Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

καλημέρα γκερλσ!!!!

Το γκαλάτιο είναι καλύτερα, αλλα το τσουρεκι, οχι! χεχεχεχεχεχε το σφαξαμε...

Τελικα κατι αλλεργικο ηταν χθες, αλλα και παλι σημερα νιωθω πολυ κομενη, και με πονανε τα χερια μου...γριετζω παιδι μου...

Λεγκούλι ημουν σιγουρη οτι θα ειχες ετοιμασει χιλια δυο...εισαι φανταστική κοπελα!! Προασπαθησε να ξεκουραστεις σημερα...

Αφροδιτάκο πως σε καταλαβαίνω για τη μερέντα...

Τατι περαστικά στην μπουκλίτσα!

Ζηλεψα πολυ πολύ που δεν ηρθα, να ετοιμαστούμε για καμια υπαίθρια μαζωξη, να μπορει να ερθει και η Ελένη!

Αχ σημερα η μικρη μου ολο αγαπες και φιλακια μου κανει...τι καλά, τα πηρα μαζεμενα! Κατι θα θελει αυτη....

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Αναστασί μου γλυκό τι κάνεις? Τι κάνουν οι κούκλες σου?

Αυτή η μπαλίτσα είναι το γνωστό ρουφηχτήρι... Το έχουν συνήθως σε φαρμακεία... Νομίζω. Εγώ το δικό το είχα πάρει από την Ολλανδία γιατί ήταν μαλακό αλλά σίγουρα θα βρεις κι εδώ έτσι μαλακό. Το βάλεις στο ρουθούνι και ρουφάει τις μύξες... Ε τα παιδιά φρικάρουν βέβαια αλλά τι να κάνουμε...

Ξαναλειτουργήσαμε...

εγώ είμαι ερείπιο, και σήμερα έχουμε συγκέντρωση γονέων στον σταθμό, τρομάρα μας. Οχι για την γρίπη αλλά για να μας πουν για τα παιδιά μας... Πάω α ενημερωθώ και θα σας πω...

Καλά να περάσετε στο ΄θέατρο δρόμου. Εγώ αύριο μπορώ αν έχετε πάλι όρεξη..

Γαλατούλι, σμουτς επιφυλάσσεσαι όμως για το τσουρέκι...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι ελενιτσα μου!

υπηρχε καποιο προβλημα και δεν μπορουσα να μπω...

εγω εχω το ρουφηχτηρι της οτριζαλιν και ελεγα μηπως αυτο ηταν κατι καλυτερο...

μια απο τα ιδια δηλαδη? οκ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

λοιπον ηρθε η ωρα για την πεθεροιστορια μου (οπως ειπε και η mamma-mia;))

ελπιζω να μη σας κουρασω γιατι πρεπει να σας τα πω απο την αρχη...

λοιπον πριν 2 μηνες συζητουσαμε με τον μπαμπα μας τι θα κανουμε με το τραπεζι της βαφτισης και αποφασισαμε να μην κανουμε για ολους (80 ατομα περιπου) αλλα για τους πιο κοντινους (γυρω στα 20-30 ατομα), ο λογος ηταν οικονομικος και επειδη μας βοηθουν οι γονεις του δεν θελαμε να παει πολυ η ολη ιστορια! (να κανω μια παρενθεση εδω και να πω πως 1ον και οι δικοι μου μας βοηθουν και 2ον πως εχει γινει ενα τραγικο γεγονος στο παρελθον, το ειχα γραψει σε αλλο θεμα, και τα πραγματα με την μαμα του δεν ειναι ιδιαιτερα καλα, ο συντροφος μου ομως με στηριζει)

συνεχιζω λοιπον, οταν εγινε συζητηση μπροστα στους γονεις του για το ποιους κοντινους θα καλεσουμε αρχισε η μανα του οτι δεν γινεται να ερθει η χ και οχι η ψ (οπου χ=κοντινη και ψ=πολυ μακρυνη η οποια θα ερχοταν με το ιδιο αμαξι) και αλλα τετοια, ετσι αποφασισαμε με τον καλο μου να μην κανουμε καθολου τραπεζι και απλα να φαμε με τους κουμπαρους και κανεις αλλος (για το καλο). το ειπαμε και ολα ηταν οκ (το δεχτηκαν).

