Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

Asteraki καλησπέρα!

Εγώ έχω πάρει το Aria Twin της Perego και είναι πολύ εξυπηρετικό και ελαφρύ

Πρακτικά σου λέω ότι το χρησιμοποίησα από την ηλικία των 3 μηνών γιατί ουσιαστικά ξαπλώνει σχεδόν τελείως. Επίσης έχε υπόψη σου ότι στην ηλικία των 3 - 3,5 μηνών δεν πολυθέλουν να είναι τελείως ανάσκελα στη βόλτα.

Καλή επιλογή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Cruelty το καροτσάκι που έστειλες είναι βαρύ. Λέει 10 κιλά αλλα εννοεί τον σκελετό μόνο χωρις τα push chairs. Με αυτά θα θές και τον Αρνολντ να το σπρώχνεις! . Να βγάζεις δηλαδή τα καθίσματα και μετά να το διπλώνεις. Εγώ έχω ένα Maclaren. Είναι ελαφρύ αλλα είναι ψηλό και μπαίνει δύσκολα στο αμάξι. ¨Οχι όμως ψηλώτερο από αυτό που διαλέγεις.

yoGfp2.png

Το να συνδέσεις δύο μονά με συνδετήρες το σκέφτηκες; Και ανεξάρτητη θα είσαι ... και θα έχουν την ευελιξία να αποσυνδέονται όταν θα έχεις κάποιον μαζί σου.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

η διδυμομανα ποπυ μας εδωσε τα μονα μας καροτσια τα πηρε με αυτο το σκεπτικο. Τελικα το μετανιωσε. Ηταν πολυ βαρια για ενα ατομο και πολυ φαρδια για ενα πεζοδρομιο. Τελικα εβγαιναν παντα και οι δυο.

Ειναι pegpereggo με βαρος 8,5 κιλα το καθενα.

Για συγκριση, το aria twin ειναι 9,5 κιλα!

kKZUp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Μα δεν χαλάει.Απλά έχει μία κάθετη ραφή και την ανοίγεις.Δεν παθαίνει τίποτα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ARIA TWIN ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;;;΄

Το μωρό μου είναι 12 μηνών και μόλις ανακάλυψα ότι είμαι

έγκυος πάλι!!!

Εχθές πήγαμε στο γιατρό και τί μας λέει;;;;

90 τις εκατό ΔΙΔΥΜΑ!!!!!!!!

Σε αυτή την περίπτωση τί καρότσι παίρνουμε;;;

Για τρίδυμα;;;

Ευχαριστώ.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;;;΄

Το μωρό μου είναι 12 μηνών και μόλις ανακάλυψα ότι είμαι

έγκυος πάλι!!!

Εχθές πήγαμε στο γιατρό και τί μας λέει;;;;

90 τις εκατό ΔΙΔΥΜΑ!!!!!!!!

Σε αυτή την περίπτωση τί καρότσι παίρνουμε;;;

Για τρίδυμα;;;

Ευχαριστώ.

Αντε βρε, συγχαρητηρια! Με το καλο! Για θεστο θεμα στις μαμαδες για τριδυμα γιατι εγω τουλαχιστον θελω να βοηθησω αλλα το καροτσι μου δυο μωρα παιρνει,δε γνωριζω, αλλα σιγουρα θα υπαρχει και για τριδυμα. Εκτος εαν εχεις ενα διπλο και το μονο σου.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Εσαι σίγουρη ότι θα βγεις έξω και με τα 3 μαζί?????

Αμφιβάλω!!

εγω δε πάω πουθενά και με τα 3.

Πάντως στο δρόμο την προηγούμενη εβδομάδα είδα μια να έχει δίδυμα σε διπλό καρότσι και το 3ο στο μάρσιπο!!

Εσαι σίγουρη ότι θα βγεις έξω και με τα 3 μαζί?????

Αμφιβάλω!!

εγω δε πάω πουθενά και με τα 3.

Πάντως στο δρόμο την προηγούμενη εβδομάδα είδα μια να έχει δίδυμα σε διπλό καρότσι και το 3ο στο μάρσιπο!!

