Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

Καλησπέρα. Υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές για δίδυμα με τα καθίσματα δίπλα - δίπλα εκτός του Aria Twin (κατάλληλο από 6 μηνών) και του Maclaren (δεν εμπιστεύομαι την εταιρία μετά το θέμα των ατυχημάτων & της ανάκλησης) που να πωλούνται στην Ελλάδα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές για δίδυμα με τα καθίσματα δίπλα - δίπλα εκτός του Aria Twin (κατάλληλο από 6 μηνών) και του Maclaren (δεν εμπιστεύομαι την εταιρία μετά το θέμα των ατυχημάτων & της ανάκλησης) που να πωλούνται στην Ελλάδα;

paris, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δες και αυτό...

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=K1001

Στα μειον-είναι ογκώδες (ανοιχτό ή κλειστό), οπότε μπορεί να μη χωράει σε όλες τις πόρτες-ασανσέρ-πορτ μπαγκαζ κλπ, και φυσικά η τιμή. Στα συν- πολύ εύχρηστο, ελαφρύ στην "οδήγηση" (ακόμη και με το ένα χέρι και σε ανηφόρες, αν και 15 κιλά το ίδιο το καρότσι δεν του φαίνεται), οι θέσεις πέφτουν ανεξάρτητα, έχει μεγάλο χώρο κάτω από το καρότσι για μεταφορά πραγμάτων, καλό εξοπλισμό (ποδόσακοι, αδιάβροχο, σκιάστρο)... Τα καθίσματα δεν πέφτουν εντελώς κάτω, οπότε δεν είναι από νεογέννητα, αλλά μετά από 1-2 μήνες (ίσως με κάποια πάνα....) και μέχρι βάρους 15 κιλών ανά παιδί.

Ότι και να πάρεις καλό θα είναι να το δεις πρώτα, να το μετρήσεις σε διαστάσεις κλειστό-ανοιχτό για να δεις αν θα σε βολέψει...:)

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Το τσέκαρα το καρότσι και είναι πραγματικά το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα αλλά δυστυχώς δεν χωράει με τίποτα στο αυτοκίνητο μου.

Άρα επιστρέφω πάλι στο Aria Twin το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή 6 μήνες. Όσο για το Mclaren αν και όσοι το έχουν είναι ευχαριστημένοι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Με χαλάνε τα τόσα γυμνά σίδερα που υπάρχουν ενώ όπως προείπα δεν νιώθω άνετα να πάρω καρότσι από μια εταιρία που ενώ ήξερε ένα πρόβλημα για χρόνια, δεν προχώρησε άμεσα σε ανάκληση παρά μόνο όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάτηκαν.

Εναλλακτικά στο Aria Twin βρήκα ένα Kiddo που είναι η πιο κοντινή εναλλακτική του αλλά είναι κατάλληλο από τη γέννηση. Το έχει κανείς;

Για να επανέλθω στο θέμα μετά από πολύ ψάξιμο το καλύτερο καρότσι (αλλά και πολύ ακριβό - 750€) κατά τη γνώμη μου είναι το Easywalker Duo. Δυστυχώς όμως δεν χωράει στο ανσασέρ (στο μήκος) οπότε και απορρίπτεται. Δεύτερη επιλογή είναι το Aria Twin οπότε να κάνω μερικές ερωτήσεις:

- Τα καθίσματα μου φαίνονται σχετικά στενά. Μεχρί τι ηλικία το έχετε χρησιμοποιήσει;

- Οι αναρτήσεις στις ρόδες κάνουν δουλειά ή τα παιδιά θα νιώθουν και την παραμικρή ανωμαλία (πχ στα κενά μεταξύ των πλακών στα πεζοδρόμια);

- Από άποψη ποιότητας - αντοχής ποιά ειναι η γνώμη σας;

- Γιατί δεν επιτρέπεται για κάτω των 6 μηνών; Λόγω της κλίσης της πλάτης του; Αν ναι τότε γιατί επιτρέπονται τα καθισματάκια αυτοκινήτου 0 - 13 τα οποία και αυτά έχουν κλίση και δεν είναι εντελώς επίπεδα;

Διαφημίσεις

εγω εχω παραγγειλει αυτο:

http://www.buggy.de/en/products/twinner-twist-duo.html

αυτο ειναι το καινουργιο μοντελο,τον απριλη που εψαχνα στην Ελλαδα βρηκα μονο το παλιο,ισως τωρα το εχουν φερει.Η δαφορα τους ειναι στις ροδες(το παλιο εχει ακτινες).

