Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!!!!!!

Κι ενώ νύσταζα πάρα πολύ το πρωί τώρα είμαι λίγο καλύτερα... Η σημερινή μέρα με βρήκε να κοιμάμαι με την τσουλουφίτσα στον καινούργιο καναπέ και ο Αλέκος με το Χαβιέ στο διπλό!

Αρχίσαμε τα sleeping arrangements ή τις αλλαξοκολλιές (λέτε να πάω αρχείο πάλι??)

Τάτι μου φτάσαμε στο 32 εεε? Άντε και ζυγώνουμε! Τι λέει ο ντόκτορας? Πότε έχεις ΠΗΤ ακριβώς? λες να γεννήσεις πιο νωρίς? Την Άννα την έκανες στην ΠΗΤ το θυμάμαι και το θυμόμουν και όταν με πιάσαν οι πόνοι στην τσουλουφίτσα που ήταν ανήμερα ΠΗΤ!

Λέγκω μου, γλυκειά και ομορφούλα με τέτοια αυπνία πώς να θυμάσαι ονόματα? Και ειπειδή σε διακρίνει το τάκτ για να μην δείξεις ότι τα ξέχασες απλά τα αλλάζεις.. Ξέρεις σε μερικούς ανθρώπους ταιριάζουν καλύτερα τα άλλα ονόματα...

Μυρτούλι δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί ποτέ δεν είχα καούρες... Δεν ξέρω τί είναι!

Φρυνάκι φιλιά πολλά, σε σένα και στο Ελιζάκι!

Διαφημίσεις

Πωπωωωω χαμός! Αλλά για να μη λέτε διάβασα τα μηνύματά σας...

Γκαλατάκι τα ρεβύθια τα μουλιάζεις από την προηγούμενη μέρα.

Εμένα πάλι ο μικρός είχε αιματάκι στα κακά για δεύτερη μέρα... όχι πολύ, λίγο και κόκκινο και δεν ζορίστηκε να πεις ότι είναι από ραγάδες που λέγαμε Άφρο μου. Απ'την άλλη δεν είναι λογικό ύστερα από 20 μήνες να έκανε αλλεργία, εδώ κι οχτώ μήνες τρώει τα πάντα. Τέσπα θα το λύσουμε κι αυτό.

Πολύ έχω χαρεί με τον Μητσάκο... Άντε ρε γμτ να πάνε σπιτάκι τους επιτέλους!

Φελια μου λαρυγγίτιδα έκανε ο μικρούλης; Την αντιβίωση γιατί την παίρνει;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Καλημέρα!!!!!

τι μου κάνετε καλά μου ρυζογαλάκια; χτές φιλοτημήθηκα να φτιάξω ρυζόγαλο αλλά μου βγήκε μάπα, το ρύζι δεν είχε λιώσει και γενικώς πίκριζε.... χάλια μαύρα... τελικά το γλυκό δεν με πάει....:|

κανονίζουμε συνάντηση την Κυριακή στο σπίτι της Τάτης;:) εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, έχουμε γάμο και ο Ιάσονας θα γίνει παρανυφάκι ή παραγαμπράκι το λένε; αυτό τελοσπάντων...

πολύ ζηλεύω... θέλω κι εγώ συνάντηση σε καινούριο σπίτι....... ουάαααααα:cry:

Μυρτώ μου χτες γενεθλίαζε ο σούπερμαν; ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!!

superman.jpg

Καλημέρα σας!

Επιτέλους προλαβαίνω να γράψω, γιατί τόσες μέρες μόνο διαβάζω...

Η Σοφία πέρασε ένα φοβερό άλμα ανάπτυξης σε συνδυασμό με βήχα και συνάχι που θήλαζε όοοοοοολη μέρα και 2-3 τη νύχτα (από 1) Με ξεζούμισε λέμε:mrgreen:

Ο Κωστής εξακολουθεί να ζορίζεται με τον παιδικό:-( Τα άλλα πιτσιρίκια πως τα πάνε? Η Αννα? Η Λήδα? Ποιος άλλος?

