πολυ σωστη τακτικη.Δεν καταφερα να την ακολουθησω,αλλα βλεπω το αποτελεσμα.Παλι κοιμαται μαζι μου η καρδουλα μου.

Αλβερτος Αινσταιν

Τελικα το βιβλιο κοιμησου,παιδι μου,ειχε μια πολυ σωστη τακτικη.Δεν καταφερα να την ακολουθησω,αλλα βλεπω το αποτελεσμα.Παλι κοιμαται μαζι μου η καρδουλα μου.

Ποιά είναι αυτή η τακτική;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Χριστιάννα, εγώ είχα βοηθηθεί πολύ από το παρακάτω βιβλίο

http://www.amazon.co.uk/No-Cry-Sleep-Solution-Through-Foreword/dp/0071381392/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1226040204&sr=8-1

Δεν ξέρω αν υπάρχει στα ελληνικά...

Βασικά λέει πως τα μωράκια χρειάζονται πρόγραμμα καθημερινό, σταθερό, το ονομάζει "ρουτίνα του ύπνου" το οποίο δεν αλλάζει από μέρα σε μέρα και γίνεται την ίδια ώρα ώστε το μωράκι να ξέρει τι ακολουθεί...

Υπάρχει και αντίστοιχο βιβλίο για πιο μεγάλα παιδάκια.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 45 ΗΜΕΡΩΝ .ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ....ΧΑΛΙΑ.ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. :(

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε το "The no-cry Sleep solution" se pdf από εδώ:

http://rapidshare.com/files/37612570/The_No-Cry_Sleep_Solution.pdf

Βέβαια είναι στα Αγγλικα...

Είναι αρκετά καλό, έχω διαβάσει περίπου το μισό και το βρίσκω ενδιαφέρον, βασικά μιλαέι για την καθιέρωση μιας ρουτίνας ύπνου, όπως έχουν προαναφέρει και οι υπόλοιπες συμπολεμίστριες πριν :wink:

Καλή τύχη σε όλες μας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...