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα βεβαια αλλα ελπιζω να ειναι καλο ,παντως εχειπολυ καλες αναρτησεις και το τσουλισα πολυ πιο ευκολα απο το μακλαρεν παρολο που ειναι λιγο πιο βαρυ ,της μακλαρεν με λαχανιασε.

Εμεις εχουμε ενα auris και το παιρνει.

Αν το πηγαίνετε σε ακριβούτσικη αγορά, δείτε και το Phil & Teds Sport. Έχουν βγάλει τώρα και ένα πιο νέο μοντέλο.

Ήταν η πιο καλή αγορά που κάναμε για τα δίδυμα, με διαφορά. Γιατί κάναμε και άλλες αγορές, σε διάφορα είδη, που δεν μας έκατσαν. Είναι σχετικά βαρύ, για το βάλε βγάλε στο αυτοκίνητο, διπλώνει σχετικά δύσκολα, αλλά κατά τα άλλα ήταν τέλειο. Χωράει παντού, πάει παντού. Είναι λίγο πιο μεγάλο από μονό καρότσι, σε όλες τις διαστάσεις και οδηγείται πανεύκολα με το ένα χέρι, αν χρειαστεί. Λίγα καρότσια δοκίμασα, μονά ή διπλά, που να τσουλάνε έτσι αεράτα. Είχαμε πάει με αυτό σε λεωφορεία, τραμ, σοκάκια νησιών, ιπτάμενο δελφίνι, πλοίο, ασανσέρ παλαιού τύπου μικροσκοπικό, shopping therapy, οπουδήποτε... Έχουμε φύγει για σαββατοκύριακα με τα πράγματά μας σε ένα σακίδιο, το καρότσι στον Ηλεκτρικό, από εκεί στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλοίο-δελφίνι και βουρ! Οι επί πλέον τσάντες μπορούν να κρεμαστούν στο πλάι του καροτσιού γιατί είναι πολύ στιβαρό.

Είναι και αυτό για λίγο μεγαλούτσικα παιδάκια. Tους πρώτους μήνες, βολευτήκαμε με το P&T, καθώς γίνεται και μονό (από νεογέννητο) και ένα άλλο καρότσι μονό. Έτσι και αλλιώς να βγω μόνη μου με τα δίδυμα, ούτε που το σκεφτόμουν, τον πρώτο καιρό... Ήθελα ενισχύσεις :lol:

Το χρησιμοποιούσαμε μέχρι 3,5 ετών, για πολύ μεγάλες βόλτες, όπως να πάμε στο Αττικό Πάρκο, όπου τα παιδιά όλο και κάπου θα κουράζονταν. Είναι ανετότατο, ακόμα και τώρα που είμαστε σχεδόν τεσσάρων. Ακόμα και να κοιμηθούν για μεσημέρι, μπορούν εκεί και δεν κοβόταν ποτέ η μέρα μας στα δύο... Τι άλλο να πω πια για αυτό το καρότσι!

Τα πολύ μωράκια καλό είναι να είναι τελειως ξαπλωτά, γιατί στις λακούβες κουνιέται το κεφαλάκι τους πέρα δώθε. Στα βρεφικά καθίσματα είναι πιο καλά στηριγμένα τα μικρά.