Καλή ιδέα μου ακούγετε.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Πάντως...να ξέρεις ότι υπάρχει και καρότσι για τρίδυμα. Της Peg perego είναι, σε στυλ τρενάκι. Δες απλά πόσο στενά είναι τα καθίσματα και αν θα χωράνε τα άλλα 2 παιδιά σ' αυτά.

gkjdp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γειά σας. Καινούργια στο forum, αλλά όταν έψαχνα για καρότσι λίγο πριν γεννησω τα δίδυμα είχα δει από εδώ ότι οι περισσότερες προτίμησαν το aria twin... Λοιπόν, εμείς πήραμε το Duette SW της Peg Perego (που έχει τα καθίσματα το ένα πίσω από το άλλο) αλλά κατά σύμπτωση κάποια γνωστή μας μας έχει δανείσει και το aria twin, το οποίο δεν χρειάζεται πια αφού μεγάλωσαν τα παιδάκια της. Έτσι λοιπόν μπορώ από πρώτο χέρι να συγκρίνω και τα δύο καθώς τα έχω χρησιμοποιήσει.

Έχω καταλήξει λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: Εάν έχετε σκοπό να βγάζετε τα διδυμάκια σας βόλτα μόνες σας το Duette μην το συζητάτε, είναι πάρα πολύ βαρύ. Αν όμως θα τα βγάζετε πάντα με παρέα είναι μακράν καλύτερο. Είναι απίστευτα πιο στιβαρό, έχει πολύ μεγάλους τροχούς, είναι πολύ στενό και αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχουν πεζοδρόμια πουθενά, τα καθίσματα μπαίνουν έτσι ώστε να βλέπεις τα μωρά όπως κυλάει το καρότσι (αυτό είναι καλό και όταν έχει αέρα γιατί δεν τον τρώνε απευθείας). Γενικά, μπροστά του το aria twin φαίνεται σαν ψεύτικο, αλλά επιμένω ότι αν είναι να τα βγάζετε βόλτα μόνες το aria twin είναι ό,τι καλύτερο.Επίσης το Duette είναι και λίγο ακριβούτσικο (γύρω στα 650), αλλά αν κάποια ενδιαφέρεται μπορώ να της πω με πμ από πού το αγόρασα και με τι deal και μου βγήκε 500 ευρώ (όχι, δεν συμπήρωσα το ποσό σε είδος:P)

• 2 months later...

Καλησπέρα σε ολούς!!!

Έφτασε η ωρα!!

Ξεκινήσαμε με τον αντρα μου να κοιταμε διαφορα μαγαζιά για καροτσάκια διδύμων... η κάθε υπάλληλος προσπαθούσε να πουλήσει οτι ειχε εκέινη τη στιγμή στο μαγαζι της..

εχει καποιος μια προσωπική γνώμη.!! ειναι καλύτερα τα καροτσάκια δίπλα-δίπλα ή τα μπροστά-πίσω?

:confused:

Καλησπέρα σε ολούς!!!

Έφτασε η ωρα!!

Ξεκινήσαμε με τον αντρα μου να κοιταμε διαφορα μαγαζιά για καροτσάκια διδύμων... η κάθε υπάλληλος προσπαθούσε να πουλήσει οτι ειχε εκέινη τη στιγμή στο μαγαζι της..

εχει καποιος μια προσωπική γνώμη.!! ειναι καλύτερα τα καροτσάκια δίπλα-δίπλα ή τα μπροστά-πίσω?

:confused:

Καταρχην αναλογως την περιοχη που μενεις! Εγω που εχω στη γειτονια μου στενο πεζοδρομιο και διπλα δρομο στενο αλλα με πολλα αυτοκινητα που τρεχουν, πηρα το ενα πισω απο το αλλο.

Η αδελφη μου και αυτη με διδυμα, πηρε καροτσι με καθισματα το ενα διπλο στο αλλο, γιατι μενει σε περιοχη με ανετα πεζοδρομια και φαρδεις δρομους.

Εγω το χρειαζομουν και δε γινοταν αλλιως, αλλα το δικο της ηταν πιο μικρο, πιο ευχρηστο και πιο ελαφρυ ενω με το δικο μου εκανα μπρατσα σα να εκανα κολυμβηση! (Οχι οτι δεν το χαρηκα, τελεια γυμναση! ;))

Τελος, να κοιταξεις αν το καροτσι ειναι στα μετρα καταλληλο για το δικο σου πορτ- μπαγκαζ, δηλαδη να χωραει στο αμαξι σας, οταν το κλεινεις. Εδω παιζουν ρολο και τα λιγα εκατοστα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Μία τρίτη λύση είναι δύο ξεχωριστά καρότσια (ίδια όμως) τα οποία μπορείς να συνδέσεις μεταξύ τους με ένα σετ συνδετήρων (κόστος συνδετήρων περίπου 5 ευρώ). Έτσι τα έχεις δίπλα δίπλα κι όταν έχεις παρέα, παίρνει ο καθένας από ένα και είναι πιο ευέλικτα.