Ρε συ Ελένη, τι τέλεια που κοιμάται μόνος του ο Αλέκος! Είναι πολύ διευκολυντικό τώρα με τη μικρή. Εγώ τον πρώτο καιρό είχα γίνει λάστιχο, το ένα χέρι ο Κωστής, στο άλλο η Σοφία να θηλάζει και να χτυπιέται. Άφηνα τον Κωστή για να την ξαναβάλω και αυτός φώναζε:?. Μιλάμε για κορυφαίες καταστάσεις.:lol:

Φέλια καλές βόλτες!

Μυρτώ εγώ για τις καούρες είχα εντοπίσει κάποιες τροφές που με ενοχλούσαν και τις απεφευγα πχ η ντομάτα

Για βάλτε όλες ΠΗΤ να ξέρουμε εντάξει?

KbCJp2.pngEYukp3.png

καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!!!

το μεσημερακι - απογευματακι θα κανω μαλλον την καρυδοπιτα (αν ο χρονος μου βγει ετσι οπως τον υπολογιζω...;))

θα σας πω νεα.....

καλο κουραγιο στις αυπνες για αλλη μια φορα....:-(:-(

καλα, λεγκω, αυτο με τα ονοματα...κορυφαιο :D:D:D πολυ γελασα, αλλα οπως ειπε και η elenikat καποιο ρολο θα παιζει και υπνος;) οποτε μην αισθανεσαι τυψεις....;)

φιλια καλη συνεχεια;)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Τι γίνεται κοριτσάκια έχω πάθει κατιτίς ή τα έχει παίξει το site?Διάβασα κανά δυο σελίδες και καταμπερδεύτηκα!

Φέλια γιατί μπήκατε στο νοσοκομείο?Από τη λαρυγγίτιδα? Αμάν πια! Εμείς περνάμε γαστρεντερίτιδα μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τη γιατρό η οποία προφανώς βαρέθηκε να μας βλέπει κάθε εβδομάδα και μου είπε να μην τον πάω! Ο Γωγούλης έχει διάρροια, πυρετό και απίστευτο φλέμμα και μύξες (πρέπει να είναι από άλλη ίωση απ' ότι είπε η doc.) και γενικώς είναι χάλια! Το πρωί που τον σήκωσά έκανε εμετό και έβγαλε πάρα πολύ ΄φλέμμα! Τέσπα συγνώμη για την περιγραφή μεσημεριάτικα, που θα πάει θα τις περάσουμε τις βρωμοιώσεις!

Επειδή εγώ συνεχίζω να είμαι η Νο1 ακαμάτρα δε στέλνετε ΄κι από εδώ καμιά από αυτές τις λιχουδιές σας?

Άντζελα καιρό έχουμε να σε δούμε από εδώ! Πώς είσαι?

Πρέτσελ, Ντουντούκι μου, ήταν αυτά με τη σφολιάτα και τη σοκολάτα μέσα, νόμιζα ότι δοκιμασες. Αυτά αρέσανε στο Σάκη. Και φυσικά πάντα κάνω εύκολες συνταγές... δεν χρειάζεται να είναι κάτι αγγούρι για να είναι νόστιμο!;)

ΧΑ! που το ξέρεις μαρή το "τα'χω κάνει μούτι!"??? αρβανίτισσα είσαι?:D:D

καλε καλέ πρέτσελ είναι αυτά:

http://images.google.gr/images?q=pretzel&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=IcveSqP4E4GCnQPXuvimAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCMQsAQwAw

αυτά που έφτιαξες εσύ (και προφανώς!!!!!!) δοκίμασα λέγονται....εμμμ....

εεε,,,,,,,,,,,,,,,..........

......χμ.................

σφολιατίνια?!:P

ααα ολα κι ολα αν θελει πρετζελ να τα λεει να το αφησσουμε το κοριτσάκι μας...

Οοοοοχι δεν σε γλύφω, θελω απλα να ρωτήσω., οταν λες μουλιασμένα τα ρεβυθια...ποση ώρα?????

και...αντι τηγανητοι, παιζει να γινονται στο φούρνο?

μουτσ

eNeap2.pngNziDp2.png

Επειδή και εγώ είχα πολλές καούρες, αυτό που με έσωσε και με άφηνε να κοιμηθώ είναι το γάλα μαγνησίας (δεν είναι γάλα) μια κουταλιά το βράδυ προ ύπνου. Το βρίσκεις σε φαρμακείο και είναι απολυτά ασφαλές για εγκυμοσύνη.

gwggp2.png ISWTp2.png

καλημερα!