Εμάς μας βόλεψε πολύ. Είναι ιδιαίτερο καρότσι όμως και δεν ξέρω αν βολεύει όλο τον κόσμο, που δεν είναι στο στυλ του να γυρνάει πάρα πολύ. Αν οι έξοδοι είναι λιγες και σε εύκολα μέρη, χωρίς ανώμαλο έδαφος (πχ mall) και χρησιμοποιείτε πολύ το αυτοκίνητο, ίσως βολεύει ένα καρότσι που να διπλώνει πιο εύκολα και να είναι πιο ελαφρύ για να μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο.

Το καρότσι είναι αυτό:

http://philandteds.com/products/push/classic#_seveninone

Δεν είναι το ίδιο ακριβώς, αλλά αυτό που μοιάζει περισσότερο με το μοντέλο που έχουμε εμείς. Το έχουν λίγο μεταβάλει, αλλά στα βασικά είναι το ίδιο με το Sport, το παλιό μοντέλο που έχουμε.

Η εκδοχή που έχουμε είναι η double kit on back

Δεν πείραζε και τόσο που είναι μπρος πίσω. Από την αρχή δεν έδειχναν τα παιδιά να τα πειράζει, γιατί προφανώς καταλάβαιναν ότι καλύτερα που βγαίναμε έτσι. Γιατί αν δεν μας είχε βολέψει το καρότσι, δεν θα βγαίναμε και πολύ... Πόσο πια να δεις την παιδική χαρά της γειτονιάς ή πόσο να αγγαρεύεις το μπαμπά για να βολτάρει, όταν γυρίζει αργά από τη δουλειά;

Έτσι και αλλιώς, λίγους μήνες μετά που αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε ως διπλό, άρχισαν τα παιδιά να περπατάνε δίπλα στο καρότσι, όταν ήμασταν σε πεζόδρομο ή σε πλατεία. Άλλαζαν μόνα τους θέσεις, μπρος-πίσω, περπατούσαν, ξεκουράζονταν όποτε ήθελαν. Αυτό το καρότσι όμως μας επέτρεψε να οργώσουμε το λεκανοπέδιο. Μέναμε κάπου κοντά στο κέντρο και πολύ τακτικά περνάγαμε τη μέρα μας είτε στο Φλοίσβο, είτε στο γύρο του Κέντρου: Στον Εθνικό κήπο πρώτα για παιχνίδι, μετά στην Ερμού για ψώνια-χάζεμα και μετά Θησείο πάλι για χαλάρωση και παιδική χαρά, είτε σε παιδικές χαρές των Βορείων Προαστίων. Όλα αυτά με τις συγκοινωνίες.

Στο μόνο σημείο που με ζόρισε αυτό το καρότσι ήταν όταν είχε σκαλοπάτια -ανεβοκατέβασμα πεζοδρομίων, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλο διπλό. Τότε αισθανόμουν το βάρος, αλλά με μια συγκεκριμένη τεχνική σηκώματος, το ξεπεράσαμε και αυτό. Στην οδήγηση ήταν σούπερ και το να το οδηγώ όλη μέρα δεν ήταν κανένα πρόβλημα.

paris απ'οτι βλεπω και η Αthina εχει ενα παρομοιο.

Εγω το επελεξα γιατι μενω σε νησι οποτε οι δρομοι δεν ειναι και οτι καλυτερο και ηθελα ενα καροτσι που να τσουλαει ευκολα και χωρις τα μωρα να γινονται φραπε απο το ταρακουνημα.Βεβαια δεν προσπαθησα να το σηκωσω για να δω ποσο ευκολα το βαζω στο αυτοκινητο.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι τι διαστασεις,θα ψαξω να βρω το προσπεκτους για να στις πω,νομιζω ομως οτι κλειστο ειναι 70x80x27(δεν ειμαι σιγουρη ομως),ανοιχτο ισως ειναι λιγο πιο φαρδυ απο το μακλαρεν,αλλα με μια ματια βλεπεις οτι ειναι πολυ πιο στιβαρο.Αν θες να κερδισεις περισσοτερο χωρο οι μπροστινες ροδες βγαινουν πανευκολα(πατας απλως ενα κουμπι) και βγαινουν και οι πισω αλλα πρεπει να αποσυνδεσεις το φρενο,αυτο μου φανηκε δυσκολο αλλα ο αντρας μου ειπε οτι ειναι πολυ απλο(βεβαια μονη μου δεν θα το επιχειρησω).

