Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι γνώμη έχετε για τα "πειραματικά" σχολεία;

Recommended Posts

σας ευχαριστώ όλους /όλες για τις απαντήσεις...αποφασίσαμε να πάει στο σχολείο της γειτονιάς μας τώρα που είναι μικρούλα και όταν έρθει η ώρα του γυμνασίου βλέπουμε...

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 281
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 21/10/2009 at 9:30 ΠΜ, soevan07 είπε:

Ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τα "πειραματικά" σχολεία (πχ.ιωνίδειος, ράλλειος κλπ) και αν είχε ποτέ καμιά απο εσας προσωπική εμπειρία...

Σκέφτομαι να πάω την κόρη μου σε ένα απο αυτά (αν με κληρώσουν βέβαια) και επειδή είναι κάπως μακριά απο το σπίτι μας, το σκέφτομαι λιγάκι και αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει αυτή η θυσία (δεδομένου οτι εργάζομαι)

Επίσης μήπως ξέρετε στην περίπτωση που κάνουμε αδερφάκι και δεν μας το κληρώσουν τι γίνεται, το ένα θα πηγαίνει στο ένα σχολέιο και το αδερφάκι του στο άλλο;

Ευχαριστώ.

Εγω τον προετοιμαζω για προτυπο. Μολις μου ειπαν οτι θελει βυσμα για να μπει και τσαμπα κοπο κανουμε. Τρελαθηκα..εχουμε κοπιασει πολυ. Ισχυει κατι τετοιο;

On 15/4/2022 at 11:33 ΠΜ, Irene Tat είπε:

Εγω τον προετοιμαζω για προτυπο. Μολις μου ειπαν οτι θελει βυσμα για να μπει και τσαμπα κοπο κανουμε. Τρελαθηκα..εχουμε κοπιασει πολυ. Ισχυει κατι τετοιο;

Για την Ιωνιδειο ξερω οτι μπαινουν με γραπτο διαγωνισμο. Εχουν μπει αρκετα παιδια στον κυκλο μου αξιοκρατικα 

Τωρα αν κανουν και εξαιρεσεις δεν το ξερω καθολου.

18 hours ago, HopeA said:

Για την Ιωνιδειο ξερω οτι μπαινουν με γραπτο διαγωνισμο. Εχουν μπει αρκετα παιδια στον κυκλο μου αξιοκρατικα 

Τωρα αν κανουν και εξαιρεσεις δεν το ξερω καθολου.

Και εγώ την ίδια πληροφορία έχω για την Ιωνίδειο, πως μπαίνουν  με διαγωνισμό, αξιοκρατικά, χωρίς βύσματα κτλ, για αυτό και το επίπεδο του σχολείου είναι αυτό.

• 2 months later...

Γεια σας!

Θα ήθελα να συζητήσουμε για τα πρότυπα γυμνάσια.

Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει ένα παιδί να περάσει εκεί, με δεδομένο ότι από ότι έχω καταλάβει η προετοιμασία που χρειάζεται είναι πολύ απαιτητική;

Προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει από τόσο μικρό ένα παιδί να μπει σε διαδικασία δύσκολων εξετάσεων.

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Καλησπέρα σας,

Έχει κάποιος γονέας εμπειρία από αυτά τα σχολεία; Εσείς ποιο θα προτείνετε; Για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...