Αρνητικά:

Είναι κατά λίγα εκατοστά πιο φαρδύ όταν είναι ενωμένα.

Θέλει λίγο προσοχή στην απόσταση μεταξύ των δύο καροτσιών για να μη "βρίσκουν" μεταξύ τους οι ρόδες που βρίσκονται εσωτερικά. Αυτό εξαρτάται από το είδος των καροτσιών που επιλέγεις.

Θετικά:

-Ευελιξία στη χρήση: αν έχεις άλλο άτομο κοντά σου ή αν για κάποιο λόγο θες να μεταφέρεις μόνο το ένα παιδί (π.χ. να πας στον παιδίατρο)

-Άνεση στη μεταφορά στο αυτοκίνητο.

-Αν ακολουθήσουν άλλα παιδιά, δε χρειάζεται να αναζητήσεις εκ νέου μονό καρότσι.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εμεις πηραμε διπλα διπλα... συγκεκριμενα της perego το aria twin. το εχουμε χρησιμοποιησει λιγο προς το παρον, αλλα ειναι πααααρα πολυ ελαφρυ (βασικο κριτηριο για μενα ) κ αρκετα στενο! περναγε απο σημεια που δεν το φανταζομουν κ δεν εχουμε κ τα καλυτερα πεζοδρομια εδω!!!!

t7XLp3.png

Διαφημίσεις

εμεις πηραμε διπλα διπλα... συγκεκριμενα της perego το aria twin. το εχουμε χρησιμοποιησει λιγο προς το παρον, αλλα ειναι πααααρα πολυ ελαφρυ (βασικο κριτηριο για μενα ) κ αρκετα στενο! περναγε απο σημεια που δεν το φανταζομουν κ δεν εχουμε κ τα καλυτερα πεζοδρομια εδω!!!!

Τελικά κι εγώ το πήρα το aria. Μου ήρθε σήμερα από Ιταλία. Είναι πανέμορφο, ανυπομονώ για τις βόλτες μας. Ζυγίζει λιγότερα από το κάθε μωρό:lol:. Το κάθισμα δεν πέφτει τελείως κάτω αλλά πέφτει σχεδόν κάτω. Εγώ θα τα έβαζα και νεογεννητα αν το είχα. Έτσι κι αλλιώς στο ρηλάξ την βγάλανε.

Μου κόστισε 220ευρώ με τα μεταφορικά, ενώ εδώ έχει 350 νομίζω.

Τελος, να κοιταξεις αν το καροτσι ειναι στα μετρα καταλληλο για το δικο σου πορτ- μπαγκαζ, δηλαδη να χωραει στο αμαξι σας, οταν το κλεινεις. Εδω παιζουν ρολο και τα λιγα εκατοστα.

Και στο ασανσέρ,να προσθέσω,γιατί διαφορετικά...υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...δε θα μπορείς να βγεις από το σπίτι.Αν βέβαια μένεις σε διαμέρισμα;)

Και στο ασανσέρ,να προσθέσω,γιατί διαφορετικά...υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...δε θα μπορείς να βγεις από το σπίτι.Αν βέβαια μένεις σε διαμέρισμα;)

Aυτα ειναι πολυ σημαντικα κριτιρια για την αγορα διδυμοκαροτσου.

Εμενα στη περιοχη που μενω εχει στενα πεζοδρομια αλλα επισης και στο ασανσερ μας δε χωραγε κανενα μπρος πισω καροτσι που κανονικα θα μου χρειαζοταν.

Ακομα και στο ανοιγμα του ασανσερ τα μονα καροτσια που χωρανε ειναι το aria της perego και το maclaren.Τελικα παραγγειλαμε το δευτερο και το περιμενω εντος των ημερων.Μου κοστισε 350 ευρω μαζι με τα μεταφορικα ενω εδω το εβρισκα 490 ευρω.

rT3np3.png

Σωστη!!! :)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Τελικά κι εγώ το πήρα το aria. Μου ήρθε σήμερα από Ιταλία. Είναι πανέμορφο, ανυπομονώ για τις βόλτες μας. Ζυγίζει λιγότερα από το κάθε μωρό:lol:. Το κάθισμα δεν πέφτει τελείως κάτω αλλά πέφτει σχεδόν κάτω. Εγώ θα τα έβαζα και νεογεννητα αν το είχα. Έτσι κι αλλιώς στο ρηλάξ την βγάλανε.