Να ξερεις παντως οτι τα καροτσια(ειδικα τα διπλα) που εχουν τετοιες ροδες ειναι συνηθως πιο βαρια αλλαδεν συγκρινονται στο τσουλιμα,το βαρος τους φαινεται μονο οταν θα πας να τα σηκωνεις.Φαντασου οτι η εταιρεια τα βγαζει με σκοπο να κανεις τρεχεις μαζι με τα παιδια σου,βεβαια αυτο στη Γερμανια που εχει παρκα γιατι εδω...

Τωρα για την τιμη αν σου φαινονται πολλα ,μπορεις να το δεις σε μαγαζι και αν σε καλυπτει μπορεις να το παραγγειλεις απο το ebay(εγω το εκανα αυτο με τα καθισματακια του αυτοκινητου και γλιτωσα σχεδον τα χρηματα απο το ενα καθισμα)

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Τελικά θα παρουμε το Aria Twin της Perego. Καθοριστικός παράγοντας ήταν το μέγεθος καθώς ήταν το μόνο που χωρούσε τόσο σε πλάτος όσο και σε μήκος στο ανσασέρ.

Και σε εμας το μονο που χωραει σε ασανσερ και πορτ μπαγαζ ειναι το aria twin,παρολαυτα με στεναχωρει το γεγονος οτι πρεπει να επεμβεις στο καροτσι των παιδιων για να ειναι καταλληλο απο τη γεννηση(δεν ειμαι και σιγουρη οτι αυτο δεν ειναι κοτσανα που ισως προκαλεσει ζημια...) και επισης απογοητευτικα οταν το ειδα απο κοντα γιατι μου φανηκαν οι θεσουλες παρα πολυ στενες!!!Δηλαδη αν καποιο απο τα μωρα μου κανει μπουτακια μαλλον θα σφηνωσει εκει μεσα...Και μετα αλλο καροτσι?Δεν σας κρυβω οτι αρχιζω να βλεπω τα μππρος πισω καροτσακια με αλλο ματι καθως ειναι τουλαχιστον ανετα για τα μωρα...Εχω μπερδευτει...Αληθεια μηπως εχει δει καποιος καπου ενα καρισται διδυμων αντιθετου φυλου?Ειδα ενα στο cosmos αλλα δεν προλαβα να κοιταξω τι μαρκα ηταν...Ηταν ομορφο η μια θεσουλα γαλαζια και η αλλη ροζ...

ysjfp2.png

Εμάς μας δώσανε το aria twin και μας πήρανε δώρο το easywalker duo, το easywalker μας έχει βολέψει πάρα πολυ, είναι καταπλξκτικό αρκει να χωραει σε ασανσερ & αμάξι, εμας χωράει.

Οσες φορές πήρα το aria twin δεν μου άρεσε γιατί έχει αυτά τα μικρά τα ροδάκια χωρίς αναρτήσεις και με το παραμικρό λακουβάκι- πλακάκια πεζοδρομίου κλπ τραντάζονται ολόκληρα τα μωρά.

Το easywalker duo πραγματικά μας βόλεψε περισσότερο γιατί πέρνει και τα καθισματάκια αυτικινήτου απάνω και δεν χρειάζεται να ξυπνάμε τα μωρά. Επίσις έχει καταπληκτικές αναρτήσεις και δεν τραντάζονται καθόλου τα μωρά, επίσης μπορεί να μοιάζει ότι έχει μεγάλο βάρος αλλά τσουλάει σαν αέρας, όσοι το έχουν τσουλίσει αυτό μας λένε.

Αυτά !