καθως περνουσε ο καιρος καποια στιγμη ειπωθηκε οτι θα πανε καπου οι γονεις του με τους δικους τους μετα, οκ λογικο. λιγες μερες πριν τη βαφτιση ρωτουν τον καλο μου αν πρεπει να προτεινουν και στους δικους μου (τους πιο κοντινους)να πανε μαζι τους, και εγω ειπα πως δεν θελω λογω του γεγονοτος του παλαιου(δεν εχουν πια ιδιαιτερες σχεσεις φυσικα οι 2 οικογενειες) και τους το ειπε και ολα οκ.

φτανει το τελος της βαφτισης και ερχεται καποια στιγμη η μαμα μου και μου λεει: καλα ηρθε η μαμα του Σ____ και μου ειπε πως εχετε κανονισει να πατε ολοι μαζι καπου μετα, της λεω και εγω τι ειναι αυτα που λες, ειναι δυνατον???τελος παντων εγινε ενας κακος χαμος εβγαλε ψευτη τον καλο μου και μας χαλασε και τη χαρα μας, φυσικα εμεις δεν υπηρχε περιπτωση να παμε απλα καποια στιγμη αισθανθηκαν ασχημα οι δικοι μου για τον μπαμπα του καλου μου ο οποιος ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δεν εφταιγε ουτε στο παλαιο επεισοδιο, στο τελος δεν πηγαν ουτε οι δικοι μου αλλα η μερα μας γ_______!:(

φυσικα ο καλος μου δεν εχει μιλησει με τους δικους του και η μανα του ειπε πως δε θα του ξαναμιλησει.....:shock::shock::rolleyes::rolleyes:

θα βγει και απο πανω....:rolleyes::rolleyes:

περιμενω γνωμες και αρνητικες και θετικες δεν εχω κολλημα....;):D

παμε σε αλλο θεμα τωρα, και εγω θελω θεατρο δρομου , ειχαμε συζητησει καποια στιγμη να πηγαιναμε σημερα αλλα ειμαστε ακομα στο πυρετο της βαφτισης , το σπιτι δε θελετε να σας το περιγραψω.....πραγματικα βομβαρδισμενο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θελω να κανω και μπουσουλοπιτα μια απο τις επομενες μερες...

πολυ χαιρομαι που περασατε καλα στη λεγκωμαζωξη!!!:D:D:D

ο μητσακος καλυτερα????:(

επισης ειπαμε πως οταν τελειωσουν τα γλυκα απο τη βαφτιση αρχιζει μια σχετικη διαιτα γιατι δεν παει αλλο.....;););)δεν μπορω να με αντικρυσω πια....;):D

...αυτα....:D

αααα....και mamma-mia πως πηγε η πρωτη μερα???

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γειά σας,

μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση για την λειτουργία των καφέ

στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49781

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λοιπόν,για την ώρα οκ,λειτουργεί το καφέ και απ'ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να λειτουργει (?) θα γνωστοποιείται και στα μέλη η διακοπή όλων των καφέ που βρίσκονται στο parents.gr (εκτός των καφέ τα οποία έχουν ενημερωτικό σκοπό και θα κριθεί αναγκαία η παραμονή τους στο parents.gr πχ Θηλασμός).