Μου κόστισε 220ευρώ με τα μεταφορικά, ενώ εδώ έχει 350 νομίζω.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

και εγω κοιταω διαφορες σελιδες απο εξωτερικο και βλεπω μεγαλες διαφορες στις τιμες.. ειναι αληθεια οτι το aria ειναι για μωρα ανω 6 μηνων??

και κατι αλλο αν γνωριζεις..τα καθισματακια αυτοκινητου μπορουνε να μπουνε πανω στο καροτσι?

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας , μενω στο βολο.προβλημα ιδιαιτερο δεν υπαρχει απο θεμα μετακινησης. ειμαι στη σκεψη για το aria τηs perego.ειδα στο internet , οτι αν παρεις τα καθισμα αυτοκινητου μπορουν να ειναι πανω απο το καροτσι και να κοιτανε προς τη μαμα.(ομως στα καταστηματα που το ρωταω δεν ξερουν κατι γι αυτο).ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσω να τα μετακινησω το καλοκαιρι αν ισχυει οτι το καροτσι ειναι για μωρα ανω 6 μηνων

sofia_m δεν ειναι απο 6 μηνων και πανω το καροτσι?

Το νέο αρια είναι 50/50 και ξαπλώνει σχεδόν όλο πίσω. Η κλίση του είναι ελάχιστη οπότε από 40 ημερών μπορείς πολύ άνετα να τα βάζεις.

Πήγαμε βόλτα. Τα υπέρ ότι είναι πανάλαφρο, στρίβει πολύ εύκολα, είναι γουστόζικο, έχει ποδόσακκους για να μην μας φεύγουν οι κουβερτούλες, είναι πολύ ευέλικτο και περνάει πολύ άνετα από τις πόρτες. Α και έχει θήκη και για τον καφέ.

Το μειον του είναι ότι δεν έχει λαβές για να κρεμάσεις την τσάντα σου. Εγώ θα βάλω την τσάντα αλλάγματος. Πιστεύω να πιάνει από άκρη σε άκρη.

Κατά τη γνώμη μου τζάμπα λεφτά θα δώσεις για τα έξτρα καρεκλάκια.

ϊσως το μοντέλο του 2010 να είναι πιο εξελιγμένο. Επίσης διάβασα στο ιντερνετ ότι έχει μικρές κουκούλες αλλά εμένα μου φαίνονται και μεγάλες γιατί όταν τις άνοιξα εντελώς τα μωρά ...χάθηκαν.

Το νέο αρια είναι 50/50 και ξαπλώνει σχεδόν όλο πίσω. Η κλίση του είναι ελάχιστη οπότε από 40 ημερών μπορείς πολύ άνετα να τα βάζεις.

Πήγαμε βόλτα. Τα υπέρ ότι είναι πανάλαφρο, στρίβει πολύ εύκολα, είναι γουστόζικο, έχει ποδόσακκους για να μην μας φεύγουν οι κουβερτούλες, είναι πολύ ευέλικτο και περνάει πολύ άνετα από τις πόρτες. Α και έχει θήκη και για τον καφέ.

Το μειον του είναι ότι δεν έχει λαβές για να κρεμάσεις την τσάντα σου. Εγώ θα βάλω την τσάντα αλλάγματος. Πιστεύω να πιάνει από άκρη σε άκρη.

Κατά τη γνώμη μου τζάμπα λεφτά θα δώσεις για τα έξτρα καρεκλάκια.

ϊσως το μοντέλο του 2010 να είναι πιο εξελιγμένο. Επίσης διάβασα στο ιντερνετ ότι έχει μικρές κουκούλες αλλά εμένα μου φαίνονται και μεγάλες γιατί όταν τις άνοιξα εντελώς τα μωρά ...χάθηκαν.

και εμεις στο aria βλεπω να κλεινουμε απλα δεν ηξερα αν αξιζει το κοπο να αγορασω τα πορτ μπεμπε του η αν μονο με το καροτσι ειναι ενταξει.οπως ειπες σχεδον 40 ημερων θα τα βγαλω εξω..θα ειναι ανετα?και για το αυτοκινητο αγοραζω και απο τα jumbo. εχει πολυ ωραια σχεδια και οικονομικα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...