Μrs Ypomonh έχω ακούσει από άλλη μια διδυμομαμά ότι το easywalker duo είναι καταπληκτικό καρότσι.Μάλιστα το δοκίμασα και η ίδια,με τα δυο παιδάκια μέσα και μου φάνηκε πολύ ελαφρύ.Δεν το δοκίμασα σε πορτ μπαγκάζ και ασανσέρ,αλλά μου φαίνεται μεγαλούτσικο.Σε τι τιμή το πήρατε;

Αυτή είναι η μια μας επιλογή για καροτσάκι.Η άλλη είναι το Valco Baby Twin που το βρήκα διαδικτυακά και μου μένει μόνο να ασχοληθώ με την τελική του τιμή και το κόστος αποστολής.Έχει δοκιμάσει καμία το Baby Gizmo Bumbleride Indie Twin;Το είδα επίσης διαδικτυακά...

[/url]

Είναι πιο μεγάλο σίγουρα αλλά αν σε χωράει αξίζει τον κόπο, αν θυμάμαι καλά έκανε 700 ευρώ, είναι ακριβο αλλά μου φάνηκε πιο ποιοτικό, πιο.. καρότσι που σίγουρα θα αντέξει το βάρος των διδύμων και δεν θα μας κουράσει. Πάντως ότι και να επιλέξεις γνώμη μου είναι να προσέξεις μεταθύ των άλλων να έχει μεγάλες ρόδες γιατί πχ. σε μια παιδικά χαρα να πας βόλτα και να έχει κάτω χαλίκι ή χώμα το να σέρνεις ένα καρότσι που τα ροδάκια θα μπαίνουν μέσα, μαζι με δυο μωρά δεν είναι και το καλύτερο...

Τα αλλα που αναφέρεις δεν τα ξέρω, δες τα απο κόντα πάντως πριν τα αγοράσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!Τα άλλα δεν τα έχω δει από κοντά και ούτε τα έχω δει να κυκλοφορούν στην Ελλάδα.Αυτό που με προβληματίζει είναι να αγοράσω κάποιο μέσω διαδικτύου και τελικά να μην με βολέψει.Είναι εξίσου ακριβά.

Το easywalker duo μου άρεσε πάρα πολύ όταν το χρησιμοποίησα.Αφού θα τα δώσουμε που θα τα δώσουμε,να πάρουμε κάτι καλό.Από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζω είναι να είναι ελαφρύ το καρότσι.Θα βγαίνω σίγουρα μόνη με τα δίδυμα και την μεγάλη,οπότε ένα ελαφρύ καρότσι θα μου λύσει τα χέρια στο σπρώξιμο :wink:

[/url]

Σίγουρα πρέπει να τα δεις και τα άλλα απο κοντά γιατί τα λεφτά είναι πολλά και πρέπει να είσαι σίγουρη, το easywalker μπορεις να το ξαναδεις στο μαγαζί "τρίκυκλο". Τα mothercare και Λητω δεν το έχουν.

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 3 months later...

καλημέρα, ήθελα να απευθυνθώ σε μανούλες διδύμων που έχουν αγοράσει το καρότσι cosatto για δίδυμα. το ψάχνω καιρό τώρα και φοβάμαι να το πάρω μέσω internet ας με βοηθήσει κάποια αν το έχει. Ευχαριστώ.

• 4 εβδομάδες μετά...
καλημέρα, ήθελα να απευθυνθώ σε μανούλες διδύμων που έχουν αγοράσει το καρότσι cosatto για δίδυμα. το ψάχνω καιρό τώρα και φοβάμαι να το πάρω μέσω internet ας με βοηθήσει κάποια αν το έχει. Ευχαριστώ.

Το ψαχνω και εγω αυτο το καροστι και το βρηκα σε ενα αγγλικο μαγαζι.

Με 300 ευρω ερχεται στο σπιτι σου.

http://www.pramworld.co.uk/product/3557/Cosatto_You_2_Twin_Pushchair_Sis_and_Bro_Too

Αν μπεις στο site της cossato θα δεις οτι εχει αντιπ/πο στην θεσσαλονικη.Οποτε αν φοβασαι παρε ενα τηλεφωνο και μαθε σε ποια καταστηματα

το δινει.