Τί κάνετε????Μου λείψατε!!!!Η πρώτη μέρα καλά πήγε,ευτυχώς και στη δουλειά ήταν πολύ χαλαρά,φαίνεται μου κάνανε υποδοχή!!!!!Ο Κων/νος με την κοπέλα (κουμπαροξαδέρφη μου)τα πήγε καλά, έκλαψε και λίγο,εντάξει αναμενόμενο,αλλά σε γενικές γραμμές καλά,ευτυχώς!!!!!!Το απόγευμα που γύρισα θήλασε και κοιμήθηκε στην αγκαλίτσα μου,τον έβαλα στο κρεβατάκι του και κοιμήθηκε περίπου 1,5 ώρα,ξεκουράστηκα και γω...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και τη θετική σας σκέψη...

ο Μητσάκος τί κάνει???Κανένα νεότερο είχαμε???

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές,πάω να μαγειρέψω για αύριο, μπορεί να ξαναμπώ αργότερα.Φιλούρες!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

mama mia, καλή αρχή στη δουλειά και μην αγχώνεσαι! Δεν χρειάζεται να το ξυπνάς τελείως το μωρό το πρωί, να το παίρνεις στο κρεβάτι σου μισοκοιμισμένο και να το θηλάζεις ξαπλωτή. Όταν θα αποκοιμιέται να τον αφήνεις εκεί με κανένα μαξιλάρι γύρω γύρω και να φεύγεις. Έτσι θα κοιμάται λίγο ακόμα! Σιγά σιγά θα βρείτε τι σας βολεύει εσάς!

Ήθελα να σε ρωτήσω βρε Σοφία μου.Σήμερα το πρωί έτσι το έκανα,τον θήλασα για κανά δεκάλεπτο-τέταρτο πριν φύγω και μετά συνέχισε τον ύπνο του...Εκείνη την ώρα όμως έτσι που μισοκοιμάται πίνει αρκετά???Χορταίνει???Καλού κακού είπα στη μάνα μου να του δίνει και λίγο φρέσκο όταν ξυπνάει...

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Ήθελα να σε ρωτήσω βρε Σοφία μου.Σήμερα το πρωί έτσι το έκανα,τον θήλασα για κανά δεκάλεπτο-τέταρτο πριν φύγω και μετά συνέχισε τον ύπνο του...Εκείνη την ώρα όμως έτσι που μισοκοιμάται πίνει αρκετά???Χορταίνει???Καλού κακού είπα στη μάνα μου να του δίνει και λίγο φρέσκο όταν ξυπνάει...

εμενα παντως ο στρατος ετρωγε καλυτερα κοιμισμενος απο οτι ξυπνιος....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πωπω δεν ανοίγουν τα μάτια μου με τίποτα!

Τον κερατά ζήλεψε απ'τον Μάνο της Ρόζης και 6.50 πήρε τη ρόδα και ήρθε στο κρεββάτι μας να μας ξυπνήσει! Εκτος απ'τα 3-4 στανταρισμένα πλέον ενδιάμεσα ξυπνήματα... καφέεεεεεεεεεεεεεεεεε

No,no...ο Μάνος της Ρόζας είναι εκτός συναγωνισμού... στις 5 και κάτι ξύπνησε σήμερα.... Να μας δεις μες στη μαύρη νύχτα, ο Μάνος με γλωσσοδιάρροια και εγώ να καταρρέω στους καναπέδες...

5Aqjp3.png

Καλησπέρα!

Αφροδιτάκι πες μου αν κάνει να φας τα παρακάτω:

κακάο (προφανώς κάνει αφού έτρωγες μερέντα)

αμύγδαλα

φουντούκια

σουσάμι

ηλιόσπορους

σταφίδες

χουρμάδες

αυγά

σόγια

Για να ξέρω τι να φτιάξω την Κυριακή!

Αναστασία εννοώ αυτό:

http://cdn.overstock.com/images/products/L10248606a.jpg

http://z.about.com/d/create/1/B/b/R/0/-/Bulb_Syringe_Use.jpg

Το πιέζεις για να βγεί ο αέρας από μέσα, το βάζεις στο ρουθουνάκι του μωρού, το αφήνεις, και ρουφάει τις μυξούλες. Εμάς μας έσωσε!!