τα νεα του μητσακου ειναι καλα:D

ειναι απυρετος απο χθες ,μονο λιγα δεκατα εκανε το απογευμα

που σημαινει 3-4 μερες απυρετος και θα βγει

του εβγαλαν και τον ορο και αρχισε να νιωθει καλυτερα

βγηκαν και λιγο εξω στο διαδρομο

την παρασκευη θα ξανακανει εξετασεις ξανα

λεγκω εσυ αλλαζεις ονοματα εγω το φυλο

ολα τα παιδακια αρσενικα θηλυκα τα λεω "κοριτσακι μου"

εχω γινει ρομπα σε παιδικη χαρα-φιλους -συγγενεις παντου

(αν δε με απατα η μνημη μου και τον αγγελο της αφρο ετσι τον αποκαλεσα)

Διαφημίσεις

εχμ για τους ρεβυθοκεφτέδες ομιλώ...

α! μυρτούλι, εγώ υπεφερα απο καούρες...αστα...δραμα...

Καπου ειχα διαβασει για αψεφημα μεντας αλλα δεν εο ειχα δοκιμασει.

eNeap2.pngNziDp2.png

για τον Μητσάκο: θα τη φάνε κι αυτή τη βδομάδα μέσα, να γίνει εντελώς μα εντελώς καλά!!!! τα πάει όμως περίφημα!

(το πρωί που πήρα τη Τζένη, είχε όρεξη ο μητσάκος! τον άκουσα που φώναζε πάνω στο παιχνίδι με τον πατέρα του :D )

χμ Μυρτούλι τα κλασσικά: μη τρως τα βράδια και να τρως στερεά. Βασικά θα δοκιμάσεις διάφορα, να δεις τι δε σου κάνει καούρες. Και επίσης, μικρες ποσότητες.

Χτες ήταν τα γενέθλια του σούπερμαν??? να τον χαίρεσαι μυρτούλι, να συνεχίσει να είναι ένας χαζομπαμπάς με πολύ καλό χιούμορ!!!! (απέφυγε βέβαια να μου πει την πραγματική του ηλικία, αλλά θα το ανακαλύψω.... )

τελοσπαντων το νοημα ειναι οτι ο μητσακος θα βγει σε 3-4 μερες :-D, οτι η Φελια περπατησε:-D οτι τα πρετσελ παιζει να ειναι σφολιατινια:confused:, οτι ο σουπερμαν εχει γενεθλια :-D και οτι για τις καουρες η jen προτεινει γαλα μαγνησιας που δεν ειναι γαλα κι εγω προτεινω σουρωτες και ξινα νερα και οχι φαι 3-4 ωρες πριν τον βραδινο υπνο:wink: .

Συγνώμη αλλά εδώ γίνεται το έλα να δεις!!!! Η Αφροδίτη σε ρόλο μέντιουμ κάνει κουότ πριν δημιουργηθούν τα ποστ και λύνει το πρόβλημα με τις καούρες μου πριν καν το εκφράσω!!! Αυτό θα πει φιλία!!!!

Τα πρέτζελ άνω κάτω,και η καημένη η Αγγέλα προσπαθεί να πει καλησπέρα και βγάζει τελίτσες!!!!

Κανα άλλο νέο; :)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Γειά σας κόρες!! Τι κάνετε? Έχουν μπλεχτεί λίγο τα πράγματα ή μου φάνηκε?????

Εμείς καλά. Ο Μάνος έκανε πάλι πυρετό χτες, αλλά σήμερα είναι καλύτερα. Με τόσες ώρες που κοιμάται δεν αναρωτιέμαι πως αρρωσταίνει... Χτες ήταν πάλι ξύπνιος από τις 3-4:30 και μετά ξύπνησε στις 6... Αρχίζω να το παίρνω απόφαση... Σε λίγο καιρό θα με βλέπεται να μπαίνω κάτι κουλές ώρες στα καφέ...

Τέλος πάντων, πάω να τα μπανιάρω και τα 2 και η χυλοπίτα βράζει! Μπάιιιι

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...