Αυτα ειδα εγω.

BEBE HOME

Telephone: 0030 2310 445515

Junction of Beneizelou & Aiantos str. (opposite Military camp Dalipi)

Thessaloniki

PIERRO Baby Design

Telephone: 00302310949747

75, 17th November Str.,

54352

Pylaia

Thessaloniki

Greece

Καλησπέρα! Εγω είχα στα παιδάκια μου το aria twin της peg perrego. Ομολογώ ότι με βόλεψε πάρα πολύ καθώς ήταν αρκετά στενό, χωρούσε κ περνούσε απο παντού, πόσες κ πόσες φορές είπα: "ευτυχώς που το πήρα, απο'δω δε θα περνούσε άλλο!" Επίσης πολύ ελαφρύ κ το σήκωνα πανεύκολα να το βάλω στ'αμάξι. Δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα στενά τα καθίσματα, μια χαρά μας βόλεψε! Ασε που έχει μεγάλο χώρο απο κάτω για ψώνια κτλ. Τώρα πια δεν το χρειαζόμαστε, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, αν κάποια το θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Χρώμα κόκκινο-μαύρο-γκρι.

Γειά σας. Εμείς πουλάμε το duette της peg perego (αυτό που είναι μπρος πίσω, αλλά πάνε και απέναντι το ένα από το άλλο τα καθισματάκια). Πάντως εμάς μας είχε βολέψει τρελλά αυτό το καρότσι, έχει και πολύ μεγάλες ρόδες, οπότε σε χαλίκια κλπ πάει μια χαρά, είναι ψηλά τα παιδιά, είναι πολύ γερό, γενικά είναι μια χαρά. Επειδή είναι σε εξαιρετική κατάσταση έλεγα να το πουλήσουμε 400 (550 το είχαμε πάρει) αλλά θα κάνουμε και πολύ καλύτερη τιμή.Είναι σε καφέ χρώμα.

Γεια σας,

θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Bebe Stars by Gilis της Chicco, http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1610&ct=10403&itmid=2983354#

Γνωρίζετε κάποιο άλλο καρότσι για δίδυμα που να είναι κατάλληλο από τη γέννηση τους;

Γεια σας,

θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Bebe Stars by Gilis της Chicco, http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1610&ct=10403&itmid=2983354#

Γνωρίζετε κάποιο άλλο καρότσι για δίδυμα που να είναι κατάλληλο από τη γέννηση τους;

Εμάς για τα δίδυμα μας έκαναν δώρο αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2093087&ct=10403&colID=1745 και από ότι θυμάμαι τα βάλαμε από την γέννησή τους. Είναι αρκετά ελαφρύ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χωράει ίσα ίσα στο ασανσέρ. Δεν ξέρω, αυτό πρέπει να το προσέξει γενικά όποιος έχει ασανσέρ ή πόρτες στενές.

• 1 month later...

Γεια σας και απο μένα. Περιμενουμε διδυμα κοριτσακια σε 1,5 μηνα περιπου και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.

Εχουμε παραγγείλει το Cosatto You 2 (Big sis, little sis), απο το amazon και δεν εχει ερθει ακομα. Βγηκε 270? (τωρα εχει γυρω στα 300?, αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδoτο με πωλητη το Amazon). Το καροτσι το ειδα (σε αλλο σχεδιο) στο Bebe Home. Το σχεδιο που ηθελα θα ερθει σε καινουργια παραλαβη (με αυξημενη τιμη)... Το καροτσι κλειστο χωρεσε σε μετριο πορτμπαγκαζ (Toyota Auris) και δειχνει πολυ καλη κατασκευη και ποιοτητα. Πιο πολλα οταν παραλαβω, και ακομα πιο πολλα οταν το κυκλοφορησουμε με τις κορες μας...!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...