Πρέπει να φύγω κοριτσάκια. Το μικρό μου θέλει παραμύθι. Καλά να περάσετε εσείς που θα πάτε βολτίτσα!!

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Τονια μου καλή αρχή κι όλα σε σειρά γρήγορα!

Λοιπόν, τα νέα της Τζενούλας και του Μητσάκου είναι πολύ καλά!!! Του μικρού του βγάλανε τα σωληνάκια απ'τον πνεύμονα... έχει φύγει το περισσότερο υγρό, έχει μείνει μονο λίγο που θα απορροφηθεί απ'τον οργανισμό. Οι αίματος βγήκανε καλές... θέλουν λίγη βελτίωση ακόμα αλλά όλα πάνε πολύ καλά! Ο Μητσάκος άρχισε και τρώει... αυτάααααα... ωραία νέα εεε;

Χλόη, βάλε τη συνταγή για τα μπισκότα οπωσδήποτε... πέντε η ώρα το πρωί καθόμουνα και έτρωγα τα απομεινάρια των μπισκότων! Σου χρωστάω και τους ρεβυθοκεφτέδες εεε;

Αναστασία, ηρωίδα μάνα που είσαι;;; Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνεις με δίδυμα και τον μικρό μόνη σου!

Σας φιλώ γιατί με κράζουν για φαί... σμουτς

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

μπραβο σας mama mia ειδες που ολα πηγαν καλα και αυριο θα πανε ακομα καλυτερα

πηγα στο μητσακο σημερα

το πυον εχει σχεδον φυγει ,λιγο εμεινε που θα το απορροφησει ο οργανισμος

κανει ακομα πυρετο αλλα οχι υψηλο οπως πριν ,γυρω στο 38

ειναι πολυ φοβισμενος, με το που βλεπει στολη γατζωνεται στην τζενη φοβαται ακομα και τις καθαριστριες

ευτυχως που θηλαζει και ολη την ωρα βρισκει ανακουφιση σε αυτο

το τραγικο ειναι με το παιδακι διπλα δεν μου φευγει απτο μυαλο

ενα παιδακι γλυκα ,μου σπαραξε την καρδια

μα πως μπορουν ?

λεγκω μαζι γραφαμε τα νεα του μητσου!

palladin η στεφανια θηλαζει απο 4 μηνων μονο απο το αριστερο στηθος

προσπαθησε να την ξεκινας πρωτα με αυτο που αρνειται και κυριως σε φαση που ειναι μισοκοιμισμενη

παλεψε το γιατι και αισθητικα θα εχεις το προβλημα αλλα κυριως

γιατι ο θηλασμος κανει καλο στην δικη σου υγεια οποτε να το εκμεταλευτεις και για τα δυο :wink:

Κοριτσάκια τι μου κάνετε? Δεν προλαβαίνω να πολυμπαίνω πια και σας έχω χάσει! Πολύ χάρηκα που διοργανώνετε μαζώξεις και βρίσκεστε! Εντάξει ζουλεύω και λίγο, αλλά από αρχές Σεπτέμβρη όλο και κάποιος είναι άρρωστος σε αυτή την οικογένεια! Τώρα είναι η σειρά μου και δεν την παλεύω καθόλου στη δουλειά! Ευτυχώς ο Γωγουλίνος μου καταλαβαίνει πότε είμαι τελείως κομμάτια και σήμερα που ήμαστε τελείως οι δυο μας το παιδάκι μου έδειχνε να με έχει ελάχιστα ανάγκη και έπαιζε με τις ώρες μόνο του! Την αρμαθιά με τα σκόρδα πού την έχω? Την Παρασκευή όμως που είχαμε συνάντηση γονέων στο σταθμό, η δασκάλα μου είπε ότι είναι αρκετά καλό παιδάκι αλλά τον έχει πιάσει κανά δυό φορές που πήγε άλλο παιδάκι να του πάρει κάτι που κρατούσε το δάγκωσε! Τι κάνουμε τώρα? Τον έχω κόψει κι εγώ ότι δε θέλει να δίνει τα πράγματά του! Του λέω απλά με αυστηρό τόνο ότι δεν πρέπει να κάνει έτσι αλλά να μοιράζεται τα πράγματά του, αυτός μάλλον με γράφει...

Μάμα μία τα είπαμε και το πρωί εμείς, καλή αρχή κοριτσάκι και μακάρι να συνεχίσουν όσο γίνεται χαλαρά τα πράγματα!

Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να διαβάσουμε ότι ο Μητσάκος βγήκε από το νοσοκομείο! Άντε το παιδάκι!

Χαιρετώ!

Σας διαβάζω κάπου κάπου ότι προλάβω!

Έχω να πω ότι όταν η DaF είναι πολύ νιάτο και η μικρή όταν την είχα δει και εγώ ηταν πολυ ζουμπουρλούδικο!

Χαιρομαι για το παιδάκι της Τζένης που πάει καλύτερα!

Επίσης ζηλευω όλα αυτά τα φαγητά που γράφεται και τις συναντήσεις!!

Σας φιλώ και καληνύχτα!!

gwggp2.png ISWTp2.png

Κοίτα, εκείνη την ώρα πίνει όσο θέλει να πιει, μετά δεν χρειάζεται οπωσδήποτε γάλα, μπορούν να του δίνουν κάτι άλλο. Το απόγευμα θα θηλάζει συχνότερα και θα παίρνει συνολικά μέσα στη μέρα αυτό που χρειάζεται! Είναι μεγάλο το παιδί και θα κανονίσει μόνο του τα του θηλασμού, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, μόνο να προσφέρεις όταν είσαι σπίτι!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου...

Αγλαϊα παιδί μου τι κάνεις ξύπνια τρεις η ώρα το πρωί;;;

Άλλο ένα βράδυ ταλαιπώρια (χμμ μάλλον καταντάει βαρετό να λέμε τα ίδια και τα ίδια αλλά κάπου πρέπει να τα πούμε!)... κάθε μία ώρα τουλάχιστον ξύπνιος και στις 6.30 σηκωθήκαμε για τα καλά!!! Μάλλον πρέπει να παραιτηθώ απ'την ελπίδα ότι θα στρώσει ο ύπνος του Θοδωράκη μέχρι να γεννήσω:? Και σκέφτομαι την πιθανότητα να έχει και το άλλο παλινδρόμηση και να θηλάζει κάθε μισή ώρα και με πιάνει πανικός... αλλά όπως έχω πει πολλάκις δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή... και άσε που είναι σκάνδαλο να μιλάει η Αναστασία, η Σοφούκα και οι άλλες κοπέλες και να μιλάω κι εγώ αλλά να μην γκρινιάξω λιγουλάαααααααααακι:mrgreen:

Μαρινάκι περαστικά γλυκούλα μου...

Jen, άσε τις ζήλιες κι έλα στην επόμενη μάζωξη!

Κάτσε να στρωθώ κι εγώ στη δουλειά... σμουτς

εντιτ: Βρήκα χθες αυτό το άρθρο και μου φάνηκε ενδιαφέρονhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1342495#post1342495

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

καλημερα κοπελιες. Στα γρηγορα γιατι πρπεει να καθαρισω το σπιτι γιατι ερχεται η πεθερα μου σημερα... γρουμφ... που λεει κ η φιλεναδα μου!

Καλησπέρα!

Αφροδιτάκι πες μου αν κάνει να φας τα παρακάτω:

κακάο (προφανώς κάνει αφού έτρωγες μερέντα)

αμύγδαλα

φουντούκια

σουσάμι

ηλιόσπορους

σταφίδες

χουρμάδες

αυγά

σόγια

Για να ξέρω τι να φτιάξω την Κυριακή!

ειλικρινα με συγκινεις κοριτσακι... Ειναι σαν να εφτιαξες ολα τα καλουδια του κοσμου κ να τα εφαγα! δυστυχως ομως απο οτι φαινεται η μερεντα ομως μαλλον τον πειραξε γιατι χτες τα κακα του ηταν ολη μερα πρασινα. σημερα αναμενω την συνεχεια... Βεβαια για μια ακομη φορα μαλα@@στηκα κ δοκιαμασα κ ενα κομματακι σπιτικο μπακλαβα ο οποιος ειχε κ κανελα κ καρυδια κ ισως κ μελι κ ισως να φταιει κατι απο αυτα... οποτε ειμαι παλι σε αυστηρη αποχη να ξαναστρωσει και μετα ξαναδοκιμαζω... Απο αυτα που εγραψες μονο τους χουρμαδες, σταφιδες κ τα αμυγδαλα εχω δοκιμασμενα κ δεν τον πειραζουν. ηλιοσπορους δεν ετυχε να φαω. Τα αλλα τα εχω ακομα σε περιορισμο... Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ξεχωριστο για μενα παντως, σε ευχαριστω πολυ!

το τραγικο ειναι με το παιδακι διπλα δεν μου φευγει απτο μυαλο

ενα παιδακι γλυκα ,μου σπαραξε την καρδια

μα πως μπορουν ?

ποσο χρονων ειναι κ σε τι κατασταση? Το προσεχουν καθολου ειναι ειναι τελειως παρατημενο?

GwASp3.png

Καλημέρα!

Κι εγώ στις άυπνες... Από τις 1 μέχρι τις 3 και μετά από τις 4 μέχρι τις 5 και... Κοιμήθηκα όμως 5 με 8. Πόναγε η κακομοίρα η τσουλουφίτσα, και το ωραίο ήταν ότι ησύχαζε στον ώμο μου και κοιμόταν και μόλις την άφηνα γαρίδα το μάτι και ο πόνος πόνος...

Αν βρε Λενάκι! Τόσο καιρό χωρίς συνεχόμενο ύπνο... Σε καταλαβαίνω. Πάντως να ξέρεις ότι το σπορίδιο αποκλείεται να είναι ίδιο με το Θοδωρή... Μπορεί να είναι πιο ήσυχο ή πιο απαιτητικό αλλά σίγουρα όχι το ίδιο... Οπότε έχεις να ελπίζεις και να περιμένεις το καινούργιο...

Πώς ήταν το θέατρο δρόμου? Μου τη δίνει που πρέπει να εξαρτώμαι από το Χαβιέ για να πάω κάπου... Γιατί γύρισε αργά και δεν μπορούσαμε να κατέβουμε... Αλλά που θα πάει θα ξετσουμίσει και η μικρή και θα τους παίρνω και τους 2 μαζί!.

Καλημερα σγκρουμφ....Λεγκωλίν κι εμεις τα ιδια χθες...καθε α1-2 ωρες ξυπνημα...και μετα τσαντιζοταν οταν την σκεπαζα, κλωτσουσε, κατεβαινε κατω απο το κρεβατι....μια ωρρραίιιιιιιια βραδυα....τουλαχιστον οριστικα σηκωθηκε 9...κατι ειν και τουτο.

κομματια το λοιπον σημερις, που εχω ιδιαιτερο το απογευμα κιόλας...τι θα του λέω αυτου του παιδιού....αναρωτιέμαι...χαχαχαχαχα

Πολυ χαρηκα για τον μητσάκο...Ταλαιπωρία το καημένο...τόσες μέρες...και ακόμα κάνει το 38αρι του ,ε?ουφ...τουλαχιστον αρχισε να τρωει...καλο αυτο...

eNeap2.pngNziDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...